Οι καλύτερες προσθήκες WordPress Real Estate για τη δημιουργία ενός ιστότοπου Real Estate

Οι καλύτερες προσθήκες WordPress Real Estate

Υπάρχει ένα πλήθος προσθηκών WordPress Real Estate εκεί έξω όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ακινήτων με το WordPress. Μερικά από αυτά τα πρόσθετα είναι εξαιρετικές επιλογές που όχι μόνο θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, αλλά θα έχουν αξιοσημείωτο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας.


Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μια επιλογή από τα πιο εντυπωσιακά και πλούσια σε χαρακτηριστικά πρόσθετα που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας για ακίνητα. Από όμορφες οθόνες ιδιοτήτων έως σύνθετες επιλογές αναζήτησης, οι παρακάτω προσθήκες προσφέρουν κάτι για όλους.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Πρόσθετο WordPress Real Estate Real Estate

Καλύτερες προσθήκες WordPress Real Estate

Αν θέλετε να αναπτύξετε έναν κομψό ιστότοπο με πολυτελή ακίνητα, τότε το WordPress Properti Real Estate Plugin μπορεί να είναι αυτό για εσάς. Προσφέροντας εκτεταμένες δυνατότητες, αυτό το πρόσθετο θα παρέχει όλες τις ανάγκες του ιστότοπού σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν οπτικά εντυπωσιακό ιστότοπο.

Το WordPress Property Real Estate Plugin σάς δίνει τη δυνατότητα να αναφέρετε τις ιδιότητές σας με αναλυτικές λεπτομέρειες και να τις εμφανίσετε σε στυλ κατάλληλο για τον ιστότοπό σας. Η προσθήκη ενσωματώνεται στους Χάρτες Google, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αναζητούν ακίνητα στην περιοχή της επιλογής τους. Αυτή η προσθήκη WordPress για ακίνητα προσφέρει επίσης μια ποικιλία εργαλείων για να διευκολύνει τους χρήστες να αναζητούν λεπτομερώς ακίνητα και να επικοινωνούν απευθείας μαζί σας. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Προηγμένοι τύποι ιδιοκτησίας, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε συγκεκριμένες και σχετικές λεπτομέρειες σε κάθε τύπο ιδιοκτησίας που αναγράφετε.
 • Πολλαπλοί τρόποι δημιουργίας οθονών που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό ιστότοπο.
 • Ενσωμάτωση με τους Χάρτες Google για εύκολη περιήγηση σε λίστες.
 • Η Σύνθετη Αναζήτηση βοηθά τους επισκέπτες να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν
 • Επικοινωνήστε με την ένταξη της φόρμας 7, ώστε οι πιθανοί αγοραστές σας να έρχονται εύκολα σε επαφή.
 • Πολλαπλοί χρήστες ως πράκτορες, ώστε ολόκληρη η ομάδα σας να μπορεί να δημιουργεί και να διαχειρίζεται τις δικές του λίστες και ιδιότητες.

Αυτό το πρόσθετο κοστίζει 26 $ (με επιπλέον 7,80 $ εάν θέλετε ένα έτος υποστήριξης πελατών).

Optima Express και Market Boost IDX Plugin

OptimaExpress Real Estate Plugin

ο Optima Express και Market Boost IDX Plugin σας προσφέρεται από το iHomefinder και αποτελεί μια εντυπωσιακή λύση για τους σοβαρούς ιστότοπους ακινήτων εκεί έξω. Προσφέρει καταχωρήσεις ακινήτων, αναφορές αγοράς και δεδομένα MLS όλα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Υπερηφανεύεται επίσης για τη φήμη του για SEO και σύλληψη δυνητικών πελατών. Άλλα χαρακτηριστικά πρόσθετων:

 • Πλήρης απόκριση σχεδιασμού.
 • Eye Catching Galleries – οι γκαλερί με λίστα μπορούν να προστεθούν σε σελίδες, δημοσιεύσεις και πλευρικές γραμμές. Μπορείτε να προσθέσετε κινούμενα ρυθμιστικά γκαλερί για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση ιδιοτήτων.
 • Διαδραστικός χάρτης.
 • Φιλική προς το χρήστη Αναζήτηση Ακινήτων.
 • Πολλαπλές δυνατότητες σύλληψης δυνητικών πελατών – από ειδοποιήσεις μέσω email έως φόρμες επικοινωνίας και εγγραφής.
 • Αναφορά και διαχείριση.

Φυσικά, ένα πρόσθετο σαν αυτό κοστίζει. Αν και η βασική προσθήκη είναι δωρεάν για λήψη, μετά από ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών πρέπει να πληρώνετε μια μηνιαία συνδρομή στο iHomefinder για να τη χρησιμοποιήσετε.

Το μεσαίο σχέδιο προσφέρει την καλύτερη ισορροπία δυνατοτήτων έναντι τιμής, που κοστίζει 49,95 $ το μήνα. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μάρκετινγκ μέσω e-mail iHomefinders, τότε αξίζει να αναβαθμίσετε στο premium πακέτο τους, το οποίο προσφέρουν στα 74,95 $ το μήνα.

Αυτή η προσθήκη WordPress για ακίνητα μπορεί να είναι υπερβολική για βασικούς ιστότοπους ακινήτων, αλλά για σοβαρά έργα, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Καταχωρίσεις AgentPress

Πρόσθετες καταχωρίσεις Τύπου πρακτόρων

Το AgentPress Listings είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress που αναπτύχθηκε από το StudioPress. Είναι μια ισχυρή προσθήκη για όσους μόλις ξεκινούν την επιχείρηση ακινήτων ή που δεν έχουν τον προϋπολογισμό για μια πιο εκτεταμένη λύση ακόμα.

ο Πρόσθετο AgentPress Listings ενσωματώνεται με το AgentPress Pro Real Estate Theme για τη δημιουργία ενός συστήματος διαχείρισης καταχωρίσεων. Λειτουργεί επίσης με άλλους ιστότοπους WordPress που υποστηρίζονται από τη Γένεση, προσθέτοντας έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης καταχωρίσεων για να μπορείτε να δημοσιεύετε λεπτομερείς καταχωρίσεις ιδιοκτησίας στον ιστότοπό σας. Αυτό το πρόσθετο διαθέτει επίσης:

 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.
 • Γρήγορη και αποτελεσματική στη χρήση.
 • Εντυπωσιακά γραφικά για μεμονωμένη, αναζήτηση ή για όλες τις καταχωρίσεις.
 • Χρησιμοποιεί προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, ταξινομίες και γραφικά στοιχεία.
 • Το εργαλείο δημιουργίας ταξινόμησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό τρόπο ταξινόμησης των ιδιοτήτων που καταχωρείτε.
 • Αυτές οι ταξινομίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτρέπουν στους επισκέπτες να αναζητούν λίστες.

Αυτή η προσθήκη είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή εάν δεν χρησιμοποιείτε υπηρεσία IDX.

Εύκολη λίστα ακινήτων

EasyPropertyListings

Η Εύκολη Λίστα ακινήτων είναι πιθανώς η πιο ικανή δωρεάν λίστες WordPress plugin διαθέσιμος. Σας δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζετε καταχωρήσεις ιδιοτήτων στον ιστότοπό σας στο WordPress και θα πρέπει να λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα. Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται:

 • Πολλαπλοί τύποι καταχώρησης, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε εύκολα κατοικίες, ενοικιάσεις, εμπορικές, επιχειρήσεις, γη και άλλα.
 • Ενσωματωμένο με τους Χάρτες Google.
 • Επικοινωνήστε με το σύστημα CRM για αποτελεσματική διαχείριση δυνητικών πελατών και επαφών.
 • Αναφορές για παρακολούθηση λιστών.
 • Υποστήριξη νομισμάτων για νομίσματα εκτός δολαρίου, ώστε να μπορείτε να παραθέσετε ιδιότητες από όλο τον κόσμο.

Εύκολη Λίστα ακινήτων μπορεί επίσης να επεκταθεί με τη βιβλιοθήκη του πρόσθετα. Ωστόσο, αυτά δεν έρχονται φθηνά, οπότε αν θέλετε μια πιο εκτεταμένη λύση, ίσως αξίζει να αναζητήσετε ένα premium προϊόν από την αρχή.

Contempo Real Estate Custom Post Τύποι

contempo-real-estate-plugin

Εάν είστε προγραμματιστής που θέλετε να δημιουργήσετε το πρώτο σας θέμα ακινήτων, τότε το Πρόσθετο Contempo Real Estate Custom Post Types είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η προσθήκη είναι μια εξαιρετική βάση για να αναπτύξετε το θέμα των ακινήτων σας με απλές επιλογές για λίστες και μαρτυρίες προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων, μαζί με σχετικά προσαρμοσμένα πεδία και ταξινομίες (κατηγορίες και ετικέτες). Προτείνουμε αυτήν την προσθήκη για προγραμματιστές θεμάτων, καθώς δεν περιλαμβάνονται πρότυπα σελίδας / ανάρτησης, οπότε θα πρέπει να δημιουργήσετε μόνοι σας το θέμα (ή να ελέγξετε τη βιβλιοθήκη του Contempo για θέματα WordPress ακινήτων).

Άλλες βασικές προσθήκες για έναν ιστότοπο ακινήτων

Εκτός από τις προσθήκες WordPress που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για ιστότοπους ακινήτων, υπάρχουν και άλλες βασικές προσθήκες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Δημιουργήστε μια λίστα email με ένα πρόσθετο επιλογής συμμετοχής

Για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη λίστα αλληλογραφίας σας και να ακολουθήσετε, πρέπει πραγματικά να εγκαταστήσετε μια καλή προσθήκη συμμετοχής. Αυτό θα σας επιτρέψει όχι μόνο να συλλέξετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά να αρχίσετε να δημιουργείτε μια σχέση και σχέση με πιθανούς πελάτες. Για να μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε εύκολα μια φόρμα συμμετοχής στον ιστότοπό σας για ακίνητα, διαβάστε την κριτική μας για την προσθήκη Bloom WordPress.

Αποκτήστε περισσότερη έκθεση με κουμπιά κοινής χρήσης

Ως κτηματομεσίτης, θέλετε να κοινοποιείται, να κοινοποιείται και να κοινοποιείται το περιεχόμενό σας. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε κουμπιά κοινής χρήσης σε κάθε σελίδα, ανάρτηση και καταχώριση για να ενθαρρύνετε το κοινό σας να μοιραστεί αυτό το περιεχόμενο στις σελίδες κοινωνικών μέσων. Τα κουμπιά Easy Social Share είναι ένα πρόσθετο με δυνατότητα λειτουργίας που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας..

Αξιοποιήστε το SEO για περισσότερη επισκεψιμότητα

Yoast SEO

Το Real Estate είναι μια εξαιρετικά ανταγωνιστική επιχείρηση και η βελτιστοποίηση της μηχανής του ιστότοπού σας (SEO) θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στον ανταγωνισμό. Yoast SEO είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress πλούσιο σε χαρακτηριστικά που μπορεί να αναλάβει μια σειρά από εργασίες που σχετίζονται με SEO. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές λειτουργίες που προσφέρει το Yoast SEO, διαβάστε τον οδηγό SEO Plugin.

Εγκαταστήστε ένα εφεδρικό πρόσθετο για να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Ως σύγχρονος μεσίτης, θα γνωρίζετε τη σημασία του ιστότοπού σας. Τώρα φανταστείτε ότι ο ιστότοπος εξαφανίζεται εν μία νυκτί! Για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ποτέ μια επιλογή, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα εφεδρικό πρόσθετο, έτσι ώστε εάν συμβεί το χειρότερο και ο ιστότοπός σας καταρρεύσει, μπορείτε να ανακτήσετε ένα αντίγραφο. UpdraftPlus είναι μια πλήρης λύση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας με λίγα μόνο κλικ.

Κατανοήστε το Analytics για να γνωρίζετε το κοινό σας

Πίνακας ελέγχου GoogleAnalyticsWP

Μια ανάλυση της απόδοσης του ιστότοπού σας και της επισκεψιμότητας από πού είναι απαραίτητο για μια επιχείρηση ακινήτων. Πρώτον, κάντε λήψη Πίνακας ελέγχου Google Analytics για WP ώστε να μπορείτε να αναλύσετε τα δεδομένα σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό σας. Δεύτερον, ξεκινήστε να μαθαίνετε πώς να ερμηνεύετε και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το κοινό σας και να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας και η επιχείρησή σας ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Φροντίστε να διαβάσετε τον πρόσφατο οδηγό μας για μετρήσεις κοινού για καλύτερη κατανόηση αυτού του βασικού τομέα.

Τελικές σκέψεις για τις προσθήκες WordPress Real Estate

Οι προσθήκες που επιλέγετε για τον ιστότοπό σας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την επιχείρησή σας. Τι λείπει ο ιστότοπός σας; Ποια εργαλεία χρησιμοποιούν οι επισκέπτες σας; Πόσο είναι ο προϋπολογισμός σας?

Όλα τα πρόσθετα που αναφέρονται είναι καλές επιλογές, οπότε πρόκειται απλώς για την αντιστοίχιση ενός πρόσθετου με τις ανάγκες σας. Έχετε ιστότοπο ακινήτων; Τι πρόσθετα χρησιμοποιείτε; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me