10 Premium πρόσθετα WordPress που πρέπει να έχετε

Τα θέματα του WordPress σάς προσφέρουν μεγάλη δύναμη προσαρμογής και τα πρόσθετα αυξάνουν τα πράγματα με την προσθήκη της διασκέδασης (ction) στο funfair. Στη συνέχεια, τα πρόσθετα του WordPress μπαίνουν και μπαχαρικά, προσφέροντάς σας ακόμη περισσότερες λειτουργίες, δύναμη και την ικανότητα να παραδώσετε αρκετά γροθιά όταν έχει σημασία.


Η σημερινή ανάρτηση είναι μια συλλογή από δέκα (10) εκπληκτικά πρόσθετα WordPress που θα είναι εξαιρετικές επενδύσεις για εσάς. Ω, αν δεν το γνωρίζατε, τα πρόσθετα είναι απλώς προσθήκες που είναι επεκτάσεις για άλλες προσθήκες. Δείτε πώς θα προσθέσατε υπερσυμπιεστή ή πακέτο αζώτου στο αυτοκίνητό σας; Το όχημα λειτουργεί εντάξει χωρίς αυτά τα πρόσθετα, αλλά το λάκτισμα του υπερσυμπιεστή ή του νιτρώδους πακέτου δεν μπορεί να αγνοηθεί όταν τα ζωντανεύετε! Πρόσθετα.

UberMenu – Επέκταση Sticky Menu

UberMenu-Sticky-Menu-Extension-WPExplorer

Αυτό το πρόσθετο είναι μια επέκταση για το UberMenu – WordPress Mega Menu Plugin. Παίζει έναν ρόλο και το παίζει πολύ καλά. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τα μενού σας κολλώδη. Μπορείτε να κολλήσετε το UberMenu σε ένα συγκεκριμένο σημείο διατηρώντας το (το μενού) σε προβολή ακόμα και αν ο χρήστης μετακινηθεί μέχρι το κάτω μέρος της σελίδας σας. Οι επισκέπτες του διαδικτύου σας θα λατρέψουν την εφευρετικότητά σας καθώς θα έχουν πρόσβαση στο μενού (και θα περιηγηθούν στον ιστότοπό σας) από οπουδήποτε. Αυτή η όμορφη επέκταση έχει πάνω από 2.900 αγορές, μια εντυπωσιακή βαθμολογία αγοραστή 4,65 / 5,00 και κοστίζει μόλις 4 δολάρια.

Αποκτήστε το UberMenu – Sticky Menu Extension

Πρόσθετο κώδικα σαρωτή για ασφάλεια Ninja

CoreScanner-wordpress-addon-wpexplorer

Χρησιμοποιείτε και λατρεύετε το πρόσθετο Security Ninja WordPress; Εάν ναι, θα λατρέψετε το πρόσθετο Core Scanner. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό το πρόσθετο θα σας βοηθήσει να σαρώσετε τα αρχεία πυρήνα του WordPress με ένα μόνο κλικ. Θα είστε σε θέση να: βρείτε ελαττωματικά αρχεία, να επαναφέρετε κατεστραμμένα αρχεία, να διορθώσετε εκμεταλλεύσεις και να “ατυχήματα” αρχείων, όπως ακούσιες διαγραφές ή τροποποιήσεις, επιδιόρθωση αυτόματων ενημερώσεων WordPress και προβολή του πηγαίου κώδικα των αρχείων σας.

Το πρόσθετο έρχεται με μια φιλική διεπαφή χρήστη που είναι εύχρηστη καθώς και λεπτομερείς οδηγίες για να σας καθοδηγήσουν. Το Core Scanner έχει βαθμολογία αγοραστή 4,39 / 5,00, πάνω από 730 αγορές και λιανίζει μόνο 5 δολάρια. Διατηρήστε την ασφάλεια του WordPress σφιχτή με το πρόσθετο Core Scanner.

Αποκτήστε το πρόσθετο Core Scanner για το Security Ninja

Πακέτο θεμάτων για αναδυόμενα παράθυρα

θέματα-pack-for-ninja-pack-wpexplorer

Εάν χρησιμοποιείτε το Ninja Popups για να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών στον ιστότοπό σας στο WordPress, θα λατρέψετε τα επιπλέον αναδυόμενα θέματα που περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο θεμάτων. Το πακέτο συνοδεύεται από πέντε νέα θέματα που διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: πλήρως ανταποκρινόμενο και φιλικό προς κινητά, πολύ εύκολο να διαμορφώσετε και να προσαρμόσετε, δωρεάν ενημερώσεις, έτοιμο για μετάφραση, jQuery, ειδικό προσωπικό υποστήριξης και πολλά άλλα. Αυτό το πακέτο θέματος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τα Ninja Popups σας και / για να αυξήσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας. Αυτό το πρόσθετο WordPress έχει βαθμολογία αγοραστή 4,50 / 5,00 και κοστίζει μόνο 5 $.

Λάβετε πακέτο θεμάτων για αναδυόμενα παράθυρα Ninja

ΖΩ! Για το MyMail

mymail-live-wordpress-addon-wpexplorer

Για τους λάτρεις του MyMail Newsletter Plugin, τώρα μπορείτε να δείτε “… ποιος ανοίγει τις καμπάνιες σας σε πραγματικό χρόνο!”. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για ειδοποιήσεις μέσω email, καταλαβαίνετε όλη τη δράση Ζωντανά! Αυτό το πρόσθετο λειτουργεί καλύτερα με το MyMail Newsletter Plugin έκδοση 1.5.3 ή μεταγενέστερη, και πρέπει να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση Geo στη σελίδα ρυθμίσεων για να δείτε την τοποθεσία των συνδρομητών σας. Ζω! για το MyMail είναι συμβατό με το WordPress 3.8.1. Το πρόσθετο έχει βαθμολογία αγοραστή 4,64 / 5,00 και πουλά μόνο 10 $ δολάρια.

Ζωντανά! για το MyMail

Προσθήκη κοινωνικής δημοσκόπησης WordPress

WordPress-Social-Polling-Plugin-wordpress-addon-wpexplorer

Μην αφήσετε αυτό το τελευταίο κομμάτι στον τίτλο να πετάξει, αυτή η μικρή αγάπη είναι πράγματι ένα πρόσθετο WordPress. Το WordPress Social Polling Plugin δημιουργήθηκε για το δημοφιλές WordPress Easy Polling Plugin, χωρίς το οποίο η μικρή μας αγάπη δεν θα λειτουργήσει. Όμως, όταν το λειτουργείτε, θα μπορείτε να προσελκύσετε χιλιάδες (1000s) νέους χρήστες, να λάβετε 10 φορές περισσότερες επισημάνσεις “μου αρέσει”, προβολές και κοινές χρήσεις και να συλλέγετε απόψεις από το κοινό-στόχο σας. Η προσθήκη κοστίζει μόνο 6 δολάρια, οπότε γιατί να μην το αποκτήσετε?

Αποκτήστε το WordPress Social Polling Plugin

Templatera – Διαχειριστής προτύπων για οπτικό συνθέτη

templatera-template-manager-for-visual-συνθέτης-wordpress-addon-wpexplorer

Το Visual Composer είναι το # 1 best seller με το frontend και το backend Drag & Drop δημιουργός σελίδων για το WordPress. Με πάνω από 19.000 αγορές και βαθμολογία αγοραστή 4,57 / 5,00, το Visual Composer είναι το αγαπημένο εργαλείο δημιουργίας σελίδων για πολλούς προγραμματιστές ιστού. Από τη στιγμή της σύνταξης, αυτό το πρόσθετο διαθέτει πάνω από πενήντα χιλιάδες (50.000) ιστότοπους. Το Templatera σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε τα πρότυπά σας στο Visual Composer. Μπορείτε να “… δημιουργήσετε, διαχειριστείτε και ρυθμίσετε την πρόσβαση ελέγχου στα πρότυπά σας …” ανάλογα με τους τύπους δημοσιεύσεων σελίδας και τους ρόλους των χρηστών. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε σε ή / και από άλλους ιστότοπους μέσα σε λίγα λεπτά. Το Templatera συσκευάζει πολλές άλλες λειτουργίες, όπως αυτόματη μετεγκατάσταση, 15 προσαρμοσμένα θέματα CSS (δυνατότητα μπόνους!), Στοιχείο περιεχομένου “Templatera” για την ενημέρωση περιεχομένου σε όλες τις σελίδες ταυτόχρονα, ενσωματώστε τον έλεγχο πρόσβασης είτε από τον τύπο περιεχομένου είτε από τους ρόλους χρήστη κ.λπ. Templatera έχει βαθμολογία αγοραστή 4,60 / 5,00 και κοστίζει 10 $. Η εκτεταμένη άδεια κοστίζει $ 50 και αξίζει την επένδυση.

Λήψη Templatera: Διαχειριστής προτύπων για Visual Composer

Σελιδοδείκτες χρηστών WordPress για το UserPro

WordPress-χρήστης-σελιδοδείκτες-για-χρήστηpro

Μια επέκταση για το δημοφιλές Πρόγραμμα Προφίλ UserPro, αυτό το πρόσθετο δίνει στους χρήστες σας τη δυνατότητα να προσθέτουν σελιδοδείκτη ό, τι θέλουν, μεταξύ άλλων από αναρτήσεις έως προσαρμοσμένες δημοσιεύσεις και θέματα φόρουμ. Επιπλέον, το πρόσθετο επιτρέπει στους χρήστες σας να διαχειρίζονται αυτούς τους σελιδοδείκτες αποτελεσματικά. Οι σελιδοδείκτες χρηστών του WordPress για το UserPro είναι εύκολο να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε θέμα WordPress. Επί πλέον? Μπορείτε να δοκιμάσετε το νερό με έναν λογαριασμό επίδειξης πριν αγοράσετε �� Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν συμβατότητα με όλους τους τύπους περιεχομένου, σχεδιασμένες με AJAX, widget (για την πλαϊνή γραμμή), λειτουργικότητα σύντομου κώδικα και API για χρήστες με γνώσεις τεχνολογίας. Το πρόσθετο έχει βαθμολογία αγοραστή 4,38 / 5,00 και λιανική στα 10 δολάρια.

Λάβετε σελιδοδείκτες χρηστών WordPress για το UserPro

Επιχειρηματικό πακέτο για αναδυόμενα αναδυόμενα παράθυρα

business-pack-for-layered-popups-wordpress-addon-wpexplorer

Εάν διαθέτετε έναν ιστότοπο επιχείρησης, πρέπει να τα πάρετε όλα σωστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε και τα αναδυόμενα παράθυρα σωστά. Τώρα, αν είστε λάτρεις του Plugin με Layered Popups (και σεναρίου Layered Popups), ο ιστότοπος της επιχείρησής σας θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτό το πρόσθετο Business Pack. Με δέκα (10) αναδυόμενα παράθυρα πολλαπλών επιπέδων που είναι εύχρηστα και προσαρμόσιμα, τίποτα δεν πρέπει να εμποδίζει τη δημιουργικότητά σας. Αυτό το πρόσθετο WordPress έχει βαθμολογία αγοραστή 4,80 / 5,00 και κοστίζει μόνο $ 2 δολάρια. Δύο δολάρια για να προσφέρετε στον ιστότοπό της επιχείρησής σας επαγγελματικό facelift στο αναδυόμενο τμήμα.

Αποκτήστε το Business Pack για αναδυόμενα αναδυόμενα παράθυρα

Ultimate πρόσθετα για οπτικό συνθέτη

ultimate-addons-for-visual-συνθέτης-wordpress-addon-wpexplorer

Αυτό το μεμονωμένο πρόσθετο WordPress προσθέτει δύο λειτουργίες στο Visual Composer σας. Δεδομένου ότι αγαπάμε τους αριθμούς τόσο πολύ, αυτή η επέκταση προσθέτει έως και έξι (6) επιπλέον στοιχεία στον οπτικό σας συνθέτη, τα οποία – αν αναρωτιέστε – θα ωφελήσουν πάρα πολύ τον ιστότοπό σας. Οι συγγραφείς αυτής της λαμπρής προσθήκης (σε μια μυστική επιστολή προς τη δική σας) υποσχέθηκαν να προσθέσουν ακόμη περισσότερα στοιχεία σε αυτήν την επέκταση :). Μου άρεσε το ενδιαφέρον; Εντάξει, καλό. Αυτό το πρόσθετο WordPress θα προσθέσει στοιχεία στο Visual Composer Page Builder για εικονίδια, πλαίσια πληροφοριών, λίστες, αναδιπλούμενα κουτιά, μετρητές και διαδραστικά πανό. Αυτό το πρόσθετο είναι πλήρως προσαρμόσιμο, διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας front-end και εξοικονομεί πραγματικό χρόνο. Έχει βαθμολογία αγοραστή 4,97 / 5,00 και πωλεί σαν ζεστά κέικ στα 12 δολάρια.

Λάβετε Ultimate Addons για Visual Composer

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν ψάχνετε για ομοιόμορφο περισσότερο φοβερά πρόσθετα Visual Composer, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο premium θέμα πολλαπλών χρήσεων WordPress. Δημιουργήσαμε τη δική μας επέκταση Visual Composer WPExplorer για προσαρμοσμένα κουτιά εικονιδίων, ρυθμιστικά, καρουζέλ, μαρτυρίες και πολλά άλλα.

Πρόγραμμα πρόσθετου προγραμματισμένου σαρωτή για την ασφάλεια Ninja

προγραμματισμένος-σαρωτής-addon-για-ασφάλεια-ninja-wordpress-addon-wpexplorer

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του WordPress, οπότε σκέφτηκα ότι θα προσθέσω ένα πρόσθετο ασφαλείας για να σας κρατήσω στα δάχτυλα των ποδιών σας όσον αφορά την ασφάλεια του ιστότοπού σας WordPress �� Το πρόσθετο προγραμματισμένου σαρωτή κάνει ακριβώς αυτό που σκέφτεστε. Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε αυτοματοποιημένες σαρώσεις ασφαλείας. Αυτές οι σαρώσεις συνοδεύονται από αναφορές email και άμεσες ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κάποιο κακόβουλο χάκερ εισβάλει στο διαδικτυακό σας σπίτι. Αυτό το πρόσθετο παίζει καλά με το πρόσθετο ασφαλείας Ninja, το πρόσθετο Core Scanner και άλλα πρόσθετα. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και έρχεται με ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Έχει μια ελκυστική βαθμολογία αγοραστή 4,39 / 5,00 και θα σας επιστρέψει μόνο $ 5 δολάρια.

Λάβετε πρόσθετο προγραμματισμένου σαρωτή για το Ninja ασφαλείας

Μπόνους: Εύκολα πακέτα επέκτασης ψηφιακών λήψεων

εύκολη-ψηφιακή λήψη-επεκτάσεις

Μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής θα ήταν τα διάφορα πρόσθετα και επεκτάσεις προσθηκών για το Easy Digital Downloads E-Commerce WordPress Plugin. Υπάρχουν πολλές πρόσθετες λειτουργίες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε σε αυτό το ισχυρό πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου. Μία επιλογή είναι να αγοράσετε το mega Core Extensions Bundle που θα σας δώσει την ευελιξία προμηθειών, περιορισμένου περιεχομένου, υπό ανακατεύθυνση ανακαινίσεις, upsells, τιμολόγηση pdf, κριτικές, αποστολή, widget και πολλά άλλα. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι το Marketplace Bundle που διευκολύνει τη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος με πολλούς πωλητές. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να διαλέξετε και να επιλέξετε ποιες επεκτάσεις θέλετε, και να προσθέσετε περισσότερες όπως τις χρειάζεστε.

Λάβετε εύκολες επεκτάσεις ψηφιακών λήψεων

συμπέρασμα

Τα πρόσθετα WordPress σας προσφέρουν επιπλέον λειτουργίες και αυτό είναι γεγονός, αλλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνοι τους. Πρέπει να εγκαταστήσετε τα “γονικά” πρόσθετα που επεκτείνουν. Τούτου λεχθέντος, τα πρόσθετα σας δίνουν μια ολόκληρη σειρά λειτουργιών που θα είναι εξαιρετικές για τον ιστότοπό σας. Αποκτήστε τα πρόσθετα που ικανοποιούν τις ανάγκες σας και συνεχίστε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me