Πώς να αποκτήσετε περισσότερες κοινές χρήσεις στις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες κοινές χρήσεις στις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Έτσι, ξεκινήσατε ένα blog. Συγχαρητήρια! Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για εσάς. Βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τα όνειρά σας με τον κόσμο. Αλλά έχετε γράψει μερικές αναρτήσεις, έχετε πολλές σκέψεις σε αυτές, τις διαβάζετε ξανά στον εαυτό σας 10 φορές η καθεμία και τώρα πιθανότατα αναρωτιέστε: Κάποιος ακούει καν; Και πώς μπορώ να πάρω περισσότερες κοινωνικές μετοχές?


Το γράψιμο του περιεχομένου σας είναι το πρώτο βήμα, αλλά η κυκλοφορία του είναι ακόμη μεγαλύτερη μάχη. Εδώ καλύπτουμε τον τρόπο λήψης περισσότερων κοινωνικών μεριδίων στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, ώστε να μην φωνάζετε απλώς στο κενό.

1. Δημοσίευση ποιότητας, ενδιαφέρον περιεχόμενο

Δημοσίευση ποιότητας, ενδιαφέρον περιεχόμενο για λήψη περισσότερων κοινωνικών μεριδίων

Μπορείτε να ονειρευτείτε όλους τους τίτλους του clickbait για να προσπαθήσετε να προσελκύσετε άτομα στο άρθρο σας, αλλά για να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες να το περάσουν, δεν υπάρχει υποκατάστατο καλής ποιότητας περιεχομένου.

Στόχος να δημοσιεύσετε ιστολόγια που έχουν πολλές πληροφορίες και παρέχουν αξία. Είστε blogger για μαμά που πρόσφατα ανακάλυψε ένα hacking για γονείς για το οποίο δεν έχετε διαβάσει πουθενά αλλού; Γράψτε για αυτό και λεπτομερώς.

Θα πρέπει επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε και να εφαρμόσετε τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress SEO ειδικά όπως ισχύουν για το SEO στη σελίδα. Ερευνήστε τη λέξη-κλειδί ή τις λέξεις που θέλετε να στοχεύσετε στο άρθρο σας (Serpstat είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για αυτό), χρησιμοποιήστε τις λέξεις-κλειδιά σας σε όλο το περιεχόμενό σας συν τυχόν επικεφαλίδες ή εικόνες που χρησιμοποιούνται και φροντίστε να γράψετε μια εντυπωσιακή βελτιστοποιημένη μηχανή αναζήτησης τίτλο και περιγραφή meta.

Επιπλέον άρθρα μεγάλου μήκους (σύμφωνα με το Backlinko Τα άρθρα με κορυφαία κατάταξη είναι πάνω από 1.800 λέξεις) είναι ιδανικά για SEO και μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια θέση ως Επιλεγμένο απόσπασμα Google.

Εξαιρετική κατάταξη αναζήτησης = περισσότερη επισκεψιμότητα = περισσότερες κοινές χρήσεις. Όπως μπορείτε να δείτε, το εξαιρετικό περιεχόμενο με καλό SEO είναι το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε περισσότερα κοινωνικά μερίδια.

2. Χρησιμοποιήστε οπτικά

Οι άνθρωποι αγαπούν τις εικόνες και άλλα όμορφα γραφικά. Υπερβολικό κείμενο ταυτόχρονα μπορεί να είναι συντριπτικό και οι αναγνώστες θα χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε στιγμιότυπα οθόνης για να απεικονίσετε το περιεχόμενό σας ή να τραβήξετε μερικές δωρεάν εικόνες υψηλής ανάλυσης από έναν ιστότοπο όπως Απεμπλοκή.

Η χρήση οπτικών θα ενθαρρύνει σίγουρα περισσότερη κοινή χρήση σε κοινωνικούς ιστότοπους όπως το Pinterest και το Flipboard, οι οποίες βασίζονται πολύ σε φωτογραφίες, αλλά μια σωστά μεγέθους φωτογραφία είναι σημαντική για κάθε δίκτυο. Θέλετε το Tweet ή το +1 να ξεχωρίζει στις ροές των ακολούθων σας.

Είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε μια κοινόχρηστη εικόνα για τα κοινωνικά κανάλια που θέλετε να στοχεύσετε. Αυτό μπορεί να απαιτήσει λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας για τη δημιουργία συγκεκριμένων στοιχείων κοινωνικού δικτύου για την καλύτερη προώθηση του άρθρου σας, αλλά αξίζει τον κόπο σας. Ακολουθούν ορισμένα προτεινόμενα μεγέθη εικόνας για δημοφιλή δίκτυα για να σας δώσει μια ιδέα για το τι διαστάσεις εικόνας θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για να ενθαρρύνετε περισσότερες κοινές χρήσεις:

 • Facebook 1200 × 630
 • Google+ 1200 × 900 (περίπου αναλογία 4: 3)
 • Instagram 1080 × 1080
 • Pinterest τουλάχιστον 600 × 600 (αν και πολλά ιστολόγια προτείνουν τη χρήση αναλογίας 2: 3, βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες σας έχουν πλάτος τουλάχιστον 600 εικονοστοιχεία)
 • Twitter 1024 × 512 (αναλογία 2: 1)
 • Tumblr 1280 × 750

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο

Πακέτο Ultimate Social Media Template

Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Κανένα πρόβλημα. Εάν είχατε περάσει στην ενότητα Πρότυπα κοινωνικών μέσων της Creative Market, έχουν χιλιάδες πακέτα προτύπων κοινωνικών μέσων και πακέτα εκκίνησης για να διαλέξετε.

Τα περισσότερα περιλαμβάνουν πρότυπα στυλ φωτογραφιών με επικαλύψεις, γραμματοσειρές και φίλτρα, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να επεξεργαστείτε το κείμενο και πιθανώς να απενεργοποιήσετε τη φωτογραφία μετοχής (μας αρέσει το Ultimate Social Media Template Pack από την Poego, καθώς είναι ολοκληρωμένο και ενημερωμένο για το 2018 ). Αυτό σας εξοικονομεί πολύ χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τις διαστάσεις της εικόνας ή μια διάταξη δημιουργικού – το πρότυπο το φροντίζει για εσάς.

3. Χρησιμοποιήστε μια προσθήκη κοινωνικής κοινής χρήσης

Χρησιμοποιήστε μια προσθήκη κοινωνικής κοινοποίησης για να λάβετε περισσότερες κοινές χρήσεις στο ιστολόγιό σας

Ακόμα κι αν γράψετε την πιο εκπληκτική, ξεκαρδιστική ανάρτηση ιστολογίου, δεν θα γίνει ποτέ viral αν δεν παρέχετε έναν εύκολο τρόπο στους αναγνώστες σας να το κυκλοφορήσουν.

Ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρύνετε την κοινή χρήση είναι να εφαρμόσετε κουμπιά κοινωνικών μέσων σε εμφανείς τοποθεσίες στο ιστολόγιό σας. Για παράδειγμα, το AddThis Share Tools for WordPress παρέχει μερικές επιλογές που είναι εξαιρετικά εύκολο να εγκατασταθούν και μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε περισσότερες κοινωνικές κοινοποιήσεις στις αναρτήσεις σας.

Η παραπάνω σελίδα παραδείγματος περιλαμβάνει τόσο το “κοινόχρηστο” μενού κοινής χρήσης, το οποίο ταξιδεύει κατά μήκος της σελίδας με τον χρήστη καθώς κάνει κύλιση, καθώς και την επιλογή “inline”, η οποία παραμένει στατική στη θέση που επιλέγετε.

Αυτή η προσθήκη είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή ελέγχει πολλά πλαίσια ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε κάθε κοινωνικό δίκτυο και να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε κάθε μεμονωμένο κουμπί Facebook Like ή Twitter Tweet. Το AddThis υποστηρίζει την κοινή χρήση σε περισσότερες από 200 υπηρεσίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να μοιράζονται οπουδήποτε περνούν το χρόνο τους στον Ιστό και γι ‘αυτό το AddThis συνιστάται συνεχώς από τους bloggers ως ένα από τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το WordPress.

4. Μοιραστείτε το μόνοι σας

Αποκτήστε περισσότερες κοινωνικές κοινοποιήσεις στο ιστολόγιό σας κοινοποιώντας το δικό σας περιεχόμενο

Μην αποφεύγετε τη λίγη αυτοπροώθηση. Μόλις πιέσετε να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας, το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι να το κυκλοφορήσετε μόνοι σας. Μοιραστείτε το σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων!

Δημιουργήστε μια δημιουργική και ελκυστική ετικέτα για κοινή χρήση μαζί με την εικόνα και σύνδεσμο προς το άρθρο σας. Είναι καλή ιδέα να προσθέσετε hashtag που σχετίζονται με το περιεχόμενό σας, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως. Μπορείτε ακόμη και να μεταβείτε σε εβδομαδιαίες προγραμματισμένες “συνομιλίες” με επίκεντρο ένα συγκεκριμένο hashtag για να προσεγγίσετε ένα νέο κοινό. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για πόσα hashtags χρησιμοποιώ:

 • Στο Facebook στοχεύστε σε κανένα ή μόνο 1 hashtag
 • Το Google+ θα προσθέσει αυτόματα hashtag στο περιεχόμενό σας
 • Το Instagram επιτρέπει έως και 30 hashtag – αλλά είναι συνήθως καλύτερο να μην ξεπερνάς τα 15
 • Το Pinterest επιτρέπει έως και 20 hashtag και ενώ σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα 20, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τουλάχιστον μερικά βασικά hashtag (αν και όσο πιο συγκεκριμένη είναι η λέξη ή ακόμη και η φράση τόσο καλύτερα)
 • Για το Twitter χρησιμοποιήστε 2 hashtag για να ενισχύσετε την απόδοση των tweets σας
 • Το Tumblr επιτρέπει την αναζήτηση μόνο των πρώτων 5 ετικετών, επομένως δεν έχει νόημα να προσθέσετε περισσότερες

Επίσης, η κοινωνική επικύρωση είναι ένα πραγματικό πράγμα, οπότε εδώ είναι μια μικρή συμβουλή: τα δεδομένα δείχνουν ότι όσο υψηλότερο είναι το πλήθος των μεριδίων σε ένα άρθρο, τόσο πιθανότερο είναι να το μοιραστούν άλλοι. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι όταν κάνετε κοινή χρήση, κάντε το μέσω των εργαλείων κοινής χρήσης που εφαρμόζονται στον ιστότοπό σας.

5. Ζητήστε από τους αναγνώστες σας να μοιραστούν

Μερικές φορές αν θέλετε κάτι στη ζωή, απλά πρέπει να το ζητήσετε. Η δύναμη της πρότασης είναι μια πολύ τρομερή τακτική και δεν πρέπει να ντρέπεστε να τη χρησιμοποιείτε.

Χρησιμοποιώντας μια επικάλυψη ιστότοπου, όπως ένα αναδυόμενο εργαλείο ή banner, μπορείτε να δημιουργήσετε μια παρότρυνση για δράση για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας. Οι επικαλύψεις ιστότοπων αποδεικνύεται ότι αυξάνουν τις μετατροπές.

Λάβετε περισσότερες κοινωνικές κοινές χρήσεις με το πρόσθετο επισήμανσης και κοινής χρήσης

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια επισήμανση κειμένου για τη λειτουργία tweet στον ιστότοπό σας. Μια εύκολη επιλογή είναι η δωρεάν Επισήμανση και κοινή χρήση προσθήκης που περιλαμβάνει απλές ρυθμίσεις για κοινωνικά δίκτυα, μια επιλογή για προσθήκη περιεχομένου αποσπασμάτων και αυτόματη χρήση σύντομων συνδέσμων.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε μια διαφορετική στρατηγική, θα μπορούσατε ακόμη και να δώσετε ένα μικρό κίνητρο στους ανθρώπους να κερδίσουν κάτι εάν μοιραστούν την ανάρτηση ιστολογίου σας. Επικοινωνήστε με μια επιχείρηση στη θέση σας για χορηγία παρέχοντας ένα προϊόν ή συνδρομή για το δώρο σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως Rafflecopter για να δημιουργήσετε το διαγωνισμό σας – συμπληρώστε με επιλογές κοινωνικής εγγραφής (όπως “Ακολουθήστε με στο Twitter” ή “Μοιραστείτε το στο Facebook”).

Συμπληρώνοντας συμβουλές για να αποκτήσετε περισσότερες κοινές χρήσεις

Η ενθάρρυνση της κοινωνικής κοινοποίησης στον ιστότοπό σας δεν πρέπει να είναι μια περίπλοκη εξίσωση. Ένα μεγάλο συστατικό της επιτυχίας είναι απλώς να συνεχίζει να εμφανίζεται και να είναι συνεπές με την ανάρτηση και την προώθηση. Αν λοιπόν δοκιμάσετε μια αργή εκκίνηση, μην τα παρατάτε! Υποσχόμαστε ότι με την πάροδο του χρόνου, θα λαμβάνετε περισσότερα κοινωνικά μερίδια και θα δείτε ότι οι αριθμοί αυτοί αρχίζουν να αυξάνονται.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map