Πώς να δημιουργήσετε μια επιχείρηση Dropshipping με το WordPress

Πώς να δημιουργήσετε μια επιχείρηση Dropshipping με το WordPress

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας στο WordPress, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με το WordPress. Ενώ η προοπτική έναρξης μιας νέας επιχείρησης μπορεί να είναι δελεαστική, ωστόσο, η γνώση από πού να ξεκινήσετε μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το επιχειρηματικό μοντέλο της dropshipping.


Με λίγα λόγια, το dropshipping είναι όταν έχετε μια εταιρεία τρίτων κατασκευαστών προϊόντων προς τους πελάτες σας για εσάς. Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε και να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση dropshipping με το WordPress. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα και άλλα εργαλεία για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε τι είναι το dropshipping και θα μιλήσουμε για το πώς να ξεκινήσετε τη νέα σας επιχείρηση χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το Shopify και το WooCommerce. Τέλος, θα σας παρουσιάσουμε μερικές προσθήκες για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Ας βουτήξουμε!

Εισαγωγή στο Dropshipping

wayfair εικόνα

Wayfair είναι η απόλυτη ιστορία επιτυχίας.

Το Dropshipping σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλά φυσικά προϊόντα – χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύετε ή να στέλνετε τα προϊόντα μόνοι σας. Είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο φιλικό για αρχάριους που απαιτεί ακόμα χρόνο και προσπάθεια από την πλευρά σας εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι. Ωστόσο, το κόστος εκκίνησης είναι χαμηλό και τα γενικά έξοδα είναι ελάχιστα.

Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε την αρχική δουλειά, το dropshipping μπορεί να είναι μια επιβραβευτική επιχείρηση που σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Πριν το χρησιμοποιήσετε, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Ενώ η είσοδος στην επιχείρηση είναι σχετικά εύκολη, θα έχετε μικρό έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων και των χρόνων αποστολής (παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ικανοποίηση των πελατών).
  • Έχετε την ελευθερία να εργάζεστε από οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά θα αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό από άλλους που θέλουν να επιτύχουν τους ίδιους στόχους.
  • Αυτό το μοντέλο διευκολύνει την κλιμάκωση της επιχείρησής σας με την πάροδο του χρόνου, αλλά η υποστήριξη πελατών θα γίνει πιο απαιτητική καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

Όπως κάθε επιχείρηση, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε εάν οι κίνδυνοι αξίζουν την ανταμοιβή. Αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που θα ταιριάζει στον υπάρχοντα τρόπο ζωής σας χωρίς υπερβολική προσαρμογή, μια επιχειρηματική δραστηριότητα με το WordPress μπορεί να αξίζει να εξεταστεί. Επιπλέον, δεν είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσετε.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας Dropshipping με WordPress (2 μέθοδοι)

Πριν ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα με το WordPress, πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό που πραγματικά ξεκινάτε είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου. Επομένως, ενώ είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία παροχής υπηρεσιών για να συνεργαστείτε, πρέπει επίσης να εστιάσετε στην κατασκευή του ιστότοπού σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία.

Το Shopify, για παράδειγμα, είναι μια υπηρεσία πλούσια σε χαρακτηριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Δυστυχώς, από αυτό το γράψιμο δεν προσφέρει πλέον ένα πρόσθετο για την απλοποίηση της ενσωμάτωσης με το WordPress. Ωστόσο, εσύ μπορώ χρησιμοποιήστε τους κωδικούς ενσωμάτωσης του Shopify στον ιστότοπό σας για να αυξήσετε την κυκλοφορία στο κατάστημά σας. Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό που να περιλαμβάνει μηνιαία χρέωση (αλλά προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών).

WooCommerce, από την άλλη πλευρά, είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να επεκτείνετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας WordPress προσθέτοντας τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πλούσια σε χαρακτηριστικά θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου και διάφορες επεκτάσεις για να δημιουργήσετε μια βιτρίνα και να την ενοποιήσετε με τον υπάρχοντα ιστότοπό σας.

Και τα δύο αυτά εργαλεία παρέχουν την τέλεια λύση για την έναρξη μιας επιχείρησης dropshipping με το WordPress. Ποιο από εσάς επιλέγετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από προσωπικές προτιμήσεις. Ας συζητήσουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε και τα δύο, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

1. Προσθέστε κουμπιά αγοράς Shopify σε δημοσιεύσεις και σελίδες

Ιστοσελίδα Shopify

Για να ξεκινήσετε με το Shopify, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Οι πρώτες δεκατέσσερις ημέρες είναι δωρεάν, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία προτού δεσμευτείτε.

Οι κωδικοί ενσωμάτωσης Shopify είναι εύκολο να προσθέσετε στις αναρτήσεις και στα μενού σας, ακόμα κι αν δεν είστε προηγμένος χρήστης του WordPress. Θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Shopify και να δημιουργήσετε ένα κουμπί Αγοράς του Shopify. Αντιγράψτε τον κώδικα ενσωμάτωσης που σας παρέχεται και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση ή ανοίξτε μια ανάρτηση που έχετε ήδη αποθηκεύσει. Θα πρέπει να αλλάξετε την προβολή σας από Οπτικός προς την Κείμενο τρόπος:

Επικολλήστε τον κώδικα ενσωμάτωσης από το Shopify στην ανάρτησή σας, όπου θέλετε να εμφανίζεται το κουμπί. Μόλις ολοκληρωθεί, η ανάρτησή σας θα περιλαμβάνει ένα κουμπί αγοράς που θα κατευθύνει τον τελικό χρήστη στο καλάθι αγορών και τις επιλογές πληρωμής σας.

2. Χρησιμοποιήστε το WooCommerce για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Dropshipping

Πρόσθετο WooCommerce WordPress

Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress σε περίπτωση που χρειαστεί να τον επαναφέρετε για οποιονδήποτε λόγο. Μετά από αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε και να εγκαταστήσετε το WooCommerce στον ιστότοπό σας.

Ρύθμιση σελίδας WooCommerce

Αφού ενεργοποιήσετε την προσθήκη, θα δείτε έναν οδηγό εγκατάστασης στον πίνακα ελέγχου σας. Κάντε κλικ Εκτελέστε τον Οδηγό εγκατάστασης, και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ρυθμίσετε τις σελίδες που χρειάζεται το WooCommerce.

Ρυθμίσεις αποστολής WooCommerce

Αφού εγκαταστήσετε την προσθήκη, θα πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας, ειδικά τις επιλογές αποστολής σας. Αυτά μπορούν να βρεθούν κάτω WooCommerce> Ρυθμίσεις> Αποστολή και από εδώ μπορείτε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε τις διάφορες επιλογές αποστολής που έχετε ορίσει.

Πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου για να βελτιώσετε τον ιστότοπο Dropshipping

Αφού δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα από τα παραπάνω εργαλεία, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα premium και δωρεάν πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τον βελτιώσετε. Εδώ είναι δύο που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Κατάλογος προϊόντων eCommerce Δωρεάν προσθήκη για WordPress

Πρόσθετο καταλόγου προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου για WordPress

Αφού δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, θα θελήσετε να εμφανίσετε τα προϊόντα σας με έναν εύκολα προσβάσιμο τρόπο για τους πελάτες σας. Χρησιμοποιώντας την Κατάλογος προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου Το plugin σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως τις σελίδες των προϊόντων σας. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του:

  • Σας βοηθά να εμφανίσετε τα προϊόντα σας και να ορίσετε προσαρμοσμένες παραμέτρους, όπως εάν θα εμφανίζονται τιμές ή κριτικές.
  • Σας επιτρέπει να οργανώσετε τα προϊόντα σας σε κατηγορίες ή να εμφανίσετε πολλούς καταλόγους προϊόντων.
  • Έχει πλήρη ανταπόκριση, επομένως τα προϊόντα σας εμφανίζονται υπέροχα σε φορητές συσκευές.

Αυτή είναι φυσικά η κορυφή του παγόβουνου. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την τεκμηρίωση της προσθήκης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε.

Πρόσθετο YouDroop Dropshipping για το WooCommerce (Premium)

Πρόσθετο YouDroop Dropshipping για το WooCommerce

Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σταδιοδρομίας με το WordPress αλλά δεν έχετε συνδέσεις προμηθευτών; Κανένα πρόβλημα – YouDroop είναι ένας εύκολος τρόπος σύνδεσης των προμηθευτών με καταστήματα λιανικής για πολλές βιομηχανίες. Απλώς εγγραφείτε για έναν λογαριασμό (οι μηνιαίες συνδρομές ξεκινούν από 59 ευρώ για τους λιανοπωλητές, αλλά οι προμηθευτές μπορούν να ξεκινήσουν δωρεάν), συγχρονίστε τα διαθέσιμα προϊόντα τους με τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να προσθέτετε έως και 500 νέα στοιχεία στον ιστότοπό σας κάθε μέρα. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη για το πώς λειτουργεί το YouDroop:

  1. Οι προμηθευτές ανεβάζουν προϊόντα που έχουν στη διάθεσή σας στο YouDroop
  2. Οι λιανοπωλητές συνδέονται στον λογαριασμό τους για να εξάγουν και να συγχρονίζουν διαθέσιμα προϊόντα στους δικούς τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου
  3. Οι πελάτες περιηγούνται και αγοράζουν προϊόντα από ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου
  4. Οι λιανοπωλητές πληρώνουν προμηθευτές για αντικείμενα που πωλούνται και παρέχουν πληροφορίες αποστολής
  5. Οι προμηθευτές αποστέλλουν αγαθά σε πελάτες

Έτσι, οι προμηθευτές πραγματοποιούν περισσότερες πωλήσεις, οι λιανοπωλητές αποκομίζουν κέρδος όταν ξεφορτώνουν την τιμή βάσης στοιχείων στον ιστότοπό τους και οι πελάτες λαμβάνουν εκπληκτικά προϊόντα. Όλοι κερδίζουν!


Η οικοδόμηση μιας επιτυχημένης επιχείρησης dropshipping θα απαιτήσει χρόνο και προσπάθεια από την πλευρά σας. Ωστόσο, η έναρξη δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη. Μόλις μάθετε πώς να οργανώσετε και να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, θα είστε καλά στο δρόμο σας προς την επιτυχία, αρκεί να είστε πρόθυμοι να κάνετε την απαιτούμενη εργασία.

Έχετε απορίες σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας με το WordPress; Ας τα συζητήσουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map