Πώς να μειώσετε τα αιτήματα HTTP / S στο WordPress

Πώς να μειώσετε τα αιτήματα HTTP / S στο WordPress

Ακολουθεί μια ιστορία που θα λατρέψετε εάν θέλετε να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.


Τις προάλλες δημιούργησα έναν λαμπερό ιστότοπο. Έβγαλα τα πάντα και πρόσθεσα το WooCommerce, τον Διαχειριστή ετικετών Google, το OneSignal, το helpdesk, το Yoast, το ζωντανό ραδιόφωνο (ω ναι το έκανα), τη Σημείωση cookie, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα πρόσθετα.

Ακριβώς όπως εσείς, ήμουν σε θέση να εντυπωσιάσω τους επισκέπτες μου, ή έτσι σκέφτηκα. Αλλά τότε τα πράγματα έγιναν αφόρητα αργά. Μετά από πολύ αγωνία, πυροδοτήθηκα GTMetrix για να ξεπεράσουμε το ζήτημα.

Προς απογοήτευσή μου, το είδα:

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας gtmetrix

Εντυπωσιάστηκα; Κόλαση στο NAW! Ήθελα να πετύχω ένα τέλειο Α και να μειώσω το χρόνο φόρτωσης σελίδας σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.

Έτσι, χτύπησα το κουμπί επανεξέτασης, αλλά μαντέψτε τι; Ακόμα το ίδιο ενοχλητικό αποτέλεσμα. Ήμουν απογοητευμένος, ακόμη και θυμωμένος. Αλλά δεν τα παρατάω εύκολα γιατί κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο.

Ξέρετε τι έκανα στη συνέχεια; Δοκίμασα τον ιστότοπο στις Pingdom γιατί το GTMetrix μπορεί να το πιπιλίζει. Αλλά, παρακάτω είναι τα θλιβερά αποτελέσματα, για άλλη μια φορά:

αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας εργαλείων pingdom

Ήμουν εξοργισμένος. Το παροιμιώδες αγκάθι στη σάρκα μου ήταν τα λάθη αιτήματα HTTP, καθώς μπορούσα να διορθώσω γρήγορα πολλά άλλα ζητήματα.

Για να κάνω τα πράγματα χειρότερα, χρησιμοποιούσα ένα θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου που φόρτωσε ένα δισεκατομμύριο στοιχεία για την κατασκευή της αρχικής σελίδας. Στην άμυνα μου, φαινόταν απίστευτο. Μερικοί χρήστες συμφώνησαν ότι ο σχεδιασμός ήταν και αυτός ο λόγος, οπότε, δεν πέφτω μόνο για το κόλπο ��

Ωστόσο, η εξαιρετική οπτική σχεδίαση και οι αργές ταχύτητες δεν συμβαδίζουν. Χρειαζόμουν μια λύση και γρήγορα.

Πώς μπορώ να μειώσω τα αιτήματα HTTP στον ιστότοπό μου στο WordPress?

Κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο WordPress, μετακινείται πολλά δεδομένα μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και των διακομιστών του ιστότοπου. Με άλλα λόγια, το WordPress υποβάλλει αιτήματα HTTP σε διάφορους διακομιστές για να δημιουργήσει αυτό που βλέπουν οι χρήστες όταν φορτώνουν τον ιστότοπό σας.

Εάν ο ιστότοπός σας στο WordPress απαιτεί πολλά στοιχεία για φόρτωση, θα έχετε περισσότερα αιτήματα HTTP και αντίστροφα. Περισσότερα αιτήματα HTTP σημαίνει αργό ιστότοπο, κακή εμπειρία χρήστη (UX), κακές βαθμολογίες SEO και χαμηλά ποσοστά μετατροπών.

Οι ιστότοποι WordPress είναι συνήθως δυναμικοί, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζονται πολλά διαφορετικά μέρη για να καταστήσουν τον ιστότοπό σας σε πρόγραμμα περιήγησης. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε τα αιτήματα HTTP και να επιταχύνετε σημαντικά τον ιστότοπό σας.

Και στη σημερινή ανάρτηση, μαθαίνετε ακριβώς πώς!

Οι αναφορές από το GTMetrix και το Pingdom συνήθως σας δείχνουν πού βρίσκεται το πρόβλημα. Ως εκ τούτου, δοκιμάστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας και τα δύο εργαλεία για να μάθετε τους τομείς που πρέπει να βελτιώσετε. Με τις αναφορές σας έτοιμες, δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε τα αιτήματα HTTP / S και να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Βήμα 1: Αποσυμπίεση

Παιδιά, αν έχετε πολλά πράγματα στον ιστότοπό σας στο WordPress, θα έχετε πάρα πολλά αιτήματα HTTP. Δεν είναι μυαλό. Το πρώτο βήμα για τη μείωση των αιτημάτων HTTP είναι η διάλυση.

Με αυτό, εννοώ να απαλλαγούμε από όλα τα πρόσθετα που δεν χρειάζεστε. Οι προσθήκες WordPress διαθέτουν πολλά αρχεία, είτε είναι PHP, CSS είτε JavaScript (JS). Κάθε αρχείο που ενεργοποιεί κάθε προσθήκη θα δημιουργήσει ένα αίτημα HTTP.

Εάν έχετε έναν τόνο προσθηκών, σίγουρα θα έχετε περισσότερα αιτήματα HTTP. Όσο λιγότερα είναι τα πρόσθετα, τόσο λιγότερα είναι τα αιτήματα. Είναι απλό απλό.

Τι να κάνω?

Πραγματοποιήστε έλεγχο των προσθηκών σας. Ποιες προσθήκες πρέπει να έχετε για να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας; Υπάρχουν προσθήκες που δεν χρειάζεστε; Έχετε προσθήκες που χρησιμοποιούν διακομιστές τρίτων; Μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτά τα πρόσθετα?

Για να μειώσετε τα αιτήματα HTTP, απεγκαταστήστε όλες τις προσθήκες που δεν χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε περιστασιακά ένα πρόσθετο, εγκαταστήστε το μόνο όταν το χρειάζεστε. Στη συνέχεια, απεγκαταστήστε την προσθήκη.

Το ίδιο ισχύει και για θέματα WordPress και περιεχόμενο που δεν χρησιμοποιείτε. Καθαρίστε όλα αυτά τα πράγματα. Καταργήστε οτιδήποτε δεν χρειάζεστε. είναι καλό για την ταχύτητα και την ασφάλεια του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να κάνετε το επιπλέον μίλι και να φορτώσετε πρόσθετα επιλεκτικά. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μόνο τη φόρμα επικοινωνίας 7 για να φορτώσετε τη σελίδα επαφών σας, μπορείτε να σταματήσετε τη φόρτωση άλλων προσθηκών σε αυτήν τη συγκεκριμένη σελίδα.

Θα ήταν φοβερό, δεν συμφωνείτε; Και για να νομίζετε ότι χρειάζεστε μόνο το Πρόσθετο Asset CleanUp WordPress.

Πρόσθετο WP Asset CleanUp WordPress

Το πρόσθετο είναι εύκολο στη χρήση και αρκετά αποτελεσματικό. Ή όπως το θέτει ο προγραμματιστής:

Το “Asset CleanUp” σαρώνει τη σελίδα σας και εντοπίζει όλα τα στοιχεία που φορτώνονται. Το μόνο που έχετε να κάνετε κατά την επεξεργασία μιας σελίδας / ανάρτησης είναι απλώς να επιλέξετε το CSS / JS που δεν είναι απαραίτητο να φορτώσετε, μειώνοντας έτσι το φούσκωμα.

Καθαρίστε την εγκατάσταση σας ήδη hombre. απαλλαγείτε από τα σκουπίδια – περιλαμβάνονται ανεπιθύμητα σχόλια. Ω ναι, εξαλείψτε τους κατεστραμμένους συνδέσμους και βελτιστοποιήστε τη βάση δεδομένων σας όσο και σε αυτήν. Αυτοί είναι σημαντικοί τομείς που πρέπει να λάβετε υπόψη όσο αυξάνεται η ταχύτητα του ιστότοπού σας, αλλά παρεμβαίνω.

Ας επιστρέψουμε στη μείωση των αιτημάτων HTTP.

Βήμα 2: Βελτιστοποίηση εικόνων

Ένας ιστότοπος χωρίς εικόνες είναι, λοιπόν, άθλιος. Λένε ότι μια εικόνα μιλά χίλιες λέξεις και αυτό είναι ωραίο. Αλλά κάθε εικόνα αντιστοιχεί σε αίτημα HTTP. Για να προσθέσετε αλάτι στον τραυματισμό, οι εικόνες είναι κορυφαίες μεταξύ των στοιχείων που χρειάζονται πολύ χρόνο για τη φόρτωση.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι τα περισσότερα θέματα WordPress (ιστότοποι ανάγνωσης) βασίζονται σε εικόνες και πολλές εικόνες για αυτό το θέμα. Λόγω αυτού, πώς μπορείτε να μειώσετε τα αιτήματα HTTP βελτιστοποιώντας τις εικόνες σας?

Για αρχάριους, ξεφορτωθείτε όλες τις εικόνες που δεν χρησιμοποιείτε. Να είσαι αδίστακτος. απαλλαγείτε από όλο αυτό το φούσκωμα – δεν το χρειάζεστε. Μετά από αυτό, συμπιέστε και βελτιστοποιήστε τις εικόνες για να αφαιρέσετε περιττά δεδομένα αρχείων.

Πρόσθετο συμπίεσης WP

Ενώ υπάρχουν πολλά πρόσθετα για να διαλέξετε, μας αρέσει πολύ το WP Compress. Ενώ είναι μια premium υπηρεσία, η ισχυρή αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνων, συμπίεση χωρίς απώλειες, επεξεργασία cloud για μείωση του φορτίου του διακομιστή σας, υποστήριξη εικόνας WebP, αυτόματη αλλαγή μεγέθους και πολλά άλλα κάνει την επένδυση αξίζει τον κόπο (ανατρέξτε στην κριτική μας για να μάθετε περισσότερα). Επιπλέον, μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν με 100 εικόνες – έτσι μπορείτε τουλάχιστον να το δοκιμάσετε.

Η βελτιστοποίηση εικόνων δεν μειώνει τα αιτήματα HTTP καθ ‘εαυτά, αλλά μειώνει το μέγεθος των αρχείων εικόνας σας, το οποίο μεταφράζεται σε καλύτερες ταχύτητες σελίδας κάτω από τη γραμμή.

Εναλλακτικά, για τη μείωση αιτημάτων HTTP, αξιοποιήστε τη δύναμη του Sprite εικόνας CSS. Για τους άγνωστους, ένα sprite είναι μια συλλογή εικόνων που τοποθετούνται σε ένα μόνο αρχείο εικόνας.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας κόλπα CSS, μπορείτε να επιλέξετε ποιο μέρος της εικόνας θα εμφανίζεται. Αλλά πώς αυτό μειώνει τα αιτήματα HTTP; Εδώ είναι μια αναλογία.

Ας πούμε ότι χρειάζεστε πέντε εικόνες στην αρχική σας σελίδα. Για να φορτώσετε τον ιστότοπό σας, η εγκατάσταση του WordPress θα πραγματοποιήσει πέντε ταξίδια στον διακομιστή για να πάρει τις εικόνες. Τώρα, αν βάλετε και τις πέντε εικόνες σε ένα αρχείο εικόνας (sprite), η εγκατάσταση του WordPress σας θα κάνει μόνο ένα ταξίδι.

Βλέπετε που πάω με αυτό; Όσο λιγότερα είναι τα ταξίδια, τόσο λιγότερα είναι τα αιτήματα HTTP. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ιδρώνετε για να δημιουργείτε και να εφαρμόζετε CSS εικόνα sprites. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως Γεννήτρια CSS Sprite. Η εφαρμογή CSS image sprites είναι εύκολη, με την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από το CSS.

Επαγγελματική συμβουλή: Μπορείτε να ξεχάσετε τα CSS εικόνα sprites εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί HTTP / 2 που υποστηρίζει ασύγχρονη φόρτωση εικόνων και σεναρίων. Το GTMetrix δεν λαμβάνει υπόψη το HTTP / 2 κατά τη βαθμολόγηση της απόδοσης, οπότε μην ανησυχείτε αν φαίνεται ότι οι εικόνες σας δημιουργούν έναν τόνο αιτημάτων HTTP.

Αλλά λέω: Εάν το sprite εικόνας CSS μπορεί να μειώσει σημαντικά τα αιτήματα HTTP στον ιστότοπό σας και γνωρίζετε πώς να το εφαρμόσετε, προχωρήστε σε αυτό και αφήστε αυτά τα επιπλέον δευτερόλεπτα από το χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας. Είτε έχετε HTTP / 2 είτε όχι.

Μετά από όλα, ένα αρχείο εικόνας απαιτεί ένα μόνο αίτημα HTTP. Δέκα ξεχωριστές εικόνες χρειάζονται 10 αιτήματα HTTP και ούτω καθεξής. Ξέρω ότι παίρνεις την κλίση.

Βήμα 3: Συνδυάστε και ελαχιστοποιήστε HTML, CSS & JavaScript

Η κύρια αιτία πολλών αιτημάτων HTTP στον ιστότοπό μου στο WordPress ήταν εξωτερικά αρχεία CSS και JavaScript. Ναι, αμφισβητούσα 43 σενάρια JS και 22 αρχεία CSS. Αυτό είναι ένα επιβλητικό 66 αιτήματα HTTP.

Από περίπου 130 αιτήσεις HTTP, τα εξωτερικά αιτήματα CSS και JavaScript αντιπροσώπευαν περίπου το 51% του προβλήματος! Αυτό είναι απλώς γελοίο. Ευχαριστώ, GTMetrix, χτύπησε τη γροθιά μου.

Εάν συνδυάσω και ελαχιστοποιήσω αυτά τα 44 αρχεία JS και 22 CSS, μπορώ να μειώσω σημαντικά τα αιτήματά μου HTTP, το μέγεθος του ιστότοπου και τον χρόνο που απαιτείται για τη φόρτωση. Αλλά τι είναι αυτό «συνδυασμός» και «ελαχιστοποίηση» της επιχείρησης?

Σύμφωνα με Ραλέιν Μόρυ των Words by Birds (είμαι μεγάλος θαυμαστής ��), η ελαχιστοποίηση είναι η διαδικασία «… κατάργησης τυχόν περιττών χαρακτήρων, όπως σχόλια, μορφοποίηση, κενό διάστημα και νέες γραμμές από αρχεία HTML, CSS και JavaScript που δεν είναι απαραίτητα για το κώδικα για εκτέλεση. “

Η ελαχιστοποίηση μειώνει το μέγεθος του αρχείου εξαλείφοντας όλους τους άλλους χαρακτήρες για να αφήσετε μόνο τον κωδικό. Αλλά αν έχετε 66+ εξωτερικά σενάρια, η ελαχιστοποίηση δεν θα κάνει πολλά για την ελαχιστοποίηση αιτημάτων HTTP. Για αυτό, πρέπει να συνδυάσετε τα αρχεία CSS και JavaScript.

Και πάλι, η Raelene λέει:

Ο συνδυασμός αρχείων, εν τω μεταξύ, είναι ακριβώς όπως ακούγεται. Για παράδειγμα, εάν η ιστοσελίδα σας φορτώνει 5 εξωτερικά αρχεία CSS και 5 εξωτερικά αρχεία JavaScript, ο συνδυασμός του CSS και του JavaScript σε ένα ξεχωριστό αρχείο το καθένα θα είχε ως αποτέλεσμα μόνο 2 αιτήματα αντί για 10.

Τόπιασες? Σίγουρα το ελπίζω. Ο συνδυασμός αρχείων μειώνει τα αιτήματα HTTP. Η ελαχιστοποίηση, από την άλλη πλευρά, μειώνει το μέγεθος του αρχείου. Συνδυάστε τα δύο, και σκοτώνετε δύο πουλιά με την ίδια πέτρα.

Υπάρχουν προσθήκες; Ναι φυσικά!

WP Rocket WordPress Cache Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα WordPress για να συνδυάσετε και να ελαχιστοποιήσετε τα αρχεία σας. Ένα καλό παράδειγμα είναι το WP Rocket plugin. Είναι βασικά ένα από τα καλύτερα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης που σας προσφέρουν δυνατότητες συνδυασμού και ελαχιστοποίησης αρχείων με λίγα κλικ.

Ένα άλλο δημοφιλές (και Ελεύθερος) είναι η επιλογή Αυτόματη βελτιστοποίηση συνδέω.

Παρεμπιπτόντως, ενώ σε αυτό, μειώστε τον αριθμό των εξωτερικών αρχείων CSS και των σεναρίων JS; Για παράδειγμα, και δεν αναφέρουμε ονόματα εδώ, χρειάζεστε πραγματικά μια πλατφόρμα σχολίων τρίτων; Χρειάζεστε μια ζωντανή προσθήκη ραδιοφώνου?

Δεν έχει σημασία τι λέω, εξαλείψτε όλα τα εξωτερικά σενάρια και αρχεία που δεν χρειάζεστε.

Βήμα 4: Προσαρμόστε τα αρχεία CSS & JavaScript Render-Blocking

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο συνδυασμός αρχείων ενδέχεται να μην είναι επιλογή, ειδικά για αρχεία και σενάρια τρίτων που αλλάζουν συχνά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να αναβάλλετε τη φόρτωση τέτοιων περιουσιακών στοιχείων. Το HTTP / 2 υποστηρίζει ασύγχρονη φόρτωση αρχείων, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα αρχεία φορτώνουν ταυτόχρονα.

Εάν δεν πραγματοποιείτε ασύγχρονη φόρτωση για κάποιο λόγο (ίσως δεν χρησιμοποιείτε HTTP / 2 ή τα σενάρια δεν είναι ασύγχρονα), αυτά τα αρχεία μπορούν να επιβραδύνουν σημαντικά τον ιστότοπό σας.

Λάβετε υπόψη ότι οι ιστοσελίδες σας φορτώνουν από πάνω προς τα κάτω. Εάν έχετε CSS και JS αποκλεισμού απόδοσης στο επάνω μέρος της σελίδας σας, το πρόγραμμα περιήγησης θα σταματήσει να φορτώνει μέχρι να φορτωθούν πλήρως τα αρχεία. Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα βλέπουν μια κενή σελίδα έως ότου φορτωθούν τα σενάρια, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Πως? Μετακινήστε όλα τα σενάρια αποκλεισμού απόδοσης από την κορυφή στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας σας. Αλλά προσέξτε εδώ. δεν χρειάζεται να μετακινήσετε όλα τα σενάρια στο κάτω μέρος. Το λέω αυτό, καθώς η σελίδα σας μπορεί να χρειαστεί CSS και JS για να προσφέρει μια απόλυτα ελκυστική εμπειρία.

Εάν αναβάλλετε ορισμένα αρχεία CSS ή JavaScript, οι χρήστες σας ενδέχεται να δουν μια παραμορφωμένη έκδοση της ιστοσελίδας σας έως ότου η σελίδα φορτωθεί πλήρως, πράγμα που είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Επομένως, αναβάλλετε μόνο σενάρια που δεν είναι απαραίτητα για τη φόρτωση της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες σας δεν θα περιμένουν ηλικίες για τη φόρτωση της σελίδας σας. Γιατί; Επειδή θα χρειαστείτε λιγότερα αιτήματα HTTP για να παραδώσετε το μήνυμά σας.

Δεν μειώνει τα αιτήματα HTTP καθαυτά (επειδή όλα τα σενάρια και τα αρχεία θα φορτωθούν τελικά), αλλά μειώνει τον αριθμό των αιτημάτων HTTP που απαιτούνται για την απόδοση της σελίδας σας.

Μοιάζει πολύ με τεμπέλης φόρτωση για εικόνες. η εικόνα φορτώνεται μόνο όταν βρίσκεται στη θύρα προβολής, όχι όταν φορτώνεται το υπόλοιπο (και τα πιο σημαντικά μέρη) της σελίδας.

Παρεμπιπτόντως, η διόρθωση CSS & JS αποκλεισμού απόδοσης ενδέχεται να αποκαλύψει αρχεία και σενάρια που δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα.

Για παράδειγμα, εάν κάποιο εξωτερικό σενάριο κοινής χρήσης κοινής χρήσης JS χρειάζεται πολύ χρόνο για φόρτωση, μπορείτε να το αναβάλλετε Επιπλέον, μπορείτε να το εξαλείψετε και να ενσωματώσετε την κοινωνική κοινή χρήση στο θέμα σας.

Θα εξαλείψετε αιτήματα HTTP και θα επιταχύνετε τον ιστότοπό σας διατηρώντας ταυτόχρονα την ίδια λειτουργικότητα. Κατανοώ ότι οι δυνατότητες κωδικοποίησης στο θέμα σας είναι μια μεγάλη σειρά για τους περισσότερους αρχάριους, οπότε επικοινωνήστε με έναν προηγμένο χρήστη ή προγραμματιστή WP.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη WP Rocket για να διορθώσετε τα σενάρια αποκλεισμού απόδοσης, αλλά να είστε προσεκτικοί. Διαβάστε την τεκμηρίωσή τους, επειδή εάν τα χάσετε, μπορείτε να σπάσετε τον ιστότοπό σας εύκολα.

Υπάρχουν δωρεάν επιλογές; Φυσικά! Συνεργαζόμαστε με το WordPress, θυμάσαι; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Async JavaScript, μεταξύ άλλων προσθηκών.

Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε το Caching & CDN

Γνωρίζατε ότι η προσωρινή αποθήκευση και τα CDN μπορούν να μειώσουν τα αιτήματά σας HTTP; Δεν φαίνεται σαν γεγονός στην αρχή, αλλά όταν σκεφτείτε τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το caching και το CDN προς όφελός σας.

Η προσωρινή αποθήκευση περιλαμβάνει την αποθήκευση στατικών αρχείων σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, ώστε οι χρήστες να μην κατεβάζουν τα αρχεία σε επόμενες επισκέψεις. Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια προσθήκη προσωρινής μνήμης και ο χρήστης κατεβάζει το προσωρινά αποθηκευμένο περιεχόμενό σας κατά την πρώτη του επίσκεψη.

Σε επόμενες επισκέψεις, ο ιστότοπός σας δεν θα υποβάλλει αιτήματα στον διακομιστή. Αντ ‘αυτού, θα εξυπηρετεί τους προσωρινά αποθηκευμένους πόρους από το πρόγραμμα περιήγησης, μειώνοντας τα αιτήματα HTTP και αυξάνοντας την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Ένα CDN (ή ντοεπί τόπου ρεelivery Νetwork) είναι ένα δίκτυο διακομιστών τοποθετημένων σε όλο τον κόσμο. Ένα CDN χρησιμοποιεί επίσης κρυφή μνήμη, αλλά για ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες, ο πάροχος CDN εξυπηρετεί τη δική σας προσωρινά αποθηκευμένο περιεχόμενο από έναν διακομιστή που είναι πιο κοντά στον επισκέπτη.

Οι μικρότερες αποστάσεις σημαίνουν ταχύτερη παράδοση περιεχομένου και η προσωρινή αποθήκευση σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν χρειάζεται να κατεβάσει ξανά το ίδιο περιεχόμενο από τον κεντρικό διακομιστή. Έχει νόημα για εσάς?

Πρόσθετο Cloudflare CDN

Και το καλύτερο από όλα είναι μια σειρά από δωρεάν επιλογές CDN (ή τουλάχιστον δωρεάν δοκιμές, ώστε να μπορείτε κυριολεκτικά να δείτε τη διαφορά που κάνει). Στο WPExplorer χρησιμοποιούμε και συνιστούμε ανεπιφύλακτα το CLoudflare, αλλά επιλέξτε το CDN που πιστεύετε ότι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Μπόνους: Βεβαιωθείτε ότι το HTTP / 2 υποστηρίζεται

Ίσως κάνετε τα πάντα για να μειώσετε τα αιτήματα HTTP, αλλά ο οικοδεσπότης Ιστού σας θα μπορούσε να είναι η αιτία των δεινών σας. Μην εκπλαγείτε. ρωτώντας και σκεφτόμαστε, ο οποίος – σε αυτήν την εποχή και την εποχή – χρησιμοποιεί οτιδήποτε άλλο εκτός από HTTP / 2?

Πιθανότατα δεν γνωρίζετε καν τι HTTP / 2 είναι το θέμα. Λοιπόν, για αρχάριους, το HTTP / 2 υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, την ασύγχρονη φόρτωση αρχείων. Έχει άλλα οφέλη έναντι του HTTP 1.0, αλλά αυτό είναι ένα μάθημα για μια άλλη μέρα.

Εάν χρησιμοποιείτε HTTP 1.0 ή χαμηλότερη τιμή, θα παρατηρήσετε σημαντικό αριθμό αιτημάτων HTTP.

Μην κρίνετε γρήγορα. Έχω δει παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν HTTP 1.0 και παλαιότερες εκδόσεις PHP. Ναι, ακόμη και με τα φαινομενικά οφέλη των HTTP / 2 και PHP 7. Δεν έχω καν μπλόφα. μερικοί από τους πελάτες τους έρχονται σε μένα όταν κάποια από τα plugins τους δεν λειτουργούν και είναι ενοχλητικό!

Αλλά, αλήθεια, γιατί; Το γεγονός ότι ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν ενοχλούνται από το γεγονός ότι το PHP 5.6 έχει καταργηθεί και έχει ευπάθειες ασφαλείας είναι κάτι άλλο. Και αν δεν υποστηρίζουν το HTTP / 2, αυτό είναι πραγματικά μια λύση για τη δική σας.

Δοκιμή KeyCDN HTTP / 2

Επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη σας ή χρησιμοποιήστε το Το εργαλείο του KeyCDN για να ελέγξετε αν ο διακομιστής σας υποστηρίζει HTTP / 2. Ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού υποστηρίζει HTTP / 2 και την τελευταία έκδοση της PHP. Εάν ο κεντρικός υπολογιστής σας καθυστερεί και στις δύο περιπτώσεις, ζητήστε του να αναβαθμίσει ή να επιλέξει έναν καλύτερο web host.

Τελικές λέξεις

Η μείωση των αιτημάτων HTTP στον ιστότοπό σας στο WordPress έχει να κάνει με την εξάλειψη πραγμάτων που δεν χρειάζεστε. Εάν έχετε πολλά πράγματα στον ιστότοπό σας στο WordPress, θα έχετε πολλά αιτήματα HTTP και σχετικά χαμηλές ταχύτητες σελίδας.

Για να μειώσετε τα αιτήματα HTTP, να καταστρέψετε τον ιστότοπό σας, να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες, να διορθώσετε τα σενάρια αποκλεισμού απόδοσης, να χρησιμοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση και να βεβαιωθείτε ότι ο κεντρικός υπολογιστής σας υποστηρίζει HTTP / 2. Εκτός από αυτό, προσπαθήστε να δημιουργήσετε απλούς και καθαρούς ιστότοπους που δεν απαιτούν φόρτωση πολλών στοιχείων.

Εάν έχετε απορίες, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Καλωσορίστε σε ταχύτερους ιστότοπους και ένα υπέροχο μέλλον!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me