Πρέπει να επιλέξετε ένα δωρεάν ή Premium WordPress θέμα

Πρέπει να επιλέξετε ένα δωρεάν ή Premium WordPress θέμα

Εάν ξεκινάτε ένα νέο έργο, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε αν θα επιλέξετε ένα δωρεάν ή premium θέμα WordPress. Αν και τα premium θέματα θεωρούνται γενικά ως η ανώτερη επιλογή, αυτό στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει πάντα.


Σε αυτό το άρθρο, συγκρίνουμε δωρεάν και premium θέματα με τα κριτήρια τιμής, υποστήριξης, ασφάλειας και ενημερώσεων, χρηστικότητας και ποιότητας. Εξετάζουμε επίσης τα οφέλη της επιλογής ενός θέματος freemium. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Σχέση ποιότητας και τιμής

Σύνολο

Η τιμή είναι η προφανής διαφορά όταν επιλέγετε ένα δωρεάν ή premium θέμα WordPress. Πολλοί άνθρωποι που μόλις ξεκινούν είναι επιφυλακτικοί για την πληρωμή ενός νέου θέματος όταν δεν γνωρίζουν εάν το έργο τους θα λειτουργήσει πραγματικά.

Ωστόσο, παρόλο που ένα δωρεάν θέμα είναι αρχικά «δωρεάν», η πραγματικότητα είναι ότι εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ή προσοδοφόρο ιστότοπο, πιθανότατα θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αγορές αλλού. Τα δωρεάν θέματα, συνολικά, δεν συνοδεύονται από εκτεταμένες δυνατότητες. Έτσι, μπορεί να σας κοστίσει πολύ πάνω από την τιμή ενός θέματος premium για να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας με τα απαραίτητα πρόσθετα premium που θα χρειαστείτε για έναν πλήρως αποτελεσματικό ιστότοπο.

Τα premium θέματα έρχονται επίσης συχνά με πολλά κρυφά πρόσθετα, καθιστώντας τα εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Πολλά premium θέματα έχουν ενσωματωμένα premium plugins. Για παράδειγμα, το δικό μας θέμα Total έρχεται με Visual Composer, Slider Revolution και πολλά άλλα, που περιλαμβάνονται χωρίς επιπλέον κόστος (συν οι ενημερώσεις θεμάτων είναι δωρεάν για τη ζωή).

Το ThemeForest προσφέρει μια επιλογή προσφορών για φιλοξενία και τομείς εάν αγοράσετε ένα από τα premium θέματα τους. Ή αν γίνετε μέλος ενός θεματικού κλαμπ όπως το WPMU DEV, θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από πρόσθετα, όπως προσθήκες, υποστήριξη, ασφάλεια και άλλα.

Κορυφαία συμβουλή: Ερευνήστε ακριβώς τι περιλαμβάνεται σε ένα θέμα προτού το κατεβάσετε για να αποφύγετε την απογοήτευση και τα επιπλέον έξοδα.

Υποστήριξη από προγραμματιστές

Υποστήριξη

Μία από τις πιο εντυπωσιακές αντιθέσεις μεταξύ δωρεάν και premium θεμάτων είναι η υποστήριξη που προσφέρεται. Οι προγραμματιστές δωρεάν θεμάτων έχουν έναν εξαιρετικά περιορισμένο προϋπολογισμό. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσφέρουν άμεση υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Παρόλο που η βοήθεια είναι συνήθως διαθέσιμη, η βοήθεια 24/7 δεν προσφέρει θέματα που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες.

Τα premium θέματα, συνολικά, διαθέτουν είτε μεγαλύτερες ομάδες προγραμματιστών, καλύτερα συστήματα υποστήριξης ή συνδυασμό και των δύο. Συνήθως προσφέρονται εκτεταμένα εκπαιδευτικά βίντεο και τεκμηρίωση, φόρουμ και υποστήριξη μέσω email, και πολλά παρέχουν 24ωρη βοήθεια. Επομένως, εάν διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή δεν έχετε εκτεταμένη εμπειρία στο WordPress, ένα κορυφαίο θέμα με κορυφαία υποστήριξη μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

Κορυφαία συμβουλή: Πάντα να ελέγχετε πώς υποστηρίζεται ένα θέμα προτού λάβετε μια τελική απόφαση.

Ασφάλεια και ενημερώσεις ιστότοπου

Αποθήκη WordPress

Γενικά θεωρείται ότι τα premium θέματα είναι πιο ασφαλή από τα δωρεάν θέματα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Δωρεάν θέματα WordPress στο Αποθήκη WordPress περάστε από μια αυστηρή διαδικασία αναθεώρησης. Αυτό διασφαλίζει ότι τα θέματα που είναι διαθέσιμα στο αποθετήριο είναι υψηλού επιπέδου, με τα στοιχεία ασφαλείας να αποτελούν κύριο μέρος των κριτηρίων.

Τα premium θέματα μπορεί να είναι περισσότερο από μια μικτή τσάντα με ασφάλεια, καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ένα premium θέμα και να το πουλήσει. Ωστόσο, εάν αγοράσετε το θέμα σας από αξιόπιστους προγραμματιστές ή από ένα γνωστό θεματικό κατάστημα (όπως Themeforest, StudioPress, Anariel Design, Elegant Themes κ.λπ.), τότε θα πρέπει να μπορείτε να κοιμάστε εύκολα.

Τα premium θέματα από γνωστούς προγραμματιστές είναι, στο σύνολό τους, τα πιο ασφαλή διαθέσιμα θέματα. Αυτές οι εταιρείες έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς και πολλούς προγραμματιστές αφιερωμένους στην ασφάλεια. Τα σφάλματα εντοπίζονται και διορθώνονται γρήγορα, καθώς τυχόν παραβιάσεις της ασφάλειας θα μπορούσαν να επηρεάσουν σοβαρά τις μελλοντικές πωλήσεις του θέματος.

Τα θέματα Premium ενημερώνονται συνήθως πιο συχνά. Οι ενημερώσεις συχνά ανταποκρίνονται στις βασικές αλλαγές του WordPress και στις πιο πρόσφατες ευπάθειες ασφαλείας. Ο κύκλος ενημέρωσης τείνει να μην είναι τόσο τακτικός ή συνεπής με δωρεάν θέματα. Έτσι όσο πιο παλιό το θέμα γίνεται τόσο πιο ανοιχτό είναι σε παραβιάσεις ασφαλείας.

Κορυφαία συμβουλή: Αγοράστε πάντα premium θέματα από αξιόπιστες πηγές και δωρεάν θέματα από το αποθετήριο WordPress για να εξασφαλίσετε ένα υψηλής ποιότητας, ασφαλές θέμα.

Ποιότητα σχεδιασμού θεμάτων και λειτουργικότητας

ThemeForest

Η ποιότητα του σχεδιασμού μπορεί να διαφέρει πολύ μεταξύ ενός δωρεάν ή premium θέματος WordPress. Συνολικά, τα δημοφιλή premium θέματα προσφέρουν υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Τα σχέδια είναι επαγγελματικά στη διάταξη και την αισθητική τους, τα προηγμένα χαρακτηριστικά και η λειτουργικότητα είναι ενσωματωμένα και υπάρχει έμφαση στη χρηστικότητα.

Τούτου λεχθέντος, ορισμένα premium θέματα πηγαίνουν πολύ μακριά, συμπεριλαμβανομένων σωρών λειτουργικότητας που εξυπηρετούνται καλύτερα από προσθήκες. Αυτό θα προκαλέσει φουσκωμένο θέμα, επιβραδύνει τον ιστότοπό σας και θα επηρεάσει την απόδοσή του. Και αν αποφασίσετε να αλλάξετε θέματα στο μέλλον, η μετεγκατάσταση του περιεχομένου σας δεν θα είναι εύκολη διαδικασία.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ανάμεσα σε ένα δωρεάν ή premium θέμα WordPress είναι ότι ίσως να μην χρειάζεστε πολλές από τις λειτουργίες που παρέχουν πολλά από τα premium θέματα. Εάν επιλέξετε ένα ελαφρύ δωρεάν θέμα, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε μερικά πρόσθετα WordPress για να κάνετε μερικές εντυπωσιακές βελτιώσεις. Επενδύοντας στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων και σε άλλες προηγμένες προσθήκες, μπορείτε να αναβαθμίσετε γρήγορα την εμφάνιση του ιστότοπού σας, καθώς και να προσθέσετε τις επιπλέον δυνατότητες που μπορεί να χρειαστείτε.

Κορυφαία συμβουλή: Διαβάστε κριτικές θεμάτων για να κατανοήσετε καλύτερα την ποιότητα και τη συνολική απόδοση ενός θέματος.

Ευχρηστία

Είκοσι δεκαεπτά

Η χρηστικότητα ενός θέματος WordPress είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός νέου θέματος για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Δυστυχώς, η χρηστικότητα για τους δημιουργούς ιστότοπων και για τους χρήστες ιστότοπων μπορεί να είναι κάτι που λείπει με ένα δωρεάν θέμα. Ωστόσο, εάν έχετε περιορισμένη εμπειρία χρήσης του WordPress, αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας. Η απλότητα των δωρεάν θεμάτων και η έλλειψη χαρακτηριστικών, τα καθιστούν συχνά γρήγορα και εύκολα στη ρύθμιση.

Οι προγραμματιστές premium θεμάτων τείνουν να εστιάζουν στο σχεδιασμό θεμάτων με εντυπωσιακή χρηστικότητα, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Η εξαιρετική χρηστικότητα back-end θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια όταν εργάζεστε στον ιστότοπό σας. Και το σημαντικό είναι ότι θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη διαδικασία προσαρμογής. Μια αποτελεσματική και επιτυχημένη εμπειρία χρήστη για τους επισκέπτες σας θα αυξήσει επίσης τον χρόνο χρήστη στον ιστότοπο και θα βελτιώσει τις μετατροπές του ιστότοπού σας.

Κορυφαία συμβουλή: Ελέγξτε τις θεματικές επιδείξεις για να αποκτήσετε μια αίσθηση για την εμπειρία χρήστη των επισκεπτών.

Τελικές σκέψεις για ένα δωρεάν ή Premium WordPress θέμα

Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για την πληρωμή για ένα premium θέμα από το ξεκίνημα; Τότε ένα θέμα freemium μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Ένα θέμα freemium είναι ένα δωρεάν θέμα που μπορεί να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποια στιγμή στο μέλλον αποφασίσετε ότι χρειάζεστε τις προηγμένες λειτουργίες και λειτουργίες ενός θέματος premium, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την έκδοση premium χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μετεγκατάσταση σε νέο θέμα.

Θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή ιδέα για το τι προσφέρουν δωρεάν και premium θέματα WordPress. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας. Και πάντα κατεβάζετε το θέμα σας από μια αξιόπιστη πηγή.

Θα επιλέξετε ένα δωρεάν ή premium θέμα WordPress για το έργο σας; Ή είναι το θέμα freemium η καλύτερη επιλογή για εσάς; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map