Τάσεις βίντεο το 2020 για ενίσχυση του μάρκετινγκ βίντεο WordPress

Οι τάσεις βίντεο του 2017 αυξάνουν το μάρκετινγκ βίντεο WordPress

Αν ψάχνετε για τις τελευταίες τάσεις βίντεο για να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ, πάρτε μια ανάσα γιατί βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Γνωρίζουμε ότι το μάρκετινγκ βίντεο τρομάζει τα ζωντανά φώτα της ημέρας σας – καλό, μας φοβίζει επίσης.


Τι να κάνω? Από πού να αρχίσω? Πώς βρίσκετε τα καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία και προώθηση βίντεο για μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI); Ποιες τάσεις βίντεο μπορούν να ενισχύσουν τον αντίκτυπο του μάρκετινγκ βίντεο; Αυτές είναι πράγματι μεγάλες ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε.

Αποδεικνύεται ότι το μάρκετινγκ βίντεο είναι αρκετά εύκολο να χακαριστεί στις μέρες μας. Ενώ οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του παρελθόντος έπρεπε να επενδύσουν πολύ χρόνο και χρήμα, η πραγματοποίηση απτών αποτελεσμάτων με το μάρκετινγκ βίντεο είναι σχετικά φθηνή και εύκολη σήμερα. Και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό – Brednbeyond’s Στατιστικές μάρκετινγκ βίντεο Ο οδηγός δείχνει ότι το 93% των επιχειρήσεων κερδίζει έναν νέο πελάτη από την ανάρτηση ενός βίντεο μόνο στα κοινωνικά μέσα. Δεν μετράει καν όλους τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε βίντεο!

Και σε αυτήν την ανάρτηση, ρίχνουμε φως στις τάσεις βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας το 2019 και μετά. Αυτές οι τάσεις βίντεο είναι φθηνές και εύκολες στην παραβίαση, αλλά παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο μάρκετινγκ βίντεο. Προς το τέλος, ρίχνουμε μερικά στατιστικά για να φτάσουμε στο σπίτι, έτσι καλύτερα να μείνετε ��

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας βουτήξουμε αμέσως.

Οι τάσεις βίντεο αυξάνουν το μάρκετινγκ βίντεο το 2019 και πέρα

Κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη: Αν θέλετε να αξιοποιήσετε περισσότερο την καμπάνια μάρκετινγκ βίντεο, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό SEO βίντεο και αυξήστε την επισκεψιμότητα αναζήτησης στον ιστότοπό σας (χρησιμοποιώντας βίντεο) χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα.

Τέλος, εάν έχετε κολλήσει ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τάσεις βίντεο ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το μάρκετινγκ βίντεο, απλώς πατήστε την ενότητα σχολίων ή τα εισερχόμενά μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.

Ζωντανή μετάδοση

Ζωντανή μετάδοση

Από όλες τις τάσεις βίντεο που καλύπτουμε εδώ σήμερα, το ζωντανό βίντεο δείχνει πολλές υποσχέσεις όσον αφορά την ευαισθητοποίηση της επωνυμίας, την ευνοϊκότητα και την εμπιστοσύνη. Το ζωντανό βίντεο κάνει θαύματα για επιδείξεις προϊόντων και προσφορές. Αυτοί οι λόγοι είναι ακριβώς γιατί η ζωντανή ροή παίρνει περισσότερο ατμό από οποιαδήποτε άλλη τάση βίντεο εκεί έξω.

Γνωρίζατε τους ανθρώπους ξοδεψτε 3x περισσότερο χρόνο παρακολουθείτε ζωντανά βίντεο στο Facebook σε σύγκριση με βίντεο που δεν είναι πλέον ζωντανά; Είναι δύσκολο να αμφισβητήσετε και με την είσοδο πολλών άλλων υπηρεσιών και εφαρμογών ζωντανής ροής, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να κερδίσετε μεγάλο με ζωντανά βίντεο.

Η ζωντανή ροή περιλαμβάνει επίσης τη φιλοξενία διαδικτυακών σεμιναρίων, και όλοι συμφωνούμε ότι τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι καθαρά μαγεία όσο και η αφοσίωση. Πολλοί διαδικτυακοί επιχειρηματίες το γνωρίζουν ήδη, γι ‘αυτό προσκαλείστε σε διαδικτυακά σεμινάρια τώρα και ξανά. Οι πιθανότητες είναι συνήθως να παρευρεθείτε και – το πιο σημαντικό – να περάσετε υπέροχα.

Το ζωντανό βίντεο είναι σχετικά φθηνό και στις περισσότερες περιπτώσεις δωρεάν. Τα ζωντανά βίντεο Periscope και Facebook είναι δωρεάν, όπως και η ζωντανή ροή του YouTube. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο Διαδίκτυο και μπορείτε να πάτε. Το Facebook θα στείλει ακόμη και ειδοποιήσεις στους οπαδούς σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τα επόμενα πέντε λεπτά.

Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να τα χρησιμοποιήσετε για να ρίξετε μια ματιά στα προϊόντα, τις επιδείξεις, τις περιόδους ερωτήσεων και απαντήσεων ή απλώς να αφήσετε τους χρήστες να παρακολουθήσουν τη διαδικασία σας ως δημιουργική εταιρεία, ελεύθερος επαγγελματίας ή κατασκευαστής. – Brenda Stokes Barron, Ενβάτο

Πώς να προσθέσετε ζωντανή ροή στο WordPress

Προσθέστε ζωντανή ροή στο WordPress

Θέλετε να προσθέσετε μια ζωντανή ροή στον ιστότοπό σας στο WordPress; Δοκιμάστε μια προσθήκη! Για παράδειγμα, με το δωρεάν Προσθήκη YouTube Ενσωμάτωση μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν ενσωματωμένο κώδικα αυτόματα κάθε φορά που είστε ενεργός στο YouTube ζωντανά. Ή μπορείτε να δώσετε το Προσθήκη ζωντανής ροής / μετάδοσης δοκιμάστε και φιλοξενήστε τη δική σας ζωντανή ροή!

Βίντεο σε σελίδες προορισμού

Βίντεο σε σελίδες προορισμού

Σήμερα, είναι συνηθισμένο να βρείτε δωρεάν βίντεο σε σελίδες πωλήσεων, αρχικές σελίδες και άλλες σελίδες προορισμού. Εάν δοκιμάσετε τις τάσεις βίντεο στην επόμενη περίοδο μάρκετινγκ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προσθέσετε βίντεο στις σελίδες προορισμού σας.

Οι επισκέπτες σας είναι πιο πιθανό να παραμείνουν για περισσότερο αν έχετε ένα ωραίο βίντεο στην αρχική σελίδα ή στη σελίδα πωλήσεων. Είναι επίσης πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με την επωνυμία σας, η οποία μεταφράζεται σε καλύτερες μετατροπές για την επιχείρησή σας.

Στην πραγματικότητα, η συμπερίληψη ενός βίντεο στις σελίδες σας αυξάνει τα ποσοστά μετατροπών σας κατά 34% σύμφωνα με το Μπλε Corona Blog. Το καλύτερο είναι ο συνδυασμός βίντεο και κειμένου, αντίθετα με την εστίαση στο ένα σε βάρος του άλλου.

Τα βίντεο σε σελίδες πωλήσεων είναι αρκετά αποτελεσματικά απλά επειδή αυτό το μέσο προσελκύει περισσότερες από τις αισθήσεις μας. Τα εξηγητικά βίντεο στην αρχική σας σελίδα δημιουργούν εξαιρετικά εισαγωγικά κομμάτια, καθώς οι πελάτες μπορούν να έχουν την αίσθηση της προσωπικότητάς σας. Αυτό δημιουργεί γρήγορα μια σχέση και χτίζει εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας.

Και με υπηρεσίες όπως η Wistia, γίνεται ευκολότερο και ευκολότερο να συμπεριλαμβάνετε βίντεο στις σελίδες πωλήσεών σας και να λαμβάνετε λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι μελλοντικοί πελάτες σας αλληλεπιδρούν πραγματικά με αυτά τα βίντεο. Αυτός ο συνδυασμός είναι απαραίτητος. – Collin Newcomer, Κομψά θέματα

Πώς να προσθέσετε βίντεο στο WordPress

Θέλετε να ενσωματώσετε ένα βίντεο σε μία από τις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας στο WordPress; Είναι εκπληκτικά εύκολο! Το WordPress διαθέτει ένα ενσωματώστε την υποστήριξη για περισσότερες από 30+ πηγές βίντεο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο βίντεο και το WordPress θα διαμορφώσει / εμφανίσει αυτόματα το βίντεο.

Μπορεί να έχετε επιπλέον επιλογές βίντεο ανάλογα με τις ρυθμίσεις του θέματος. Για παράδειγμα, το θέμα Συνολικό WordPress περιλαμβάνει εύκολες επιλογές στις ρυθμίσεις μετα-σελίδας / μετά για να προσθέσετε ένα βίντεο στη θέση μιας επιλεγμένης εικόνας, μια εύχρηστη μονάδα δημιουργίας σελίδων βίντεο μεταφοράς και απόθεσης, επιλογές για φόντο φόντου και ένα ρυθμιστικό premium που περιλαμβάνει υποστήριξη για βίντεο!

Εικονική πραγματικότητα

Βίντεο εικονικής πραγματικότητας

Καλώς ήλθατε στα παιδιά του μέλλοντος, όπου μπορείτε να έχετε συναρπαστικές εμπειρίες βίντεο 3D χάρη στην τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας. Οχι πολύ καιρό πριν, Εικονική πραγματικότητα ήταν συνώνυμο με IMVU και The Sims όπου θα μπορούσατε να χτίσετε ένα είδος εικονικής ζωής. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό απέχει πολύ από την εικονική πραγματικότητα που έχουμε σήμερα.

Σήμερα, μπορείτε να βουτήξετε σε βιντεοπαιχνίδια και να νιώσετε πραγματικά σαν να είστε στο παιχνίδι. Αυτή η τάση έχει περάσει στο μάρκετινγκ βίντεο και από την εμφάνιση των πραγμάτων, μπορούμε μόνο να περιμένουμε να αναπτυχθεί και ίσως να ξεπεράσει πολλές άλλες τάσεις βίντεο. Ναι, είναι επίσης στον κινηματογράφο και είναι υπέροχο.

Πιθανότατα γνωρίζετε τα εργαλεία VR, όπως το Oculus Rift και το Google Cardboard. Ως έμπορος βίντεο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την τεχνολογία για να προωθήσετε τα προϊόντα σας περισσότερο στο μυαλό των πελατών σας. Μπορείτε να προσφέρετε συναρπαστικές επιδείξεις προϊόντων που κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται σαν να είναι πραγματικά μέσα στο κατάστημά σας.

Η εικονική πραγματικότητα γίνεται πιο προσιτή στους καταναλωτές, που σημαίνει ότι υπάρχει ένα νέο και συναρπαστικό παιδί διαφήμισης στο μπλοκ. Η μεγάλη ερώτηση αλλάζει από “Είναι δυνατή η εικονική πραγματικότητα;” στο “Είστε πρόθυμοι να μπείτε και να αξιοποιήσετε αυτήν την τάση;” Η απάντησή σας καλύτερα να είναι μια μεγάλη έκπληξη “Γεια σας!”

Βίντεο 360 μοιρών

Βίντεο 360 μοιρών

Μου αρέσουν απολύτως τα βίντεο 360 μοιρών, αλλά αυτό είναι μόνο εγώ. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι τα βίντεο 360 μοιρών λαμβάνουν περίπου 30% περισσότερες προβολές από τα συνηθισμένα βίντεο; Αυτό όμως δεν είναι το τέλος. Η ίδια έκθεση του Magnifyre δείχνει ότι δύο φορές περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν βίντεο 360 μοιρών μέχρι το τέλος.

Αν με ρωτήσετε, αυτό είναι πολλά βίντεο ακίνητης περιουσίας για να διαφημίσετε τις προσφορές σας. Τι είναι καλύτερο από ένα βίντεο που οι θεατές δεν πέφτουν στη μέση; Αυτό είναι σωστό, ένα βίντεο 360 μοιρών που είναι φθηνό και εύκολο στη δημιουργία. Πραγματικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάμερα 360 μοιρών, η οποία είναι σχετικά φθηνή για να αποκτήσετε.

Ενώ πολλές άλλες τάσεις βίντεο θα έρθουν και θα φύγουν, έχουμε την αίσθηση ότι τα βίντεο 360 μοιρών είναι εδώ για να μείνουν. Μπορείτε να μαντέψετε γιατί; Για να σας σώσουμε το πρόβλημα, τα βίντεο 360 αυξάνονται σε δημοτικότητα επειδή έχουν πραγματικά αποτελέσματα. Και αν είναι χρήσιμο, δεν θα φύγει σύντομα, τουλάχιστον όχι το 2019.

Το βίντεο 360 μοιρών είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την εικονική πραγματικότητα, με την έννοια ότι μπορείτε να προσφέρετε μια παρόμοια εμπειρία 3D στους θεατές χωρίς δαπανηρή ταχύτητα VR. Επιπλέον, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο 360 μοιρών σε κινητές συσκευές απλά σύροντας ή γυρίζοντας τις συσκευές τους. Τι υπέροχη στιγμή για να ζήσεις.

Πώς να προσθέσετε βίντεο 360 στο WordPress

WP VR - 360 Panorama και δημιουργός εικονικής περιήγησης για WordPress

Μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας βίντεο 360 μοιρών και εικόνες Photo Sphere WP VR – 360 δημιουργός πανοράματος και εικονικής περιήγησης για το WordPress. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και χρησιμοποιήστε τις παρεχόμενες λειτουργίες για να προσαρμόσετε τον τρόπο εισαγωγής του βίντεο 360. Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης επιλογές για ενσωμάτωση και προσαρμογή hotspots για διαδραστικό εφέ, καθώς και υποστήριξη Gutenberg και Elementor για εύκολη προσθήκη των βίντεό σας σε αναρτήσεις ή σελίδες.

Βελτιστοποιημένα βίντεο για κινητά

Βελτιστοποιημένα βίντεο για κινητά

Βλέποντας καθώς μόλις αγγίξαμε τις εμπειρίες βίντεο για κινητά, είναι σημαντικό να προσθέσουμε μερικές λέξεις σε αυτήν την αναδυόμενη τάση βίντεο. Μεγάλο μέρος της περιήγησης στον ιστό έχει μετακινηθεί σε κινητές συσκευές. Απλά κοιτάξτε γύρω όπου κι αν βρίσκεστε και αφήστε αυτό το σημείο να βυθιστεί.

Έχετε παρατηρήσει πιθανώς ότι οι κινητές συσκευές θα είναι ο θάνατος της ανθρωπότητας. Σχεδόν όλοι στην περιοχή σας κοιτάζουν προς τα κάτω μια κινητή συσκευή κάποιου είδους. Όπως πολλοί άλλοι, πιθανώς διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση σε μια κινητή συσκευή.

Πού πηγαίνουμε με αυτό; Είναι τόσο απλό. Ακριβώς όπως βιάσαμε να βελτιστοποιήσουμε τους ιστότοπούς μας για χρήστες κινητών, δεν μπορείτε να αφήσετε τα βίντεό σας πίσω. Ήρθε η ώρα να βελτιστοποιήσετε τα βίντεό σας για κινητές συσκευές. Τι σημαίνει ακόμη και αυτό?

Απλώς δημιουργήστε μικρότερα βίντεο (είναι περισσότερο από 5 λεπτά) που είναι εύκολα κοινοποιήσιμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απλώς κοιτάξτε γύρω από διάφορους ιστότοπους κοινωνικών μέσων και θα παρατηρήσετε ότι τα πιο δημοφιλή βίντεο έχουν διάρκεια μικρότερη των 3 λεπτών. Τα βίντεο 30 δευτερολέπτων μεταδίδονται σχεδόν αμέσως.

Διατηρήστε τα βίντεό σας σύντομα και ελαφριά για χρήστες κινητών συσκευών και αξιοποιήστε την συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα από κινητά. Χρειάζεστε ένα στατιστικό για να πάτε με αυτό; Google αναφέρει ότι ο όγκος αναζητήσεων για κινητά υπερέβη τις αναζητήσεις σε επιτραπέζιους υπολογιστές το 2015. Περισσότερο από το 55% των αναζητήσεων προέρχονται από κινητές συσκευές τώρα, οπότε βελτιστοποιήστε ήδη ή αναπηδήστε.

Εκτός αν χρησιμοποιώ απεριόριστο Wi-Fi και έχω το χρόνο, πιθανότατα δεν θα παρακολουθήσω βίντεο διάρκειας 15 λεπτών χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δεδομένων από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μου. Όχι δεν θα. Ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών; Πιθανώς. Ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων; Μετρήστε ανά πάσα στιγμή. Παρακολουθείτε?

Επιπλέον, αυτή η τάση βίντεο για κινητά είναι η τροφή που τροφοδοτεί δημοφιλείς εφαρμογές βίντεο όπως το Snapchat και το Instagram. Και αυτές οι εφαρμογές ευδοκιμούν και ευδοκιμούν καλά σε βίντεο για κινητά. Ναι, η Snapchat αύξησε 10 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο την ημέρα στο 3rd τρίμηνο του 2016 και μαντέψτε ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους; Ιστορίες Instagram.

Βίντεο με επωνυμία

Βίντεο με επωνυμία

Πιθανότατα να εγγραφείτε σε μερικά κανάλια YouTube από τις αγαπημένες σας επωνυμίες και προσωπικότητες. Κάθε φορά που δημοσιεύουν ένα νέο βίντεο, λαμβάνετε μια ειδοποίηση και πιθανότατα καταλήγετε να παρακολουθείτε το εν λόγω βίντεο. Η πλειοψηφία των χιλιετηρίδων (τέλος, χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο) θα αφήσει τα πάντα όταν η αγαπημένη τους προσωπικότητα στο YouTube δημοσιεύει ένα βίντεο.

Τα βίντεο δεν είναι απαραίτητα όλα αυτά, αλλά η στρατηγική λειτουργεί σαν μαγεία. Είναι η δύναμη του επώνυμου βίντεο στην εργασία και δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε τους αριθμούς. Η σύζυγός μου Τσέλσι (ναι! Είμαι παντρεμένη χαχα) ακολουθεί αρκετά βίντεο στο YouTube και θα αφήσει τα πάντα για να παρακολουθήσει κάθε βίντεο που δημοσιεύουν – στο smartphone της!

Φίλε, δεν θέτει ποτέ αυτό το πράγμα, κάτι που αποδεικνύει την προηγούμενη τάση μας σχετικά με τα βίντεο για κινητά. Ανεβάζει επίσης έναν τόνο βίντεο (μέσω του smartphone) στο κανάλι της και έχει αρχίσει να αναπτύσσεται αρκετά μετά. Δουλεύει την επωνυμία της, όπως μπορείτε να κάνετε.

Μπορείτε να βάλετε αυτήν την τάση βίντεο για να λειτουργήσει για εσάς. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βίντεο για την προώθηση της επωνυμίας σας; Μόνο εσείς μπορείτε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση. Για να δουλέψετε κάτι, ίσως μπορείτε να κάνετε επίδειξη των προϊόντων σας ή να παρουσιάσετε τη διαδικασία σας όπως πρότεινε η Brenda νωρίτερα. ο Κλαμπ Ξυρίσματος Δολάριο είναι ένα καλό παράδειγμα επώνυμων βίντεο στην εργασία.

Χρειάζεστε άλλο παράδειγμα; Δημοσιεύουμε βίντεο εκμάθησης στο κανάλι μας στο WPExplorer YouTube. Το “Tutorial” είναι η λειτουργική λέξη εδώ. Μπορείτε ακόμη και να επανατοποθετήσετε το υπάρχον περιεχόμενό σας σε βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ταξινομηθεί μέχρι το περιεχόμενο. Τι άλλο? Ένα υπέροχο βίντεο θα λειτουργεί πάντα υπέρ σας, οπότε επενδύστε χρόνο ή χρήμα αν θέλετε. Στόχος για πιασάρικο και μοναδικό.

Βίντεο στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Βίντεο στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το μάρκετινγκ μέσω email έχει το μερίδιο των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του – όλα έχουν. Είναι τρομακτικό για τον αρχάριο ή κάποιον πιέζεται για χρόνο. Ωστόσο, η μέση αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) είναι πολύ καλύτερη από πολλές μορφές μάρκετινγκ. Ωστόσο, η καμπάνια σας θα μπορούσε να πέσει, όπως πολλοί κάνουν.

Πώς βελτιώνετε τις πιθανότητές σας; Νομίζεις μεγάλο? νομίζετε ότι τα πολυμέσα. Έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι η τοποθέτηση βίντεο σε σελίδες αυξάνει τα ποσοστά μετατροπών καθώς και το CTR. Ζευγάρι που θα στείλει email μάρκετινγκ και έχετε ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σας. Η απόκτηση συνδρομητών είναι εύκολη. Τι βίαια διακήρυξη?!

Χρησιμοποιήστε ένα βίντεο στις σελίδες εγγραφής σας αν θέλετε, απλώς ξέρετε ότι θα έχετε καταπληκτικά αποτελέσματα. Επίσης, προσφέρετε κάτι (ένα eBook, μια σειρά βίντεο (η λάμπα ανάβει) ή κάτι άλλο) ως ανταμοιβή για την εγγραφή σας. Συμπεριλάβετε τον όρο “Βίντεο” στη γραμμή θέματος του email σας και περισσότερα άτομα θα ανοίξουν τα ενημερωτικά δελτία σας, αυτό αποτελεί εγγύηση.

Δεν είναι τόσο υπέροχο?

Εάν μπορείτε, συμπεριλάβετε ένα βίντεο στα ενημερωτικά δελτία σας για την αδρεναλίνη. Εάν σκέφτεστε μαρτυρίες, εκπαιδευτικά βίντεο, επιδείξεις προϊόντων και ούτω καθεξής, είστε στο σωστό δρόμο. Βασικά, προσθέστε σχετικά βίντεο στα ενημερωτικά δελτία σας. Φιλοξενήστε τα βίντεο στο YouTube (για δυνατότητα κοινής χρήσης και ορατότητας) και συνδέστε, ενσωματώστε ή κάντε οτιδήποτε. Είναι εύκολο πράγμα.

Τι πιστεύετε για τη συμπερίληψη βίντεο στο μάρκετινγκ email σας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ω ναι, χρησιμοποιήστε σύντομα βίντεο για το μάρκετινγκ email σας. Τα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων ή τα κινούμενα GIF είναι ιδανικά για μάρκετινγκ μέσω email. Προχωράμε γρήγορα.

Μπόνους: Κινούμενα GIF

Πρέπει να ζείτε κάτω από ένα βράχο εάν δεν γνωρίζετε τι είναι τα GIF ή δεν έχετε δει πόσο δημοφιλή είναι. Το χρονοδιάγραμμά σας στο Facebook είναι πιθανώς πλημμυρισμένο από GIF σχετικά με αυτό και αυτό και κοινοποιούνται ευρέως. Σίγουρα, από όλες τις τάσεις βίντεο που αγγίζουμε σήμερα, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα GIF στην εργασία, ακόμη και χωρίς να προσπαθήσετε.

Τα αποτελέσματα είναι εκεί για να το δουν όλοι. wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Μετάφραση: έξω στο ύπαιθρο σαν χαυλιόδοντες ενός warthog). Επωφεληθείτε από τα GIF για να δημιουργήσετε δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικών μέσων. Ανακατευθύνετε την κίνηση όσο θέλετε και χαμογελάστε για μένα. Επιπλέον, μπορούν να είναι GIF για οτιδήποτε, έτσι ναι.

Προς το παρόν, τα κινούμενα GIF βρίσκουν μια θέση ανάμεσα στις τάσεις βίντεο που πρέπει να ακολουθήσουν, δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ, σύντομο και εύκολο στη δημιουργία. Είναι το τέλειο μέσο για την ανδρική συμπεριφορά σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων και διαδίδονται πολύ μακριά. Εντάξει, θα σταματήσω εκεί. Τα λέμε? Ναι, κανένα συμπέρασμα. Ακριβώς σαν αφεντικό.

Απλά αστειεύομαι. Σας υποσχεθήκαμε μερικά στατιστικά στοιχεία μάρκετινγκ βίντεο για να σας κρατήσουμε σε εξέλιξη όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ξέρεις, κάτι τέτοιο.

Εντυπωσιακά στατιστικά μάρκετινγκ βίντεο

Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα εδώ. Σίγουρα δεν είχατε ιδέα ότι:

 1. Μόνο τον περασμένο μήνα, οι χρήστες ανέβασαν περισσότερα βίντεο από το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε για τηλεόραση από τη δεκαετία του ’70.
 2. Πάνω από το 50% των ατόμων παρακολουθούν βίντεο στο διαδίκτυο καθημερινά χωρίς αποτυχία.
 3. Προσθήκη του όρου “βίντεο” στη γραμμή θέματος του email σας αυξάνει τις ανοιχτές τιμές σας κατά 19%.
 4. Το YouTube έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες και ναι, αυτό είναι δισεκατομμύριο με ένα Β.
 5. Το “See You Again” ξεπέρασε το Gangnam Style ως το βίντεο YouTube με τις περισσότερες προβολές με πάνω από 2,9 δισεκατομμύρια προβολές τη στιγμή της γραφής (καλά, ίσως το ήξερες).
 6. Το Facebook ξεπέρασε τα 8 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο την ημέρα τον Νοέμβριο του 2015. Αυτό είναι πάνω από 11.415 χρόνια βίντεο ανά ημέρα!
 7. Το 60% των χρηστών του YouTube θα ακολουθούσαν συμβουλές αγοράς από το αγαπημένο τους κανάλι.
 8. Το βίντεο γύρω από μια ζωντανή εκδήλωση αυξάνει την ευνοϊκή επωνυμία σας κατά 63%.
 9. Το 80% των καταναλωτών πιστεύουν ότι τα βίντεο επίδειξης είναι χρήσιμα.
 10. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε GIF στις Διαφημίσεις Facebook για να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών.

Τελικές λέξεις

Έχουμε φτάσει στο τέλος. Ποιες τάσεις βίντεο χρησιμοποιείτε για να ενισχύσετε το μάρκετινγκ βίντεο WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευθυμίες και χαρούμενο μάρκετινγκ βίντεο ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map