Πώς να αυξήσετε την προβολή στο Διαδίκτυο για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Πώς να αυξήσετε την προβολή στο Διαδίκτυο για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Το WordPress είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία ιστολογίων, σελίδων προορισμού, χαρτοφυλακίων, καταλόγων επιχειρήσεων και ακόμη και διαδικτυακών καταστημάτων. Είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει ευέλικτες δυνατότητες, οπότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες επιλέγουν το WordPress για να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους. Αλλά με όλο αυτό τον αυξημένο ανταγωνισμό, πώς μπορείτε να αυξήσετε την προβολή στο διαδίκτυο για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζεται από το WooCommerce, για να βεβαιωθείτε ότι το κοινό-στόχος σας βλέπει τα προϊόντα σας?


Ευτυχώς έχετε ήδη κάνει μια εξαιρετική επιλογή χρησιμοποιώντας το WordPress. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δύο από τα καλύτερα μέρη του WordPress είναι οι εύκολες και ευέλικτες λειτουργίες. Το WordPress βασίζεται σε ασφαλή και έγκυρο κώδικα, με διαισθητικές επιλογές για τη δημιουργία περιεχομένου. Επιπλέον, είναι μια αρκετά ισχυρή πλατφόρμα για να λειτουργεί τέλεια για σχεδόν κάθε τύπο επιχείρησης, αφού απλά πρέπει να εγκαταστήσετε μια προσθήκη για να προσθέσετε λειτουργίες όπως τις χρειάζεστε – όπως την εγκατάσταση του WooCommerce για να ξεκινήσετε το δικό σας κατάστημα. Είναι τόσο εύκολο.

Αλλά μόλις μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το WooCommerce, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την προβολή στο διαδίκτυο για το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Εδώ είναι 5 εύκολοι τρόποι για να ξεκινήσετε.

1. Ξεκινήστε το Blogging

Κορυφαίοι 10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσετε ένα blog με WordPress

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών, ειδικά επειδή το WordPress το καθιστά τόσο εύκολο. Αλλά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι με ένα ιστολόγιο. Ακολουθούν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο.

Δημιουργήστε υπέροχο περιεχόμενο

Αρχικά, αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα απολαμβάνει το κοινό-στόχο σας. Να θυμάστε ότι ο στόχος σας είναι να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες, οπότε γράψτε για θέματα που σχετίζονται με τη θέση των προϊόντων σας. Εάν πουλάτε καθαριστές αέρα γράψτε για τους κοινούς ατμοσφαιρικούς ρύπους, πώς να τα καταπολεμήσετε και τα καλύτερα φίλτρα για άτομα με αλλεργίες. Εάν διαθέτετε μια μπουτίκ μόδας, ίσως θελήσετε να κάνετε blog σχετικά με τα επερχόμενα φεστιβάλ, τις διασημότητες και τις τάσεις του Instagram. Παίρνετε την ιδέα.

Προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων

Το επόμενο βήμα σας είναι να συνδέσετε με τα δικά σας άρθρα στα άρθρα σας. Ανάλογα με τη θέση σας, ενδέχεται να έχετε περιεχόμενο “ακρογωνιαίο λίθο” στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε όταν είναι σχετικό. Έτσι, καθώς δημιουργείτε νέο περιεχόμενο, είναι καλή ιδέα να έχετε κατά νου τα υπάρχοντα άρθρα σας. Για παράδειγμα, δεδομένου ότι το WPExplorer είναι ένα blog WordPress, προκύπτει ότι ένα από τα βασικά άρθρα μας αφορά την καλύτερη φιλοξενία WordPress, οπότε όταν είναι φυσικό, προσθέτουμε έναν σύνδεσμο σε αυτό.

Συμπεριλάβετε προϊόντα σε δημοσιεύσεις

Δεδομένου ότι προσπαθείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις προϊόντων αξιοποιώντας ένα ιστολόγιο, θα πρέπει πραγματικά να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο ιστολόγιό σας. Το WooCommerce το καθιστά εξαιρετικά εύκολο χάρη στο ενσωματωμένο, μοναδικό Συντομεύσεις WooCommerce.

Σύντομοι κωδικοί WooCommerce

Συντομεύσεις WooCommerce που χρησιμοποιούνται στο θέμα Noir WordPress.

Για να συνδεθείτε σε συγκεκριμένα προϊόντα, χρησιμοποιήστε τα αναγνωριστικά προϊόντων (τα οποία μπορείτε να δείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress στην ενότητα WooCommerce> Προϊόντα όταν τοποθετείτε το δείκτη σε κάθε στοιχείο):

[αναγνωριστικά προϊόντων = "1, 2, 3, 4"]

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε μόνο τα στοιχεία πώλησης, καθώς και να προσθέσετε περισσότερα σύντομα χαρακτηριστικά όπως προϊόντα ανά σελίδα και αριθμό στηλών:

[sale_products per_page = "6" στήλες = "3"]

Υπάρχουν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά για να διαλέξετε (απλώς κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα). Επομένως, εάν διαθέτετε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων και γράφετε για τον εμπλουτισμό των ζώων, μπορείτε να συνδέσετε με μερικά από τα κορυφαία σε πωλήσεις δέντρα γάτας και ακόμη και να τα παραγγείλετε βάσει της βαθμολογίας ή της δημοτικότητάς τους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσετε την επισκεψιμότητα από το ιστολόγιό σας απευθείας στο κατάστημά σας.

2. Εστίαση στο SEO

Το SEO πρέπει να είναι ένα από τα κύρια σημεία εστίασης σε οποιοδήποτε blog ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Συχνά λέγεται ότι “το περιεχόμενο είναι βασιλιάς” όταν σχετίζεται με το SEO, αλλά η συγγραφή εκπληκτικού περιεχομένου δεν εγγυάται ότι το άρθρο ή το προϊόν σας θα κατατάσσονται σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google ή το Bing.

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί για το πώς να βελτιώσετε το WordPress SEO σας, αλλά όταν πρόκειται για SEO για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το καλύτερο στοίχημά σας είναι συνήθως να χρησιμοποιήσετε μια συμπληρωματική προσθήκη SEO με επέκταση WooCommerce.

Χρησιμοποιήστε μια καλή προσθήκη SEO

Όσον αφορά το WordPress SEO υπάρχουν δύο κύριες προσθήκες που επιλέγουν οι περισσότεροι χρήστες – είτε το All in One SEO Pack είτε το Yoast SEO. Πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με καμία από τις δύο επιλογές, καθώς και οι δύο προσφέρουν βασικές δυνατότητες όπως έναν χάρτη ιστότοπου XML (το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο για τις μηχανές αναζήτησης για εύρεση, ανίχνευση και ευρετηρίαση των σημαντικών σελίδων σας), αξιολόγηση περιεχομένου και ανακατευθύνσεις συνδέσμων. Επιπλέον, και οι δύο προσφέρουν μια επέκταση WooCommerce για να διευκολύνουν τη διαχείριση SEO του καταστήματός σας.

WooCommerce All-In-One-SEO Πακέτο Ενσωμάτωση δωρεάν προσθήκη

Το δωρεάν WooCommerce – Όλα σε ένα πακέτο SEO Η επέκταση προσθέτει νέες επιλογές για τον προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης “προϊόντων”. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τον τίτλο, την περιγραφή, τις λέξεις-κλειδιά και τα χαρακτηριστικά τίτλου για όλα τα είδη στο κατάστημά σας.

Yoast Woocommerce SEO

Από προεπιλογή, η δωρεάν προσθήκη Yoast SEO προσθέτει τον διάσημο διαχειριστή SEO τους σε σελίδες προϊόντων, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας (με βάση τη δοκιμή ανάγνωσης Flesch, το μήκος του περιεχομένου και την παθητική φωνή), την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, τους συνδέσμους, τη μετα-περιγραφή και τον τίτλο SEO για τις μηχανές αναζήτησης , εικόνες και άλλα. Αλλά για να μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας, ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη το premium Yoast WooCommerce SEO πρόσθετο για προηγμένες λειτουργίες, όπως πλούσιες καρφίτσες για προϊόντα, ψωμί ψωμιού και βελτιστοποιημένους χάρτες ιστότοπων (η προσθήκη θα καταργήσει αυτόματα τις σελίδες αποτελεσμάτων φίλτρου).

3. Συμμετοχή στα κοινωνικά μέσα

Με τη ρύθμιση του ιστολογίου σας και το SEO του καταστήματός σας, το επόμενο βήμα σας είναι να αξιοποιήσετε την κοινωνική σας παρακολούθηση για να αυξήσετε την προβολή στο διαδίκτυο για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αποτελέσουν τεράστια πηγή επισκεψιμότητας για το κατάστημά σας και προσφέροντας αποκλειστικές προσφορές συνδεδεμένες με την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε νέους πελάτες με λίγη ή καθόλου προσπάθεια.

Προσφέρετε αποκλειστικά κουπόνια ή προσφορές

Κουπόνια και προσφορές WooCommerce

Μια επιλογή είναι να δημιουργήσετε κουπόνια ή προσφορές ειδικά για τους οπαδούς σας στα κοινωνικά μέσα. Το WooCommerce περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη λειτουργία για τη δημιουργία κουπονιών με βάση ποσοστά, ποσό δολαρίου ή ένα συγκεκριμένο προϊόν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη ημερομηνία λήξης για μια «πώληση happy hour» ή να ορίσετε ένα όριο χρήσης, ώστε μόνο οι «πρώτοι 15 πελάτες να εξοικονομήσουν 15%» για να δημιουργήσουν μια αίσθηση επείγοντος. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή ενός νέου πελάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους πείσετε να ολοκληρώσουν μια αγορά.

Ενεργοποίηση μπόνους “Αναφορά φίλου”

Refer-A-Friend for WooCommerce από την WPGens

Μια άλλη επιλογή είναι να προσφέρετε κίνητρο στους τρέχοντες πελάτες σας να προτείνουν την επωνυμία σας στους φίλους και την οικογένειά τους με μια προσφορά “refer-a-friend”. Με αυτόν τον τρόπο, όταν ένας τρέχων πελάτης μοιράζεται τον σύνδεσμό του με τον φίλο του, λαμβάνει έκπτωση 10 $ που προστίθεται στον λογαριασμό του και οι φίλοι τους λαμβάνουν ένα κουπόνι 10 $ στην πρώτη τους αγορά.

Για να προσθέσετε τις δικές σας προσφορές από στόμα σε στόμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Ανατρέξτε σε ένα πρόσθετο του Friend for WooCommerce επέκταση. Η προσθήκη δημιουργεί ένα απλό σύστημα παραπομπής με έναν μοναδικό σύνδεσμο για να μοιράζεται ο καθένας από τους πελάτες σας. Στη συνέχεια, καθώς παραπέμπουν σε νέους χρήστες, το πρόσθετο δημιουργεί αυτόματα κουπόνια μίας χρήσης και για τα δύο μέρη – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τις παραπομπές να έρχονται.

4. Κρατήστε το ενδιαφέρον

Η δημιουργία περιεχομένου και συμφωνιών για το κοινό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τους ανθρώπους να επιστρέφουν, αλλά πώς βρίσκετε νέους ανθρώπους να επισκέπτονται το κατάστημά σας; Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, αλλά εδώ είναι μερικές ιδέες μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε την προώθηση του ιστότοπού σας ενδιαφέρουσα:

 • Δίκτυο και προσκεκλημένη ανάρτηση για άλλα ιστολόγια για να προσεγγίσει νέο κοινό
 • Ξεκινήστε ένα ενημερωτικό δελτίο (χρησιμοποιούμε και προτείνουμε το MailChimp) για να σας κοινοποιήσουμε νέες αναρτήσεις ιστολογίου και επικείμενες πωλήσεις / εκδηλώσεις καταστημάτων
 • Εκτελέστε ένα δώρο για να εισέλθουν οι πελάτες για να κερδίσετε ένα στοιχείο από το κατάστημά σας (μας αρέσει να χρησιμοποιούμε Rafflecopter) με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ενημερωτικό δελτίο σας ως επιλογές εισόδου
 • Δημοσιεύστε θεματικά άρθρα για διακοπές που συγκεντρώνουν συλλογές προϊόντων για τη Νέα Υόρκη, 4 Ιουλίου, τη νέα σχολική χρονιά κ.λπ..
 • Συνεργαστείτε με τους κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την επωνυμία σας (λάβετε υπόψη: αυτό μπορεί να είναι ακριβό, ακόμη και πολύ ακριβό, αλλά ανάλογα με τη θέση σας είναι μια από τις πιο επικερδείς επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε στην επιχείρησή σας)

Υπάρχουν τόνοι που μπορείτε να κάνετε για να συνεχίσετε να προωθείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Απλώς να είστε επίμονοι και δημιουργικοί για να συνεχίσετε να αυξάνετε την προβολή στο διαδίκτυο κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

5. Εγγραφείτε στο Google

Google My Business

Τέλος, συνιστούμε ανεπιφύλακτα την εγκατάσταση του καταστήματός σας Google My Business εάν έχετε φυσική τοποθεσία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ή να διεκδικήσετε την καταχώριση της επιχείρησής σας στους Χάρτες Google, να προσθέσετε σχετικές πληροφορίες (όπως ώρες ή μενού), να απαντήσετε σε κριτικές πελατών στο Google και ακόμη και να προωθήσετε τις επερχόμενες εκδηλώσεις σας. Απλώς ακολουθήστε το ξεκινήστε τον οδηγό για επαλήθευση και βελτιστοποίηση της επιχείρησής σας.

Το Google My Business περιλαμβάνει επίσης έναν χρήσιμο πίνακα ελέγχου, ώστε να μπορείτε να βλέπετε πώς βρίσκουν οι χρήστες το προφίλ της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, τι κάνουν κλικ και πού βρίσκονται (από γεωγραφική άποψη). Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και τις στρατηγικές μάρκετινγκ ώστε να προσελκύσετε περισσότερο την πελατειακή σας βάση και να αυξήσετε την προβολή στο διαδίκτυο.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε την προβολή στο Διαδίκτυο για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Ας ελπίσουμε ότι καταφέρατε να μάθετε κάτι νέο από τις 5 συμβουλές μας σχετικά με το πώς να αυξήσετε την προβολή στο διαδίκτυο για το κατάστημά σας. Ή ίσως τουλάχιστον μερικές συμβουλές ήταν χρήσιμες για την επιχείρησή σας. Η εκτέλεση οποιασδήποτε επιχείρησης μπορεί να αισθάνεται συντριπτική κατά καιρούς, αλλά τουλάχιστον εάν επιλέξετε WordPress, ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι λίγο πιο εύχρηστος. Αλλά η δημιουργία ενός ιστολογίου, η εστίαση στο SEO σας, η χρήση κοινωνικών μέσων, η προώθηση του περιεχομένου σας και η χρήση εργαλείων όπως το Google προς όφελός σας, σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να αυξηθεί η προβολή στο διαδίκτυο για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο αύξησης της διαδικτυακής προβολής; Ή περισσότερες συμβουλές για άλλους ιδιοκτήτες ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου; Απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map