Συμβουλές Blogging WordPress για να κάνετε το Blog σας επιτυχημένο

Συμβουλές επιτυχίας στο Blogging του WordPress

Από το ξεκίνημα του ιστολογίου υπήρξε ένας φανταστικός τρόπος για να μοιραστείτε το πάθος σας για ένα θέμα με άλλους παρόμοιους στο Διαδίκτυο. Είτε γράφετε για μαγειρική, μηχανική, SEO ή μετανάστευση πουλιών, υπάρχει ένα κοινό εκεί έξω για εσάς. Και τα τελευταία 20+ χρόνια το blogging έχει εξελιχθεί από ένα απλό χόμπι σε μια πλήρη καριέρα. Ποιο είναι υπέροχο! Οι άνθρωποι ζουν πραγματικά κάνοντας αυτό που αγαπούν και μοιράζονται αυτό το πάθος με άλλους.


Έχουμε μοιραστεί πολλές συμβουλές στο παρελθόν για το πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, πώς να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία και πώς να αυξήσετε το κοινό σας. Σήμερα θα καλύψουμε μια χούφτα κλειδί συμβουλές για το blogging μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως για να βελτιώσετε το ιστολόγιό σας και γίνετε επιτυχημένος blogger!

Γράψτε για ό, τι γνωρίζετε

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά γράψτε για αυτό που αγαπάτε και για τι γνωρίζετε. Όταν γράφετε για αυτό που σας ενδιαφέρει το πάθος σας θα εμφανιστεί στα γραπτά σας. Αυτό καθιστά τη νέα σας καριέρα στο blogging πιο ευχάριστη και πιο εύχρηστη.

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα άρθρα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα που δεν είστε αρμόδιος, ίσως θα πρέπει να έχετε περισσότερους συγγραφείς στην ομάδα σας. Πολλά θέματα WordPress περιλαμβάνουν υποστήριξη για πολλούς συγγραφείς καθώς και προσαρμοσμένες σελίδες συγγραφέων.

Πρόγραμμα επεξεργασίας ρόλου χρήστη Πρόσθετο WordPress

Θέλετε να προσθέσετε συγγραφείς χωρίς να τους δώσετε ελεύθερο βασίλειο στο ιστολόγιό σας; Δοκιμάστε ένα πρόσθετο όπως το δωρεάν Επεξεργαστής ρόλου χρήστη για WordPress. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να περιορίσετε την πρόσβαση για διάφορους ρόλους χρήστη (διαχειριστής, συντελεστές, συνδρομητές κ.λπ.) και, στη συνέχεια, να εκχωρήσετε αυτούς τους ρόλους στους εγγεγραμμένους χρήστες σας.

Δημιουργήστε σχετικό περιεχόμενο

Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι να διατηρήσετε την εστίασή σας στο σχετικό περιεχόμενο. Δεν μας βλέπετε να γράφουμε για το δράμα του Youtube εδώ στο WPExplorer, έτσι; Ακριβώς επειδή υπάρχουν bloggers που εξαργυρώνουν ένα συγκεκριμένο θέμα που δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να το γράψετε και αυτό … εκτός αν είναι σχετικό στο επίκεντρο του ιστολογίου σας ΚΑΙ είναι κάτι που είστε γνώστης σχετικά με.

Κάντε τα άρθρα σας ενδιαφέροντα

ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Εάν γράψετε για ό, τι γνωρίζετε, θα κάνει αυτήν την συμβουλή πολύ πιο εύκολη – πρέπει να τη διατηρήσετε ενδιαφέρουσα. Κανείς δεν θέλει να διαβάσει ένα λεξικό, γι ‘αυτό μην γράφετε τα άρθρα σας σαν ένα. Βρείτε το στυλ γραφής σας (υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών άρθρων στο διαδίκτυο με συμβουλές γραφής βρείτε και αναπτύξτε τη διαδικτυακή σας φωνή) και στη συνέχεια ανακαλύψτε μερικές από τις άλλες συμβουλές μας για να ανανεώσετε τα άρθρα σας.

Χρησιμοποιήστε έναν καλό τίτλο

Μαζί με ενδιαφέρον περιεχόμενο θα χρειαστείτε επίσης έναν εξαιρετικό τίτλο που τραβά την προσοχή και θα κάνετε κλικ. Οι τίτλοι είναι το πρώτο πράγμα που οι δυνητικοί νέοι αναγνώστες βλέπουν στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν σκέφτεστε τον προβληματισμό 4 U για έναν εξαιρετικό τίτλο:

 • Επείγων: Εάν είναι δυνατόν, ο τίτλος σας πρέπει να περιλαμβάνει κάποιο είδος επείγοντος ή παρότρυνσης για δράση. Δημιουργήστε περιεχόμενο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αναγνώστες σας για να κάνουν μια αλλαγή σήμερα, ή μοιραστείτε κάτι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
 • Μοναδικός: Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό – το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι μοναδικό. Μην αντιγράφετε κατάφωρα τη δουλειά άλλων. Αυτό δεν είναι μόνο ένα έγκλημα που μπορεί να επηρεάσει το SEO σας, αλλά οι αναγνώστες θα σταματήσουν να επιστρέφουν εάν όλα τα ιστολόγια σας παρέχουν αναδρομικές πληροφορίες. Σκεφτείτε το είδος του περιεχομένου που θα θέλατε να διαβάσετε, αλλά δεν το έχετε βρει ακόμα και ξεκινήστε να δημιουργείτε.
 • Χρήσιμος: Γράψτε περιεχόμενο που οι αναγνώστες σας θέλουν ή πρέπει να διαβάσουν. Τα άρθρα σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αναγνώστες σας, οι οποίες ανάλογα με τη θέση σας θα μπορούσαν να είναι διακοσμητικά DIY, μαθήματα ζωής που αποκτήθηκαν όταν γίνατε γονέας, συμβουλές για την εμπλοκή της σταδιοδρομίας των ονείρων σας ή ίσως ένας οδηγός για τη δημιουργία ενός φοβερού ιστολογίου.
 • Εξαιρετικά ειδικά: Το μόνο πράγμα καλύτερο από το χρήσιμο περιεχόμενο είναι το εξαιρετικά χρήσιμο περιεχόμενο. Όσο πιο συγκεκριμένο είναι το περιεχόμενό σας, τόσο περισσότερο θα εμπλέκονται οι αναγνώστες σας. Φυσικά το αντίθετο είναι ότι όσο πιο εξειδικευμένο είναι το περιεχόμενό σας τόσο μικρότερη είναι η ομάδα των αναγνωστών που σας ενδιαφέρει, αλλά δημιουργώντας έναν καλό συνδυασμό γενικών και συγκεκριμένων άρθρων στο ιστολόγιό σας, μπορείτε να μεγαλώσετε και να καλλιεργήσετε το κοινό των αναγνωστών σας..

Τίτλος Πειράματα Δωρεάν Προσθήκη WordPress

Για ακόμη καλύτερα πρωτοσέλιδα θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα προσθήκη τίτλου split split. Με την προσθήκη μπορείτε να δοκιμάσετε παραλλαγές της ίδιας επικεφαλίδας για να δείτε ποια μορφή προσελκύει περισσότερο τη βάση του αναγνώστη σας. Αν και αυτό δεν είναι ένα απαραίτητο βήμα, είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη ακόμα κι αν διαιρέσετε τους δοκιμαστικούς τίτλους για περιορισμένο χρονικό διάστημα για να αποκτήσετε μια αίσθηση για αυτό που οι αναγνώστες σας θέλουν να δουν.

Προσθήκη κοινωνικής κοινής χρήσης

Αφού επενδύσετε όλο αυτό το διάστημα για να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο, θέλετε οι αναγνώστες σας να το μοιράζονται σωστά; Φυσικά το κάνετε! Λοιπόν, οι χρήστες θα είναι πιο πιθανό να μοιραστούν το περιεχόμενό σας εάν δημιουργήσετε περιεχόμενο με δυνατότητα κοινής χρήσης. Τι σημαίνει αυτό? Χαίρομαι που ρωτήσατε.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κουμπιά κοινής χρήσης ενσωματωμένο στο ιστολόγιό σας. Μην βασίζεστε στους αναγνώστες σας για να έχετε συντομεύσεις κοινωνικού προγράμματος περιήγησης ή να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια να ανοίξετε τους κοινωνικούς λογαριασμούς τους για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας. Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι είναι κακοί στη λήψη αποφάσεων, οπότε όσο πιο εύκολο το κάνετε για να κάνουν κάτι (όπως το να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας) τόσο πιο πιθανό είναι να το κάνουν.

Πρόσθετο Jetpack WordPress

Μια μεγάλη δωρεάν προσθήκη για κοινωνικά κουμπιά είναι Jetpack από την Automattic. Το Jetpack προσφέρει στους bloggers μια ποικιλία ισχυρών επιλογών, όλα από ένα φοβερό plugin και μια από αυτές τις επιλογές τυχαίνει να είναι κοινωνική ανταλλαγή. Μετά την εγκατάσταση του Jetpack, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και μεταβείτε στο Jetpack> Ρυθμίσεις> Κοινή χρήση για να ενεργοποιήσετε τα κουμπιά κοινής χρήσης και για να επιλέξετε μια θέση κουμπιού. Προς το παρόν υποστηρίζονται 10 υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων των τριών μεγάλων – Twitter, Facebook και Google+), καθώς και επιλογές για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εκτύπωση.

Επιπλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να ανήκουν σε μια ομάδα. Έτσι από δείχνει τον αριθμό των κοινωνικών σας μεριδίων ή των συνολικών κοινωνικών σας οπαδών είναι πιθανό να ενισχύσετε την πιθανότητα ενός αναγνώστη να ακολουθήσει. Το Monarch είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κοινωνικούς συνδέσμους και κουμπιά κοινής χρήσης με μετρητές. Αλλά ανάλογα με τον αριθμό των οπαδών που έχετε, ίσως θέλετε να αποκρύψετε τους μετρητές σας έως ότου οι αριθμοί είναι λίγο πιο εντυπωσιακοί.

Το ιστολόγιό σας πρέπει να είναι ευανάγνωστο

Δοκιμή ευκολίας ανάγνωσης Flesch

Η παραγγελία του περιεχομένου σας είναι ένα τεράστιο βήμα, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπετε την αναγνωσιμότητα. Ένας γρήγορος τρόπος για να ελέγξετε το περιεχόμενό σας είναι με τη δοκιμή Flesch. ο Ευκολία ανάγνωσης Flesch Το τεστ είναι μια τυπική μέθοδος δοκιμής της δυσκολίας ενός αποσπάσματος ή ενός άρθρου γραμμένου στα Αγγλικά. Είναι ουσιαστικά ένας μαθηματικός τύπος που χρησιμοποιεί τις προτάσεις, τις λέξεις και τις συλλαβές σας ως μεταβλητές. Αν και δεν πρέπει να είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, η βαθμολογία Flesch μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε καλύτερο περιεχόμενο για το κοινό-στόχο σας.

Yoast SEO

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Πρόσθετο Yoast SEO για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress για μηχανές αναζήτησης, θα χαρείτε να γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο plugin για να βελτιστοποιήσετε τις αναρτήσεις σας και για ανθρώπινους αναγνώστες, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη δοκιμή Flesch Reading Ease. Με το εργαλείο ανάλυσης περιεχομένου Yoast SEO μπορείτε να δείτε ένα γρήγορο στιγμιότυπο του τίτλου, του meta και του περιεχομένου σας SEO και να πραγματοποιήσετε αναλόγως αλλαγές για να λάβετε όλες τις μεταβλητές σας στην πράσινη ζώνη SEO (μπορείτε να πάρετε το ανάλυση περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο για μια δοκιμαστική μονάδα στον ιστότοπό τους).

Καθαρίστε το σχεδιασμό του ιστοτόπου σας

Υπάρχουν πολλά υπέροχα ιστολόγια στα οποία σίγουρα δεν έχετε επιστρέψει ποτέ, επειδή ο σχεδιασμός του ιστότοπού τους σας έβαλε εκτός λειτουργίας. Σοβαρά. Ποιος θέλει φανταχτερά δυσανάγνωστες γραμματοσειρές, αναβοσβήνει διαφημίσεις και τρελές πλαϊνές μπάρες στο πρόσωπό τους; Πολλές φορές η απλούστερη είναι καλύτερη και όταν πρόκειται για την αναγνωσιμότητα του ιστολογίου σας πρέπει να είναι το κλειδί.

Θέμα δωρεάν ανανά WordPress

Θέμα δωρεάν ανανά WordPress

Χρησιμοποιήστε ένα θέμα WordPress που διευκολύνει τους αναγνώστες σας να κάνουν ό, τι κάνουν καλύτερα (ανάγνωση) ενώ σας δίνει τις επιλογές που χρειάζεστε για να εκτελέσετε το blog / την επιχείρησή σας. Για μερικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει την επιλογή ενός θέματος WordPress για blogging Ανανάς. Αυτό το καθαρό, ελάχιστο και ΔΩΡΕΑΝ θέμα WordPress χρησιμοποιεί μια απλή κεντρική διάταξη περιεχομένου χωρίς κύρια πλαϊνή γραμμή, ώστε οι αναγνώστες σας να διατηρούν την εστίασή τους στο περιεχόμενό σας όχι στα widget σας και σε άλλα χνούδια.

Συνολικό θέμα μεταφοράς και απόθεσης WordPress

Συνολικό θέμα μεταφοράς και απόθεσης WordPress

Εάν οι ανάγκες σας είναι λίγο πιο περίπλοκες, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο premium θέμα με ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων (ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε άλλη σελίδα προσγείωσης, καταστήματος, ομάδας ή άλλων σελίδων που μπορεί να χρειαστείτε). Δημιουργήσαμε Σύνολο εδώ στο WPExplorer και το δημιούργησε με τον σωστό τρόπο. Προσθέστε απεριόριστες σελίδες ιστολογίου, επωφεληθείτε από το προαιρετικό φίλτρο ιστολογίου, επιλέξτε από τρεις κύριες διατάξεις (τοιχοποιία, πλέγμα ή τυπικό στυλ λίστας), προσθέστε μια πλευρική γραμμή (ή όχι), προσθέστε πολλούς συντάκτες με είδωλα, δημιουργήστε σειρές δημοσιεύσεων, χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένο περικοπή εικόνων, ενεργοποίηση κοινής χρήσης και άλλα. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές ιστολογίου! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένα χρώματα, γραμματοσειρές, λογότυπα κ.λπ. Δείτε το demo για να δείτε περισσότερα!

Και ανεξάρτητα από το θέμα που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε επιλέξτε μια καλή γραμματοσειρά σε μέγεθος γραμματοσειράς που οι αναγνώστες σας μπορούν να διαβάσουν εύκολα. Σύμφωνα με την Αμερικάνικοι συγγραφείς και καλλιτέχνες Inc. οι καλύτερες γραμματοσειρές για online ανάγνωση είναι Arial σε μέγεθος 12+, Βεράντα στις 10 ή Γεωργία αν χρειάζεστε κάτι πιο επίσημο. Διαπίστωσαν επίσης ότι εάν προσελκύετε ένα πιο ώριμο κοινό, θα πρέπει να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς σας σε τουλάχιστον 14.

Εύκολη προσθήκη Google Δωρεάν γραμματοσειρές WordPress

Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένο κώδικα για να αλλάξετε τις γραμματοσειρές θέματος, λάβετε Εύκολες γραμματοσειρές Google για WordPress. Με αυτό το δωρεάν πρόσθετο μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις γραμματοσειρές σας απευθείας από το πρόγραμμα ζωντανής προσαρμογής του WordPress (δεν χρειάζονται δεξιότητες κωδικοποίησης). Επεξεργαστείτε και δείτε σε προεπισκόπηση το χρώμα της γραμματοσειράς, το μέγεθος, το ύψος γραμμής και το διάστιχο για διάφορα στοιχεία κειμένου σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Απλοποιήστε τη μορφοποίηση σας

Η διατήρηση του περιεχομένου σας είναι οργανωμένη. Εάν προσπαθείτε να γράψετε μια ανάρτηση 2000+ λέξεων, θέλετε οι αναγνώστες σας να φτάσουν στο τέλος. Ένας τρόπος βελτίωσης της αναγνωσιμότητας των δημοσιεύσεών σας είναι η μορφοποίηση που χρησιμοποιείτε.

Κάθε σκέψη που βάζετε στον τύπο δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη, μικρότερες προτάσεις σίγουρα έχουν τη θέση τους και μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την προσοχή σας (και τους αναγνώστες σας). Χρησιμοποιήστε επικεφαλίδες για να επισημάνετε με σαφήνεια τις διάφορες ενότητες του άρθρου σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε επικεφαλίδες H2 για κύρια τμήματα με επιπλέον επικεφαλίδα επιπέδου εραστή (H3, H4, κ.λπ.) ανάλογα με τις ανάγκες. Προσθέστε κουκκίδες και αριθμημένες λίστες για απλά και γρήγορα σημεία στις αναρτήσεις σας.

Χρησιμοποιήστε εικόνες προς όφελός σας

Γιατί οι εικόνες είναι σημαντικές

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, αλλά για το ιστολόγιό σας μπορεί να αξίζει πολύ περισσότερο αν το εκμεταλλευτείτε σωστά. Δημιουργήστε εικόνες που είναι οπτικά συναρπαστικό. Χάρη σε ιστότοπους όπως Απεμπλοκή, Μεγάλο απόθεμα, Pixabay, PicJumbo και Θάνατος στο απόθεμα Η εύρεση προσιτών εικόνων είναι πολύ εύκολο. Τότε με Photoshop ή το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο pixlr μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα σας για να προσθέσετε κείμενο, φίλτρα και άλλα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ένα alt-κείμενο όταν προσθέτετε εικόνες στις αναρτήσεις σας. Οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να δουν αυτές τις πληροφορίες. Με τη βελτιστοποίηση του εναλλακτικού κειμένου της εικόνας σας, η ίδια εικόνα μπορεί να κατατάσσεται καλύτερα στα αποτελέσματα εικόνας της μηχανής αναζήτησης (δημιουργία ενός εντελώς νέου καναλιού κυκλοφορίας ιστού στον ιστότοπό σας).

Ενθαρρύνετε την αφοσίωση των αναγνωστών

Έχουμε καλύψει αυτό το θέμα πριν, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είναι τόσο σημαντικό. Το κοινό σας είναι το επίκεντρο του ιστολογίου σας, οπότε η συμμετοχή τους ενεργά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Εδώ είναι μερικοί απλοί τρόποι για να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Βελτιώστε την ενότητα σχολίων σας

Τα σχόλιά σας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εμπλέξετε τους αναγνώστες σας. Ενώ τα σχόλια του WordPress είναι πολύ καλά από μόνα τους, υπάρχουν πολλοί υπέροχοι πρόσθετοι WordPress που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα σχόλιά σας ακόμα καλύτερα. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα σχολίων του WordPress (κατά τη γνώμη μας) για να βελτιώσετε την ενότητα σχολίων σας.

Ξεκινήστε ένα ενημερωτικό δελτίο

Ένας άλλος απλός τρόπος για να προσεγγίσετε τους αναγνώστες σας είναι με ένα ενημερωτικό δελτίο. Τα ενημερωτικά δελτία πηγαίνουν κατευθείαν στα εισερχόμενα του κοινού σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, μπορούν να δουν ότι έχετε κάτι νέο στο ταμείο. Τα ενημερωτικά δελτία είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για κοινή χρήση αποκλειστικό περιεχόμενο με τους αναγνώστες σας, όπως ένα freebie ή ειδικό διαγωνισμό μόνο για αυτούς. Ακολουθούν μερικές εκπληκτικές συμβουλές από τους συγγραφείς μας για ενημερωτικά δελτία και WordPress:

 • Οδηγός για αρχάριους στο MailChimp με το WordPress
 • 5 δωρεάν προσθήκες WordPress για το MailChimp για αύξηση των επιλογών ενημερωτικού δελτίου
 • 3 Βασικά πρόσθετα οικοδόμησης λίστας για WordPress

Εξετάστε ένα Freebie ή Διαγωνισμό

Είτε προσφέρετε ένα freebie / giveaway μόνο για συνδρομητές ή για ολόκληρο το κοινό σας, είναι πάντα ωραίο να μπορείτε να δώσετε πίσω στους αναγνώστες σας. Είναι αυτοί που σας υποστηρίζουν και καθιστούν δυνατό τον τρόπο ζωής του blogging σας! Ευτυχώς εσείς, με το WordPress είναι εξαιρετικά εύκολο να φιλοξενήσετε τον δικό σας διαγωνισμό ή δώρο με τη βοήθεια ενός πρόσθετου. Θα μπορούσατε επίσης να σκεφτείτε να δημιουργήσετε δωρεάν προϊόντα με δυνατότητα λήψης (όπως δωρεάν θέματα wordpress, δωρεάν ebooks, δωρεάν psds κ.λπ.) ή να εξασφαλίσετε αποκλειστικές εκπτώσεις για προϊόντα που προτείνετε.

Τυλίγοντας

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου τρόπων βελτίωσης του ιστολογίου σας που υποστηρίζεται από WordPress και ελπίζουμε ότι μερικές από αυτές τις συμβουλές θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο δρόμο σας για να κάνετε το blog σας επιτυχημένο. Αλλά μην σταματάτε μόνο εδώ – υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε την αξιοπιστία του ιστολογίου σας, την ασφάλεια του ιστότοπου, το WordPress SEO και ακόμη και το ποσοστό συνδρομητών σας. Συνεχίστε λοιπόν την έρευνα και τη μάθηση. Και αν συναντήσετε άλλες χρήσιμες συμβουλές blogging, φροντίστε να τις μοιραστείτε στα παρακάτω σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map