10 χρήσιμα εργαλεία μάρκετινγκ θυγατρικών

10 χρήσιμα εργαλεία για εμπόρους θυγατρικών

Ποιος δεν αγαπά να ζήσει μια ζωή σύμφωνα με το στυλ του χωρίς ένα καθορισμένο πρόγραμμα?


Οι επιτυχημένοι έμποροι θυγατρικών είναι συνήθως απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε δέσμευση, χωρίς να χρειάζεται να φαντασιώνονται τον τρόπο ζωής τους, καθώς έχουν άφθονες επιλογές για να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Επομένως, είναι λογικό ότι αυτές τις μέρες η βιομηχανία μάρκετινγκ θυγατρικών γίνεται πιο περίπλοκη και ανταγωνιστική.

Με την ανάπτυξη της εκβιομηχάνισης και τη μείωση της εξάρτησης από τα καταστήματα τούβλων και κονιαμάτων, η βιομηχανία μάρκετινγκ θυγατρικών είναι έτοιμη να αγγίξει 7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε έσοδα εντός πέντε ετών.

Σήμερα οι έμποροι θυγατρικών δεν ανταγωνίζονται μόνο με άλλους εμπόρους. Αντιμετωπίζουν επίσης πολύπλοκες εταιρείες και ομάδες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που χρηματοδοτούνται από επιχειρηματικά κεφάλαια.

Για να επιβιώσετε σε αυτόν τον παγκόσμιο ανταγωνισμό και να ξεχωρίσετε από το πλήθος ως επαγγελματίας έμπορος θυγατρικών, πρέπει να έχετε ένα σταθερό σύνολο εργαλείων μάρκετινγκ.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τα εργαλεία μάρκετινγκ συνεργατών που χρειάζεστε για να κερδίσετε τις προμήθειες πολέμου εσόδων. Με αυτά θα μπορείτε τελικά να κατανοήσετε την αγορά, να προσελκύσετε κίνηση και να μετατρέψετε πιθανούς επισκέπτες. Ας αρχίσουμε!

Εκτός από την απλή λίστα, η ακόλουθη λίστα περιέχει μερικά αποκλειστικά αρώματα που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν τον πιο σημαντικό ρόλο για τους συνεργάτες μάρκετινγκ.

Γιατί πρέπει να εξετάσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών

Ως αρχάριος στο χώρο μάρκετινγκ θυγατρικών, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Ωστόσο, το μάρκετινγκ θυγατρικών προσφέρει τεράστια οφέλη έναντι των παραδοσιακών ομολόγων εκκίνησης. Υπάρχουν μερικά βασικά οφέλη που πρέπει να αναφέρω πριν πάω στην κύρια συζήτηση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά:

  • Χαμηλή επένδυση: Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ροή κερδών με σχεδόν μηδενική επένδυση. Χρειάζεστε λίγο χρόνο και λίγα χρήματα για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο.
  • Χωρίς βιτρίνα ή αποστολή: Ως έμπορος θυγατρικών δεν χρειάζεται να διαθέτετε ή να διαχειρίζεστε κατάστημα, απόθεμα ή οποιαδήποτε διαδικασία αποστολής. Πρέπει μόνο να προωθήσετε προϊόντα τρίτων.
  • Χωρίς ομάδα υποστήριξης: Δεν υπάρχει ανάγκη για ομάδα υποστήριξης. Συχνά μπορείτε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας μόνοι σας.
  • Δημιουργία παθητικού εισοδήματος: Γίνοντας ένας επιτυχημένος έμπορος θυγατρικών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια παθητική ροή εισοδήματος. Μόλις ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να μπορεί να αποφέρει κέρδος με λίγη προσπάθεια.
  • Παγκόσμια Αγορά: Ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά μέρη μιας διαδικτυακής επιχείρησης ως έμπορος θυγατρικών είναι το άνοιγμα και η διαθεσιμότητα για όλους. Μπορείτε να καλλιεργηθείτε και να συνδεθείτε με το κοινό-στόχο σας από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου.
  • Ευελιξία εργασίας: Ως έμπορος θυγατρικών, θα έχετε τη μέγιστη ευελιξία στην εργασία. Επιλέγετε το πρόγραμμά σας.

Εκτός από αυτές τις θεμελιώδεις ωφέλιμες πτυχές του μάρκετινγκ θυγατρικών, έχετε μια ποικιλία κατηγοριών προϊόντων για προώθηση στον ιστότοπό σας. Επιλέξτε από φυσικά προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα, διαφορετικές υπηρεσίες και ευκαιρίες συμμετοχής σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να διαλέξετε. Αλλά δεν χρειάζεται να κατακλύζεστε. Ας ελπίσουμε ότι διαβάζοντας αυτήν την ανάρτηση, θα πάρετε μια ξεκάθαρη ιδέα ποια εργαλεία μπορεί να είναι κατάλληλα για το ταξίδι μάρκετινγκ συνεργατών σας.

1. Flippa

Δημοπρασίες ιστοτόπου Flippa

Φλίπα είναι ουσιαστικά μια διαδικτυακή αγορά όπου οι ιστότοποι μπορούν να αγοραστούν ή να πωληθούν (“flipped”) για κέρδος. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ουσιαστική πλατφόρμα για άτομα που θέλουν να προχωρήσουν στη διαδικασία ανάπτυξης ενός αναπτυσσόμενου ιστότοπου συνεργατών από το μηδέν. Με το Flippa μπορείτε να βρείτε έναν ιστότοπο στη θέση σας που είναι έτοιμος να ξεκινήσει με ένα καθιερωμένο ιστορικό.

Για πολλούς εμπόρους θυγατρικών αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε με ένα σόλο ταξίδι μάρκετινγκ θυγατρικών. Όπως το eBay, το Flippa παρέχει την ευκαιρία στους συνεργάτες του μάρκετινγκ να υποβάλουν προσφορές σε έναν ιστότοπο συνεργατών.

Επιπλέον, το Flippa επιτρέπει στους εμπόρους θυγατρικών να αγοράζουν ιστότοπους που βασίζονται σε θυγατρικές που διαθέτουν σταθερό προφίλ backlink. Απλώς φροντίστε να εκτελέσετε έναν πλήρη έλεγχο backlink πριν από την αγορά ενός τομέα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο τομέας δεν θα διογκωθεί από πρακτικές SEO μαύρου καπέλου. Υπάρχουν άφθονες ενδείξεις σχετικά με τους εμπόρους θυγατρικών που έχουν αγοράσει έναν ιστότοπο με ισχυρό προφίλ backlink αλλά τελικά τιμωρήθηκαν από μια ενημέρωση αλγορίθμου Google. Συχνά, αυτό συμβαίνει για τη διόγκωση των πρακτικών δημιουργίας συνδέσμων μαύρου καπέλου που έχουν γίνει από τον προηγούμενο κάτοχο του ιστότοπου.

Παίξτε λοιπόν με ασφάλεια – κάντε την έρευνά σας και αγοράστε από μια γνωστή αγορά (όπως το Flippa).

2. CJ Affiliate

CJ Affiliate από Conversant

Βασικά, το μάρκετινγκ συνεργατών ξεκινά με τη δημιουργία σχέσης με διάφορους τρίτους παρόχους προϊόντων ή υπηρεσιών premium. Συνεργάτης CJ από το Conversant (παλαιότερα γνωστό ως Commission Junction) μπορεί να είναι ένα τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία συνεργασιών συνεργατών. Σε αυτήν την πλατφόρμα, όλες οι προσφορές τους βασίζονται σε CPA (Κόστος ανά δράση) σημαίνει ότι οι εκδότες πληρώνονται μόνο όταν οι χρήστες μετατρέπονται σε πελάτη, συνδρομητή ή δυνητικό δυνητικό πελάτη.

Το CJ Affiliate είναι το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο μάρκετινγκ θυγατρικών που ειδικεύεται σε προγράμματα πληρωμής για απόδοση. Ο πρωταρχικός στόχος και προοπτική του συστήματος δικτύου είναι να οδηγήσει τα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Συμβάλλουν στη σύνδεση καταστημάτων με εμπόρους ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν εκατομμύρια καταναλωτές στο διαδίκτυο καθημερινά. Αυτό είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των θυγατρικών και των μικρών εκδοτών Ιστού.

Το CJ Affiliate μπορεί να είναι μια έξυπνη πύλη για τους εμπόρους θυγατρικών για να ξεκινήσουν τη θυγατρική τους επιχείρηση. Διευκολύνουν τους συνεργάτες σε κάθε θέση να δημιουργήσουν ευεργετικές σχέσεις με τρίτους. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες προγράμματα θυγατρικών για τα οποία μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω CJ για τα πάντα, από οικιακά αγαθά έως web hosting. Οι περισσότερες προσφέρουν εύκολες επιλογές για να κερδίσετε μέσω CPA – απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τον μοναδικό κωδικό σας για να ξεκινήσετε να κερδίζετε.

3. SEMrush

Το SEMrush είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης ορατότητας

SEMrush είναι ένα από τα πιο εξέχοντα εργαλεία για έρευνα λέξεων-κλειδιών, διόρθωση σφαλμάτων SEO και, κυρίως, ανάλυση ανταγωνιστών. Αυτό το εργαλείο εμπιστεύεται διακεκριμένοι έμποροι Διαδικτύου και εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και γιγαντιαίες εταιρείες όπως οι Forbes, PayPal, Hyatt και Philips χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο για να διαχειριστούν την προβολή τους. Διαθέτει ένα τεράστιο σύστημα βάσεων δεδομένων με περισσότερα από 46 εκατομμύρια τομείς και 120 εκατομμύρια λέξεις-κλειδιά.

Ως έμπορος θυγατρικών, είναι σημαντικό να αναλύσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου των ανταγωνιστών σας. Το SEMrush μπορεί να παρακολουθεί πολλούς παράγοντες, όπως η οργανική τοποθέτηση ενός τομέα, η προσγείωση μιας διεύθυνσης URL στα SERP της Google, τα αντίγραφα διαφημίσεων βραβείων και οι θέσεις τους, οι διαφημίσεις CPC, η ανάλυση ανταγωνιστών κ.ο.κ..

Το SEMrush σάς επιτρέπει να εκτελείτε μια λεπτομερή ανάλυση και αξιολόγηση του υπάρχοντος περιεχομένου σας. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παρακολούθησης και επίτευξης των στόχων μάρκετινγκ περιεχομένου σας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το SEMrush μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ελέγχου περιεχομένου για τη στρατηγική διανομής σας. Ζυγίστε τις στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου και χρησιμοποιήστε τις προτάσεις της SEMrush για να βελτιώσετε την ποιότητα του περιεχομένου για να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπο. Το πιο σημαντικό, χρησιμοποιώντας το SEMrush, μπορείτε να ενισχύσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου με τα περιεχόμενα εργαλεία ελέγχου περιεχομένου, παρακολούθησης ανάρτησης και προτύπου περιεχομένου SEO.

4. Ahrefs

Εργαλεία SEO Ahrefs

Αχρεφς είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο για έρευνα SEO και λέξεων-κλειδιών. Αν και αυτό χρησιμοποιείται για πολλαπλούς σκοπούς, όπως ανάλυση backlink, έρευνα λέξεων-κλειδιών, επιτόπιοι έλεγχοι, ανάλυση περιεχομένου κ.λπ., δίνει μεγαλύτερη έμφαση στον backlink από το on-page SEO και άλλες ανταγωνιστικές λειτουργίες.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, οι έμποροι θυγατρικών μπορούν να αποκτήσουν σε βάθος γνώση του προφίλ τους πίσω συνδέσμων. Αυτό περιλαμβάνει νέους backlink, χαμένους backlink και ιστότοπους που συνδέονται με τις σπασμένες σελίδες στον ιστότοπό σας (μαζί με την κατάταξη domain αυτών των ιστότοπων). Ως έμπορος θυγατρικών, μπορείτε επίσης να αναλύσετε την ανάπτυξη backlink του ανταγωνιστή και να τη συγκρίνετε με τη δική σας. Υπάρχει ακόμη και μια ενότητα για την ανάλυση “κενών περιεχομένου” στον ιστότοπό σας σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σας, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τι λείπει ο ιστότοπός σας.

Στο μάρκετινγκ συνεργατών, είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνετε τον ιστότοπό σας SEO φιλικό. Διαφορετικά, είναι σχεδόν αδύνατο να ταξινομήσετε τον ιστότοπο συνεργατών σας που τελικά καταλήγει σε χάος. Η Ahrefs διευκολύνει τους συνεργάτες μάρκετινγκ να βελτιστοποιήσουν τον ιστότοπό τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να κερδίσουν περισσότερη προμήθεια κατατάσσοντας τους ιστότοπούς τους στην πρώτη θέση.

5. Πρόσθετα συνεργατών

Η μη αυτόματη διαχείριση συνδέσμων θυγατρικών ενώ προωθείτε ως έμπορος θυγατρικών είναι μια κουραστική εργασία και χρονοβόρα εργασία. Εάν είστε χρήστης του WordPress, η χρήση ενός πρόσθετου μπορεί σίγουρα να το κάνει πιο εύκολο. Σας αφήνουμε περισσότερο χρόνο για τη διαχείριση άλλων πτυχών της επιχείρησής σας (ή ακόμη και άλλων επιχειρήσεων).

Εάν είστε χρήστης του WordPress, ευτυχώς, έχετε πολλές επιλογές. Συγκεκριμένα, όταν πρόκειται για προσθήκες θυγατρικών. Απλώς εκτελέστε μια γρήγορη αναζήτηση Google. Θα βρείτε εκατοντάδες πρόσθετα συνεργατών για τους στόχους σας. Ορισμένα πρόσθετα λειτουργούν αποκλειστικά για συγκεκριμένα προγράμματα θυγατρικών, μερικά είναι πολύ πιο γενικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές πλατφόρμες συνεργατών.

AzonPress

Πρόσθετο AzonPress WordPress για Συνεργάτες Amazon

Για συνεργάτες της Amazon, AzonPress θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική λύση. Αυτό είναι ένα πλήρες πρόσθετο διαχείρισης θυγατρικών που κάνει τα πράγματα αποτελεσματικά και χωρίς κόπο. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή με τον πίνακα διαχείρισης πλούσια σε χαρακτηριστικά σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη διαδικασία απόκτησης συνεργατών που είναι απόλυτη χαρά για να εργαστείτε με.

WooCommerce

Πρόσθετο WooCommerce Δωρεάν WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν ψάχνετε για μια γενικότερη προσθήκη, τότε το WooCommerce είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αν και δεν είναι αυτόματο, μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία προϊόντων τρίτων στο κατάστημά σας χρησιμοποιώντας συνδέσμους συνεργατών. Τα προϊόντα θυγατρικών είναι εύκολο να προστεθούν, όπως και κάθε άλλο προϊόν. Απλώς θυμηθείτε να επιλέξετε το προϊόν τύπου “Εξωτερικό / Συνεργάτης”, να επικολλήσετε τον σύνδεσμο συνεργατών σας, να προσαρμόσετε το κείμενο του κουμπιού και να προσθέσετε μια τιμή.

Αποκάλυψη συνεργατών για το WooCommerce

Αποκάλυψη συνεργατών για το WooCommerce

Και αν πηγαίνετε με το WooCommerce – ίσως είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε επίσης αυτό το εύχρηστο πρόσθετο. Με εγκατεστημένη τη γνωστοποίηση συνεργατών για το WooCommerce μπορείτε να προσθέσετε ένα μήνυμα γρήγορης αποκάλυψης σε όλα τα εξωτερικά προϊόντα σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Απλώς επεξεργαστείτε το κείμενο και την τοποθέτηση από τις ζωντανές ρυθμίσεις του WooCommerce Customizer.

Όμορφοι σύνδεσμοι

Πρόσθετο PrettyLinks Lite

Αλλά αν χρησιμοποιείτε ένα απλό blog, τότε ένας τρόπος προσθήκης είναι το PrettyLink. Αυτό το απλό πρόσθετο κλείνει τους συνδέσμους θυγατρικών σας με έναν σύντομο «όμορφο» και εύκολο να θυμάστε σύνδεσμο. Με αυτόν τον τρόπο οι σύνδεσμοι σας φαίνονται καλύτεροι και μπορείτε εύκολα να τους θυμηθείτε για επαναχρησιμοποίηση σε μελλοντικές αναρτήσεις.

6. Yoast SEO

Πρόσθετο Yoast SEO

Αυτή είναι η κυρίαρχη προσθήκη WordPress SEO, μια διαφήμιση που πρέπει να έχει για οποιονδήποτε ιστότοπο. Yoast SEO έχει εκατομμύρια λήψεις – και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί. Με μια σειρά από ενσωματωμένες προηγμένες λειτουργίες για χάρτες ιστότοπου XML, μετα-σελίδα σελίδας, ανακατευθύνσεις διευθύνσεων URL, ανοιχτό γράφημα και πολλά άλλα, είναι πραγματικά και ολοκληρωμένη λύση SEO για τους περισσότερους ιστότοπους WordPress.

Το Yoast είναι ευρέως γνωστό για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του. Οι ενσωματωμένες επιλογές metabox σε αναρτήσεις και σελίδες σάς βοηθούν να αναπτύξετε καλύτερη χρήση λέξεων-κλειδιών και να διατηρήσετε το κατάλληλο μήκος περιεχομένου. Εκτελεί επίσης μια δοκιμή ανάγνωσης Flesch για να προσδιορίσει την αναγνωσιμότητα ολόκληρης της ανάρτησής σας, εκτός από την παρακολούθηση της διάρκειας των προτάσεων, της παθητικής φωνής και της κατανομής κεφαλίδας.

Ως έμπορος θυγατρικών, ένας από τους κύριους στόχους σας πρέπει να είναι η κατάταξη στην πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης. Το Yoast SEO μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό και είναι ένας εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε την κατάταξη SERP των ιστοσελίδων σας.

7. Γραμματικά

Βοηθός γραμματικής γραφής

Γραμματικά είναι ένα άλλο απίστευτο εργαλείο για θυγατρικούς εμπόρους που δημοσιεύουν τακτικά. Είναι ένας αυτοματοποιημένος ορθογραφικός έλεγχος και γραμματική που μπορεί να βοηθήσει σε οποιονδήποτε κάτοχο ιστότοπου ή blogger.

Η γραμματική παίζει τέλειο ρόλο όσον αφορά τον έλεγχο νέων αναρτήσεων και την ταχύτερη επεξεργασία. Ο επεξεργαστής γραμματικής σε πραγματικό χρόνο θα σας ειδοποιεί όποτε γίνεται γραμματικό λάθος ή τυπογραφικό λάθος. Απλώς εφαρμόστε τη διόρθωση για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας είναι σταθερής ποιότητας.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της γραμματικής είναι ότι μπορεί να κατανοήσει την ένταση της πρότασής σας που συσχετίζει τις λέξεις. Δηλαδή μπορείτε να διατηρήσετε τη δική σας φωνή γραφής, ακόμη και με τη βοήθεια του εργαλείου. Μερικές φορές μπορεί να παρεξηγήσει το πραγματικό νόημα αυτό που προσπαθείτε να αποκαλύψετε. Συνολικά, διατηρεί ένα αρκετά σταθερό πρότυπο και αξιόλογο ποσοστό ακρίβειας.

8. Google Analytics

Google Analytics

Ανεξάρτητα από το ποια θέση χρησιμοποιείτε, μπορεί να είναι ιστότοπος ιστολογίου ή κατάστημα σε θέση που σχετίζεται με την υγεία, θα πρέπει να θέλετε να κατανοήσετε το κοινό σας. Google Analytics είναι το πιο εκτεταμένο εργαλείο ανάλυσης που διατίθεται για τους εμπόρους θυγατρικών. Οι περισσότεροι έμποροι θυγατρικών χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο για να δουν πόσους επισκέπτες έρχονται στον ιστότοπό τους. Μπορούν να εκτελέσουν ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων λειτουργίας χρησιμοποιώντας αυτό το εξαιρετικό εργαλείο. Ως έμπορος συνεργατών, μπορείτε να διαχωρίσετε τις δοκιμές, να παρακολουθήσετε συνδέσμους, να παρακολουθήσετε μετατροπές, να αναλύσετε διαφορετικές συμπεριφορές και να καταλάβετε τις πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας.

Μετρώντας τις πωλήσεις, τις μετατροπές και αναλύστε σε βάθος τις λεπτομέρειες του ιστότοπού σας, το Google Analytics σάς βοηθά να διαμορφώσετε τον χάρτη πορείας της αναμενόμενης επιτυχίας σας. Αυτές τις μέρες σχεδόν όλοι οι έμποροι θυγατρικών αξιοποιούν το Google Analytics για να αξιολογήσουν την επιτυχία των προσπαθειών και των στόχων SEO του ιστότοπού τους.

Για να γνωρίζετε τα συνολικά γεγονότα του ιστότοπού σας και να μετρήσετε τον στόχο, πρέπει να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες αλληλεπίδρασης των ατόμων, όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας για πόσο καιρό συνήθως μένουν και το πιο σημαντικό είναι τι σελίδες επισκέπτονται περισσότερο ή λιγότερο στον ιστότοπό σας. Αυτό το αποτέλεσμα της ανάλυσης θα σας έκανε να καταλάβετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας και να σας επιτρέψει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας.

Κιτ ιστότοπου Google

Google Site Kit για WordPress

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας στο Google Analytics (και πολλά άλλα). Απλώς εγκαταστήστε τη δωρεάν προσθήκη και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους στον πίνακα ελέγχου για να συνδέσετε τις υπηρεσίες Google στον ιστότοπό σας (το καλύπτουμε λεπτομερώς στον οδηγό μας για το κιτ ιστότοπου Google). Αυτό περιλαμβάνει το Google Analytics, καθώς και όλα τα άλλα χρήσιμα εργαλεία και υπηρεσίες της Google, όπως Search Console, Adsense, PageSpeed ​​Insights, Optimize και Tag Manager.

Πληροφορίες τέρας

MonsterInsights Analytics για WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη MonsterInsights για εύκολη προσθήκη, προσαρμογή και διαχείριση των υπηρεσιών παρακολούθησης ιστότοπων του Google Analytics στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η προσθήκη διαθέτει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση διαφημίσεων, καθώς και συμβατή με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε καλύτερα την απόδοσή σας και να βελτιστοποιείτε τις στρατηγικές μάρκετινγκ και SEO συνεργατών σας.

9. Συντακτικό ημερολόγιο

Πρόγραμμα Σύνταξης ημερολογίου WordPress

Ημερολόγιο σύνταξης είναι μια προσθήκη προγραμματισμού μετά για στρατηγικό blogging. Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε όλες τις αναρτήσεις σας στον ιστότοπό σας, κάτι που μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικό ανάλογα με τη θέση των θυγατρικών σας. Τα τεχνολογικά ιστολόγια θα θέλουν να σχεδιάσουν αναρτήσεις γύρω από την επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Apple ή ένα blog μόδας μπορεί να θέλει να προγραμματίσει άρθρα ή βίντεο γύρω από την εβδομάδα μόδας. Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα εύκολα όταν πρόκειται να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας, κρατώντας τα μάτια σας σε μία μόνο οθόνη. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό το εργαλείο διατηρεί όλο το υλικό σας οργανωμένο στον ιστότοπό σας.

Αυτή η προσθήκη καθιστά τη διαχείριση των ταχυδρομείων εύκολη και άνετη. Από τον προγραμματισμό μιας ανάρτησης, τη δημιουργία περιεχομένου και έως την ημερομηνία δημοσίευσης – μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδικασία με μια ματιά. Μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις σύμφωνα με τις ημερομηνίες και την ώρα παραμονής από ένα πάνελ.

Η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης μπορεί να διευκολύνει τα πράγματα αλλάζοντας τις ημερομηνίες δημοσιεύσεων. Υπάρχει ένα πρόχειρο συρτάρι για τη διαχείριση όλων των προσχεδίων στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να ελέγχετε ταυτόχρονα τις αναρτήσεις πολλών συγγραφέων και να επεξεργάζεστε δημοσιεύσεις χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “γρήγορη επεξεργασία”. Μόνο ο διαχειριστής και ο συντάκτης μπορούν να βιώσουν όλες τις δυνατότητες αυτής της προσθήκης. Οι συγγραφείς μπορούν να δημοσιεύσουν, να επεξεργαστούν και να επαναπρογραμματίσουν τις αναρτήσεις τους. Οι συνεισφέροντες μπορούν να αποθηκεύσουν την ανάρτηση μόνο σε ένα πρόχειρο και να μετακινήσουν τις αναρτήσεις τους και ο συνδρομητής μπορεί να δει το ημερολόγιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους οδηγούς μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός ημερολογίου σύνταξης καθώς και τις καλύτερες προσθήκες για τη διαχείριση της ροής εργασίας σύνταξης για ακόμη περισσότερες συμβουλές.

10. MailChimp

MailChimp Email Marketing

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι ένας από τους κυρίαρχους τρόπους μάρκετινγκ. Χωρίς να αναφέρετε ένα αξιόπιστο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτή η ανάρτηση θα ήταν ελλιπής. MailChimp είναι μια ισχυρή πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διευκολύνει κάθε είδους εταιρείες και εμπόρους. Για τους εμπόρους θυγατρικών, μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ μέσω email. Αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ χρησιμοποιείται για την αποστολή email για την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων, την προσέγγιση του κοινού-στόχου και τη μετατροπή των δυνητικών πελατών στις πωλήσεις.

Με το MailChimp, μπορείτε να δημιουργήσετε ενημερωτικά δελτία, να ρυθμίσετε καμπάνιες στάγδην, να διαχειριστείτε προφίλ συνδρομητών, να παρακολουθείτε ανοίγματα email και να προσθέσετε κοινωνική κοινή χρήση. Εκτός από αυτό, το ενσωματωμένο σύστημα ανάλυσης και εκ νέου απόσπασης επιτρέπει στους εμπόρους να δημιουργούν μια ad hoc αναφορά. Επιπλέον, το MailChimp παρέχει στους έμπορους προκαθορισμένα πρότυπα και μια δυνατότητα drag & drop builder για να κάνουν τον σχεδιασμό ενημερωτικών δελτίων πολύ εύκολο.

Μια άλλη σημαντική πτυχή της χρήσης του MailChimp είναι ότι μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμές A / B χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Είναι δυνατόν να δοκιμάσετε ποια γραμμή θέματος ή χρόνο παράδοσης λειτουργεί καλύτερα με μια ελάχιστη προσέγγιση. Μπορείτε να λάβετε πολλές παραλλαγές σε κάθε δοκιμή, όπως διαφορετικούς χρόνους αποστολής, περιεχόμενο, γραμμές θέματος και εικόνες κ.λπ. Ομοίως, το MailChimp σάς επιτρέπει να τμηματοποιείτε τη λίστα αλληλογραφίας σας. Έτσι, μπορείτε να εκδώσετε στοχευμένες καμπάνιες για μεγαλύτερες μετατροπές.

Εν ολίγοις, θα έλεγα, ως έμπορος θυγατρικών, θα λάβετε τέσσερις πρέπει να περιέχουν προηγμένες δυνατότητες του MailChimp. Πρόκειται για αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, προηγμένη τμηματοποίηση, παρακολούθηση απόδοσης και δοκιμές A / B.

MailChimp για WordPress

MC4WP: Mailchimp για WordPress

Αλλά για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τη λίστα email σας. Οι καλές προσθήκες MailChimp WordPress διευκολύνουν την προσθήκη μιας φόρμας εγγραφής ή optin στον ιστότοπό σας. Μια εξαιρετική επιλογή είναι η δημοφιλής δωρεάν προσθήκη MailChimp για WordPress που προσθέτει απλές, έτοιμες για κινητές φόρμες εγγραφής για τον ιστότοπό σας. Η προσθήκη είναι επίσης συμβατή με δημοφιλείς προσθήκες όπως Φόρμα Επικοινωνίας 7, Μέλος Press, WooCommerce και πολλά άλλα – δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε τον αριθμό των συνδρομητών σας.


Η επιτυχία στο μάρκετινγκ συνεργατών εξαρτάται από τόσους πολλούς παράγοντες. Λαμβάνει υπόψη τη δημιουργικότητά σας, τον τρόπο προσέγγισης της αγοράς και τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων μάρκετινγκ συνεργατών. Το πιο σημαντικό, εξαρτάται από την ικανότητα να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στον τεράστιο ανταγωνιστικό κόσμο του μάρκετινγκ θυγατρικών.

Είναι αλήθεια ότι οι συνεργάτες έμποροι έχουν ήδη έναν τόνο στο πιάτο τους. Οι περισσότεροι αυτοδίδακτοι έμποροι μαθαίνουν μέσω δοκιμής και λάθους. Αλλά στην περίπτωση των θυγατρικών εμπόρων, μικρά λάθη μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια κερδών αξίας μιας ημέρας. Μην κάνετε ανόητα ακούσια ατυχήματα – αντ ‘αυτού, αξιοποιήστε τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω για να ξεκινήσετε τη θυγατρική σας επιχείρηση και να τη διατηρήσετε σε καλό δρόμο.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να καταλάβετε τα σωστά εργαλεία για το μάρκετινγκ θυγατρικών σας που θα σας κάνουν τελικά να μπορείτε να κερδίσετε προμήθειες θυγατρικών. Εάν έχετε κάτι να μοιραστείτε σχετικά με το ζήτημα, ή οτιδήποτε άλλο να ρωτήσετε, παρακαλώ τοποθετήστε το ερώτημά σας στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me