5 συμβουλές βελτιστοποίησης για να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress έτοιμο για κινητά

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν smartphone και tablet καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, περισσότερα άτομα θα χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους για αναζήτηση στον Ιστό σε αντίθεση με το επιτραπέζιο Διαδίκτυο. Όλος ο λόγος για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress είναι έτοιμος για κινητά, σωστά; Αποτυχία να αναγνωρίσετε τη δύναμη της αγοράς κινητής τηλεφωνίας και σίγουρα θα χάσετε ευκαιρίες μεγάλες και μικρές για να φτάσετε σε μια μεγαλύτερη αγορά καταναλωτών.


Ευτυχώς για εσάς, δεν είναι τόσο τεχνικά δύσκολο όσο θα σκεφτόσασταν πρώτα να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για χρήση σε κινητά. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με τον υπόλοιπο ιστό για κινητά.

Γιατί ο ιστότοπός σας στο WordPress πρέπει να είναι έτοιμος για κινητά?

Ψάχνω. Σχεδόν όλοι μεταφέρουν κάποια μάρκα κινητής συσκευής. Ακόμα και τα παιδιά τα έχουν σήμερα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα άτομα διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, πιθανότατα διαβάζουν το ιστολόγιο ή τον ιστότοπο κάποιου. Γιατί όχι δικό σου; Πιθανότατα έχετε ήδη κάνει τη δέουσα επιμέλεια σας όσον αφορά την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, όπως για παράδειγμα την ενίσχυση των προσπαθειών SEO. Λοιπόν, δεν θα το ξέρετε ότι η βελτιστοποίηση κινητών συσκευών εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία?

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε κανάλι για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερη επισκεψιμότητα. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι περνούν περίπου 2,7 ώρες μελετώντας τα κοινωνικά δίκτυα σε κινητά τηλέφωνα κάθε μέρα από Αμερικανούς, είναι πιθανό να συναντήσουν μια σειρά από διαφορετικά ιστολόγια και ιστότοπους που μοιράζονται οι φίλοι τους.

Πρέπει πάντα να είστε στα δάχτυλά σας όταν πρόκειται για τον κόσμο της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ. Με δεκάδες άτομα που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, είναι σημαντικό για τους κατόχους ιστότοπων να εντοπίσουν έναν νέο δρόμο για την εμπορία των ιστότοπών τους για τη δημιουργία νέας επισκεψιμότητας. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό; Βελτιστοποίηση για κινητά, φυσικά! Αισθάνεστε μια τάση εδώ?

Εάν ο ιστότοπός σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί για προβολή σε κινητή συσκευή, θα είναι δύσκολο για τους θεατές σας να διαβάσουν το περιεχόμενό σας και να δουν τις εικόνες σας. Ένας ιστότοπος πρέπει να βελτιστοποιηθεί κατάλληλα ειδικά για χρήση στα μεγέθη οθόνης που διαθέτουν οι κινητές συσκευές. Το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης πρέπει να είναι σωστά. Εάν όχι, οι επισκέπτες σας θα βρουν έναν διαφορετικό ιστότοπο για να μεταβούν. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να σας κοστίσει πιθανούς πελάτες.

Θέλετε ο ιστότοπός σας να δημιουργεί επισκεψιμότητα. Αλλά όταν είναι εκεί, θέλετε η εμπειρία τους να είναι θετική. Έχοντας έναν ιστότοπο που είναι έτοιμος για χρήση σε κινητά, θα βελτιωθεί η εμπειρία των επισκεπτών σας και θα αυξηθούν οι πιθανότητες να τους μετατρέψετε σε επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Συμβουλή # 1: Χρησιμοποιήστε θέματα φιλικά προς κινητά

Προκειμένου να διατηρηθεί το θέμα του ιστότοπού σας συνεπές μεταξύ εκδόσεων επιτραπέζιου και κινητού, ένα θέμα για κινητά είναι ιδανικό για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να αναπτύξετε τον εαυτό σας ή να προσλάβετε κάποιον για να το κάνετε για εσάς. Μαζί με την αύξηση της χρήσης κινητής συσκευής έρχεται επίσης μια αύξηση στον αριθμό των διαθέσιμων θεμάτων για κινητά. Αστείο πώς λειτουργεί, ε?

Ακολουθούν μερικά για να δείτε:

Είκοσι δεκατέσσερα

 • Είκοσι δεκατέσσερα. Το προεπιλεγμένο θέμα του WordPress είναι στην πραγματικότητα ιδανικό για πολλούς ιστότοπους. Είναι ευαίσθητο, ελκυστικό και προσφέρει πολλές διαμορφώσεις μενού για εφαρμογή σε οποιαδήποτε οθόνη μεγέθους.
 • Συνολικό θέμα. Αυτό το θέμα με τις κορυφαίες πωλήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος εμφάνισης του ιστότοπού σας σε μια ποικιλία κινητών συσκευών. Το σύνολο ανταποκρίνεται σε ρευστά, επομένως οι διατάξεις της σελίδας σας προσαρμόζονται αυτόματα στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Επιπλέον, οι προσαρμοσμένες επιλογές για φορητές συσκευές διευκολύνουν τη βελτιστοποίηση.
 • Ανανάς. Αυτό το μινιμαλιστικό θέμα WordPress είναι εκπληκτικό ως θέμα, το οποίο κάνει χρήση ενός σχεδιασμού για κινητές συσκευές.
 • Mayashop. Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, η προσθήκη Jigoshop είναι μια εξαιρετική επιλογή που λειτουργεί άψογα με το θέμα του Mayashop. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου τείνουν να είναι λίγο πιο δύσκολο να βελτιστοποιηθούν για κινητές συσκευές. Αυτό το θέμα θα σας βοηθήσει να ταιριάζει στο συγκεκριμένο σχεδιασμό σας.

Συμβουλή # 2: Χρησιμοποιήστε πρόσθετα

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το WordPress είναι η διαθεσιμότητα προσθηκών που κάνουν τη δουλειά του κατόχου του ιστότοπου πολύ πιο εύκολη και πιο απλοποιημένη. Οι προσθήκες εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για να γίνει ένας ιστότοπος φιλικός για κινητά.

Ως κάτοχος ιστότοπου, προτιμάτε να ξοδεύετε το χρόνο και την προσπάθειά σας να επικεντρωθείτε στο πραγματικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας από ό, τι όλα τα τεχνικά mumbo-jumbo που συνεχίζονται πίσω από τα παρασκήνια για να κάνουν τον ιστότοπό σας να λειτουργεί, σωστά; Μια απλή προσθήκη μπορεί να διευκολύνει την ανάγνωση του περιεχομένου στον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ζουμ σε εκατομμύριο φορές ή να κάνετε κύλιση από αριστερά προς τα δεξιά όταν προσπαθείτε να διαβάσετε μια παράγραφο σε ένα τηλέφωνο.

Ακολουθούν μερικές προσθήκες που ίσως θέλετε να δείτε:

Πακέτο για φορητές συσκευές WordPress

Πακέτο για φορητές συσκευές WordPress. Αυτή η προσθήκη σάς παρέχει πλήρη έλεγχο της έκδοσης του ιστότοπού σας για κινητά. Η αντιστοίχιση τομέα διευκολύνει τον εντοπισμό των πιο δημοφιλών συσκευών, με ένα μόνο θέμα που προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές παλέτες χρωμάτων.

Ανιχνευτής κινητού WP

Ανιχνευτής κινητού WP. Αυτή η προσθήκη παρέχει έναν απλό τρόπο βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας για κινητές συσκευές σε καθόλου χρόνο. Το WP Mobile Detector συνεργάζεται με χιλιάδες διαφορετικά smartphone, tablet, τηλέφωνα με δυνατότητα web και ούτω καθεξής, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ευχάριστη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να περάσετε εβδομάδες προσπαθώντας να τα καταλάβετε μόνοι σας.

Συμβουλή # 3: Κάντε τον ιστότοπό σας ανταποκρινόμενο

Πιθανότατα έχετε επισκεφτεί έναν αποκριτικό ιστότοπο στο παρελθόν. Αυτοί οι τύποι ιστότοπων ανταποκρίνονται κατάλληλα ανάλογα με τη συσκευή στην οποία προβάλλεται. Όταν προβάλλεται σε επιτραπέζιο υπολογιστή, ο ιστότοπος παρουσιάζεται μονόδρομος. Όταν προβάλλεται σε smartphone, παρουσιάζεται σε άλλο. Το ίδιο συμβαίνει όταν προβάλλετε τον ιστότοπο σε tablet ή φορητό υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή μπορείτε να αποκτήσετε τα χέρια σας.

Η απόκριση σχεδίασης στον ιστότοπό σας σημαίνει απλώς ότι θα προσαρμοστεί αυτόματα, ανεξάρτητα από την πηγή από την οποία επισκέπτεται ο θεατής σας. Πολύ ωραίο, σωστά; Η απόκριση σε έναν ιστότοπο είναι τόσο εύκολη όσο χρησιμοποιείτε το WordPress ως πλατφόρμα του ιστότοπού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress που να ταιριάζει στο στυλ του ιστότοπού σας (δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για το πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα Συνολικού WordPress με το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε αποκριτική διάταξη θέλετε! ).

Συμβουλή # 4: Ελαχιστοποίηση περίπλοκων γραφικών

Σκεφτείτε το μέγεθος της οθόνης μιας κινητής συσκευής. Βεβαίως, φαίνεται να μεγαλώνουν καθημερινά, αλλά είναι σίγουρα μικρότεροι από τον μέσο όρο της επιφάνειας εργασίας. Ξεχάστε να γεμίσετε τον ιστότοπό σας με φανταχτερά γραφικά – πάρα πολλά από αυτά θα προκαλέσουν αύξηση των χρόνων φόρτωσης, κάτι που δεν είναι καθόλου για surfers για κινητά.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι αγοραστές δεν θέλουν να βομβαρδίζονται με γραφικά για να περάσουν. Θέλουν να μπορούν να κάνουν μια αγορά γρήγορα και αποτελεσματικά. Άρα βέτο στα υπερβολικά γραφικά και κρατήστε τα απλά.

Συμβουλή # 5: Επιλέξτε σοφά κείμενο

Εκτός από την ελαχιστοποίηση γραφικών στον ιστότοπό σας, θα θέλατε επίσης να ελαχιστοποιήσετε το κείμενο. Οι επισκέπτες έχουν πολύ περιορισμένο χώρο στις οθόνες τους για να δουν τι πουλάτε ή γράφετε. Δεδομένου ότι δεν είναι πιθανό να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση ή κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω, διατηρήστε το κείμενό σας επικεντρωμένο στο θέμα του προϊόντος σας.

Ξεχάστε όλα τα «frills» που πολλοί πωλητές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν για να συγκεντρώσουν περισσότερη προσοχή στα προϊόντα τους. Δώστε στους αγοραστές μόνο αυτό που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν μια ενημερωμένη αγορά.


Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας WordPress για κινητές συσκευές δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Αλλά πρέπει να γίνει, ανεξάρτητα από το τι. Ως καταλαβαίνω διαδικτυακός επιχειρηματίας, το γνωρίζετε ήδη. Όποιος έχει δύο μάτια μπορεί να δει πώς αναλαμβάνει ο κόσμος των κινητών. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα αποδειχθούν χρήσιμες.

Έχετε ήδη κάνει τον ιστότοπό σας φιλικό προς κινητά; Εάν ναι, ποια μέτρα κάνατε για να το επιτύχετε; Θα ήθελα να μάθω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map