15 τρόποι για να προσελκύσετε επισκέπτες και να τους μετατρέψετε σε αναγνώστες

Πιθανότατα διαβάζετε αυτό το άρθρο με λίγο περισσότερο ενδιαφέρον από το συνηθισμένο, απλώς για να δείτε αν έχω κάτι πραγματικά χρήσιμο να πω σχετικά με το πώς να προσελκύσετε επισκέπτες.


Θα προσπαθήσω το καλύτερο για να μην σε απογοητεύσω. Ας ξεκινήσουμε.

Επισκέπτες εναντίον αναγνωστών: Ποια είναι η διαφορά?

Αναρωτιέστε πιθανώς γιατί επέλεξα έναν τόσο ασυνήθιστο τίτλο άρθρου. Σε κάθε περίπτωση, η επικεφαλίδα του άρθρου (δηλαδή η ετικέτα H1) είναι μια από τις πιο σημαντικές δυνατότητες του SEO. Εχεις δίκιο! Αλλά έχω έναν λόγο.

Βλέπετε, το πρώτο μάθημα που θα ήθελα να μοιραστώ είναι το εξής:

Στόχος για αναγνώστες, όχι για επισκέπτες.

Μετά από όλα, δίνετε σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι, τρώει για μια μέρα. διδάξτε τον να ψαρεύει και τρώει για μια ζωή.

Κάποιος μπορεί να εφαρμόσει μια παρόμοια λογική για συζήτηση αναγνωστών έναντι επισκεπτών. Οι αναγνώστες σας είναι πιο πολύτιμοι σε σύγκριση με τους επισκέπτες σας. Οι αναγνώστες σας είναι άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που έχετε να πείτε. Είναι πιο πιθανό να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας, να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις και έρευνες και να επισκέπτονται τακτικά το ιστολόγιό σας σε σύγκριση με μόνο τους επισκέπτες.

Έχοντας ένα μικρό αριθμό επισκεπτών, των οποίων η πλειοψηφία είναι αναγνώστες, θα πρέπει να θεωρείται ως επιτυχία στο βιβλίο σας. Αυτό το άρθρο έχει σκοπό να σας δείξει πώς προσελκύετε τους επισκέπτες και τους μετατρέπετε σε αναγνώστες.

Ο τίτλος

γράφοντας ένα blog-postΟ τίτλος του θέματος είναι ο κλειστός κάτω από την ετικέτα H1 και είναι ένας από τους θεμελιώδεις παράγοντες του SEO. Ο τίτλος σας πρέπει να έχει τις ακριβείς λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε να στοχεύσετε την ανάρτησή σας. Στο άρθρο μου, στοχεύω στο συνδυασμό – «μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε αναγνώστες» ή κάτι παρόμοιο.

Κατά κανόνα, ο τίτλος πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν γράφετε ένα άρθρο. Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο όταν ολοκληρώσετε το άρθρο σας, είστε σε θέση να του δώσετε έναν κατάλληλο τίτλο. Υπάρχει μια σχολή σκέψης που υποστηρίζει ότι ο τίτλος του θέματος σας πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διευθετήσετε. Εναπόκειται αποκλειστικά σε εσάς, αρκεί να κάνει τη δουλειά!

Άνοιγμα του άρθρου σας

Η εισαγωγή του άρθρου σας πρέπει να είναι σύντομη, ελκυστική και να τραβάει την προσοχή του αναγνώστη. Είναι μια από τις πιο δύσκολες δουλειές εκεί έξω αφού όλοι έχουν διαφορετικά μοτίβα. Μην ανησυχείτε – η πρακτική κάνει τέλεια.

Το να τραβήξετε την προσοχή του αναγνώστη είναι το 50% της δουλειάς που έχει γίνει

Για παράδειγμα, αυτό το άρθρο που γράφω είναι περισσότερο γνωστό. Γι ‘αυτό προτιμώ να ξεκινήσω με μια ασυνήθιστη γραμμή – κάτι που οι άνθρωποι δεν θα περίμεναν.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

  • Η εισαγωγή σας πρέπει να συμβαδίζει με τη διάθεση του άρθρου σας. Εάν γράφετε για ένα σοβαρό γεγονός, όπως η διαμάχη μεταξύ Evanto και WordPress σχετικά με τις άδειες ανοιχτού κώδικα, θα πρέπει να ξεκινήσετε με έναν επίσημο τόνο.
  • Τα αδιάκριτα ανοίγματα είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή του αναγνώστη. Μερικοί προτιμούν να ολοκληρώσουν με έναν περίεργο τόνο, ενώ άλλοι προτιμούν και τα δύο.
  • Το Keep είναι σύντομο και γλυκό.

Δομή του περιεχομένου σας

Ίσως έχετε διαβάσει πολλά πράγματα για το πώς να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας, αλλά εδώ είναι μερικά διαχρονικά που θεωρώ ιδιαίτερα χρήσιμα:

Η γραμματική είναι σαν οξυγόνο

  • Τα χέρια της γυναίκας που χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστήΗ γραμματική είναι εξαιρετικά σημαντική. Μια ακατάλληλη ένταση είναι σαν να πίνετε τσάι με αλάτι. Όχι Ακόμα κι αν το τσάι είναι υπέροχο, η γεύση χάνεται.
  • Το Proofreading είναι εξίσου σημαντικό. Ανεξάρτητα από το πόσο σίγουροι είστε ότι κάνετε 0 λάθη, είναι καλύτερο να διαβάσετε το περιεχόμενό σας (με νέο μυαλό) προτού το δημοσιεύσετε.
  • Κατηγοριοποιήστε το περιεχόμενό σας σε παραγράφους και, αν είναι δυνατόν, δώστε τους σχετικούς τίτλους.
  • Συμπεριλάβετε πηγές. Εάν κάνετε μια τολμηρή αξίωση, φροντίστε να υποστηρίξετε το επιχείρημά σας με συνδέσμους από ιστότοπους αρχών.
  • Και τέλος, γράψτε για ανθρώπους. Όχι μηχανές αναζήτησης. Οι τελευταίες απέχουν πολύ από την παροχή απλών αποτελεσμάτων έως τη στάθμιση χιλιάδων παραγόντων πριν από την καταχώριση του ιστότοπού σας σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP). Θυμηθείτε, το καλό περιεχόμενο είναι η βάση οποιασδήποτε καλής ιστοσελίδας.

Λειτουργία καναπέ

Η λειτουργία καναπέ αναφέρεται σε λειτουργία ανάγνωσης χωρίς περισπασμούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις, χωρίς πανό – τίποτα. Ακριβώς το σαφές κείμενο για μια υπέροχη εμπειρία ανάγνωσης – παρόμοιο με αυτό Τσέπη. Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο, αυτό δείχνει επίσης ότι ενδιαφέρεστε να μεταδώσετε το μήνυμα αντί να εμφανίσετε διαφημίσεις στον αναγνώστη σας. Θα έχουμε ένα σύντομο άρθρο που θα δείχνει πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία καναπέ στον ιστότοπό σας. Ο Slobodan Manic συνέβαλε στην πραγματικότητα μια ανάρτηση για λίγο σχετικά με τον τρόπο προσθήκης δωρεάν ανάγνωσης απόσπασης της προσοχής στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας κώδικα.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο σας

Το συμπέρασμα πρέπει να είναι τόσο καλό όσο η εισαγωγή σας. Συνήθως τελειώνω εύχομαι τύχη στους αναγνώστες μου.

Είναι πιο σοφό να καταλήξουμε σε μια περίεργη νότα

Είναι πάντα καλύτερο να τους ζητάμε τη γνώμη τους. Αυτό ανοίγει το χώρο για σχόλια και ανταλλαγή ιδεών.

Το πλαίσιο συγγραφέα

Το επόμενο πράγμα που βλέπουν οι αναγνώστες σας είναι ένα πλαίσιο «Σχετικά με τον συντάκτη». Αυτό το πλαίσιο χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μιας υποσυνείδητης σύνδεσης με τον αναγνώστη σας. Μπορεί να ακούγεται ενσύρματο, αλλά είναι αλήθεια. Με απλά λόγια, τοποθετείτε ένα avatar, ένα σύντομο βιογραφικό, το προφίλ σας στο Twitter, τη σελίδα Google+ κ.λπ. στο πλαίσιο συγγραφέα. Εμφανίζεται μετά από κάθε ανάρτηση.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

  • Δώστε στο βιογραφικό σας ένα μείγμα ανεπίσημου και επίσημου τόνου για να έχετε τη σωστή ισορροπία. Προσωπικά επέλεξα ανεπίσημες εισαγωγές.
  • Δοκιμάστε και αποφύγετε άψυχα αντικείμενα για το είδωλό σας. Η απόκτηση ενός καλού avatar είναι δύσκολη, αλλά αξίζει τον κόπο αφού δημιουργεί μια καλή εντύπωση στο μυαλό των αναγνωστών σας.

Είναι πάντα καλή ιδέα να συνδέσετε τα προηγούμενα άρθρα σας

Προσωπικά, αν διαβάσω ένα καλό άρθρο, θα ήθελα να ακολουθήσω τον συγγραφέα στο Twitter ως ένδειξη της εκτίμησής μου. Και, όχι, δεν σας υπονοώ να κάνετε το ίδιο! ��

gravatar-blue-alphaΑστεία, τώρα-μια-ημέρα φαίνεται ότι τα περισσότερα premium (και μερικά δωρεάν) θέματα έχουν μια πρόβλεψη για το πλαίσιο συγγραφέα. Εάν είστε μπερδεμένοι σχετικά με το πού να προσθέσετε ένα avatar είναι απλό. Απλά κατευθυνθείτε προς Gravatar και αντιστοιχίστε μια φωτογραφία στη διεύθυνση email που έχετε χρησιμοποιήσει για να εγγραφείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η φωτογραφία σας θα προβληθεί αυτόματα.

σχετικές αναρτήσεις

Δεν μπορώ να βάλω έναν αριθμό πολλές φορές από το ένα θέμα στο άλλο χάρη στις σχετικές αναρτήσεις που βρίσκονται στο κάτω μέρος ενός άρθρου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε το ποσοστό κλικ στον ιστότοπό σας. Το YARPP είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόσθετο που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό!

Σχόλια

Είναι πολύ κακή ιδέα να ζητήσετε από τους επισκέπτες σας να συμπληρώσουν ένα captcha για να υποβάλουν ένα σχόλιο. Γιατί; Επειδή καταστρέφει την πραγματική μου επιθυμία να σχολιάσω. Θα πρέπει να αποφύγετε όπως η πανούκλα. Υπάρχουν πολλές καταπληκτικές προσθήκες όπως Disqus, IntenseDebate και Livefyre που έχουν προστασία από ανεπιθύμητο περιεχόμενο, ενσωμάτωση OpenID, απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιήσεις. Εάν χρησιμοποιείτε το προεπιλεγμένο πλαίσιο σχολίων WordPress, τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε Jetpack τροφοδοτούμενα σχόλια, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να αφήσουν ένα σχόλιο μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook, το Twitter ή το WordPress.

Η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον σχολιαστή με ευχαριστήριο σημείωμα είναι πάντα καλή ιδέα. Με ευχαριστείς αργότερα είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Και Σχόλιο είναι ένα πρόσθετο που εκχωρεί τάξεις στους σχολιαστές σας. Αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης αναγνωστών.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Μερικοί πεινασμένοι λαοί τείνουν να εγκαθιστούν πρόσθετα που εμφανίζονται κάθε δύο λεπτά, ζητώντας σας να «σας αρέσει» η σελίδα τους στο Facebook ή να τα ακολουθήσετε στο Twitter. Αυτό στέλνει ένα κακό μήνυμα – σαν να ζητάτε κυκλοφορία. Πιστέψτε με, δεν είναι αυτό που θέλετε.

κουμπί Μην ικετεύετε κάτι παρόμοιο

Ωστόσο, είναι μια καλή ιδέα να εμφανιστεί ένα πλαίσιο συνδρομής μέσω email / Facebook μια φορά αφού ο επισκέπτης έχει περάσει λίγο χρόνο στον ιστότοπο. Αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετική στρατηγική μάρκετινγκ για τη δημιουργία περισσότερων δυνητικών πελατών. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα του Tom με τα αγαπημένα του Social Media Plugins.

Δημοσίευση δωρεάν eBooks

Αυτή η μέθοδος απαιτεί πολλή προσπάθεια, αλλά αξίζει τον κόπο. Εάν έχετε μια συλλογή από υπέροχες προσθήκες WordPress ή ένα λεπτομερές σεμινάριο, είναι μια καλή ιδέα να τα ταξινομήσετε σε ένα eBook, να προσθέσετε ένα εξαιρετικό εξώφυλλο και να το δημοσιεύσετε. Καταχωρίστε τον στον ιστότοπό σας και όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στον σύνδεσμο λήψης, ζητήστε τους τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους λέγοντας ότι ο σύνδεσμος λήψης θα τους αποσταλεί μέσω email.

Όλοι αγαπάμε δωρεάν πράγματα

Εύκολη ψηφιακή λήψηΑυτός είναι ένας κλασικός τρόπος δημιουργίας περισσότερων δυνητικών πελατών. Το Easy Digital Downloads από το Pippin είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόσθετο για το σκοπό αυτό. Ειλικρινά, θα αγόραζα αυτό το πρόσθετο εάν ο Pippin δεν ήταν τόσο γενναιόδωρος. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε το σύνδεσμο λήψης στο eBook σας εγκαθιστώντας αυτό το premium πρόσθετο που ονομάζεται Πληρώστε με “Μου αρέσει”. Αυτό το πρόσθετο κλειδώνει βασικά το περιεχόμενο της ανάρτησης (σε αυτήν την περίπτωση το σύνδεσμο λήψης) πίσω από ένα Facebook Like ή ένα +1 ή ένα κουμπί Tweet. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν προσθήκη που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό!

Τα γραφήματα

Με απλά λόγια, γραφήματα εμφανίζει πολλά δεδομένα (περισσότεροι αριθμοί και λιγότερες λέξεις) με τη βοήθεια γραφικών. Είναι διασκεδαστικό να διαβάζουν και να μεταδίδονται viral στα κοινωνικά δίκτυα πολύ εύκολα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε περισσότερους οπαδούς στα κοινωνικά σας κανάλια εάν με ρωτήσετε!

Οι ιογενείς εικόνες έγιναν σωστά

Αν και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε περισσότερους αναγνώστες, χρειάζονται πολλή προσπάθεια για να κάνουν. Εάν έχετε ταλαντούχο σχεδιαστή, αναζητήστε το.

Ενημερωτικά δελτία

nesletter-εγγραφέςΑυτό είναι απαραίτητο για κάθε blog. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές μάρκετινγκ Διαδικτύου ποτέ Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχετε ήδη ένα στο ιστολόγιό σας.

Τα πραγματικά χρήματα είναι μέσω email

Αυτό που δεν διαθέτουν τα περισσότερα ιστολόγια είναι η επιλογή προσαρμογής στα ενημερωτικά δελτία – είτε θέλω το εβδομαδιαίο είτε το μηνιαίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι πάντα ωραίο να έχουμε επιλογές.

Διοργανώστε δημοσκοπήσεις και έρευνες

Η ψηφοφορία είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Γιατί λοιπόν να μην έχετε κάτι τέτοιο στον ιστότοπό σας; Η φιλοξενία δημοσκοπήσεων και ερευνών όχι μόνο σας βοηθά να αποκτήσετε διορατικές λεπτομέρειες για τους αναγνώστες σας, αλλά επίσης δείχνει ότι εκτιμάτε τη γνώμη τους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε μια διαδικτυακή κοινότητα.

Τοποθετήστε τις διαφημίσεις με σύνεση

Ειλικρινά, έχω λιγότερη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, αλλά μου έχουν πει ότι η τοποθέτηση διαφημίσεων είναι εξαιρετικά σημαντική σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Σχεδιάζει μια λεπτή γραμμή μεταξύ κομψότητας και ενόχλησης. Στην ιδανική περίπτωση, οι διαφημίσεις σας πρέπει να συνδυάζονται με τον χρωματικό κώδικα του ιστότοπού σας. Θα πρέπει να είναι σχετικά – δεν θα θέλατε κακόβουλο λογισμικό από τα δίκτυα διαφημίσεών σας και να κινδυνεύετε να απαγορευτείτε από την Google.

Ο κόσμος τρέχει σε διαφημίσεις

Θα ήταν σοφό να μην επενδύσετε σε απίστευτα υψηλές εταιρείες CPC. Εάν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον δεν είναι. Είναι καλύτερο να πάτε AdSense ή συνεργαστείτε με BuySellAds.

Λέξεις χωρισμού

Έχω αναφέρει μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε αναγνώστες, αυξάνοντας έτσι την αναγνωσιμότητα του ιστολογίου σας. Μόλις αρχίσετε να δημιουργείτε φήμη, εξαπλώνεται όπως η πυρκαγιά – η βάση email σας, οι οπαδοί των κοινωνικών μέσων – όλα αρχίζουν να αυξάνονται.

Ποιο είναι το funda σας?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me