Αποδεδειγμένοι τρόποι ενίσχυσης του ποσοστού μετατροπής με κοινωνική απόδειξη

Αποδεδειγμένοι τρόποι ενίσχυσης του ποσοστού μετατροπής με κοινωνική απόδειξη

Το μάρκετινγκ και η ψυχολογία μπορεί να φαίνονται δύο πολύ μακρινές γραμμές μελέτης. Αλλά όταν συνδυάζονται μπορούν να κάνουν θαύματα. Οι έμποροι αξιοποιούν τη δύναμη της ψυχολογίας για να αυξήσουν τις πωλήσεις και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους για χρόνια. Η πιο κοινή μορφή στην οποία υπάρχει είναι μέσω της τοποθέτησης ενός προϊόντος, του χρώματος, της συσκευασίας του και ούτω καθεξής.


Τις περισσότερες φορές οι καταναλωτές αποτυγχάνουν να εντοπίσουν σωστά τις ανάγκες τους. Αυτό εμποδίζει όλα τα διαδοχικά βήματα αγοράς, όπως η αξιολόγηση των διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων και η επιλογή των καλύτερων. Είναι καθήκον του εμπόρου να τοποθετεί σωστά ένα προϊόν μπροστά σε πιθανούς καταναλωτές προτού νιώσουν την ανάγκη να το αγοράσουν. Και για να γίνει αυτό, η ψυχολογία είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Με οικοδόμηση κοινωνικών αποδείξεων στον ιστότοπό σας, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με την ψυχολογία του πελάτη σας και να τους επηρεάσετε στη λήψη απόφασης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Contents

Τι είναι η κοινωνική απόδειξη?

Η τοποθέτηση προϊόντων και η τιμολόγηση μπορεί να είναι το πρώτο επίπεδο μάρκετινγκ, αλλά σε βαθύτερο επίπεδο οι έμποροι χρησιμοποιούν το FUD και το FOMO.

ο FUD Η ιδέα, που σημαίνει Fear, Uncertainty and Doubt, είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να κάνει τους πιθανούς καταναλωτές σας να σταματήσουν, να σκεφτούν και να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Το FUD και το FOMO είναι δύο παρόμοιες έννοιες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά. ΦΟΜΟ σημαίνει Fear of Missing Out, το οποίο αντηχεί τη βασική ιδέα πίσω από το μοντέλο FUD.

Λοιπόν, πώς κάνετε τους καταναλωτές σας να σταματήσουν τι κάνουν, αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να σκεφτείτε και να αλλάξετε τη αγοραστική τους συμπεριφορά; Ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη μόχλευση του μοντέλου FOMO και FUD είναι το Social Proof.

Κοινωνική απόδειξη είναι περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες και φυσικά συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Οι πιο κοινές μορφές κοινωνικής απόδειξης είναι Online σχόλια, κριτικές, βαθμολογίες και αναφορές. Ωστόσο, το Social Proof μπορεί επίσης να υπάρχει με τη μορφή Μετρήσεων Λήψης και, Νέων Εγγραφών Email.

Γιατί είναι αποτελεσματική η κοινωνική απόδειξη?

Ναι, φυσικά λειτουργεί. Ο φόβος είναι το πρώτο και πιο πρωτόγονο συναίσθημα στους ανθρώπους και το ισχυρότερο επίσης. Αλλά ο σκοπός του Social Proof δεν είναι να ενσταλάξει τον φόβο στους καταναλωτές σας. Τις περισσότερες φορές ο φόβος θα υπάρχει ήδη στο μυαλό των καταναλωτών σας. Οι καταναλωτές φοβούνται να αγοράσουν το κακό προϊόν, φοβούνται να χάσουν καλά προϊόντα, φοβούνται σπατάλη χρημάτων, φοβούνται να μην αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά, φοβούνται ότι δεν θα λάβουν αρκετή υποστήριξη μετά την αγορά. Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί.

Ως έμπορος πρέπει να επιλύσετε αυτούς τους φόβους και αμφιβολίες. Γιατί όμως θα χρησιμοποιούσατε το Social Proof; Λοιπόν θα σας δώσουμε δύο λόγους, αλλά πρώτα ρίξτε μια ματιά σε δύο στατιστικά. Σύμφωνα με μια έκθεση, το 60% των χιλιετιών πραγματοποιούν αντιδραστικές αγορές λόγω του FOMO. Επιπλέον, το πραγματικό ποσοστό για το FOMO Marketing είναι 87%. Τώρα ας μιλήσουμε θεωρία.

Σύμφωνα με τον Robert Cialdini που έγραψε στο βιβλίο του Επιρροή: Η ψυχολογία της πειθούς, «Βλέπουμε μια συμπεριφορά ως πιο σωστή σε μια δεδομένη κατάσταση στο βαθμό που βλέπουμε άλλους να την εκτελούν». Έτσι, ο πρώτος λόγος λέει, εάν δείτε έναν από τους φίλους σας να εκτελεί μια συγκεκριμένη εργασία, θα σας ενθαρρύνει να το εκτελέσετε μόνοι σας. Ομοίως, εάν δείτε τους φίλους σας να επιλέγουν ένα προϊόν έναντι άλλων εναλλακτικών λύσεων, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αγοράσετε το ίδιο προϊόν.

Και ο δεύτερος λόγος λέει, ενόψει της αβεβαιότητας αναζητούμε πληροφορίες από άλλους. Και όχι μόνο αυτό, υποθέτουμε ότι έχουν πιο αποκλειστικές πληροφορίες στις οποίες δεν έχουμε πρόσβαση και, επομένως, οποιαδήποτε απόφαση που λαμβάνουν θα αξίζει να ακολουθηθεί.

Τύποι κοινωνικής απόδειξης για ενίσχυση της μετατροπής

Αξιοποιώντας την κοινωνική απόδειξη, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να ανεβάσετε τον ιστότοπό σας σε νέο επίπεδο. Χωρίς περαιτέρω αμφιβολίες, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε κοινωνική απόδειξη στον ιστότοπό σας και να ενισχύσετε τις μετατροπές.

1. Δραστηριότητα πελατών σε πραγματικό χρόνο

Η δραστηριότητα πελατών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε τους επισκέπτες του ιστότοπου τι κάνουν οι παλιοί χρήστες στον ιστότοπό σας. Αυτό βελτιώνει επίσης μαζικά την εμπειρία χρήστη στην πλοήγηση στον ιστότοπό σας. Εμφανίζοντας τη δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο του κοινού του ιστότοπού σας, μπορείτε να δημιουργήσετε βασικά κοινωνικά στοιχεία στον ιστότοπό σας και να ενθαρρύνετε άλλους να κάνουν το ίδιο στη διαδικασία.

Δραστηριότητα πελατών σε πραγματικό χρόνο

ΕιδοποίησηX είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που σας επιτρέπει να προβάλλετε αυτοματοποιημένη δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο και να δημιουργείτε στιγμιαία κοινωνική απόδειξη στον ιστότοπό σας. Αυτή η ΔΩΡΕΑΝ προσθήκη για WordPress σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε άμεση αξιοπιστία για την επιχείρησή σας και να αυξήσετε αμέσως το ποσοστό μετατροπών.

Αναζητάτε έναν τρόπο προσθήκης πρόσφατων ειδοποιήσεων πωλήσεων χωρίς υπηρεσία τρίτου μέρους; ο Πρόσθετο WooCommerce Notification είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια ζωντανή ροή πωλήσεων στον ιστότοπό σας στο WordPress.

2. Χρησιμοποιήστε το Social Proof με επείγον

Θυμηθείτε πόσο σημαντικός είναι ο φόβος για τους εμπόρους. Ο φόβος να χάσετε προϊόντα καλής ποιότητας σε χαμηλότερη τιμή είναι αυτό που κρατά τους περισσότερους καταναλωτές ξύπνιοι τη νύχτα. Αλλά ως έμπορος, η δουλειά σας δεν είναι να τρομάξετε τους ανθρώπους. Η δουλειά σας είναι να αξιοποιήσετε τον φόβο τους και να τους παρακινήσετε να αναλάβουν επειγόντως μια συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να είναι οποιαδήποτε από τις ακόλουθες:

 • Αγοράστε το προϊόν σας
 • Εγγραφείτε για τα ενημερωτικά δελτία σας
 • Αφήστε ένα σχόλιο
 • Υποσχεθείτε δωρεές

Αλλά πώς δημιουργείτε μια αίσθηση επείγοντος; Ένα εξαιρετικό εργαλείο θα ήταν το κινούμενο σχέδιο εμφάνισης Pop-Up. Μπορείτε να ρυθμίσετε το περιεχόμενό σας μέσα σε ένα αναδυόμενο πλαίσιο και το αναδυόμενο πλαίσιο εμφανίζεται μόνο όταν εκτελείται μια συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτή η απρόβλεπτη και ξαφνική εμφάνιση του αναδυόμενου πλαισίου δεν θα αποτύχει να τραβήξει την προσοχή των χρηστών σας.

Αναδυόμενα κουτιά NotificationX

Το NotificationX σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αναδυόμενα πλαίσια που μπορούν να περιέχουν οποιαδήποτε μορφή μηνυμάτων κοινωνικής απόδειξης. Έρχεται με πολλά ενσωματωμένα πρότυπα, τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε αμέσως μόλις το συμπληρώσετε με το δικό σας περιεχόμενο.

Πρόγραμμα WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο όπως το Scheduler for WooCommerce για να προσθέσετε περιορισμένες χρονικές ή εποχιακές προσφορές. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για να δείξετε στους πελάτες πόσο χρόνο απομένει για να επιτύχετε μια συμφωνία. Και μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα τις ώρες έναρξης και λήξης καθώς και μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξαντλημένα στοιχεία.

3. Έκθεση κοινωνικής δικτύωσης ή δημοτικότητα

Η έκθεση κοινωνικών μέσων είναι μια αμφίδρομη διαδικασία. Οι πρώτοι έμποροι επιμελούν το Social Proof από διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και δεύτεροι τους αξιοποιούν για να βεβαιωθούν ότι έχουν ισχυρή διαδικτυακή παρουσία.

Έκθεση κοινωνικής δικτύωσης ή δημοτικότητα

Αυτό μπορεί να συμβεί ενθαρρύνοντας περισσότερα άτομα να αφήσουν κριτικές και αξιολογήσεις για την επιχείρησή σας. Μόλις αποκτήσετε κοινωνική απόδειξη με ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, περισσότεροι άνθρωποι θα ενθαρρυνθούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μελλοντικές ανακοινώσεις, όπως Προσφορές με έκπτωση και Αναβαθμίσεις λειτουργιών. Και μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη WordPress κοινωνικών μέσων για να προσθέσετε τους συνδέσμους σας, τις κοινωνικές μετρήσεις, τις πρόσφατες δημοσιεύσεις και πολλά άλλα στον ιστότοπό σας.

4. Αναφορές πελατών

Στην έξυπνη προσέγγιση μάρκετινγκ, ο ιδιοκτήτης επιχείρησης γνωρίζει ότι οι ικανοποιημένοι πελάτες μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους περισσότερο από το πειστικό γήπεδο πωλήσεων ή τον αντιπρόσωπο. Αυτό που κάνουν οι μαρτυρίες πελατών είναι ότι δίνει στον ιστότοπό σας την απαραίτητη αξιοπιστία.

Μαρτυρίες Κοινωνική απόδειξη

Ανασκόπηση του Συνολικού Θέματος WordPress

Δείχνοντας τα θετικά σχόλια που άφησαν οι πελάτες σας, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεση κοινωνική απόδειξη στον ιστότοπό σας και να ενθαρρύνετε άλλους να δοκιμάσουν την υπηρεσία σας. Εάν χρησιμοποιείτε το Elementor Page Builder στον ιστότοπό σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε πρόσθετα για το Elementor για να εμφανίσετε εύκολα ελκυστικές μαρτυρίες στον ιστότοπό σας. Διαφορετικά, υπάρχουν πολλές καλές προσθήκες μαρτυρίας WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε μια ενότητα μαρτυριών στον ιστότοπό σας.

5. Εμπλουτιστές βιομηχανίας ή επικυρώσεις εμπειρογνωμόνων

Στα σημερινά φαινόμενα μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ με επιρροή έχει γίνει μεγάλη υπόθεση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Το θέμα αυτής της στρατηγικής μάρκετινγκ είναι να προσεγγίσετε ένα εντελώς νέο σύνολο κοινού. Δεδομένου ότι οι επιρροείς των διασημοτήτων έχουν τα δικά τους σύνολα μεγάλων οπαδών, σας δίνει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε. Όταν προτείνουν ή αναφέρουν το προϊόν σας μέσω των καναλιών τους, αυτό θα οδηγούσε σε επιρροή πολλών αξιόπιστων οπαδών τους να δοκιμάσουν και να σας ελέγξουν. Με αυτόν τον τρόπο με αυτήν την τεχνική κοινωνικής απόδειξης μπορείτε να ανεβείτε την επιχείρησή σας σε νέο ύψος.

Ας πούμε για παράδειγμα: Μπομπ WP είναι άτομα με επιρροή για το WordPress. Με τις ειδικές εγκρίσεις του μέσω κριτικών Podcast ή YouTube, περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ελέγξουν τι προσφέρει το προϊόν σας και να τα δοκιμάσουν και οι ίδιοι. Γι ‘αυτό το μάρκετινγκ Influencer μπορεί να είναι απολύτως απαραίτητο για την αναγνώριση της επωνυμίας σας και να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.

6. Ενσωματώσεις με άλλες πλατφόρμες

Η επιχειρηματική συνεργασία μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της εταιρείας σας. Είναι μια πολύ δημοφιλής στρατηγική μάρκετινγκ για να προσεγγίσετε ένα νέο σύνολο βάσεων χρηστών και να αποκτήσετε πρόσβαση και σε νέα προϊόντα. Το πιο σημαντικό, οι περισσότερες ενσωματώσεις με δημοφιλείς πλατφόρμες θα ενθάρρυναν τους ανθρώπους να πιστέψουν στα προϊόντα σας.

wp οπτικές ενσωματώσεις

Τροχός WP Optin Ολοκληρώσεις

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο, όταν αγοράζετε από ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, τείνετε να ελέγχετε πρώτα την αυθεντικότητα, σωστά; Αφού δούμε ενσωματώσεις άλλων πλατφορμών, αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα να εμπιστευόμαστε την εταιρεία. Με αυτήν την τεχνική απόδειξης κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας αξιοπιστία στους νέους επισκέπτες και να βελτιώσετε μαζικά τη μετατροπή σας.

7. Μερίδια κοινωνικών μεριδίων

Σήμερα η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων επηρεάζει πολύ τους επισκέπτες από την ανάγνωση οποιουδήποτε ιστολογίου έως τη λήψη απόφασης αγοράς. Η προβολή του αριθμού κοινωνικών μεριδίων στον ιστότοπό σας προσθέτει άμεση κοινωνική απόδειξη στο περιεχόμενό σας. Ενθαρρύνει το κοινό σας να εμπιστευτεί την παρέα σας και να δοκιμάσει αυτό που προσφέρετε.

Με τα χρόνια, η κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων ήταν ένας αποδεδειγμένος τρόπος για την ενίσχυση της μετατροπής του ιστότοπου. Όσον αφορά το μάρκετινγκ περιεχομένου, η προβολή του συνολικού αριθμού των μεριδίων στο ιστολόγιό σας επηρεάζει άλλους επισκέπτες να το ελέγξουν μόνοι τους. Όσο περισσότερα άτομα μοιράζονται ή βλέπουν το περιεχόμενό σας, είναι πιθανό να αποκτήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση.

8. Βαθμολογίες και κριτικές

Βασικά, οι διαδικτυακές αξιολογήσεις και κριτικές διατηρούν την πλήρη φήμη της πλατφόρμας της επιχείρησής σας στον έξω κόσμο. Είναι μια ευκαιρία να αφήσετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Τα νεότερα άτομα θα αισθάνονται ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα προϊόντα σας, εάν οι πελάτες σας αφήσουν θετικά σχόλια για τη δοκιμή της υπηρεσίας σας.

Βαθμολογίες και κριτικές Κοινωνική απόδειξη

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από το Σύμβουλος Το 90% των ατόμων δεν θα αγοράσουν κανένα προϊόν από την Amazon κάτω από 3 αξιολογήσεις. Όχι μόνο αυτό, το 50% των αποφάσεων αγοράς λαμβάνονται μετά από επίσκεψη σε οποιονδήποτε ιστότοπο, όταν εξετάζουν θετικές κριτικές με καλές βαθμολογίες. Επομένως, γι ‘αυτό είναι απολύτως απαραίτητο να αξιοποιήσετε τις κοινωνικές αποδείξεις στην πλατφόρμα της επιχείρησής σας προβάλλοντας βαθμολογίες πελατών.

Το WooCommerce διαθέτει ενσωματωμένες αξιολογήσεις μαζί με την επιλογή να επιτρέπονται μόνο κριτικές από πραγματικούς πελάτες. Αυτό διασφαλίζει ότι οι κριτικές σας είναι πραγματικές και αξιόπιστες.

9. Αναφορές κοινωνικών μέσων

Η αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει ότι οι άνθρωποι σας επισημαίνουν στις δημοσιεύσεις ή τα σχόλιά τους για να ζητήσουν την προσοχή σας. Σε αυτήν την ημέρα & εποχή, είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να ακούσετε το όνομα της επωνυμίας σας σε όλο τον κόσμο. Έτσι, όποτε οι άνθρωποι προτείνουν την εταιρεία σας μέσω του λογαριασμού τους, μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελές για εσάς. Θα λειτουργήσει ως κοινωνική απόδειξη και άλλοι άνθρωποι θα αισθανόταν επηρεασμένοι για να το δοκιμάσουν στη διαδικασία.

Αναφορές κοινωνικών μέσων

Έτσι οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Με τη βοήθεια του FOMO marketing plugin NotificationX, μπορείτε εύκολα να προβάλλετε τις αναφορές των κοινωνικών μέσων σας στον ιστότοπο. Μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το Zapier και να αρχίσετε να αξιοποιείτε τις κοινωνικές αποδείξεις στον ιστότοπό σας εμφανίζοντας αναδυόμενα παράθυρα όποτε κάποιος σας προτείνει.

10. Συστάσεις πελατών

Θυμηθείτε το ρητό, «Οι πελάτες έχουν πάντα δίκιο;» Δεν είναι καθόλου απαραίτητο ότι είναι και τα πιο σημαντικά πράγματα για την επιχείρησή σας. Λοιπόν, οι πολύτιμες λέξεις των ικανοποιημένων πελατών σας μπορούν να οδηγήσουν σε μια εξαιρετική πηγή επισκεψιμότητας για την επιχείρησή σας. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι συχνά δεν καταλαβαίνουν τη σημασία αυτής της πτυχής. Σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε από τον PR καθημερινά του Ragan, Το 83% των αγοραστών επηρεάζεται πραγματικά από τις προτάσεις που προέρχονται από τους φίλους και την οικογένειά τους.

Το ίδιο τέχνασμα μπορεί να εφαρμοστεί και στο δικό σας WordPress κατάστημα. Με τη βοήθεια του NotificationX, μπορείτε να εμφανίσετε εκπληκτικά πειράγματα κριτικής για τις προσθήκες WordPress και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

11. Δημοφιλείς δημοσιεύσεις ή προϊόντα

Η εμφάνιση σχετικών δημοσιεύσεων ή προϊόντων είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κάνετε τους επισκέπτες σας να ελέγχουν τι άλλο προσφέρετε. Είναι μια αρκετά αποτελεσματική τεχνική για να βοηθήσετε τους χρήστες να βρουν το ακριβές πράγμα που αναζητούν. Βρίσκοντας τις εναλλακτικές λύσεις στο ίδιο μέρος, δεν θα χρειαζόταν να μεταβούν σε άλλο ιστότοπο. Επομένως, μπορεί να είναι μαζικά ωφέλιμο να κρατήσετε το κοινό σας ενδιαφέρον και να αυξήσετε την αφοσίωση στον ιστότοπο στη διαδικασία.

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις ή προϊόντα

Για μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα προϊόντα σας στα πιο δημοφιλή ή πιο δημοφιλή. Ορατές ενότητες όπως αυτές είναι υποχρεωμένες να προσελκύσουν τους επισκέπτες σας αμέσως και να εξετάσουν και τα άλλα προϊόντα σας. Με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής κοινωνικής απόδειξης, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανεβάσετε τον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, το WooCommerce περιλαμβάνει ένα widget “Products by Rating” που είναι ήδη ενσωματωμένο. Έτσι, μπορείτε εύκολα να διαφημίσετε τα στοιχεία με την υψηλότερη βαθμολογία στην πλευρική γραμμή, στο υποσέλιδο ή σε άλλη περιοχή έτοιμη για widget. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη δυνατότητα πώλησης του WooCommerce (στην καρτέλα “Συνδεδεμένα προϊόντα” κατά τη δημιουργία ενός προϊόντος) για να προτείνετε συμπληρωματικά στοιχεία στη σελίδα του προϊόντος σας – όπως την ενότητα “Άλλα αγοράστηκαν επίσης” στην παραπάνω εικόνα.

12. Χρησιμοποιήστε την κοινωνική απόδειξη από τα σχετικά άτομα

Στην ψυχολογία του μάρκετινγκ, εάν είστε σε θέση να εμφανίσετε τον συνολικό αριθμό πληροφοριών αγοραστή με τοποθεσία στον ιστότοπο, αυτό θα επηρεάσει τους νέους επισκέπτες σας για να λάβουν την υπηρεσία σας επί τόπου. Παρουσιάζοντας τις ειδοποιήσεις πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπό σας, είναι πολύ αποτελεσματικό να προσθέσετε αξιοπιστία στην επιχείρησή σας και να ενισχύσετε τη μετατροπή του ιστότοπού σας σε μεγάλη κλίμακα.

13. Συνδρομητής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμός χρηστών

Τα ενημερωτικά δελτία μέσω email είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις λειτουργιών και προσφορές με έκπτωση. Αλλά συχνά οι πιθανοί χρήστες δεν θα εγγραφούν σε ένα νέο ενημερωτικό δελτίο που φοβάται τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Κανείς δεν αρέσει να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν προσθέτουν αξία σε αυτά.

Τότε πώς πείστε αυτά τα απρόθυμα άτομα να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας; Η απάντηση είναι απλή: Κοινωνική απόδειξη. Μόλις δουν τους άλλους να κάνουν εγγραφή στο Newsletter σας, θα αισθάνονται πιο παρακινημένοι να εγγραφούν.

Πλήθος συνδρομητών email ή χρηστών

Εάν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να εμφανίσετε ειδοποιήσεις εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NotificationX. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τις πρόσφατες συνδρομές ως ελκυστικές ειδοποιήσεις ειδοποίησης στον ιστότοπό σας χωρίς κωδικοποίηση.

Ενημερωτικό δελτίο

Ή μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη ενότητα επεξήγησης χρησιμοποιώντας τη δημιουργία της σελίδας σας. Για παράδειγμα, με το WPBakery ή το Elementor μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε μια ενότητα επεξήγησης που περιλαμβάνει την κοινωνική σας απόδειξη μαζί με μια φόρμα εγγραφής.

14. Αναδημοσιεύστε περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη

Οι χρήστες μπορεί να επαινέσουν την επιχείρησή σας ή μπορεί να σας χτυπήσουν βάναυσα στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ναι, το περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη μπορεί να είναι ένας εφιάλτης. Όμως, ως έμπορος, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα θετικά σχόλια και να τα χρησιμοποιήσετε ως Κοινωνική απόδειξη στον ιστότοπό σας. Τα αρχεία πολυμέσων που δημιουργούνται από τον χρήστη, τα ιστολόγια περιήγησης και τα βίντεο κριτικής είναι όλο το καλό περιεχόμενο μάρκετινγκ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Κοινωνική απόδειξη στον ιστότοπό σας και να κοινοποιηθεί εκ νέου σε κοινωνικά μέσα.

15. Αφοσίωση σχολίων σε αναρτήσεις ιστολογίου

Τα ιστολόγια είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής μορφή διαδικτυακού περιεχομένου αμέσως μετά τα βίντεο. Παρά την εισαγωγή νέων μορφών διαδικτυακού περιεχομένου, τα ιστολόγια δεν έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους. Ενθαρρύνετε τους αναγνώστες σας να παραμείνουν αφοσιωμένοι και να αφήσουν ένα δικό τους σχόλιο, παρουσιάζοντας νέα σχόλια.

Σχολιασμός εμπλοκής σε αναρτήσεις ιστολογίου

Ένας εύκολος τρόπος για να το επιτύχετε αυτό είναι με την προσθήκη ενός widget “Πρόσφατα σχόλια” στην πλαϊνή γραμμή ή στο υποσέλιδο. Αυτή είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν πολλά δημοφιλή ιστολόγια, συμπεριλαμβανομένης της Ταβέρνα WP.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εμφανίσετε ειδοποιήσεις σχολίων χρησιμοποιώντας μια προσθήκη όπως NotificaitonX. Με την προσθήκη που έχετε εγκαταστήσει, μπορείτε να εμφανίσετε πρόσφατα σχόλια από χρήστες ως αναδυόμενο παράθυρο ειδοποιήσεων. Με αυτήν την τεχνική κοινωνικής απόδειξης, θα μπορείτε να ενθαρρύνετε το κοινό σας να συμμετάσχει στη συζήτηση και να αυξήσει την αφοσίωση στον ιστότοπό σας.

16. Πατήστε Κάλυψη για να αποκτήσετε αξιοπιστία

Η κάλυψη τύπου είναι η παλαιότερη μορφή μάρκετινγκ. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1900, οι έμποροι εκμεταλλεύονται τηλεοπτικές διαφημίσεις και μέσα ενημέρωσης για έκθεση. Και ο αριθμός των ατόμων που παρακολουθούν τακτικά τηλεόραση, διαβάζουν περιοδικά και παρακολουθούν δημοφιλή ιστολόγια είναι εντυπωσιακός. Αλλά πώς ενισχύετε αυτήν την κάλυψη στην πιθανή αγορά-στόχο σας?

Πατήστε Κάλυψη για να αποκτήσετε αξιοπιστία

Φυσικά το εμφανίζετε στον ιστότοπό σας. Ο απλούστερος και ευκολότερος τρόπος για να ενισχύσετε το μήνυμα μάρκετινγκ μεταξύ των δυνητικών πελατών σας είναι να δημιουργήσετε μια βιτρίνα των πόρων όπου τα προϊόντα σας ελέγχθηκαν ή παρουσιάστηκαν. Συμπεριλάβετε το λογότυπο, ένα απόσπασμα από το άρθρο και φυσικά έναν σύνδεσμο, ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να το ελέγξουν μόνοι τους. Αυτή η μέθοδος ενίσχυσης είναι εξίσου αποτελεσματική για τηλεοπτικές διαφημίσεις, σχόλια ιστολογίων θυγατρικών και ιστολόγια σύγκρισης.

17. Κορυφαία λογότυπα πελάτη

Τα χρήματα βγάζουν χρήματα. Αυτό ισχύει για τη δημιουργία νέων πελατών. Οι παλιοί καταναλωτές έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν νέα βάση χρηστών. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ένα εντελώς νέο τμήμα της αγοράς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επισημάνετε τους επίσημους συνεργάτες σας, ώστε να αισθάνονται ενθαρρυντικές και άλλες εταιρείες να συνεργάζονται μαζί σας.

Προσθέτοντας μερικά λογότυπα ή περιπτωσιολογικές μελέτες για τη δημιουργία κοινωνικών αποδείξεων στον ιστότοπό σας και να δώσετε στον ιστότοπό σας την αξιοπιστία να το μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εντυπωσιακό λογότυπο Carousel σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Λογότυπο Carousel

Λογότυπο Carousel Pro είναι όμορφο και ισχυρό σύστημα διαχείρισης λογότυπων για το WordPress. Σας επιτρέπει να εμφανίζετε και να διαχειρίζεστε εύκολα διάφορα λογότυπα της εταιρείας μέσω ενός φιλικού προς τον χρήστη πίνακα ρυθμίσεων γεννήτριας ως καρουζέλ, προβολή πλέγματος, λίστα, φίλτρο και πολλούς περισσότερους τρόπους. Διαθέτει 100+ premium χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να επιδείξετε τα λογότυπα με απλούστερο, ταχύτερο και μοναδικό στυλ.

Αυτή η προσθήκη σίγουρα θα σας βοηθήσει να δείξετε τα λογότυπά σας όμορφα και έξυπνα από οποιαδήποτε άλλη προσθήκη. Ο εύχρηστος πίνακας ρύθμισης του Logo Carousel Pro σίγουρα θα σας βοηθήσει να επιδείξετε λογότυπα με τον τρόπο που είναι πιο εκπληκτικό! Όποιος έχει τις ελάχιστες δεξιότητες του WordPress ή της τεχνογνωσίας μπορεί εύκολα να χειριστεί αυτό το πρόσθετο. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για το Logo Carousel Pro που δεν μπορείτε να χάσετε στον ιστότοπό σας. Αφού διαβάσετε ολόκληρη τη λίστα περιγραφής και χαρακτηριστικών, θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα την προσθήκη και να εμφανίσετε έξυπνα λογότυπα. Ας δούμε λοιπόν τι έχετε πραγματικά με το Logo Carousel Pro.

18. Εμφανίστε τους καλύτερους αριθμούς σας

Ως επιχείρηση μπορεί να υπάρχουν πολλά ορόσημα που θεωρείτε ως απόδειξη της ανάπτυξής σας. Για παράδειγμα, πόσες ημέρες χτυπάτε 100.000 λήψεις / αγορά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό περιεχόμενο μάρκετινγκ. Βάζοντας το επίκεντρο των βασικών στοιχείων της επιχείρησής σας, θα επηρεάσει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να εμπιστεύονται την εταιρεία σας.

Εμφάνιση των καλύτερων αριθμών σας

Αυτή η τακτική κοινωνικής απόδειξης έχει αποδεδειγμένο ιστορικό απόκτησης περισσότερων μετατροπών. Ωστόσο, σας συνιστούμε να συγκρίνετε πρώτα αυτόν τον αριθμό με τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Αυτά τα αριθμητικά στοιχεία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια θετική εικόνα για την επιχείρησή σας στο μυαλό της στοχευόμενης αγοράς σας. Εάν βρίσκεστε στη δημιουργία σελίδων Elementor, τότε μπορείτε να επισημάνετε τις βασικές πληροφορίες της εταιρείας σας με εκπληκτικό τρόπο.


Για να ολοκληρωθεί αυτό, η σημασία της αξιοποίησης των κοινωνικών αποδείξεων στον ιστότοπό σας είναι απολύτως αναμφισβήτητη. Η επιτυχία ολόκληρης της επιχείρησής σας εξαρτάται από τον τρόπο εφαρμογής κοινωνικών αποδείξεων στον ιστότοπό σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας, δύσκολα θα μπορέσετε ποτέ να επηρεάσετε οποιονδήποτε να τα δοκιμάσει χωρίς αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βρείτε το κατάλληλο εργαλείο για να προσθέσετε κοινωνικές αποδείξεις στον ιστότοπό σας και να αναδείξετε την επιχείρησή σας σε νέο ύψος.

Υπάρχουν πολλές λύσεις WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε κοινωνικές αποδείξεις στον ιστότοπό σας. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας και χρησιμοποιήστε προσθήκες για κοινωνικούς συνδέσμους ή αναδυόμενα παράθυρα, όπως απαιτείται. Ή δώστε μια ολοκληρωμένη λύση για κοινωνικές αποδείξεις όπως NotificationX μια δοκιμή. Υπάρχει ακόμη και ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ έκδοση γεμάτη από βασικές δυνατότητες για να αρχίσετε να δημιουργείτε αξιοπιστία για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τα εργαλεία κοινωνικής απόδειξης που έχουμε αναφέρει; Ενημερώστε μας εάν έχουμε χάσει κανένα σημείο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map