5 τύποι υποστήριξης που χρειάζεται κάθε σχεδιαστής ιστοσελίδων

5 τύποι υποστήριξης που χρειάζεται κάθε σχεδιαστής ιστοσελίδων

Η εκτέλεση ενός ιστότοπου δεν είναι εύκολη, ακόμη και όταν είστε επικεφαλής της δικής σας ανεξάρτητης επιχείρησης σχεδιασμού. Μαζί με το δημιουργικό σας έργο, αναμένεται να κάνετε ταχυδακτυλουργίες στον ιστότοπό σας, καθώς και στις ανάγκες των πελατών σας.


Είτε είστε μόνοι ή έχετε μια ομάδα πίσω σας, μπορεί να γίνει συντριπτική. Οι συνεχείς τεχνικές διαταραχές, η πτώση της επισκεψιμότητας των επισκεπτών ή το κακόβουλο λογισμικό που δεν είστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε μπορεί να σας αφήσουν να αισθανθείτε απελπισμένοι και απογοητευμένοι.

Υπάρχουν όμως και άλλα μέρη για να στρίψετε. αν δυσκολεύεστε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα αυτά τα ζητήματα, η χρήση μιας εξειδικευμένης ομάδας υποστήριξης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστρέψετε στα πόδια σας – έτσι μπορείτε να ξεχάσετε αυτά τα ζητήματα και να επιστρέψετε στο σχεδιασμό!

1. Υποστήριξη Web Hosting

Υποστήριξη Web Hosting

Ένας σχεδιαστής Ιστού δεν είναι τίποτα χωρίς ιστότοπους και όλοι οι ιστότοποι χρειάζονται φιλοξενία. Εάν προκύψουν τεχνικά ζητήματα, ο πρώτος που θα συμβουλευτείτε είναι συχνά ο πάροχος φιλοξενίας. Συνήθως είναι δωρεάν και η πλειοψηφία προσφέρει 24ωρη υποστήριξη.

Θυμηθείτε, η επιλογή ενός σταθερού κεντρικού υπολογιστή θα πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Αυτό που έχει χρήσιμη υποστήριξη, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, βασικές δυνατότητες ασφάλειας και SEO και βελτιστοποίηση WordPress είναι πράγματα που πρέπει να προσέχετε. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε εκατοντάδες για περιττά χαρακτηριστικά. Το πολύ, θα πρέπει να το ενισχύσετε μόνο με λογισμικό ασφαλείας ή επιπλέον βελτιστοποίηση SEO.

Εν ολίγοις: Αναζητήστε έναν οικοδεσπότη Ιστού που προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος ή ό, τι χρειάζεστε. Η υποστήριξη που είναι πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί σας είναι απαραίτητη και τυχόν πρόσθετα που εξαλείφουν την ανάγκη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τρίτων ή σουίτες ασφαλείας είναι επίσης υπέροχα.

Μπορείτε να πάτε για μεγαλύτερες εταιρείες όπως το Siteground ή το Bluehost, αλλά μερικές φορές η επιλογή μιας μικρότερης επιχείρησης είναι καλύτερη, επειδή μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη.

Συνιστούμε συνήθως τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε. Η κορυφαία επιλογή μας είναι το WP Engine (το οποίο υποστηρίζει το WPExplorer), το οποίο προσφέρει εξαιρετική ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη με εισιτήρια. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, προσφέρουν επίσης τηλεφωνική υποστήριξη για προγράμματα επιπέδου ανάπτυξης και κλίμακας. Άλλες εξαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν το Kinsta και το Flywheel (αν και μπορείτε να ελέγξετε την καλύτερη λίστα φιλοξενίας WordPress εάν θέλετε να δείτε περισσότερα).

Παρακολουθήστε μια εταιρεία με μια φιλική ομάδα που προσφέρει υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου. Ελέγξτε τις κριτικές στο διαδίκτυο για καλές εταιρείες που δίνουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν θα κάνετε λάθος.

2. Υποστήριξη θέματος και προσθηκών

Υποστήριξη θεμάτων και προσθηκών

Εάν χρησιμοποιείτε θέματα ή προσθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τρίτους προγραμματιστές, ενδέχεται κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή διενέξεις. Διακοπή εικόνων, εξαφάνιση αναρτήσεων ιστολογίου και ούτω καθεξής. Μπορείτε να το αναφέρετε με τον προγραμματιστή και συχνά θα χαρούν να ρίξουν μια ματιά και να προσφέρουν προτάσεις. Οι περισσότεροι ιστότοποι θεμάτων ή προσθηκών premium περιέχουν ένα φόρουμ ή τουλάχιστον σχόλια όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε σχετικά με το πρόβλημά σας. Απλώς θυμηθείτε να είστε ειλικρινείς όταν ζητάτε βοήθεια. Εάν έχετε πραγματοποιήσει μόνοι σας αλλαγές ή προσαρμογές, βεβαιωθείτε ότι ο προγραμματιστής είναι ενήμερος, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα.

Εάν το ζήτημα εκτελείται βαθύτερα από ό, τι μπορεί να βοηθήσει, ή απλά θέλετε μια ειδική ομάδα, μια τυπική υπηρεσία υποστήριξης WordPress θα λειτουργήσει καλά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν υποστήριξη θέματος και προσθηκών. Δύο εταιρείες που είναι WPFixIt, μια υπηρεσία γρήγορης επιδιόρθωσης με εφάπαξ χρέωση και WPM Διατηρητής, με την πιο ακριβή αλλά πολύ επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού.

3. Ενημερώσεις WordPress & Τεχνική υποστήριξη

Ενημερώσεις WordPress & Γενική τεχνική υποστήριξη

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, πιθανότατα γνωρίζετε τώρα ότι δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστείτε. Κάθε μέρα, μια προσθήκη πρέπει να ενημερώνεται, ο ιστότοπος πρέπει να τροποποιείται και κάθε τόσο κάτι εκρήγνυται. Αυτό ισχύει τόσο για τους δικούς σας ιστότοπους όσο και για τους πελάτες σας. Είστε σχεδιαστής! Θα πρέπει να εργαστείτε για τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου ή θέματος, χωρίς να ασχολείστε με μικρά τεχνικά θέματα.

Ευτυχώς, υπάρχει μια πληθώρα υπηρεσιών συντήρησης WordPress που κάνουν αυτές τις μη αυτόματες εργασίες λιγότερο επιβαρυντικές και σας επιτρέπουν να επιστρέψετε στα διασκεδαστικά πράγματα. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται Maintainn, WP Curve, WP Butler και πολλά άλλα (απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε περισσότερα). Επιλέξτε ένα που παρέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, πρώτα απ ‘όλα, διατηρώντας παράλληλα έναν λογικό προϋπολογισμό. Πόσο αξίζει ο χρόνος σας για εσάς?

Ως μια επιπλέον σημείωση: παρόλο που ενδέχεται να μην μπορεί να αυτοματοποιήσει τις ενημερώσεις προσθηκών για εσάς, η εταιρεία φιλοξενίας σας ενδέχεται να μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα. Αναζητήστε έναν κεντρικό υπολογιστή που υποστηρίζει το WordPress και προσφέρει βοήθεια για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση του. Δεν παρέχουν όλοι οι οικοδεσπότες υποστήριξη WP, οπότε δείτε εάν είναι εξοικειωμένοι με την πλατφόρμα προτού απευθυνθείτε σε αυτούς για βοήθεια.

Γενική τεχνική υποστήριξη

Δεν χρησιμοποιείτε WordPress; Η τεχνική υποστήριξη μπορεί να μην είναι τόσο φθηνή. Σχεδόν κάθε σχεδιαστής ιστού γνωρίζει λίγο HTML, CSS ή Javascript – αλλά όταν χτυπήσουν σημαντικά ζητήματα, ίσως να μην ξέρετε τι να κάνετε.

Πριν αποφασίσετε έναν σύμβουλο πληροφορικής, αναζητήστε κριτικές εκτός ιστότοπου και δείτε τι έχουν να πουν οι χρήστες. Θα μπορούσε να σημαίνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιλογή μιας εταιρείας που δεν αξίζει πολύ, ακόμη και μια απλή απάτη ή μια ποιοτική επένδυση.

4. Ασφάλεια ιστότοπου & αντίγραφα ασφαλείας

Ασφάλεια ιστότοπου και αντίγραφα ασφαλείας

Όταν βάζετε τον ιστότοπό σας εκεί έξω, ανοίγετε τον εαυτό σας για πιθανή επίθεση. Οι αθώοι ιστότοποι μπορούν να μετατραπούν σε φορείς διανομής κακόβουλου λογισμικού ή το ransomware θα μπορούσε να κρατήσει κρίσιμα αρχεία και να απαιτήσει πληρωμή. Αν και σπάνιες, αυτές οι καταστάσεις είναι μια απογοητευτική υπενθύμιση της σημασίας της διαδικτυακής ασφάλειας.

Ευτυχώς, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τείνουν να συνοδεύονται από άλλες υπηρεσίες πληροφορικής. Ωστόσο, εάν έχετε λάβει μια πρώτη νοοτροπία ασφάλειας ή έχετε αποφασίσει να παραλείψετε τη γενική τεχνική υποστήριξη, ένα εργαλείο που θέτει τον ιστότοπό σας στο κλείδωμα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Για ασφάλεια, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Sucuri – μια σουίτα υποστήριξης που είναι εξαιρετικά προσιτή για όλες τις προσφορές της. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα τείχος προστασίας που συνοδεύεται από προστασία DDoS. Αν και υπάρχουν πολλά πρόσθετα και τρόπος βελτίωσης της ασφάλειας του WordPress, μια επαγγελματική υπηρεσία όπως το Sucuri είναι η απόλυτη άμυνα (για εσάς και τους πελάτες σας).

Όπως και με τις εταιρείες πληροφορικής, ελέγξτε κριτικές πριν επενδύσετε σε υπηρεσία ασφαλείας ή εφεδρική.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Η διατήρηση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, αν και συχνά παραβλέπεται, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάθε κάτοχος ιστότοπου πρέπει να κάνει. Δεν θα ξέρετε πόσο χάσατε αυτές τις φωτογραφίες ή αναρτήσεις ιστολογίου ή αρχεία βάσης δεδομένων έως ότου εξαφανιστούν – εξαφανιστούν από έναν ιό ή μια φυσική καταστροφή ή κάποια άλλη καταστροφή. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μάθετε πώς να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του WordPress μόνοι σας, είτε είναι χειροκίνητο είτε με μια υπηρεσία όπως VaultPress.

Οι περισσότερες σουίτες τεχνολογίας διαθέτουν εφεδρικά αντίγραφα, οπότε ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα σε αυτό. Φιλοξενίες, υπηρεσίες ασφαλείας, πακέτα τεχνικής υποστήριξης – πιθανότατα, ένα από αυτά έχει αυτό το κρίσιμο χαρακτηριστικό. Εάν αποτύχετε, αναζητήστε μια υπηρεσία όπως WP Site Care. Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πολλά προσιτά σχέδια, πλούσιος χώρος … Είναι ό, τι πρέπει να ψάχνετε.

5. Υποστήριξη SEO

Υποστήριξη SEO

Χρειάζεται πολλή δουλειά για τη βελτίωση του WordPress SEO σας. είναι καλύτερο να το κάνετε όταν ξεκινάτε από το μηδέν, παρά στη μέση. Ωστόσο, οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO που μπορούν να παρέχουν είναι ανεκτίμητες για την αύξηση των επισκεπτών του ιστότοπου.

Κατά την αναζήτηση ενός ειδικού SEO, είναι σημαντικό να προσέχετε για παραπλανητικές πρακτικές που θα μπορούσαν να βλάψουν τις κατατάξεις αναζήτησης ή να σας απομακρύνουν εντελώς από τις μηχανές. Αυτός ο οδηγός από την Google περιγράφει μερικές σκιερές πρακτικές που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Αλλά μην το αφήσετε να σας αποτρέψει. Απλά φροντίστε να κάνετε πάντα την έρευνά σας σε μια εταιρεία εκ των προτέρων. Ευχόμαστε να προτείνουμε μια συγκεκριμένη εταιρεία για αυτό, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς εξαρτάται από την επιχείρηση και την τοποθεσία σας. Εάν είστε πιτσαρία, είστε καλύτερα με τους τοπικούς ειδικούς SEO – πιθανώς άτομα με γραφείο στην πόλη σας. Θα πρέπει να γνωρίζουν την περιοχή και να σας βοηθήσουν να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά, όπως “καλύτερη πίτσα Τορόντο” ή “πίτσα στο Τορόντο στο κέντρο της πόλης”, αν είναι εκεί που βρίσκεστε. Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις (όπως το WPExplorer) πιθανότατα μπορούν να πάνε καλά με μια απομακρυσμένη εταιρεία, αλλά κατά προτίμηση μια εταιρεία που ειδικεύεται στη βιομηχανία τους. Για το WPExplorer, θα αναζητούσαμε κάποιον που κατανοεί τη θέση του WordPress. Παίρνετε την ιδέα.

Όχι άλλες καταστροφές

Είτε μια καθιερωμένη επιχείρηση είτε ένα άτομο που κάνει την πρώτη κατάδυση στο freelancing, είναι σημαντικό είτε να έχετε ένα δίκτυο υποστήριξης για να σας πιάσει όταν υπάρχει κρίση.

Η διασφάλιση ότι ο οικοδεσπότης Ιστού της επιλογής σας είναι χρήσιμος και αφοσιωμένος στους πελάτες του μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αν βρεθείτε ότι χρειάζεστε λίγη επιπλέον υποστήριξη, υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που είναι πρόθυμες να απομακρύνουν τον φόρτο εργασίας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ελέγξτε τις κριτικές (ή ακόμα και επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία) για να βεβαιωθείτε ότι αυτή που επιλέγετε είναι κατάλληλη για εσάς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map