Πώς να προσθέσετε Avatars στον ιστότοπό σας στο WordPress με το Gravatar

Avatar – γραφικές αναπαραστάσεις χρηστών υπολογιστών – βοηθούν στον καθορισμό της διαδικτυακής ταυτότητας ενός ατόμου. Το WordPress τους αποκαλεί Παγκόσμια Αναγνωρισμένα Avatar (ή «Gravatars») και αυτά τα εικονίδια (μαζί με τα ονόματα χρηστών) προσδιορίζουν τους συντάκτες των αναρτήσεων και των σχολίων σε ιστολόγια και φόρουμ. Τα Gravatars είναι μικρά, αλλά ισχυρά και μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες στους ιδιοκτήτες ιστότοπων που συχνά παραβλέπονται.


Παρόλο που τα Gravatars μπορεί να μην φαίνονται εξαιρετικά σημαντικά, μπορούν πραγματικά να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας και στην ενθάρρυνση των ατόμων να συνεχίσουν να επιστρέφουν. Συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία σχέσεων μεταξύ εσάς και των χρηστών σας και στην ενίσχυση της επωνυμίας σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα αποκαλύψουμε τέσσερις λόγους για τους οποίους τα Gravatars είναι σημαντικά για εσάς και τους επισκέπτες σας. Θα εξηγήσουμε επίσης πώς να τα ενεργοποιήσετε στον ιστότοπό σας, καθώς και πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο προεπιλεγμένο Gravatar για επισκέπτες που δεν έχουν ακόμη ενεργοποιήσει.

Τι είναι ένα είδωλο?

Τα Avatars έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό για την απεικόνιση χρηστών στο διαδίκτυο. Ανάλογα με το μέσο, ​​μπορεί να είναι μια εικόνα ή μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του χρήστη. Τα είδωλα εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου και ο όρος έχει πολλές σημασίες στον διαδικτυακό κόσμο. Μία μορφή avatar – αυτή που χρησιμοποιείται στο WordPress – ονομάζεται Gravatar.

Τι είναι ένα Gravatar?

Η διαφορά μεταξύ ενός avatar και ενός Gravatar είναι το πεδίο αναγνώρισης. Συνήθως, δημιουργούνται νέα είδωλα για διαφορετικούς ιστότοπους και φόρουμ. Ωστόσο, με ένα Gravatar, η ίδια παράσταση σας συνοδεύει κάθε φορά που επισκέπτεστε διαφορετικούς ιστότοπους. Απλά εγγραφείτε με το Gravatar, δώστε τους μια εικόνα και αυτό είναι! Για εκεί, κάθε φορά που δημοσιεύετε ή σχολιάζετε έναν ιστότοπο WordPress που έχει ενεργοποιημένο το Gravatars, το εικονίδιο σας θα εμφανίζεται δίπλα στο περιεχόμενο. Ακολουθεί ένα παράδειγμα Gravatars σε δράση στο ιστολόγιό μας:

Σχόλια από μια ανάρτηση ιστολογίου WPExplorer με τα συνοδευτικά Gravatars.

4 λόγοι για να δημιουργήσετε ένα Gravatar για εσάς και τους επισκέπτες του ιστότοπού σας

Τώρα ξέρετε τι είναι τα Gravatars, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη από την ενεργοποίησή τους στον ιστότοπό σας.

1. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξοικείωση και να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη

Το Gravatars μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στον ιστότοπό σας. Σε μια εποχή όπου η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι τόσο διαδεδομένη, είναι ωραίο να μπορούμε να βάζουμε ένα πρόσωπο σε ένα όνομα. Λίγο να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, να αποκτήσετε μια εικόνα για το ποιος μιλάτε μπορεί να κάνει τις αλληλεπιδράσεις πολύ πιο ανθρώπινες. Οι άνθρωποι είναι επίσης πιο πιθανό να θυμούνται και να αναγνωρίζουν μια εικόνα παρά ένα όνομα.

2. Ένα Gravatar μπορεί να είναι ένα πρόσθετο στοιχείο μάρκετινγκ για την επωνυμία σας

Μόλις ενεργοποιήσετε το Gravatar σας, θα αρχίσει να εμφανίζεται σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Ανάλογα με το θέμα και τις ρυθμίσεις σας, μπορείτε να το δείτε σε κάθε ανάρτηση και σε τυχόν σχόλια που κάνετε. Παρόλο που είναι μικρή, αυτή η συχνότητα έκθεσης καθιστά το Gravatar σας βασικό στοιχείο στις προσπάθειες καθιέρωσης επωνυμίας. Επομένως, είναι σημαντικό να σκεφτείτε την εικόνα Gravatar που επιλέγετε.

3. Ένα Gravatar μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας αίσθησης κοινότητας

Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να εξοικειώνονται με εσάς και άλλους τακτικούς σχολιαστές, αρχίζετε να δημιουργείτε μια αίσθηση κοινότητας. Οι επισκέπτες πιθανότατα θα αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον, δίνοντάς τους μεγαλύτερη τάση να αλληλεπιδρούν. Όπως ανακαλύψαμε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι προσελκύονται να συμμετέχουν σε μια κοινότητα – ειδικά αν έχουν βρει άτομα που έχουν το ίδιο πνεύμα για να συζητήσουν τα ενδιαφέροντά τους.

4. Μπορείτε να αυξήσετε την έκθεσή σας σε άλλους ιστότοπους

Εκτός από την εμφάνιση του Gravatar στον ιστότοπό σας, μπορείτε επίσης να αυξήσετε την έκθεσή σας, καθώς εμφανίζεται και σε άλλους ιστότοπους. Οι χρήστες θα αναγνωρίσουν εσάς και την επωνυμία σας όταν σχολιάζετε άλλους ιστότοπους, βοηθώντας σας να επιστρέψετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και, τελικά, να επεκτείνετε την κοινότητά σας και την προσέγγιση χρηστών. Άλλοι κάτοχοι ιστότοπων ενδέχεται επίσης να έχουν την τάση να αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας με δυνατότητα Gravatar για τον ίδιο λόγο αυξημένης έκθεσης.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Gravatars στον ιστότοπό σας στο WordPress

Ευτυχώς, μπορείτε να επιτύχετε όλα τα οφέλη του Gravatars με πολύ λίγη προσπάθεια. Για αρχή, δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε λογαριασμούς χρηστών για να εμφανίζονται τα Gravatars – είναι ενσωματωμένα στο WordPress, οπότε δεν χρειάζεστε καν πρόσθετο.

Η ενεργοποίηση του Gravatars στον ιστότοπό σας είναι απλή. Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress, βρείτε το Ρυθμίσεις οθόνη και επιλέξτε Συζήτηση. Στην επόμενη οθόνη, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Είδωλα Ενότητα:

Ενότητα ρυθμίσεων Avatar

Για να ενεργοποιήσετε το Gravatars, επιλέξτε το Εμφάνιση Avatar πλαίσιο για να τα ενεργοποιήσετε για τις ενότητες σχολίων σας. Υπάρχουν και άλλες επιλογές για να επιλέξετε, όπως να αποφασίσετε εάν θέλετε να εμφανίζονται προφίλ χρηστών όταν κάνετε ποντίκι πάνω από ένα Gravatar. Υπάρχει επίσης ένα Μέγιστη βαθμολογία επιλογή. Το Gravatar επιτρέπει στους χρήστες να βαθμολογούν την εικόνα τους ανάλογα με το συγκεκριμένο κοινό. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι G – Κατάλληλο για όλα τα είδη κοινού, αλλά να θυμάστε ότι οι εικόνες αυτοαξιολογούνται από τους χρήστες, επομένως ενδέχεται να μην είναι απολύτως αξιόπιστες.

Τι γίνεται αν οι επισκέπτες δεν έχουν Gravatar?

Φυσικά, δεν έχουν όλοι Gravatar – ορισμένοι μπορεί να μην είναι χρήστες WordPress ή μπορεί να επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι. Εάν οι επισκέπτες δεν έχουν ενεργοποιήσει το δικό τους Gravatar, θα εμφανίζεται μια προεπιλεγμένη εικόνα δίπλα στο όνομά τους. Υπάρχουν πολλές προεπιλογές για να διαλέξετε:

Προεπιλεγμένες εικόνες και ονόματα avatar

Ωστόσο, δεν το κάνετε έχω για να ακολουθήσετε μία από αυτές τις επιλογές. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να αλλάξετε σε μια προσαρμοσμένη προεπιλεγμένη εικόνα που ταιριάζει στην επωνυμία σας. Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τα αρχεία θεμάτων σας, μπορείτε να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο το δικό σας προσαρμοσμένο προεπιλεγμένο avatar. Τούτου λεχθέντος, αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη, Avatar χρήστη WP είναι μια γρήγορη και εύκολη επιλογή.

Avatar χρήστη WP (δωρεάν)

Στιγμιότυπο οθόνης τίτλου Avatar χρήστη WP από το WordPress.org

Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε φωτογραφία στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας ως προσαρμοσμένο είδωλό σας. Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την προσθήκη, επιστρέψτε στο Sρυθμίσεις οθόνη στον πίνακα ελέγχου του WordPress:

Οθόνη ρυθμίσεων Avatar χρήστη WP

Στο Προεπιλεγμένο Avatar ενότητα, επιλέξτε Avatar χρήστη WP και κάντε κλικ στο Επιλέξτε Εικόνα, το οποίο θα σας ζητήσει να επιλέξετε μία είτε από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας είτε εναλλακτικά να ανεβάσετε μια εικόνα από τον υπολογιστή σας.

Αυτό το πρόσθετο έχει ένα premium έκδοση στην τιμή των 20 $, η οποία προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες, όπως η παροχή στους χρήστες της δυνατότητας να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο avatar για τον ιστότοπό σας. Αν και αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο για ορισμένους ιστότοπους, αυτό κάνει αναιρέστε μερικά από τα οφέλη του συστήματος Gravatar που αναφέραμε προηγουμένως.

συμπέρασμα

Λόγω της ασυνείδητης φύσης του, είναι εύκολο να παραβλέψουμε τα πιθανά οφέλη που έχει να προσφέρει το Gravatar. Αυτά τα εικονίδια μπορεί να μην φαίνεται να αποτελούν σημαντικό παράγοντα κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Ωστόσο, έχουν αμέτρητα πιθανά οφέλη όταν πρόκειται να κάνουν το σήμα σας και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα που λαμβάνετε.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε προσφέρει τέσσερις εξαιρετικούς λόγους για να βεβαιωθούμε ότι εσείς και οι επισκέπτες σας έχετε ενεργοποιήσει το Gravatars. Ας τα ανακεφαλαιώσουμε γρήγορα:

 1. Μπορείτε να δημιουργήσετε οικειότητα και να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη.
 2. Το Gravatar μπορεί να είναι ένα επιπλέον στοιχείο μάρκετινγκ για την επωνυμία σας.
 3. Μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας αίσθησης κοινότητας.
 4. Μπορείτε να αυξήσετε την έκθεσή σας σε άλλους ιστότοπους.

Τα Gravatars θα είναι κρίσιμα για τον ιστότοπό σας; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map