20+ καλύτερα Podcast WordPress για ακρόαση το 2020

Τα καλύτερα Podcast WordPress για ακρόαση

Ανεξάρτητα από το ρόλο που παίζετε στην κοινότητα του WordPress, πρέπει να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις, εργαλεία και άλλα. Οι σχεδιαστές, οι προγραμματιστές και οι χρήστες πρέπει να βρουν τρόπους για να μάθουν και να παρακολουθήσουν τις ειδήσεις του WordPress.


Η ακρόαση podcasts είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον κόσμο του WordPress. Μάθετε για νέα προϊόντα ή εκδόσεις WordPress. Ή απλά να ακούτε από άλλους στην κοινότητα. Ειδικά για εμάς με περιορισμένο χρόνο ανάγνωσης, ο ήχος μπορεί να απορροφηθεί κατά την άσκηση ή την οδήγηση.

Σε λίγα μόνο χρόνια, το τοπίο του podcast άλλαξε, με τους νεοεισερχόμενους και ορισμένες εκπομπές να ακυρώνονται. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα podcast WordPress που πρέπει να ακούτε το 2019.

Για να βρούμε podcast για να προτείνουμε, εξετάσαμε μερικά πράγματα. Πρώτα η φύση του περιεχομένου, αφού έπρεπε φυσικά να επικεντρώνεται κυρίως στο WordPress. Δεύτερον, η ποιότητα του περιεχομένου που παρουσιάζεται. Και τέλος η διαθεσιμότητα – επειδή τα επεισόδια τακτικής και εύκολης πρόσβασης είναι πιο διασκεδαστικά..

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιλογή μιας λίστας όπως αυτή είναι κάπως υποκειμενική. Χρειαζόμασταν επίσης τη διατήρηση της λίστας, οπότε είναι απολύτως πιθανό να έχετε κάποια άλλα χρήσιμα podcast που πιστεύετε ότι θα έπρεπε να έχουν συμπεριληφθεί. Τι εάν κάνετε – μοιραστείτε τα στα παρακάτω σχόλια! Θα θέλαμε να τα ελέγξουμε.

Αρκετά μιλάμε – εδώ είναι η λίστα μας, χωρίς συγκεκριμένη σειρά.

1. Ματ Έκθεση

Ματ Έκθεση

Ματ Έκθεση

Αφού μετέτρεψε το μικρό freelance shop του σε πρακτορείο, ο Matt Medeiros ξεκίνησε το Matt Report για να συνδεθεί με την κοινότητα και να βοηθήσει άλλους ιδιοκτήτες ψηφιακών επιχειρήσεων να ξεκινήσουν και να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις τους στο WordPress. Στο Matt Report, ο Matt παίρνει συνεντεύξεις από συμβούλους διαδικτύου και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σχετικά με το πώς διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

Το WPwatercooler podcast είναι μια ελαφριά εκπομπή «edutainment», όπου ο Jason Tucker συγκεντρώνει διάφορα μέλη της κοινότητας του WordPress για να μιλήσει για το πώς το WordPress αλλάζει επιχειρήσεις και ζωές. WPblab είναι μια παράσταση offshoot, που συνδιοργανώνεται από την Bridget Willard, η οποία λαμβάνει μια μορφή Q και A με ερωτήσεις από τους θεατές.

3. Γεια σας, WP!

Γεια σας, WP!

Γεια σας WP

Το Hello WP podcast που ονομάζεται “Ένα podcast που σας θυμίζει πώς είναι να είστε νέος χρήστης του WordPress.” Είναι ακριβώς αυτό. Καλύπτοντας όλα τα βασικά θέματα, τα πρόσθετα και το WordPress γενικά, είναι μια υπέροχη ακρόαση ειδικά όταν εξοικειωθείτε με το δημοφιλές CMS.

4. Η παράσταση Kim Doyal

Η παράσταση Kim Doyal

Kim Doyal Show

Ο Kim Doyal (επίσης γνωστός ως WordPress Chick) τρέχει ένα αυτο-τίτλο podcast που επικεντρώνεται στο να βοηθήσει άλλους επιχειρηματίες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με το WordPress. Σίγουρα μια μη τεχνική παράσταση, μιλά για γενικά θέματα WordPress και διαδικτυακών επιχειρήσεων με τους έμπειρους καλεσμένους της.

5. WPTavern WordPress Εβδομαδιαία

WPTavern WordPress Εβδομαδιαία

Εβδομαδιαίο WordPress

Το WordPress Weekly έρχεται σε εσάς από τους λαούς στο Ταβέρνα WP, με επικεφαλής τον Jeff Chandler (τον ιδρυτή του WP Tavern) και τον Marcus Couch – mega-marketer και WordPress wizard. Αναλαμβάνουν όλα τα πράγματα WordPress, που περιλαμβάνουν τα τελευταία νέα της κοινότητας και συνεντεύξεις, με μερικά έξυπνα άτομα WordPress.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

Για τους επαγγελματίες του WordPress έχουμε το WPcast, που φιλοξενείται από τον άνθρωπο πίσω από τη διαχείριση της EfficientWP, Doug Yuen και David Hehenberger, ο οποίος διαχειρίζεται τις εφαρμογές Fatcat (δημιουργοί της προσθήκης Easy Pricing Tables). Τα θέματα που καλύπτονται προορίζονται να είναι χρήσιμα για τους σχεδιαστές, τους συμβούλους, τους προγραμματιστές και τους τελικούς χρήστες και να αντλήσουν από τις εμπειρίες τόσο των οικοδεσποτών όσο και των επαγγελματιών επισκεπτών.

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Ο Troy Dean είναι ο δημιουργός του προγράμματος κατάρτισης WP Elevation για συμβούλους WordPress, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το podcast του WP Elevation παρέχει επιχειρηματικές συμβουλές για συμβούλους WordPress που επιθυμούν να «αναβαθμίσουν» την επιχείρησή τους. Θα λάβετε συνεντεύξεις με επιχειρηματίες του WordPress και άλλους διαδικτυακούς επιχειρηματίες που καλύπτουν θέματα όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Ο Adam Silver είναι ένας φωτογράφος που έγινε επαγγελματίας του WordPress που δημιούργησε το KitchenSinkWP για να μοιραστεί ό, τι έχει μάθει για το WordPress τα τελευταία χρόνια. Μιλά για όλα τα πράγματα του WordPress, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας και των τελευταίων ειδήσεων και εκδηλώσεων του WordPress, καθώς και συνεντεύξεις με μερικά ενδιαφέροντα μέλη της κοινότητας του WordPress.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Εάν πρόκειται να έχετε ένα podcast σχετικά με τη δημιουργία και τη λειτουργία μιας επιχείρησης WordPress, ο Jean Galea (ιδρυτής του Δήμαρχος WP, και δημιουργός των προσθηκών WP RSS Aggregator και EDD Bookings) και του James Laws (συνιδρυτής του WP Ninjas) είναι υπέροχοι οικοδεσπότες. Ένας σχετικά νέος συμμετέχων στο χώρο του podcast, το Mastermind καλύπτει σε βάθος θέματα όπως τα επιχειρηματικά μοντέλα του WordPress.

10. Στρογγυλή τράπεζα WP

Στρογγυλή τράπεζα WP

Στρογγυλή τράπεζα WP

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το WP Roundtable παρουσιάζει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και επισκεπτών του WordPress που καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων WordPress όπως ανάπτυξη, φιλοξενία, θέματα, επιδόσεις και επιχειρήσεις. Φιλοξενείται από τον Jason Crawford (ιδρυτή του Mobility Enabled), τον προγραμματιστή προσθηκών Kyle Maurer και τον Operations Manager του ServerPress, Mark Benzakein.

11. Προσχέδιο κατάστασης μετά

Πρόχειρο κατάστασης μετά

Πρόχειρο podcast

Το podcast του Post Status Draft φιλοξενείται από τον Brian Krogsgard – δημιουργό και συντάκτη του Post Status – και τον Joe Hoyle, συνιδρυτή και CTO στο Human Made. Το podcast καλύπτει ειδήσεις και πληροφορίες για επαγγελματίες του WordPress, πιο συγκεκριμένα συνεντεύξεις, συνομιλίες και άρθρα για την κοινότητα του WordPress και του ιστού.

12. Κάνε το Woo

Κάνε το Woo

Κάνε το Woo

Δημιουργώντας τη δική του θέση στο χώρο είναι το Do the Woo από τον Bob Dunn – δημιουργό του BobWP και ένας αφοσιωμένος δάσκαλος του WordPress. Αυτό το podcast επικεντρώνεται στο WooCommerce, το κορυφαίο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress και επιδιώκει να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων WooCommerce.

13. Φανταστικά

Φανταστικά Podcast

Φανταστικά Podcast

Για τους άγνωστους, η Imagely είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στη δημιουργία θεμάτων και προσθηκών ειδικά για τη φωτογραφία. Μπορεί να έχετε ακούσει για τους Επόμενης γενιάς πρόσθετο που είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Επομένως, πρέπει να έχει νόημα ότι το podcast τους επικεντρώνεται σε συμβουλές και συμβουλές για τη δημιουργία και διαχείριση του ιστότοπου φωτογραφίας σας με το WordPress.

14. Ο Μηχανικός Ιστοσελίδας σας

Ο μηχανικός της ιστοσελίδας σας

Ο μηχανικός της ιστοσελίδας σας

Πιθανώς ένα από τα πιο μακροχρόνια podcast WordPress, ο ιστότοπός σας (πρώην μηχανικός σας WordPress) προσφέρει πρακτικές οδηγίες για τη λειτουργία και τη συντήρηση του δικού σας ιστότοπου WordPress. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται στον τρόπο χρήσης μιας συγκεκριμένης λειτουργίας WordPress ή ενός plugin ή προϊόντος που σχετίζεται με το WordPress.

15. WP-Τονικό

WP-Τονωτικό

WP-Τονωτικό

Φιλοξενείτε τα διαδικτυακά μαθήματά σας με το WordPress; Ή θέλετε να μάθετε πώς; Το WP-Tonic είναι ένα χρήσιμο εβδομαδιαίο podcast που εστιάζει στο LMS (συστήματα διαχείρισης εκμάθησης) για το WordPress. Ελάτε σε συνεντεύξεις με ειδικούς καλεσμένους, καθώς και συμβουλές για την ανάπτυξη μαθημάτων, το μάρκετινγκ και άλλα.

16. Πρόσθετα WP A έως Z

Πρόσθετα WP A έως Z

Πρόσθετα WP A έως Z

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, μάλλον είστε εξοικειωμένοι με τις προσθήκες. Αλλά μπορείτε να μάθετε έναν τόνο περισσότερο με την εγγραφή στο WP Plugins A έως Z podcast. Καλύπτοντας όλα τα πράγματα που σχετίζονται με προσθήκες, αυτό το podcast παίρνει συνεντεύξεις από κορυφαίους προγραμματιστές, καλύπτει τις τρέχουσες ευπάθειες προσθηκών που πρέπει να γνωρίζετε, νέες κυκλοφορίες και πολλά άλλα.

17. Γυναίκες στο WP

Γυναίκες στο WP

Γυναίκες στο WP Podcast

Δύο φορές το μήνα μπορείτε να συντονιστείτε στο podcast Women in WP. Το podcast φιλοξενείται από την Amy Masson, την Tracy Apps και την Angela Bowman – όλοι ειδικοί σε διάφορες πτυχές του WordPress. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει επιλεγμένους επισκέπτες και καλύπτει θέματα όπως ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, το blogging και το μάρκετινγκ στη θέση του WordPress.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Ίσως έχετε ακούσει για το LifterLMS στο παρελθόν, καθώς είναι ένα από τα κορυφαία συστήματα WordPress LMS και διαχείρισης μαθημάτων για το WordPress. Αλλά ξέρατε ότι έχουν επίσης ένα podcast; Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με βάση τη βοήθεια της ομάδας LifterLMS καθώς καλύπτουν θέματα σχετικά με το πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας, να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέλους, να προωθήσετε τα μαθήματά σας και πολλά άλλα.

19. WPMRR Podcast

WPMRR Podcast

WPMRR

Δημιουργήθηκε από τους λαούς στο WP Buffs, το podcast WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue) στοχεύει άμεσα να σας βοηθήσει να αυξήσετε και να αυξήσετε τα έσοδα από την επιχείρησή σας στο WordPress. Παρουσιάζουν επεισόδια σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου, τις ελεύθερες συμβουλές, τις συμβουλές πωλήσεων και μάρκετινγκ, τη σημασία ενός καλού χαρτοφυλακίου και πολλά άλλα.

20. Πρακτική ανάπτυξη WordPress από τον Tom McFarlin

Ο Tom McFarlin Podcast

Πρακτική ανάπτυξη WordPress

Ένα άλλο σπουδαίο εύρημα είναι το νέο podcast του Tom McFarlin. Στο podcast του Practical WordPress Development, ο Tom απαντά στις ερωτήσεις σας και παρέχει συμβουλές σχετικά με τη λειτουργία της επιχείρησής σας στο WordPress, συμβουλές για ανάπτυξη, ενημερώσεις για τη δική του ζωή και συναλλαγές με το WordPress και πολλά άλλα (όπως το ταξίδι του στο Μέμφις – διασκεδαστικά πράγματα!).

21. Ώρες γραφείου

Ώρες γραφείου FM

OfficeHours.fm

Η Carrie Dils είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στην κοινότητα του WordPress και το podcast του OfficeHours είναι σίγουρα απαραίτητο. Συνέντευξη από μια σειρά ανθρώπων από την κοινότητα του WordPress που βρήκαν επιχειρηματική επιτυχία χρησιμοποιώντας το WordPress. Άλλα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν την αγάπη της για το Genesis Framework. Αν και φαίνεται ότι έχει περάσει λίγο καιρό, τα αρχειοθετημένα επεισόδιά της είναι όλα υπέροχα!


Η παρακολούθηση του τι συμβαίνει στον κόσμο του WordPress είναι σημαντική για τους χρήστες, τους ιδιοκτήτες ιστότοπων και τους προγραμματιστές. Η παρακολούθηση των τελευταίων ειδήσεων για τη βιομηχανία και τους παίκτες της είναι ένας καλός τρόπος για να κατανοήσετε τι συμβαίνει και πώς μπορεί να επηρεάσει εσάς και την επιχείρησή σας.

Μοιραστήκαμε τη λίστα με τα καλύτερα podcasts για να σας ενημερώνουμε, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μερικά για να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε σήμερα. Υπάρχουν podcast που καλύπτουν διάφορους τομείς ενδιαφέροντος, από την ανάπτυξη έως τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Τι βλέπετε ή σε ένα podcast και θα προσθέσετε οποιοδήποτε από αυτά στη λίστα αναπαραγωγής σας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map