5 τρόποι για να βρείτε τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα δωρεάν πρόσθετα WordPress

Δεν ξέρω για σένα, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι μια προσθήκη geek. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσετε το WordPress, δεν μπορείτε να νικήσετε την αίσθηση που έχει κάποιος από την εγκατάσταση ενός νέου plugin και τον άμεσο μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ένας ιστότοπος. Έχουμε προχωρήσει πολύ από τις ημέρες δημιουργίας στατικών ιστότοπων HTML από το μηδέν στο Σημειωματάριο, αυτό είναι σίγουρο.


Ωστόσο, εάν είχα ένα παράπονο σχετικά με τα πρόσθετα, θα ήταν το τεράστιο εύρος επιλογών που έχουμε. Με σχεδόν 25.000 πρόσθετα διαθέσιμα στο Αποθήκη WordPress.org, Πώς μπορεί κανείς να βρει τα διαμάντια στο τραχύ; Δεν είναι τόσο εύκολο.

Έχοντας αυτό κατά νου, σε αυτήν την ανάρτηση αποκαλύπτω πέντε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε την ταχύτητα με τις πιο πρόσφατες και καλύτερες δωρεάν διαθέσιμες προσθήκες WordPress. Απολαμβάνω!

1. Εναλλακτικοί κατάλογοι προσθηκών

Θα ήμουν ο πρώτος που θα πει ότι το αποθετήριο WordPress.org plugins απέχει πολύ από το τέλειο. Έχει πολλές αδυναμίες που δεν έχουν ακόμη διορθωθεί.

Εξαιτίας αυτού εμφανίστηκαν αρκετοί εναλλακτικοί κατάλογοι προσθηκών τα τελευταία δύο χρόνια. Συνήθως αυτά χρησιμοποιούν τα δεδομένα που διατίθενται από το WordPress.org, αλλά χρησιμοποιούν προηγμένα φίλτρα και άλλα μέσα παρουσίασης των προσθηκών που κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο εύγευστη.

Οι δύο καλύτερες επιλογές που έρχονται αμέσως στο μυαλό είναι το RankWP:

Κατάταξη WP
Και πρόσθετα WP:

Πρόσθετα WP
Αν και κανένας από αυτούς τους καταλόγους δεν είναι τέλειος, προσφέρουν κάτι λίγο διαφορετικό από το επίσημο αποθετήριο και προσπαθούν να βελτιώσουν τις αδυναμίες του.

Για παράδειγμα, το RankWP σάς δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε προσθήκες ανά κατηγορία που ταξινομούνται στη συνέχεια με έναν προσαρμοσμένο αλγόριθμο. Το WP Plugins σάς δίνει τη δυνατότητα να φιλτράρετε προσθήκες με διάφορες μεταβλητές, συμπεριλαμβανομένων των ελάχιστων λήψεων και των αξιολογήσεων.

Και οι δύο είναι εξαιρετικοί εναλλακτικοί τρόποι για να βρείτε δωρεάν πρόσθετα διαθέσιμα από το WordPress.org και να κάνετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ένα διαμάντι στο τραχύ πολύ μεγαλύτερο.

2. Η ενημέρωση προσθηκών WPDaily

Το WPDaily γρήγορα καθιερώθηκε ως η πρώτη πηγή ειδήσεων WordPress στον Ιστό, με πολλές δημοσιεύσεις να δημοσιεύονται κάθε μέρα.

Μεταξύ αυτών των δημοσιεύσεων θα βρείτε το Daily Plugin and Theme Roundup, το οποίο είναι σχεδόν αυτό που θα περίμενε κανείς: μια συλλογή από πρόσφατα κυκλοφόρησε και ενημερωμένα πρόσθετα και θέματα που διατίθενται στο WordPress.org. Εάν δεν γνωρίζετε τον τεράστιο αριθμό προσθηκών και θεμάτων που δημοσιεύθηκαν στο WordPress.org, κρατήστε την ανάσα σας – είστε έτοιμοι για ένα σοκ.

Κάθε μία από αυτές τις δημοσιεύσεις περιλαμβάνει εύκολα ένα μικρό βιογραφικό για κάθε προσθήκη, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα της λειτουργικότητας χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από τη σελίδα.

Πρόσθετα WPDaily

Εάν θέλετε να εξετάσετε κάθε νέο και ενημερωμένο πρόσθετο καθώς υποβάλλεται στο WordPress.org τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή σας. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να πάρετε μια τροφοδοσία RSS απευθείας από το WordPress.org και να μεταβείτε απευθείας στην πηγή, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους αμυδρούς!

3. WPMail.me

Οι δύο πρώτες επιλογές που αναφέρονται παραπάνω είναι ουσιαστικά αυτοματοποιημένες λίστες – οι προσθήκες αντλούνται από το αποθετήριο WordPress.org και σας παρουσιάζονται. Ωστόσο, οι επόμενες δύο επιλογές βασίζονται περισσότερο στην επιμέλεια παρά στη συγκέντρωση. Για όσους από εσάς προτιμάτε την ανθρώπινη πινελιά, μπορεί να είναι πιο κατάλληλοι.

Θα ξεκινήσω με το WPMail.me – μια υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων WordPress που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Μόλις εγγραφείτε θα λάβετε ένα δωρεάν εβδομαδιαίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια επιμελημένη λίστα με μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις του WordPress από όλη την μπλογκόσφαιρα. Τα άρθρα χωρίζονται εύκολα σε διαφορετικές κατηγορίες εκ των οποίων η μία (το μαντέψατε) πρόσθετα:

Η πιο πρόσφατη έκδοση WPMail.me.

Η πιο πρόσφατη έκδοση WPMail.me.

Μπορείτε να περιμένετε να βρείτε τις τελευταίες ειδήσεις πρόσθετων, καθώς και δυνατότητες και άλλα άρθρα. Αν αναζητάτε κάτι παραπάνω από τη σύνοψη του προγραμματιστή σχετικά με τη λειτουργικότητα και την αξία ενός πρόσθετου, τα προσεκτικά επιμελημένα άρθρα στο WPMail.me θα πρέπει να βρίσκονται ακριβώς στο δρομάκι σας.

4. Διαχείριση προσθηκών WP του μήνα

Ενώ μπορεί να είμαι μεροληπτικός (γράφω μετά από όλα τα μηνύματα), οι σειρές ManageWP Plugins of the Month είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την ταχύτητα με τις νέες νέες προσθήκες.

Χρησιμοποιώ έναν αλγόριθμο που φιλτράρει τα πρόσθετα με βάση διάφορους παράγοντες, όπως την ημερομηνία δημιουργίας / τελευταίας ενημέρωσης, τον αριθμό των λήψεων (εμφανίζονται μόνο προσθήκες με 100.000 λήψεις ή λιγότερες) και βαθμολογίες. Στη συνέχεια, ελέγχω χειροκίνητα κάθε ένα και επιλέγω μόνο τους δέκα κορυφαίους κάθε μήνα.

Το αποτέλεσμα είναι μια λίστα με υπέροχες προσθήκες που πιθανώς δεν έχετε ακούσει. Η σειρά κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 και ολοκληρώσαμε τη χρονιά με τα Top 100 Plugins μας με ανερχόμενα αστέρια .

Αν θέλετε να συνεχίσετε να ενημερώνεστε με λιγότερο γνωστά πρόσθετα που μπορεί επίσης να αξίζουν ένα σημείο στον ιστότοπό σας, τότε φροντίστε να ελέγξετε τη σειρά ManageWP Plugins of the Month – κάθε νέα ανάρτηση δημοσιεύεται περίπου στα μέσα του μήνα.

5. Το D.I.Y. Πλησιάζω

Εάν καμία από τις παραπάνω προσεγγίσεις δεν επιπλέει το σκάφος σας, τότε υπάρχει μόνο ένα πράγμα για αυτό – να βυθιστείτε πλήρως στον κόσμο των προσθηκών WordPress.

Πρώτα απ ‘όλα, πιθανότατα θα θέλετε να αναφερθείτε στους παραπάνω πόρους, αλλά θα θελήσετε επίσης να εγγραφείτε σε όλα τα ιστολόγια WordPress εκεί έξω (υπάρχουν πολλά). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ιστολόγια προγραμματιστών όπως Πρόσθετα του Pippin και το δικό μας Ρέμι Κορσόν για να βεβαιωθείτε ότι είστε στην αιχμή της ανάπτυξης προσθηκών. Μπορεί επίσης να θέλετε να εγγραφείτε σε τροφοδοσίες RSS για τις νέες και πρόσφατα ενημερωμένες προσθήκες του WordPress.org, ώστε να μπορείτε να βλέπετε κυριολεκτικά κάθε νέο δωρεάν πρόσθετο εκεί έξω καθώς δημοσιεύεται.

Για να είμαι ειλικρινής, ως κάποιος που το κάνει αυτό (και ευτυχώς πληρώνεται για να το κάνει!), Δεν αξίζει τον κόπο να εξετάσουμε τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν εξαιρετικοί πόροι εκεί έξω που σας δίνουν τις πληροφορίες που διαφορετικά θα σας πήραν αιώνες για να βρείτε. Ενώ ένα καλό plugin μπορεί περιστασιακά να περάσει από το δίχτυ σας, πιθανότατα θα το συναντήσετε τελικά.

Είμαστε τυχεροί ως κοινότητα που έχουμε ένα σωρό άτομα αφιερωμένα στο να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, συγκεντρώνοντας και παρουσιάζοντας κορυφαίες προσθήκες σε εμάς. Γιατί να αναζητήσετε τα πρόσθετα μόνοι σας όταν κάποιος έχει ήδη κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς?

Ποια είναι η αγαπημένη σας άγνωστη προσθήκη?

Θα ήθελα να ολοκληρώσω ζητώντας σας να συνεισφέρετε στην ενότητα σχολίων. Αν και όλοι έχουμε ακούσει για SEO από το Yoast, το W3 Total Cache και τα παρόμοια, υπάρχουν αμέτρητα καταπληκτικά πρόσθετα εκεί έξω που δεν έχουν ακούσει τόσα πολλά άτομα εκεί έξω. Η καλύτερη αναζήτηση εσωτερικού συνδέσμου (αναφέρεται παραπάνω) είναι ένα τέτοιο παράδειγμα – ένα καταπληκτικό πρόσθετο με λίγες χιλιάδες λήψεις.

Έχοντας αυτό κατά νου, θα ήθελα να μοιραστείτε τι εσείς θεωρήστε την καλύτερη “άγνωστη” προσθήκη WordPress – δηλ. μια προσθήκη που χρησιμοποιείτε και λατρεύετε που έχει μερικές χιλιάδες λήψεις. Μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map