10+ συμβουλές για την αύξηση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας του ιστολογίου WordPress

10+ συμβουλές για την αύξηση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας του ιστολογίου WordPress

Η εισαγωγή ενός νέου προϊόντος στον σημερινό γρήγορο κόσμο μπορεί να είναι μια εκφοβιστική επιχείρηση. Το προϊόν μπορεί να είναι οτιδήποτε – ένα blog, μια υπηρεσία, ένα λογισμικό ή ένα πραγματικό φυσικό “προϊόν”. Το πρώτο μέρος είναι σχετικά εύκολο – κατασκευή του προϊόντος.


Συγκεντρώνοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών και εδραιώνοντας την αξιοπιστία – τώρα αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπάλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Steve Jobs ήταν το μόνο άτομο που πίστευε στο iPhone όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Το σημαντικό είναι ότι έχετε κάνει την έρευνα αγοράς σας. Μπορείτε να εγγυηθείτε για το προϊόν σας – εσείς πιστέψτε το. Αυτή είναι μια υπέροχη αρχή.

Αλλά η πραγματική ερώτηση είναι – πώς κάνετε τους πελάτες σας να πιστεύουν στο προϊόν σας; Πώς γίνεται εσείς να κάνετε τον πελάτη σας να πιστέψει ότι αυτό που προσφέρετε είναι κάτι που θα θεωρούσε χρήσιμο; Αυτό είναι το σημερινό άρθρο.

Έχουμε καθαρίσει τον ιστό – μελετήσαμε μερικούς ιστότοπους αρχών στο μάρκετινγκ και το blogging και δημιουργήσαμε 10 ενεργές στρατηγικές και συμβουλές για την αύξηση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας. Μην πάρετε τη λέξη μας για αυτό. Θα σας δείξουμε στιγμιότυπα από πραγματικούς ιστότοπους καθώς προχωράμε!

Χρησιμοποιώντας αυτές τις στρατηγικές, μπορείτε να αυξήσετε την αξιοπιστία της επωνυμίας σας, να χτίσετε εμπιστοσύνη και τελικά να συγκεντρώσετε μια πιστή υποτροφία. Δεδομένου ότι το WPExplorer αφορά το WordPress, έχω την ελευθερία να αναφέρω μερικά πρόσθετα και θέματα για να σας βοηθήσω να εφαρμόσετε κάθε στρατηγική. Είστε ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσετε τις δικές σας μεθόδους και αν θέλετε να τις μοιραστείτε, θα θέλαμε να το ακούσουμε!

Contents

1. Βάση πελατών

Πελάτης.io Πελάτης

Customer.io – Ένα λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζει τη λίστα των επιρροών πελατών του

Το να έχετε ένα ισχυρό πελατολόγιο είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα στο οπλοστάσιό σας. Είτε πρόκειται για εκκίνηση είτε για καθιερωμένο προϊόν, η εμφάνιση λογότυπων πελατών είναι ένα εξαιρετικό μέτρο για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Μας αρέσει να συσχετιζόμαστε με μάρκες. (Αν δεν το κάναμε, δεν θα είχαμε ένα φανταχτερό ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο).

Εάν το πελατολόγιό σας έχει επιρροή, η εμφάνιση των λογοτύπων τους στην ενότητα “Οι πελάτες μας” έχει σημαντικό αντίκτυπο. Όταν μια επιρροή επωνυμία χρησιμοποιεί το προϊόν σας, η τελευταία (το προϊόν σας) καθιερώνει σημαντική επιρροή στον δικό του τομέα ή στην αγορά. Εσείς οι πελάτες γνωρίζετε τώρα ότι το προϊόν σας είναι:

 1. Αξιόπιστος
 2. Βιώσιμος
 3. Επιχείρηση έτοιμη

Μελέτη περίπτωσης # 1 – Διαχείριση WP

Διαχείριση πελατών WP

Το εντυπωσιακό πελατολόγιο του ManageWP κάνει όλη τη συζήτηση

Αν είμαι δυνητικός πελάτης και έχω περιορίσει την επιλογή μου ανάμεσα σε δύο προϊόντα – ManageWP και XYZ, το γεγονός ότι πολλοί κορυφαίοι άνθρωποι της βιομηχανίας χρησιμοποιούν λογισμικό # 1 – σίγουρα θα το επέλεξα.

Μελέτη περίπτωσης # 2 – Νέοι ιστότοποι

Φυσικά, δεν είναι πάντα δυνατό να υπάρχει μια ισχυρή πελατειακή βάση για νεοσύστατες επιχειρήσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, προσπαθήστε να εμφανιστείτε σε δημοφιλή καταστήματα πολυμέσων – για παράδειγμα, τα ιστολόγια στη θέση του προϊόντος σας θα σας κερδίσουν το κοινό που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη εκκίνηση.

Παράδειγμα: Εάν έχετε δημιουργήσει μια νέα προσθήκη WordPress, ένα θέμα ή μια υπηρεσία (προσανατολισμένη στο WordPress), η συμμετοχή στα κορυφαία 10 ιστολόγια WordPress θα σας έδινε μια τεράστια πλατφόρμα για να παρουσιάσετε το νέο σας προϊόν.

Συνοψίζοντας, η ισχυρή πελατειακή βάση έχει σημαντικό αντίκτυπο στην επιρροή του προϊόντος σας και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία επιλογής του. Αυξάνει τις πιθανότητες επιλογής του σε σύγκριση με ένα παρόμοιο προϊόν.

Πρόσθετο λογότυπου προσθήκης

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο αξιοπιστίας στην εργασία σας είναι να δείξετε στους υποψήφιους πελάτες τους άλλους πελάτες με τους οποίους έχετε εργαστεί. Και αν δεν είστε προγραμματιστής, ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας είναι με την προσθήκη Logos Showcase. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να εμφανίζετε ορισμένα λογότυπα εταιρειών στον ιστότοπό σας – πελάτες, χορηγούς, συνεργάτες κ.λπ. Μπορείτε να εμφανίσετε αυτά τα λογότυπα είτε σε πλέγμα σταθερού μεγέθους, σε πλέγμα απόκρισης ή σε καρουσέλ λογότυπου. Υπάρχουν πολλά εφέ που μπορείτε να επιλέξετε, από κλίμακα του γκρι, επισημάνσεις και μια επεξήγηση εργαλείου, η οποία εμφανίζεται όταν ένας χρήστης αιωρείται σε ένα συγκεκριμένο λογότυπο.

Βιτρίνα λογότυπων

Η προσθήκη είναι εύκολο να ρυθμιστεί, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε τα λογότυπα που θέλετε να συμπεριλάβετε, καθώς και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο αυτής της εταιρείας, εάν απαιτείται. Η εισαγωγή της βιτρίνας του λογότυπου στη σελίδα που επιθυμείτε είναι τόσο απλή όσο η αντιγραφή και επικόλληση του σχετικού σύντομου κώδικα στον επεξεργαστή κειμένου ή ακόμα και ένα widget εάν θέλετε να το συμπεριλάβετε στην πλευρική γραμμή. Ανεξάρτητοι συγγραφείς, φωτογράφοι, σχεδιαστές ιστοσελίδων, καθώς και οποιοσδήποτε στη βιομηχανία εκδηλώσεων θα ωφεληθεί πραγματικά από αυτήν την προσθήκη.

2. Δύναμη μέλους

Η ισχύς των μελών διατίθεται σε διάφορες μορφές και ισχύει για διάφορα προϊόντα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον αριθμό των λήψεων ή των πωλήσεων, τον αριθμό των πελατών και επίσης τους κλάδους στην κοινωνική κοινή χρήση και τους οπαδούς σας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά.

2.1 – Αριθμός λήψεων

Αυτή η κατηγορία ισχύος μέλους περιλαμβάνει προϊόντα με δυνατότητα λήψης, όπως θέματα, προσθήκες και πακέτα προϊόντων. Η εμφάνιση του αριθμού των φορών που έγινε λήψη του προϊόντος σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αποδείξετε την εξουσία του. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός λήψεων, τόσο μεγαλύτερη είναι η αρχή.

Όλοι το χρησιμοποιούν, οπότε θα πρέπει να είναι καλό.

Μελέτη περίπτωσης # 3 – VLC Media Player

Λήψη μετρήσεων

Ο αριθμός λήψης (ή «δημοτικότητα») ενός λογισμικού επηρεάζει άμεσα τη διαδικασία λήψης αποφάσεων

Ας πάρουμε ένα απλό παράδειγμα. Θέλετε να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και δεν έχετε ακούσει κανένα VLC ή CCCP. Τώρα, εάν σας δοθεί μια επιλογή μεταξύ των δύο, ο ευκολότερος τρόπος να αποφασίσετε θα ήταν να επιλέξετε αυτόν με το υψηλότερο πλήθος λήψεων. Αυτή η αναλογία είναι ακόμη πιο εφαρμόσιμη σε καταστάσεις όπου ο χρήστης δεν είναι τεχνικά υγιής στο θέμα / περιοχή.

Μελέτη περίπτωσης # 4 – WPExplorer

WPExplorer Themeforest Προφίλ

Αυτό είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του χαρτοφυλακίου Themeforest του WPExplorer. Εάν εξετάσετε το πλήθος λήψεων κάθε θέματος και τη συνολική βαθμολογία τους, θα δείτε ότι κάθε ένα από αυτά κατεβάστηκε εκατοντάδες έως χιλιάδες φορές με καλά σχόλια πελατών. Αυτός είναι ένας ενισχυτής εμπιστοσύνης – έχετε υπολογίσει υποσυνείδητα το WPExplorer ως “καλό” ή “αξιόπιστο” δημιουργό θεμάτων WordPress.

Χαρτοφυλάκιο WPExplorer Themeforest

Χαρτοφυλάκιο WPExplorer στο Themeforest. Ο αριθμός των λήψεων επηρέασε άμεσα τη διαδικασία λήψης αποφάσεών σας.

2.2 – Αριθμός πελατών

Αυτό είναι άμεσο μέτρο για την αξιοπιστία του προϊόντος σας. Ισχύει για οποιαδήποτε υπηρεσία ή προϊόν προσανατολισμένο στα μέλη. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των πελατών, τόσο μεγαλύτερη είναι η αξιοπιστία της υπηρεσίας ή του προϊόντος.

Μελέτη περίπτωσης # 5 – Κομψά θέματα

Κομψά θέματα

Το ElegantThemes εμφανίζει τον αριθμό των μελών στη σελίδα προορισμού του

2.3 – Αριθμός συνδρομητών κοινωνικών μέσων

Αυτό ισχύει για καταστήματα παράδοσης πολυμέσων, όπως ιστότοποι κοινωνικών μέσων και ιστότοπους φιλοξενίας βίντεο (όπως το YouTube). Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν τους οπαδούς σας στο Facebook, τους οπαδούς του Twitter και τους συνδρομητές του YouTube – ουσιαστικά ολόκληρο το συγκρότημα κοινωνικής δικτύωσης.

Ινστιτούτο μάρκετινγκ περιεχομένου

Στιγμιότυπο οθόνης των συνδρομητών κοινωνικών μέσων του Ινστιτούτου μάρκετινγκ περιεχομένου

Ο αριθμός των συνδρομητών είναι ένα μέτρο του ιστότοπού σας κοινωνική δύναμη. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των θαυμαστών σας – τόσο δημοφιλής είναι ο ιστότοπός σας. Τα μέσα παράδοσης πολυμέσων αποτελούν ζωτική πηγή επισκεψιμότητας, υπό την προϋπόθεση ότι το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων σας γίνεται σωστά.

2.4 – Οι ακόλουθοι κοινωνικών μέσων μπορούν να βλάψουν τον ιστότοπό σας!

Η ύπαρξη ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού θαυμαστών και οπαδών των κοινωνικών μέσων μπορεί να είναι αντιπαραγωγική και ακόμη και επιβλαβής κατά καιρούς. Για παράδειγμα, υπάρχουν τόνοι ιστότοπων όπου μπορείτε να αγοράσετε οπαδούς Twitter και οπαδούς του Facebook. Τα περισσότερα από αυτά είναι ψεύτικα – οι λεγόμενοι “θαυμαστές” δεν είναι παρά αυτοματοποιημένοι λογαριασμοί (bots) ή παραβιασμένοι / παραβιασμένοι λογαριασμοί πραγματικών χρηστών. Η κατώτατη γραμμή είναι – δεν λαμβάνετε πραγματική κίνηση από ρομπότ. Εδώ είναι ένας χρυσός κανόνας:

Στόχος για έναν επιρροή χρήστη

Μια λαβή Twitter με μικρό αλλά σημαντικό αριθμό συνδρομητών είναι πολύ πιο αξιόπιστη για έναν ανθρώπινο χρήστη ή μια μηχανή αναζήτησης, από έναν λογαριασμό με 5000 ακόλουθους που έχουν ψεύτικους ή / και παραβιασμένους λογαριασμούς. Θέλετε πραγματικούς, ενεργούς συνδρομητές (ιδανικά, αυτούς που επηρεάζουν το δικό τους σύνολο ακολούθων).

Οι μηχανές αναζήτησης είναι απίστευτα έξυπνες αυτές τις μέρες και γίνονται πιο έξυπνες. Πριν από λίγους μήνες η κατοχή ιστότοπου για κινητά δεν ήταν τόσο σημαντική, έως ότου η Google δήλωσε επίσημα τη σημασία ενός ιστότοπου που ανταποκρίνεται σε κινητά για καλές βαθμολογίες SEO. Είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός στην κοινότητα SEO ότι η Google καθορίζει αυτόματα την επιρροή σας ή του ιστότοπού σας στο ευρετήριό της. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των σημαντικών συνδρομητών – τόσο υψηλότερη θα είναι η βαθμολογία SEO σας.

Όταν τα πράγματα πηγαίνουν νότια:

Εδώ είναι τα πράγματα που γίνονται ενδιαφέροντα – εάν δεν είχατε υπάρξει στο Διαδίκτυο για αρκετό καιρό για να συγκεντρώσετε τον ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό των ακολούθων σας, η Google θα θεωρήσει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του ιστότοπού σας. Εάν διαπιστώσουν ότι η πλειοψηφία οι συνδρομητές σας είναι ψεύτικοι λογαριασμοί – boom! Οι βαθμολογίες SEO σας πέφτουν κατακόρυφα.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να επιστρέψετε στο προσκήνιο με έναν ιστότοπο που είναι ύποπτος για ψεύτικους συνδρομητές, θα πρέπει να εργαστείτε πολύ, πολύ σκληρά. Συνήθως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο – ίδιο προϊόν με μια νέα επωνυμία. Υπήρξαν πολλές ιστορίες αποτυχίας και επιτυχίας σε αυτό το πλαίσιο – προτείνω να περιηγηθείτε σε μερικά φόρουμ SEO εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

3. Συνδρομητές email

Πολλοί ιστότοποι εμφανίζουν τον αριθμό των συνδρομητών του ενημερωτικού δελτίου στις φόρμες συμμετοχής τους στο email. Αυτή είναι μια εξαιρετική τακτική δημιουργίας λιστών για ιστολόγια και άλλους ιστότοπους. Συνδέει το προϊόν σας με μεγάλο αριθμό οπαδών – παρόμοιο με τους οπαδούς των κοινωνικών μέσων. (Φυσικά, η δημιουργία λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αξίζει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιο ισχυρή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.)

συνδρομητές email

“Συμμετοχή 30.000 συνδρομητών” είναι ένας καλός τρόπος για να ξεσηκώσετε τους πελάτες σας να παραιτηθούν από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Προειδοποίηση: Όταν κάποιος εγγραφεί στον ιστότοπό σας, σας εμπιστεύεται τις προσωπικές του πληροφορίες – έναν τρόπο άμεσης επικοινωνίας μαζί του. Θεωρήστε το προνόμιο. Εδώ είναι μερικοί κανόνες (σκεφτείτε τους ως τις 3 εντολές μάρκετινγκ μέσω email, εάν θέλετε)

 1. Ποτέ μην στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές σας με ψεύτικα / ύποπτα προϊόντα, μόνο επειδή ο εκδότης σας υποσχέθηκε ένα τεράστιο κομμάτι χρημάτων.
 2. Μόνο προϊόντα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε χρησιμοποιήσει και δοκιμάσει προσωπικά.
 3. Ποτέ, ποτέ, δεν πουλάτε τη λίστα email σας (συνήθως παίρνουν έναν τόνο χρημάτων). Αυτό είναι πολύ ανήθικο. Αν πιστεύεις στο κάρμα… παίρνεις την κλίση, έτσι δεν είναι?

4. Αριθμός προβολών σελίδας

Η εμφάνιση του αριθμού των προβολών σελίδας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απεικονίσετε τη δημοτικότητα ενός ιστότοπου. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να προβάλλετε τις προβολές σελίδων για μεμονωμένες σελίδες στο ιστολόγιό σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ανάρτηση θα έχει ξεχωριστό αριθμό προβολών σελίδας. Η εμφάνιση ενός συνδυασμένου αριθμού προβολών σελίδας δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα, καθώς το κοινό σας δεν θα μπορούσε να κάνει διάκριση μεταξύ των δημοφιλών αναρτήσεων και των, καλά, όχι τόσο δημοφιλών!

5. Εμφάνιση Κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μιλήσαμε για την κοινωνική δύναμη (# 2.3) στην κατηγορία Δύναμη ιδιότητας μέλους. Αν και ο αριθμός των μεριδίων κοινωνικών μέσων θα πρέπει τεχνικά να εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία, νομίζω ότι αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό συμβαίνει επειδή η εμφάνιση του αριθμού κοινής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι λίγο περίπλοκη – είναι περισσότερο ένα δίκοπο σπαθί, και εδώ είναι ο λόγος:

 • Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να εμφανίζετε τα κοινωνικά σας αποτελέσματα μόνο όταν έχετε φτάσει σε σημαντικό αριθμό κοινοποιήσεων. Επιπλέον, αυτός ο αριθμός πρέπει να εμφανίζεται εμφανώς. Θα αυξήσει την πιθανότητα του χρήστη να μοιραστεί την ανάρτηση μόλις ολοκληρώσει την ανάγνωση.
 • Από την άλλη πλευρά, όταν ο αριθμός των κοινωνικών μεριδίων είναι χαμηλός (μιλάω λιγότερο από 20), μην εμφανίζετε τον αριθμό. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσατε απλά να εμφανίσετε το εικονίδιο κοινής χρήσης. Μόλις οι μετοχές φτάσουν σε μια υγιή εικόνα, ήρθε η ώρα να το επιδείξετε!
 • Τέλος, θα πρέπει να εμφανίζετε μόνο εκείνα τα κανάλια κοινωνικών μέσων όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της κοινής χρήσης. Μην γεμίζετε την εμπειρία του χρήστη σας με είκοσι διαφορετικά κουμπιά κοινής χρήσης.

Πειραματιστείτε με τα κοινωνικά κανάλια, δείτε ποια κλικ κάνει το κοινό σας και συνεργαστείτε μαζί τους. Αυτό θα σας φέρει πραγματική, στοχευμένη κίνηση. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη Monarch Social Sharing από τα Elegant Themes – είναι πολύ εύκολο στη χρήση και αρκετά, καλά, κομψό.

μονάρχης-αναδυόμενα παράθυρα

Η ομάδα έχει κάνει υπέροχη δουλειά με το πρόσθετο και είναι γεμάτη με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Για να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μου για την προσθήκη Monarch.

Μελέτη περίπτωσης # 6 – Sparring Mind

Εδώ είναι ένας συγγραφέας που ακολουθώ πάντα – Gregory Ciotti. Είναι ο άντρας πίσω από το HelpScout και ένα εξαιρετικά δημοφιλές blog ψυχολογίας που έχει παρουσιαστεί στο Inc.com και σε άλλους.

gc

Αυτή είναι η σελίδα προορισμού του. Παρατηρήστε πώς σε λίγες γραμμές εξηγεί το ανάστημά του και συνεχίζει να προωθεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αναγνώστη. Είναι καθαρό, απλό, ως προς το σημείο και καθόλου ανεπιθύμητο, Επιπλέον προσφέρει αυτό το μπόνους που μπορεί να μάθετε κάτι.

6. Δείξτε τα πιο επιτυχημένα προϊόντα σας

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε μια ταινία που ξεκίνησε το τρέιλερ της «από τους δημιουργούς του XYZ έρχεται ένα άλλο blockbuster…»; Όχι πολύ καιρό πριν, σωστά; Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια παλιά τεχνική μάρκετινγκ που λειτουργεί. Η απεικόνιση των πιο επιτυχημένων προϊόντων σας αυξάνει αυτόματα την αξία του νέου προϊόντος σας στο μυαλό του δυνητικού πελάτη σας.

Εάν η προηγούμενη γραμμή δεν έχει νόημα, ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες ταινίες σε σκηνοθεσία του Cristopher Nolan. Σχεδόν καθένα από αυτά θα περιέχει την ετικέτα “από τον δημιουργό του Dark Knight Trilogy …” Γιατί? Επειδή είμαι ο Μπάτμαν. Απλά αστειεύομαι. Είναι απλώς και μόνο επειδή το Dark Knight Trilogy ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες τριλογίες που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Επομένως, θα με ενδιέφερε πολύ να δω την τελευταία δουλειά του κ. Nolan. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Μελέτη περίπτωσης # 8 – WPBeginner

Αρχική σελίδα WPBeginner

Πάρτε για παράδειγμα το WPBeginner. Εάν δεν τα έχετε ξαναδεί, πιθανότατα θα συμπεραίνατε ότι είναι καλό blog με πολλούς υπέροχους οδηγούς.

Όταν μεταβαίνετε στην αρχική σελίδα τους, δεν πρόκειται (αμέσως) να βρείτε αναφορά στα προϊόντα που έχουν κατασκευάσει. Επέλεξαν να τα βάλουν βιτρίνα σε μια ενότητα “Επιλεγμένα πρόσθετα WordPress”. Όταν μάθετε ότι έχουν δημιουργήσει ένα δημοφιλές προϊόν που έχετε ακούσει (ή χρησιμοποιείτε), το μυαλό σας θα αυξήσει αυθόρμητα την αξία της επωνυμίας τους. Αυτή είναι η ομορφιά της προβολής δημοφιλών προϊόντων.

7. Καταχωρίστε τα επιτεύγματά σας ή τις ενότητες “Επιλεγμένα” ή “Όπως φαίνεται”

Αυτή η μέθοδος είναι μια χρονικά δοκιμασμένη, απλή και αποτελεσματική ενισχυτική αρχή. Όταν η εργασία σας εμφανίζεται ή αξιολογείται σε ιστολόγια και περιοδικά με επιρροή, μην ξεχάσετε να την παρουσιάσετε!

Μελέτη περίπτωσης # 9 – CloudMagic

Αρχική σελίδα CloudMagic

Αρχική σελίδα CloudMagic

Έψαχνα για μια νέα εφαρμογή email για το τηλέφωνό μου Android που είχε και έκδοση iOS. Δεδομένου του τεράστιου αριθμού επιλογών στο Google Play Store, άρχισα να εξαλείφω εφαρμογές βάσει (1) σχεδίασης και (2) αριθμού λήψεων. Μετά από 10 λεπτά κοσκινίσματος σε τόνους εφαρμογών, μου έμειναν τρεις.

Έλεγξα τις κριτικές της δεύτερης (CloudMagic) και έμαθα ότι εμφανίστηκε στο περιοδικό TIME και το Wall Street Journal. Πουλήθηκα! Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η λειτουργικότητα της εφαρμογής ήταν άψογη. Δεν μου έδωσε τα λάθη που έδωσε η τελευταία εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, όπως ανέφερα προηγουμένως, το προϊόν σας πρέπει να είναι εξαιρετικό. (Και αυτό υποτίθεται ότι ήταν το σχετικά εύκολο μέρος).

cloudmagic αγάπη

Αυτή είναι η αποκλειστική σελίδα πελατών του CloudMagic. Παρατηρήστε πώς απεικονίζουν τις κριτικές τους.

8. Μαρτυρίες πελατών

Το να δείχνετε στον δυνητικό πελάτη σας τι λένε οι παλιοί πελάτες σας για το προϊόν σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε εμπιστοσύνη και να αυξήσετε την αξιοπιστία. Φυσικά, από στόμα σε στόμα λειτουργεί άψογα καλύτερα, αλλά οι μαρτυρίες πελατών είναι οι πιο κοντινοί που θα φτάσουμε σε έναν κόσμο με 7 δισεκατομμύρια άτομα.

Και πάλι, όπως η κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των τόνων που χρησιμοποιούνται στις κριτικές χρηστών. Ένα εξαιρετικά θετικό μπορεί να ρίξει τον σκεπτικισμό του αγοραστή.

Οι μαρτυρίες πελατών μας φέρνουν σε ένα θέμα που συζητήσαμε παραπάνω – Βάση πελατών. Θυμάστε πώς ένας επιρροής πελάτης είναι ένα κρυφό όπλο; Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για τις μαρτυρίες πελατών.

Όσο περισσότερο επηρεάζει ο πελάτης σας, τόσο περισσότερο βάρος θα έχει η μαρτυρία του.

Μελέτη περίπτωσης # 10 – StudioPress

Η StudioPress είναι εταιρεία που δημιούργησε ένα από τα βιομηχανικά τυποποιημένα πλαίσια WordPress – Genesis. Έχουν το υψηλότερο σε πωλήσεις πλαίσιο WordPress όλων των εποχών και εμπιστεύονται οι επαγγελματίες παντού.

Μαρτυρίες StudioPress

Ρίξτε μια ματιά στην αρχική σελίδα του StudioPress. Έχουν συμπεριλάβει τις μαρτυρίες πελατών τους στην ίδια σελίδα, στο κάτω μέρος.

Όλοι οι άνθρωποι που ανέφεραν ότι έχουν επιρροή στις θέσεις τους. Αυτό αυξάνει αναπόφευκτα το ανάστημα του StudioPress και (το είδος) δικαιολογεί την ελαφρώς υψηλότερη τιμή τους.

9. Ομάδα Bios

Οι εικόνες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στα χαρακτηριστικά «γρήγορης κρίσης». Παίζουν σημαντικό ρόλο στο υποσυνείδητο μυαλό μας, το οποίο επηρεάζει κατά λάθος τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Υπήρξαν πολλές αναφορές που τεκμηριώνουν πώς ένα καλό βήμα πωλήσεων μαζί με μια συμπληρωματική φωτογραφία μπορεί να είναι ένας ισχυρός συνδυασμός στην σημαντικά αύξηση των πωλήσεων.

Ας επεκτείνουμε αυτήν την αναλογία στις βιογραφίες της ομάδας. Όταν κοιτάζουμε τις φωτογραφίες των μελών της ομάδας, δημιουργούμε κατά λάθος μια βασική σύνδεση μαζί τους. Αν επρόκειτο να συναντήσετε έναν από αυτούς στο δρόμο, μπορείτε να πάτε – “Γεια σου, σας έχω ξαναδεί … δεν είστε στην ομάδα πίσω από το προϊόν XYZ;”

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απεικονίσετε το βιογραφικό της ομάδας σας. Συνήθως φαίνεται ότι ένας συνδυασμός των παρακάτω στοιχείων δημιουργεί μια καλή σελίδα ομάδας:

 • Μια καλή, καθαρή και κατά προτίμηση εξατομικευμένη φωτογραφία κάθε μέλους της ομάδας.
 • Κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης – το Twitter και το LinkedIn είναι τα δύο πιο κοινά που χρησιμοποιούνται.
 • Ένα μήνυμα – μπορεί να είναι σε τρίτο άτομο ή σε πρώτο άτομο.

Αποφύγετε εικόνες αποθεμάτων.

Οι εικόνες αποθεμάτων είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε με κάθε κόστος. Η σελίδα της ομάδας σας, αρχικά, είναι μια προαιρετική σελίδα. Στόχος του είναι να εισαγάγει τον πελάτη σας στην ομάδα σας. Επομένως, σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε εικόνες αποθεμάτων ή «πορτρέτα» φωτογενών μοντέλων στη σελίδα της ομάδας σας. (Αλλά hey, αν το μέλος της ομάδας σας τυχαίνει να περιλαμβάνει αυτά τα χαρακτηριστικά – kudos!)

Η δημιουργία μιας σελίδας ομάδας απαιτεί σημαντικό χρόνο και ενέργεια, παρόλο που πολλά επιχειρηματικά θέματα WordPress περιλαμβάνουν τύπο θέσης προσωπικού ή / και πρότυπο σελίδας. Θα πρέπει να εστιάσετε σε αυτό μόνο όταν το προϊόν και η ιστοσελίδα φροντιστεί.

Μελέτη περίπτωσης # 11 – WooThemes

Σελίδα ομάδας WooThemes

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας της ομάδας WooThemes.

10. Widget “Δημοφιλείς δημοσιεύσεις” στο Sidebar

Τα περισσότερα blog έχουν πλαϊνή μπάρα με widget και περιέχουν πολλά widget. Τα πιο συνηθισμένα περιλαμβάνουν το widget Κατηγορίες, widget ετικέτας, πλαίσιο συνδρομής ενημερωτικών δελτίων και το widget κοινωνικών μέσων.

ο Δημοφιλείς Αναρτήσεις Το widget είναι πραγματικά ενδιαφέρον, καθώς συγκεντρώνει τα πιο δημοφιλή άρθρα (ή σελίδες) στο ιστολόγιό σας – αποκλειστικά βάσει των επισκεπτών σας. Στην ιδανική περίπτωση, δεν πρέπει να τροποποιήσετε τις δημοφιλείς αναρτήσεις σας και να αφήσετε την προσθήκη να δημιουργήσει αυτόματα με βάση τις προβολές σελίδας, τις κοινές χρήσεις και άλλες μετρήσεις.

Μελέτη περίπτωσης # 12 – The New York Times

nytimes

Το NYTimes είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιοδικά σε όλο τον κόσμο και είναι ένα προσωπικό αγαπημένο. Πάντα βρίσκω το widget του sidebar πολύ χρήσιμο – το χρησιμοποιούσα συχνά για να στείλω ένα άρθρο σε φίλους και συναδέλφους μου. Το widget ταξινομεί τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις με βάση 3 διαφορετικές μετρήσεις:

 • Περισσότερες εμφανίσεις
 • Τα περισσότερα email
 • Συνιστάται για εσάς (που βασίζεται κυρίως στις συνήθειες ανάγνωσής μου)

Αυτά τα δεδομένα είναι εξαιρετικά χρήσιμα για αναλυτικούς σκοπούς, εκτός από τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Τυχερός για εσάς πολλά θέματα WordPress σε στυλ περιοδικού περιλαμβάνουν ένα widget αναρτήσεων με καρτέλες, οπότε η προσθήκη αυτής της δυνατότητας στην πλευρική γραμμή μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο η μεταφορά και απόθεση.

11. Σχετικές θέσεις (Μπόνους)

Οι σχετικές αναρτήσεις που βρίσκονται στο κάτω μέρος του άρθρου σας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης του ιστότοπού σας. Αφού ολοκληρώσετε ένα άρθρο, όταν σας παρουσιάζεται μια νέα δέσμη για το ίδιο θέμα – είναι πιο πιθανό να συνεχίσετε την ανάγνωση και να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά. Αυτό μειώνει σημαντικά το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας, καθώς οι επισκέπτες σας ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπό σας τώρα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει να έχετε έναν ελάχιστο αριθμό σχετικών άρθρων (8-10), με τις σωστές ετικέτες και την κατηγορία, για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JetPack ή Σχετικές δημοσιεύσεις για WordPress πρόσθετο για να επιτευχθεί το ίδιο.

Προειδοποίηση: Πρέπει να γνωρίζετε ότι η δημιουργία σχετικών δημοσιεύσεων απαιτεί εκτεταμένους υπολογιστικούς πόρους και ως εκ τούτου ασκεί επιπλέον πίεση στον διακομιστή φιλοξενίας σας. Εάν βρίσκεστε σε κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας όπως το BlueHost, θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση του WordPress.

Συνοψίζοντας 10+ συμβουλές για την αύξηση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας του WordPress Blog σας

Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή των όσων μάθαμε σε αυτές τις αναρτήσεις:

 1. Δείξτε την επιρροή σας βάση πελατών
 2. Δείξτε το δικό σας ιδιότητα μέλους ή ισχύς λήψης (ανάλογα με το προϊόν σας)
 3. Εμφανίστε το αριθμός συνδρομητών email στο ενημερωτικό δελτίο σας (προαιρετικό)
 4. Δείξε το δικό σου κοινωνικές μετοχές, αλλά να είστε προσεκτικοί ταυτόχρονα
 5. Εμφάνιση του αριθμού του προβολές σελίδας των άρθρων σας
 6. Δείξτε τα περισσότερα επιτυχημένα προϊόντα
 7. Καταχωρίστε τα προσωπικά σας /επιχειρηματικά επιτεύγματα (σχετίζεται με το προϊόν)
 8. Δείξτε το δικό σας μαρτυρίες πελατών (στενή ομοιότητα με το σημείο # 1)
 9. Δημιουργώ ένα bios ομάδας σελίδα (μετά τη φροντίδα των υπόλοιπων)
 10. Χρήση πλαϊνές μπάρες με widget για να δημιουργήσετε επιπλέον επισκεψιμότητα και να βελτιώσετε την αφοσίωση των χρηστών
 11. Απεικόνιση σχετικές αναρτήσεις στο τέλος κάθε ανάρτησης για βελτίωση του ποσοστού εγκατάλειψης

συμπέρασμα

Ζητώ συγνώμη αν σας έχω βαρεθεί – ορισμένοι από εσάς μπορεί να γνωρίζουν όλες τις τεχνικές για τις οποίες μιλήσαμε. Αλλά μια υπενθύμιση είναι πάντα ωραία σωστή?

Με λίγα λόγια, αυτό είναι που χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο:

 • Δημιουργήστε ένα καλό προϊόν – κάτι για το οποίο είστε περήφανοι.
 • Αγοράστε το. Έγινε σωστά, οι άνθρωποι θα αγοράσουν το προϊόν σας.
 • Εάν και τα δύο βήματα έγιναν σωστά, οι χρήστες θα συνεχίσουν να πληρώνουν για το προϊόν / την υπηρεσία σας.

Γι ‘αυτό ακριβώς θα πληρώνατε με χαρά 999 $ για ένα iPhone γιατί μήλο είναι ένα αποκορύφωμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Ας ελπίσουμε ότι έχετε μάθει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Εάν έχετε παραδείγματα ή εμπειρία για να προσθέσετε σε αυτές τις συμβουλές ή εάν έχετε κάποιες δικές σας συμβουλές, θα θέλαμε να τις ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me