8 συμβουλές για τη δημιουργία περιεχομένου μεγάλου μήκους με το WordPress

Συμβουλές για τη δημιουργία περιεχομένου μεγάλου μήκους με το WordPress

Τα μακροσκελή άρθρα WordPress είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρέχετε στους αναγνώστες σας αναλυτικές πληροφορίες σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Γενικά, έχετε μόνο ένα δευτερόλεπτο για να τραβήξετε την προσοχή του αναγνώστη σας. Διαφορετικά, θα προχωρήσουν σε κάποιον που μπορεί να του δώσει ό, τι θέλει. Εάν ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο θέμα, αυτό που θέλουν είναι πολύτιμο, κατανοητό και εύκολο στην πλοήγηση πληροφοριών.


Εξηγήθηκε η σημασία του περιεχομένου μακράς μορφής

Όσον αφορά το WordPress, τα άρθρα μεγάλου μήκους αναφέρονται συνήθως σε μήκους άνω των 1000 λέξεων. Γιατί πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε περιεχόμενο τόσο πολύ; Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί λόγοι.

Πρώτα απ ‘όλα, αυξάνει τον χρόνο στον ιστότοπο. Όσο μεγαλύτερο είναι το αντίγραφο, τόσο περισσότερο θα αφιερώνει ενεργά ένας χρήστης διαβάζοντας μια σελίδα (ή πολλές σελίδες) στον ιστότοπό σας.

Οι μηχανές αναζήτησης τείνουν επίσης να ευνοούν το περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας. Σύμφωνα με Backlinko, οι αναρτήσεις που κατατάσσονται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google έχουν 1.890 λέξεις. Έτσι, εάν θέλετε να κατατάξετε υψηλότερη εστίαση σε μεγαλύτερο περιεχόμενο είναι μια σταθερή στρατηγική.

Το περιεχόμενο μεγάλου μήκους είναι πιο κοινόχρηστο. Βελτιώνοντας το μήκος των άρθρων σας, μπορείτε επίσης να δώσετε ώθηση στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και στην κυκλοφορία).

Ενώ οι πρώτοι λόγοι βασίζονται περισσότερο στο SEO, υπάρχουν επίσης λόγοι για τη δημιουργία μεγαλύτερου περιεχομένου για το κοινό σας. Για παράδειγμα, η συνολική εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας. Η εύκολη πλοήγηση περιεχομένου μεγάλου μήκους καθιστά απλό για τους χρήστες να εντοπίζουν τις πληροφορίες που αναζητούν. Αυτό δημιουργεί μια θετική εμπειρία, προκαλώντας συχνά να επιστρέψουν απευθείας στον ιστότοπό σας την επόμενη φορά που αναζητούν μια απάντηση.

Λοιπόν, πώς θα δημιουργήσετε περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας με το WordPress; Παρακάτω προσφέρουμε 8 συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επωφεληθείτε και να δημιουργήσετε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο για τον ιστότοπό σας στο WordPress με μεγαλύτερα άρθρα.

1. Επιλέξτε το σωστό θέμα

Γράφετε για τους αναγνώστες σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι τους δίνετε θέματα που τους ενδιαφέρουν πραγματικά. Δείτε τι είδους πράγματα αναζητούν ή ρίξτε μια ματιά στις πιο συχνές ερωτήσεις που σας ζητούνται. Η παροχή αυτών των πληροφοριών αξίας δίνει στους αναγνώστες έναν λόγο να εμπιστεύονται εσάς και να σας βλέπουν ως αρχή στο θέμα.

Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πάτε στο Quora και να δείτε ποιες ερωτήσεις τίθενται στη θέση σας. Αυτό μπορεί να σας πει τι ενδιαφέρει το κοινό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αναλυτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνετε το ίδιο και να ελέγξετε ποια θέματα είναι δημοφιλή. Τα φόρουμ και παρόμοιοι διαδικτυακοί χώροι συχνά κάνουν το κόλπο εάν ο προϋπολογισμός σας για έρευνα είναι χαμηλός.

Εργαλείο SEO Moz Pro

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Trends και τις Ειδήσεις Google για να δείτε τι αναζητούν και διαβάζουν περισσότερο οι χρήστες. Ωστόσο, εάν έχετε περισσότερα χρήματα, χρησιμοποιήστε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία έρευνας για θέματα και τάσεις. Το Moz είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε το μάρκετινγκ περιεχομένου και το SEO στο επόμενο επίπεδο.

2. Στόχος για αειθαλές περιεχόμενο

Φυσικά, θα υπάρχουν ορισμένα θέματα που φυσικά θα έχουν ημερομηνία λήξης ή θα έχουν μεγάλη ζήτηση για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός ο τύπος περιεχομένου είναι συνήθως δελτία τύπου, γενικές ενημερώσεις για εκδηλώσεις ή οτιδήποτε άλλο συμβαίνει με την επωνυμία, ανακοινώσεις και ούτω καθεξής. Υπάρχουν επίσης σχόλια για τρέχοντα γεγονότα ή αναρτήσεις ιστολογίου που σχετίζονται με τάσεις που θα περάσουν – απλώς θυμηθείτε τη συζήτηση «Laurel εναντίον Yanny» ή «Λευκό και Χρυσό vs Μαύρο και Μπλε Φόρεμα». Πολλές επωνυμίες πήδηξαν για την τάση και δημοσίευσαν σχετικές πληροφορίες, αλλά αυτές δεν ήταν μεγάλες αναρτήσεις ιστολογίου επειδή δεν είναι αειθαλείς. Μπορείτε να επιλέξετε να γράψετε για αυτά τα πράγματα, αλλά είναι καλύτερο να στοχεύσετε σε θέματα που μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Θα καταβάλλετε πολύ χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου, επομένως θα θέλατε να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο και να επωφεληθείτε από αυτό το δυνατόν.

Πρόσθετο CoSchedule Δωρεάν WordPress

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα από τα καλύτερα παραδείγματα είναι η προσθήκη CoSchedule που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το περιεχόμενό σας και διάφορες ενημερώσεις, ώστε το περιεχόμενό σας να παραμένει πάντα φρέσκο ​​και ενδιαφέρον για τους αναγνώστες σας. Αυτό το εύχρηστο εργαλείο σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε με την ομάδα σας και να εκχωρείτε εργασίες, να λαμβάνετε μια επισκόπηση ολόκληρης της στρατηγικής μάρκετινγκ, να γνωρίζετε ποιες είναι οι καλύτερες στιγμές για να δημοσιεύσετε και ούτω καθεξής.

3. Χρησιμοποιήστε Εργαλεία για Επεξεργασία και Προδιατύπωση

Το γράψιμο δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πρόκειται για επεξεργασία και διόρθωση περιεχομένου μόλις τελειώσετε. Μπορεί να υπάρχουν πολλά λάθη γραμματικής ή ορθογραφικά λάθη, και αυτά δεν είναι ποτέ καλά για τη φήμη σας. Ευτυχώς, υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε σε αυτόν τον τομέα.

Βοηθός γραμματικής γραφής

Η γραμματική είναι ένα εργαλείο με το οποίο πιθανώς εξοικειωθείτε καθώς δισεκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν και είναι ένα από τα βασικά εργαλεία για οποιονδήποτε συγγραφέα. Μπορείτε να βασιστείτε στη Γραμματική για να ελέγξετε διαισθητικά όλα τα λάθη γραμματικής και ορθογραφίας, τα λάθη στίξης και τα λάθη στυλ. Η χρήση του υπερβαίνει κάθε προεπιλεγμένο πρόγραμμα διόρθωσης δοκιμών όπως αυτά που μπορείτε να βρείτε στο Word ή στα Έγγραφα Google. Είναι δωρεάν, αλλά εάν λάβετε μια πληρωμένη έκδοση, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε για λογοκλοπή και να λάβετε μια ακόμη καλύτερη ανάλυση περιεχομένου.

Δωρεάν δοκιμή προσθήκης WordPress

Το δωρεάν πρόσθετο Proofreading, από την Scribit, από την άλλη πλευρά, είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στο WordPress. Μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να υπογραμμίζει όλα τα λάθη σας ενώ πληκτρολογείτε ή αυτά τα λάθη μπορούν να εμφανιστούν σε ξεχωριστό παράθυρο. Μπορείτε να προσθέσετε ειδική ορολογία, ώστε να είναι προσαρμοσμένη και έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε.

Style Style Checker Δωρεάν προσθήκη WordPress

Τέλος, το Style Guide Checker είναι ένα πρόσθετο που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα σύνολο κανόνων για να ακολουθήσουν οι δημιουργοί περιεχομένου σας, επιτρέποντάς σας να έχετε σταθερή ποιότητα περιεχομένου σε ολόκληρη τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου. Μπορεί να καλύψει τα πάντα, από σημεία στίξης έως μορφοποίηση.

4. Κάντε το περιεχόμενο κοινόχρηστο

Οι άνθρωποι λατρεύουν την κοινή χρήση περιεχομένου που τους ενδιαφέρει και πιστεύουν ότι οι άλλοι θα ενδιαφέρονται εξίσου. Κάντε το περιεχόμενό σας εύκολο να μοιραστεί, προκειμένου να επεκταθεί η προσέγγιση χρηστών και ο αντίκτυπος των μακροχρόνιων άρθρων σας. Και όπως με όλα τα πράγματα το WordPress, έχετε πολλά πρόσθετα κοινής χρήσης για να διαλέξετε.

Ενσωματώστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το AddThis

Το AddThis προσφέρει μερικές προσθήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το περιεχόμενό σας πιο κοινόχρηστο. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να προσθέτετε γρήγορα και εύκολα κουμπιά μετοχών, κουμπιά παρακολούθησης κοινωνικού προφίλ και ακόμη και σχετικές αναρτήσεις. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό AddThis για να χρησιμοποιήσετε τις προσθήκες και για να δείτε αναλυτικά στοιχεία για το κορυφαίο κοινόχρηστο περιεχόμενό σας, δίκτυα παραπομπών, προβολές σελίδας και άλλα.

Candy Social Widget

Εναλλακτικά, αν ψάχνετε για μια απλούστερη επιλογή, σκεφτείτε το πρόσθετο Social Candy Widget. Προσθέτει ένα διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε τους προτιμώμενους συνδέσμους κοινωνικού προφίλ σε οποιαδήποτε περιοχή έτοιμη για widget. Επιλέξτε από 25 κοινωνικά δίκτυα, 3 στυλ κουμπιών και προσαρμόσιμες διαστάσεις.

5. Μορφοποιήστε το περιεχόμενό σας

Οι αναγνώστες θέλουν περιεχόμενο που είναι εύκολο να αφομοιωθεί, όπου μπορούν να βρουν γρήγορα το ακριβές κομμάτι των πληροφοριών που αναζητούν. Ένας πολύ καλός τρόπος για να τους βοηθήσετε με αυτό είναι να μορφοποιήσετε το περιεχόμενό σας ώστε να έχει σαφείς επικεφαλίδες, υπότιτλους και λίστες, έτσι ώστε να μπορούν να περιηγηθούν στο άρθρο μεγάλου μήκους και να βρουν γρήγορα το ακριβές θέμα που αναζητούν..

Κατεβάστε το Easy Table of Contents

Ίσως θελήσετε επίσης να προσθέσετε έναν πίνακα περιεχομένων. Για περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας, αυτό είναι συχνά εξαιρετικά χρήσιμο για τους αναγνώστες. Εάν το θέμα του WordPress δεν περιλαμβάνει αυτήν τη δυνατότητα, ένα πρόσθετο όπως το Easy Table of Contents θα κάνει το κόλπο. Αυτή η προσθήκη είναι ακριβώς όπως διαφημίζεται – ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε έναν πίνακα περιεχομένων στις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας. Η προσθήκη λειτουργεί αυτόματα αρπάζοντας κεφαλίδες. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές που περιλαμβάνονται για να επιλέξετε στυλ πίνακα περιεχομένων, μορφοποίηση κουκκίδων, ιεραρχική υποστήριξη, ομαλή κύλιση και πολλά άλλα.

6. Η προσθήκη γραφικών είναι απαραίτητη

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταδώσετε πληροφορίες στους αναγνώστες είναι μέσω οπτικών στοιχείων όπως γραφήματα, γραφήματα ή άλλες εικόνες. Είναι ιδανικά για συμπύκνωση πληροφοριών σε απλή μορφή. Και, ακόμη και όταν δεν χρειάζονται εικόνες, είναι καλή ιδέα να τις προσθέσετε ούτως ή άλλως, για να χωρίσετε το μακρύ κείμενο.

Infographic Maker - iList

Το iList Infographic Maker είναι ένα πρόσθετο WordPress που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια οπτικοποίηση δεδομένων και πληροφοριών που φαίνονται καλές και αμέσως προσελκύει την προσοχή του αναγνώστη. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες λίστες, γραφήματα, γραφήματα και γραφήματα και μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου σας.

Vision Interactive - Image Map Builder για WordPress

Το Vision Interactive Image Builder σάς επιτρέπει να κάνετε περισσότερα με τις εικόνες σας – προσθέστε κείμενο, σημειώσεις, συνδέσμους, σχήματα, γραμμές και άλλα πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευκρινίσετε το θέμα σας και να εμπνεύσετε τους ανθρώπους. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαδραστικές εικόνες, φυλλάδια και να πείτε μια ιστορία σε δευτερόλεπτα.

Visualizer: Tables and Charts Manager για WordPress

Τέλος, χρησιμοποιήστε το Visualizer Tables and Charts για να δημιουργήσετε διαδραστικά γραφήματα, γραφήματα και άλλα εργαλεία οπτικοποίησης που μπορούν να βοηθήσουν το κοινό σας να κατανοήσει τα δεδομένα που παρουσιάζετε. Είναι πραγματικά απλό στη χρήση και υπάρχουν περισσότεροι από 9 τύποι γραφημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Όλα τα γραφήματα είναι διαδραστικά και ανταποκρίνονται, τα οποία θα είναι ακόμη καλύτερα για τους επισκέπτες σας.

7. Ξεκινήστε να προωθείτε

Εάν έχετε τραβήξει την προσοχή του αναγνώστη και θεωρείτε ότι είστε μια γνώση και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, μπορείτε να αρχίσετε να προωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχετε να προσφέρετε. Αφού τους δώσετε πολύτιμες πληροφορίες για ένα θέμα, ίσως θελήσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για να βοηθήσετε στη δημιουργία μιας λύσης στην ερώτηση στην οποία αρχικά σας πλησίασαν..

Μια επιλογή είναι να προσθέσετε μια παρότρυνση για δράση (ή CTA). Υπάρχουν πολλά πρόσθετα παρότρυνσης για δράση του WordPress για να διαλέξετε. Με αυτά μπορείτε να κατευθύνετε τους αναγνώστες στη φόρμα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο, στη σελίδα τιμολόγησης, σε μια φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε, κ.λπ..

Εναλλακτικά, εάν ο ιστότοπός σας περιλαμβάνει επίσης κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο κωδικό για να προσθέσετε σχετικά προϊόντα στο κείμενό σας. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το WooCommerce μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε τον σύντομο κωδικό [προϊόντα] για να εμφανίσετε σχετικά αντικείμενα σύμφωνα με την κατηγορία, το SKU, τη δημοτικότητα κ.λπ. (δείτε μια πλήρη λίστα Βραχυπρόθεσμες μεταβλητές WooCommerce να μάθω περισσότερα).

8. Δημιουργήστε με SEO στο μυαλό

Φυσικά, για να προσεγγίσετε τους περισσότερους αναγνώστες, πρέπει να έχετε υψηλές βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης. Και, για να το επιτύχετε αυτό, πρέπει να έχετε βελτιστοποιημένο περιεχόμενο SEO.

Πρώτα θα θέλετε να ξεκινήσετε με την έρευνα λέξεων-κλειδιών. Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών της Google είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ανακαλύψετε και να ερευνήσετε λέξεις-κλειδιά, καθώς και να κρίνετε τον ανταγωνισμό σας.

Πρόσθετο Yoast SEO

Αλλά μόλις εγκατασταθείτε στις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας, δεν θα θέλετε να γεμίσετε το κείμενό σας. Αυτό εμφανίζεται συχνά ως αμήχανο και αφύσικο (για τους αναγνώστες και τις μηχανές αναζήτησης). Το Yoast είναι μια εξαιρετική προσθήκη που σας επιτρέπει να προσθέσετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά και, στη συνέχεια, να ελέγξετε την αναγνωσιμότητα. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι τίποτα δεν ακούγεται αφύσικο και βοηθά στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας για τους αναγνώστες σας (και bot μηχανών αναζήτησης). Επιπλέον, το πρόσθετο είναι βολικό για την προσθήκη σημαντικών λειτουργιών SEO στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένου ενός χάρτη ιστότοπου και ψωμιού. Καθιστώντας το ένα παντού περιουσιακό στοιχείο για τις προσπάθειές σας στο WordPress SEO για να αποκτήσετε την κατάταξη των άρθρων μακράς φόρμας.


Όταν θέλετε να δημιουργήσετε μακροχρόνια άρθρα WordPress που έχουν υψηλό αντίκτυπο, θυμηθείτε να έχετε υπόψη αυτές τις συμβουλές καθ ‘όλη τη διαδικασία δημιουργίας. Τα άρθρα μεγάλου μήκους έχουν σίγουρα τη θέση τους και εξυπηρετούν το σκοπό τους. Και, όταν ολοκληρωθούν σωστά, θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me