10 λόγοι για τους οποίους το WordPress είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις

Λόγοι για τους οποίους το WordPress είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις

Αν θυμάστε ότι υπήρχε μια στιγμή που οι διαχειριστές επιχειρήσεων και οι επιχειρηματίες έπρεπε να βρουν έναν προγραμματιστή για να κάνουν μικρές αλλαγές στους ιστότοπους και το περιεχόμενό τους. Αλλά με την εισαγωγή του WordPress η διαχείριση των ιστότοπων έγινε πιο εύκολη. Ήταν μια ευλογία για όλους τους webmaster.


Το WordPress είναι γνωστό ως ένα τέλειο εργαλείο blogging, αλλά τώρα είναι καλύτερο να το ονομάσουμε CMS (Content Management System), καθώς έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ με τα χρόνια. Αυτή η ταπεινή πλατφόρμα έχει πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν διαδραστικό ιστότοπο. Σύμφωνα με τα σημερινά αρχεία, το WordPress χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο από δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι ως την προτιμώμενη πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων. Υπάρχει μια ποικιλία λόγων που περιγράφουν γιατί χρησιμοποιείται ευρέως για την ανάπτυξη ιστότοπων, αλλά σε αυτό το ιστολόγιο, θα διαβάσετε τους βασικούς λόγους για τους οποίους το WordPress είναι ιδανικό για τις μικρές σας επιχειρήσεις.

Η επιβίωση των δύσκολων προκλήσεων των επιχειρήσεων μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Ειδικά για την πλειονότητα των διευθυντών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, είναι πολύ τρομακτικό να φροντίζετε έναν ιστότοπο επιχείρησης (καθώς απαιτεί τακτική βελτιστοποίηση) για τα κανονικά σας καθήκοντα. Εδώ μπαίνει το WordPress. Οι επιχειρηματίες όχι μόνο θα μπορούν να διαχειρίζονται τους ιστότοπούς τους αλλά και να έχουν πλήρη ελευθερία να βελτιώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση της διεπαφής χωρίς να χρειάζεται να προσλάβουν ξεχωριστό προγραμματιστή.

Το WordPress είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα, αλλά εξακολουθεί να παρέχει πολλές επιλογές ασφάλειας και προσαρμογής στους χρήστες χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων προσθηκών. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί δωρεάν (και premium) βασικά εργαλεία για την απελευθέρωση της ισχύος του WordPress για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αν και δεν είναι απαραίτητο να χτυπήσετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή ή μια εταιρεία για να αναπτύξετε έναν ιστότοπο που βασίζεται σε WP, έχετε την επιλογή να πάτε μόνοι σας ή να βρείτε προσιτή βοήθεια μέσω συμβουλίων εργασίας όπως Εργασία. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξετε, απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το WordPress για την επιχειρηματική σας βελτίωση.

Αυτή είναι μόνο η αρχή των πλεονεκτημάτων που παρέχονται με αυτό το εργαλείο και υπάρχουν πολλά να γίνουν σε αυτό το ιστολόγιο. Ας δούμε λοιπόν τους λόγους για τους οποίους το WordPress είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις.

1. Το WordPress είναι εντελώς δωρεάν

Ναί! Το ακούσατε σωστά. Το WordPress είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, να το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας ή σε ένα τοπικό περιβάλλον με άμμο και να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτό. Ως κάτοχος μιας μικρής επιχείρησης, πιθανότατα θέλετε να ρυθμίσετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας με μικρό αρχικό κόστος. Το WordPress έχει αναδειχθεί ως όφελος για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς εξοικονομεί χρήματα και χρόνο επίσης.

Αν θέλετε να δείτε πόσο προσιτό μπορεί να είναι το WordPress, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση που αυξάνει το πραγματικό κόστος κατασκευής ενός ιστότοπου με το WordPress.

2. Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση ιστότοπου

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίο οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούν το WordPress είναι ότι μπορεί να εγκατασταθεί με ένα μόνο κλικ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είστε ειδικός με διακομιστές ή φιλοξενία, καθώς δεν απαιτεί σκληρές δεξιότητες.

Με σχέδια φιλοξενίας από το Bluehost (μόλις 2,95 $ / μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία) και το Cloudways (εκπληκτική διαχείριση cloud hosting) απλά επιλέγετε το WordPress κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας και θα το εγκαταστήσουν για εσάς. Ή αν επιλέξετε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress από αξιόπιστες εταιρείες όπως το WP Engine ή το Flywheel, δεν χρειάζεται να σηκώσετε καθόλου. Ειδικεύονται στο WordPress, επομένως είναι ήδη εγκατεστημένο, ρυθμισμένο, διαμορφωμένο και βελτιστοποιημένο προτού ολοκληρώσετε την εγγραφή για ένα πρόγραμμα. Ακόμα καλύτερα, οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές φροντίζουν την εγκατάστασή σας για εσάς, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρηση και όχι στον διακομιστή σας.

Μετά την εγκατάσταση, θα έχετε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και λειτουργιών που σας βοηθούν στην ανάπτυξη ιστότοπων. Ο καθαρός, ενημερωτικός και εύχρηστος πίνακας εργαλείων του WordPress καθιστά εύκολη τη ρύθμιση ιστότοπων για ακόμη και ολοκαίνουργιους χρήστες.

3. Πλατφόρμα ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα

Ονομάζεται ανοιχτού κώδικα επειδή ο καθένας μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει τον διαθέσιμο κώδικα στο WordPress Codex για να προσθέσετε λειτουργικότητα στον ιστότοπό τους (ή εάν είστε προχωρημένοι, μπορείτε να επεκτείνετε και να χρησιμοποιήσετε ξανά τον κώδικα με όποιον τρόπο θέλετε). Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που καθιστά το WordPress μια προτιμώμενη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Για τη διαχείριση του πηγαίου κώδικα, οι επιχειρηματίες μπορούν προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress, αλλά είναι τελείως η επιλογή τους, καθώς μπορούν να το χειριστούν μόνοι τους.

4. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Προσαρμογέας θέματος Zero WordPress

Βασικά, το WordPress δημιουργείται με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι οι τεχνικοί και μη τεχνικοί άνθρωποι να μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά απαιτητικό σε όλο τον κόσμο. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι ότι είναι αρκετά διαδραστικό και φιλικό προς το χρήστη, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα ιστοσελίδες, μενού, δημοσιεύσεις, φόρμες και ακόμη και να τους αφήνουν να διαχειρίζονται πολυμέσα όπως βίντεο και εικόνες με ευκολία και ευκολία.

5. Μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα υποστήριξης

Έχει ήδη συζητηθεί ότι το WordPress είναι μια ισχυρή διαδικτυακή πλατφόρμα ανάπτυξης διαδικτύου για μια μεγάλη κοινότητα χρηστών. Το WordPress είναι γνωστό για το εξαιρετικό διαδικτυακό του υποστήριξη Σύστημα. Λόγω των εκατομμυρίων ενεργών χρηστών, της εξειδικευμένης ομάδας προγραμματιστών, μιας ευρείας κοινότητας και φόρουμ συζήτησης, όλοι μπορούν εύκολα να βρουν τη λύση για τα προβλήματά τους. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί γνώστες ιστολογίων WordPress που μοιράζονται συμβουλές και οδηγούς σχεδόν καθημερινά. Είναι έτσι, επειδή, τα περισσότερα από τα θέματα του WordPress έχουν ήδη συζητηθεί εδώ και είναι πιθανό ότι κάποιος ξέρει σίγουρα πώς να το διορθώσει. Αυτός είναι ο λόγος, πώς το WordPress είναι το καλύτερο για αρχάριους και μικρές επιχειρήσεις.

6. Ευρεία ποικιλία θεμάτων

Συνολικό θέμα WordPress

Για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε έναν ιστότοπο, ποιες είναι οι πιο κρίσιμες δυνατότητες που απαιτούνται; Ένας τέλειος σχεδιασμός φυσικά! Μπορεί να είναι πολύ ακριβό να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας από έναν επαγγελματία προγραμματιστή. Αλλά με το WordPress μπορείτε να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο θέμα. Υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν θέματα διαθέσιμα στο Κατάλογος θεμάτων WordPress.org καθώς και σε αξιόπιστους ιστότοπους, όπως δωρεάν θέματα WPExplorer και τον νέο αγαπημένο μας ιστότοπο Απλά δωρεάν θέματα. Όλα αυτά τα θέματα είναι όμορφα σχεδιασμένα και μπορούν να ενσωματωθούν για να δημιουργήσουν έναν διαδραστικό ιστότοπο.

Εκτός από τις δωρεάν επιλογές, υπάρχουν χιλιάδες ακόμη premium θέματα WordPress από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Τα premium θέματα έρχονται συχνά με πρόσθετες λειτουργίες και υποστήριξη από τον προγραμματιστή. Αν ψάχνετε για ένα θέμα που μπορεί να το κάνει όλα, ελέγξτε το θέμα Συνολικό WordPress, το οποίο περιλαμβάνει ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, πολλές απλές επιλογές οπτικής ζωντανής προσαρμογής (χρώματα, γραμματοσειρές κ.λπ.) και πολλά έτοιμα κατασκευασμένα πρότυπα ιστού που μπορείτε να εισαγάγετε με λίγα μόνο κλικ. Αλλά υπάρχουν επίσης τόνοι άλλων εξειδικευμένων θεμάτων στον ιστό για φιλανθρωπικά ιδρύματα, λογιστικά, εστιατόρια και άλλα που μπορούν να βρεθούν στο Themeforest (και φυσικά και σε άλλες αγορές). Για αυτόν τον λόγο, οι μικρές επιχειρήσεις επιλέγουν το WordPress καθώς μπορούν να βρουν και να χρησιμοποιήσουν το σχέδιο που ταιριάζει ακριβώς στην επωνυμία τους.

7. Προσθήκες για κάθε δυνατότητα

Για να προσθέσετε περισσότερη λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας, μπορείτε να λάβετε βοήθεια για προσθήκες WordPress που είναι διαθέσιμες δωρεάν (ή με μικρή χρέωση) μέσω του διαδικτύου. Όπως και τα θέματα, υπάρχουν χιλιάδες προεγκατεστημένα πρόσθετα αποθηκευμένα στο Κατάλογος προσθηκών WordPress και υπάρχουν ακόμα περισσότερα πρόσθετα premium από αγορές όπως CodeCanyon, ThemeIsle, Pippin’s Plugins και άλλα. Οι προσθήκες είναι γενικά εύχρηστες και εγκατεστημένες, ενώ βοηθούν στην προσθήκη πρόσθετης λειτουργικότητας στον ιστότοπό σας.

8. SEO βελτιστοποιημένο

WordPress SEO

Έχοντας έναν ιστότοπο χωρίς βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι παρόμοιο με το να μην έχετε καθόλου ιστότοπο. Σήμερα, όλοι δημιουργούν έναν ιστότοπο έχοντας κατά νου τις προοπτικές SEO. Αυτό το πρόβλημα επιλύθηκε με το WordPress. Οι ιστότοποι που αναπτύσσονται στο WordPress είναι από προεπιλογή βελτιστοποιημένοι SEO καθώς η δομή που ακολουθεί αναγνωρίζεται ήδη από τις μηχανές αναζήτησης. Αλλά το WordPress SEO δεν σταματά εκεί. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών οδηγών και προσθηκών που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω το SEO του ιστότοπού σας για καλύτερη κατάταξη, αλλά εδώ είναι μερικά μόνο για να ξεκινήσετε:

  • Τα καλύτερα εργαλεία SEO WordPress για το 2017 για τη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης
  • Γρήγορος οδηγός εγκατάστασης και εγκατάστασης SEO Yoast για WordPress
  • Οδηγός για αρχάριους για WordPress SEO: Backlinks, Site Speed ​​κ.α.

9. Σχέδια υψηλής απόκρισης

Η επιθυμία να έχετε έναν ιστότοπο που να ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές μπορεί εύκολα να εκπληρωθεί με το WordPress. Η ανταπόκριση είναι κάτι που κάθε επιχειρηματίας θέλει όχι μόνο για τους ιστότοπους, αλλά και για τις εφαρμογές και τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Ευτυχώς για εσάς, τα περισσότερα θέματα του WordPress έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές. Κατά περίπτωση, το θέμα σας δεν φαίνεται τέλειο pixel σε τηλέφωνα, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε προσθήκες για βελτιστοποίηση ιστότοπων για κινητά.

10. Ασφαλής και αξιόπιστη

Είναι αλήθεια ότι το WordPress είναι μια ισχυρή πλατφόρμα CMS και ανάπτυξης ιστοσελίδων που λαμβάνει συνεχή εργασία με συνέπεια και το καθιστά όσο το δυνατόν ασφαλέστερο. Όσον αφορά την παροχή ασφάλειας, το WordPress είναι στην κορυφή. Απελευθερώνουν τακτικές ενημερώσεις και διορθώσεις ασφαλείας δημιουργώντας έτσι ένα ασφαλέστερο περιβάλλον ιστότοπου για εσάς.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας WordPress με μια προσθήκη ή βασικές προφυλάξεις. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το ιστολόγιό μας για περισσότερες συμβουλές ασφαλείας στο WordPress.

Τελευταία σχόλια

Για οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση ή επιχείρηση εκκίνησης, το να αναζητήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο μπορεί να είναι δύσκολο. Μπορεί να είναι ένα σοβαρό ζήτημα αφού η μεγάλη παρουσία στο διαδίκτυο μπορεί να συνοδεύεται από κόστος, χρόνο και προσπάθεια που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Έτσι, η εύκολη και προφανής λύση σε όλες αυτές τις ανησυχίες είναι το WordPress. Απλώς αρπάξτε το για να αναπτύξετε τον ιστότοπο της επιχείρησής σας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ανάρτηση ιστολογίου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το γιατί οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να εξετάσουν το WordPress για τον ιστότοπό τους. Όντας επαγγελματίας επιχειρηματίας ή επιχειρηματίας, είναι δική σας ευθύνη να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή για επιτυχία. Επομένως, μην το σκέφτεστε υπερβολικά, απλώς εγκαταστήστε το WordPress και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που συνοδεύουν!

Έχετε ερωτήσεις ή συμβουλές για προσθήκη; Αφήστε ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me