10 φοβερά πράγματα που μπορεί να κάνει το WordPress

Πάντα ήμουν οπαδός των εκπληκτικών πραγμάτων που μπορεί να κάνει το WordPress. Σε σχεδόν κάθε διαδικτυακό εγχείρημα που ανέλαβα, χρησιμοποίησα τυφλά το WordPress ως τη νούμερο ένα λύση μου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει το WordPress για εσάς (και τους πελάτες σας).


1. Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με WordPress

online αγορές

Μόλις ένας πελάτης ρώτησε – “Γεια, δεν χρειάζομαι το WordPress, γιατί δεν χρησιμοποιώ ένα ειδικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου;” Ο πελάτης μου (ένας δύσπιστος κύριος) δεν γνώριζε αρκετά το WordPress. Εκμεταλλευόμενος αυτήν την κατάσταση, άνοιξα γρήγορα WooCommerce και ρώτησε – “Τι γίνεται με αυτό, νομίζετε ότι αυτό θα λειτουργήσει;”

“Είναι τέλειο! Πόσο κοστίζει αυτό?” Έτσι του απάντησα, “Τίποτα!Φυσικά, εξαιρουμένων των τελών φιλοξενίας!)

Το WooCommerce είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress. Η κύρια προσθήκη τους είναι δωρεάν και συνοδεύεται από τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη συντήρηση ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα ήταν λάθος να πιστεύετε ότι όπως τα περισσότερα “δωρεάν” πρόσθετα WordPress, το WooCommerce διατηρεί τις απαραίτητες λειτουργίες κλειδωμένες πίσω από ένα “premium” ντουλάπι.

πίνακας εργασίας woocommerce

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει premium έκδοση του πρόσθετου. Έχουν μια εντυπωσιακά σειρά πρόσθετων, μέσω των οποίων δημιουργούν έσοδα. Υποστηρίζουν επίσης πρόσθετα WooCommerce. Μπορείτε ακόμη και να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να δημιουργήσετε ένα πρόσθετο WooCommerce για συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Άλλες εκπληκτικές προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν το iThemes Exchange, το MarketPress και το Easy Digital Downloads. Για μια εξαντλητική λίστα, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση του Freddy για τις καλύτερες προσθήκες WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου.

2. Δημιουργήστε έναν πίνακα εργασίας

wpjobboard

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες ομιλίες από το κολέγιο πήγε κάπως έτσι – «Πρέπει να φιλοδοξείτε να γίνετε εργάτες και όχι αιτούντες». Προκάλεσε την επιχειρηματική πυρκαγιά που έπαιζε μέσα μας.

Σκεφτείτε το, άνθρωποι όπως εμάς – ελεύθεροι επαγγελματίες, bloggers, σχεδιαστές, copywriter, κ.λπ. είναι όλοι μεμονωμένοι επιχειρηματίες. Θέλατε ποτέ να δημιουργήσετε έναν πραγματικό πίνακα εργασίας στο ιστολόγιό σας; Όπως αυτό από το ProBlogger Εδώ είναι μια λίστα με Θέματα πινάκων εργασίας WordPress που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε σε λίγες ώρες:

 1. Jobify ($ 55)
 2. Διοικητικό Συμβούλιο (79 $)
 3. JobRoller (99 $)
 4. Διοικητικό Συμβούλιο της Templatic (65 $)
 5. JobEngine (89 $)
 6. Μίσθωση μέλισσας (99 $)

Αν ψάχνετε για προσέγγιση με βάση τα πρόσθετα, ολοκλήρωση παραγγελίας WP Job Manager. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών πρόσθετων για ακόμη περισσότερες επιλογές πίνακα θέσεων εργασίας, όπως η ενσωμάτωση WooCommerce για πληρωμένες λίστες, ένας διαχειριστής βιογραφικών για εύκολη μεταφόρτωση βιογραφικού, καθημερινές ή εβδομαδιαίες νέες ειδοποιήσεις εργασίας και πολλά άλλα.

Γενικοί δείκτες:

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα σημαντικό κοινό στο είδος σας πριν ξεκινήσετε την εργασία σας. Το ProBlogger είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιστολόγια «blogging» στον πλανήτη. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να προσελκύσετε μερικές χιλιάδες επισκέπτες το μήνα και να ξεκινήσετε με τον πίνακα εργασίας σας, θα απογοητευόσασταν.
 • Από την άλλη πλευρά, αυτά τα πρόσθετα του πίνακα εργασίας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα όταν δημοσιεύετε εργασίες για το δικό σας ιστολόγιο (όπως συντάκτες επί πληρωμή, copywriter, σχεδιαστές κ.λπ.)
 • Πολλές εταιρείες προτιμούν να διατηρούν τα χαρτοφυλάκια τους και τις θέσεις εργασίας ξεχωριστά. Δημοσιεύουν έναν σύνδεσμο στο υποσέλιδο τους ή στην κορυφή κάπου ανακοινώνοντας ότι έχουν ένα άνοιγμα.
 • Η πραγματική σελίδα εργασίας είτε έχει ανατεθεί σε κάποιο λογισμικό πλακέτας εργασίας, όπως το Resumator, είτε έχει ρυθμιστεί ως πίνακας εργασίας «in-house» σε διαφορετική διεύθυνση URL ή υποτομέα. Κάτι σαν jobs.company.com.
 • Για αυτήν την προσέγγιση, ένα θέμα που βασίζεται στον πίνακα εργασίας του WordPress λειτουργεί καλύτερα – αλλά είναι λίγο ακριβό λόγω όλων των περίπλοκων τύπων δημοσιεύσεων και όλων.
 • Ωστόσο, εάν δεν θέλετε ξεχωριστή εγκατάσταση, θα μπορούσατε να αναζητήσετε μια λύση με βάση την προσθήκη.

3. WordPress Multisite

ιστότοποι πολλαπλών δικτύων

Το WordPress Multisite είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι) ο καλύτερα) Χαρακτηριστικά WordPress, πάντα. Με απλά λόγια, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δίκτυο ιστοτόπων WordPress από μια μοναδική κύρια εγκατάσταση WordPress. Η ιδέα προήλθε από την έννοια των δικτυακών ιστολογίων. Ακολουθεί ένα γρήγορο παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog που καλύπτει τρεις κύριες κατηγορίες – Βιβλία, κόμικς και ποιήματα. Αλλά η ομάδα σας έχει πολύ διαφορετικές ιδέες για τη δομή, το σχεδιασμό και τη διάταξη κάθε ενός από αυτούς τους ιστότοπους. Ωστόσο, οι άλλες πτυχές όπως τα μέτρα ασφαλείας και οι γενικές πολιτικές σε ολόκληρο τον ιστότοπο είναι κοινές. Σε μια τέτοια περίπτωση, η καλύτερη λύση σας θα ήταν να δημιουργήσετε τρεις διαφορετικούς ιστότοπους – δηλαδή τρεις διαφορετικές εγκαταστάσεις WordPress, που στεγάζονται σε έναν μόνο ιστότοπο WordPress. Αυτό σας δίνει διοικητικό έλεγχο στον ιστότοπό σας, διατηρώντας παράλληλα τη διακριτική ευχέρεια.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το WordPress multisite προσθέτοντας την ακόλουθη γραμμή στο δικό σας wp-config.php αρχείο:

/ * Πολλαπλή τοποθεσία * /
καθορισμός ('WP_ALLOW_MULTISITE', true);

Από εδώ και πέρα, ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης για πολλές τοποθεσίες WordPress ή το οδηγίες codex να εγκατασταθεί.

4. Δημιουργήστε ένα φόρουμ

bbpress

Με το bb Τύπος Η προσθήκη WordPress δημιουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο και ολοκληρωμένο φόρουμ WordPress είναι μια απλή εργασία. Το plugin έχει αναπτυχθεί και συντηρηθεί από Automattic – η εταιρεία πίσω από το WordPress. Επομένως, όσον αφορά την αξιοπιστία και την ασφάλεια – είστε αρκετά ασφαλείς. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στις δυνατότητες του bbPress:

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε πολλές κατηγορίες φόρουμ
 • Απαντήσεις σε μεμονωμένα θέματα
 • Υποστήριξη για bbPress συγκεκριμένους σύντομους κωδικούς και widget
 • Ενισχύστε την αφοσίωση των χρηστών με επεκτάσεις όπως bbΠιέστε Ειδοποίηση το οποίο στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email σε χρήστες όταν δημοσιεύονται νέα θέματα ή / και απαντήσεις · και
 • Εργαλεία GD bbPress η οποία προσθέτει υποστήριξη BBCode, υπογραφές χρηστών, εισαγωγικά και μερικές άλλες δυνατότητες – όπως ένα πλήρες λογισμικό φόρουμ.

Ω, και είναι συμβατό με το ισχυρό θέμα Total WordPress – ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες για το φοβερό φόρουμ σας. Άλλες προσθήκες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα φόρουμ χρησιμοποιώντας το WordPress περιλαμβάνουν CM Απαντήσεις και AnsPress.

5. Δημιουργήστε ένα κοινωνικό δίκτυο

φίλε

Εάν ψάχνετε να δημιουργήσετε το επόμενο Facebook χρησιμοποιώντας το WordPress ως πλατφόρμα – πιθανότατα θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό. Απλά αστειεύομαι. Αλλά σοβαρά, θαυμάζω τις φιλοδοξίες σας, αλλά η προσπάθειά σας θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό αν σκεφτείτε ένα εναλλακτικό πλαίσιο για τη δημιουργία του επόμενου Facebook.

Για άλλους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα «κοινωνικό δίκτυο» για τις ομάδες κολλεγίων, τις ομάδες ή την εταιρεία σας – BuddyPress είναι η απάντησή σας. Επιπλέον, υπάρχει ακόμη μια ειδική ενότητα Themeforest για θέματα BuddyPress.

6. Δημιουργήστε σελίδες προορισμού DIY

σελίδα προορισμού

Οι σελίδες προορισμού, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι σημαντικές για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων – ειδικά για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις. Οι καλά σχεδιασμένες σελίδες προορισμού μπορούν να μετατρέψουν έναν απλό επισκέπτη σε πελάτη που πληρώνει. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Η δημιουργία μιας σελίδας προορισμού είναι συνεχώς εξελίσσεται επεξεργάζομαι, διαδικασία. Πρέπει να προσέχετε πολλές δυνατότητες και παρακολουθείτε πώς αντιδρά ο επισκέπτης σας σε αυτούς.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα ιστολόγια στο Διαδίκτυο χρησιμοποιούν το WordPress, ο σχεδιασμός όμορφων σελίδων προορισμού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος με πρόσθετα όπως το OptimizePress, το Parallax Gravity και το Thrive Content Builder. Με μια καλή προσθήκη σελίδας προορισμού WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε και να παρακολουθήσετε πολλές σελίδες προορισμού για τον ιστότοπό σας.

7. Δημιουργήστε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο

Πολύγλωσσο-web-interface

Το WordPress σάς βοηθά να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε πολύγλωσσες εκδόσεις του περιεχομένου του ιστότοπού σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για παγκόσμιες επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει το WordPress ως πλατφόρμα CMS. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μεταφράσετε το WordPress και να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο.

7.1 Μίσθωση μεταφραστή

Αυτή είναι η πιο ακριβή μέθοδος, αλλά σχεδόν πάντα εγγυάται καλύτερη ποιότητα σε σύγκριση με τη μηχανική μετάφραση. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες προσθήκες:

Θα συνιστούσα την προσθήκη Polylang WordPress καθώς διαχειρίζεται πολύγλωσσες εκδόσεις των αναρτήσεων και των σελίδων σας και άλλα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών μορφών ημερομηνίας-ώρας, κατηγοριών, ετικετών και προσαρμοσμένων ταξινομιών.

7.2 Μηχανική μετάφραση

Αυτή η μέθοδος είναι ταχύτερη και δεν σας κοστίζει ούτε δεκάρα. Ωστόσο, στο κάτω μέρος, η ποιότητα του μεταφρασμένου κειμένου είναι χαμηλότερη από αυτήν που θα λάβετε όταν προσλαμβάνετε έναν μεταφραστή. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει την επόμενη δεκαετία χάρη στην εκφοβιστική έρευνα της Google για τη Φυσική Γλώσσα (NLP).

Πρόσθετα:

Αυτές οι προσθήκες συνδέονται με το API μετάφρασης γλωσσών Google / Bing για τη μετατροπή των άρθρων του ιστότοπού σας. Εάν εκτελείτε μια ρύθμιση Multisite του WordPress και χρειάζεστε για κάθε ιστότοπο, το WPML είναι το πρόσθετο για εσάς. Πρόκειται για ένα πρόσθετο obust που υποστηρίζει βασικές δυνατότητες μετάφρασης, μετάφραση ηλεκτρονικού εμπορίου και διαχειρίζεται ξεχωριστά συνημμένα αρχεία για κάθε γλώσσα.

8. Κορυφαία ασφάλεια

ασφάλεια

Είχα πάντα έναν κανόνα με ασφάλεια – η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Για όσους από εσάς είναι πολύ αργά, θα πρέπει να ξοδέψετε ένα σημαντικό ποσό για να ανακτήσετε από έναν παραβιασμένο ιστότοπο. Θα σας συνιστούσα να μην το θεωρήσετε ως έργο DIY και να λάβετε επαγγελματική βοήθεια – αφού υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να πάει στραβά.

 • Το WordPress είναι ένθερμος οπαδός του πρώτου κανόνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εφαρμόζει διάφορα μέτρα ασφαλείας και κυκλοφορεί σημαντικές και κρίσιμες ενημερώσεις ασφαλείας κάθε τόσο. Το οποίο είναι γιατί κανόνας # 1 είναι να να ενημερώνεστε πάντα στην τελευταία έκδοση του WordPress.
 • Οι περισσότεροι ιστότοποι WordPress (συμπεριλαμβανομένων των διαχειριζόμενων) ενημερώνονται αυτόματα στην πιο πρόσφατη έκδοση χάρη στη λειτουργία “αυτόματης ενημέρωσης”. Τα υπόλοιπα πρέπει να ενημερώνονται χειροκίνητα από τον διαχειριστή.
 • Όταν βρίσκεστε σε κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας, περιβάλλετε διάφορα άγνωστα ελαττώματα ασφαλείας. Ως αντίμετρο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο ασφαλείας όπως το iThemes Security ή το Sucuri.
 • Τέλος, εάν θέλετε να είστε απαλλαγμένοι από τον πονοκέφαλο φιλοξενίας και ασφάλειας, θα πρέπει να εξετάσετε τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress όπως το WPEngine.

9. Προηγμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

μεγαλώστε τη λίστα email σας

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως γνωρίζουμε, είναι ένας από τους αειθαλούς τρόπους δημιουργίας επισκεψιμότητας. Είναι σαν μια πηγή επισκεψιμότητας κατ ‘απαίτηση που έχει συντονιστεί ειδικά στον ιστότοπό σας – ανυπομονεί να σας ενημερώσει. Ωστόσο, για να λειτουργήσει το μάρκετινγκ email πρέπει πρώτα να συλλέξετε email. Εκεί έρχεται το WordPress βολικό.

Με πρόσθετα όπως το OptinMonster και το Bloom, μπορείτε να ανεβείτε στα ύψη η βάση των συνδρομητών σας. Το OptinMonster εμφανίζει ένα αναδυόμενο πλαίσιο συνδρομής ενημερωτικού δελτίου στην οθόνη του επισκέπτη σας, ακριβώς όπως:

 • Εισαγάγετε τον ιστότοπό σας
 • Αφήστε τον ιστότοπό σας – αυτό ονομάζεται τεχνολογία «έξοδος-πρόθεση»

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε κουτιά συνδρομής μέσω email σε διάφορα μέρη του ιστότοπού σας – συμπεριλαμβανομένης της πλευρικής γραμμής, μετά από κάθε ανάρτηση ή το απλό αναδυόμενο παράθυρο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το OptinMonster και πώς εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών, φροντίστε να ελέγξετε την κριτική μας για το OptinMonster. Το WordPress.com σας επιτρέπει επίσης να συλλέγετε διευθύνσεις email από τους χρήστες σας. Μόλις δημοσιεύσετε μια νέα ανάρτηση, ένα email θα σταλεί σε όλους τους συνδρομητές σας.

10. Ευελιξία σχεδιασμού ιστοτόπου

συνολικό θέμα wordpress wpexplorer

Μέχρι στιγμής αυτή η ιδιότητα του WordPress είναι η αγαπημένη μου. Μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε οτιδήποτε με το WordPress. Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεστε, υπάρχει μια προσθήκη ή ένα θέμα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Θέλετε να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη λίστα καταλόγων για την πόλη σας; Ρίξτε μια ματιά στο θέμα καταλόγου που ονομάζεται κατάλληλα. Θέλετε να προσθέσετε συνταγές στο ιστολόγιό σας; Απλό – το πρόγραμμα δημιουργίας συνταγών Cooked είναι μόνο το πρόσθετο για εσάς.

Και αν δεν ξέρετε τι θέλετε, υπάρχουν και θέματα για αυτό! Απλώς αρπάξτε τον εαυτό σας αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο θέμα WordPress ποτέ – Σύνολο ή οποιοδήποτε από τα άλλα δημοφιλή θέματα πολλαπλών χρήσεων που συνοδεύονται από ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων. Με αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά σχεδιασμένους ιστότοπους – όλοι από ένα θέμα.

συμπέρασμα

Ελπίζω να απολαύσατε αυτήν τη λίστα με τα 10 (καταπληκτικά) πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το WordPress. Για ποιο λόγο χρησιμοποιήσατε το WordPress; Εάν έχετε κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτήν τη λίστα – ενημερώστε μας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map