Ανακυκλώστε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας WordPress ανακυκλώνοντας παλιές δημοσιεύσεις

Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό σας και σκεφτείτε πόσες αναρτήσεις ιστολογίου είναι διαθέσιμες για εύκολη πρόσβαση στην αρχική σελίδα. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να δείτε ίσως τέσσερα ή πέντε, ή ίσως ακόμη και έως δέκα ή μερικά ακόμη, αλλά μόλις οι αναρτήσεις ιστολογίου σας εγκαταλείψουν την αρχική σελίδα γίνονται παρόμοια με έναν σύνδεσμο που μετακινείται στη δεύτερη σελίδα των αποτελεσμάτων στο Google: άχρηστο.


Τώρα, με τις αναρτήσεις ιστολογίου μπορείτε ακόμα να κερδίσετε επισκεψιμότητα με οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης και από εκείνους τους ανθρώπους που πραγματοποιούν σάρωση στον ιστότοπό σας για να ελέγξουν τα αρχεία σας, οπότε δεν χάνονται όλα. Ωστόσο, μία φορά το χρόνο ή δύο περνούν έχετε ένα τεράστιο αποθετήριο αναρτήσεων ιστολογίου WordPress που σπάνια βλέπουν το φως της ημέρας. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, επειδή έχετε ήδη βάλει το έργο ή έχετε πληρώσει άλλους συγγραφείς για να δημιουργήσετε το περιεχόμενο. Γιατί δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τις αναρτήσεις για να προσελκύσετε τους αναγνώστες σας ή να κερδίσετε χρήματα; Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τις παλιές αναρτήσεις σας στο WordPress.

1. Ανακυκλοφορήστε τα μέσω των κοινωνικών μέσων

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο, έχετε πιθανώς κάποιους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, σωστά; Το θέμα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι είναι απόλυτο πόνο στη διαχείριση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν ένα εντελώς ξεχωριστό άτομο ή ομάδα για να εκτελέσουν το όλο θέμα.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το παλιό σας περιεχόμενο ιστολογίου τοποθετώντας το στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων; Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε διαφορετικούς ανθρώπους που ακολουθούν κάθε πλατφόρμα και οι άνθρωποι εκτιμούν να βλέπουν κάτι που ίσως είχαν χάσει πριν από δύο ή τρία χρόνια.

MIssinglettr

Πληροφορίες & λήψη

Η κορυφαία επιλογή μας για την αυτοματοποίηση της κοινωνικής σας κοινοποίησης είναι το Missinglettr. Αυτή η ισχυρή υπηρεσία είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το πρόγραμμα κοινωνικής προώθησης. Το Missinglettr δημιουργεί αυτόματα δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων για κοινή χρήση του περιεχομένου σας όλο το χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκρίνετε την καμπάνια. Επιπλέον, δημιουργεί ένα ημερολόγιο περιεχομένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τι έχει προγραμματιστεί.

Αναβιώστε παλιές αναρτήσεις - Αυτόματη ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα

Μια άλλη φανταστική επιλογή είναι το πρόσθετο Revive Old Post, το οποίο αρπάζει όλες τις παλαιότερες αναρτήσεις σας και τα tweets αυτόματα. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε ορισμένες σελίδες και αναρτήσεις από τον κύκλο, αλλά είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να διατηρήσετε ενεργό το Twitter σας, φέρνοντας ταυτόχρονα έκθεση στις παλιές δημοσιεύσεις ιστολογίου.

Κοιτάξτε τις παλιές δημοσιεύσεις και τραβήξτε τις φωτογραφίες για κοινή χρήση στο Pinterest. Δείτε πόσα άτομα είναι πρόθυμα να καρφιτσώσουν τα άρθρα σας και να δοκιμάσετε εάν μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές φωτογραφίες που να πείσουν περισσότερα άτομα να μοιραστούν. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τους παλιούς σας συνδέσμους σε σχεδόν οποιονδήποτε λογαριασμό κοινωνικών μέσων για να βοηθήσετε στη δημιουργία της πλατφόρμας σας και να επαναχρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο. Για παράδειγμα, ίσως σκεφτείτε να τραβήξετε μια εικόνα των παλαιότερων γραφείων σας και να την μοιραστείτε στο Facebook για μια αστεία ματιά στο παρελθόν.

2. Αποκτήστε το ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Όταν ξεκινάτε ένα ενημερωτικό δελτίο έχετε πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν, όπως το MailChimp και το Ωραία. Εάν δεν δημιουργείτε αυτήν τη στιγμή μια λίστα email στον ιστότοπό σας, ξεκινήστε τώρα. Είναι η μοναδική δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος για τη διατήρηση των ατόμων στον ιστότοπό σας και την επαναφορά τους για ανάγνωση και αγορά περισσότερων.

MailChimp

Δυστυχώς, δεν είναι πάντα εύκολο να σκεφτείτε πρωτότυπο περιεχόμενο ενημερωτικών δελτίων, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτά που δημιουργήσατε στο παρελθόν; Οι παλιές αναρτήσεις σας είναι ιδανικές για τη δημιουργία ενημερωτικών δελτίων αφού έχετε ήδη κάνει κάποια ποιοτική δουλειά και γνωρίζετε ότι σχετίζεται με το αναγνωστικό κοινό σας.

3. Συγκεντρώστε τα πάντα σε ένα eBook

Ένας άλλος καλός τρόπος για να επαναχρησιμοποιήσετε τις παλιές αναρτήσεις ιστολογίου σας είναι να συγκεντρώσετε τα πάντα και να δημιουργήσετε ένα eBook. Αυτός είναι ένας ενδιαφέρων τρόπος για να κερδίσετε λίγα χρήματα από το ιστολόγιό σας και να προσεγγίσετε ανεκμετάλλευτες κοινότητες όπως στο Amazon.

Όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, δεν έχει πάντα ξεκάθαρο δρόμο για το πού να ξεκινήσει και πού να πάει μετά την έναρξη. Δεδομένου ότι έχετε αναπτύξει το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να συγκεντρώσετε όλα τα άρθρα σε μια συνεκτική ακολουθία, με μεταβάσεις και συμπληρωματικές πληροφορίες για να το μετατρέψετε σε ένα συμπαγές βιβλίο.

Δημοσίευση Xpress

Μόλις συντάξετε το βιβλίο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξώφυλλο, να προσλάβετε έναν συντάκτη και, στη συνέχεια, να το πουλήσετε στον δικό σας ιστότοπο με το Πρόσθετο MyBookTable. Με αυτόν τον τρόπο το αναγνωστικό κοινό σας γνωρίζει τα βιβλία και μπορούν να τα μοιραστούν με άλλα άτομα. Μπορείτε ακόμη και να μείνετε ειλικρινείς με τους αναγνώστες σας και απλά να τους πείτε ότι είναι μια συλλογή ολόκληρου του ιστότοπού σας, με επιπλέον πληροφορίες που διευκολύνουν την ανάγνωση.

Κάποιοι μπορεί να μην ενδιαφέρονται για αυτό, αλλά άλλοι θα το βρουν βολικό, καθώς δεν θα χρειαστεί να περιηγηθούν σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για τους νεοεισερχόμενους που εκφοβίζονται από τον ιστότοπό σας. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε επίσης να δώσετε το βιβλίο δωρεάν σε αντάλλαγμα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δημιουργήσετε τη λίστα σας και να κρατήσετε τους ανθρώπους γύρω για το μέλλον.

4. Δημιουργήστε ένα Infographic ή βίντεο με βάση τα ευρήματα

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μερικές από τις αναρτήσεις ιστολογίου σας στο παρελθόν ήταν σεμινάρια και οδηγίες που καθοδηγούν τους ανθρώπους σε μια συγκεκριμένη τεχνική διαδικασία ή ακόμη και να τους δείξουν κάτι σαν κηπουρική σε αστικό περιβάλλον. Οι αναρτήσεις ιστολογίου είναι ιδανικές για την επικοινωνία σχεδόν για οποιαδήποτε ιδέα, αλλά σε ορισμένους αρέσει η ιδέα να καταναλώνουν τις πληροφορίες τους μέσω άλλων μορφών.

Για παράδειγμα, συνήθιζα να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcast μόνο στην παλιά μου δουλειά, επειδή έπρεπε να καθίσω στο τηλέφωνο για κλήσεις πωλήσεων όλη την ημέρα. Δεν μπορούσα να επικεντρωθώ στην ανάγνωση ενός άρθρου και ένα βίντεο θα ήταν πολύ ενοχλητικό εάν το αφεντικό μου περνούσε. Είναι επίσης λίγο πιο εύκολο για τους άλλους να απορροφούν πληροφορίες με διαφορετικά μέσα. Για παράδειγμα, αν μπορούσα να επιλέξω ένα βίντεο και μια ανάρτηση ιστολογίου, θα επέλεγα πάντα ένα ωραίο οπτικό βίντεο για να με καθοδηγήσει στην πορεία.

wordpress-infographic

Πάρτε τις παλιές αναρτήσεις ιστολογίου σας και μετατρέψτε τις σε νέο περιεχόμενο αλλάζοντας τον τύπο πολυμέσων. Υπάρχουν πολλές προσθήκες οπτικοποίησης δεδομένων που σας βοηθούν να το κάνετε αυτό εύκολο. Εάν έχετε ένα σεμινάριο ανάρτησης ιστολογίου για το πώς να δέσετε τα παπούτσια σας, δημιουργήστε ένα βίντεο με έναν παιδικό οικοδεσπότη, ώστε τα παιδιά να μπορούν να συσχετιστούν. Αναπτύξτε ένα screencast για αυτό το “πώς να δημιουργήσετε ένα σεμινάριο blog” και να δημιουργήσετε ένα γράφημα από αυτό το εκτεταμένο ερευνητικό άρθρο που έχετε κάνει για τη σόγια.

5. Δημιουργήστε ένα πλήρες μάθημα για πώληση

Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπό σας για να περιηγηθούν και να βρουν ό, τι πρέπει να γνωρίζουν για ένα θέμα. Οι ιστότοποι είναι υπέροχοι, αλλά όταν αρχίζετε να δημιουργείτε ένα ιστολόγιο και να παρέχετε περιεχόμενο σε τακτική βάση, όλα αρχίζουν να γίνονται λίγο ακατάστατα. Εν ολίγοις, δεν είναι τόσο οργανωμένη όσο και μια καλά συσκευασμένη τάξη που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να βάλουν στον υπολογιστή τους ή να αποθηκεύσουν σε ένα αρχείο.

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες για να πουλήσετε τα δικά σας μαθήματα (Udemy, LearnDash κ.λπ.), αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το WordPress. Υπάρχουν τόνοι υπέροχων προσθηκών LMS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε το δικό σας σύστημα τάξεων στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το τρέχον θέμα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα από αυτά τα κορυφαία θέματα διαχείρισης μάθησης WordPress.

Θέμα εκπαίδευσης WordPress EDUMA

Το θέμα της διαχείρισης μάθησης EDUMA WordPress έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε μαθήματα στο διαδίκτυο. Αυτό το θέμα ενσωμάτωσε τα BuddyPress, bbPress και WooCommerce για να σας δώσει τόνους ευελιξίας κατά τη δημιουργία της διαδικτυακής εκπαιδευτικής σας κοινότητας. Επιπλέον, το θέμα είναι συμβατό με το Elementor ή το Visual Composer – ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε διάταξη σελίδας ή ανάρτησης θέλετε να παρουσιάσετε καλύτερα τα μαθήματά σας.

ακαδημία-μάθημα-θέμα

Το θέμα WordPress του συστήματος μάθησης της Ακαδημίας είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Με προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων για μαθήματα και μαθήματα, καθώς και πλήρη ενσωμάτωση του WooCommerce, είναι εύκολο να προσθέσετε το περιεχόμενό σας και να πουλήσετε τάξεις μόνοι σας. Μια μοναδική αλλά χρήσιμη λειτουργία είναι η επιλογή έκδοσης πιστοποιητικών κατά την ολοκλήρωση του μαθήματος, έτσι ώστε οι χρήστες σας να έχουν απόδειξη ότι ολοκλήρωσαν το μάθημά σας.

έξυπνο μάθημα-θέμα

Ένα άλλο θέμα για την ολοκλήρωση της αγοράς είναι το θέμα WordPress της μάθησης διαχείρισης έξυπνων μαθημάτων. Αυτό το θέμα έχει καθαρό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό που είναι ιδανικό για την πώληση των διαδικτυακών μαθημάτων σας. Ανεξάρτητα από το θέμα, την προσθήκη ή την πλατφόρμα που επιλέγετε, η δημιουργία της δικής σας τάξης (ες) σας δίνει την ευκαιρία να επαναχρησιμοποιήσετε περιεχόμενο και μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα με την τάξη που προέρχεται από αυτό.


Αυτό είναι για να μάθετε πώς να επαναχρησιμοποιήσετε το παλιό σας περιεχόμενο ανάρτησης στο WordPress. Οι επιλογές είναι πάντα ατελείωτες και είναι πολύ ωραία, επειδή γνωρίζετε ότι το παλιό σας περιεχόμενο ανταποκρίνεται στα πρότυπα ποιότητας. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε το περιεχόμενο εάν χρειαστεί να καταργήσετε έγκαιρες πληροφορίες ή να διορθώσετε ένα λάθος που χάσατε στο παρελθόν. Ανεξάρτητα, η μεγαλύτερη συλλογή πληροφοριών συνήθως βρίσκεται ακριβώς στα αρχεία του ιστολογίου σας, οπότε κάντε λίγο σκάψιμο για να κάνετε τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου σας λίγο πιο εύκολη.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων εάν έχετε απορίες σχετικά με τους καλύτερους τρόπους επαναχρησιμοποίησης των αναρτήσεων WordPress. Έχετε άλλες προτάσεις για το πώς να πάρετε κάποιο παλιό περιεχόμενο και να το μετατρέψετε σε κάτι χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me