10 Εργαλεία για ευκολότερη εργασία με το WordPress

Καταπληκτικά εργαλεία για ευκολότερη εργασία με το WordPress

Στοιχηματίζω ότι συμφωνούμε όταν λέω ότι η ζωή είναι ήδη δύσκολη όπως είναι. Είναι πολύ σύντομο και με περιορισμένο χρόνο για να κάνετε τα πάντα στη λίστα κουμπιών του WordPress σας και να είστε ό, τι θέλετε.


Αυτά τα 10 φοβερά εργαλεία θα σας κάνουν πολύ παραγωγικό και τη ζωή σας στο WordPress πολύ πιο εύκολη. Θα έχετε περισσότερη δουλειά σε λιγότερο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερα λεπτά στην ημέρα σας για να περάσετε με την οικογένειά σας ή να απολαύσετε τα πράγματα για τα οποία εργάζεστε τόσο σκληρά.

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο WordPress πιο εύκολη

Πάρτε ένα στυλό και λίγο χαρτί καθώς πρόκειται να κάνουμε τη ζωή σας στο WordPress 10Χ πιο εύκολη. Αναμιγνύουμε δωρεάν και premium εργαλεία, γιατί, μερικές φορές, υπέροχα πράγματα στη ζωή δεν είναι δωρεάν. Τα premium εργαλεία είναι, ωστόσο, σχετικά φθηνά (και αν δεν βλέπετε το αγαπημένο σας εργαλείο σε αυτήν τη λίστα ή έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση, μην διστάσετε να σχολιάσετε στο τέλος της ανάρτησης).

1. Yoast SEO

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο wordpress πιο εύκολη

Το WordPress SEO και SEO γενικά δεν είναι παιδικό παιχνίδι. Ένα λάθος και η Google δεν θα διστάσει να σας κρεμάσει για να στεγνώσει. Ωστόσο, η καλή κατάταξη για τις λέξεις-κλειδιά σας στο Google (οι άλλες μηχανές αναζήτησης ακολουθούν απλώς το IMHO) είναι τόσο εύκολη όσο η πίτα, κυρίως με ένα πρόσθετο όπως το Yoast SEO.

Από τότε που μπήκα στο συγκρότημα WordPress πριν από μερικά χρόνια, το Yoast SEO ήταν η λύση μου για SEO. Χάρη σε αυτήν την προσθήκη και έναν τόνο προσεκτικά γραμμένου περιεχομένου SEO, κατατάξαμε την πρώτη θέση στο Google για μερικές λέξεις-κλειδιά.

Αλλά τι κάνει το Yoast SEO να ξεχωρίζει μεταξύ πολλών άλλων προσθηκών SEO WordPress; Για αρχάριους, το Yoast SEO σάς βοηθά να δημιουργήσετε ευανάγνωστο περιεχόμενο που είναι εξειδικευμένα βελτιστοποιημένο για να ξεσηκώνετε τις μηχανές αναζήτησης απευθείας από το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων!

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν breadcrumbs, κανονικά URL, προτάσεις εσωτερικής σύνδεσης, πληροφορίες περιεχομένου, διαχείριση ανακατευθύνσεων και υποστήριξη 24/7 μεταξύ άλλων. Αυτό το εργαλείο διατίθεται σε δύο γεύσεις, μια δωρεάν έκδοση και μια premium έκδοση που κοστίζει 89 δολάρια.

Μάθετε περισσότερα για το Yoast SEO

2. Φοβερό στιγμιότυπο οθόνης

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή του wordpress σας ευκολότερη, καταπληκτική οθόνη

Δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης σε αυτήν την ανάρτηση; Λοιπόν, τα έπιασα χρησιμοποιώντας το Awesome Screenshot όλα χάρη στον Dev Sharma του WPKube που με παρουσίασε αυτό το ωραίο εργαλείο.

Έχει κάνει τη ζωή μου στο blogging στο WordPress πολύ πιο εύκολη, διότι στο παρελθόν έπρεπε να χρησιμοποιήσω το prt sc (Print Screen), το MS Paint και το Photoshop που περιελάμβαναν πολλά βήματα.

Το εργαλείο διαθέτει πολλές δυνατότητες που κάνουν το σχολιασμό, τη λήψη και την επεξεργασία στιγμιότυπων οθόνης / τοπικών εικόνων μια βόλτα στο πάρκο. Υπάρχει μια μεταφόρτωση με ένα κλικ που κάνει την κοινή χρήση της καταγραφής σας απλή.

Μπορείτε να τραβήξετε ολόκληρη τη σελίδα, την επιφάνεια εργασίας σας, ένα ορατό μέρος ενός παραθύρου προγράμματος περιήγησης, μια επιλογή της σελίδας, να καθυστερήσετε τη λήψη και να επεξεργαστείτε τις λήψεις σας στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Επιπλέον, προσφέρουν μια συσκευή εγγραφής οθόνης που κοστίζει 19,99 δολάρια το χρόνο.

Το Awesome Screenshot διαθέτει επεκτάσεις για το Mozilla Firefox και το Chrome και μια αυτόνομη εφαρμογή Chrome που αποτελεί θαύμα στη χρήση.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Awesome Screenshot

3. FileZilla

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο wordpress ευκολότερη

Χωρίς το σωστό εργαλείο, η μετακίνηση αρχείων από τον σκληρό σας δίσκο σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή προκαλεί ημικρανίες. Στην κατηγορία FTP, το FileZilla φέρνει την ημέρα για τη δική σας αληθινά, αλλά αυτό είναι μόνο εγώ.

Αλλά μπορείτε να με κατηγορήσετε για την αγάπη ενός εργαλείου FTP που είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση; Εφόσον έχετε τα σωστά διαπιστευτήρια σύνδεσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον διακομιστή ιστού σας και να μετακινήσετε αρχεία σαν αφεντικό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία / φακέλους από τον διακομιστή ιστού σας απλώς με μεταφορά και απόθεση. Για να μην αναφέρουμε, το FileZilla διαθέτει εκπληκτικές ρυθμίσεις ασφαλείας που σας προσφέρουν ασφαλή πρόσβαση στον ιστότοπό σας στο WordPress για να κάνετε όπως θα κάνετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία στον διακομιστή σας απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, να αλλάξετε εύκολα τα δικαιώματα αρχείων και να κάνετε πολλά περισσότερα. Το FileZilla είναι ένας δωρεάν πελάτης FTP ανοιχτού κώδικα, ο οποίος γλυκαίνει τη συμφωνία.

Μάθετε περισσότερα για το FileZilla

4. ΕγγραφήMagic

10 φοβερά εργαλεία για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη την εγγραφή στο wordpress

Ως χρήστης του WordPress, προφανώς θα χρειαστεί να δημιουργήσετε φόρμες κάποια στιγμή. Από αυτήν την άποψη, θα παρατηρήσετε ότι το σύστημα εγγραφής χρηστών του WordPress είναι περιορισμένο στη λειτουργικότητα.

Γι ‘αυτό ακριβώς χρειάζεστε το RegistrationMagic, ένα πρόσθετο εγγραφής χρήστη και διαχείρισης στεροειδών.

Με λίγα λόγια, το RegistrationMagic σας βοηθά να «… δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φόρμες εγγραφής χρήστη, να αποδεχτείτε πληρωμές, να παρακολουθείτε υποβολές, να διαχειριστείτε χρήστες, να αναλύσετε στατιστικά στοιχεία, να εκχωρήσετε ρόλους χρήστη και πολλά άλλα!» Από αυτό το μόνο απόσπασμα, μπορείτε να πείτε ότι αυτό το πρόσθετο κάνει κάποια βαριά ανύψωση.

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη εικόνα, ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μπορεί να κάνει αυτό το κακό αγόρι. Πρώτον, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό εντύπων εγγραφής χρήστη, καθένα με διαφορετικά πεδία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να αποδεχτείτε συνημμένα αρχεία στις φόρμες σας, μεταξύ άλλων.

ΕγγραφήMagic αποστέλλεται με μια σελίδα χρήστη front-end που επιτρέπει στους χρήστες σας να εγγραφούν στον ιστότοπό σας, να εισέρχονται, να λαμβάνουν υποβολές, να ελέγχουν συναλλαγές και να επαναφέρουν κωδικούς πρόσβασης μεταξύ άλλων.

Αυτή η προσθήκη λάμπει στη διαχείριση χρηστών, τι γίνεται με έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου που σας βοηθά να παρακολουθείτε τις υποβολές φόρμας, να ρυθμίζετε τις πληρωμές για πληρωμένους χρήστες, να φιλτράρετε τις φόρμες ανάλογα με την ημερομηνία / ώρα και πολλά άλλα.

Υπάρχει μια δωρεάν γεύση του RegistrationMagic που διατίθεται στο WordPress, αλλά οι καλύτερες δυνατότητες μπορούν να βρεθούν στην επαγγελματική έκδοση που είναι διαθέσιμη στο RegistrationMagic.com.

Μάθετε περισσότερα για το RegistrationMagic

5. Όμορφοι σύνδεσμοι

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο wordpress ευκολότερη όμορφη σύνδεση

Αντί να χρησιμοποιήσετε έναν άσχημο σύνδεσμο όπως https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη Pretty Links για να δημιουργήσετε έναν πιο φιλικό προς τον χρήστη σύνδεσμο όπως https://yoursite.com/product-name. Αυτός ο δεύτερος σύνδεσμος είναι πιο όμορφος και ευκολότερος στη διάδοση.

Με άλλα λόγια, το Pretty Links σάς βοηθά να συντομεύσετε συνδέσμους χρησιμοποιώντας τον δικό σας τομέα αντί να βασίζεστε σε υπηρεσίες συντόμευσης συνδέσμων τρίτων όπως το bit.ly ή tinyurl.com. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανακατευθύνετε οποιονδήποτε σύνδεσμο δημιουργείτε σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση URL της επιλογής σας.

Επιπλέον, το Pretty Links συνοδεύεται από μια μηχανή παρακολούθησης συνδέσμων που σας δείχνει τον αριθμό των κλικ που λαμβάνουν οι σύνδεσμοι σας, από πού προέρχονται τα κλικ, τον κεντρικό υπολογιστή, το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα.

Αυτό το εργαλείο είναι εκπληκτικό για χρήστες WordPress που επιθυμούν να παρακολουθούν συνδέσμους σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να καθαρίζουν συνδέσμους συνεργατών και να μοιράζονται συνδέσμους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχόλια και φόρουμ.

Μάθετε περισσότερα για τους Pretty Links

6. Ευδοκιμήστε τους οδηγούς

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο wordpress ευκολότερη ανάπτυξη

Είτε έχετε μια μικρή ή μεγάλη διαδικτυακή επιχείρηση, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους προσέγγισης του κοινού-στόχου σας και αύξησης των ποσοστών μετατροπής. Σκεφτείτε το ως άμεσο μέσο επαφής με τις προοπτικές σας.

Ωστόσο, προτού αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα μάρκετινγκ στις προοπτικές σας, πρέπει να συγκεντρώσετε σχετικές πληροφορίες κοινού, όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να αποτυπώσετε αυτές τις πληροφορίες από το να χρησιμοποιήσετε το Thrive Leads?

Αυτό το εργαλείο δημιουργίας λιστών συνοδεύεται από όμορφες λειτουργίες όπως το SmartExit για να προσελκύει επισκέπτες πριν εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας, δοκιμές A / B, ακριβή στόχευση, όμορφα κινούμενα σχέδια, επιλογές ενεργοποίησης, απεριόριστες φόρμες συμμετοχής, ενσωμάτωση με πολλές πλατφόρμες μάρκετινγκ email και λεπτομερείς αναφορές μεταξύ οι υπολοιποι.

Το Thrive Leads είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Η άδεια ενός ιστότοπου θα σας επιστρέψει ένα εφάπαξ τέλος 67 $ δολάρια. Άλλα πακέτα περιλαμβάνουν το πακέτο 97 $ για 5 ιστότοπους, το πακέτο αδειών χρήσης 15 ιστότοπων που κοστίζει 147 $ και το πακέτο Thrive Membership 19 $ / μήνα για απεριόριστους ιστότοπους.

Μάθετε περισσότερα για το Thrive Leads

7. WAMP

10 φοβερά εργαλεία για να διευκολύνετε τη ζωή του wordpress σας

Όσο περισσότερα μαθαίνετε για το WordPress, τόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή σας όσο εργάζεστε με την πλατφόρμα. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για το WordPress είναι να κάνετε καταδύσεις και να δοκιμάσετε πράγματα μόνοι σας.

Ωστόσο, χρειάζεστε έναν διακομιστή ιστού για να εκτελέσετε οποιαδήποτε παρουσία του WordPress. Ταυτόχρονα, η αγορά ενός ονόματος τομέα και η εγγραφή σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστού δεν θα είχε νόημα όσον αφορά το κόστος, αν το μόνο που θέλετε είναι να δοκιμάσετε τα νερά του WordPress.

Τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης του WordPress; Χαίρομαι που ρωτήσατε. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το WAMP. Το WAMP είναι ένα αρκτικόλεξο για Windows Apache MySQL και PHP. Στην απλή γλώσσα, το WAMP εγκαθιστά έναν διακομιστή ιστού στον υπολογιστή σας.

Με έναν διακομιστή ιστού, μπορείτε στη συνέχεια να εγκαταστήσετε όσες εμφανίσεις του WordPress θέλετε να δοκιμάσετε ό, τι θέλετε. Εάν έχετε Mac, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ΜΑΜΠ ή XAMPP.

Μάθετε περισσότερα για το WAMP

8. Εργαλεία προγραμματιστή Chrome

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο wordpress ευκολότερη devtools

Τι σωσίβιο ήταν αυτό. Τα Εργαλεία προγραμματιστών Chrome (DevTools) είναι ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος περιήγησης Google Chrome για το οποίο δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι αρχάριοι WordPress.

Για να σας σώσει την αγωνία, τα Εργαλεία προγραμματιστών του Chrome έβαλαν πολύ στα χέρια σας τη δυνατότητα σύνταξης και εντοπισμού σφαλμάτων ιστού.

Χάρη στο DevTools, μπορείτε να έχετε βαθιά πρόσβαση στα εσωτερικά του ιστότοπού σας WordPress απευθείας από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Γιατί είναι σημαντική αυτή η πρόσβαση?

Λοιπόν, μπορείτε να επεξεργαστείτε προσωρινά τον ιστότοπό σας χωρίς να αλλάξετε πραγματικά τον κωδικό σας, να δείτε ζητήματα διάταξης, να εντοπίσετε προβληματικό κώδικα, να ελέγξετε τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας και να παίξετε με JavaScript μεταξύ άλλων.

Τα Εργαλεία προγραμματιστών Chrome είναι ενσωματωμένα στο Google Chrome, πράγμα που σημαίνει ότι αποκτάτε όλη αυτή την απίστευτη εμπειρία. Για πρόσβαση στο DevTools, απλώς κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο σελίδας και επιλέξτε Επιθεωρήστε το στοιχείο. Παρακάτω, δείτε πώς άλλαξα την αρχική σελίδα του WordPress.org:

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο wordpress ευκολότερη

Και για να είμαι δίκαιος, εδώ είναι Πρόσθετο προγραμματιστή ιστού για το Mozilla Firefox.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Chrome DevTools

9. Σημειωματάριο++

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή σας στο wordpress ευκολότερο το σημειωματάριο plus plus

Καθώς εργάζεστε με το WordPress, ίσως θελήσετε να κατεβείτε και να γράψετε κώδικα μόνοι σας. Ίσως θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας παιδικό θέμα, να προσθέσετε κάποιο κώδικα στο αρχείο .htaccess, να το επεξεργαστείτε wp-config.php ή προσθέστε συναρτήσεις στο δικό σας functions.php αρχείο μεταξύ άλλων.

Και δεδομένου ότι ο κώδικας μπορεί να ξεφύγει γρήγορα, χρειάζεστε έναν φοβερό επεξεργαστή κώδικα που σας βοηθά να παραμείνετε ενημερωμένοι χωρίς να ανησυχείτε. Το NotePad ++ το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να γράψετε κώδικα σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού.

Με δυνατότητες όπως επισήμανση σύνταξης και αναδίπλωση, αναζήτηση και αντικατάσταση λειτουργικότητας, χάρτης εγγράφων, ελκυστικό γραφικό περιβάλλον, αυτόματη συμπλήρωση και πολλά άλλα, η σύνταξη κώδικα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Μάθετε περισσότερα για το NotePad++

10. Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google

10 φοβερά εργαλεία για να κάνετε τη ζωή του wordpress σας ευκολότερη για το σχεδιασμό λέξεων-κλειδιών google

Το μάρκετινγκ περιεχομένου και το SEO συμβαδίζουν με τη δημιουργία στοχευμένης κυκλοφορίας. Για να κερδίσετε όσο αφορά το μάρκετινγκ περιεχομένου και το SEO, χρειάζεστε έξυπνη έρευνα λέξεων-κλειδιών. Πώς αλλιώς θα πείτε ποια θέματα ενδιαφέρουν τους αναγνώστες σας?

Ίσως έχετε εξαντλήσει τις ιδέες για θέματα. Πώς αποκτάτε νέες ιδέες για να διατηρήσετε το μηχάνημα μάρκετινγκ περιεχομένου σας σε λειτουργία; Και πάλι, χρειάζεστε σωστή έρευνα λέξεων-κλειδιών για να προσδιορίσετε τα θέματα που οι αναγνώστες σας θέλουν να διαβάσουν.

Βλέπετε, οι αναγνώστες σας χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά για να βρουν θέματα και προϊόντα. Εάν μπορείτε να βρείτε αυτές τις λέξεις-κλειδιά, είστε στη μέση της πόρτας. Εάν το έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, θα χαρείτε να μάθετε ότι η εύρεση λέξεων-κλειδιών είναι τόσο εύκολη όσο η εργασία στο Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google.

Είναι ένα δωρεάν εργαλείο της Google που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιδέες για λέξεις-κλειδιά γύρω από το κύριο θέμα σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google

Τώρα σε σένα

Ποια εργαλεία διευκολύνουν τη ζωή σας στο WordPress; Αφήσαμε τα αγαπημένα σας εργαλεία WordPress; Δείτε περισσότερα εργαλεία WordPress για επιχειρήσεις στο ιστολόγιό μας ή μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Τα λέμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map