8 τρόποι συμμετοχής στην κοινότητα του WordPress

Δικτύωση

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εμπλακείτε και να επιστρέψετε στην κοινότητα του WordPress.


Το WordPress είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που σημαίνει ότι το βασικό λογισμικό και ένας μεγάλος αριθμός εργαλείων για την επέκτασή του είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και τροποποίηση. Αυτό το ήθος επεκτείνεται σε κάθε πτυχή του λογισμικού και των υποστηρικτικών πληροφοριών.

Η κοινότητα συνεργάζεται για να δημιουργήσει προσθήκες στο WordPress, να τις μεταφράσει σε διαφορετικές γλώσσες και να βοηθήσει στην προώθηση κάθε πτυχής του βασικού λογισμικού.

Ωστόσο, η συνεισφορά της κοινότητας δεν περιορίζεται μόνο στους προγραμματιστές εκεί έξω. Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός WordPress.org και η επιθυμία να κολλήσετε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι συμμετοχής και θα περάσουμε μερικούς από αυτούς για εσάς εδώ.

1. Αναπτύξτε ένα δωρεάν πρόσθετο ή θέμα

Αυτή είναι η πιο κοινή μέθοδος επιστροφής στην κοινότητα του WordPress. Υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν θέματα και προσθήκες στο αποθετήριο WordPress για χρήση από την κοινότητα. Για να σας δείξω την τεράστια ποικιλία που δημιουργούνται, περνάω όλα αυτά και επισημαίνω τα αγαπημένα μου πρόσθετα και θέματα κάθε μήνα.

Αυτή δεν είναι επιλογή για όσους δεν είναι πρόθυμοι να παραμείνουν δεσμευμένοι μακροπρόθεσμα. Οποιοδήποτε θέμα ή προσθήκη που δημιουργείται θα χρειαστεί συνεχείς ενημερώσεις για να διασφαλίσει ότι είναι χωρίς σφάλματα και συμβατά με κάθε νέα έκδοση του βασικού λογισμικού.

Παρεμπιπτόντως, δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής για την ανάπτυξη προσθηκών και θεμάτων. Συνεργάστηκα με έναν προγραμματιστή για τη δημιουργία δύο προσθηκών (με άλλα δύο στο δρόμο).

Σίγουρα – μου κοστίζει λίγα χρήματα, αλλά έχω δημιουργήσει πρόσθετα για τα οποία είχα προσωπική ανάγκη και βοηθούν άλλους ανθρώπους. Επίσης, δεν βλάπτει τη φήμη μου στην κοινότητα του WordPress.

Η ανάπτυξη προσθηκών και θεμάτων είναι ένα κοινό αρχικό βήμα για πολλούς συνεισφέροντες στη δημιουργία της δικής τους εταιρείας που πουλάει προϊόντα premium για WordPress. Είναι το πιο απαιτητικό επίπεδο συνεισφοράς, αλλά τελικά χωρίς οι άνθρωποι να αφήσουν το χρόνο τους για να δημιουργήσουν θέματα και πρόσθετα, το WordPress δεν θα ήταν τόσο διαφορετικό όσο είναι σήμερα.

2. Απαντήστε στις ερωτήσεις υποστήριξης στα φόρουμ

Τα φόρουμ υποστήριξης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος συμμετοχής στην κοινότητα. Υπάρχουν πάντα νέοι χρήστες του WordPress που αναζητούν βοήθεια και καθοδήγηση και με την έλλειψη συντονιστών εκεί έξω μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε με την επιστροφή χρημάτων. Ίσως όχι νομίζω είστε ειδικός στο WordPress, αλλά αν έχετε οποιαδήποτε εμπειρία θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα μπορείτε να απαντήσετε (λαμβάνοντας υπόψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτήσεων υποβάλλονται από απόλυτους αρχάριους).

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανοιχτών νημάτων αυτή τη στιγμή, κάτι που μπορεί να αποφασίσει πού να ξεκινήσει λίγο τρομακτικό. Ένας καλός τρόπος για να το προσεγγίσετε αυτό είναι να σκεφτείτε ένα πρόβλημα που είχατε πρόσφατα με το WordPress που μπορούσατε να επιλύσετε. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αναζήτησης στα φόρουμ για να βρείτε άτομα που ρωτούν για το ίδιο πρόβλημα και γράψτε τον τρόπο που το διορθώσατε.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμμετοχή στα φόρουμ υποστήριξης, αυτή η σελίδα εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

3. Συντηρήστε την τεκμηρίωση

Αρχεία

Ο Κώδικας περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το WordPress. Ενημερώνεται συνεχώς και απαιτεί από εθελοντές να διορθώσουν σφάλματα, να αναθεωρήσουν σελίδες και επίσης να προσθέσουν νέα άρθρα για να επεκτείνουν την τεκμηρίωση του WordPress, ειδικά όταν κυκλοφορούν νέες εκδόσεις.

Υπάρχει πάντα μια απαίτηση για να διατηρείτε ενημερωμένο τον Codex. Αν νομίζετε ότι αυτό θα μπορούσε να σας κάνει κάτι που σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια ματιά στο Οδηγίες συντελεστών Codex και εμπλακείτε.

4. Εργασία στη Μετάφραση του WordPress

Το WordPress GUI λειτουργεί από προεπιλογή στα Αγγλικά των ΗΠΑ, αλλά έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί άλλες γλώσσες.

Εάν μιλάτε περισσότερες από μία γλώσσες, μια ιδανική μέθοδος επιστροφής στο WordPress μπορεί να είναι να βοηθήσετε στη μετάφραση του βασικού λογισμικού στη γλώσσα σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το WordPress δεν είναι ήδη διαθέσιμο στη γλώσσα σας. Εκτός από την επεξεργασία του λογισμικού, μπορείτε επίσης να βοηθήσετε μεταφράζοντας τις πολλές σελίδες Codex σε άλλη γλώσσα.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε με τη μετάφραση του WordPress, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Σελίδα ομάδας Polyglots.

5. Αναπτύξτε το περιβάλλον εργασίας χρήστη του WordPress

Εάν οι δεξιότητές σας βρίσκονται περισσότερο στον τομέα του σχεδιασμού τότε το Ομάδα διεπαφών χρήστη μπορεί να είναι ένα ιδανικό μέρος για τα ταλέντα σας. Αυτή η ομάδα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό διεπαφής χρήστη του WordPress.

Υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις σχετικά με το σχεδιασμό και τις δοκιμές χρηστών με άτομα που παρέχουν mockup των ιδεών τους στην ομάδα UI. Εάν υπάρχει κάτι σχετικά με την τρέχουσα διεπαφή χρήστη με την οποία διαφωνείτε και θέλετε να αλλάξετε, αυτή η ομάδα είναι το μέρος για να προωθήσετε αυτό το επιχείρημα.

6. Βελτιώστε την προσβασιμότητα του WordPress

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε χρησιμοποιείτε βοηθητική τεχνολογία, τότε η βοήθεια της ομάδας προσβασιμότητας μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να συμμετάσχετε.

Αυτή η ομάδα εργάζεται με την υποστηρικτική τεχνολογία στον πυρήνα του WordPress και αναζητά πάντα σχόλια. Ενημερώστε τους για τυχόν προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει και για οποιεσδήποτε ιδέες μπορεί να έχετε για να βελτιώσετε το λογισμικό.

Εάν αυτό σας ενδιαφέρει, ακολουθήστε το Κάντε το blog με δυνατότητα πρόσβασης στο WordPress και άφησε σχόλια για τις συζητήσεις τους εκεί.

7. Βοηθήστε στην ανάπτυξη της κοινότητας

WordCamp

Υπάρχουν πολλά WordCamps και εκατοντάδες συναντήσεις WordPress που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Αυτά τα γεγονότα είναι ιδανικά μέρη για μέλη της κοινότητας για να συγκεντρωθούν σε ένα μέρος για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και κάθε πτυχή του WordPress (ανακεφαλαίωση της Carrie για την εμπειρία της στο WordCamp San Francisco 2013 ή για να μάθετε γιατί ο φίλος Pippin παρευρίσκεται στο WordCamps ).

Εάν επί του παρόντος πραγματοποιείται συνάντηση ή WordCamp στην περιοχή σας, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές και να προσφέρετε να βοηθήσετε.

Εάν δεν υπάρχει τρέχουσα συνάντηση ή WordCamp στην περιοχή σας, γιατί να μην προσπαθήσετε να ξεκινήσετε?

Η εκτέλεση μιας συνάντησης ή του WordCamp δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί πολλή δουλειά τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εάν αυτό είναι κάτι που σκέφτεστε να κάνετε, θα ήταν πολύ καλή ιδέα να συνδεθείτε με άλλα μέλη του ιστότοπου Make WordPress Community για να ζητήσετε συμβουλές και υποστήριξη.

Οι εκδηλώσεις κοινότητας δεν περιορίζονται σε φυσικές τοποθεσίες. Υπάρχουν πολλά φόρουμ, συνομιλίες IRC και διαδικτυακά εργαστήρια που στοχεύουν λαμβάνοντας υπόψη τους εθελοντές της κοινότητας.

8. Δωρεά στο Ίδρυμα WordPress

Εάν ανησυχείτε ότι καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν είναι για εσάς – είτε δεν έχετε το χρόνο ή τις ικανότητες να βοηθήσετε με οποιονδήποτε από αυτούς τους τρόπους – υπάρχει μια άλλη επιλογή ανοιχτή για εσάς. Το Ίδρυμα WordPress είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που είναι επιφορτισμένος με την προώθηση του WordPress ως έργου ανοιχτού κώδικα.

Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που κατέχει το εμπορικό σήμα του WordPress, χρηματοδοτεί μια ποικιλία έργων ανοιχτού κώδικα και είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός για το WordPress και την ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα.


Έχουμε μιλήσει για πολλές επιλογές με τις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε στην κοινότητα του WordPress, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να συνεισφέρετε. Για να συμμετάσχετε στην κοινότητα όλοι εσείς Πραγματικά ανάγκη είναι η επιθυμία να δώσει πίσω. Τότε πρέπει απλώς να καταλάβετε πώς μπορείτε να το κάνετε με τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στα ταλέντα σας.

Η συμβολή σας στην κοινότητα θα μπορούσε να είναι με τη μορφή κριτικών θεμάτων και προσθηκών ή μπορεί να συνεργαστεί με τις ομάδες σχεδιασμού και διεπαφής χρήστη για τη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης του WordPress. Η συνεισφορά σας θα μπορούσε ακόμη και να βασιστεί στην επιθυμία σας να υποστηρίξετε το WordPress σε νέους χρήστες και να τους βοηθήσετε να ξεκινήσουν. Δεν υπάρχει όριο στις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Έχετε δώσει πίσω στην κοινότητα του WordPress με κάποιο τρόπο; Θα θέλαμε να το ακούσουμε στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map