25+ συμβουλές για επαγγελματίες Blogging WordPress

25+ συμβουλές για επαγγελματίες Blogging WordPress

Το WordPress blogging σημαίνει πολλά πράγματα. Είναι πανηγύρι του ζογκλέρ πολλά καπέλα. Παρόλο που είναι ως επί το πλείστον διασκεδαστικό, εξακολουθεί να είναι σκληρή δουλειά. Και όπως κάθε άλλη δουλειά, μπορεί εύκολα να γίνει βαρετή. Εάν τρέχετε με αναθυμιάσεις όσο το κίνητρο, ακολουθούν 25+ συμβουλές για να βελτιώσετε την καριέρα σας στο blogging στο WordPress. Εάν είστε αρχάριος, μόλις ήρθατε στο σωστό μέρος.


Σε αυτήν την ανάρτηση, ανακαλύπτετε έναν θησαυρό από τις καλύτερες συμβουλές blogging, που σημαίνει ότι η καριέρα σας στο blogging στο WordPress πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Στόχος μας είναι να κάνουμε το WordPress blogging πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό για εσάς. Ναι, θέλουμε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάτε αντί να δουλεύετε. Πολλοί άλλοι περνούν πολύ καλά, όπως ο Devesh Sharma:

Είμαι ο ιδρυτής του ιστολογίου WordPress – WPKube. Μου αρέσει αυτό που κάνω, γιατί με βοηθά να κάνω νέες σχέσεις με άλλους bloggers και μου επιτρέπει να πειραματίζομαι με πρόσθετα, θέματα και άλλα εργαλεία που σχετίζονται με το WordPress. Δουλεύω στο διαδίκτυο από το 2009. – Όπως φαίνεται στο WPEngine

Γιατί να περιμένετε λίγο περισσότερο; Ρίξτε στον εαυτό σας μια κούπα και σηκώστε τα μανίκια σας καθώς πρόκειται να κατεβεί.

Contents

1. Γράψτε και γράψτε περισσότερα

Γράφετε όλη την ώρα. Είστε blogger και η ζωή είναι ο καμβάς σας, με ή χωρίς Διαδίκτυο. Μπορείτε blog για τα προς το ζην. Ζείτε στο blog. Ακόμα κι αν κάνετε blog στο πλάι, η γραφή είναι κάθε μέρος της ζωής σας. Αν θέλετε να γίνετε σπουδαίος blogger, πρέπει να γράψετε.

Πρέπει να κάνετε blog 24/7, γιατί το μπλοκ του συγγραφέα δεν είναι η μαμά σας. Όσο περισσότερο μένω χωρίς να γράφω, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να γράφω. Όσο περισσότερο γράφω, τόσο πιο εύκολο γίνεται. Πραγματικά, αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορείτε να έχετε.

2. Τα διαλείμματα είναι καλά

Το 24/7 είναι υπερβολικό. Θα καεί. Σε τελική ανάλυση, πρέπει να ζήσετε λίγο για να γίνετε καλύτερος συγγραφέας. Κάντε διαλείμματα από τον υπολογιστή σας. Περάστε το χρόνο με φίλους και συγγενείς. Το κατοικίδιο ζώο σας χρειάζεται και εσείς και αυτό το δευτερεύον έργο που έχετε αναβάλει για μια αιωνιότητα δεν θα ξεκινήσει.

Θα μπορούσε να είναι το χρυσό σας εισιτήριο, αυτό το δευτερεύον έργο ή μια από τις πιο εντυπωσιακές εμπειρίες που θα έχετε ποτέ. Μάθετε αυτήν τη νέα γλώσσα, δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο στην πόλη, πηγαίνετε στο ζωολογικό κήπο – κάντε ένα διάλειμμα και ζήστε. Με ευχαριστείς αργότερα.

3. Μάθετε νέα πράγματα

Αλλαγή σημαίνει να μαθαίνεις νέα πράγματα. Πώς αλλιώς θα μείνετε μπροστά από την καμπύλη; Τυχερός για εσάς, μαθαίνετε νέα πράγματα όλη την ώρα ως WordPress blogger. Έλα, όλοι ξέρουμε ότι η δουλειά περιλαμβάνει το σκάψιμο βαθιά και το Διαδίκτυο δεν έχει ποτέ νέα πράγματα. Το WordPress blogging απαιτεί να γνωρίζετε τα πράγματα σας. Πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε συνεχώς. Από ιστολόγια, βιβλία, μαθήματα και τη ζωή.

4. Δημιουργήστε μια λίστα email

Είτε προσφέρετε υπηρεσίες blogging στο WordPress είτε γράφετε το δικό σας blog, το μάρκετινγκ μέσω email ενισχύει τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Συλλάβετε τα παιδιά που πατούν το κουμπί αποστολής στις φόρμες σας. Κρατήστε αυτά τα παιδιά σε μια λίστα email και δημιουργήστε ένα άλλο για τον τύπο που περνάει. Τα χρήματα είναι στη λίστα και αυτό δεν είναι μύθος.

Οι υπηρεσίες που έχετε στη διάθεσή σας περιλαμβάνουν Κυρία, MailChimp, Ωραία και GetAResponse. Υπάρχει Ναι και είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας.

5. Ένα καλάθι, όλα τα αυγά?

Γράφετε, πληρώνεστε. Είναι τόσο απλό. Θα μπορούσατε επίσης να αναθέσετε σε τρίτους, αλλά η γραφή θα συμβεί εάν χρειάζεστε το νόμισμα. Το PayPal λειτουργεί για τους περισσότερους ανθρώπους. Υπάρχει επίσης Payoneer, που σας προσφέρει έως και τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ με την Παγκόσμια Υπηρεσία Πληρωμών. Θα μπορούσατε να λάβετε επιταγές μέσω ταχυδρομείου εάν θέλετε. Απλά μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι.

Εάν το PayPal ενεργεί (όπως έκανε στην περίπτωσή μου πριν από λίγο) και τα σκληρά κερδισμένα δολάρια σας δεν μπορούν να εισέλθουν στην τσέπη σας, θα τους ιδρώσετε παντελόνι. Αποθηκεύστε ή επενδύστε ίσως, απλώς μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Υπό το πρίσμα αυτό, διαφοροποιήστε τη βάση πελατών σας. Οι μόνιμοι πελάτες που πληρώνουν εξαιρετικές τιμές είναι καλύτεροι από τους χρονομετρητές. Εσύ διαλέγεις.

6. Εξωτερική ανάθεση

Το δοκίμασα μια φορά και ήταν καλό για το μεγαλύτερο μέρος. Τα κέρδη είναι τετραπλάσια, γράφετε λίγο πολύ και διαχειρίζεστε μια ομάδα ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη συναυλία αν έχετε εποπτικές μπριζόλες. Μια κακή δουλειά αν η υπομονή σας αποτύχει. Θα μπορούσε να είναι μια σωτήρια ζωή εάν ο χρόνος σας ξεφύγει. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως Τρέλλο, Χαλαρότητα και Ασάνα για να μείνετε στην κορυφή της ομάδας σας.

7. SEO

Ωχ όχι ξανά. Αυτό το πράγμα SEO. Το Google λατρεύει καλά γραπτό περιεχόμενο που παίζει σύμφωνα με τους κανόνες. Οι οδηγίες του Google SEO απαιτούν τόσο λίγα από εσάς, θα πρέπει να βαθμολογήσετε εξαιρετικές βαθμολογίες με ένα πρόσθετο όπως το Yoast. Έχω ακόμα κατατάξει καλά για μια ανάρτηση που έκανα το 2013. Έχω χρησιμοποιήσει το Yoast σε κάθε άλλο blog στη συνέχεια. Θα μπορούσατε επίσης να εφαρμόσετε και άλλα κόλπα SEO, απλώς μην προσπαθήσετε να παίξετε το σύστημα. Το Google θα σας κρεμάσει για να στεγνώσει.

8. Εργαλεία, εργαλεία, εργαλεία

Η διαχείριση άλλων ανθρώπων είναι διασκεδαστική. Αφεντικό; Οχι τόσο πολύ. Χρειάζεστε εργαλεία παραγωγικότητας και ροής εργασίας. Πρέπει να διαχειριστείτε έργα, πελάτες, τιμολόγια και άλλα. Σκεφτείτε τη λήψη σημειώσεων, σκεφτείτε τον Evernote. Με εργαλεία, τόσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο, οπότε εδώ υπάρχουν πόροι και εργαλεία WordPress για την ευχαρίστησή σας.

9. Ιστότοποι εξειδικευμένων ιστολογίων στο WordPress

Θα χάσετε την εστίαση και το κίνητρό σας εάν επιλέξετε ένα θέμα και το αφήσετε δύο λεπτά αργότερα. Επικεντρωθείτε σε ένα μόνο θέμα και δουλέψτε έξω από αυτό. Κολλήστε με μια θέση για να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπό σας. Υπάρχει δύναμη στη συγκεντρωμένη δύναμη της θέλησης. Μεταβείτε από το θέμα στο επόμενο εάν θέλετε να κλείσετε το ιστολόγιό σας σε έξι μήνες ή λιγότερο. Μην διαλύσετε το μήνυμά σας που χειρίζεται πολλά θέματα ταυτόχρονα.

10. Προσδιορίστε το κοινό-στόχο σας

Το WordPress blogging είναι διασκεδαστικό. Είναι πιο διασκεδαστικό όταν οι χρήστες επικοινωνούν μαζί σας, μοιράζονται τις αναρτήσεις σας και σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας. Γίνεται καλύτερα όταν οι προοπτικές επικοινωνούν μαζί σας και συζητούν τους προϋπολογισμούς. Αλλά δεν θα το πετύχετε χωρίς στοχευμένο κοινό. Απλώς δεν μπορείτε να αγοράσετε σε ολόκληρο τον κόσμο και να επιβιώσετε τις δαπάνες μάρκετινγκ. Εστιάστε στους αναγνώστες σας, γνωρίστε το κοινό σας, δημιουργήστε μια ισχυρή μάρκα και λάμψτε.

11. Αποκτήστε έναν υπέροχο κεντρικό υπολογιστή WordPress

Δεν μπορούμε να το τονίσουμε αυτό αρκετά. Ένας υπέροχος οικοδεσπότης σημαίνει ότι η επιχείρησή σας έχει ένα ασφαλές σπίτι. Σημαίνει δίπλα σε μηδενικές διακοπές λειτουργίας, ασφάλεια στρατιωτικού βαθμού και υπερηχητικές ταχύτητες σελίδας. Όταν ξεκινάτε, μπορείτε να πάτε με έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή, όπως το Siteground ή το Bluehost, αλλά θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress όταν μεγαλώνει το ιστολόγιό σας. Οι φτηνοί οικοδεσπότες είναι απλά ένας πόνος στο λαιμό και το ξέρω από πρώτο χέρι.

12. Άλλες δεξιότητες είναι πολύ σημαντικές

Οι δεξιότητες του Adobe Photoshop είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα που έχετε ως WordPress blogger. Το CSS και κάποια γνώση HTML σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε βασικές εργασίες σχεδιασμού ιστοσελίδων χωρίς να προσλάβετε σχεδιαστή. Θα πρέπει επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση της κυκλοφορίας και του SEO σας. Ορισμένες βασικές δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων θα είναι χρήσιμες επίσης. Το WordPress blogging είναι μια φορολογική εργασία, και όσο περισσότερες δεξιότητες έχετε τόσο το καλύτερο.

13. Δημιουργήστε μια σελίδα Σχετικά

Χρειάζεστε άτομα για να συνεργαστούν μαζί σας, αλλά ποιοι είστε; Μετά την αρχική σελίδα, η σελίδα Πληροφορίες είναι η δεύτερη σελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η σελίδα Πληροφορίες λαμβάνει περισσότερες προβολές από την αρχική σελίδα. Θα πας σε δουλειά με έναν ξένο; Σίγουρα δεν θα. Δημιουργήστε μια συναρπαστική σελίδα Σχετικά, αλλά κάντε τα πάντα για τον υποψήφιο πελάτη.

14. Γράψτε αειθαλές περιεχόμενο

Το αειθαλές περιεχόμενο θα σας προσφέρει αιώνες κυκλοφορίας αφού πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης. Μπορείτε να το συνδυάσετε με καυτά νέα και προσφορές, αλλά θυμηθείτε ότι αυτό που είναι ζεστό σήμερα δεν θα είναι ζεστό σε μια εβδομάδα. Είναι το Διαδίκτυο και οι καυτές ιστορίες έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου σας πρέπει να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, καθώς αυτό θα εξυπηρετήσει το κοινό σας για τα επόμενα χρόνια.

15. Μεγάλη σχεδίαση

Ναι, καταλαβαίνουμε ότι το blogging WordPress είναι το δικό σας πράγμα και όχι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων. Ωστόσο, μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη ενός εξαιρετικού σχεδιασμού που διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες φτάνουν στο περιεχόμενό σας εύκολα. Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι η εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Χρειάζεστε μια υπέροχη σχεδίαση που ανταποκρίνεται και προσφέρει περιεχόμενο στους αναγνώστες σας χωρίς ταλαιπωρία. Προσλάβετε έναν έμπειρο προγραμματιστή ή αποκτήστε ένα υπέροχο θέμα όπως το Σύνολο. Μπορείτε να λάβετε κορυφαία θέματα WordPress στη συνεχώς αναπτυσσόμενη συλλογή μας.

16. Αποκτήστε προσωπικό

Δεν είστε το πληκτρολόγιό σας. Είστε ένα άτομο με φιλοδοξίες, όνειρα, φόβους και πόνους. Δεν είστε ημερολόγιο, δεν είστε το θέμα σας, δεν είστε ζωντανός – είστε η ίδια η ζωή. Πηγαίνετε στους αναγνώστες σας εκμεταλλευόμενοι την προσωπικότητά σας. Μην κρύβετε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, θέλουμε να μάθουμε πώς είναι να ζεις τη ζωή σου.

Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι θέλουν πάντα να γνωρίζουν πώς σκέφτονται οι άλλοι, πώς άλλοι άνθρωποι χειρίζονται τη ζωή τους. Ίσως γιατί τα blogs είναι τόσο δημοφιλή. Επωφεληθείτε από αυτό. Γίνετε καυτοί και αμφιλεγόμενοι ειδικά όταν δεν είναι ο κανόνας. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε επεξηγηματικά αν το θέλετε, αλλά περπατήστε προσεκτικά εδώ ναύτη.

17. Τίτλοι

Το WordPress blogging είναι πολλά πράγματα, αυτό έχουμε ήδη πει. Ό, τι κι αν κάνετε, πρέπει να περάσετε τον αναγνώστη από την πόρτα. Η πόρτα στις θέσεις σας είναι ο τίτλος. Αποφύγετε τους τίτλους του clickbait, αλλά κάντε τα δικά σας ελκυστικά και πολλά υποσχόμενα. Στη συνέχεια, εκπληρώστε αυτήν την υπόσχεση ή το ιστολόγιό σας θα συρρικνωθεί και θα πεθάνει. Απλώς το Google «πώς να γράφετε πρωτοσέλιδα δολοφόνων» και να μάθετε.

18. Να είστε εκπαιδευτικοί

Ο Eric of Retire29 θα σας πουλήσει μια γέφυρα εάν το κύριο κίνητρό σας να γράψετε είναι να κερδίσετε χρήματα. Εάν δεν ενδιαφέρεστε αρκετά για τους αναγνώστες σας, γιατί οι αναγνώστες ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας; Εάν το WordPress blogging σημαίνει γρήγορη επιταγή πληρωμής, έχετε λάθος δουλειά. Δεν το ξέρεις, έχεις λάθος χόμπι. Να είστε εκπαιδευτικοί, να μοιράζεστε ιδέες, να κάνετε τη ζωή κάποιου καλύτερη – να είναι πολύτιμη. Εξάλλου, υπάρχουν πιο γρήγοροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα, αν αυτό σας ενδιαφέρει. Το WordPress blogging είναι μια δουλειά που μπορείτε να απολαύσετε και όχι να υπομείνετε.

19. Συνοχή

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι είσαι ακόμα ζωντανός και κλοτσιές. Η Google, επίσης, αγαπά ένα συνεπές ιστολόγιο. Blog τακτικά (ή τουλάχιστον σε ένα πρόγραμμα) για να διατηρείτε το περιεχόμενό σας φρέσκο. Είμαι σίγουρος ότι το αφεντικό στο χώρο εργασίας σας θα είναι δυσαρεστημένο εάν εξαφανιστείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην τακτική. Οι αναγνώστες σας ανήκουν και σας οφείλουν να εμφανίζονται στο ιστολόγιό σας όταν λέτε ότι θα το κάνετε. Δημιουργήστε ένα συντακτικό ημερολόγιο και τηρήστε το. Διαφορετικά, θα εγκαταλείψουν το πλοίο και θα καταστρέψετε.

20. Διαβάστε, διαβάστε και διαβάστε περισσότερα

Ακριβώς όπως το γράψιμο, πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο υλικό για να γίνετε καλύτερος συγγραφέας. Το WordPress blogging είναι απλώς ο τίτλος εργασίας, η γραφή είναι η πραγματική δουλειά. Διαβάστε πολλά, ή όπως είπε ο Stephen King (τον γνωρίζετε, σωστά;):

Εάν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε, δεν έχετε χρόνο να γράψετε. Τόσο απλό.

Η ανάγνωση είναι επίσης εξαιρετική για την προσωπική ανάπτυξη, έτσι ναι, είναι μια κατάσταση νίκης για εσάς, blogger. Διαβάστε τα πάντα για τη θέση σας και μετά μερικά. Διαβάστε επίσης μυθοπλασία και μη βιομηχανικό υλικό. Απλώς συνεχίστε να διαβάζετε και σταματήστε να το διαφωνείτε.

21. Δημιουργήστε μια τράπεζα ιδεών

Οι καλύτερες ιδέες δεν έρχονται σε σας ενώ είστε μπροστά από τον υπολογιστή σας. Εμφανίζονται στο μυαλό σας στα πιο απροσδόκητα μέρη. Το ντους λειτουργεί για τους περισσότερους ανθρώπους, αν και διατηρώ αυτόν τον χρόνο για έναν με τον Θεό. Εκτός αν η κυρία μου είναι εκεί μαζί μου, και είμαι αναγκασμένος να μιλήσω για το γιατί δεν φαίνεται να βάζω το καπάκι στο σαμπουάν. Ω οι χαρές της ζωής ��

Μεταφέρετε ένα σημειωματάριο (ή smartphone) και σημειώστε ιδέες όταν εμφανίζονται. Μην παιδίζετε τον εαυτό σας. δεν μπορείτε να βασιστείτε στη μνήμη σας. Όταν έχετε λίγα λεπτά, αναγκάστε τον εαυτό σας να βρει περίπου 10 πρωτότυπες ιδέες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι ιδέες θα σας έρθουν οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Δοκιμάστε το, δεν έχετε τίποτα να χάσετε φίλε.

22. Πραγματοποιήστε συνομιλία

Γιατί να ενοχλείτε το blogging εάν θέλετε απλώς να κάνετε μια δικτατορική ομιλία; Μην χρησιμοποιείτε λέξεις που δεν θα αγγίξετε με πόλο 10 ποδιών. Μιλήστε με τους αναγνώστες σας μέσω του γραψίματός σας, ποτέ σε αυτούς. Και αν και όταν μιλούν πίσω, διατηρήστε τη συνομιλία ζωντανή. Μην απομονωθείτε και μην κρύψετε πίσω από τη σελίδα σύνδεσής σας. επικοινωνήστε και δημιουργήστε συνομιλίες.

23. Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου

Επομένως, μην περιμένετε όλοι να κρατήσουν κάθε λέξη που γράφετε. Ξέρω ότι φοράτε την καρδιά σας στο μανίκι όποτε γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου. Είναι μέρος του WordPress blogging. Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, όλοι έχουμε γράψει μια ανάρτηση (μερικές φορές περισσότερο) για την οποία κανείς δεν έδωσε τον κώλο του αρουραίου, οπότε η δική σου δεν είναι μια μεμονωμένη υπόθεση.

Έπειτα έχουμε σχολιαστές από την κόλαση που, σύμφωνα με τον Eric, «… χρησιμοποιούν ad hominem και βιαστικά σχόλια για να αναλάβουν οποιοδήποτε ζήτημα κατοικίδιων ζώων έχουν».

Μην ιδρώνετε τέτοια πράγματα, συνεχίστε. Το καλύτερο είναι να αντλήσετε κίνητρα από την πρόκληση και να βελτιώσετε την επόμενη ανάρτησή σας. Στο τέλος της ημέρας, ο κόκορας θα κουράσει, οι αγελάδες θα επιστρέψουν στο σπίτι και θα πάρετε το γάλα σας.

24. Περιεχόμενο πολυμέσων

Το γράψιμο είναι υπέροχο και μπορεί γρήγορα να γίνει εθιστικό. Μια καριέρα στο WordPress blogging εκτείνεται πέρα ​​από τη θανάτωση του πληκτρολογίου. Κάντε ένα διάλειμμα ήδη και εμπλουτίστε το περιεχόμενό σας με εικόνες, βίντεο, PDF και γραφήματα.

Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε το δικό σας. Μπορείτε πάντα να λαμβάνετε δημιουργικές κοινές εικόνες, βίντεο με δυνατότητα κοινής χρήσης στο YouTube και εκπληκτικά γραφήματα σε όλο τον ιστό. Μπορείτε να δημιουργήσετε PDF από το περιεχόμενο του ιστολογίου σας και να δώσετε τα ίδια με τους περιεκτικούς οδηγούς.

Το περιεχόμενο πολυμέσων προσθέτει ζωή στο ιστολόγιό σας, το οποίο ενισχύει την αφοσίωση των χρηστών. Δεν χρειάζεται να σας πω το κίνητρο που μπορείτε να αντλήσετε από μια ενεργή σελίδα λήψεων. Όλα αυτά τα κλικ θα σας κάνουν τρελό και ξέρετε ότι θέλετε.

25. Τοποθετήστε κουμπιά παρότρυνσης για δράση σε προεξέχουσες σελίδες

Όταν ξεκίνησα, ήμουν πεπεισμένος ότι το μόνο που χρειαζόμουν ήταν ένας ιστότοπος και μερικές αναρτήσεις ιστολογίου για να το κάνω μεγάλο στο WordPress blogging. Θέλω να πω, απλώς συνεχίστε να γράφετε τις δημοσιεύσεις και όταν έρθουν οι αναγνώστες, κάποιοι θα σας προσλάβουν. Είχα τα πάντα στη θέση τους – σχετικά με τη σελίδα, τη σελίδα υπηρεσιών και τη σελίδα ενοικίασης, αλλά αγόρι, έκανα λάθος ή τι?

Τίποτα δεν συνέβη μέχρι να διαβάσω μια ανάρτηση ιστολογίου για τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπής. Ακόμη και με όλες τις σελίδες, δεν είχα καταστήσει σαφές ότι ήμουν διαθέσιμος προς ενοικίαση, οπότε κανείς δεν ενοχλήθηκε να ρωτήσει αν και έπαιρνα κίνηση στις αναρτήσεις μου.

Έτσι, αντικατέστησα το ρυθμιστικό της αρχικής σελίδας μου (μου αρέσει όταν το θυμάμαι) με ένα μόνο κουμπί CTA που κατέστησε σαφές ότι ήμουν διαθέσιμος προς ενοικίαση. Μάντεψε? Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι που είχα περισσότερη δουλειά στο blog από όσα μπορούσα να χειριστώ. Αρκετές φορές, σκέφτηκα ακόμη και να καταργήσω τη σελίδα μίσθωσής μου. Και το μόνο που έκανα ήταν να προσθέσω ένα μόνο κουμπί CTA. Ζητήστε από τους φοβερούς πελάτες να σας προσλάβουν ήδη, ηλίθιοι.

26. Κοινωνικά μέσα

Δυστυχώς, αν οι αναγνώστες σας πρέπει να αγωνιστούν να μοιραστούν το περιεχόμενό σας στα κοινωνικά μέσα. Θυμάμαι αυτή τη φορά ήμουν σε ένα από αυτά τα μεγάλα blogs που όλοι μας αρέσει να διαβάζουμε. Είναι ένα επιχειρησιακό ιστολόγιο με όλα τα είδη εξαιρετικού περιεχομένου, μια ενεργή κοινότητα και τα έργα. Με λίγα λόγια, δεν υπήρχαν κουμπιά κοινής χρήσης!

Βρήκα μια καταπληκτική ανάρτηση που ήθελα να μοιραστώ με τους οπαδούς μου στο Facebook και έπρεπε να αντιγράψω και να επικολλήσω τον σύνδεσμο. Δεν είναι ωραίο. Θυμάμαι αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, αλλά δεν θυμάμαι καν το όνομα του ιστολογίου. Ποτέ δεν επέστρεψα. Προσθέστε ήδη την κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο ιστολόγιό σας.

Τελικές λέξεις

Συμβουλές για Pro WordPress Bloggers

Αυτό είναι όλο για τώρα – 25+ συμβουλές για WordPress bloggers! Υπάρχουν πολλές περισσότερες συμβουλές για το blogging στο WordPress, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να τις καλύψουμε σε μία μόνο ανάρτηση. Ίσως θα επιστρέψω με μια δεύτερη εγκατάσταση, οπότε αν αφήσουμε τις αγαπημένες σας συμβουλές, παρακαλώ αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Βασική απομάκρυνση από αυτήν την ανάρτηση: Απλώς συνεχίστε να γράφετε σύντροφο. Απλά συνεχίστε να γράφετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map