30 συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου για χρήστες Power WordPress

Είναι επίσημο – είμαστε οι πιο ανυπόμονοι άνθρωποι στην ιστορία.


Σύμφωνα με το Statistic Brain, το μέσο εύρος προσοχής μας έχει μειωθεί από δώδεκα δευτερόλεπτα σε μόλις οκτώ από το έτος 2000. Για να το θέσουμε στο πλαίσιο (και να δώσουμε ελαφριά διασκέδαση), η μέση διάρκεια προσοχής ενός χρυσόψαρου είναι ένα εντυπωσιακό εννέα δευτερόλεπτα. Σωστά παιδιά – δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε όσο ένα ψάρι.

Δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι είμαι κάπως άνοσος από την ανυπομονησία που έχει αγκαλιάσει μια γενιά χρηστών του Διαδικτύου – είμαι τόσο εμμονή με το να κάνω πράγματα (και να τα κάνω γρήγορα) ως ο επόμενος άντρας ή κορίτσι. Είμαι πρώτα ένα κλικ, σκεφτείτε αργότερα έναν τύπο άντρα.

Έχοντας αυτό υπόψη, έχω περάσει τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώντας να βρω τρόπους για να κάνω την εμπειρία μου στο WordPress όσο το δυνατόν πιο απλουστευμένη και αποτελεσματική. Νομίζω ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (αν και θα ήθελα να με αποδείξετε λάθος στην παρακάτω ενότητα σχολίων) και τώρα θέλω να σας παρουσιάσω τις συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου. Απολαμβάνω!

30 συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου για χρήστες Power WordPress

 1. Έχει επιβραδυνθεί από όλη αυτή την ακαταστασία στον Πίνακα ελέγχου; Κάντε κλικ στην καρτέλα “Επιλογές οθόνης” στο επάνω μέρος της σελίδας και επιλέξτε ποια μετα-πλαίσια θέλετε να δείτε (ή όχι).
 2. Ίδιο πρόβλημα στην οθόνη Νέα ανάρτηση / σελίδα; Η λύση είναι η ίδια.
 3. Εάν εξακολουθείτε να ελέγχετε τα σχόλια με μη αυτόματο τρόπο, σταματήστε το – η ζωή είναι πολύ μικρή. Εγκατάσταση και ενεργοποίηση Ακίσμετ για την καλύτερη προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και, στη συνέχεια, αποεπιλέξτε το “E-mail μου όποτε κάποιος δημοσιεύει ένα σχόλιο” “” Ένας διαχειριστής πρέπει πάντα να εγκρίνει το σχόλιο “και” Τα σχόλια του συντάκτη πρέπει να έχουν προηγουμένως εγκεκριμένο σχόλιο “στα Ρυθμίσεις> Οθόνη συζήτησης.
 4. Ξεφορτωθήκατε αυτά τα ενοχλητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Απλώς ελέγξτε νέα σχόλια κάθε φορά που συνδέεστε στο WordPress μέσω της καρτέλας Σχόλια στην πλευρική γραμμή. Ή ακόμα καλύτερα, διευκολύνετε τη διαχείριση σχολίων για εσάς προσθέτοντας το πλαίσιο “Πρόσφατα σχόλια” στον Πίνακα ελέγχου. Τώρα μπορείτε να απαντήσετε σε σχόλια μόλις συνδεθείτε.
 5. Χρησιμοποιείτε τη δημοφιλή εφαρμογή Click to Tweet για να ενσωματώσετε προσυμπληρωμένα tweets στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας; Εξοικονομήστε όλο τον χρόνο με το πρόσθετο Easy Tweet Embed:
 6. Αντί να κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για να επιλέξετε κεφαλίδες κάθε φορά, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη απλή συντόμευση πληκτρολογίου: Ctrl + Num (1-6) (PC) ή Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Μιλώντας για συντομεύσεις πληκτρολογίου, η δημιουργία ενός συνδέσμου είναι τόσο απλή όσο πατώντας Ctrl + Shift + A (PC) ή Opt + Shift + A (Mac).
 8. Θέλετε να συνεχίσετε να προωθείτε τις παλιές σας αναρτήσεις στο Twitter, αλλά δεν θέλετε να αφιερώνετε χρόνο σε tweet σε καθημερινή βάση; Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το πρόσθετο Evergreen Post Tweeter και θα κάνει τη δουλειά για εσάς.
 9. Πρέπει να αντικαταστήσετε έναν σύνδεσμο ή μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση σε πολλές αναρτήσεις; Η χειροκίνητη εκτέλεση μπορεί να διαρκέσει πολύ, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αναζήτηση και αντικατάσταση προσθέστε το και ολοκληρώστε το σε λίγα δευτερόλεπτα.
 10. Σύνδεση εσωτερικά; Αντί να πληκτρολογείτε ολόκληρη τη διεύθυνση URL στην οθόνη “Εισαγωγή / επεξεργασία συνδέσμου”, απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση μετά η κατακόρυφη κάθετο στο όνομα τομέα:

Μικρότερες διευθύνσεις URL

 1. Έχετε κολλήσει για νέες ιδέες περιεχομένου; Εγκαταστήστε το Relevanssi αναζήτηση plugin και ελέγξτε το αρχείο καταγραφής αναζητήσεων χρηστών για να μάθετε τι θέλουν να διαβάσουν οι επισκέπτες σας.
 2. Ανησυχείτε ότι ο ιστότοπός σας κατακλύζεται από σπασμένους συνδέσμους, αλλά δεν ξέρετε πώς να τους βρείτε; Εγκατάσταση και ενεργοποίηση Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων και αυτοματοποιήστε τη διαδικασία.
 3. Παίρνετε τακτικά τα αρχεία PHP του θέματος σας; Μάθετε γρήγορα ποια αρχεία PHP εξυπηρετούν ποιες σελίδες στον ιστότοπό σας με το Τι το αρχείο συνδέω.
 4. Σας αρέσει να διατηρείτε καθαρό σπίτι; Αυτοματοποιήστε τη μόνιμη κατάργηση αναρτήσεων και σελίδων από το φάκελο “Κάδος απορριμμάτων” εισάγοντας καθορισμός («EMPTY_TRASH_DAYS», 10) · στο αρχείο wp-config.php (όπου 10 είναι ο αριθμός ημερών μεταξύ κάθε κενής)
 5. Αν θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας, ρίξτε μια ματιά Συνολική προσωρινή μνήμη W3.
 6. Δημιουργείτε συχνά νέους ιστότοπους WordPress με τις ίδιες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και προσθήκες; Αντί να δημιουργείτε τον ίδιο ιστότοπο κάθε φορά, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα κλωνοποίησης ιστότοπων του ManageWP και κάντε το μόνο μία φορά.
 7. Μιλώντας για Διαχείριση WP, εάν έχετε πολλούς ιστότοπους WordPress, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ενημέρωσης με ένα κλικ (δηλαδή ενημέρωση όλων των θεμάτων και προσθηκών σε κάθε ιστότοπο που κατέχετε με ένα κλικ).
 8. Εάν το ManageWP δεν είναι για εσάς (ή εάν έχετε μόνο έναν ιστότοπο), ίσως προτιμάτε το Plugin Central – σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε τις προσθήκες πολύ πιο γρήγορα.
 9. Ή ίσως θέλετε να καταργήσετε εντελώς την πλευρά διαχείρισης του WordPress. Σε αυτήν την περίπτωση, δείτε το WPEngine (το λατρεύουμε).
 10. Θέλετε να παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία σας, αλλά γνωρίζετε ότι χρειάζεται πολύτιμος χρόνος; Εγκαθιστώ Jetpack και ενεργοποιήστε την ενότητα στατιστικών στοιχείων του WordPress.com και μπορείτε να παρακολουθείτε βασικά δεδομένα αναλυτικών στοιχείων από τον πίνακα ελέγχου του WordPress:

Στατιστικά WordPress.com

 1. Μιλώντας για το Jetpack, χρησιμοποιήστε την ενότητα Δημοσίευση για να αυτοματοποιήσετε την προώθηση των νέων σας δημοσιεύσεων μέσω Facebook και Twitter.
 2. Είστε λάτρης του Twitter; Εξοικονομήστε χρόνο και κάντε το WordPress να δημιουργήσει αυτόματα συνδέσμους για τα ονόματα χρήστη του Twitter στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας με αυτόν τον κώδικα.
 3. Ξοδεύετε πολύ χρόνο κατεβάζοντας εικόνες από το Google και το Compfight μόνο για να τις ανεβάσετε στον ιστότοπό σας; Απλοποιήστε δραστικά τη διαδικασία εισάγοντας εικόνες στο WordPress απευθείας από την αρχική διεύθυνση URL με την προσθήκη Grab & Save.
 4. Σε ένα παρόμοιο θέμα, διευκολύνετε την εισαγωγή νέων εικόνων σε αναρτήσεις και σελίδες με το πρόσθετο Faster Image Insert.
 5. Εσείς χρειάζομαι αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν χρειάζεστε πόνο στο πρόσθετο χωρίς κώλο που καθιστά τη διαδικασία δυνητικά περίπλοκη και αναξιόπιστη. Εξοικονομήστε μόλις $ 5 το μήνα για άψογη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά με VaultPress:

VaultPress

 1. Η πληκτρολόγηση ετικετών ALT και τίτλου σε κάθε εικόνα που ανεβάζετε είναι πόνος. Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία με εικόνες SEO Friendly.
 2. Πρέπει να δημιουργήσετε συνδέσμους ανακατεύθυνσης από με το WordPress (π.χ. για να αποκρύψετε συνδέσμους συνεργατών); Εγκαθιστώ Pretty Link Lite και κάντε το απευθείας από τον Πίνακα ελέγχου σας.
 3. Δημιουργήστε έναν χάρτη ιστότοπου XML με το πάτημα ενός κουμπιού με το Χάρτες ιστοτόπου Google XML plugin (θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Yoast SEO Λειτουργία χάρτη ιστότοπου).
 4. Θέλετε ταχύτερη φόρτωση εικόνων; Χρησιμοποιήστε το WP Smush συνδέω.
 5. Θέλω ακόμη και γρηγορότερη φόρτωση εικόνων, αλλά αγαπάτε την ασυμπίεστη ποιότητα των αρχείων PNG; Χρησιμοποιήστε το TinyPNG εργαλείο για τη δημιουργία μικρών εικόνων με έξυπνη συμπίεση εικόνας που είναι αόρατη με γυμνό μάτι.

TinyPNG

Σειρά σου!

Εντάξει, το παραδέχομαι – δεν υπάρχει απολύτως τρόπος να συμπεριλάβω κάθε δυνατή εξοικονόμηση χρόνου στο WordPress. Αλλά εκεί έρχεστε. Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα που σας εξοικονομεί χρόνο στο WordPress που δεν ανέφερα παραπάνω.

Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να μοιραστείτε – μην ντρέπεστε! Πείτε μας τι εσείς να δουλεύετε πιο γρήγορα στο WordPress στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ανυπομονώ να μάθω μερικές νέες συμβουλές!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map