5 από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WooCommerce

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WooCommerce

Όσον αφορά την πώληση οτιδήποτε στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το WooCommerce είναι το αγαπημένο φαβορί. Με σχεδόν 60 εκατομμύρια λήψεις, σχεδόν το 30% των επιχειρήσεων το επιλέγουν να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί – το WooCommerce είναι εύκολο στην εγκατάσταση, τη χρήση και την προσαρμογή. Επιπλέον, εκατοντάδες επεκτάσεις επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν λειτουργίες όπως θέλουν. Τούτου λεχθέντος, το WooCommerce μπορεί να μην είναι το καλύτερο για όλους τους ιστότοπους. Μπορεί να λείπει μόνο η μία δυνατότητα που είναι εξαιρετικά σημαντική για τον ιστότοπό σας. Λοιπόν, τι σας εμποδίζει να ελέγξετε τον ανταγωνισμό και να αναζητήσετε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WooCommerce?


Σε αντίθεση με το WooCommerce, μερικές από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις φιλοξενούνται λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και το BigCommerce. Υπάρχουν όμως και άλλοι που είναι αυτο-φιλοξενούμενες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, παρόμοιες με το WooCommerce. Αυτά περιλαμβάνουν τα Magento και OpenCart, μεταξύ άλλων.

Το λογισμικό φιλοξενούμενου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένα έτοιμο πακέτο όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φιλοξενία ή την ασφάλεια. Το επίπεδο υποστήριξης είναι επίσης μεγαλύτερο. Από την άλλη πλευρά, το αυτο-φιλοξενούμενο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου είναι λίγο περισσότερο D-I-Y. Σας χρειάζονται για να ξεκινήσετε με εξαιρετική φιλοξενία WordPress, λήψη και εγκατάσταση λογισμικού όπως το WordPress και το WooCommerce και να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις του διαδικτυακού σας καταστήματος. Το μεγάλο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της προσαρμογής και των δεδομένων του καταστήματός σας.

Ας αρχίσουμε να εξετάζουμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WooCommerce.

1. Εύκολη ψηφιακή λήψη

Θα ξεκινήσουμε με το Easy Digital Downloads, ένα πρόσθετο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πώληση ψηφιακών αγαθών στο διαδίκτυο. Θα αλλάξει σχεδόν αμέσως τον ιστότοπό σας στο WordPress σε ένα διαδικτυακό ψηφιακό κατάστημα, καθώς κάθε σημαντική δυνατότητα που απαιτείται για αυτόν τον σκοπό είναι ενσωματωμένη στην προσθήκη. Θα μπορείτε εύκολα να πουλάτε τα θέματα, τα eBook, τα άλμπουμ μουσικής, τα πρόσθετα ή τα αρχεία PDF και να συλλέγετε πληρωμές για αυτά χωρίς ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας μόνο τη βασική προσθήκη.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WooCommerce - Έξτρα ψηφιακές λήψεις

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες λειτουργίες, διατίθενται δωρεάν και πληρωμένες επεκτάσεις (συμπεριλαμβανομένων επεκτάσεων τρίτων). Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε πύλες πληρωμών, τιμολόγηση, μηνύματα, προσθέτοντας κριτικές, αναδυόμενα παράθυρα και πολλά άλλα.

Αυτό που το κάνει πιο ελκυστικό είναι ότι το βασικό πρόσθετο είναι δωρεάν, ενώ οι επεκτάσεις μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα (όπως το WooCommerce). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε επεκτάσεις σε πακέτα που ξεκινούν από 99 $ ετησίως.

Το Extra Digital Downloads δημιουργεί διαισθητικά ψηφιακές σελίδες προϊόντων. Έρχεται με μια απλή σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς που καθιστά το PayPal και το Amazon Payments άμεσα διαθέσιμα. Με 40+ επεκτάσεις πληρωμής, η προσθήκη είναι συμβατή με τα περισσότερα θέματα και προσθήκες WordPress. Περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα συνεργατών, αναλυτικά στοιχεία, συστήματα έκπτωσης και επιστροφής χρημάτων και πολλά άλλα.

Εάν αναρωτιέστε εάν το WooCommerce επιτρέπει τις πωλήσεις ψηφιακών προϊόντων, βεβαιωθείτε ότι ισχύει. Αλλά θα πρέπει να περάσετε λίγο από τη ρύθμιση και την επιλογή επιλογών. Με τις πρόσθετες ψηφιακές λήψεις, το βασικό πρόσθετο φροντίζει για πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με την πώληση ψηφιακών προϊόντων. Αυτά περιλαμβάνουν μάρκετινγκ, διαχείριση λογαριασμών πελατών, λήψεις αρχείων, κωδικούς έκπτωσης, ενοποίηση συνεργατών και καλάθι αγορών. Πολλές από αυτές τις λειτουργίες είναι πληρωμένες επεκτάσεις όσον αφορά το WooCommerce. Εκτός αυτού, εάν δεν πουλάτε φυσικά αγαθά, οι λειτουργίες στο WooCommerce που σχετίζονται με την πώληση φυσικών αγαθών θα γεμίσουν άσκοπα το backend σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πουλήσετε φυσικά αγαθά με επιπλέον ψηφιακές λήψεις; Καθόλου, τα πρόσθετα θα σας βοηθήσουν με αυτό.

Ας το θέσουμε έτσι – αν πουλάτε κυρίως φυσικά προϊόντα, το WooCommerce είναι πιο κατάλληλο. Αλλά αν ταινίες, μουσική, λογισμικό, ψηφιακά έγγραφα, φωτογραφίες ή άδειες είναι το διαδικτυακό σας ψωμί και βούτυρο, οι επιπλέον ψηφιακές λήψεις θα πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας.

2. Shopify

Το Shopify είναι μια φιλοξενούμενη λύση που εξυπηρετεί πάνω από μισό εκατομμύριο ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων, τόσο μεγάλοι όσο και μικροί. Όλοι μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το επεκτάσιμο λογισμικό για 14 ημέρες δωρεάν, χωρίς να υποβάλουν στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορείτε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να είστε έτοιμοι να δεχτείτε παραγγελίες και πληρωμές από όλο τον κόσμο.

Αγοράστε

Στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, μπορείτε να επιλέξετε από προγράμματα που ξεκινούν από 9 $ ανά μήνα (Lite) έως 299 $ ανά μήνα (Advanced). Και, εάν είστε χειριστής επιπέδου επιχείρησης, η ομάδα στο Shopify θα προσαρμόσει τα σχέδιά σας για εσάς. Για τους περισσότερους αρχάριους, το βασικό πακέτο με 29 $ ανά μήνα πρέπει να είναι αρκετό. Θα μπορείτε εύκολα να προσθέτετε νέα κανάλια πωλήσεων, να διαχειρίζεστε προϊόντα και απόθεμα. Εκτός αυτού, θα μπορείτε επίσης να εκπληρώνετε παραγγελίες σε ένα βήμα και να παρακολουθείτε τις τάσεις πωλήσεων και ανάπτυξης.

Το Shopify διαθέτει έναν πίνακα ελέγχου που περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου, με φιλοξενία, ονόματα τομέα, σχεδιασμό, θέματα και μάρκετινγκ. Δεν χρησιμοποιείτε ξεχωριστές χρεώσεις συναλλαγής όταν χρησιμοποιείτε το Shopify Payments.

Εάν θέλετε ένα κατάστημα που αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας, μπορείτε να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε ένα με μεταφορά και απόθεση. 100+ θέματα έτοιμα για κινητά είναι διαθέσιμα για να κάνουν το κατάστημά σας να φαίνεται υπέροχο, ενώ εκατοντάδες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για τη βελτίωση των λειτουργιών του καταστήματος. Εάν έχετε κολλήσει για οποιονδήποτε λόγο, θα χαρείτε την υποστήριξη από προ-εγκεκριμένους ειδικούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε το σχεδιασμό και τις λειτουργίες. Ο χρόνος διακοπής είναι στο ελάχιστο με υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο.

Εάν είστε αρχάριος που δεν θέλει να ασχολείται με τη φιλοξενία ή την ασφάλεια ή την επεξεργασία πληρωμών, αλλά θέλετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα, το Shopify είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

Πρόσθετο WP Shopify WordPress

Το Shopify είναι επίσης συμβατό με το WordPress. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Shopify Buy ή να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη εγκαθιστώντας το WPShopify. Αυτή η εύχρηστη προσθήκη συγχρονίζεται με το κατάστημα Shopify, εισάγει τα προϊόντα σας και περιλαμβάνει την επιλογή εισαγωγής του κουμπιού αγοράς.

3. Gumroad

Gumroad σας βοηθά να πουλάτε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε στο Διαδίκτυο – ψηφιακά ή φυσικά αγαθά, συνδρομές και ακόμη και προπαραγγελία αντικειμένων. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πουλήσετε αν σας ακολουθήσει μια δημιουργική σειρά και θέλετε να την χρησιμοποιήσετε για εμπορική χρήση. Έτσι καλλιτέχνες, φωτογράφοι, σχεδιαστές και συγγραφείς – δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτήν την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι χρήστες του WordPress μπορούν να λάβουν τη βοήθεια ενός συνδέω να ενσωματώσουν το Gumroad στους ιστότοπούς τους.

Gumroad

Εάν τα ψηφιακά αγαθά είναι το πλεονέκτημά σας, θα χαρείτε να προσφέρετε πολλές εκδόσεις του προϊόντος σας, να δημιουργήσετε κλειδιά άδειας και να προσφέρετε κωδικούς έκπτωσης. Προσθέτοντας απλώς ένα σύμβολο «+» στα προϊόντα, μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους πελάτες να πληρώσουν ό, τι επιθυμούν. Για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας δεν κοινοποιείται, υπάρχει ενσωματωμένη πρόληψη κατάχρησης, σφράγιση PDF ή απενεργοποίηση λήψεων.

Με πρόσβαση σε βιβλιοθήκες περιεχομένου και κλειδιά άδειας χρήσης λογισμικού, θα είναι εύκολο να πουλάτε κάθε είδους επαναλαμβανόμενες συνδρομές και σχέδια συνδρομής. Οι πελάτες θα είναι επίσης ευχαριστημένοι με τις επιλογές πληρωμής και το εύκολο ταμείο. Θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να διατηρήσουν όλο το περιεχόμενο σε ένα μέρος ή να το κατευθύνουν στο Dropbox ή στο Kindle ή σε οποιονδήποτε άλλο τυπικό προορισμό.

Το Gumroad διαθέτει χαρακτηριστικά που προσφέρουν πλήρη υποστήριξη για την πώληση φυσικών προϊόντων. Από τις παραλλαγές προϊόντων και τον περιορισμό των πωλήσεων ανά χώρα, έως τον καθορισμό των τιμών αποστολής, των εκπτώσεων και των τρεχουσών προσφορών πωλήσεων, η Gumroad τα έχει όλα.

Δεν σταματά εκεί – το Gumroad κάνει τα προϊόντα σας ορατά στο κοινό σας όπου κι αν βρίσκονται. Προσαρμοσμένες προεπισκοπήσεις για κοινωνικά κανάλια όπως το Facebook και το Twitter και οι προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL για το προϊόν σας για την προώθηση της επωνυμίας είναι μερικοί από τους τρόπους που το κάνουν. Όταν συνδυάζεται με ισχυρά αναλυτικά στοιχεία, θα μάθετε τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Οι αυτόματες ροές εργασίας σάς βοηθούν να παραμένετε αφοσιωμένοι στους πελάτες σας με ευχαριστίες σημειώσεις, ενημερώσεις και άλλα.

Το Gumroad είναι ελεύθερο να ξεκινήσετε, αλλά όπως εσείς αναβαθμίζω για επαγγελματικές λειτουργίες, υπάρχει χρέωση 10 $ ανά μήνα. Για πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος Discover, υπάρχει επιπλέον χρέωση 10%.

Προσθήκη Gumroad WordPress

Το Gumroad είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση με το WordPress. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κωδικό, απλώς εγκαταστήστε τη δωρεάν προσθήκη τους. Η προσθήκη περιλαμβάνει έναν εύκολο σύντομο κώδικα για την προσθήκη επικάλυψης Gumroad και ενσωμάτωσης widget για τα προϊόντα σας.

4. Μέλος Τύπου

Αν θέλετε να πουλήσετε συνδρομές ή συνδρομές, πραγματικά δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα ​​από το MemberPress. Σχεδόν κάθε δυνατότητα που απαιτείται για αυτό είναι διαθέσιμη με αυτήν την προσθήκη – ψηφιακές λήψεις, σελίδες τιμολόγησης, διαχείριση συνδρομών, στάγδην περιεχόμενο και δημιουργία κωδικού κουπονιού. Επιπλέον, η προσθήκη διευκολύνει την ενσωμάτωση του προσαρμοσμένου κώδικα με αυτό. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να το προσαρμόζετε όποτε θέλετε.

Μέλος Τύπου

Ανάλογα με τις συνδρομές των μελών, το MemberPress σάς επιτρέπει να ελέγχετε την πρόσβαση στις αναρτήσεις, τα βίντεο, τις ροές και άλλα είδη περιεχομένου. Ενσωματώνεται πλήρως με το WordPress για τη διαχείριση περιεχομένου, φόρουμ και κοινοτήτων. Ενσωματώνεται επίσης με άλλες λύσεις τρίτων για επεξεργασία πληρωμών, μάρκετινγκ συνεργατών και πολλά άλλα, χωρίς επιπλέον κόστος.

Για να πουλήσετε συνδρομές ή συνδρομές χρησιμοποιώντας το WooCommerce, θα πρέπει να αγοράσετε πολλές ξεχωριστές επεκτάσεις και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιο δαπανηρό από το MemberPress. Και ενώ το MemberPress ξεχωρίζει για την εξαιρετική υποστήριξη πελατών, το WooCommerce προσφέρει μεγαλύτερο αριθμό πύλων πληρωμής.

Οι υπηρεσίες διατίθενται σε 3 πακέτα – το βασικό πρόγραμμα στα 129 $ ετησίως, το Plus Plan στα 249 $ ετησίως και το Pro Plan στα 349 $ ετησίως. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Το MemberPress είναι μια σίγουρη λύση για όσους θέλουν να πουλήσουν συνδρομές, συνδρομές, μαθήματα ή ψηφιακά προϊόντα.

5. Ματζέντο

Ματζέντο είναι μια ολοκληρωμένη αυτόνομη πλατφόρμα που περιλαμβάνει κάθε επιθυμητή δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου και προσφέρει υψηλό βαθμό προσαρμογής. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα πάτε ποτέ να αναζητήσετε μια επέκταση με το Magento. Σε αντίθεση με το WooCommerce, δεν είναι εύκολο να ρυθμίσετε ή να προσαρμόσετε και πολλοί από εμάς μπορεί να χρειαστούν επαγγελματίες για αυτό.

Ματζέντο

Το Magento είναι κατάλληλο για μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν γρήγορη ανάπτυξη. Μπορεί εύκολα να καλύψει τις προηγμένες ανάγκες του ηλεκτρονικού εμπορίου των δραστηριοτήτων που εκτείνονται στις διεθνείς αγορές. Το πιο σημαντικό, σας επιτρέπει να υιοθετήσετε μια προσέγγιση για πρώτη φορά για κινητά για να αξιοποιήσετε την αναπτυσσόμενη αγορά αγορών για κινητά.

Magento 2 WordPress Ενσωμάτωση

Και μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το κατάστημα Magento με το WordPress χρησιμοποιώντας μια προσθήκη. Magento2WordPress Μια άλλη επιλογή είναι η Ενσωμάτωση προϊόντων Mag, που προσφέρει μια απλή λίστα προϊόντων.

Δυστυχώς, το Magento δεν έρχεται φτηνό και η τιμολόγηση δεν είναι άμεσα εμφανής. Πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε χρήση των υπηρεσιών των συνεργατών υλοποίησης και το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το ποιος θα επιλέξετε. Είναι ασφαλέστερο να πάτε με έναν πιστοποιημένο συνεργάτη Magento, καθώς η πλατφόρμα είναι πολύπλοκη με τακτικές ενημερώσεις και αλλαγές. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν, ανοιχτού κώδικα επιλογή, αλλά αυτό είναι μάλλον περιορισμένο στις λειτουργίες.

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το WooCommerce για εσάς?

Το WooCommerce είναι μια υπέροχη λύση για τα περισσότερα καταστήματα. Αλλά, όπως είπα νωρίτερα, είναι πιθανό μία από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις WooCommerce να είναι πιο κατάλληλη. Αυτό ισχύει ειδικά όταν η βασική προσθήκη ευθυγραμμίζεται καλύτερα με τα κύρια προϊόντα του καταστήματός σας. Η απόφαση γίνεται τότε ευκολότερη – Εύκολες ψηφιακές λήψεις για ψηφιακά προϊόντα, Gumroad για δημιουργικά, MemberPress για πώληση συνδρομών, Magento για μεγάλες / ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και Shopify για όσους χρειάζονται τα πάντα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σου? Θα συνιστούσατε μια διαφορετική επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου; Θα θέλαμε να μάθουμε τη γνώμη σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map