10 εργαλεία παρακολούθησης κοινωνικών μέσων για το WordPress

Εργαλεία παρακολούθησης κοινωνικών μέσων για WordPress

Είστε υπεύθυνοι για την ανάλυση κοινωνικών μέσων της επωνυμίας σας?


Εάν είστε, τότε πρέπει να εκτελέσετε πολλά πειράματα για να βρείτε τις καλύτερες δυνατές στρατηγικές για τις καμπάνιες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Στην πραγματικότητα, η παρακολούθηση της συμπεριφοράς του κοινού σας για να παρατηρείτε και να ενεργείτε αναλόγως είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τα κοινωνικά μέσα πραγματικά αποτελεσματικά για εσάς.

Οταν πρόκειται για επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αφοσίωση των χρηστών που βοηθά στη δημιουργία περισσότερων πωλήσεων, πρέπει να έχετε τα κατάλληλα δεδομένα μπροστά σας για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Για παράδειγμα, ποιο κοινωνικό δίκτυο αξίζει τον περισσότερο χρόνο και την επένδυσή σας; Ποιο είναι το περιεχόμενο με την καλύτερη απόδοση εκεί έξω; Ποια είναι η συνολική επίδραση της κοινωνικής εμφάνισης της επωνυμίας σας στην επιχείρησή σας?

Αυτές είναι μόνο μερικές μετρήσεις απαραίτητες για τη λήψη μιας σταθερής απόφασης, αν όχι αλεξίσφαιρα. Και χρειάζεστε σχεδόν τέλειες στρατηγικές κοινωνικού δικτύου για την επιχείρησή σας. Επειδή τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι μόνο κάποιο μέρος που οι έφηβοι μπορούν να κάνουν παρέα σχεδόν ή όπου οι παλιοί φίλοι επανενώνονται μετά από χρόνια. Αυτές οι εξαιρετικά επιδραστικές και εξαιρετικά διαδραστικές πλατφόρμες μπορούν είτε να δημιουργήσουν είτε να σπάσουν τις παλιές επιχειρήσεις σε μερικές ώρες!

Έτσι, για να κάνετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λειτουργούν για εσάς, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικά πραγματικά καλά εργαλεία για την παρακολούθηση αυτών των καναλιών. Αυτά τα εξειδικευμένα εργαλεία θα κάνουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών ή της ανάλυσης της συμπεριφοράς των χρηστών, των hashtags, των διευθύνσεων URL και πολλά άλλα.

Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία εκεί έξω στην αγορά. Και δεν είναι ασυνήθιστο να μπερδεύετε να μαζεύετε τα σωστά για τον σκοπό σας ή να καταλήγετε να πιάσετε ένα κάτω από το ίδιο επίπεδο εργαλείο. Γι ‘αυτό, για να κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα για εσάς, θα δείξουμε τα κορυφαία εργαλεία κοινωνικών μέσων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές και αποτελεσματικές στρατηγικές για την προβολή του κοινωνικού σας δικτύου.

1. Βλάστηση κοινωνικών

Βλάστηση κοινωνικών

Αν ψάχνετε για αναλυτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ καναλιών, τότε μπορείτε εύκολα να πάτε στο Sprout Social. Η επιλογή είναι δική σας, μπορείτε είτε να εμβαθύνετε στη λεπτομερή απόδοση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιας επιχείρησης είτε να συγκρίνετε τα αποτελέσματα σε πολλά κανάλια κοινωνικών μέσων ταυτόχρονα. Και στις δύο περιπτώσεις, Βλάστηση κοινωνικών μπορεί να είναι μια κατάλληλη λύση για εσάς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αναλύσεις καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης από μία τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων σελίδας Facebook, κλικ συνδέσμων Twitter, αφοσίωσης στο LinkedIn, ανάπτυξης οπαδών Instagram, αξιολόγησης Pinterest και πολλά άλλα.

Όχι μόνο αυτό, θα έχετε οργανωμένες, εύληπτες και ευπαρουσίαστες αναφορές έτοιμες να αναπτυχθούν με μερικά κλικ. Χρησιμοποιώντας το Sprout Social, μπορείτε να δημιουργήσετε αναλυτικές αναφορές που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο, καθώς και προσαρμοσμένες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για λεπτομερή ανάλυση σε βάθος. Σε τελική ανάλυση, η πραγματική κατανόηση του κοινού σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο είναι ο στόχος μας εδώ, σωστά?

Αυτές είναι μερικές από τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει το Sprout Social για την εξαγωγή πολύτιμων κοινωνικών θησαυρών. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για δεδομένα με δυνατότητα δράσης που σχετίζονται με τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού-στόχου σας, τις επιρροές του κλάδου, τις επιδόσεις της καμπάνιας, την κοινή χρήση φωνής και την ανάλυση των συναισθημάτων των καταναλωτών. Το Sprout Social είναι το εργαλείο που μπορείτε να επιλέξετε χωρίς δεύτερη αμφιβολία!

2. Hootsuite

Μέσα Hootsuite

Πληροφορίες & λήψηΔείτε το Demo

Μόνο ένας διευθυντής κοινωνικών μέσων θα γνωρίζει τον πόνο της σύνδεσης στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων της εταιρείας όλη την ημέρα και θα δημοσιεύει σε καθένα από αυτά ξεχωριστά.

Αλλά τι γίνεται αν υπάρχει μια λύση που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τις δημοσιεύσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ολόκληρη την ημέρα, ή μια εβδομάδα ή ακόμα και μήνες?

Λοιπόν, υπάρχει το Hootsuite για εσάς. Είναι ένα εύκολο εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων για τον προγραμματισμό των αναρτήσεών σας σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να σκεφτείτε. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο χωρίς αποκλεισμούς, μπορείτε να προσθέσετε ένα ευρύ φάσμα ροών σε κάθε πίνακα ελέγχου κοινωνικών δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε στήλες, αρχική σελίδα, χρονοδιάγραμμα, λίστα και επίσης να προγραμματίσετε τη δημιουργία ροών με βάση το φιλτράρισμα.

Το βασικό συστατικό του Hootsuite είναι οι ροές του. Αυτό μπορεί να είναι πιο επωφελές για την ανάλυση του Twitter και του Facebook, δημιουργώντας μια ροή που φιλτράρεται από αναφορές. Σε αυτήν την περίπτωση, απλώς δημιουργήστε μια καρτέλα για το στοχευμένο δίκτυο κοινωνικών μέσων στη σελίδα ροών και αυτοματοποιήστε την σε λίγα λεπτά.

Συνολικά, χρησιμοποιώντας αυτό το εξαιρετικό εργαλείο, θα έχετε ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων κοινωνικής διαχείρισης με ένα εύκολο στη χρήση και καθαρό περιβάλλον εργασίας.

3. Ρυθμιστικό

Buffer Social

Το Buffer είναι ένα από τα πιο εξελισσόμενα εργαλεία προγραμματισμού κοινωνικών μέσων που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείτε να προγραμματίσετε περιεχόμενο για Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook και Pinterest. Το καλό μέρος του Buffer είναι ο δωρεάν λογαριασμός του, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σε τρεις λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και να προγραμματίζετε έως και δέκα δημοσιεύσεις.

Υπάρχουν τρία ξεχωριστά εργαλεία που λειτουργούν πίσω από το Buffer. Το ένα είναι το Buffer Publish, ένα εργαλείο προγραμματισμού για κοινωνικά μέσα. Έπειτα έρχεται το Buffer Reply, ένα εργαλείο παρακολούθησης και ανταλλαγής μηνυμάτων για κοινωνικά μέσα. Και τέλος, το Buffer Analyse, ένα εργαλείο ανάλυσης για κοινωνικά μέσα.

Υπάρχουν και ορισμένες άλλες λειτουργίες, όπως μια προβολή RSS Feed, η εγκατάσταση μιας επέκτασης προγράμματος περιήγησης για αποθήκευση περιεχομένου για αργότερα, χρησιμοποιώντας την επιμέλεια εικόνας Pablo. Επιπλέον, θα λάβετε ένα σταθερό σύνολο αναλυτικών στοιχείων σχετικά με την αλληλεπίδραση και την απόδοση μετά.

4. Awario

Παρακολούθηση Awario

Το Awario είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη φροντίδα του δικού σας αξίας του εμπορικού σήματος. Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο έχει αναπτυχθεί για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό της επεκτασιμότητας της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Το Awario αναλύει περιεχόμενο από όλο το Διαδίκτυο καθώς μπορεί να περάσει περισσότερες από δεκατρία δισεκατομμύρια σελίδες κάθε μέρα.

Όχι μόνο αυτό, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Awario. Μπορείτε να βρείτε νέα θέματα για την επερχόμενη απόσπαση επισκέπτη αναλύοντας σχετικούς συνδέσμους. Λάβετε τις πιο σχετικές κοινωνικές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της επωνυμίας σας, εντοπίζοντας επιρροές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας αυτό το καταπληκτικό εργαλείο.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

Το BuzzSumo είναι θυγατρική της Brandwatch που λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τα άλλα εργαλεία ακρόασης κοινωνικών μέσων σε αυτήν τη λίστα. Το εξαιρετικό μέρος του BuzzSumo είναι η ικανότητά του να αναγνωρίζει το πιο δημοφιλές περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα, όπως το Facebook, το Twitter, το Pinterest, το Reddit κ.ο.κ..

Χρησιμοποιώντας το BuzzSumo, μπορείτε να αναλύσετε το περιεχόμενο των κοινωνικών μέσων σας με διάφορους τρόπους. Οι ισχυρές παράμετροι αναζήτησης και οι εγκαταστάσεις φιλτραρίσματος κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Μαζί με τα δεδομένα της επιρροής, αυτό το εργαλείο σας παρέχει επίσης βασικά δεδομένα κοινωνικής επιστροφής για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

6. Google Analytics

Google Analytics

Μέχρι στιγμής το Google Analytics μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο υποτιμημένα εργαλεία παρακολούθησης κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων. Πολλοί από τους κατόχους ιστότοπων χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο μόνο για την παρακολούθηση της ροής της κυκλοφορίας, αλλά αυτό το εργαλείο δεν έχει αναπτυχθεί μόνο για την παρακολούθηση της ροής της κυκλοφορίας.

Τεχνικά, το Google Analytics δεν είναι εργαλείο κοινωνικών μέσων, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση διαφορετικών καμπανιών κοινωνικών μέσων και ακόμη και να σας βοηθήσει να μετρήσετε την απόδοση επένδυσης κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές ειδικά για παρακολούθηση κοινωνικών μέσων, όπως πόσους επισκέπτες οδηγούνται στον ιστότοπό σας από το κανάλι κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παραμέτρους UTM για παρακολούθηση και μέτρηση συγκεκριμένων καμπανιών κοινωνικών μέσων.

7. Κλειδαρότρυπα

Παρακολούθηση κλειδαρότρυπας

Το Keyhole είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης κοινωνικών μέσων, ειδικά για χρήστες Twitter και Instagram. Χρησιμοποιώντας αυτό το έξυπνο εργαλείο, μπορείτε να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά, hashtag, διευθύνσεις URL και ονόματα χρηστών για να αναλύσετε τη συμπεριφορά του χρήστη. Μπορείτε επίσης να δείτε τόσο τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο όσο και τα ιστορικά δεδομένα με μεγάλη ακρίβεια.

Η ειδική λειτουργία θερμικών χαρτών του Keyhole σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τα επίπεδα δραστηριότητας σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου. Το καλό μέρος αυτού του καταπληκτικού εργαλείου είναι η ικανότητά του να ζητά ιστορικά δεδομένα χρησιμοποιώντας το Twitter και το Instagram που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αναρτήσεων, των χρηστών, της αφοσίωσης και των επιρροών.

8. Snaplytics

Snaplytics

Εάν θέλετε να επικεντρωθείτε στις ιστορίες Snapchat και Instagram, η επιλογή Snaplytics θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Αυτό το θαυμάσιο εργαλείο ασχολείται με διαφορετικές μετρήσεις όπως τα ποσοστά ανοίγματος και κλεισίματος, επιτρέποντας στις επωνυμίες να βλέπουν πού κορυφώνεται η αφοσίωση στην ιστορία και μπορείτε να γνωρίζετε και τα ποσοστά πτώσης.

Προφανώς, φαίνεται ότι το Snapchat μπορεί να μην ήταν ευνοϊκό για ορισμένες μάρκες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτό το δίκτυο εξακολουθεί να διαθέτει εκατοντάδες εκατομμύρια ενεργούς χρήστες που είναι χιλιετίες και Gen Z. Επιπλέον, οι ιστορίες είναι το πιο απαιτητικό μέρος του Instagram προβολή. Γι ‘αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για την παρακολούθηση της εμφάνισής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά για το Snapchat και το Instagram.

9. Curalate

Καρυάτης

Καθώς οι περισσότερες μάρκες προσπαθούν να κάνουν άμεσες κοινωνικές πωλήσεις, ίσως να σκέφτεστε το ίδιο και για την επωνυμία σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η Curalate μπορεί να εξυπηρετήσει τον σκοπό σας μέσω του Instagram με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα χρησιμεύσει ως υβριδική βιτρίνα και θα μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις σας χρησιμοποιώντας το Instagram.

Το Curalate βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να κατανοήσουν ποια προϊόντα κερδίζουν τα περισσότερα κλικ και πωλήσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να παρακολουθείτε ετικέτες προϊόντων και αναφορές για την ανάλυση της απόδοσης του περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες μέσω συγκεκριμένων καμπανιών.

10. Μάρκα24

Μάρκα24

Το Brand24 είναι ένα πληρωμένο εργαλείο παρακολούθησης κοινωνικών μέσων για εμπόρους που είναι υπεύθυνοι για την εκτέλεση διαφορετικών εκστρατειών κοινωνικών μέσων. Θα παρέχει έναν έξυπνο τρόπο ανάλυσης δεδομένων κοινωνικών μέσων και θα σώσει τις αμέτρητες ώρες σας.

Χρησιμοποιώντας αυτό το ισχυρό εργαλείο, μπορείτε να παρακολουθείτε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την αξία της επωνυμίας σας. Η λειτουργία Custom Alerts θα σας ενημερώνει για τους ανταγωνιστές σας και θα σας βοηθήσει να μεταβείτε απευθείας στο σημείο.

Μπορείτε να λάβετε τόνους μετρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης των λέξεων-κλειδιών στο Facebook, το Twitter, το Instagram, την προσέγγιση χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αφοσίωση, την ανάλυση συναισθημάτων, το YouTube μπορεί να μετρηθεί με τον όγκο των αναφορών και ούτω καθεξής. Επιπλέον, οι μετρήσεις αφοσίωσης, επιρροής, τάσεων hashtag και άλλων αναλύσεων είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Brand24.

Τυλίγοντας

Παρόλο που υπάρχει πληθώρα εργαλείων παρακολούθησης κοινωνικών μέσων εκεί έξω στην αγορά, δεν μπορείτε να έχετε εργαλεία ενός μεγέθους για όλα. Εκτός από αυτό το εργαλείο τρίτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο ανάλυσης αναζήτησης. Το ενσωματωμένο εργαλείο μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να εργαστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το άρθρο είναι σενάριο για να σας διευκολύνει τα πράγματα.

Μπορείτε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στη λίστα που αναφέρθηκε παραπάνω και να καταλάβετε το κατάλληλο εργαλείο για εσάς. Κάθε εργαλείο που αναφέρεται εδώ φέρει ένα πρότυπο που θα βοηθήσει στην παρακολούθηση της παρουσίας των κοινωνικών μέσων σας στο σύνολό του. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε πολύ να καταλάβετε σχετικά με την επιλογή του σωστού εργαλείου για την παρακολούθηση της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me