7 συμβουλές για τη δημιουργία αναρτήσεων WordPress

Το να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας είναι μια δύσκολη κλήση, ειδικά εάν το ιστολόγιό σας περιέχει έναν τόνο περιεχομένου. Είτε έχετε ένα προϊόν που θέλετε να προωθήσετε, ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να συμμετάσχετε, είτε απλά θέλετε να αυξήσετε τη βάση των θαυμαστών σας, κερδίζοντας – και διατηρώντας – την αφοσίωση των αναγνωστών σας είναι υψίστης σημασίας. Στο τέλος της ημέρας, απλώς θέλετε οι άνθρωποι να ακούσουν αυτά που έχετε να πείτε. Λοιπόν, τι κάνετε όταν θέλετε να κερδίσετε και να διατηρήσετε το ενδιαφέρον των επισκεπτών; Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από αυτές τις συμβουλές για την παραγωγή εντυπωσιακών και ελκυστικών αναρτήσεων ιστολογίου WordPress.


1. Αποφύγετε τη μείωση κειμένου για να εστιάσετε τους αναγνώστες σας

κερδίζω χρήματα

Ένα blog δεν είναι το ίδιο με ένα μυθιστόρημα – δυστυχώς, πολλοί αρχάριοι bloggers τείνουν να ξεχνούν αυτό το απλό αλλά σημαντικό γεγονός. Όταν οι άνθρωποι διαβάζουν αναρτήσεις ιστολογίου, θέλουν να μπορούν να περάσουν από αυτό χωρίς πολλή προσπάθεια. Κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανυπόμονοι να βρουν τις πληροφορίες που επιθυμούν, επομένως το περιεχόμενό σας πρέπει να παρουσιάζεται με τρόπο ώστε οι αναγνώστες του skim να μπορούν να πάρουν μια αρκετά ξεκάθαρη ιδέα σχετικά με το τι γίνεται γρήγορα.

Όταν ο χρόνος και η προσπάθεια είναι παράγοντες για τους αναγνώστες, δεν πρόκειται να αισθανθούν το καθήκον να περάσουν από μεγάλα κομμάτια κειμένου. Είναι σημαντικό οι παραγράφους να είναι σε απόσταση μεταξύ τους – (1) όχι περισσότερες από 100 λέξεις ανά παράγραφο και (2) να χωρίζετε κάθε παράγραφο με μια αλλαγή γραμμής είναι καλοί κανόνες για να ακολουθήσετε. Αυτό θα διευκολύνει την ανάγνωση της ανάρτησής σας, η οποία (ελπίζουμε!) Θα κρατήσει τους επισκέπτες σας στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

2. Χρησιμοποιήστε σωστά τα σημεία και τους υπότιτλους για να αποκτήσετε γρήγορα το σημείο σας πέρα ​​από

Η αποφυγή του chunking κειμένου είναι καλή ιδέα, αλλά θα πρέπει επίσης να κάνετε συχνή χρήση σημείων και διακρίσεων. Οι επισκέπτες σας μπορεί να μην θέλουν απαραίτητα να διαβάσουν κάθε λέξη στην ανάρτησή σας, οπότε κοιτάζουν υπότιτλους και κουκκίδες για να πάρουν μια γενική ιδέα για το μήνυμά της.

Όσο πιο σύντομες είναι οι αναρτήσεις σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να κάνετε τους αναγνώστες σας να ανταποκριθούν σε μια παρότρυνση για δράση. Οι κουκκίδες μπορούν να είναι χρήσιμες εδώ. μπορείτε να αντικαταστήσετε αποτελεσματικά πολύ περιεχόμενο με τη χρήση τους. Οι υπότιτλοι δεν πρέπει να είναι τόσο μεγάλοι που να χάνουν τον σκοπό, ούτε να είναι πολύ σύντομοι ώστε οι αναγνώστες σας να μην έχουν καμία ιδέα για το τι αφορούν οι ακόλουθες παράγραφοι. Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα και αρκετά περιγραφικά για να δώσουν μια σύντομη επισκόπηση του περιεχομένου του ακόλουθου κειμένου.

3. Χρησιμοποιήστε μια προσθήκη WordPress για να βοηθήσετε να κάνετε την ανάρτησή σας πιο ενδιαφέρουσα

Προσθέστε ενδιαφέρον με τις Ειδοποιήσεις WordPress

Υπάρχουν τόνοι προσθηκών WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε – είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή – που μπορούν να σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή των αναγνωστών σας. Εδώ είναι ένα ζευγάρι που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη:

  • OptinMonster: Δεν μπορούμε να πούμε αρκετά καλά πράγματα για αυτό το καταπληκτικό πρόσθετο. Προσθέστε ένα αναδυόμενο ή αυτοκόλλητο πλαίσιο ειδοποιήσεων για να κάνετε τους αναγνώστες να εγγραφούν στις λίστες αλληλογραφίας σας.
  • FooBar: Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, το Foobar είναι μια φοβερή παρότρυνση για δράση και ειδοποίηση premium plugin WordPress για προσθήκη στον ιστότοπό σας. Επιλέξτε προσαρμοσμένα χρώματα, προσθέστε μπάρες ανά σελίδα / δημοσίευση και χρησιμοποιήστε πάνω από 30 επιλογές για να σχεδιάσετε την τέλεια ειδοποίησή σας.
  • NotiBar: Αυτό το δωρεάν πρόσθετο είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημοσιεύσετε μια σημαντική ειδοποίηση στην κορυφή της ανάρτησής σας. Απλώς επικολλήστε έναν συγκεκριμένο κωδικό στη διεπαφή της προσθήκης σας, τότε η ειδοποίησή σας που θα τραβήξει την προσοχή θα εμφανιστεί στην κορυφή. Το σπουδαίο είναι ότι οι αναγνώστες σας μπορούν να κρύψουν τη γραμμή αν το θεωρούν πολύ αποσπάσιμο αφού το διαβάσουν.
  • Γραμμή ειδοποιήσεων: Μια άλλη δωρεάν επιλογή, το Notification Bar είναι πολύ παρόμοιο με το NotiBar παραπάνω, αλλά επιτρέπει λίγο μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για να ταιριάζει καλύτερα με τον ιστότοπό σας. Και η μπάρα κρύβεται αυτόματα μετά από επτά δευτερόλεπτα, καθιστώντας την εντυπωσιακή αλλά όχι ενοχλητική.

4. Ο τίτλος είναι το εισιτήριο

Πριν από οτιδήποτε άλλο στην ιστοσελίδα, οι αναγνώστες σας πιθανότατα θα παρατηρήσουν πρώτα τον τίτλο της ανάρτησής σας. Επωφεληθείτε από αυτό το γεγονός, διασφαλίζοντας ότι ο τίτλος είναι ενδιαφέρων. Θέλετε να ξεσηκώσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη, ώστε να είναι δελεασμένος να κολλήσει για να δει ποια είναι η ανάρτησή σας. Δώστε αρκετές πληροφορίες ώστε να θέλουν να μάθουν περισσότερα, αλλά μην τις δώσετε όλες.

5. Προσθέστε εικόνες σε κάθε δημοσίευση

εξοπλισμός φωτογραφίας

Εξίσου σημαντικό με τον τίτλο και το καλό περιεχόμενο είναι για κάθε ανάρτηση, το ίδιο ισχύει και για την προσθήκη μιας δελεαστικής εικόνας. Πάρα πολύ κείμενο μπορεί να γίνει μονότονο μετά από λίγο – σχεδόν ανεξάρτητα από το πόσο ελκυστικό είναι το γράψιμό σας – γι ‘αυτό πρέπει να προσθέσετε μια εικόνα καλής ποιότητας για να προκαλέσετε την περιέργεια και να πείτε στους αναγνώστες σας τι είναι η ανάρτησή σας χωρίς να χρειάζεται να διαβάσουν κάθε λέξη.

Απλώς φανταστείτε να διαβάζετε μια ιστοσελίδα που έχει εικόνα σε σύγκριση με μια χωρίς. Πιθανότατα θα έχετε την τάση να θέλετε να ξεφλουδίζετε το πρώτο από το άλλο. Όλοι οι προστιθέμενοι επισκέπτες στο ιστολόγιό σας που μπορεί να παράγει μια εικόνα αξίζουν τα λίγα λεπτά που χρειάζονται για να βρουν την τέλεια φωτογραφία.

6. Αλλάζετε το μέγεθος της γραμματοσειράς κάθε τόσο συχνά

Πιθανότατα θα ακούσετε αντικρουόμενες συμβουλές σχετικά με το μέγεθος, τον τύπο και την ομοιομορφία της γραμματοσειράς για χρήση σε αναρτήσεις ιστολογίου. Παρόλο που ίσως θέλετε να παίξετε με τη γραμματοσειρά σας, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι η αλλαγή του μεγέθους και του τύπου μπορεί μερικές φορές να προσθέσει κάποιο οπτικό ενδιαφέρον.

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό. Η υπερβολική ποικιλία μπορεί να κάνει την ανάρτησή σας να φαίνεται γεμάτη και να προκαλεί σύγχυση, κάτι που θα αποσπάσει την προσοχή των αναγνωστών σας. Για να ξεκινήσετε συντηρητικά, χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό μέγεθος και τύπο γραμματοσειράς για τις επικεφαλίδες τίτλου, υπότιτλων, περιεχομένου και πλευρικής γραμμής. Θα μπορούσατε επίσης να προσπαθήσετε να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς σας για να βελτιώσετε την προβολή, οδηγώντας σε υψηλότερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Φυσικά μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, αλλά πολλά premium WordPress θέματα όπως το Total περιλαμβάνουν εκτεταμένες επιλογές τυπογραφίας, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος, το διάστιχο και πολλά άλλα με μερικά μόνο κλικ χρησιμοποιώντας τον πίνακα επιλογών θέματος.

7. Χρησιμοποιήστε πλέγματα για βέλτιστη διάταξη σελίδας

Ultimate Layouts Grid & Gallery

Η διαχείριση της διάταξης της σελίδας σας και η εμφάνιση του περιεχομένου σας με οπτικά ελκυστικό τρόπο μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη με τη χρήση πλέγματος. Η διάταξη πλέγματος είναι ένας εύκολος τρόπος για να σας βοηθήσει να εμφανίσετε τις αναρτήσεις σας στην αρχική σελίδα του ιστότοπού σας, καθώς και να σχεδιάσετε φωτογραφίες και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα. Η χρήση ενός plugin WordPress είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ένα πλέγμα στον ιστότοπό σας, προκειμένου να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την εμφάνιση και την αίσθηση κάθε ανάρτησης ιστολογίου. Ακολουθούν μερικές προσθήκες για να δείτε:

  • Essential Grid: Πρόκειται για ένα ισχυρό premium plugin που διευκολύνει την προσθήκη πλεγμάτων για κάθε τύπο ανάρτησης. Δημιουργήθηκε από το ThemePunch (οι πρωταγωνιστές πίσω από την φοβερή Επανάσταση Slider)
  • USquare – Universal Responsive Grid: Αυτό το premium πρόσθετο είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση των δημοσιεύσεών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά από πλέγματα και, στη συνέχεια, να προσθέσετε ό, τι θέλετε σε αυτά. Αφού προσθέσετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορείτε να το επεξεργαστείτε όπως κρίνετε κατάλληλο, όπως το χρώμα, ο τίτλος, η περιγραφή και ούτω καθεξής.
  • Σοκ διάταξης πλέγματος: Αυτή η προσθήκη διάταξης πλέγματος freemium WordPress προσφέρει κάθε είδους εκπληκτικές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αποκριτική διάταξη για τις αναρτήσεις σας. Οι επιλογές δημιουργού περιλαμβάνουν το μέγεθος και τον τύπο γραμματοσειράς, τον αριθμό των προς εμφάνιση στοιχείων, τον τρόπο ταξινόμησης των στοιχείων, τις δυνατότητες που θα εμφανίζονται, τα μεγέθη των κουτιών και ούτω καθεξής. Παρόλο που υπάρχει μια πληρωμένη αναβαθμισμένη έκδοση αυτού του πρόσθετου, η δωρεάν έκδοση προσφέρει μεγάλη λειτουργικότητα.

Όσο περισσότερο κάνετε ιστολόγιο, τόσο περισσότερα θα ανακαλύπτετε νέα κόλπα του εμπορίου όταν πρόκειται να κάνετε τις αναρτήσεις σας να ξεχωρίζουν. αναπόφευκτα συμβάλλει στη διατήρηση των επισκεπτών σας στη σελίδα σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτές οι συμβουλές αξίζουν σίγουρα μια δοκιμή, αλλά πιθανώς έλειψα μερικές. Τι τακτική κάνουν εσείς χρησιμοποιήστε για να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις WordPress που τραβούν την προσοχή; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις ιδέες σας, γι ‘αυτό δημοσιεύστε τις στην ενότητα σχολίων παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me