Μάρκετινγκ μέσω email για WordPress Plus Easy Plugins για να ξεκινήσετε

Μάρκετινγκ μέσω email για WordPress Plus Easy Plugins για να ξεκινήσετε

Αν ακολουθείτε απλώς τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το WordPress, σας παρακαλούμε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί για τον ιστότοπό σας στο WordPress, σας συνιστούμε να τρώτε αυτήν την ανάρτηση ενότητα ανά ενότητα.


Σήμερα θα μάθουμε μερικά πράγματα. Θα μιλήσουμε για το γιατί το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λείπει, πώς μπορείτε να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας και τελικά να ανακαλύψετε τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μάρκετινγκ email για την πιο αγαπημένη μας πλατφόρμα, το καλό ole WordPress Με άλλα λόγια, λαμβάνετε τις καλύτερες συμβουλές, υπηρεσίες και πρόσθετα μάρκετινγκ μέσω email, που είναι okey dokey.

Ετοιμος? Τέλεια, ας το τάνγκο.

Contents

Γιατί μάρκετινγκ μέσω email?

Το μάρκετινγκ μέσω email περιλαμβάνει απλώς τους εγγεγραμμένους αναγνώστες στη λίστα αλληλογραφίας σας για τακτικές ενημερώσεις. Όταν δημοσιεύετε μια ανάρτηση ή έχετε ένα προϊόν ή κάτι υπέροχο για κοινή χρήση, στέλνετε μια έκρηξη στους αναγνώστες σας. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό, απλώς στέλνοντας πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υποψήφιους αγοραστές σας. Ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις.

Εν πάση περιπτώσει, γιατί πρέπει να σκεφτείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ μέσω email; Τι κάνει το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ να τσεκάρει; Ξεχάστε για τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λίγο, αξίζει το χρόνο και τα χρήματά σας το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Και υπάρχουν μειονεκτήματα?

Πλεονεκτήματα του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πρώτα ας ρίξουμε μια ματιά στα θετικά του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι προσωπικό

Είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε σύνδεση και εμπιστοσύνη μέσω email από οποιαδήποτε άλλη μορφή μάρκετινγκ και δεν χρειάζεται η επιστήμη πυραύλων να το αποκρυπτογραφήσουμε. Για αρχάριους, αποστέλλετε email στα εισερχόμενα του υποψήφιου πελάτη, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε άμεση σχέση με το κοινό-στόχο σας.

Ακριβής στόχευση

Έχετε μια συνομιλία ένας προς έναν με κάποιον που πήρε τη χαρά να συμπληρώσει τη φόρμα σας και να επιβεβαιώσει τη συνδρομή του. Αυτό το είδος ατόμου δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για αυτό που προσφέρετε. Αυτό το άτομο είναι πιθανότερο να αγοράσει από εσάς και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του άνετα μέσω email.

Τμηματοποίηση χρήστη

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας επιτρέπει να τμηματοποιήσετε το κοινό-στόχο σας. Δεδομένου ότι οι συνδρομητές email είναι προφανώς άτομα με κεκτημένα συμφέροντα στην επιχείρησή σας, γνωρίζετε ακριβώς τι αρέσει σε κάθε ομάδα χρηστών. Με τέτοιου είδους πληροφορίες, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά συναφές περιεχόμενο και προϊόντα για καλύτερα αποτελέσματα.

Έχετε τη λίστα αλληλογραφίας σας

Έχετε τη λίστα αλληλογραφίας σας με τρόπους που δεν μπορείτε να έχετε, ας πούμε, μου αρέσει στη σελίδα σας στο Facebook. Ο αντίκτυπός σας σε αυτές τις πλατφόρμες τρίτων περιορίζεται στις πολιτικές τους, πράγμα που σημαίνει ότι μια μικρή αλλαγή στις εν λόγω πολιτικές μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιες απώλειες. Διαθέτετε τη λίστα αλληλογραφίας σας, και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που σας λέω. Επιπλέον, οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έρχονται και φεύγουν, αλλά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συνεχίζεται.

Πολλές επιλογές

Ορισμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ email αποστέλλονται με απίστευτες επιλογές, όπως η περίφημη λειτουργία Exit-Intent στο OptinMonster, η οποία σας επιτρέπει να συλλάβετε προοπτικές ακριβώς όπως πρόκειται να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας. Θυμηθείτε, τα περισσότερα άτομα που εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας δεν επιστρέφουν ποτέ, αλλά το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λύνει αυτό το πρόβλημα.

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι φτηνό

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μάλλον φθηνές σήμερα, με τις περισσότερες προσφορές δωρεάν προγραμμάτων που σας βοηθούν να ξεκινήσετε. Το MailChimp, για παράδειγμα, προσφέρει ένα πακέτο δωρεάν για πάντα που σας επιτρέπει να στέλνετε 12 χιλιάδες email κάθε μήνα σε 2k συνδρομητές. Εάν ξεκινάτε ένα μη κερδοσκοπικό ή με περιορισμένο προϋπολογισμό, αυτό είναι υπέροχο νέο. Σε τελική ανάλυση, δεν έχει σημασία το μέγεθος αλλά η ποιότητα της λίστας αλληλογραφίας σας.

Εύκολο στη ρύθμιση

Η ρύθμιση του μάρκετινγκ μέσω email είναι σχετικά εύκολη, η μαμά σας δεν χρειάζεται να σας βοηθήσει. Οι περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν τα καλύτερα περιβάλλοντα για τη δημιουργία, διαχείριση και αποστολή τεράστιου αριθμού μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή. Προσφέρουν φόρμες μεταφοράς και απόθεσης και δημιουργούς ενημερωτικών δελτίων που προσφέρουν τόση δύναμη στα χέρια σας.

Ανάλυση

Μπορείτε να συγκεντρώσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις προοπτικές σας με έντυπα εγγραφής και έρευνες. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πόσο πολύτιμες είναι αυτές οι πληροφορίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τα email σας, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζετε ακριβώς τι λειτουργεί και τι αποτυγχάνει. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε λήψη αναφορών όποτε και ούτω καθεξής.

Εξοικονόμηση χρόνου

Πρώτον, η δημιουργία υπηρεσιών μάρκετινγκ μέσω email είναι γρήγορη. Απλώς συμπληρώστε μια σύντομη φόρμα και πατήστε το κουμπί υποβολής και είστε καλοί. Δεύτερον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μήνυμα μάρκετινγκ email σε μια ώρα και να το στείλετε σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά. Ο διαγωνισμός σας δεν θα σας δει.

Δοκιμή A / B

Οι περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προσφέρουν δοκιμές A / B, οι οποίες περιλαμβάνουν απλώς την αποστολή δύο παραλλαγών ενός email στις προοπτικές σας και τη μέτρηση του τρόπου με τον οποίο αντιδρούν σε κάθε μια. Η λήψη σχολίων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι στιγμιαία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο στο μήνυμα μάρκετινγκ για μέγιστο αντίκτυπο.

Μειονεκτήματα του Email Marketing

Τώρα για το μειονέκτημα. Όσο φοβερό μπορεί να είναι το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχουν μερικές ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

Αξιοπιστία

Ενώ το email έχει μεγάλα ποσοστά μετατροπής, υπάρχουν – δυστυχώς – παραλήπτες που διαγράφουν το email σας πριν διαβάσουν. Έλα, μάλλον κάνεις το ίδιο πράγμα, τι συμβαίνει με τις εταιρείες μάρκετινγκ που πλημμυρίζουν τα εισερχόμενά σας στα τακτικά. Λοιπόν, δεν πρέπει να ανησυχείτε το email έχει μέσο ανοιχτό ποσοστό 25%.

Ανεπιθυμητη αλληλογραφια

Χρησιμοποιώντας μια μαζική υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το καλό και νόμιμο email σας θα μπορούσε να καταλήξει στον φάκελο spam, όπου φρικάρει και πεθαίνει. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους υποψήφιους χρήστες να προσθέσουν το email σας στο βιβλίο διευθύνσεών τους.

Πώς να υπερφορτίσετε την καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Συμβαίνει ότι είμαστε αρκετά απασχολημένοι. Θέλω να πω, στέλνουμε πάρα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μέρα. Σύμφωνα με τον Mashable, οι netizens σε όλο τον κόσμο στέλνει πάνω από 145 δισεκατομμύρια email ανά ημέρα! Αυτή είναι μια εκπληκτική φιγούρα από εκεί που στέκομαι. Πραγματικά, ζαλίζει έναν αριθμό λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε περίπου 7 δισεκατομμύρια από εμάς.

145 δισεκατομμύρια email ανά ημέρα ;! Αν αναρωτιέστε πώς θα ξεχωρίσετε σε αυτόν τον διαγωνισμό, η επόμενη ενότητα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε εσάς.

Λάβετε τη σωστή υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Είναι αυτονόητο ότι εάν πρέπει να ξεχωρίσετε, χρειάζεστε τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιλέγετε εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, αλλά εδώ είναι μερικές παραμέτρους ανεξάρτητα.

Τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν την ποιότητα της υποστήριξης, τις δυνατότητες, τις τιμές, ένα καλό ιστορικό και ευκολία στη χρήση. Όπως μόλις είπαμε, οι ανάγκες σας έχουν επίσης σημασία. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια μικρή λίστα, ίσως μερικές εκατοντάδες συνδρομητές, είστε καλύτερα με μια υπηρεσία που προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα.

Γράψτε εξαιρετικούς τίτλους

Ανεξάρτητα από το τι έχετε συνηθίσει, οι τίτλοι σε οποιαδήποτε δημοσίευση, όχι μόνο το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, παίζουν έναν ρόλο και έναν ρόλο μόνο. Οι έμποροι χρησιμοποιούν πρωτοσέλιδα για να τραβήξουν την προσοχή και η πρακτική χρησιμοποιείται από αμνημονεύτων χρόνων. Πάρτε για παράδειγμα ένα περίπτερο, είναι οι τίτλοι που τραβούν την προσοχή των περαστικών.

Στο μάρκετινγκ ομιλίας, δημιουργήστε τίτλους που αυξάνουν το ανοιχτό ποσοστό email σας. Δημιουργήστε επικεφαλίδες που δεν μπορούν να περιμένουν να ανοίξουν οι προοπτικές, ακριβώς όπως δώσατε στους πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις σας τους καλύτερους τίτλους. Διατηρήστε τον τίτλο καθαρό, συνοπτικό και αόριστο – το είδος της αόριστης που προκαλεί περιέργεια.

Προσθήκη πρόσκλησης για δράση (CTA)

Μιλώντας για σαφήνεια, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε σαφείς και σχετικές CTA στα email σας, προωθώντας την προοπτική κάτω από τη διοχέτευση πωλήσεων. Είτε χρειάζεστε τον συνδρομητή για να επιστρέψετε στον ιστότοπό σας, να συμμετάσχετε σε έναν διαγωνισμό, να αγοράσετε μερικά από τα φοβερά πράγματα σας ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο, το CTA είναι η καλύτερη ευκαιρία να σφραγίσετε τη συμφωνία.

Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε το CTA σας με μια ειδική σελίδα προορισμού μόνο και μόνο επειδή οι δυνατότητες είναι ατελείωτες εδώ. Σύμφωνα με τον Matt Carter του Κατάργηση, “Όσο πιο καθαρό είναι το CTA, τόσο πιο πιθανό είναι ο συνδρομητής σας να προωθηθεί περαιτέρω στη διοχέτευση πωλήσεων.”

Τοποθετήστε τα έντυπα συμμετοχής σας στρατηγικά

Οι περισσότεροι αρχάριοι είναι ένοχοι για αυτό. Εάν δεν τοποθετήσετε τις φόρμες εγγραφής σας στρατηγικά, θα δυσκολευτείτε να καταγράψετε τη χρυσή χήνα όσο φτάνει το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με αμέτρητες μεθόδους ενσωμάτωσης, συμπεριλαμβανομένων πολλών προσθηκών μάρκετινγκ email για το WordPress, έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε.

Διάσημες είναι αναδυόμενες φόρμες εγγραφής που ενεργοποιούν σχεδόν τον επισκέπτη που βγαίνει από τον ιστότοπό σας. Είναι ενοχλητικό αλλά αρκετά αποτελεσματικό με τους χρήστες να αναφέρουν αύξηση έως και 469% στα ποσοστά μετατροπής email. Το OptinMonster είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει αυτή τη λειτουργία Exit-Intent μεταξύ άλλων επιλογών συμμετοχής.

Εξατομικεύστε το email σας

Δεν είστε bot και ούτε είστε συνδρομητές σας. Μπορείτε να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλώς εξατομικεύοντας τα μηνύματά σας. Σύμφωνα με τον Robert Cialdini, ο τύπος πίσω Οι έξι αρχές της επιρροής, οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από εσάς αν τους αρέσουν.

Ακριβώς όπως χρησιμοποιείτε τον εκπληκτικό σχεδιασμό ιστότοπου και στοχευμένο περιεχόμενο για να μιλήσετε απευθείας στους επισκέπτες του διαδικτύου σας, προσπαθήστε να εξατομικεύσετε όλα τα μηνύματα που στέλνετε στους συνδρομητές σας. Δεδομένου ότι γνωρίζετε ποιοι είναι οι συνδρομητές σας και τα πράγματα που τους αρέσουν, μπορείτε να γράψετε εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Περίπτωση: Κάποτε ζήτησα από τους συνδρομητές να αναφέρουν τον μεγαλύτερο πόνο τους κατά την εγγραφή τους και με εξέπληξε ευχάριστα με τις απαντήσεις, και μάλιστα τα σχόλια που συγκέντρωσα εύκολα. Έγραψα έπειτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούσαν αυτά τα σημεία πόνου και μπορείτε να μαντέψετε τι συνέβη με τις ανοιχτές τιμές μου ��

Χρησιμοποίησα τα ίδια σχόλια για να επανασχεδιάσω τον ιστότοπό μου, καθώς και το περιεχόμενο, ενισχύοντας τις μετατροπές μου δεκαπλάσια.

Αναμίξτε περιεχόμενο email

Δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε να εμφανιστείτε ως ο ανεπιθύμητος άντρας που θέλει να κερδίσει χρήματα, όσο είναι απαραίτητο, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε βομβαρδισμό συνδρομητών με προσφορές, προσφορές και περισσότερες προσφορές. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε μια καλά μελετημένη στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που να ενημερώνει ολόκληρη τη διαδικασία μάρκετινγκ.

Εάν αυτό δεν έχει νόημα, απλώς προσπαθήστε να γράψετε πολύ ενημερωτικά email, με την περιστασιακή αναφορά του προϊόντος. Τα email σας θα πρέπει να αποτελούν επέκταση του περιεχομένου στον ιστότοπό σας, αλλά καλύτερα. Η προσφορά εξαιρετικής αξίας μέσω των email σας θα ενισχύσει τις ανοιχτές τιμές σας και, τελικά, τα ποσοστά μετατροπής σας. Θα έχετε επίσης περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε το φάκελο spam.

Δοκιμάστε, ξεπλύνετε και επαναλάβετε

Στο τέλος της ημέρας, να θυμάστε πάντα να δοκιμάζετε τις μεθόδους σας για να βάλετε το δάχτυλό σας σε ό, τι λειτουργεί και τι όχι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξαλείψετε ζητήματα που πνίγουν τη ζωή από τις προσπάθειες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Προφανώς θέλετε να κολλήσετε με τα πράγματα που λειτουργούν και να θάβετε ό, τι δεν είναι.

Τώρα που έχετε τις συμβουλές που χρειάζεστε για να προωθήσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ email, προχωρήστε, εξετάζοντας τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το WordPress?

5 δημοφιλείς υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για WordPress

Οι ακόλουθες υπηρεσίες μάρκετινγκ email λειτουργούν με το WordPress. Αυτό σημαίνει απλώς ότι υπάρχουν αμέτρητα πρόσθετα WordPress που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες στον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά. Ξεκινάμε με το προσωπικό μου αγαπημένο.

MailChimp

καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ email για το WordPress MailChimp

Το MailChimp είναι κορυφαίο μεταξύ των καλύτερων υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Από την ετήσια έκθεσή τους για το 2016, οι πελάτες του MailChimp έστειλαν πάνω από 245 δισεκατομμύρια email μόνο εκείνο το έτος. Εξυπηρετώντας ολόκληρο τον κόσμο, το MailChimp διευκολύνει εκατομμύρια χρήστες WordPress να στείλουν μαζικά email με μια εκτεταμένη σειρά εργαλείων.

Τα εν λόγω εργαλεία σάς βοηθούν να δημιουργήσετε την εκστρατεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από την αρχή. Η δημιουργία μιας λίστας αλληλογραφίας είναι εύκολη όπως η πίτα και πολλά σχέδια φόρμας απέχουν μόλις ένα κλικ. Προσφέρουν πολλές δυνατότητες καθώς και ενσωματώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε αυτόματα μηνύματα σε επισκέπτες που εγκαταλείπουν καρότσια κ.λπ..

Και υπάρχουν περισσότερα…

Υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές στη διάθεσή σας για να μετρήσετε τον αντίκτυπο των καμπανιών σας στους συνδρομητές. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να μάθετε από αυτές τις αναφορές, ακόμη και να εξαγάγετε ή να κατεβάσετε το ίδιο για μελλοντική αναφορά και για τα παιδιά. Για παράδειγμα, βλέπετε δραστηριότητα κοινωνικών μέσων, παρακολουθείτε συνδέσμους, ελέγχετε συνομιλίες και πολλά άλλα.

Απλώς ξέρετε ότι θα χρειαζόμασταν μια ανάρτηση αυτού του βάθους και μήκους για να αναθεωρήσουμε όλα όσα προσφέρει το MailChimp για τις τιμές. Εάν το MailChimp μοιάζει με την υπηρεσία μάρκετινγκ email που χρειάζεστε, η εταιρεία προσφέρει τρία σχέδια τιμών:

  • Πακέτο για πάντα δωρεάν με έως και 2.000 συνδρομητές και 12.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα
  • Αυξανόμενο επιχειρηματικό σχέδιο ξεκινώντας από 10 δολάρια το μήνα και
  • Το εξαιρετικά ισχυρό πρόγραμμα Pro Marketer ξεκινά από 199 $ το μήνα για τον βαρύ αποστολέα email

Να επιλέγετε πάντα ένα σχέδιο που να λειτουργεί για την επιχείρησή σας. Το MailChimp σάς επιτρέπει να στέλνετε email από τους “δικούς σας διακομιστές”, επεξεργάζοντας τις εγγραφές DNS σας, μια διαδικασία που η ομάδα υποστήριξης περιγράφει με σαφήνεια. Με άλλα λόγια, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται να προέρχονται από τον τομέα σας αντί για τους διακομιστές του MailChimp.

Μπορείτε πάντα να ενσωματώσετε το MailChimp με τον ιστότοπό σας στο WordPress χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που προσφέρονται στον πίνακα ελέγχου σας, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγγίξετε τον κώδικα. Για να το αποφύγουμε αυτό, θα ενσωματώσουμε το MailChimp στο WordPress χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο.

Αποκτήστε το MailChimp

MailChimp για WordPress

MailChimp για WordPress

Για να το βγάλω εκεί, θα ήθελα να δηλώσω ότι το MailChimp για WordPress δεν είναι συνδεδεμένο με την υπηρεσία MailChimp. Το πρόσθετο MailChimp για WordPress είναι το πνευματικό τέκνο των Danny van Kooten, Ibericode, Lap και Harish Chouhan.

Σας επιτρέπει να συνδέσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με τη λίστα αλληλογραφίας MailChimp. Επιπλέον, αποστέλλεται με ένα πρόγραμμα δημιουργίας φόρμας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα αν είστε αρκετά έμπειροι σε HTML και CSS. Ωστόσο, με λίγα τσιμπήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε μορφή μπορείτε να φανταστείτε.

Επιπλέον, η προσθήκη είναι εύκολη στην εγκατάσταση, αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλειδί API, το οποίο είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε. Το MailChimp για WordPress ενσωματώνεται απρόσκοπτα με εκπληκτικές επεκτάσεις και πρόσθετα, όπως MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, Contact Form 7, BuddyPress, MemberPress και Easy Digital Downloads για να αναφέρουμε μερικά. Μπορείτε να ενσωματώσετε περαιτέρω την προσθήκη με σχόλια WP και φόρμες εγγραφής.

Μπορείτε να συνδέσετε το δωρεάν πρόσθετο MailChimp για WordPress με το δωρεάν πρόγραμμα MailChimp και να έχετε μια πλήρη λύση μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Κατεβάστε το MailChimp για WordPress

Σταθερή επαφή

Σταθερή επαφή

Το Constant Contact ξεκινά με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών που σας επιτρέπει να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα σε 100 συνδρομητές. Αυτό είναι ιδανικό για ένα μικρό δείγμα κοινού ίσως, όπως οι δοκιμαστές εφαρμογών για κινητά ή μικρές ομάδες εστίασης. Είναι επίσης ο ευκολότερος τρόπος ρύθμισης και εκτέλεσης – έστειλα το πρώτο μου email σε 3 βήματα. Ήταν τόσο εύκολο.

Θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα Email ή Email Plus με κόστος μεταξύ 20 $ και 295 $ ανά μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε. 295 $ προορίζονται για 50.000 επαφές με χώρο αποθήκευσης 2 GB, απεριόριστες καμπάνιες, κουπόνια, έρευνες, προώθηση εκδηλώσεων, αναφορές και αυτόματους ανταποκριτές.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες…

… Περιλαμβάνουν εργαλεία δημιουργίας λιστών, διαχείριση επαφών, δωρεάν καθοδήγηση, εκπληκτική υποστήριξη, αρχεία και ούτω καθεξής. Τότε είδα τα προκατασκευασμένα πρότυπα! Τι τεράστια συλλογή από όμορφα πρότυπα email. Σοβαρά, ο ιστότοπος Constant Contact έχει σχεδιαστεί για το πρόσωπο της μικρής επιχείρησης.

Η σταθερή επαφή είναι ιδανική λύση εάν θέλετε να μείνετε μακριά από το υπερβολικό και ενοχλητικό υπέρ του μινιμαλισμού. Σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Constant Contact είναι εντελώς χαλαρή. Μου άρεσε η καθαρή διάταξη και η σπιτική αίσθηση. Υπάρχει προσαρμοσμένη κωδικοποίηση, αλλά κερδίζει το πρόγραμμα δημιουργίας email μεταφοράς και απόθεσης, έτσι ναι.

Αρχικά σχεδόν απέρριψα την Constant Contact, αλλά τώρα περαιτέρω έρευνες επιβεβαιώνουν ότι πολλές υπηρεσίες μάρκετινγκ email θα μπορούσαν να δανειστούν ένα φύλλο από αυτούς τους τύπους. Μια υπηρεσία email αυτού του διαμετρήματος χρειάζεται μια αντίστοιχη προσθήκη WordPress.

Λάβετε σταθερή επικοινωνία

Σταθερές φόρμες επικοινωνίας μέσω MailMunch

Σταθερές φόρμες επικοινωνίας μέσω MailMunch - WordPress Plugins

… Και η μέρα σώζεται. Το MailMunch, ο συγγραφέας πίσω από αυτό το πρόσθετο, είναι μια εταιρεία που απλοποιεί το μάρκετινγκ μέσω email εστιάζοντας στην απόκτηση πελατών και στη δημιουργία δυνητικών πελατών. Αυτό το πρόσθετο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το αποκορύφωμα των ωρών σκληρής δουλειάς, της Liz Gannes και μιας στολής μάρκετινγκ μέσω email που προσφέρει συναρπαστικά χαρακτηριστικά σε χαμηλές τιμές.

Αυτή η προσθήκη WordPress, όπως και η Constant Contact, είναι υποτιμημένη. Ήμουν προκατειλημμένος έως ότου έλεγξα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά. Για να αυξήσετε την όρεξή σας και να ξεκινήσετε τα πράγματα, μπορείτε να δημιουργήσετε έντυπα συμμετοχής από αυτόν τον κόσμο, με 5 τύπους φορμών, περίπου 20 δελεαστικά θέματα, αμέτρητα πεδία φόρμας και ένα πρόγραμμα δημιουργίας φορμών που δέχεται προσαρμοσμένο HTML.

Φυσικά, οι καλύτερες δυνατότητες κλειδώνονται στα premium σχέδια που ξεκινούν από 6,30 $ το μήνα. Θα χρειαστείτε το σχέδιο της εταιρείας για να απολαύσετε ολόκληρο το σύνολο των λειτουργιών, το οποίο κοστίζει 34,30 $ το μήνα. Το δωρεάν πρόγραμμα έχει δύο πλήρως προσαρμόσιμα θέματα και τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη συλλογή email.

Η ρύθμιση του όλου είναι απλή θα τελειώσει σε λίγα λεπτά. Όλες οι φόρμες που δημιουργείτε χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη λειτουργούν (πρέπει να ξέρω, έχω δοκιμάσει) και εγγραφούν χρήστες σε οποιαδήποτε λίστα σταθερών επαφών που επιθυμείτε. Εάν υπάρχει ήδη μια επαφή, η προσθήκη ενημερώνει αυτόματα τον συνδρομητή.

Πραγματικά, θα χρειαζόμασταν μια ολόκληρη κριτική για να καλύψουμε όλες τις άλλες λειτουργίες που δεν έχουμε αναφέρει, συμπεριλαμβανομένης μιας ευγενικής διεπαφής χρήστη, λεπτομερών αναλυτικών στοιχείων, αυτόματων ανταποκριτών και ενός έξυπνου δημιουργού email μεταξύ άλλων. Με απλά λόγια, το Constant Contact και αυτό το πρόσθετο παραγωγής μολύβδου ταιριάζουν καλά όπως το ψωμί και το βούτυρο.

Σχετικά: Έχουν ένα δεύτερο πρόσθετο, το Πρόσθετο MailMunch WordPress που ενσωματώνεται με την Constant Contact με παρόμοιο τρόπο.

Λήψη σταθερών φορμών επικοινωνίας μέσω MailMunch

Ωραία

καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ email για το WordPress AWeber

Το El numero dos στη λίστα μας σήμερα είναι το AWeber, μια δημοφιλής υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχει από το 1998. Η βασική αποστολή τους έχει και εξακολουθεί να είναι να βοηθήσει “… μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες να δημιουργήσουν και να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αγαπούν οι άνθρωποι …” προκειμένου να “… να συνδεθούν με [τα εν λόγω άτομα] με τρόπους που αναπτύσσουν την επιχείρησή τους. “

Όσον αφορά τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η AWeber έχει μια μακροχρόνια φήμη για την παροχή υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης σε ένα σημείο τιμών που ταιριάζει σε όλους γενικά. Εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, που σημαίνει ότι είστε σε καλή παρέα.

Στο τμήμα χαρακτηριστικών, το AWeber σημαίνει σοβαρή επιχείρηση. Είναι γεμάτο με όμορφα στοιχεία, όπως autoresponders, τόνους προτύπων email, λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία, φοβερή υποστήριξη πελατών, εύκολο στη χρήση φόρμα δημιουργίας, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, εφαρμογή για κινητά, πρόγραμμα μεταφοράς και απόθεσης, τμηματοποίηση συνδρομητών και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Η ενσωμάτωση του AWeber είναι εξαιρετικά εύκολη και χάρη σε ένα καλό plugin που είναι γνωστό ως Hustle, μπορείτε να το κάνετε σε λιγότερο από 5 λεπτά. Αυτό είναι σωστό επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι. σας προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Τα πακέτα κυμαίνονται μεταξύ 19 $ και 149 $ το μήνα, αν και μπορείτε να λάβετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα μόνο για τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε το AWeber

Σπουδή

Hustle - Pop Ups Slide ins και Email Opt ins - Κατάλογος προσθηκών - WordPress

Μια κορυφαία προσθήκη μάρκετινγκ email για το WordPress, το Hustle σάς βοηθά να ενσωματώσετε όχι μόνο το AWeber, αλλά και το MailChimp και οκτώ άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ email. Όλα αυτά κάνετε από έναν εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου διαχειριστή που είναι γεμάτος από τις καλύτερες επιλογές. Και πάλι, χρειάζεστε απλώς ένα κλειδί API, το οποίο είναι εύκολο… ξέρετε πώς πηγαίνει.

Με την ενοποίηση υπηρεσιών email στο παρελθόν, μπορείτε να σχεδιάσετε έντυπα συμμετοχής σύμφωνα με την επιθυμία της καρδιάς σας, με 4 προκαθορισμένα στυλ, απεριόριστα χρώματα, επιπλέον πεδία, περιγράμματα, σχήματα και κινούμενα εικονίδια. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις μάρκες σχεδίασης, το Hustle διαθέτει επίσης προσαρμοσμένο CSS.

Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει την προσαρμογή του τρόπου εμφάνισης και συμπεριφοράς των συμμετοχών σας στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα οπουδήποτε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε φόρμες μετά το περιεχόμενό σας ή να δημιουργήσετε αναδυόμενες φόρμες και να προσθέσετε φόρμες για να ενισχύσετε τις συνδρομές. Η αλληλεπίδραση σε αυτό το πράγμα!

Με περισσότερες από 70 χιλιάδες ενεργές εγκαταστάσεις, το Hustle by WPMU DEV τα πάει καλά με πολλά πρότυπα. Εγγραφείτε στο AWeber και ενσωματωθείτε στο Hustle για να ξεκινήσετε την καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σήμερα. Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τόσο το καλύτερο.

Κατεβάστε το Hustle

Τρελή Μίμη

Mad Mimi Email Marketing Δημιουργία Αποστολής και Παρακολούθησης Ενημερωτικών Δελτίων HTML Email

Το Mad Mimi είναι ένα όμορφο ESP με μια εντελώς μοναδική προσέγγιση στο μάρκετινγκ email. Αλλά ακόμη και με μια σειρά από χαρακτηριστικά, αυτοί οι τύποι καταφέρνουν να το κάνουν όλα εύκολο για εσάς φίλε. Κατάφερα μια λίστα αλληλογραφίας στο Mad Mimi και δεν μπορώ να παραπονεθώ. Αυτή η εξαιρετικά ισχυρή υπηρεσία έχει την ελκυστικότητα μιας εφαρμογής για κινητά.

Τα πάντα, από την εγγραφή, τη δημιουργία φορμών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τη σύνδεση με τους συνδρομητές σας, είναι τόσο εύκολα όσο τα Α, Β, Γ. Το εργαλείο δημιουργίας φορμών είναι καταπληκτικό, με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε όμορφα ενημερωτικά δελτία, ανεξάρτητα από την περίσταση ή την εποχή. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε φόρμες στη σελίδα σας στο Facebook δωρεάν!

Φυσικά, έχουν ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε 100 επαφές και να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα προγράμματα Pro κοστίζουν μεταξύ 10 $ και 369 $ το μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κάθε σχέδιο έχει μια καταπληκτική λίστα δυνατοτήτων για να σας κάνει να ξεκινήσετε να τρέχετε σε ένα άγχος.

Ο πίνακας ελέγχου διαχειριστή είναι χαρά να συνεργαστεί. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια σχεδιαστική εμπειρία από αυτόν τον κόσμο με το εκπληκτικό πρόγραμμα δημιουργίας drag-and-drop, ενσωματώστε τις προσφορές σας με τα κοινωνικά μέσα, δημιουργήστε τροφοδοσίες RSS και διαχειριστείτε το κοινό σας σαν αφεντικό με τη Mad Mimi. Εξαγάγετε τις λίστες σας εύκολα αν θέλετε να μετακινήσετε πράγματα και ούτω καθεξής.

Η Mad Mimi είναι μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να τη συνδέσουμε με μια από τις καλύτερες προσθήκες δημιουργίας λιστών για το WordPress.

Πάρτε τρελή Μίμη

Ευδοκιμήσει οδηγεί

Η Thrive οδηγεί το Ultimate List Building Plugin για WordPress

Η απόλυτη προσθήκη λίστας για το WordPress, το Thrive Leads συνοδεύεται από εγγύηση απόδοσης 30 ημερών. Αυτό σημαίνει απλώς αν δεν σας αρέσει το Thrive Leads σε 30 ημέρες, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Αυτό είναι σωστό, δεν προσφέρουν δωρεάν έκδοση. Η ιδιότητα μέλους Thrive κοστίζει μόλις 19 δολάρια το μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστες άδειες ιστότοπου και όλα τα προϊόντα ThriveThemes.

Προσφέρουν τρία άλλα εφάπαξ σχέδια. Μπορείτε να πάρετε την άδεια μίας τοποθεσίας που κοστίζει 67 δολάρια, την άδεια 5 τοποθεσιών στα 97 $ ή το πακέτο άδειας 15 τοποθεσιών για 147 δολάρια. Η επιλογή εδώ εξαρτάται από τις ανάγκες σας, παρόλο που το Thrive Membership ακούγεται καλύτερα.

Μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στο Thrive Leads. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που προτείνω Thrive Themes σε όλους ως τη λύση μιας στάσης για το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Ευχαριστώ και πάλι Shane! – Γκάρι Καμίνσκι

Η λίστα χαρακτηριστικών εκτείνεται από εδώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Μιλάμε για πράγματα όπως SmartExit +, SmartLinks, A / B Testing, όμορφες κινούμενες εικόνες, ευκρινή στόχευση λέιζερ, ενεργοποιήσεις βάσει αλληλεπίδρασης, κάθε τύπο φόρμας συμμετοχής, εκπληκτικές αναφορές και αμέτρητες ενοποιήσεις με δημοφιλείς υπηρεσίες μάρκετινγκ email, όπως το Mad Μίμη.

Συνδέστε το Thrive οδηγεί στο Mad Mimi ή σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχετε μια ισχυρή λύση δημιουργίας λιστών για την επιχείρησή σας, είτε είστε αρχάριος, επαγγελματίας, πρακτορείο ή τεράστια εταιρεία. Όχι, δεν θα χρειαστεί να πάτε αλλού.

Αποκτήστε Ευδοκιμήσεις

GetResponse

Λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GetResponse

Η ανάδειξη του πίσω μέρους είναι το GetResponse, τελευταίο στη λίστα μας, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τη χρηστικότητα. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, χωρίς πιστωτική κάρτα. Αφού εγγραφείτε, η οποία περιλαμβάνει επαλήθευση μέσω SMS, φτάνετε σε έναν ευχάριστο πίνακα ελέγχου.

Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε επαφές, να δημιουργήσετε μια φόρμα ή να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο. Μόνο τρία κουμπιά, που απέχουν πολύ από τον εκτενή κατάλογο χαρακτηριστικών, θεμάτων και επιλογών, το GetResponse είναι πιο γνωστό. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε, να ανεβάσετε ή να εισαγάγετε τις επαφές σας από μια υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως τα Έγγραφα Google, το SalesForce και ούτω καθεξής.

Το πρόγραμμα δημιουργίας φόρμας απομακρύνει όλες τις άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! Συνέχισα να κάνω κύλιση προς τα κάτω που έμοιαζε με έναν αδύνατο αριθμό πανέμορφων θεμάτων σε πολλές κατηγορίες και μορφές. Μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες για μια καμπάνια στο Facebook εξίσου εύκολα, όπως μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα συμμετοχής στο sidebar.

getresponse-newsletter-οικοδόμος

GetResponse Newsletter Builder ��

Αυτό δεν είναι το τέλος. Το εργαλείο δημιουργίας φορμών διαθέτει μια λειτουργία Color Magic που εισάγει τα χρώματα του ιστότοπού σας για να προσαρμόσετε και να χρησιμοποιήσετε στις φόρμες σας όπως θα θέλατε. Στη διάθεσή σας, έχετε 7 εφαρμογές Κατασκευαστή λίστας για σταθερή γραμμή, λήψη, έξοδος αναδυόμενων παραθύρων, κύλιση, ανακίνηση, πλαίσιο εικόνας και φόρμες πλαισίου εγγραφής.

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα τις φόρμες σας χρησιμοποιώντας τον απλό επεξεργαστή HTML και με όλες τις ενσωματώσεις των πακέτων GetResponse, πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε κάποια προσθήκη. Μπορείτε να συνδέσετε τις φόρμες σας με τον ιστότοπό σας στο WordPress, το κατάστημα WooCommerce και τη σελίδα Facebook μεταξύ άλλων.

Στο τμήμα ενημερωτικών δελτίων, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το drag-and-drop είτε το απλό πρόγραμμα δημιουργίας HTML για να δημιουργήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραδίδουν αρκετά. Το drag and drop builder αποστέλλεται με ένα εκατομμύριο και ένα πρότυπο ενημερωτικών δελτίων και περισσότερες δυνατότητες από ό, τι θα χρειαστείτε ποτέ.

Λάβετε GetResponse

Φόρμες επικοινωνίας από το WPForms

Φόρμα επικοινωνίας από το WPForms - Drag Drop Form Builder για WordPress - WordPress Plugins

Θα συνδυάσουμε το GetResponse με τα Έντυπα Επικοινωνίας από το WPForms, καθώς το τελευταίο είναι ένα απλό αλλά πλήρες αριστούργημα όπως το προηγούμενο. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να απορρίψετε αυτό το πρόσθετο, καθώς και το GetResponse, αλλά μόλις περάσετε από την πόρτα, τα καλούδια σας σαρώνουν από τα πόδια σας.

Οι φόρμες επικοινωνίας από το WPForms έχουν πάνω από 90 χιλιάδες ενεργές εγκαταστάσεις τη στιγμή της γραφής. Απλώς εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε μια φόρμα. Εκεί ξεκινά ο ενθουσιασμός. Η προσθήκη αποστέλλεται με ένα διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας drag-and-drop που βελτιστοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία σχεδίασης.

Και είναι το εργαλείο δημιουργίας φορμών φορτωμένο με χαρακτηριστικά ή τι; Ο τεράστιος αριθμός διαθέσιμων επιλογών στη δωρεάν έκδοση θα κάνει το κεφάλι σας να γυρίζει. Ωστόσο, θα χρειαστείτε την έκδοση pro $ 99 για να ενσωματωθείτε στη λίστα GetResponse. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να συνδεθείτε μόνο με την Constant Contact.

Με όλες τις δυνατότητες που έχετε, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης με πύλες πληρωμής, οι φόρμες επικοινωνίας από την έκδοση WPForms Pro δεν ακούγονται τόσο άσχημα. Τα σχέδια ξεκινούν με μόλις 39 δολάρια το χρόνο, αλλά θυμηθείτε ότι το GetResponse συνοδεύεται από πολλές άλλες ενσωματώσεις.

Κατεβάστε φόρμες επικοινωνίας από το WPForms

Μπόνους: Ninja Popups για WordPress

Ninja Popups για WordPress

Εάν είστε μέλος της κοινότητας μάρκετινγκ Διαδικτύου για οποιαδήποτε χρονική περίοδο, χωρίς αμφιβολία θα έχετε ακούσει ανθρώπους να μιλούν για τη σημασία δημιουργίας μιας λίστας μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να αναπτύξετε τη σχέση σας με τους αναγνώστες, καθώς έχετε έναν τρόπο να επικοινωνείτε απευθείας μαζί τους, αλλά επίσης σας προστατεύει από τυχόν δυσμενείς επιπτώσεις μιας ενημέρωσης αλγορίθμου Google – εάν μια ενημέρωση σας αφήνει να πέσετε κάτω από τα SERP, μπορείτε εξακολουθείτε να προσελκύετε επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας στέλνοντας email στη λίστα σας όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση. Ένα στοχευμένο κοινό, η ανάπτυξη σχέσεων και η σταθερή επισκεψιμότητα μπορεί να είναι καλό μόνο για την κατώτατη γραμμή σας.

Εάν θέλετε να αναπτύξετε τη λίστα email σας, τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή ενός επισκέπτη, διασφαλίζοντας ότι είναι πιο πιθανό να εγγραφούν. Υπάρχουν ηθικά ζητήματα, αλλά τα αναδυόμενα παράθυρα έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό για την ταχύτερη ανάπτυξη λιστών email.

Το Ninja Popups για WordPress είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για όσους θέλουν να αναπτύξουν τη λίστα αλληλογραφίας τους. Η προσθήκη υποστηρίζει δώδεκα διαφορετικές υπηρεσίες μάρκετινγκ email, συμπεριλαμβανομένων των AWeber και MailChimp.

Υπάρχουν πολλά φανταστικά δέρματα που περιλαμβάνονται στο πρόσθετο, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μερικά όμορφα αναδυόμενα παράθυρα. Με μια σειρά επιλογών προσαρμογής (δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης για μια ιδέα για την ποιότητα των αναδυόμενων παραθύρων που μπορεί να δημιουργήσει το πρόσθετο) μπορείτε να σχεδιάσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο στη δική σας εικόνα και σύμφωνα με την επωνυμία του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αναδυόμενα παράθυρα πολλαπλών σελίδων, τα οποία είναι χρήσιμα εάν το κοινό σας χωρίζεται σε πολύ διαφορετικές ομάδες ενδιαφέροντος.

Τα αναδυόμενα παράθυρα μπορεί να ενοχλήσουν εάν είναι πολύ επιβλητικά, αλλά το πρόσθετο Ninja Popups σάς επιτρέπει να επιλέξετε πότε θα εμφανίζεται το αναδυόμενο παράθυρο. Αυτό μπορεί να συμβαίνει αφού ένας επισκέπτης έχει φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο του άρθρου, μετά από περίοδο αδράνειας ή όταν ο επισκέπτης δείξει την πρόθεση να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια δοκιμή A / B για να αναλύσετε πότε τα αναδυόμενα παράθυρά σας μετατρέπονται καλύτερα και επίσης να συγκρίνετε δύο διαφορετικά σχέδια, επιτρέποντάς σας να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Και αν θέλετε να διαλέξετε ακόμη περισσότερα δέρματα, διατίθεται ένα πακέτο θεμάτων για τα αναδυόμενα παράθυρα Ninja.

Λάβετε αναδυόμενα παράθυρα Ninja


Τι τεράστιος οδηγός για τον κόσμο του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα μπορούσαμε πιθανώς να συμπιέσουμε τα πάντα σε αυτήν την ανάρτηση. Υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το WordPress εκεί έξω και μην με ξεκινήσετε στις προσθήκες δημιουργίας λιστών. Ίσως έχετε μυστικό για άλλες συμβουλές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραλείψαμε.

Είμαι οπαδός του MailChimp και του πρόσθετου MailChimp για WordPress, αλλά αυτό είναι μόνο εγώ. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας συνδυασμός; Ποιος πάροχος υπηρεσιών email χρησιμοποιείτε; Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση, ενημερώστε μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me