3 λιγότερο γνωστές συμβουλές διαχείρισης εικόνων στο WordPress

λιγότερο γνωστές συμβουλές διαχείρισης εικόνων wordpress
 1. 1. Ο απόλυτος οδηγός για τη διαχείριση εικόνων του WordPress
 2. 2. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: 3 λιγότερο γνωστές συμβουλές διαχείρισης εικόνων στο WordPress
 3. 3. WordPress Image SEO Λάθη & Πώς να τα διορθώσετε

Καλώς ήλθατε στη δεύτερη ανάρτηση στο Ο τελικός οδηγός για τη διαχείριση εικόνων στο WordPress. Η πρώτη ανάρτηση αφορούσε το ξεκίνημα με το δεξί πόδι. Μάθαμε πότε να χρησιμοποιήσουμε μια μορφή εικόνας JPG ή PNG (αν και με αυστηρά παραδείγματα) και μερικές συμβουλές σχετικά με τη σωστή μεταφόρτωση μιας εικόνας αποθεμάτων.


Στη σημερινή ανάρτηση, θα εξετάσουμε μερικές από τις πιο τεχνικές πτυχές της συντήρησης και της διαχείρισης εικόνων στον ιστότοπό σας στο WordPress.

 • Τι συμβαίνει στις εικόνες σας όταν αλλάζετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου ή μετακινείτε διακομιστές?
 • Τι γίνεται αν έχετε πολλούς συντάκτες στον ιστότοπό σας και ορισμένοι από αυτούς συνδέονται με εξωτερικές εικόνες; Πώς μπορείτε να φιλοξενήσετε αυτές τις εικόνες στον διακομιστή σας?
 • Τι συμβαίνει όταν κάποιος συνδέει τις εικόνες σας; Btw τι είναι hotlinking?

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντήσουμε στη σημερινή ανάρτηση. Όπως πάντα με τις δημοσιεύσεις μας, ξεκινάμε με το γιατί και μετά προχωράμε στο πώς. Ας αρχίσουμε!.

Συμβουλή # 1: Διαχείριση εικόνων με ενημερώσεις διευθύνσεων URL ιστότοπου

Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά λάθη που βλέπουμε στους χρήστες του WordPress.

Πότε αλλάζει η διεύθυνση URL του ιστότοπου WordPress?

Αλλά πρώτα, πρέπει να καταλάβουμε πότε μια διεύθυνση URL ιστότοπου είναι πιθανό να αλλάξει. Ακολουθούν τα τρία πιο κοινά σενάρια.

1. Μετακίνηση σε νέο όνομα τομέα

Η διεύθυνση URL του ιστότοπου ενημερώνεται όταν αλλάζετε το όνομα τομέα. Για παράδειγμα, ο Moz ήταν προηγουμένως γνωστός ως SEOMoz. Με τη νέα τους επωνυμία, έπρεπε να ενημερώσουν όλες τις υπάρχουσες διευθύνσεις URL εικόνων, PDF, συνδέσμων συνεργατών κ.λπ. από το seomoz.com στο moz.com

2. Αλλαγή του καταλόγου εγκατάστασης του WordPress

Το URL του ιστότοπου αλλάζει επίσης όταν αλλάζετε το τοποθεσία της εγκατάστασης του WordPress. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια από τις πιο κοινές περιπτώσεις εκεί έξω.

Το WordPress εγκαθίσταται σε έναν νέο προεπιλεγμένο κατάλογο που ονομάζεται ιστολόγιο. Πολλοί χρήστες WordPress για πρώτη φορά καταλήγουν να εγκαταστήσουν το WordPress example.com/blog.

Μόνο αργότερα για να συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν να μετακινήσουν το WordPress στον ριζικό τομέα, δηλαδή. example.com. (Εάν είστε εταιρεία προϊόντων ή υπηρεσιών, η οποία περιελάμβανε μάρκετινγκ περιεχομένου στα μεταγενέστερα στάδια, θα αναφέρατε.)

Μόλις το WordPress μετακινηθεί στον ριζικό κατάλογο, η διεύθυνση URL του ιστότοπου αλλάζει από example.com/blog μόνο example.com. Οποιαδήποτε εικόνα, PDF (ή οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων για αυτό το θέμα) θα μοιάζει με αυτό:

 • ΠΑΛΑΙΟΣ: example.com/blog/ebook.pdf
 • ΝΕΟΣ: example.com/ebook.pdf

3. Εναλλαγή μεταξύ διακομιστών σταδιοδρομίας και παραγωγής (ζωντανά)

Αυτό είναι διαδεδομένο σε ιστολόγια υψηλής επισκεψιμότητας ή ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπου οποιοδήποτε σφάλμα οδηγεί σε μείωση των μετατροπών. Η μετεγκατάσταση από και προς έναν διακομιστή σταδιοποίησης μπορεί να γίνει πολύ απλή αν χρησιμοποιείτε διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή όπως WPEngine ή Flywheel. (Δυστυχώς, εμείς στο WPExplorer χρησιμοποιούμε το WPEngine κατά τη διάρκεια των τριών συνεχόμενων ετών και ποτέ δεν αντιμετωπίζαμε διακοπή λειτουργίας!)

Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν κάποιος ανεβάζει μια εικόνα ή συνδέει με κάποια ανάρτηση χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση URL του διακομιστή σταδιοποίησης. Όταν μεταφέρετε τον ιστότοπό σας πίσω στον ζωντανό διακομιστή, οι σύνδεσμοι των σταδίων χρησιμοποιούνται για εκείνες τις εικόνες που μεταφορτώθηκαν στο περιβάλλον του διακομιστή στάσης. Ως εκ τούτου, αυτό θα πρέπει ιδανικά να αποφεύγεται. Εάν σε περίπτωση που πιστεύετε ότι κάποιος από την ομάδα σας θα μπορούσε να έχει ανεβάσει περιεχόμενο στο περιβάλλον σταδιοποίησης, μπορείτε να εφαρμόσετε την επιδιόρθωση που πρόκειται να μοιραστούμε παρακάτω.

Σε παρόμοια σημείωση, ορισμένοι από εσάς μπορεί να ρωτήσετε – Λοιπόν, ποια είναι η βλάβη στη χρήση συνδέσμων από το διακομιστή σταδίων; Δεν θα εξοικονομήσει εύρος ζώνης από τον τρέχοντα / ζωντανό ιστότοπο?

Δεν νομίζεις ότι κάνεις λάθος. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει σπάνια. Να γιατί:

 1. Ένας διακομιστής σταδιοποίησης εκτελείται συνήθως με χαμηλότερους πόρους. Θα θέλατε σε κίνδυνο την ταχύτητα του ιστότοπου που θα επηρέαζε αρνητικά την εμπειρία χρήστη.
 2. Σε πολλές περιπτώσεις, ο ριζικός σύνδεσμος του διακομιστή στάσης / δοκιμής αλλάζει συνεχώς – κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έναν τόνο σπασμένων συνδέσμων. Φανταστείτε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3000 λέξεων με σπασμένα στιγμιότυπα οθόνης παντού. Πώς θα σε έκανε να νιώσεις?
 3. Αυτό θα επηρέαζε επίσης αρνητικά την εικόνα SEO σας. Θυμηθείτε, η αναζήτηση εικόνων στο Google είναι ακόμη πηγή οργανικής κίνησης. Εάν η εικόνα δεν ανήκει στον τομέα σας – θα χάνατε τη δωρεάν οργανική επισκεψιμότητα και Πόντοι SEO!

Τι προσπαθούμε να λύσουμε?

Τώρα που ξέρουμε πότε μια διεύθυνση URL ιστότοπου WordPress αλλάζει, ας δούμε ένα παράδειγμα όπου υπάρχει πιθανό περιθώριο σφάλματος. Οι σύνδεσμοι που δημιουργήθηκαν αυτόματα (όπως συνδέσμους συνεργατών) δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι σύνδεσμοι που επικολλήθηκαν μη αυτόματα σε αναρτήσεις και σελίδες (όπως εσωτερικοί σύνδεσμοι, σύνδεσμοι εικόνας κ.λπ.) πρέπει να ενημερώνονται μη αυτόματα.

Όλοι χρησιμοποιούμε εικόνες στις αναρτήσεις και τις σελίδες μας. Ένα τυπικό παράδειγμα ενός συνδέσμου εικόνας είναι:

http: //mywpsite.tld/wp-content/uploads/year/month/image-name.png

Όταν αλλάζει η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας στο WordPress, οι σύνδεσμοι προέλευσης όλων των εικόνων πρέπει αλλάξτε επίσης σε:

http: //newwordpressdomain.tld/wp-content/year/month/image-name.png

Όχι μόνο οι εικόνες, όλοι οι σύνδεσμοι (συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων μεταξύ των μηνυμάτων, αρχείων πολυμέσων, PDF κ.λπ.) πρέπει να ενημερώνονται.

Εντάξει, φαίνεται ότι έχουμε συζητήσει το ζήτημα σε βάθος. Τώρα ας δούμε πώς να διορθώσουμε το πρόβλημα μια για πάντα. Όπως πάντα, έχουμε ένα πρόσθετο WordPress για διάσωση!

Velvet Blues Ενημέρωση διευθύνσεων URL

 • Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Velvet Blues Ενημέρωση διευθύνσεων URL
 • Μετά την ενεργοποίηση, κατευθυνθείτε προς Εργαλεία πίνακα εργαλείων WordPress> Ενημέρωση διευθύνσεων URL σελίδα για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις προσθηκών.

Αντικατάσταση διευθύνσεων URL στο WordPress – Ευγενική προσφορά της προσθήκης Velvet Blues Update URLs

Θυμηθείτε πώς χρησιμοποιήσαμε το Βρίσκω και αντικαθιστώ χαρακτηριστικό Microsoft Word; Λοιπόν, αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που κάνει το πρόσθετο! Το ευρήματα τα παλιά URL στη σελίδα ή δημοσιεύστε περιεχόμενο και αντικαθιστά με τις νέες διευθύνσεις URL. Με αυτόν τον τρόπο, οι σύνδεσμοι εικόνας ενημερώνονται σε όλες τις αναρτήσεις σας.

Επιπλέον, μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα της προσθήκης για να βρείτε / να αντικαταστήσετε διευθύνσεις URL σε συνδέσμους ιστότοπων, αποσπάσματα, συνημμένα, προσαρμοσμένα πεδία και μετα-πλαίσια.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για παλιές διευθύνσεις URL στον ιστότοπό σας:

 • Εάν μετακινήσατε έναν διακομιστή σταδιοποίησης, το παλιό URL θα ήταν κάτι σαν: hostname.com
 • Εάν αλλάζετε / ενημερώνετε το όνομα τομέα, απλώς χρησιμοποιήστε το νέο σας όνομα ιστότοπου.
 • Εάν είχατε χρησιμοποιήσει το “https” ως πρωτόκολλο, αντικαταστήστε το “http” με το “https”.

Στο παράδειγμά μας, έχουμε αντικαταστήσει την παλιά διεύθυνση URL από http://seomoz.com προς την https://moz.com. Μόλις εισαγάγετε το παλιό και το νέο URL, απλώς κάντε κλικ στο Ενημέρωση διευθύνσεων URL ΤΩΡΑ. Η προσθήκη θα σαρωθεί όλα τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας και εφαρμόστε τη μαγεία εύρεσης και αντικατάστασης. Όλα τα URL σας θα ενημερωθούν στο Νέα διεύθυνση URL αξία

Προειδοποίηση: Η σάρωση και η αντικατάσταση πολλών αναρτήσεων και σελίδων θα μπορούσε να είναι εντατική για τους πόρους, ειδικά αν το ιστολόγιό σας στο WordPress είχε εκατοντάδες δημοσιεύσεις. Εάν ορίσατε όλες τις επιλογές σάρωσης (σύνδεσμοι ιστότοπου, αποσπάσματα κ.λπ.), η χρήση των πόρων θα κλιμακωθεί σημαντικά. Σε πολλές ενημερώσεις διευθύνσεων URL σε ολόκληρο τον ιστότοπο θα μπορούσε να οδηγήσει σε προσωρινή αναστολή του λογαριασμού φιλοξενίας σας λόγω υπερβολικής χρήσης πόρων. Αυτό το ζήτημα θα ήταν πιο διαδεδομένο σε κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας. Επομένως, θα συνιστούσα λίγο προσοχή κατά την εκτέλεση της προσθήκης.

Συμβουλή # 2: Εισαγωγή εξωτερικών εικόνων στο WordPress

Οι εξωτερικές εικόνες είναι αυτές που δεν φιλοξενούνται στο διακομιστή σας. Σε αυτό το σεμινάριο, θα μάθουμε πώς να εισάγουμε γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις εξωτερικές εικόνες στον δικό σας ιστότοπο WordPress.

Για λόγους σαφήνειας, ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούμε τις εικόνες με κατάλληλες άδειες (αλλιώς θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε μια διαφορετική συζήτηση συνολικά!).

Για γρήγορη ανακεφαλαίωση, εδώ είναι δύο λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε εξωτερικές εικόνες στον ιστότοπό μας στο WordPress:

 • Καταναλώνουν το εύρος ζώνης άλλων ανθρώπων, κάτι που δεν είναι πραγματικά δίκαιο.
 • Το κακό έπληξε την εικόνα μας SEO.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ακόλουθη ανάρτηση. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε εάν η ανάρτηση χρησιμοποιεί εξωτερική εικόνα χρησιμοποιώντας το Visual Editor.

Visual Visual Editor

Εκτός αν, φυσικά, προχωρήσουμε στο Προβολή κειμένου του προγράμματος επεξεργασίας WordPress.

Προβολή κειμένου του WordPress Editor, αποκαλύπτοντας τον πηγαίο κώδικα HTML του περιεχομένου της ανάρτησης.

Βλέπουμε ότι αυτή η εικόνα φιλοξενείται στην imgur.com – ένας δημοφιλής ιστότοπος φιλοξενίας εικόνων. Για να το διορθώσουμε, πρέπει:

 • Κατεβάστε την εικόνα
 • Ανεβάστε το στο WordPress
 • Ενημερώστε τον σύνδεσμο στην ανάρτηση

Μπορείτε να φανταστείτε να επαναλαμβάνετε όλα αυτά τα βήματα για κάθε εικόνα για όλες τις δημοσιεύσεις; Μόνο η εύρεση όλων των εξωτερικών εικόνων θα χρειαζόταν μέρες! Άρα πρέπει να υπάρχει μια λύση, σωστά; Ή το αναφέρω μόνο για να σας απογοητεύσω?

Φυσικά και όχι! Υπάρχει μια λύση. Και όπως πάντα, είναι μια φοβερή δωρεάν προσθήκη WordPress.

Πώς να εισαγάγετε εξωτερικές εικόνες στο WordPress

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου αρέσουν σε αυτό το πρόσθετο είναι το ίδιο το όνομά του. Είναι σαφές, τραγανό και ακριβές. Αρχικά, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εισαγωγή εξωτερικών εικόνων συνδέω. Ενεργοποιήστε την προσθήκη και κατευθυνθείτε προς Πίνακας ελέγχου WordPress> Πολυμέσα> Εισαγωγή εικόνων

Θα πρέπει να δείτε έναν πίνακα επιλογών όπως αυτό:

Εισαγωγή εξωτερικών εικόνων Επιλογές προσθηκών WordPress

Εάν παρατηρήσετε στην κάτω δεξιά γωνία, θα δείτε ότι η προσθήκη έχει ήδη εντοπίσει τις αναρτήσεις που περιέχουν εξωτερικές εικόνες.

Στο παράδειγμά μας, εκτελέσαμε αυτήν την προσθήκη σε περιβάλλον σταδιοποίησης, γι ‘αυτό έχουμε μόνο μία ανάρτηση, με μία εξωτερική εικόνα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να κάνετε κλικ στο Εισαγωγή εικόνων τώρα για να ξεκινήσει η διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωση, θα πρέπει να δείτε ένα παρόμοιο μήνυμα επιβεβαίωσης των συνολικών εικόνων που έχουν εισαχθεί.

Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εξαιρέσετε εικόνες με βάση το όνομα τομέα. Αυτό είναι χρήσιμο αν έχετε ειδικούς συνδέσμους λήψης εικόνων (από πληρωμένους εξωτερικούς ιστότοπους φιλοξενίας εικόνων όπως το Photobucket) που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε.

Αφού ολοκληρωθεί η εισαγωγή εικόνων, αν ελέγξουμε τη συλλογή πολυμέσων, θα δούμε όλες τις εισηγμένες εικόνες.

Οι εικόνες εισάγονται και αποθηκεύονται αυτόματα στη Βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress.

Εντάξει, έτσι οι εικόνες εισάγονται στο WordPress Media Gallery. Τι γίνεται με το περιεχόμενο της ανάρτησης; Εξακολουθούν να δείχνουν την παλιά διεύθυνση URL της εικόνας; Με τίποτα!

Η προσθήκη αντικαθιστά επίσης τον σύνδεσμο του αρχείου εικόνας με τη νέα διεύθυνση URL, δηλαδή τον σύνδεσμο του τομέα σας!

Μετά την εισαγωγή, οι σύνδεσμοι εικόνας ενημερώνονται επίσης.

Επιπτώσεις απόδοσης: Παρόμοια με τα ζητήματα κατανάλωσης πόρων που συζητήσαμε στην προσθήκη ενημερώσεων URL, η εισαγωγή εξωτερικών εικόνων στο WordPress καταναλώνει επίσης το δίκαιο μερίδιο των πόρων διακομιστή. Ευτυχώς, ο προγραμματιστής έχει λάβει μέτρα για τον έλεγχο της χρήσης του διακομιστή. Η προσθήκη σαρώνει το πολύ 50 αναρτήσεις ανά κλήση (δηλαδή όταν επισκέπτεστε ή ανανεώνετε τη σελίδα ρυθμίσεων της προσθήκης). Περιορίζει επίσης τον μέγιστο αριθμό εικόνων σε 20 ανά κλήση εισαγωγής.

Συμβουλή # 3: Πώς να αποτρέψετε την Hotlinking εικόνας στο WordPress

Με απλά λόγια, η σύνδεση μέσω συνδέσμου σημαίνει περιπλάνηση στην πόλη για κράτηση Uber κάποιου άλλου. Σκέψου το. Κλείνετε ένα Uber για τις μετακινήσεις σας και ένας ξένος καταφέρνει κάπως να κλέψει την κράτησή σας και να το χρησιμοποιήσει κατά βούληση. Πληρώνετε για τις βόλτες τους. Τώρα φανταστείτε εάν ο καθενας θα μπορούσε απλώς να λάβει την κράτηση Uber – χρησιμοποιήστε την όσο θέλετε – για πόσο καιρό θέλετε – και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό.

Καλά, hotlinking εικόνας είναι κάπως παρόμοιο. Οι χρήστες τραβούν τις εικόνες σας και τις χρησιμοποιούν στον ιστότοπό τους. Κερδίζουν φήμη και καταλήγετε να πληρώνετε τους λογαριασμούς τους. Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό.

Περίμενε! Η τελευταία γραμμή δεν είναι αλήθεια. Εσείς μπορώ Κάνε κάτι για αυτό. Σε τελική ανάλυση, είναι το WordPress! Σκέφτεστε πιθανώς “Ο Ah Sourav πρόκειται να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσθετο”. Μπαζίντζα! Δεν είμαι.

1. Διαμορφώστε τον Διακομιστή Ιστού σας για Πρόληψη Hotlink (Apache ή NGINX)

Ο διακομιστής ιστού σας αρκεί για να αποτρέψετε άλλους χρήστες από το hotlking των εικόνων σας. Οι δύο πιο συνηθισμένοι διακομιστές ιστού είναι οι Apache και NIGNX. Εάν χρησιμοποιείτε το Apache ως διακομιστή ιστού σας, τότε μπορείτε να αποτρέψετε τον hotlink της εικόνας στο WordPress προσθέτοντας μερικές γραμμές κώδικα στο αρχείο .htaccess. Το 2013, έγραψα ένα σύντομο σεμινάριο σχετικά με αυτό – ισχύει ακόμη και σήμερα.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το NGINX ως διακομιστή wes, προσθέστε το ακόλουθο απόσπασμα κώδικα στο αρχείο διαμόρφωσης NGINX.

τοποθεσία ~. (gif | png | jpe? g) $ {
valid_referers κανένα αποκλεισμένο. yourwebsite.com;
εάν ($ valid_referer) {
επιστροφή 403;
}
}

Αντικαθιστώ yourwebsite.com με το πραγματικό όνομα τομέα σας.

Με λίγα λόγια, αυτό το απόσπασμα κώδικα αποτρέπει την άμεση σύνδεση αρχείων GIF, PNG και JPG / JPEG. Αυτά τα αρχεία θα είναι προσβάσιμα μόνο από τον τομέα σας και κανένας άλλος. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να κάνει hotlink σε αυτές τις 3 μορφές αρχείων, θα λάβει ένα σφάλμα 403.

Ακολουθεί μια γρήγορη γραμμή προς γραμμή εξήγηση του κώδικα που έχει αποκοπεί.

 1. Η γραμμή 1 καθορίζει τις μορφές εικόνας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μορφές βίντεο όπως το mp4 εδώ.
 2. Η γραμμή 2 λέει στο NGINX ότι τα αιτήματα από τον τομέα σας πρέπει να επιτρέπονται. Εάν κάποιος άλλος τομέας το ζητήσει, αποκλείστε το αίτημα.
 3. Η γραμμή 3 λέει στο NGINX τι να κάνει εάν ένα αίτημα προέρχεται από έναν τομέα που δεν επιτρέπεται
 4. Η γραμμή 4 λέει στο NGINX να ρίξει ένα απαγορευμένο σφάλμα HTTP 403, εάν πληρούται η συνθήκη στη γραμμή # 3.
 5. Οι γραμμές 5 και 6 κλείνουν σωστά τον κώδικα έτσι ώστε να εκτελείται!

Παρομοίως, εάν θέλετε να αποτρέψετε την πλήρη σύνδεση ενός ολόκληρου καταλόγου, υπάρχει και ένα απόσπασμα κώδικα για αυτό.

τοποθεσία / μεταφορτώσεις / {
valid_referers κανένα αποκλεισμένο. yourwebsite.com;
εάν ($ valid_referer) {
επιστροφή 403;
}
}

Αντικαταστήστε / ανεβάζετε / με τον κατάλογο που θέλετε να αποφύγετε να είναι hotlink. Στο παράδειγμά μας, έχουμε επιλέξει το προεπιλεγμένο WordPress μεταφορτώσεις Ευρετήριο. Εάν είστε σαν τους περισσότερους από εμάς, θα ανεβάσατε όλες τις εικόνες, τα PDF και άλλα αρχεία πολυμέσων χρησιμοποιώντας το προεπιλεγμένο πρόγραμμα μεταφόρτωσης WordPress, το οποίο με τη σειρά του θα τοποθετούσε τα αρχεία μέσα στο / uploads / folder. Επομένως, προστατεύοντας τον κύριο φάκελο, εμποδίζουμε οποιαδήποτε σύνδεση όλων των μεταφορτώσεων.

2. Χρησιμοποιήστε ένα CDN για να αποτρέψετε την εικόνα Hotlinking στο WordPress

Εκπληκτος? Έτσι ήμουν όταν το διάβασα για πρώτη φορά. Όλοι ακούσαμε για το CloudFlare ως ένα από τα καλύτερα δωρεάν CDN εκεί έξω. Γνωρίζατε ότι προσέφεραν δωρεάν προστασία hotlink?

Για να ενεργοποιήσετε την προστασία hotlink, απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας CloudFlare, ακολουθούμενο από το Scrape Shield. Εναλλαγή του κουμπιού στο ON και είστε έτοιμοι.

Εάν χρησιμοποιείτε το Cloudflare, μπορείτε εύκολα ενεργοποιήστε την προστασία hotlink στο Scrape Shield στο λογαριασμό σας. Δεδομένου ότι το Cloudflare είναι μια πλήρως διακομιστή μεσολάβησης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενεργοποίηση της προστασίας hotlink στον διακομιστή προέλευσης.

Εάν χρησιμοποιείτε μια premium υπηρεσία CDN όπως το StackPath CDN ή το KeyCDN, το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε κατάλληλους κανόνες για τους παραπομπείς ζώνης και να τους εφαρμόσετε. Το KeyCDN έχει ένα υπέροχο σεμινάριο σε αυτό, αξίζει να το διαβάσετε.

3. Χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο: All In One WP Security & Firewall Plugin

Εάν προτιμάτε να μην ανακατευτείτε με τον κωδικό .htaccess και επιθυμείτε να υπάρχει διαθέσιμο ένα πρόσθετο που θα μπορούσε να φροντίσει την επιχείρηση – καλά, είστε τυχεροί.

Δείτε το Όλα σε ένα WP Security & Firewall συνδέω. Με πάνω από μισό εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, αυτό το πρόσθετο έχει τόνους βασικών δυνατοτήτων ασφαλείας του WordPress.

Εδώ πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Πρόληψης Hotlinking Image.

Πώς να αποτρέψετε την εικόνα Hotlinking στο WordPress χρησιμοποιώντας το All in One WordPress Security Plugin

 • Λήψη και εγκατάσταση του συνδέω.
 • Ενεργοποιήστε το και κατευθυνθείτε προς Πίνακας ελέγχου WordPress> Ασφάλεια WP> Τείχος προστασίας και κάντε κλικ στο Αποτροπή Hotlinks
 • Επιλέξτε το μικρό πλαίσιο επιλογής στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο Αποθήκευση ρυθμίσεων.

Και αυτό είναι. Η άμεση σύνδεση εικόνας εμποδίζεται από τώρα και στο εξής.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ανάρτηση, ας δούμε γρήγορα όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα.

 1. Πώς να ενημερώσετε, αντί να αντικαταστήσετε τις παλιές διευθύνσεις URL με τις νέες. Η λύση είναι μια ωραία προσθήκη που ονομάζεται Velvet Blues Ενημέρωση διευθύνσεων URL.
 2. Στη συνέχεια, μάθαμε πώς να εισάγουμε εξωτερικές εικόνες στο WordPress. Πολλοί συνάδελφοι bloggers το έχουν κάνει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους! Και πάλι, η λύση ήταν σε μια προσθήκη που ονομάζεται Εισαγωγή εξωτερικών εικόνων.
 3. Και τα δύο πρόσθετα που αναφέρονται στα παραπάνω δύο σενάρια έχουν αντίκτυπο στην απόδοση που σχετίζεται με αυτά. Θα χρειαστεί να εκτελέσουμε αυτά τα πρόσθετα με προσοχή.
 4. Τέλος, κοιτάξαμε τι είναι η hotlinking εικόνα και είδαμε δύο τρόπους για να το αποτρέψουμε. Το ένα ήταν με την προσθήκη μερικών γραμμών κώδικα στο plugin .htaccess και το δεύτερο με τη χρήση ενός πρόσθετο ασφαλείας.

Ερώτηση – ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτές τις συμβουλές; Βρήκατε κάτι χρήσιμο; Έχετε κάτι καλύτερο να προσφέρετε; Επίσης, πώς σας αρέσει η σειρά μέχρι τώρα; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο μέρος της σειράς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me