Πώς να προσθέσετε φωτογραφίες Instagram στο WordPress

Μέχρι τώρα ίσως έχετε είτε λογαριασμό Instagram είτε έχετε δει έναν στον ιστό κάποια στιγμή ή άλλο. Από τον Ιούνιο του 2016 το Instagram είχε 500 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή δίκτυα κοινωνικών μέσων σήμερα. Και επειδή έχει γίνει τόσο ισχυρή μονάδα πολυμέσων, δεν είναι περίεργο που θέλετε να προσθέσετε τη ροή σας στον ιστότοπό σας.


Με την ενσωμάτωση του λογαριασμού Instagram στο blog σας στο WordPress, θα μπορείτε να διοχετεύσετε μέρος της επισκεψιμότητας του ιστολογίου σας στο προφίλ σας Instagram (και αντίστροφα εάν προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας στο προφίλ σας Instagram). Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με το κοινό του ιστολογίου σας και ανοίγει περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε την επωνυμία σας στο διαδίκτυο. Έτοιμοι να ξεκινήσετε?

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να προσθέσετε το Instagram στο ιστολόγιό σας – ενσωμάτωση μιας ανάρτησης, χρήση widget ή εγκατάσταση προσθήκης. Καθένα από αυτά είναι μια επιλογή για την προσθήκη των δημοσιεύσεων Instagram ή της ροής σας στον ιστότοπό σας, αλλά αισθητικά το καθένα είναι πολύ διαφορετικό.

1. Ενσωμάτωση αναρτήσεων Instagram

Αν θέλετε απλώς να προσθέσετε μια φωτογραφία Instagram σε μία από τις αναρτήσεις σας, είναι τόσο εύκολο όσο το να επικολλήσετε τη διεύθυνση url της φωτογραφίας σας στο περιεχόμενό σας. Το WordPress υποστηρίζει ένα τεράστιο εύρος ενσωματώσεων url από προεπιλογή (μπορείτε να δείτε το πλήρες λίστα στον κωδικό x). Έτσι, για να προσθέσετε μια φωτογραφία απλώς τραβήξτε το url (από πριν το https μέχρι το?). Ακολουθεί ένα οπτικό για να ξέρετε ποιο τμήμα του URL να αντιγράψετε:

Ενσωματώσεις Instagram στο WordPress

Στη συνέχεια, απλώς επικολλήστε το αντιγραμμένο url στο περιεχόμενό σας. Πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Και αν θέλετε μπορείτε επίσης να καταργήσετε τη λεζάντα και να προσαρμόσετε το πλάτος της οθόνης εισάγοντας τη διεύθυνση url Instagram ως μέρος ενός σύντομου κώδικα. Αν λοιπόν εισαγάγουμε τη διεύθυνση url με τις ακόλουθες παραμέτρους (εισαγάγετέ τις με και ανοίγοντας [ και ένα κλείσιμο ] για να λειτουργήσει ο κώδικας):

url instagram = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = πραγματικό πλάτος = 320

Η ανάρτηση Instagram που μοιραστήκαμε παραπάνω θα μοιάζει με αυτήν:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = πραγματικό πλάτος = 320]

Ωστόσο, εάν θέλετε να προσθέσετε τη ροή σας στον ιστότοπό σας στο WordPress, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο θέμα ή πρόσθετο Instagram.

2. Χρησιμοποιώντας ένα Widget θεμάτων Instagram

Το σπουδαίο πράγμα για το Instagram είναι ότι χρησιμοποιείται τόσο ευρέως που πολλοί προγραμματιστές θεμάτων WordPress έχουν αρχίσει να περιλαμβάνουν widgets από προεπιλογή. Αυτό είναι υπέροχο για εσάς, καθώς ίσως έχετε ήδη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Instagram με το τρέχον θέμα σας ή εάν σκέφτεστε να αλλάξετε το σχέδιό σας, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα από αυτά. Και τα τρία περιλαμβάνουν widget για την πλευρική γραμμή και το υποσέλιδο.

Θέμα ιστολογίου Redwood Responsive WordPress

Θέμα Redwood WordPress με Widget Instagram

Το θέμα Redwood by SoloPines διαθέτει ένα widget τροφοδοσίας Instagram για την πλευρική γραμμή σας, καθώς και ένα widget υποσέλιδου που σας δίνει διπλάσιες επιλογές για την προβολή της ροής σας. Απλώς προσθέστε το όνομα χρήστη και είστε έτοιμοι. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους σε όλα τα άλλα προφίλ κοινωνικών μέσων στο υποσέλιδο.

Αποκτήστε το Redwood

Θέμα Blog Responsive News & Magazine

Κατάσταση Θέμα WordPress με Widget Instagram

Η κατάσταση περιλαμβάνει ένα υπέροχο widget τροφοδοσίας Instagram, καθώς και ένα προσαρμοσμένο widget τροφοδοσίας υποσέλιδου. Αυτά περιλαμβάνουν τυχαιοποιημένα χρώματα που εμφανίζονται ως κάτω περίγραμμα για τις φωτογραφίες σας. Αυτό το διασκεδαστικό θέμα στυλ περιοδικού περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη κοινωνική ενσωμάτωση, ένα πρόσθετο κοινωνικό widget και πολλούς ενσωματωμένους διαφημιστικούς χώρους. Εύκολη δημιουργία εσόδων από το blog σας!

Λήψη κατάστασης

Θέμα ιστολογίου Fbird Lifestyle WordPress

Θέμα Fbird WordPress με Widget Instagram

Το Fbird είναι ένα καθαρό θέμα στυλ blog που διαθέτει επίσης μια πλαϊνή μπάρα Instagram και ένα widget υποσέλιδου. Ενώ το widget πλευρικής γραμμής είναι ένα απλό πλέγμα, το widget υποσέλιδου εμφανίζεται ωραία εκτός από ένα πλαίσιο συνδρομής ενημερωτικού δελτίου. Με αυτόν τον τρόπο οι αναγνώστες σας έχουν την επιλογή να σας ακολουθούν και να συμμετέχουν στο ενημερωτικό δελτίο σας σε κάθε σελίδα.

Αποκτήστε το Fbird

3. Εγκατάσταση προσθήκης Instagram

Η τελευταία σας επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη, επειδή υπάρχει κυριολεκτικά μια προσθήκη για όλα, συμπεριλαμβανομένου του Instagram. Κατά την επιλογή ενός πρόσθετου, φροντίστε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες, ώστε να γνωρίζετε ότι έχετε όλες τις δυνατότητες ή τις διατάξεις που θέλετε. Ακολουθούν μερικές από τις πιο δωρεάν λήψεις Instagram από το WordPress.org.

Grace Instagram Feed

Προσθήκη Grace Instagram Gallery

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Grace Instagram Feed Gallery είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για κοινωνική ροή και κοινή χρήση. 4 διαφορετικά είδη διατάξεων ροής, 5 δυνατότητες σύνδεσης τύπων ροής, η ανοιχτή δυνατότητα απεριόριστης ροής ιδιωτικού και δημόσιου περιεχομένου. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά του Grace.

Προσθέστε πλέγμα, τοιχοποιία, αιτιολογημένες γκαλερί ή ρυθμιστικές ροές. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τον κοινωνικό σας τοίχο Instagram όχι μόνο επιλέγοντας μια κατάλληλη διάταξη. Πολλά χαρακτηριστικά styling είναι διαθέσιμα μέσω του κατάλληλου οπτικού δημιουργού. Που δεν απαιτούν ανάπτυξη ιστοσελίδων ή επαγγελματικές δεξιότητες σχεδιασμού. Χρώματα, σχήματα, περιθώρια, επενδύσεις, ύψος και βάρος οποιουδήποτε στοιχείου και άλλα εργαλεία βελτίωσης είναι ανοιχτά για τη δημιουργικότητά σας.

Μεταδώστε σχεδόν οποιοδήποτε είδος περιεχομένου Instagram. Και επιτρέψτε στον χρήστη να ταξινομήσει το περιεχόμενο μέσω τροφοδοσίας κεφαλίδας ή κοινωνικού τείχους. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να μεταδώσετε οποιοδήποτε ανοιχτό δημόσιο περιεχόμενο από το Instagram. Επομένως, δεν χρειάζεστε ούτε τον προσωπικό σας ενεργό λογαριασμό Instagram.

Και αν κάνετε ροή του λογαριασμού σας Instagram στον ιστότοπο ή το ιστολόγιο WordPress, η Grace μπορεί να προσφέρει μια όμορφη κεφαλίδα. Εμφάνιση των πιο σημαντικών πληροφοριών λογαριασμού εκεί: avatar, αριθμός οπαδών και ακόλουθα δεδομένα.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν προ-εποπτεία, χειροκίνητα ή αυτόματα φίλτρα για εξαίρεση και συμπερίληψη συγκεκριμένου περιεχομένου από μια λέξη, φράση, αναγνωριστικό χρήστη, διεύθυνση URL και άλλα δεδομένα. Αυτή η δυνατότητα είναι αποκλειστική για το Grace Instagram Feed Gallery και δεν θα το βρείτε σε κανένα άλλο plugin κοινωνικής ροής WordPress.

Το Grace Instagram Feed Gallery παρέχει επίσης την απλούστερη σύνδεση API μεταξύ των ανταγωνιστών. Μόνο ένα κουμπί στην καρτέλα Εξουσιοδότηση της προσθήκης – και είστε ελεύθεροι να πάτε με όλες τις εκπληκτικές ευκαιρίες ανοιχτού δημόσιου περιεχομένου Instagram! Η Grace παρέχει επίσης μια απρόσκοπτη προσθήκη διαφόρων κουμπιών κοινής χρήσης για κάθε ανάρτηση στην κοινωνική σας ροή. Τώρα δεν θα χάσετε κανέναν χρήστη που θέλει να μοιραστεί περιεχόμενο αμέσως!

Widget Instagram WP

Πρόσθετο WP Instagram Widget

Το WP Instagram Widget είναι μια απλή ενσωμάτωση του Instagram με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να προσθέσετε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σας στο Instagram σε οποιαδήποτε πλευρική γραμμή ή υποσέλιδο χρησιμοποιώντας το widget της προσθήκης. Η προσθήκη διατηρεί τα πράγματα καθαρά και απλά, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε με CSS ώστε να ταιριάζει με τον υπόλοιπο ιστότοπό σας.

Λήψη WP Instagram Widget

Widget Instagram Slider

Πρόσθετο Instagram Slider Widget

Εάν θέλετε να προσθέσετε τη ροή Instagram ως ρυθμιστικό αντί για μια συλλογή, εξετάστε το δωρεάν πρόσθετο Instagram Slider Widget. Με αυτό το πρόσθετο οι εικόνες σας εισάγονται ως συνημμένα. Στη συνέχεια, μπορούν να εμφανίζονται μέσα στο widget ως ρυθμιστικό ή ως συλλογή. Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για σύνδεση εικόνων, ταξινόμηση και άλλα.

Κατεβάστε το Widget Slider Instagram

Απολαύστε την προσθήκη για το Instagram

Απολαύστε το WordPress Plugin για Instagram

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις εικόνες σας στο Instagram ως καρουσέλ χρησιμοποιώντας το Enjoy WordPress Plugin για Instagram. Με αυτό το πρόσθετο απλώς ενεργοποιείτε, προσθέτετε το προφίλ ή το hashtag που θέλετε να εμφανίσετε, επιλέξτε μια διάταξη πλέγματος ή καρουζέλ και στη συνέχεια επιλέξτε τις στήλες και το voila! Άμεσο Instagram στον ιστότοπό σας για οποιαδήποτε σελίδα, ανάρτηση ή περιοχή με widget!

Κατεβάστε το Enjoy για το Instagram

Εισαγωγέας DsgnWrks Instagram

Πρόσθετο εισαγωγής DsgnWrks Instagram

Για όσους από εσάς θέλετε κάτι, μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε το DsgnWrks Instagram Importer μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Με αυτό το πρόσθετο οι φωτογραφίες σας στο Instagram εισάγονται στον ιστότοπό σας στο WordPress. Από εκεί μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την εμφάνισή τους μέσω ενός προσαρμοσμένου τύπου ανάρτησης, ταξινόμησης ή προσαρμοσμένης μορφής ανάρτησης.

Λήψη DsgnWks Instagram Imported

Σήματα Instagram

Προσθήκη Instagram Badges

Τέλος, αν το μόνο που θέλετε είναι ένα απλό κουμπί Instagram, ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν, τότε διατηρήστε το απλό με τη βασική προσθήκη Instagram Badges. Αυτή η προσθήκη προσθέτει ένα απλό widget, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο προφίλ σας Instagram σε οποιαδήποτε πλευρική γραμμή ή υποσέλιδο. Εύκολο σωστό?

Λήψη σημάτων Instagram

InstaShow Instagram Feed Plugin για WordPress

InstaShow Instagram Feed Plugin για WordPress

Το InstaShow είναι ένα premium πρόσθετο WordPress feed WordPress που διευκολύνει την ενσωμάτωση των φωτογραφιών Instagram με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Η ευέλικτη ροή φωτογραφιών έχει πολλές επιλογές για να διευκολύνει την προσθήκη των εικόνων Instagram Με αυτό το εύχρηστο plugin μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε μια προσαρμόσιμη ροή Instagram σχεδόν οπουδήποτε. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές προσθήκης για να καθορίσετε μια πηγή χρησιμοποιώντας ένα όνομα χρήστη, ένα hashtag ή έναν σύνδεσμο. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα προσαρμοσμένα χρώματα, την απόκριση, την πλοήγηση, τους μετρητές και άλλα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη γεννήτρια σύντομων κωδικών για να εισαγάγετε τη ροή σας Instagram οπουδήποτε θέλετε. Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες προσθήκης περιλαμβάνουν τη συμβατότητα του Visual Composer, την υποστήριξη για 16 διαφορετικές γλώσσες, την αυτόματη περιστροφή και άλλα

Αποκτήστε το InstaShow

Προχωράμε μπροστά

Μόλις προσθέσετε το Instagram στον ιστότοπό σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις μοναδικές δυνατότητες που ανοίγει για εσάς. Το Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τους αναγνώστες σας σε προσωπικό επίπεδο, κάνοντας κοινή χρήση φωτογραφιών πίσω από το παρασκήνιο, τραβώντας στιγμιότυπα νέων & επερχόμενων έργων, ενθαρρύνοντας τους οπαδούς σας να μοιράζονται τις δικές τους φωτογραφίες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, να επισημάνετε συναδέλφους ή τους μεγαλύτερους θαυμαστές σας στις φωτογραφίες ή ακόμα και να ξεκινήσετε τις δικές σας # τάσεις.

Πάρτε ένα θέμα ή ένα πρόσθετο (ή ενσωματώστε μερικές φωτογραφίες σας) και ξεκινήστε να δημιουργείτε μια σχέση με τους αναγνώστες σας! Εάν έχετε άλλο θέμα ή προσθήκη που θα συνιστούσατε για το Instagram ή εάν έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές ή ερωτήσεις για κοινή χρήση φωτογραφιών με το WordPress, απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map