35+ καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι Στοκ Φωτογραφίες

35+ Καλύτερες δωρεάν τοποθεσίες Στοκ Φωτογραφίες Ιστοσελίδες για WordPress

Η χρήση όμορφων και ελκυστικών εικόνων μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το κοινό σας στον ιστότοπό σας. Το περιεχόμενο που εμφανίζει εντυπωσιακές φωτογραφίες λαμβάνει περισσότερες αναγνώσεις και κοινοποιήσεις, θα αυξήσει τον αριθμό των επιστρεφόμενων επισκεπτών που λαμβάνετε και τελικά θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να επιτύχει τους στόχους του.


Αλλά η εύρεση φωτογραφιών μετοχών που δίνουν στον ιστότοπό σας τον παράγοντα «wow» μπορεί να είναι δύσκολη. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους δωρεάν φωτογραφιών και δωρεάν φωτογραφικών αποθεμάτων. Ας ελπίσουμε ότι, ό, τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας στο WordPress, θα υπάρχει κάτι εδώ για εσάς.

Υπάρχουν πολλές δωρεάν ιστοσελίδες με φωτογραφίες από τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε γρήγορα και εύκολα μια εικόνα υψηλής ποιότητας. Εάν είστε blogger ή μικρή επιχείρηση που χρειάζεται περιστασιακή φωτογραφία για περιεχόμενο ιστότοπου WordPress, τότε ένας από αυτούς τους δωρεάν ιστότοπους φωτογραφίας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

1. Απεμπλοκή

Απεμπλοκή

Απεμπλοκή είναι ο αγαπημένος μας δωρεάν πόρος φωτογραφίας (τους χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά για αναρτήσεις ιστολογίου). Αυτός ο ιστότοπος έχει μια συλλογή από πάνω από 200.000 εικόνες υψηλής ανάλυσης, με εκατοντάδες ακόμη να προστίθενται καθημερινά. Οι φωτογραφίες παρέχονται από μια κοινότητα με περισσότερους από 41.000 φωτογράφους και είναι όλες ελεύθερες να χρησιμοποιηθούν για προσωπικούς και εμπορικούς σκοπούς.

Το Unsplash παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής, δημιουργίας των δικών σας συλλογών και παρακολούθησης αγαπημένων φωτογράφων. Κατά την αναζήτηση μιας εικόνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δικούς σας όρους ή να δείτε μια έτοιμη συλλογή. Το Unsplash έχει μια ενδιαφέρουσα και ποικίλη γκάμα εικόνων και παρέχει στις φωτογραφίες μια επαγγελματική αίσθηση και φινίρισμα. Αυτό είναι ένα εργαλείο που σίγουρα αξίζει να δείτε.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay υπερηφανευόμαστε για την κοινότητα δημιουργικών, την κοινή χρήση και τη χρήση φωτογραφιών, εικονογραφήσεων, διανυσμάτων, γραφικών και βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα. Και πάλι, η άδεια CC0 ισχύει για όλο το περιεχόμενο που κυκλοφορεί. Επομένως, όλα τα μέσα είναι δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση και η απόδοση δεν είναι απαραίτητη.

Το Pixabay εμφανίζει αυτήν τη στιγμή πάνω από 1.090.000 εικόνες και βίντεο. Το ευρύ φάσμα των προσφερόμενων εικόνων το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή είτε ψάχνετε για μια εικόνα, ένα διάνυσμα, μια φωτογραφία ή κάτι άλλο.

Το Pixabay ενθαρρύνει τους χρήστες να εγγραφούν και να δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό (δωρεάν). Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε και να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αγαπημένες εικόνες, να ακολουθήσετε άλλους χρήστες, να στείλετε μηνύματα και πολλά άλλα.

3. PicJumbo

Picjumbo είναι μια δωρεάν φωτογραφία μετοχών που ανήκει και συντηρείται από τον Viktor Hanacek. Αρχικά ο Viktor χρησιμοποίησε τον ιστότοπο για να μοιραστεί τις δικές του δωρεάν φωτογραφίες, αλλά από τότε που δημιουργήθηκε, ο Picjumbo έχει μεγαλώσει και τώρα δέχεται και μοιράζεται φωτογραφίες από πολλούς δημιουργούς.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 1500+ δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων, αλλά αν θέλετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό premium για να έχετε πρόσβαση σε 30+ περισσότερες φωτογραφίες κάθε μήνα. Όλες οι φωτογραφίες είναι ελεύθερες να χρησιμοποιηθούν όπως θέλετε, εκτός εάν θέλετε να αναδιανείμετε σε αυτήν την περίπτωση που θα χρειαστεί Εγγραφείτε.

4. RawPixel

RawPixel Φωτογραφίες αρχείου

Ίσως αυτό το όνομα ακούγεται οικογένεια, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους συνεισφέροντες στο Unsplash. Αλλά για περισσότερη ποικιλία κατευθυνθείτε προς το RawPixel κύρια ιστοσελίδα. Εδώ θα βρείτε δωρεάν φωτογραφίες, διανύσματα και ακόμη και PSD. Η δωρεάν συλλογή τους περιλαμβάνει περίπου 200.000 φωτογραφίες για να διαλέξετε. Αλλά αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, προσφέρουν επίσης premium συνδρομές (που περιλαμβάνουν άδειες εμπορικής χρήσης για τις φωτογραφίες τους) για επιπλέον 30.000+ αποθέματα.

5. Pexels

Πεξέλ

Πεξέλ είναι ένας δωρεάν πόρος φωτογραφιών μετοχών που μοιράζεται τις εικόνες του υπό την άδεια Creative Commons Zero (CC0). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες τους για προσωπική και εμπορική χρήση. Επομένως, εάν εκτελείτε μια διαδικτυακή επιχείρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες της Pexels στον ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς να χρειάζεται να την αποδώσετε στον ιστότοπο ή στον φωτογράφο.

Η Pexels προσφέρει σήμερα πάνω από 30.000 δωρεάν φωτογραφίες. Επιπλέον, προστίθενται 3.000 ακόμη σε μηνιαία βάση. Μη διστάσετε να αντιγράψετε, να τροποποιήσετε και να διανείμετε αυτές τις όμορφες εικόνες. Οι εικόνες είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη λήψης, καθώς και ένα προσαρμοσμένο μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

6. PikWizard

pikwizard δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer.png

PikWizard είναι ένας υπέροχος δωρεάν ιστότοπος με φωτογραφίες με πάνω από 100.000 εντελώς δωρεάν εικόνες. Πάνω από 20.000 από αυτές τις φωτογραφίες είναι αποκλειστικές σε αυτές.

Το PikWizard υπερηφανεύεται για δωρεάν φωτογραφίες χρηστών – κάτι που τείνει να είναι σπάνιο σε δωρεάν ιστότοπους φωτογραφίας αποθεμάτων. Αναζητήστε λέξεις-κλειδιά όπως “γραφείο” ή “σύσκεψη” και θα δείτε την ποιότητα των φωτογραφιών αποθεμάτων που προσφέρει το PikWizard!

7. Best Στοκ φωτογραφία δωρεάν

καλύτερες φωτογραφίες αποθεμάτων δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Αλλο αξιοπρεπής συλλογή από φωτογραφίες αποθεμάτων με άδεια βάσει CC0 – που σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να τις χρησιμοποιήσετε σε όλα τα έργα σας!

8. Burst (από Shopify)

έκρηξη από shopify δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Το Shopify κάνει πολλά για να κάνει τους πελάτες τους να πετύχουν. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας επιμελημένης βιβλιοθήκης δωρεάν φωτογραφιών με τίτλο Εκρηξη. Οι φωτογραφίες είναι δωρεάν για λήψη για πελάτες Shopify και άλλα.

9. EveryPixel

everypixel υψηλής ανάλυσης δωρεάν στοκ φωτογραφίες wpexplorer

EveryPixel είναι μια μηχανή αναζήτησης χρηματιστηριακών φωτογραφιών που μπορεί να σαρώσει σε δωρεάν και επί πληρωμή ιστοτόπους φωτογραφίας αποθεμάτων – που τροφοδοτούνται από την AI. Μπορείτε πάντα να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης μόνο από δωρεάν ιστότοπους φωτογραφίας μετοχών!

10. FoodiesFeed

foodiesfeed υψηλής ανάλυσης δωρεάν στοκ φωτογραφίες wpexplorer

FoodiesFeed είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς. Μια εξαιρετική, επιμελημένη συλλογή δωρεάν φωτογραφιών που σχετίζονται με το φαγητό.

11. Δωρεάν εικόνες

freeimages υψηλής ανάλυσης δωρεάν στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Δωρεάν εικόνες έχει μια καλή συλλογή φωτογραφιών αποθεμάτων και διαθέτει χρήσιμες συλλογές φωτογραφιών που μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο εάν εργάζεστε σε ένα σχετικό έργο.

12. Δωρεάν φωτογραφίες

freephotos.cc υψηλής ανάλυσης δωρεάν στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Δωρεάν φωτογραφίες προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων ομαδοποιημένες σε συνολικά 100 κατηγορίες. Υπάρχει ακόμη και ένας διαδικτυακός επεξεργαστής φωτογραφιών.

13. FreeStocks

freestock.org υψηλής ανάλυσης δωρεάν στοκ φωτογραφίες wpexplorer

FreeStocks έχει μια ωραία συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε 7 κατηγορίες, δηλαδή. – ζώα, πόλη και αρχιτεκτονική, μόδα, τρόφιμα και ποτά, φύση, αντικείμενα και τεχνολογία και άνθρωποι.

14. Δωρεάν φωτογραφία

δωρεάν φωτογραφία δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Δωρεάν φωτογραφία διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από εννέα διαφορετικές κατηγορίες.

15. Δωρεάν IM

im δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Είμαι ελεύθερος προσφέρει επιλεγμένη συλλογή δωρεάν φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης από διάφορες κατηγορίες, όπως αναψυχή, ασπρόμαυρη, ατμοσφαιρική, αστική περιοχή και άλλα!

16. Τζέι Μάντρι

jay mantri δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Τζέι Μάντρι μοιράζεται μια όμορφη συλλογή δωρεάν φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης μέσω του ιστολογίου του Tumblr, με την άδεια CC0.

17. Φωτογραφίες Kaboom

kaboom pics δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Φωτογραφίες Kaboom έχει μια φανταστική συλλογή από αυθεντικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που μπορούν να αναζητηθούν μέσω μιας παλέτας χρωμάτων.

18. Η ζωή του Pix

ζωή pix δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Η ζωή του Pix έχει μια τεράστια συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που συνεισφέρουν φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο. Οι εγκέφαλοι πίσω από αυτόν τον ιστότοπο, LEEROY δημιουργικό, Εκτελέστε επίσης έναν αδελφό ιστότοπο Life of Vids που περιλαμβάνει δωρεάν λήψεις βίντεο αποθεμάτων που είναι ιδανικά για ρυθμιστικά, υπόβαθρα και άλλα.

19. Μικρά οπτικά

μικρές εικόνες δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Μικρά οπτικά προσφέρει μια επιμελημένη συλλογή δωρεάν φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας και μπορούν να ληφθούν σε αρχεία. Δεν έχουν λειτουργία αναζήτησης. Σε ξεχωριστή σημείωση, ο ιστότοπος δεν προσθέτει πλέον νέες φωτογραφίες μετοχών μετά την ατυχή κατάρρευση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου. Οι φωτογραφίες παραμένουν διαδικτυακές και κοινοποιούνται ως αφιέρωμα στην προσπάθειά του.

20. Μαγδελήνη

magdeleine δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Μαγδελήνη προσφέρει μια όμορφη συλλογή επιλεγμένων δωρεάν φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με φωτογραφίες σε 8 κατηγορίες, που αποδίδονται στον τομέα CC0. Επίσης, συνεχίζουν να προσθέτουν μια δωρεάν φωτογραφία μετοχής κάθε μέρα!

21. Αποθέματα MMT

mmt υψηλής ανάλυσης δωρεάν στοκ φωτογραφίες wpexplorer

ΜΜΤ (The Moment Captured) παρέχει δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων για εμπορική χρήση. Οι φωτογραφίες έχουν άδεια με άδεια CC0, οπότε μπορούν να ληφθούν δωρεάν, να χρησιμοποιηθούν και να αναδιανεμηθούν τόσο για προσωπικούς όσο και για εμπορικούς σκοπούς. Αυτό καθιστά το MMT μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε εικόνες για προβολή σε ιστότοπους, θέματα, πρότυπα, έντυπο υλικό, κοινωνικές δημοσιεύσεις, εφαρμογές ή εργαλεία σχεδίασης, για να αναφέρουμε μερικά.

Το περιεχόμενο του MMT καλύπτει πολλές κατηγορίες, όπως μακρο φωτογραφία, σκηνές πόλεων, φύση, χώρους εργασίας και πολλά άλλα. Νέες εικόνες προστίθενται κάθε εβδομάδα και μια σειρά από ενδιαφέρουσες κατηγορίες παρουσιάζονται σε γκαλερί. Ένα ενεργό ιστολόγιο κοινοποιείται επίσης στον ιστότοπο.

22. Άλκες

moose δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Αμερικάνικη έλαφος έχει μια φανταστική συλλογή από μοναδικές δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Προσφέρει έναν τόνο δωρεάν φωτογραφίες μεμονωμένων χαρακτήρων και φόντου που είναι ιδανικό για επιλεγμένες δημοσιεύσεις ιστολογίων και ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων. Ωστόσο, έχουν άδεια βάσει του CC BY-ND 3.0, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσετε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο.

23. MorgueFile

morguefile δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Αν και δεν είμαι οπαδός του ονόματος, MorgueFile έχει μια συλλογή από πάνω από 350.000 δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

24. MyStockPhotos

mystockphotos δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

MyStockPhotos είναι μια φανταστική συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από το Themeisle.

25. NegativeSpace

αρνητικός χώρος δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Αρνητικό διάστημα σας δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με άδεια χρήσης CC0 – επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες οπουδήποτε!

26. Φωτογραφία

δωρεάν φωτογραφία υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες wpexplorer

Φωτογραφία Διαθέτει μια όμορφη συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε 12 κατηγορίες. Εμπίπτουν στην άδεια CC0, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε έργο.

27. Αρχείο δημόσιου τομέα

designrush δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Αρχείο δημόσιου τομέα έχει μια ωραία συλλογή από 200+ δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε 14 κατηγορίες. Όλες οι εικόνες υπόκεινται σε άδεια βάσει του CC0 που σας επιτρέπουν να τις χρησιμοποιείτε σε οποιοδήποτε και κάθε έργο.

28. ScatterJar

scatterjar δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

ScatterJar είναι ένας ειδικός ιστότοπος για δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για οτιδήποτε σχετίζεται με το φαγητό. Έχουν ειδικές κατηγορίες για τρόφιμα, όπως λαχανικά, ποτά, βότανα και μπαχαρικά και άλλα.

29. ShotStash

shotstash δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

ShotStash διαθέτει μια όμορφη συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που είναι κομψά μοναδικά στη φύση. Οι εικόνες ομαδοποιούνται σε 10 κατηγορίες και διαθέτουν άδεια στο CC0.

30. SkitterPhoto

skitterphoto δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

SkitterPhoto έχει μια όμορφη συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με άδεια χρήσης υπό την άδεια του δημόσιου τομέα CC0.

31. Snapwire Snaps

snapwire snaps δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Snapwire κουμπώνει είναι μια επιμελημένη συλλογή δωρεάν φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης από φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.

32. SplitShire

splitshare δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

SplitShire είναι ένα μεμονωμένο έργο με 900+ δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση.

33. StockSnap

stocknap.io δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

StockSnap έχει μια λαμπρή συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Διαθέτει επίσης ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τάσεις εικόνων και δυνατότητα ταξινόμησης εικόνων με βάση τον αριθμό προβολών ή λήψεων.

34. StyledStock

styledstock δωρεάν υψηλής ανάλυσης στοκ φωτογραφίες wpexplorer

Στυλ τοποθετούνται ως γυναικεία ιστοσελίδα φωτογραφίας αποθεμάτων. Παίρνετε πρόσβαση σε δωρεάν επιμελημένες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ιδανικές για αναρτήσεις ιστολογίου, διαφημίσεις και άλλα.

35. SuperFamousImages

superfamousimages δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Αυτό είναι ένα δευτερεύον έργο από Superfamous Studios και διαθέτει εξαιρετικές δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με επίκεντρο τη φωτογραφία τοπίου και φύσης.

36. ThePatternLibrary

patternlibrary δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης wpexplorer

Αν και τεχνικά δεν είναι ιστότοπος φωτογραφιών μετοχών, ThePatternLibrary προσφέρει όμορφα σχέδια δωρεάν για λήψη στο επόμενο έργο σας.

Μπόνους: Οι καλύτεροι ιστότοποι χρηματιστηριακών αποθεμάτων Premium

Εκτός από πολλές ιστοσελίδες που εμφανίζουν δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από ιστότοπους υψηλής ποιότητας. Αυτοί οι ιστότοποι, συνολικά, παρέχουν φωτογραφίες υψηλότερης ποιότητας, καθώς και πολύ μεγαλύτερη επιλογή. Προσφέρουν επίσης πολλές επιπλέον δυνατότητες, όπως εργαλεία επεξεργασίας, στοιχεία ψηφιακού σχεδιασμού, εικόνες, βίντεο κλιπ και πολλά άλλα.

Εάν είστε μια μεγάλη επιχείρηση ή η δουλειά σας απαιτεί να εργάζεστε με εικόνες σε καθημερινή βάση, τότε η πρόσβαση σε επαγγελματικές φωτογραφίες κορυφαίας κατηγορίας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Επομένως, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο premium εικόνας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους διαθέσιμους ιστότοπους.

Bigstock

Bigstock Φωτογραφίες αρχείου

Bigstock είναι ένας ιστότοπος μετοχών για φωτογραφίες με περισσότερες από 57 εκατομμύρια φωτογραφίες, διανύσματα και βίντεο για να διαλέξετε. Οτιδήποτε θέλετε πιθανότατα το έχουν. Όλες οι φωτογραφίες τους δεν έχουν δικαίωμα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εικόνες για την επιχείρησή σας όπως απαιτείται (αρκεί να μην τις μεταπωλείτε ή να τις χρησιμοποιείτε ως λογότυπο).

Το Bigstock προσφέρει δύο δομές τιμολόγησης: μηνιαία πακέτα με καθορισμένο αριθμό λήψεων ανά μήνα ή εναλλακτικό πρόγραμμα πίστωσης όπου μπορείτε να συμπληρώσετε και να χρησιμοποιήσετε πιστώσεις όπως απαιτείται. Απλώς επιλέξτε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει!

Στοιχεία Envato

Στοιχεία Envato

Το Envato Elements είναι μια premium συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει ψηφιακά στοιχεία. Στοχεύοντας σε σχεδιαστές, πρακτορεία, εμπόρους και άλλους επαγγελματίες, η Envato Elements παρέχει πάνω από 300.000 δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων, 33.000 γραφικά στοιχεία, μαθήματα, eBook και πολλά άλλα.

Αφού εγγραφείτε στο Envato, μπορείτε να κάνετε λήψη απεριόριστου αριθμού φωτογραφιών από τη βιβλιοθήκη κάθε μήνα, όλες με άδεια εμπορικής χρήσης. Αναζητήστε φωτογραφίες μέσω κατηγοριών ή μέσω πιο συγκεκριμένων φίλτρων όπως προσανατολισμός, φόντο και χρώμα. Αυτό διευκολύνει την εύρεση της σωστής εικόνας για το έργο σας.

Το Envato Elements έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής και αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που χρειάζονται φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία σχεδίασης, σε συχνή και μεγάλη ένταση.

Adobe Stock

Μετοχές της Adobe

Μετοχές της Adobe προσφέρει τρία μηνιαία προγράμματα premium. Με καθεμία από αυτές τις συνδρομές, μπορείτε να κατεβάσετε μια σειρά από εκπληκτικές και πρωτότυπες εικόνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις φωτογραφίες σε έντυπη μορφή, παρουσιάσεις, ιστότοπους και κοινωνικά μέσα, για να αναφέρετε μερικές επιλογές. Περιηγηθείτε σε φωτογραφίες από δυναμικούς καλλιτέχνες και θεματικές γκαλερί ή δείτε την επιλογή βίντεο, τρισδιάστατων στοιχείων και πολλά άλλα.

Όλες οι εικόνες μπορούν να προβληθούν, να αδειοδοτηθούν, να προσπελαστούν και να διαχειριστούν μέσα στο δικό σας Adobe Experience Cloud. Προεπισκόπηση υδατογραφημένων φωτογραφιών στα σχέδιά σας σε Photoshop CC, Illustrator CC, μια εφαρμογή Adobe ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο Adobe, για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα πριν κάνετε μια αγορά. Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε με το Adobe, οι εμπνευσμένες εικόνες τους θα σας εξασφαλίσουν την ιδανική εφαρμογή για το επόμενο δημιουργικό σας έργο.

Σάττερκοκ

Σάττερκοκ

Σάττερκοκ είναι ένας πραγματικά εντυπωσιακός πάροχος υψηλής ποιότητας εικόνας. Παρουσιάζοντας πάνω από 160 εκατομμύρια δωρεάν φωτογραφίες, διανύσματα, εικονογραφήσεις, εικονίδια, βίντεο κλιπ και μουσικά κομμάτια, θα υπάρχει αναμφίβολα κάτι εδώ για εσάς. Συν με το νέο τους Πρόσθετο Adobe, είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας από τις αγαπημένες σας εφαρμογές Creative.

Το Shutterstock προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων συνδρομής για την κάλυψη των αναγκών των ατόμων καθώς και των επιχειρήσεων. Το Shutterstock έρχεται επίσης εξοπλισμένο με το δικό του πρόγραμμα επεξεργασίας, το οποίο παρέχει έτοιμα προς χρήση πρότυπα για τις φωτογραφίες που επιλέγετε να κατεβάσετε, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις εικόνες, να δημιουργήσετε παρουσιάσεις και πολλά άλλα. Εάν ψάχνετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές, τότε το Shutterstock είναι η λύση για εσάς.

Θάνατος στο απόθεμα

Θάνατος στο απόθεμα

Με βάση την ιδέα «όταν το απόθεμα πεθαίνει η τέχνη ευδοκιμεί», Θάνατος στο απόθεμα είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος φωτογραφιών με βάθος που παρέχει επιμελημένες γκαλερί που δημιουργούνται από καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Η εγγραφή σας στον ιστότοπο βοηθά στη χρηματοδότηση μελλοντικών φωτογραφιών που περιλαμβάνουν τη φύση, τη μόδα, το concept art, το χορό, τις ρυθμίσεις γραφείου και πολλά άλλα.

Το καλύτερο είναι ότι καθώς νέες φωτογραφίες κυκλοφορούν κάθε μήνα έρχονται με τη δική τους ιστορία για το πώς δημιουργήθηκαν. Με το Death to Stock δεν παίρνετε μόνο φωτογραφίες, ρίχνετε μια πλήρη ματιά στη δημιουργική διαδικασία που εντάσσεται στη σύλληψη και τη δημιουργία τους. Θα συνιστούσα να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους για πρόσβαση σε εβδομαδιαίες δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων.

Κάναβα

καμβά

Κάναβα είναι ένας ιστότοπος εργαλείων σχεδιασμού γραφικών που περιλαμβάνει πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και πρόσβαση σε πάνω από 1.500.000 δωρεάν και premium φωτογραφίες. Ο ιστότοπος χωρίζει τις φωτογραφίες σε πολλές κατηγορίες, βοηθώντας σας να βρείτε γρήγορα και εύκολα τις εικόνες που χρειάζεστε.

Αυτό είναι ένα δωρεάν εργαλείο, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν φωτογραφίες. Οι πληρωμένες εικόνες ποικίλλουν στην τιμή και η άδεια που παρέχεται με κάθε φωτογραφία εξαρτάται από την τιμή. Επομένως, ελέγχετε πάντα την άδεια πριν χρησιμοποιήσετε μια εικόνα σε ένα έργο. Διατίθεται επίσης ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής, το Canva for Work, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 300.000 δωρεάν εικόνες.

Απόθεμα που βράζει

Stock That Rocks Premium Φωτογραφίες αποθεμάτων

Αν και σχετικά νέο, Απόθεμα που Rocks είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για φωτογραφίες premium. Προσφέρουν μια ποικιλία εικόνων οργανωμένων σε κατηγορίες, συλλογές ή / και συνεδρίες. Το καλύτερο από όλα, χρησιμοποιούν ένα σταθερό στυλ φωτογραφίας. Καθιστώντας τους μια εξαιρετική επιλογή κατά την αναδιαμόρφωση μιας επιχείρησης ή ενός ιστολογίου.

Η βιβλιοθήκη τους περιλαμβάνει μια ποικιλία δωματίων, αντικειμένων, ατόμων και άλλων. Με τις συνδρομές που ξεκινούν μόλις 17 ανά μήνα (για 6 λήψεις) μπορεί να μην είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά οι εικόνες αξίζουν τον κόπο. Μαζί με τις γενικές συνδρομές προσφέρουν επί του παρόντος τυπικές, εκτεταμένες, αποκλειστικές και πρακτικές αδειών για τις φωτογραφίες. Έτσι, εάν θέλετε να είστε ο μόνος που θα χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη εικόνα, μπορείτε να είστε.

Τελικές σκέψεις στις καλύτερες τοποθεσίες φωτογραφιών αποθεμάτων

Για όσους εργάζονται με εικόνες σε καθημερινή βάση, η εγγραφή σε έναν ιστότοπο φωτογραφιών υψηλής ποιότητας θα σας εξοικονομήσει αμέτρητες ώρες ψάχνοντας στον Ιστό για τη σωστή εικόνα. Ένας premium ιστότοπος θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αμέτρητες όμορφες και επαγγελματικές εικόνες, όλες από μία τοποθεσία.

Ωστόσο, ακόμη και αν έχετε έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν μερικές υπέροχες φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε σε δωρεάν ιστότοπους με εικόνα. Και τώρα έχετε μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους με δωρεάν φωτογραφίες! Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις φωτογραφίες που εμφανίζονται σε έναν ιστότοπο, απλώς ρίξτε μια ματιά σε άλλη. Ευτυχισμένη αναζήτηση εικόνων!

Μπορείτε να προτείνετε άλλους εξαιρετικούς ιστότοπους με φωτογραφίες; Παρακαλώ μοιραστείτε τα αγαπημένα σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me