Κορυφαίοι 10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσετε ένα blog με WordPress

Κορυφαίοι 10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσετε ένα blog με WordPress

Θα έλεγα τα δόντια αν είπα ότι το blogging δεν είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω να πω, δουλεύω με σπουδαίους ανθρώπους από όλο τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού μου, το είδος των βράχων, αλλά αυτή η ανάρτηση δεν αφορά εμένα.


Σήμερα, μιλάμε για το γιατί η έναρξη ενός ιστολογίου είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που θα λάβετε ποτέ. Στην πραγματικότητα, θα σας στείλουμε με 10 κορυφαίους λόγους για τους οποίους πρέπει να μπείτε στο blogging αυτή τη στιγμή, ή εάν είχατε κάνει κενό, βουτήξτε πίσω αμέσως.

Παρεμπιπτόντως, μην ανησυχείτε αν δεν είστε πολύ συγγραφέας, το blogging είναι εύκολο πράγμα. Απλά περιμένετε και δείτε! Ετοιμάστε τον υπολογιστή σας με αυτήν την κούπα καφέ. Είσαι έτοιμος? Εξαιρετική.

1. Το blogging είναι εύκολο

Πρέπει να ξεκινήσετε ένα blog απλώς και μόνο επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο. Σκεφτείτε ότι είναι ένα δώρο της Πρωτοχρονιάς για τον εαυτό σας. Υπάρχει καλύτερη απόφαση από αυτήν που είναι εξαιρετικά εύκολο να εφαρμοστεί?

Σημειώστε, δεν λέω ότι το blogging είναι εύκολη δουλειά, αλλά μάλλον ότι υπάρχουν πολύ λίγα εμπόδια στην είσοδο. Χρειάζεστε κυριολεκτικά έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο και μια ιδέα για να ξεκινήσετε.

Η ίδια η εργασία μπορεί να είναι πολύ απαιτητική, όπως κάθε αυτοεπιχειρούμενη επιχείρηση, αλλά αξίζει τον κόπο οι ανταμοιβές (και όχι μόνο οι χρηματικές). Το καλύτερο από όλα δεν χρειάζεστε πτυχίο, σχεδιαστή Ιστού ή οποιαδήποτε φανταχτερή εκπαίδευση για να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο. Μπορείτε να ζήσετε ζωντανά σε ένα λεπτό κοινή χρήση με ολόκληρο τον κόσμο. Οτιδήποτε χρειάζεστε για να επιτύχετε στο blogging είναι ένα κλικ μακριά.

2. Επειδή είναι προσιτό

Μπορείτε να ξεκινήσετε το blogging δωρεάν με ένα WordPress.com ιστολόγιο. Αυτό σας δίνει ένα εντελώς δωρεάν μέρος για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, να ανεβάσετε εικόνα ή βίντεο ή να γράψετε οδηγούς. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν έτσι κάθε μέρα.

Αλλά εδώ στο WPExplorer, προτιμούμε πραγματικά το WordPress.org που σας φιλοξενεί, το οποίο σας προσφέρει περισσότερη δύναμη από το WordPress.com για τον μέσο blogger (ανατρέξτε στον οδηγό σας στο WordPress.org έναντι του WordPress.com για να μάθετε περισσότερα). Και είναι εξαιρετικά εύκολο να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας από το WordPress.com στο WordPress.org εάν έχετε ήδη ξεκινήσει.

Για να ξεκινήσετε ένα αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο, χρειάζεστε πραγματικά φιλοξενία, καθώς μπορείτε να βρείτε μερικά υπέροχα δωρεάν θέματα και πρόσθετα WordPress για χρήση στον ιστότοπό σας για στυλ και πρόσθετες λειτουργίες. Μπορείτε να αποκτήσετε καλή, κοινόχρηστη φιλοξενία για 2,95 $ ανά μήνα (για το πρώτο έτος) από το Bluehost που περιλαμβάνει δωρεάν τομέα (για το πρώτο έτος) και περισσότερους από αρκετούς πόρους για ένα νέο blog. Έτσι για περίπου 35 $ φέτος μπορείτε να έχετε το δικό σας blog WordPress! Αυτή είναι μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή για να έχετε τη δική σας θέση στον ιστό – οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο?

3. Βελτιώστε τις γραπτές μπριζόλες σας

Όλοι και όλοι επωφελούνται από τη γραφή. Είναι μια τέχνη και δεξιότητα που αξίζει. Και δεδομένου ότι χρειάζεστε πρακτική αξίας 10.000 ωρών για να γίνετε ειδικός σε οτιδήποτε, τι γίνεται με το blogging για τη βελτίωση των δεξιοτήτων γραφής σας; Ακριβώς όπως ένας μυς ενισχύεται όταν ασκείστε, το blogging βελτιώνει τακτικά τις γραπτές σας ικανότητες. Θα μάθετε πώς να μετατρέψετε τις σκέψεις σας σε λέξεις γρηγορότερα, καθώς και με το δικό σας στυλ.

Ενώ μου αρέσει να συντάσσω πρώτα τις δημοσιεύσεις μου σε χαρτί για την αίσθηση του γράφοντας πραγματικά σε χαρτί, δεν εξοικονομεί πολύ χρόνο και φυσικά το WordPress είναι το καλύτερο εργαλείο για να γράψετε.

Ελεύθερη γραφή WordPress απόσπαση προσοχής

Σχεδόν κάθε θέμα WordPress θα περιλαμβάνει ένα blog, απλώς κάντε κλικ στο Posts> Add New για να ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε χωρίς περισπασμούς – κάντε κλικ στην καρτέλα “Επιλογές οθόνης” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε το πλαίσιο. Τώρα θα πρέπει να δείτε ένα εικονίδιο επέκτασης στην κορυφή του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου. Κάντε κλικ σε αυτό για να σας κρύψει τα πλαίσια ρυθμίσεων του πίνακα ελέγχου και των δημοσιεύσεων (ετικέτες, κατηγορίες, επιλεγμένη εικόνα κ.λπ.), ώστε να είναι ορατό μόνο το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

Προτροπές γραφής WordPress

Δεν είσαι σίγουρος τι να γράψεις; ο Καθημερινή δημοσίευση δημοσιεύει προτροπές γραφής για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Για παράδειγμα, η σημερινή προτροπή είναι “συνομιλία” και αρχίζουμε τη συνομιλία για εσάς τελικά ξεκινώντας το δικό σας ιστολόγιο. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι πώς ή πού να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το πώς να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και να πάτε στη δουλειά!

4. Μάθετε νέες πληροφορίες και δεξιότητες κάθε μέρα

Για να γράψετε περιεχόμενο που αξίζει το αλάτι του, πρέπει να επενδύσετε χρόνο και πόρους στην έρευνα. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να γράψετε μια ανάρτηση, θα χρειαστείτε όχι μόνο κάτι που σας ενδιαφέρει, αλλά και πολλά έρευνα.

Εκτός αυτού, η δουλειά περιλαμβάνει τη γραφή για κάθε είδους πράγματα μέσα / έξω από τη θέση σας (θα συνιστούσα να μην ασχοληθείτε με πολλές θέσεις / θέματα, αλλά ποιος θα σας σταματήσει;). Η γραφή για διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα σας αφήνει ένα πιο έξυπνο άτομο και μπορείτε να το πάρετε στην τράπεζα. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, σας προσφέρονται θέσεις εργασίας για θέματα που δεν γνωρίζετε ακόμη – αλλά μην αφήσετε να σας σταματήσει.

Διαδικτυακά μαθήματα Treehouse

Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε για τις γλώσσες κωδικοποίησης, ταξιδιωτικούς προορισμούς, εξωτική κουζίνα, σούπερ αυτοκίνητα, ιστορικά γεγονότα και πολιτισμούς από όλο τον κόσμο. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και συνεχίστε να μαθαίνετε περισσότερα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα ιστότοπους όπως το Treehouse, Λίντα και Ούντεμι για να ξεκινήσετε με νέα θέματα (ή WP101 αν σας ενδιαφέρει συγκεκριμένα το WordPress), αλλά υπάρχουν επίσης πολλά εκπληκτικά δωρεάν μαθήματα στο YouTube (αν και βεβαίως χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να βρουν).

5. Γίνετε αρχή

Δεν θα εξηγήσω πώς συμβαίνει αυτό, αλλά όταν κάνετε blog για ένα θέμα για μια περίοδο, οι αναγνώστες αρχίζουν να επικοινωνούν μαζί σας ως ειδικός σε αυτό το θέμα. Ποιος ξέρει το είδος των μεγάλων ανθρώπων και πράγματα που σας φέρνει αυτό το καθεστώς εξουσίας?

Υπάρχουν πολλοί αυτοδίδακτοι εμπειρογνώμονες για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα, προσφέροντας διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, όλα χάρη στο να καθιερωθούν ως αρχές στους αντίστοιχους τομείς τους. Το creme de la creme blogger σε κάθε θέση είναι μια καλά αμειβόμενη και σεβαστή θέση. Η εξουσία σε οποιοδήποτε πεδίο θέματος ανοίγει πόρτες σε έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων. Ένα blog είναι ο ευκολότερος τρόπος να καθιερωθείτε ως αξιόπιστη αρχή σε οποιονδήποτε τομέα.

Λοιπόν, πώς καθιερώνεστε ως αρχή; Πρώτα βρείτε τη θέση σας στο blog και μετά γράψτε. Γράψτε στο δικό σας ιστολόγιο, υποβάλετε αναρτήσεις επισκεπτών και ασχοληθείτε με τα κοινωνικά μέσα με άλλους ειδικούς στον τομέα που στοχεύετε. Μπόνους – όλη αυτή η διαδικτυακή δραστηριότητα είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κοινό και το να ακολουθείτε είναι πάντα καλό για το biz.

6. Γνωρίστε νέους καταπληκτικούς ανθρώπους

Εκδηλώσεις WordCamp

Είμαστε κοινωνικά ζώα. Θέλουμε πάντα να σχηματίζουμε φυλές και να ενώνουμε αυτούς που μοιράζονται τις φιλοδοξίες και τις φιλοδοξίες μας. Το blogging θα σας συνδέσει με φοβερούς ανθρώπους που είναι τόσο παθιασμένοι με το θέμα όσο και εσείς.

Θα συναντήσετε επιρροές που ανοίγουν τα μάτια σας, κίνητρα που σας συνεχίζουν, εργοδότες που σας προσλαμβάνουν, ακόμη και επενδυτές που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σας. Θα συναντήσετε τόσα πολλά άτομα, άτομα που δεν θα έχετε συναντήσει χωρίς ιστολόγιο.

Άτομα που μπορούν να γίνουν φίλοι στην πραγματική ζωή. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Θα σας εμπνεύσουν, θα σας επικρίνουν και θα μοιραστούν με τρόπους αδιανόητους. Θα γίνουν μέρος της ζωής σας, και εσείς δική τους. Θα λατρέψετε την μπλογκόσφαιρα και με το WordPress μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις φιλίες στον πραγματικό κόσμο.

Υπάρχουν μεγάλα συμβάντα WordPress κάθε χρόνο και συχνά υπάρχουν τουλάχιστον ένα ή δύο που συμβαίνουν κοντά σας. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας:

7. Γίνετε το αφεντικό σας

Αν έχετε 9 έως 5 και το λατρεύετε είναι υπέροχο – μείνετε σε αυτό! Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεφύγετε από το καθημερινό άλεσμα και να καλέσετε τα πλάνα, το blogging είναι σίγουρα για εσάς. Πείτε αντίο στο να καθίσετε στην κυκλοφορία, τον παλιό καφέ και να κοιτάξετε τους ίδιους τοίχους!

Εάν θέλετε να είστε το αφεντικό σας, να διευθύνετε μια γόνιμη επιχείρηση και να το κάνετε κυρίως με τους όρους σας, το blogging είναι η τέλεια δουλειά. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε ένα blog ως πλευρική κίνηση και να διατηρήσετε την τρέχουσα δουλειά σας.

Τώρα, το να είσαι το αφεντικό σου έχει τα προνόμια και τα μειονεκτήματά του. Ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Είναι μια συγκίνηση για τη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης από οπουδήποτε στον κόσμο. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε απλά τα φυσικά σας ταλέντα. Η απόκτηση γνώσης λειτουργεί επίσης, οπότε μην ντρέπεστε.

8. Ευέλικτη χρονοδιάγραμμα και εστίαση

Η καριέρα του blogging είναι χαμαιλέοντας για έλλειψη καλύτερης λέξης. Μπορεί να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε θέλετε και μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε οποιαδήποτε στιγμή. Αυτός ο τύπος ευελιξίας είναι κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε με οποιαδήποτε άλλη εργασία ή ακόμα και με τα περισσότερα χόμπι.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε ταχύτητα και να μετατρέψετε το ιστολόγιό σας σε μια επιχείρηση αρκετά εύκολα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ιστολόγιο για να προσφέρετε υπηρεσίες, να στείλετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον κύριο ιστότοπό σας, να προωθήσετε ένα κατάστημα εκτός σύνδεσης, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Ένα ιστολόγιο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να έχετε στο διαδίκτυο, καθώς είναι τόσο ευέλικτο.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να γράφετε όλη την ώρα ή ακόμη και καθόλου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο μέσο όπως βίντεο, εικόνα, ήχο, παιχνίδια ή να προσλάβετε άλλους ανθρώπους για να γράψετε για να αυξήσετε τον ιστότοπό σας και το κοινό σας. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά ατελείωτες όσον αφορά τη δημιουργία του ιστολογίου σας.

9. Κερδίστε χρήματα (όσο θέλετε)

Κερδίστε χρήματα με το WordPress

Είμαι blogger για πρόσληψη και δεν είμαι ο μόνος. Αυτό σημαίνει ότι κάνω blog για τα προς το ζην, όπως ένα εκατομμύριο και ένας άλλος bloggers εκεί έξω. Το όφελος (όπως ακριβώς το αφεντικό σας) είναι υπεύθυνο για το δικό σας εισόδημα. Εσείς ελέγχετε τις τιμές και το πρόγραμμά σας, έτσι το εισόδημά σας είναι 100% υπό τον έλεγχό σας.

Μερικοί άνθρωποι έχουν τελειοποιήσει τη φόρμουλα blogging και κερδίζουν εκατομμύρια. Για να αναφέρουμε μερικούς γνωστούς bloggers, υπάρχει ο Scott DeLong (αυτός που μας έφερε ViralNova), ο Pat Flynn (Smart Passive Income), μεταξύ άλλων.

Μόλις ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, δημιουργήστε καλό περιεχόμενο και δημιουργήστε επισκεψιμότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας και την επωνυμία σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το WordPress μέσω συνδέσμων συνεργατών, διαφημιστικών άρθρων, διαφημίσεων, Adsense και άλλων. Γίνετε δημιουργικοί, κάντε την έρευνά σας και μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τους κανόνες (FTC, φόροι κ.λπ.).

Όταν γίνει σωστά, το blogging είναι μια από τις πιο επικερδείς θέσεις εργασίας στον κόσμο. Επιπλέον, κερδίζετε χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη αγαπάτε.

10. Να δώσει πίσω

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Νέλσον Μαντέλα ή ο Γουάνγκαρι Μάθαι για να πρωταθληθεί για μια αιτία που σου ενδιαφέρει Είναι εξαιρετικά εύκολο να επιφέρει αλλαγή μέσω του ιστολογίου σας. Αντιμετωπίστε ένα πρόβλημα και ένα ιστολόγιο σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με ομοειδή άτομα.

Πρέπει να είστε Bill Gates ή Big Sean για να ξεκινήσετε ή να υποστηρίξετε μια φιλανθρωπική οργάνωση; Η απάντηση είναι όχι. Το ιστολόγιό σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να υποστηρίξετε οποιαδήποτε αιτία. Γράψτε ένα εγκάρδιο άρθρο για κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει, ξεκινήστε έναν ιστότοπο crowdfunding για να συγκεντρώσετε δωρεές σε χρόνο μηδέν ή ακόμη και να δώσετε το χρόνο σας και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει σχετικά με το blogging για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για έναν σκοπό που σας ενδιαφέρει.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στην κοινότητα με το ιστολόγιό σας. Δώστε στους νέους bloggers μια πλατφόρμα για να αναδείξουν το όνομά τους μέσω της δημοσίευσης επισκεπτών, να προωθήσουν επερχόμενες εκδηλώσεις WordPress, να μοιραστούν τις δικές σας συμβουλές για το blogging και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε αξία στην κοινότητα του WordPress με μη οικονομικούς τρόπους.

Τώρα εσύ…

Τι στο καλό περιμένεις? Γιατί δεν κάνετε blogging; Τι σε κρατάει πίσω; Και να πιστεύουμε ότι η λίστα μας εδώ δεν είναι εξαντλητική. υπάρχουν αμέτρητα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το blogging.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση σχετικά με αυτήν την ανάρτηση ή το blogging γενικά, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω. Στην υγειά σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map