12 φοβεροί πόροι WordPress για επίσκεψη σήμερα

Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο οικοσύστημα, είτε είστε αρχάριος του WordPress είτε έμπειρος προγραμματιστής, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις πρόσφατες εξελίξεις για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.


Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για την ευρεία επιτυχία του WordPress ως πλατφόρμας ήταν η αγκαλιά του με τις αρχές ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε open source, το WordPress πάσχει από το πρόβλημα της υπερφόρτωσης πληροφοριών. Υπάρχουν τόσες πολλές τοποθεσίες εκεί έξω που παρουσιάζουν αξιόπιστους πόρους για όλα τα πράγματα WordPress, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσετε και ποιος να εμπιστευτείτε.

Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει 12 από τους αγαπημένους μας πόρους WordPress για το 2015 (καλά, 13 από τότε WPExplorer.com πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή ή στη λίστα σας). Κάθε ιστότοπος περιέχει πλούσιο υλικό για να βοηθήσει τους αρχάριους να αποκτήσουν ζωτικές δεξιότητες και οι έμπειροι χρήστες να μεταφέρουν τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Διαχωρίσαμε τη λίστα μας σε τρεις ενότητες:

  1. Premium θέματα και προσθήκες.
  2. Επαγγελματική βοήθεια WordPress.
  3. Πόροι μάθησης και κατάρτισης.

Εφόσον (ελπίζουμε) μας γνωρίζετε ήδη και πιθανώς έχετε δει το ιστολόγιο WordPress και τα εκπληκτικά δωρεάν θέματα WordPress, ας ξεκινήσουμε με τους άλλους 12 πόρους με τους οποίους θα πρέπει να εξοικειωθείτε!

Καλύτεροι πόροι για premium θέματα και προσθήκες

1. ThemeForest

Θεματικό δάσος

Αν ψάχνετε για ένα θέμα για να δημιουργήσετε τον πιο πρόσφατο ιστότοπό σας WordPress, από πού να ξεκινήσετε καλύτερα από τη μεγαλύτερη αγορά για θέματα WordPress που είναι γνωστά στον άνθρωπο; Το ThemeForest προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα θεμάτων που κατηγοριοποιούνται βάσει λειτουργικότητας, μαζί με ολοκληρωμένη υποστήριξη. Τα προϊόντα στην αγορά προέρχονται από τρίτους προγραμματιστές και περνούν μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου για να διασφαλίσουν ότι τα πρότυπα παραμένουν υψηλά.

2. CodeCanyon

Codecanyon

Το CodeCanyon είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές προσθηκών WordPress. Με 3.877 προσθήκες WordPress (και περισσότερα προστίθενται καθημερινά), είναι ένα δυνητικά ζωτικό εργαλείο στο οπλοστάσιο κάθε σοβαρού ιδιοκτήτη ή διαχειριστή ιστότοπου WordPress.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και άλλες εξαιρετικές πηγές πρόσθετων premium (λατρεύουμε τα FooPlugins, WPMU DEV και προσθήκες Pippins). Ωστόσο, το CodeCanyon έχει μια ποικιλία που απλά δεν θα βρείτε αλλού.

3. Κατάλογος Pro Plugin

Κατάλογος Pro Plugins

Όποιος αφιερώνει χρόνο για τη δημιουργία ή τη διαχείριση ιστότοπων WordPress θα γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να δημιουργεί αξιοπρεπείς προσθήκες premium. Υπήρξε ανάγκη για μια ποιοτική βάση δεδομένων για premium plugins εδώ και αρκετό καιρό, και φαίνεται ότι μπορεί τελικά να έχουμε μια λύση με τη μορφή Pro Plugins Directory.

Ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, ο κατάλογος διαθέτει ήδη περισσότερα από 150 πρόσθετα. Η εμπειρία του χρήστη είναι εντυπωσιακή και παρέχει μια εύκολη μετάβαση για όσους χρησιμοποιούνται στον επίσημο κατάλογο WordPress. Η διαδικασία υποβολής για προγραμματιστές είναι απλή και επιτρέπει γρήγορη και εύκολη κριτική χρήστη. Αυτό είναι σίγουρα ένα για να παρακολουθείτε το μέλλον.

Οι καλύτεροι πόροι για επαγγελματική βοήθεια με το WordPress

4. Κωδικοποιήσιμος

Κωδικοποιήσιμος

Θυμηθείτε πότε θέλετε να κάνετε αυτό το μικρό τσίμπημα με τον τρόπο που φαίνεται η αρχική σας σελίδα, αλλά δεν ήξερα πώς να επεξεργαστείτε τον κώδικα θέματος ή δεν ήσασταν αρκετά σίγουροι για να το κάνετε; Καλά, Κωδικοποιήσιμος είναι εκεί για να σας βγάλει από ακριβώς αυτές τις δυσκολίες.

Είναι μια αγορά όπου μπορείτε να προσλάβετε ανεξάρτητους προγραμματιστές WordPress για εργασίες οποιουδήποτε μεγέθους. Με μια ισχυρή διαδικασία ελέγχου για εργολάβους, η Codeable είναι μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης για το WordPress και το 98,9% των ολοκληρωμένων έργων λαμβάνουν κριτικές πέντε αστέρων από πελάτες.

5. Καμπύλη WP

Καμπύλη WP
Το WP Curve είναι μια άλλη υπηρεσία εξωτερικής ανάθεσης για τη διαχείριση εργασιών WordPress. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Codeable, το WP Curve δεν τροφοδοτείται από τρίτους αλλά διαχειρίζεται τη δική του ομάδα προγραμματιστών. Για μόλις 79 $ το μήνα, το WP Curve θα φροντίσει για ολόκληρο το σύνολο των αναγκών υποστήριξης του WordPress (για 1 ιστότοπο). Υπάρχει μια υπέροχη επισκόπηση του είδους των εργασιών που μπορείτε να αναθέσετε στην καμπύλη WP στην ενότητα μαρτυριών του ιστότοπού τους.

6. Στούντιο Envato

Στούντιο Envato
Το Envato Studio είναι μια άλλη εναλλακτική λύση για την επαγγελματική βοήθεια. Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες καταχωρίσεις μας εδώ, το Envato Studio δεν είναι απλώς μια αγορά ειδικά για WordPress. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να προσλάβετε επαγγελματίες για μια σειρά διαφορετικών εργασιών κωδικοποίησης, περιεχομένου, γραφικών, βίντεο ή μάρκετινγκ. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στην πλατφόρμα ελέγχονται ξεχωριστά από την ομάδα του Envato Studio.

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας είναι το γεγονός ότι λεπτομέρειες όπως οι χρόνοι ανακύκλωσης και ο αριθμός των επιτρεπόμενων αναθεωρήσεων, έχουν ήδη αποφασιστεί μεταξύ αγοραστή και πωλητή. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά από άλλες πλατφόρμες όπου μπορεί να είναι πιο δύσκολο να καρφώσετε τέτοια αντικείμενα.

Καλύτεροι πόροι για μάθηση και κατάρτιση

7. ΠΕ 101

ΠΕ 101
ΠΕ 101 είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην κατάρτιση δεξιοτήτων του WordPress και προσφέρει καλά βίντεο για κάθε βασική πτυχή του οικοσυστήματος του WordPress. Ωστόσο, δεν είναι ένας πόρος που θα σας διδάξει πώς να προσαρμόσετε κώδικα σε έναν ιστότοπο WordPress – αυτό ισχύει περισσότερο για bloggers και δημιουργούς περιεχομένου που είναι νέοι στην πλατφόρμα WordPress.

Υπάρχουν τρία είδη διαθέσιμων πακέτων: πρόσβαση 30 ημερών, ετήσια πρόσβαση και επιλογή διάρκειας ζωής. Μαζί με εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τις δικές τους δεξιότητες στο WordPress, το WP 101 είναι επίσης χρήσιμο για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστότοπων ή διαχειριστές που έχουν την επιλογή να προσθέσουν ετικέτες στα βίντεό τους και να τα προσφέρουν ως πρόσθετα στους πελάτες μέσω ενός απλού πρόσθετου.

8. Βίντεο για αρχάριους WP

Βίντεο για αρχάριους WP
WP αρχάριος είναι ένας εξαιρετικός πόρος για άτομα που μόλις ξεκινούν με το WordPress. Παρόμοιο με το WP 101, το περιεχόμενο που θα βρείτε εδώ είναι απίθανο να είναι ενδιάμεσο επίπεδο. Παρόλο που ο ιστότοπος προσφέρει χρήσιμο περιεχόμενο σε διάφορες μορφές – γραπτά άρθρα, οδηγούς και γλωσσάρια – είναι η ενότητα βίντεο που ξεχωρίζει πραγματικά. Η ενότητα βίντεο είναι μόνο μέλη αλλά ευτυχώς η συμμετοχή είναι δωρεάν.

9. Δεντρόσπιτο

Δεντρόσπιτο

Το Treehouse εξυπηρετεί ένα ευρύτερο κοινό από τις δύο προηγούμενες συμμετοχές μας και είναι μια εξαιρετική λύση για άτομα όλων των επιπέδων εμπειρίας που αναζητούν το παιχνίδι κωδικοποίησης. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός θεμάτων για εξερεύνηση στον ιστότοπο, όπως WordPress, PHP, Ruby και App Development.

Οι ενότητες Treehouse είναι εντυπωσιακά αλληλεπιδραστικές με κουίζ και εργασίες που έχουν ενσωματωθεί ως στάνταρ, μαζί με βίντεο, μεταγραφές και πίνακες φόρουμ. Με σχέδια που ξεκινούν από μόλις $ 25 το μήνα – και τον τεράστιο διαθέσιμο πόρο εκπαίδευσης – το Treehouse είναι εύκολα ένα από τα κορυφαία ονόματα σε αυτόν τον χώρο.

Καλύτεροι πόροι για προγραμματιστές

10. Δημοσιεύσεις ερωτημάτων

Αναρτήσεις ερωτημάτων

Το Query Posts είναι μια καλύτερη οργανωμένη και φιλική εναλλακτική λύση έναντι του επίσημου WordPress Codex. Οι προγραμματιστές θα βρουν τις χρονολογικά και αλφαβητικά διευθετημένες λίστες των λειτουργιών του WordPress πολύ πιο εύκολη στην πλοήγηση και τη χρήση από το επίσημο αντίστοιχο.

11. WP Ζητήστε

WP Ζητήστε

WP Ζητήστε είναι σαν ένα Google ειδικά για WordPress. Είναι προσαρμοσμένο στο να βοηθά τους προγραμματιστές να αναζητούν λειτουργίες WordPress, ετικέτες προτύπων, ενέργειες και άλλα. Παρόμοια με τις κύριες μηχανές αναζήτησης, το WP Seek ενσωματώνει αυτόματη πρόταση και επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πολλές λέξεις-κλειδιά – μαζικά χρήσιμες όταν γράφουν προσαρμοσμένο κώδικα ή κάνουν αλλαγές σε στοιχεία θέματος.

12. 10up Βέλτιστες Πρακτικές Μηχανικής

Βέλτιστες πρακτικές μηχανικής 10up

10π είναι ένα φημισμένο όνομα στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων, της μηχανικής και της ψηφιακής στρατηγικής. Το 10up Best Engineering Practices είναι απαραίτητη ανάγνωση για προγραμματιστές όλων των επιπέδων εμπειρίας.

Αυτό το έργο παρέχει οδηγίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθείτε για κάθε πτυχή της κωδικοποίησης, από τη δημιουργία ενός τοπικού περιβάλλοντος έως την καταπολέμηση της PHP, των στοιχείων σχεδίασης, των λειτουργιών του WordPress και άλλων.


Ελπίζουμε ότι η λίστα των πόρων μας βοηθά να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά την επέκταση του σετ δεξιοτήτων του WordPress και τη λήψη βοήθειας με τους ιστότοπούς σας. Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να ασχοληθείτε με το WordPress και υπάρχουν πολλοί άλλοι εξαιρετικοί ιστότοποι εκεί έξω τους οποίους έπρεπε να εγκαταλείψουμε με ησυχία αυτήν τη λίστα.

Είμαστε περίεργοι να ακούσουμε τις σκέψεις σας. Χρησιμοποιείτε ήδη κάποιον από τους πόρους που αναφέραμε; Ή έχετε τις δικές σας επιλογές που θα έπρεπε να περιλαμβάνονται στη λίστα; Ελάτε σε επαφή μέσω των σχολίων και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me