Πώς να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με το WordPress

Πώς να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με το WordPress

Καθώς τα κρυπτονομίσματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, η ιδέα αποδοχής του Bitcoin (και άλλων ψηφιακών νομισμάτων) στον ιστότοπό σας WordPress ως τρόπο πληρωμής είναι κάτι που αξίζει να εξεταστεί. Αλλά πώς ξεκινάτε με το cryptocurrency; Και πώς επεξεργάζεστε τις πληρωμές Bitcoin με το WordPress?


Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε τι Bitcoin είναι και εξετάστε τα οφέλη από την αποδοχή αυτού του ψηφιακού νομίσματος και άλλων altcoins στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, εξετάζουμε ποια εργαλεία θα χρειαστείτε για να αρχίσετε να λαμβάνετε Bitcoin ως πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων πορτοφολιών Bitcoin, υπηρεσιών επεξεργασίας ψηφιακών πληρωμών και πρόσθετων WordPress κρυπτογράφησης (εάν είστε στην αγορά για ένα θέμα, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα θέματα WordPress κρυπτογράφησης ).

Μέχρι το τέλος της ανάγνωσης, θα ξέρετε πώς να ρυθμίσετε τη λήψη πληρωμών Bitcoin με το WordPress. Και θα έχετε μια καλή κατανόηση των διαθέσιμων υπηρεσιών και προσθηκών που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε.

Εισαγωγή στο Bitcoin

Αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με WordPress

Λόγω του πρόσφατου Τύπου, η προσοχή είναι αμφίβολη ότι δεν έχετε ακούσει για αυτό το δημοφιλές κρυπτογράφηση. Bitcoin είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο λειτουργεί χωρίς κεντρική τράπεζα ή μεμονωμένο διαχειριστή. Δημιουργήθηκε αρχικά από ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων το 2009 και κυκλοφόρησε με το όνομα Satoshi Nakamato.

Η αξία του Bitcoin έχει αυξηθεί γρήγορα τα τελευταία χρόνια και είναι πλέον το πιο γνωστό κρυπτογράφηση όλων. Ωστόσο, στην πραγματικότητα υπάρχουν πάνω από 1000 κρυπτονομίσματα βρίσκεται σε κυκλοφορία. Άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν…

 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • Zcash
 • Κυματισμός
 • Παύλα

Η εξόρυξη και η πραγματοποίηση άμεσων αγορών σε Bitcoin είναι δύο μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ευρέως από τους επενδυτές για να αυξήσουν το απόθεμά τους Bitcoin. Ωστόσο, η λήψη online πληρωμών στο Bitcoin γίνεται όλο και πιο συχνή. Επομένως, εάν διαθέτετε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή αποδεχτείτε πληρωμές στο διαδίκτυο για υπηρεσίες ή για άλλους λόγους, τότε η προσφορά επιλογών πληρωμής Bitcoin (και άλλων κρυπτονομισμάτων) είναι καλή ιδέα.

Ποια είναι τα οφέλη από την αποδοχή πληρωμών Bitcoin?

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη λήψη πληρωμών Bitcoin στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά…

 • Το Bitcoin μπορεί να γίνει αποδεκτό από οποιονδήποτε, οπουδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επομένως, δεν εξαιρείτε εκείνους που δεν έχουν πιστωτικές κάρτες ή λογαριασμό PayPal, από την πραγματοποίηση αγοράς στον ιστότοπό σας.
 • Το Bitcoin έρχεται με ένα μανδύα ανωνυμίας, καθώς όσοι πραγματοποιούν μια πληρωμή δεν χρειάζεται να χωρίσουν προσωπικά στοιχεία. Αυτό θα προσελκύσει πολλούς αγοραστές που δεν είναι σίγουροι για την κοινή χρήση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο.
 • Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα peer-to-peer, επομένως μια τραπεζική υπηρεσία τρίτου μέρους δεν είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής. Αυτό διατηρεί τα τέλη συναλλαγών Bitcoin χαμηλά.

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε λίγο για το Bitcoin και γιατί πρέπει να το αποδεχτείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ας δούμε στη συνέχεια τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε…

Τι πρέπει να ξεκινήσετε

Προτού μπορέσετε να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με το WordPress, θα πρέπει να…

 • Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι Bitcoin
 • Εγγραφείτε με μια υπηρεσία επεξεργασίας ψηφιακών πληρωμών
 • Εγκαταστήστε μια προσθήκη Cryptocurrency WordPress

Ας ρίξουμε μια ματιά σε καθένα από αυτά λεπτομερώς…

1. Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι Bitcoin

Πορτοφόλι Bitcoin

ΕΝΑ Πορτοφόλι Bitcoin είναι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Bitcoin σας με ασφάλεια μόλις κερδίσετε. (Αυτό δεν είναι τεχνικά σωστό – ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι στην πραγματικότητα ένα πρόγραμμα λογισμικού που περιέχει τα προσωπικά σας δεδομένα / κλειδιά Bitcoin).

Τα πορτοφόλια μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας, στο υλικό, στο κινητό σας ή στον ιστό. Και για κάθε πλατφόρμα υπάρχουν πολλές επιλογές πορτοφολιού, οπότε κάντε την έρευνά σας προτού λάβετε μια απόφαση για το ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Αξίζει να έχουμε κατά νου ότι ορισμένες υπηρεσίες επεξεργασίας ψηφιακών πληρωμών παρέχουν πραγματικά μια διαδικτυακή υπηρεσία πορτοφολιού (Bitpay και CoinBase). Ενώ άλλες πύλες πληρωμής απλώς καταθέστε χρήματα Bitcoin ως ισοδύναμο νόμισμα στην τράπεζά σας (Mollie), με αποτέλεσμα να μην χρειάζεστε καθόλου πορτοφόλι Bitcoin.

2. Εγγραφείτε με μια υπηρεσία επεξεργασίας ψηφιακών πληρωμών

Μια υπηρεσία επεξεργασίας ψηφιακών πληρωμών θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε πληρωμές Bitcoin στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αν και δεν είναι κρίσιμος, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποδεχτείτε το Bitcoin και άλλα altcoins.

Μόλις αποδεχτείτε μια πληρωμή Bitcoin στον ιστότοπό σας, ο επεξεργαστής πληρωμών θα καταθέσει αυτόματα το Bitcoin στο πορτοφόλι σας. Παρέχει επίσης την επιλογή να μεταφέρετε το Bitcoin σας στο τοπικό σας νόμισμα και να το καταθέσετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ακολουθούν μερικές υπηρεσίες επεξεργασίας ψηφιακών πληρωμών με τις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε…

Bitpay

Bitpay

Bitpay παρέχει μια δημοφιλή υπηρεσία Bitcoin πορτοφόλι και επεξεργαστή πληρωμών. Αυτή η λύση λειτουργεί επιτρέποντας την αποστολή πληρωμών Bitcoin με WordPress απευθείας στο πορτοφόλι Bitcoin ή / και στον τραπεζικό λογαριασμό σας στο νόμισμα της επιλογής σας.

Το Bitpay μπορεί να στείλει χρήματα σε τράπεζες σε περισσότερες από 38 χώρες και σε πολλά νομίσματα. Είναι επίσης ενσωματωμένο σε περισσότερες από 40 πλατφόρμες και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, υποστηρίζοντας, WooCommerce, Gravity Forms, Shopify και πολλά άλλα.

Βάση κερμάτων

Νομισματική βάση

Μια εναλλακτική λύση για το Bitpay είναι Βάση κερμάτων. Αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα και η υπηρεσία διαδικτυακού πορτοφολιού μπορούν να χειριστούν πληρωμές από τον ιστότοπό σας WordPress σε Bitcoin, Ethereum και Litecoin. Αυτά τα κρυπτονομίσματα μπορούν στη συνέχεια να σταλούν στο πορτοφόλι σας altcoin. Ή ανταλλάσσεται από το CoinBase στο τοπικό σας νόμισμα και αποστέλλεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

CoinGate

CoinGate

CoinGate είναι μια υπηρεσία επεξεργασίας ψηφιακών πληρωμών που δέχεται πάνω από 45 κρυπτονομίσματα. Μια προσθήκη Coingate WooCommerce θα σας επιτρέψει γρήγορα να ενσωματώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την υπηρεσία της Coingate.

Μόλις εγκατασταθεί, το CoinGate λειτουργεί με παρόμοιο στυλ με τους δύο προηγούμενους επεξεργαστές πληρωμών που αναφέρονται, μεταφέροντας χρήματα από τον ιστότοπό σας στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στο ψηφιακό πορτοφόλι σας. (Παρόλο που το CoinGate δεν παρέχει τη δική του διαδικτυακή υπηρεσία πορτοφολιού, συνιστά τη χρήση του Ψηφιακό πορτοφόλι Electrum).

3. Εγκαταστήστε μια προσθήκη WordPress

Αφού επιλέξετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι και εγγραφείτε σε μια υπηρεσία επεξεργασίας πληρωμών, ήρθε η ώρα να προσθέσετε την ενοποίηση πληρωμών Bitcoin στον ιστότοπό σας στο WordPress. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πρόσθετα που παρέχουν αυτήν τη λειτουργία. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα…

Μπλονονομία

Πρόσθετο Blockonomics

Το Blockonomics σάς δίνει τη δυνατότητα να δέχεστε πληρωμές Bitcoin, καθώς και Ethereum και Litecoin. Και με τους Προσθήκη Bitcoin Bitcoin Payments μπορείτε να τα αποδεχτείτε ως τρόπους πληρωμής μέσω του WooCommerce. Αλλά αυτό δεν είναι καν το καλύτερο μέρος – η Blockonomics στέλνει πληρωμές στο πορτοφόλι σας αντί για μια πύλη πληρωμών. Έτσι, παίρνετε τα χρήματά σας γρηγορότερα, ασφαλέστερα και εξοικονομείτε χρήματα ακόμη και όταν κάνετε ανάληψη. Σημείωση – χρειάζεστε λογαριασμό Blockonomics, αλλά για εμπόρους που έχουν μόνο 1% χρέωση – επομένως είναι εξαιρετικά προσιτό.

TripleA

TripleA Κατεβάστε το Bitcoin Payment Gateway για το WooCommerce

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι το TripleA Πύλη πληρωμής Bitcoin για το WooCommerce. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να δέχεστε πληρωμές μέσω Bitcoin απευθείας, χωρίς χρέωση και χωρίς προσαρμοσμένο λογαριασμό. Οι πελάτες πρέπει απλώς να σαρώσουν τον κωδικό QR για να πληρώσουν. Όμως, το TripleA δεν διευκολύνει μόνο τον πελάτη – καθώς ο πωλητής θα επωφεληθείτε επίσης από τις ειδοποιήσεις μέσω email συναλλαγής, θα εξοικονομήσετε χρήματα επειδή δεν υπάρχουν αντιστροφές χρεώσεων και θα μπορείτε να αποσύρετε τα χρήματά σας στο τοπικό σας νόμισμα (19 υποστηρίζεται επί του παρόντος) χρησιμοποιώντας συναλλαγματικές ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο (με χαμηλό τέλος ανάληψης 0,8%).

Bitpay για το WooCommerce

Πρόσθετο Bitcoin Bitpay

Εάν χρησιμοποιείτε το WooCommerce στον ιστότοπό σας και το Bitpay μοιάζει με τη σωστή υπηρεσία επεξεργασίας πληρωμών για εσάς, τότε το Bitpay για το WooCommerce το plugin είναι μια εξαιρετική επιλογή. Για να ξεκινήσετε με το Bitpay, απλώς εγγραφείτε χρησιμοποιώντας έναν “Επαγγελματικό λογαριασμό”.

Εγγραφή στο Bitpay

Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το πρόσθετο Bitpay στον ιστότοπό σας στο WordPress. Στη συνέχεια ακολουθήστε το Οδηγίες Bitpay για να συνδέσετε το κατάστημα WooCommerce με τον λογαριασμό σας στο Bitpay. Μόλις ολοκληρωθεί, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορεί να λαμβάνει πληρωμές σε Bitcoin.

Για υποστήριξη σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης του ηλεκτρονικού εμπορίου WP ή του καταστήματος Shopify ή άλλων προσθηκών ανοιχτού κώδικα ή ολοκληρωμένων λύσεων, ανατρέξτε στο Τεκμηρίωση Bitpay.

Coingate για το WooCommerce

Το CoinGate μπορεί να ταιριάζει καλύτερα από το Bitpay για τον ιστότοπό σας στο WooCommerce, καθώς σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληρωμές για προϊόντα σε πολλά κρυπτονομίσματα. Για να λάβετε πληρωμές Bitcoin με το WordPress στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω του Coingate, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το CoinGate για WooCommerce συνδέω.

Πρόσθετο Coingate WooCommerce

Στη συνέχεια, πρέπει να εγγραφείτε στο CoinGate κάνοντας κλικ στο “Δημιουργία λογαριασμού” στην επάνω γωνία της αρχικής σελίδας.

Μητρώο Coingate

Στη συνέχεια ακολουθήστε το Οδηγίες CoinGate για να συνδέσετε τις δύο λύσεις. Αυτή είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία και μόλις ολοκληρωθεί, θα μπορείτε να αποδεχτείτε Bitcoin και άλλες πληρωμές altcoin στον ιστότοπό σας στο WooCommerce.

Easy Digital Downloads – Coinbase Payment Gateway

Εύκολη ψηφιακή λήψη

Το Easy Digital Downloads είναι ένα δημοφιλές δωρεάν πρόσθετο WordPress για όσους πωλούν ψηφιακά προϊόντα στον ιστότοπό τους στο WordPress. Πύλη Πληρωμών Coinbase προσφέρεται ως premium πρόσθετο για ιστότοπους που χρησιμοποιούν Easy Digital Downloads. Σας επιτρέπει να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin στον ιστότοπό σας, χρησιμοποιώντας το Coinbase ως επεξεργαστή πληρωμών.

Επέκταση Coinbase

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να αγοράσετε το Coinbase Payment Gateway από τον ιστότοπο Easy Digital Downloads. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε τον στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Στη συνέχεια, εγγραφείτε με το Coinbase. Στη συνέχεια ακολουθήστε το Τεκμηρίωση εγκατάστασης πύλης πληρωμής Coinbase για να συνδέσετε το Coinbase με τον ιστότοπό σας. Μόλις ρυθμιστεί, θα μπορείτε να λαμβάνετε πληρωμές Bitcoin με το WordPress για τα ψηφιακά προϊόντα στον ιστότοπό σας.

Ψηφιακό Paybox

Ψηφιακό Paybox

Το Ψηφιακό Paybox είναι ένα άλλο premium plugin που θα σας επιτρέψει να πάρετε Bitcoin σε ανταλλαγή ψηφιακών λήψεων. Αυτή η λύση ενσωματώνεται σε πολλές πύλες πληρωμής, αλλά χρησιμοποιεί το Bitpay για να αποδεχτεί το Bitcoin.

Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση, το Digital Paybox επιτρέπει στους πελάτες να αποφασίσουν πόσα θα ήθελαν να πληρώσουν για ένα ψηφιακό προϊόν. Μπορείτε να ορίσετε μια ελάχιστη πληρωμή (ή μια σταθερή τιμή εάν προτιμάτε), επομένως αυτό το πρόσθετο είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να λαμβάνετε δωρεές για τις ψηφιακές σας λήψεις. Μόλις πραγματοποιηθεί μια πληρωμή, το Digital Paybox στέλνει αυτόματα έναν προσωρινό κρυπτογραφημένο σύνδεσμο στον αγοραστή μέσω email, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν το ψηφιακό προϊόν.

Πληρωμές Mollie για το WooCommerce

Μόλι

Μόλι είναι μια λύση πύλης πληρωμών που δεσμεύεται να διευκολύνει τις διαδικτυακές πληρωμές. Μία από τις πολλές επιλογές πληρωμής τους είναι το Bitcoin. Οι πληρωμές Mollie για το WooCommerce είναι ένα από τα δωρεάν πρόσθετα που θα σας επιτρέψουν να ενσωματώσετε γρήγορα όλα τα μεγάλα συστήματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, στον ιστότοπό σας WooCommerce.

Για να ξεκινήσετε, εγγραφείτε στο Mollie και εγκαταστήστε την προσθήκη Mollie Payments for WooCommerce στον ιστότοπό σας. Μόλις ένας πελάτης πληρώσει σε Bitcoin, θα λάβετε το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ. Και καθώς η Mollie επεξεργάζεται όλες τις πληρωμές σας Bitcoin με το WordPress και τις στέλνει απευθείας στην τράπεζά σας, δεν θα χρειαστείτε καν ένα πορτοφόλι Bitcoin.

GoUrl – Πύλη πληρωμής Bitcoin, Λήψεις επί πληρωμή και ιδιότητα μέλους

GoUrl

Το GoUrl είναι μια πύλη πληρωμής κρυπτονομισμάτων. Η προσθήκη GoUrl WordPress, GoUrl – Πύλη πληρωμής Bitcoin, Λήψεις επί πληρωμή και ιδιότητα μέλους, θα σας επιτρέψει να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με το WordPress. Ωστόσο, η GoUrl δεν θα μεταφέρει το Bitcoin σε μετρητά, θα προωθήσει πληρωμές μόνο στο πορτοφόλι σας Bitcoin. Αυτή η προσθήκη θα δεχτεί επίσης άλλα κρυπτονομίσματα στον ιστότοπό σας στο WordPress, συμπεριλαμβανομένων των Litecoin, Dash, BitcoinCash και πολλά άλλα.

Η προσθήκη GoUrl θα επιτρέψει στους επισκέπτες σας να πληρώνουν altcoin για προϊόντα, ψηφιακές λήψεις, προβολές σελίδων και συνδρομές μελών. Το GoUrl παρέχει επίσης έναν αριθμό άλλων πρόσθετων επεκτάσεων, όπως GoUrl για το WooCommerce και Δωρεές GoUrl Bitcoin.

Τελικές σκέψεις σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των πληρωμών Bitcoin με WordPress

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια ποικιλία προσθηκών και μεθόδων που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε και να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με το WordPress. Τα εργαλεία που επιλέγετε πρέπει να εξαρτώνται αποκλειστικά από τον ιστότοπό σας και τις ανάγκες του κοινού σας. Και να θυμάστε, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές λύσεις για να δείτε τι λειτουργεί και να διασφαλίσετε ότι θα βρείτε την καλύτερη λύση Bitcoin για τον ιστότοπό σας.

Ποια προσθήκη Cryptocurrency θα επιλέξετε για να σας βοηθήσουμε να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με WordPress; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me