10 κοινά θέματα θεμάτων WordPress και πώς να τα διορθώσετε

10 κοινά θέματα θεμάτων WordPress και πώς να τα διορθώσετε

Υπάρχουν χιλιάδες δημοσιεύσεις φόρουμ που ανοίγονται καθημερινά όχι μόνο στις WordPress.org αλλά και σε άλλα φόρουμ και φυσικά σχεδόν σε κάθε ιστότοπο υποστήριξης προγραμματιστών θεμάτων σχετικά με πολύ συνηθισμένα ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν πολύ γρήγορα και εύκολα. Είμαι βέβαιος ότι οι προγραμματιστές θεμάτων και τα μέλη της κοινότητας βαριούνται αρκετά να απαντούν σε αυτές τις ερωτήσεις ξανά και ξανά, γι ‘αυτό αποφάσισα να γράψω την ακόλουθη ανάρτηση που θα ασχολείται με ορισμένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα θεμάτων WordPress, ώστε να μπορείτε σελιδοδείξτε το και να το έχετε στη διάθεσή σας.


Contents

1. Λείπει το φύλλο στυλ

Μόλις κατεβάσατε ή αγοράσατε ένα εξαιρετικά φοβερό θέμα και πηγαίνετε να το εγκαταστήσετε και να δείτε το υπέροχο μήνυμα παρακάτω:

Λείπει το φύλλο στυλ

Λοιπόν, η πρώτη σας σκέψη μπορεί να είναι…

«Ο προγραμματιστής με βρήκε και μου έδωσε ένα θέμα χωρίς φύλλο στυλ»

Φυσικά είναι πιθανό το αρχείο zip που λάβατε να μην είχε αρχείο style.css, αλλά πιθανότατα το πρόβλημα είναι να μην ανεβάσετε το θέμα ρίζας ντοσιέ.

Λείπει Λύση σφάλματος φύλλου στυλ

Εντοπίστε το φάκελο που έχετε από το θέμα στην επιφάνεια εργασίας σας και ανοίξτε τον (εάν είναι συμπιεσμένος, αποσυμπιέστε και ανοίξτε τον). Τώρα, όταν το ανοίξετε, θα πρέπει να δείτε όλα τα αρχεία σας εκεί, αν όχι το θέμα είναι πιθανό σε έναν υποκατάλογο. Για παράδειγμα, τα premium θέματα μας έχουν όλα το θέμα μέσα σε ένα φάκελο “Installable Theme”. Γενικά είναι κάπου προφανές και ο πραγματικός φάκελος θέματος πιθανότατα θα ονομάζεται ίδιο με το θέμα. Μόλις το βρείτε zip και ανεβάστε το μέσω WordPress ή ανεβάστε τον αποσυμπιεσμένο φάκελο μέσω FTP.

2. Σφάλματα εισαγωγής δεδομένων δείγματος

Έχετε εγκαταστήσει το θέμα σας και τώρα ανεβάζετε ένα δείγμα αρχείου .xml, ο προγραμματιστής θέματος ήταν τόσο καλός που σας έδωσε και για άλλη μια φορά λαμβάνετε ένα σφάλμα!

Δείγμα σφαλμάτων εισαγωγής δεδομένων

Αποτυχία εισαγωγής λύσης σφάλματος 1

Το σφάλμα “απέτυχε” στην εισαγωγή είναι συνήθως 1 από 2 πράγματα. Το πρώτο είναι ότι μπορεί να προσπαθεί να φορτώσει αναρτήσεις ή ταξινομίες από προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων που δεν υπάρχουν ακόμη.

 • Ενεργοποίηση θέματος: Βεβαιωθείτε ότι το θέμα που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε είναι ενεργό.
 • Θέμα διπλού ελέγχου: Βεβαιωθείτε ότι το θέμα περιλαμβάνει πραγματικά αυτούς τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και ταξινομίες – ίσως ρωτήστε τον προγραμματιστή ή αν γνωρίζετε πώς φαίνεστε εσείς

Αποτυχία εισαγωγής λύσης σφάλματος 2

Για σφάλματα που εμφανίζουν “Αποτυχία εισαγωγής πολυμέσων” δεν γίνεται λήψη των εικόνων.

 • Έχετε επιλέξει το πλαίσιο για εισαγωγή συνημμένων? Πριν εκτελέσετε την εισαγωγή, πρέπει να επιλέξετε το πλαίσιο με την ένδειξη “λήψη και εισαγωγή συνημμένων αρχείων”.
 • Είναι προσβάσιμες οι εικόνες? Είναι πιθανό να μην είναι προσβάσιμοι από τους διακομιστές. Θα μπορούσατε να ανοίξετε τα δείγματα δεδομένων σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και να δοκιμάσετε να εντοπίσετε ένα από αυτά τα αρχεία και να δοκιμάσετε τον σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αλλά το πιο εύκολο είναι πιθανώς να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή θέματος και να τους ενημερώσετε ότι δεν πραγματοποιούνται λήψη των εικόνων.

3. Η αρχική σελίδα δεν μοιάζει με την επίδειξη

Θα ήταν υπέροχο αν οποιοδήποτε θέμα που ενεργοποιήσατε μοιάζει ακριβώς με το demo μόλις ενεργοποιηθεί; Το θέμα Total WordPress το κάνει αυτό όταν χρησιμοποιείτε τον ενσωματωμένο εισαγωγέα επίδειξης, αλλά όχι κάθε θέμα μπορεί να είναι τόσο φοβερό όσο το Total.

Επομένως, εάν έχετε εγκαταστήσει ένα θέμα (και είναι δείγματα δεδομένων), αλλά ο ιστότοπός σας δεν ταιριάζει με την επίδειξη θεμάτων, υπάρχουν μερικοί πολύ συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους η αρχική σας σελίδα μπορεί να φαίνεται διαφορετική.

Λύση σφάλματος εμφάνισης αρχικής σελίδας 1

Ρύθμιση ανάγνωσης αρχικής σελίδας

Οι ρυθμίσεις ανάγνωσης είναι λανθασμένες. Αυτό σημαίνει ότι το θέμα σας κάνει ή δεν απαιτεί να οριστεί μια αρχική σελίδα και έχετε ορίσει τον ιστότοπό σας στο αντίθετο. Πάμε λοιπόν Ρυθμίσεις> Ανάγνωση και ελέγξτε τις επιλογές στην ενότητα “Εμφανίσεις μπροστινής σελίδας”.

Εάν το θέμα σας δεν απαιτεί πρότυπο σελίδας για τη διάταξη της αρχικής σελίδας, βεβαιωθείτε ότι αυτή η επιλογή έχει οριστεί σε “Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις σας”. Εάν το θέμα σας χρησιμοποιεί πρότυπο αρχικής σελίδας, ρυθμίστε τον ιστότοπό σας να χρησιμοποιεί μια στατική αρχική σελίδα.

Λύση σφάλματος εμφάνισης αρχικής σελίδας 2

Πρότυπο αρχικής σελίδας

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο αρχικής σελίδας. Πολλοί προγραμματιστές θεμάτων χρησιμοποιούν προσαρμοσμένα πρότυπα σελίδων για τις διατάξεις της αρχικής τους σελίδας. Φυσικά, πρέπει πρώτα να διαβάσετε τα αρχεία τεκμηρίωσης, αλλά αν δεν υπάρχει κανένα κεφάλι και να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα, ενώ βρίσκεστε στο πρόγραμμα επεξεργασίας κάτω από Χαρακτηριστικά σελίδας> Πρότυπο ελέγξτε αν υπάρχει αρχική σελίδα, αρχική σελίδα, αρχική σελίδα ή παρόμοιο πρότυπο. Εάν ναι, τότε πιθανότατα θα πρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο, να το αποθηκεύσετε / να το δημοσιεύσετε και μετά να κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις> Ανάγνωση για να το ορίσετε ως στατική επιλογή πρώτης σελίδας.

4. Τα URL μου είναι “Άσχημο”

Από προεπιλογή, η προεπιλεγμένη δομή url του WordPress δεν είναι πολύ «όμορφη», πολύ λιγότερο φιλική προς το SEO. Επομένως, όταν ρυθμίζετε για πρώτη φορά το URL του ιστότοπού σας μπορεί να φαίνεται άσχημο (μια συνάρτηση του αναγνωριστικού ανάρτησης, ημερομηνία δημοσίευσης, τίτλος δημοσίευσης και ακόμη και η κατηγορία). Μην ανησυχείτε – είναι εύκολο να το διορθώσετε.

Άσχημη λύση σφάλματος διευθύνσεων URL

Ρυθμίσεις μόνιμων συνδέσμων

Αν λοιπόν οι διευθύνσεις URL σας δεν φαίνονται τόσο καλές (yourwebsite.com/?p=1) απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις> Μόνιμοι σύνδεσμοι και αλλάξτε τη ρύθμισή σας στην επιλογή “Όνομα ανάρτησης” (ή σε οποιαδήποτε από τις άλλες – απλώς επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα για εσάς).

5. Οι δημοσιεύσεις μου επιστρέφουν 404 σφάλματα

Σφάλμα Github 404

Εάν έχετε αναρτήσεις που επιστρέφουν τώρα μια σελίδα σφάλματος 404, μην πανικοβληθείτε (ακόμη) τις περισσότερες φορές οι αναρτήσεις σας παραμένουν εκεί και απλώς πρέπει να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις μόνιμου συνδέσμου για να επιλύσετε το πρόβλημα. Αυτό είναι πολύ κοινό με θέματα που χρησιμοποιούν προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων. Κάθε φορά που ενεργοποιείτε ένα νέο θέμα που χρησιμοποιεί προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, θα πρέπει να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις μόνιμου συνδέσμου.

Αναρτήσεις που εμφανίζουν 404 Λύση σφάλματος

Η απλούστερη λύση είναι απλώς να πάτε Ρυθμίσεις> Μόνιμοι σύνδεσμοι και κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης. Συνήθως αυτό θα κάνει το κόλπο. Αλλά αν αυτό δεν λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε το αρχείο .htaccess με μη αυτόματο τρόπο (σημείωση: δεν συνιστούμε να το αντιμετωπίζετε μόνοι σας εάν είστε ολοκαίνουργιος στο WordPress, αντί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή για βοήθεια) . Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για χρησιμοποιώντας μόνιμους συνδέσμους WordPress στον κώδικα WordPress.

6. Το μενού μου είναι κενό

Για όσους χρησιμοποιούν το WordPress σε καθημερινή βάση, πιθανότατα δεν θα έχετε αυτό το ζήτημα, αλλά αν είστε πολύ νέος στο WordPress ή χρησιμοποιήσατε το WordPress πριν από λίγα χρόνια και μόλις το επιστρέψετε, ίσως να μπερδευτείτε γιατί το μενού σας είναι κενό όταν εγκαθιστάτε το θέμα.

Λείπει Λύση σφάλματος μενού

Ρυθμίσεις μενού WordPress

Το προεπιλεγμένο θέμα WordPress έχει ένα εναλλακτικό για το μενού του WordPress σε περίπτωση που δεν υπάρχει καμία ρύθμιση, ωστόσο, δεν το έχουν προσθέσει όλοι οι προγραμματιστές θέματος στα δικά τους θέματα.

Για να βεβαιωθείτε ότι τα μενού σας λειτουργούν, κατευθυνθείτε προς τα Εμφάνιση> Μενού για να ρυθμίσετε το μενού σας.

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μενού. Εάν δεν το κάνετε, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα (ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε πώς να ρυθμίζετε τα μενού στο WordPress)
 2. Βεβαιωθείτε ότι το μενού έχει αντιστοιχιστεί σε μια τοποθεσία. Κάτω από το μενού σας θα δείτε “Τοποθεσίες εμφάνισης” – αυτές είναι οι περιοχές μενού ενσωματωμένες στο θέμα σας. Ορισμένα θέματα ενδέχεται να έχουν μόνο μία κεντρική τοποθεσία μενού, ενώ άλλα μπορεί να έχουν τόνους τοποθεσιών. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει πού θέλετε να εμφανίζεται το μενού σας και μετά αποθηκεύστε.

7. Το νέο θέμα χρησιμοποιεί επιλεγμένες εικόνες, αλλά έχω έναν τόνο αναρτήσεων χωρίς αυτές

Πριν από το WordPress 2.9 δεν υπήρχε επιλεγμένη εικόνα (δημοσιεύστε μικρογραφίες) υποστήριξη στο WordPress, τόσα πολλά θέματα χρησιμοποίησαν μετα-επιλογές ή προσαρμοσμένα πεδία για τον ορισμό των επιλεγμένων εικόνων ή δεν είχαν καμία προεπιλεγμένη εικόνα ανάρτησης.

Ίσως λοιπόν να αλλάζετε από ένα παλιότερο θέμα σε ένα νέο που υποστηρίζει επιλεγμένες εικόνες ή ίσως το προηγούμενο θέμα σας ήταν πολύ ελάχιστο και δεν τα χρησιμοποιούσατε. Δεν θα χρειαστείτε ώρες για να περάσετε τις εκατοντάδες αναρτήσεις σας για να ορίσετε την επιλεγμένη εικόνα (ή ίσως είστε), οπότε υπάρχει μια γρήγορη λύση για αυτό και έρχεται με τη μορφή προσθήκης!

Λύση σφάλματος χωρίς επιλεγμένες εικόνες

Εύκολη προσθήκη μικρογραφίας προσθήκης

Μια απλή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το “Εύκολη προσθήκη μικρογραφίας“Προσθήκη για αυτόματη ρύθμιση επιλεγμένων εικόνων σε παλιές αναρτήσεις. Απλώς εγκαταστήστε, ενεργοποιήστε και ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσθέσετε εικόνες σε παλιές δημοσιεύσεις. Προς τα εμπρός, απλώς θυμηθείτε να προσθέσετε τις επιλεγμένες εικόνες σας όταν δημοσιεύετε νέες δημοσιεύσεις.

8. Παρουσιάσεις, Ακορντεόν, Εναλλαγές, Καρτέλες… Όχι ή Διακοπή εργασίας!

Πολλά θέματα WordPress αυτές τις μέρες χρησιμοποιούν το java-script / jQuery για να βελτιώσουν τα θέματα που προσθέτουν πράγματα όπως ρυθμιστικά εικόνων, εναλλαγές, ακορντεόν, καρτέλες, μενού για κινητά, αιωρητήρια εικόνων… κ.λπ..

Εάν αυτές οι δυνατότητες δεν λειτουργούν στο θέμα σας ή σταμάτησαν ξαφνικά να λειτουργήσουν, το πιθανότερο είναι να κάνετε κάποιο είδος σφάλματος javascript προκαλώντας τα πάντα να σπάσουν.

Λύση σφαλμάτων, σπασμένων, καρτελών κ.λπ.

Cache κινητήρα WP

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι απενεργοποιήστε όλες τις προσθήκες σας, εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη σας (όλες) και φορτώστε ξανά τον ιστότοπό σας για να ελέγξετε αν όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Εάν είναι, τότε μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε τις προσθήκες σας 1 προς 1 και μόλις σπάσει θα ξέρετε ότι το τελευταίο πρόσθετο ήταν αυτό που προκαλούσε προβλήματα (σημειώστε αυτό το πρόσθετο, απενεργοποιήστε και συνεχίστε να κάνετε το ίδιο).

Μόλις μάθετε ποια προσθήκες / προσθήκες προκαλούν το πρόβλημα, μπορείτε είτε να αναζητήσετε νέα προσθήκη με την ίδια λειτουργικότητα που είναι συμβατή είτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την προσθήκη ή τον προγραμματιστή θέματος για να τους ενημερώσετε για τη διένεξη (πρώτα ελέγξτε τη σελίδα για να δείτε τι τα πραγματικά ζητήματα είναι έτσι ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο άτομο – εάν πρόκειται για σφάλμα προσθήκης, στείλτε μια σημείωση στο plugin dev ή εάν είναι ένα θέμα σφάλματος το θέμα dev).

9. Οι αλλαγές στο στυλ δεν κάνουν τίποτα

Έχετε λοιπόν το θέμα σας σε όλες τις ρυθμίσεις και τώρα θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που φαίνεται για να του δώσετε περισσότερη από τη δική σας «προσωπικότητα» και να το κάνετε πραγματικά να ταιριάζει με την επωνυμία σας, την επιχείρησή σας, τη θέση σας… κ.λπ. Άρα ξεκινήσατε να προσθέτετε κάποιο προσαρμοσμένο CSS στον ιστότοπό σας ή να τροποποιείτε το φύλλο στυλ, αλλά όποτε ανανεώνετε τον ιστότοπό σας, καμία από τις αλλαγές σας δεν επηρεάζει!

Λύση σφάλματος επεξεργασίας στυλ που λείπει

Εξατομικευτής WordPress Live

Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε την εφαρμογή των τροποποιήσεών σας:

 • Απενεργοποίηση προσωρινής μνήμης: Το πιο συνηθισμένο ζήτημα είναι ότι έχετε κάποιο είδος προσθήκης προσωρινής αποθήκευσης όπως Συνολική προσωρινή μνήμη W3 εγκατεστημένο και προσωρινά αποθηκεύοντας το CSS σας. Εάν το κάνετε, θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε.
 • Εργαλείο προσαρμογής WordPress: Εάν χρησιμοποιείτε το εργαλείο προσαρμογής θέματος, πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης και, στη συνέχεια, να ανανεώσετε τη σελίδα για να δείτε εάν επηρεάζονται οι αλλαγές σας.
 • Το φόντο δεν αλλάζει: Εάν απλώς προσπαθείτε να αλλάξετε το φόντο χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου φόντου WordPress, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα εάν το θέμα που χρησιμοποιείτε έχει ένα σύνολο εικόνας για το φόντο. Δοκιμάστε να ανεβάσετε μια νέα εικόνα μόνο για δοκιμή, διότι θα πρέπει να την παρακάμψετε. Η μεταφόρτωση ενός στερεού χρώματος 1 εικονοστοιχείων και η επαναφορά του ενδέχεται να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή επίσης.
 • Αλλαγές στο WordPress Editor: Εάν προσπαθείτε να κάνετε αλλαγές μέσω του προγράμματος επεξεργασίας WordPress στο Εμφάνιση> Επεξεργαστής Οι αλλαγές ενδέχεται να μην αποθηκεύονται στην πραγματικότητα λόγω των δικαιωμάτων του διακομιστή, αλλά εάν συμβαίνει αυτό, θα λάβετε ένα σφάλμα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για ρύθμιση δικαιωμάτων αρχείων εδώ.

10. Έχω ενημερώσει το θέμα μου και όλες οι αλλαγές μου έχουν τελειώσει!

Η πιο πιθανή αιτία αυτού του σφάλματος είναι ότι κάνατε μη αυτόματες αλλαγές στα αρχεία προτύπων σας, όπως το αρχείο style.css (συνήθως). Στη συνέχεια, όταν ενημερώσατε το θέμα σας, τα επεξεργασμένα αρχεία σας αντικαταστάθηκαν από τον προεπιλεγμένο κωδικό θέματος. Γι ‘αυτό ΠΟΤΕ δεν συνιστούμε να κάνετε αλλαγές στο αρχικό θέμα.

Οι αλλαγές θέματος έχουν λυθεί λάθος

Προσθήκη προσαρμοσμένου κώδικα στο WordPress

Δυστυχώς, οι τροποποιήσεις σας ενδέχεται να εξαφανιστούν για πάντα, εκτός εάν έχετε αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τον επαναφέρετε. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου αξίας 30 ημερών, οπότε δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τον κεντρικό υπολογιστή σας εάν χρειάζεστε βοήθεια για τον εντοπισμό ή / και την επαναφορά σε αντίγραφο ασφαλείας. Εάν έχετε το δικό σας μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας, θα πρέπει να μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχεία θεμάτων σας μέσω FTP.

Παρόλο που ενδέχεται να μην μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα προς το παρόν, μπορείτε να λάβετε προφυλάξεις για να βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε ξανά σε αυτήν την κατάσταση. Στο μέλλον, όταν θέλετε να κάνετε αλλαγές στα θέματα σας, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα (ή περισσότερα) από τα ακόλουθα:

 • Προσαρμοσμένη προσθήκη CSS. Εάν χρειάζεστε μόνο λίγα μικρά τσιμπήματα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόσθετο CSS για να κάνετε τις τροποποιήσεις σας και να διασφαλίσετε ότι δεν θα διαγραφούν κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης θέματος. Εδώ είναι δύο που μας αρέσουν:
  • Yellow Pencil CSS Editor
  • CSSHero Visual CSS Editor
 • Δημιουργήστε ένα θέμα παιδιού. Η δημιουργία ενός παιδικού θέματος είναι πιθανώς η καλύτερη μέθοδος προσαρμογής του θέματός σας και θα επιτρέψει τη μεγαλύτερη ευελιξία και θα σας επιτρέψει ακόμη και να επεξεργαστείτε αρχεία προτύπων (εκτός από το style.css), να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε νέα σενάρια καθώς και να προσθέσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες.
  • Δείτε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιδικό θέμα WordPress.
 • Διατηρήστε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, είναι πάντα καλή ιδέα να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Για αυτό, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress (ο οποίος διαφέρει από τα αντίγραφα ασφαλείας του διακομιστή που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία φιλοξενίας σας) χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα:
 • Κρατήστε ένα Changelog. Είτε επεξεργάζεστε τα αρχεία προτύπων χειροκίνητα (best no to) είτε χρησιμοποιείτε ένα θυγατρικό θέμα, η δημιουργία ενός changelog είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε όλες τις τροποποιήσεις που έχετε κάνει στο θέμα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν κάτι σπάσει, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ξανά και να δείτε πού μπορεί να έχετε κάνει κάποιο λάθος.

Τυλίγοντας

Εκεί το έχετε – 10 κοινά σφάλματα WordPress και λύσεις, ώστε να μπορείτε να τα διορθώσετε. Αλλά αυτά είναι μόνο μερικά από τα λάθη που βλέπουμε οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν πιο συχνά. Για περισσότερες συμβουλές θα πρέπει επίσης να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό στον οποίο γράψαμε πώς να εγκαταστήσετε το θέμα Themeforest WordPress (αν και ο οδηγός έχει συμβουλές που θα ισχύουν για τα περισσότερα θέματα).

Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα, το πρώτο σας βήμα πρέπει να είναι να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση Google για να δείτε εάν μπορείτε να βρείτε μόνοι σας μια απάντηση. Εάν μετά από έρευνα μόνοι σας δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το θέμα ή τον συγγραφέα προσθηκών (εάν πρόκειται για πρόβλημα με το προϊόν τους) ή επισκεφθείτε ένα φόρουμ όπως Reddit ή Ενβάτο για να δείτε αν ένα μέλος της κοινότητας μπορεί να βοηθήσει. Οι πιθανότητες είναι το σφάλμα που λαμβάνετε είναι πιο συνηθισμένο από ό, τι νομίζετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map