Οι καλύτερες προσθήκες WordPress Locker περιεχομένου

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε μια προσθήκη περιεχομένου WordPress

Τα θυρίδες περιεχομένου μπορούν να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ανάπτυξης της λίστας email σας, κερδίζοντας περισσότερους οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινή χρήση του περιεχομένου σας με ένα ευρύτερο κοινό. Αλλά τι ακριβώς είναι ένα κλείδωμα περιεχομένου και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας WordPress?


Σε αυτό το άρθρο συζητάμε τι είναι ένα κλείδωμα περιεχομένου και πώς μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να μετατραπεί σε σχέση με τους στόχους του. Στη συνέχεια, εξετάζουμε κάποια διαφορετικά πρόσθετα για το περιεχόμενο του WordPress, τις δυνατότητες που προσφέρουν και την καταλληλότητά τους για τον ιστότοπό σας.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Τι είναι το Content Locker?

optinmonster

Ένα ντουλάπι περιεχομένου είναι μια πολύ απλή ιδέα. Απλώς κλειδώνει το περιεχόμενο πίσω από ένα αναδυόμενο παράθυρο. Στη συνέχεια, οι θεατές μπορούν να ξεκλειδώσουν το περιεχόμενο, εκτελώντας μια προκαθορισμένη ενέργεια. Ανάλογα με τους στόχους σας, αυτή η ενέργεια μπορεί να περιλαμβάνει την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή την παρακολούθηση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο στόχος ενός προγράμματος φύλαξης περιεχομένου είναι η αύξηση των μετατροπών, επομένως η ενέργεια πρέπει να αντικατοπτρίζει τους στόχους του ιστότοπού σας.

Το περιεχόμενο που κλειδώνετε μπορεί να είναι της επιλογής σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να είναι υψηλής αξίας, επομένως οι επισκέπτες θέλουν να το ξεκλειδώσουν (και δεν αισθάνονται εξαπατημένοι μετά από αυτό). Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις σας, ιδιαίτερα τα πιο ενημερωτικά ή διασκεδαστικά άρθρα σας, εκπληκτικές εικόνες ή βίντεο υψηλής ποιότητας. Προσφέροντας ένα κλειδωμένο κουπόνι, κωδικό έκπτωσης ή μια διεύθυνση URL σε μια μυστική σελίδα μπορεί επίσης να προσελκύσει το κοινό σας.

Θυμηθείτε, ζητάτε από τους θεατές σας να εισάγουν το email τους, να επικοινωνήσουν μαζί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να πραγματοποιήσουν μια πληρωμή. Το κλειδωμένο περιεχόμενο πρέπει να το αντικατοπτρίζει και να αξίζει την επένδυσή τους.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τα ντουλάπια περιεχομένου?

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση θυρίδων περιεχομένου. Στον ιστότοπό σας, ενδέχεται να έχετε ήδη κουμπιά κοινής χρήσης και αναδυόμενα παράθυρα δημιουργίας δυνητικών πελατών σε κάθε σελίδα και κάτω από κάθε ανάρτηση. Ωστόσο, αυτά συχνά αγνοούνται από τους επισκέπτες, καθώς δεν υπάρχει πραγματικό κίνητρο για να αλληλεπιδράσουν μαζί τους. Τα θυρίδες περιεχομένου λειτουργούν σαν μαγνήτης μολύβδου και παρέχουν την απαραίτητη ώθηση για να ενθαρρύνουν το κοινό σας να κάνει δράση.

Αναπτύξτε τη λίστα email σας

Σε αντάλλαγμα για την εμφάνιση του κλειδωμένου περιεχομένου υψηλής αξίας, μπορείτε να ζητήσετε από το κοινό σας να εισαγάγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και να συμμετάσχει στη λίστα ή το ενημερωτικό δελτίο σας. Πρόκειται για μια συνηθισμένη συναλλαγή για κλειδωμένο περιεχόμενο και έχει αποδειχθεί ένας αποτελεσματικός τρόπος ανάπτυξης μιας λίστας συνδρομητών email.

Κάντε κοινή χρήση του περιεχομένου σας και αυξήστε τα περιεχόμενά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια άλλη επιλογή είναι να καθορίσετε ότι οι θεατές σας ακολουθούν, όπως εσείς, ή να μοιράζονται την ανάρτησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εργασία, ανταμείβονται με πρόσβαση στο premium κλειδωμένο περιεχόμενό σας. Αυτό όχι μόνο θα αυξήσει τους οπαδούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά θα κοινοποιήσει το περιεχόμενό σας σε ένα ευρύτερο κοινό και θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Μετατρέψτε τους θεατές σε πελάτες που πληρώνουν

Εάν εκτελείτε ένα ηλεκτρονικό εμπόριο ή έναν ιστότοπο μέλους, τότε το κλείδωμα ενός κουπονιού μπορεί να είναι μια επιτυχημένη στρατηγική. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να μετατρέψετε τους θεατές σε πελάτες που πληρώνουν, ενώ συλλέγουν επίσης ένα email ή έναν ακόλουθο.

Προσπαθήστε να προσφέρετε έκπτωση από μια συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων ή πρόγραμμα συνδρομής ή έναν δωρεάν κωδικό αποστολής εάν αγοράσουν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ώθηση που χρειάζονται οι επισκέπτες σας για να γίνουν πληρωμένοι πελάτες.

Δημιουργήστε έσοδα από το κλειδωμένο περιεχόμενό σας

Μια άλλη επιλογή είναι να χρεώσετε το κοινό σας για να δείτε το κλειδωμένο περιεχόμενό σας. Αυτό μπορεί να είναι ως εφάπαξ πληρωμή ή ως επαναλαμβανόμενη συνδρομή. Λάβετε υπόψη ότι, αν ακολουθήσετε τη διαδρομή πληρωμής, τότε πρέπει να προσφέρετε εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και πολύτιμο περιεχόμενο.

Τώρα εξετάσαμε γιατί τα ντουλάπια περιεχομένου είναι τόσο πολύτιμα, ας δούμε στη συνέχεια πώς μπορούν να ρυθμιστούν. Υπάρχουν πολλά εργαλεία και λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία αποτελεσματικών θυρίδων περιεχομένου. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα.

1. Ευδοκιμήστε τους οδηγούς

Κλείδωμα περιεχομένου ThriveLeads

Οι φόρμες κλειδώματος περιεχομένου αποτελούν χαρακτηριστικό του πρόσθετου συμμετοχής Thrive Leads. Η Thrive Leads υπερηφανεύεται για την προσφορά μιας ευρείας γκάμας εντυπωσιακών και εξαιρετικά βελτιστοποιημένων εντύπων συμμετοχής, σχεδιασμένων να μεγιστοποιούν τις μετατροπές σας. Οι φόρμες κλειδώματος περιεχομένου τους δεν αποτελούν εξαίρεση.

Το Thrive Leads σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αναδυόμενη φόρμα θυρίδας περιεχομένου που θα επιτρέπει στο κοινό σας να βλέπει περιεχόμενο σε αντάλλαγμα μιας διεύθυνσης email. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου για να αποκρύψετε κείμενο, εικόνες ή πολυμέσα. Θα μπορούσατε να καλύψετε μέρος ενός άρθρου, έναν σύνδεσμο προς μια μυστική σελίδα, ένα κουπόνι, ένα γράφημα, ένα βίντεο ή πολλά άλλα. Θυμηθείτε, όσο πιο συναρπαστικό είναι οι κρυμμένες πληροφορίες, τόσο περισσότερο θα θέλει να το δει το κοινό σας. Έτσι σας επιτρέπει να αναπτύξετε με επιτυχία τη λίστα email σας.

Το Thrives Leads προσφέρει επίσης δοκιμαστικές δοκιμές, ακριβή στόχευση και αναλυτικά στοιχεία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εμφανίζετε τις σωστές φόρμες συμμετοχής τη σωστή στιγμή. Αυτή η προσθήκη είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε επιτυχημένους πελάτες και αξίζει την τιμή των 19 $ το μήνα.

2. OnePress Social Locker (δωρεάν)

OnePress Social Locker

Το OnePress Social Locker είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress που σας βοηθά να αναπτύξετε τα κοινωνικά σας μέσα ακολουθώντας και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας. Αυτή η προσθήκη κλειδώνει το περιεχόμενο της επιλογής σας πίσω από ένα σύνολο κουμπιών κοινωνικών μέσων. Το περιεχόμενο είναι ορατό από τους επισκέπτες σας μόνο αν τους αρέσει, tweet, +1 ή μοιραστείτε τη σελίδα σας στα κοινωνικά μέσα.

Εύκολο στη ρύθμιση, απλώς προσθέστε έναν σύντομο κωδικό στο περιεχόμενο που θέλετε να κλειδώσετε. Στη συνέχεια τοποθετείτε τις διευθύνσεις URL των κοινωνικών μέσων και η προσθήκη θα φροντίσει τα υπόλοιπα. Το OnePress Social Locker παρέχει επίσης αναλυτικά στοιχεία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ποιο περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα περιζήτητο και να παράγετε μεγάλο αριθμό επισημάνσεων “μου αρέσει” και “κοινόχρηστο”.

3. Premium Locker κοινωνικής δικτύωσης

Social Locker για WordPress

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε το μεγάλο Οι αριθμοί είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κοινωνικό ντουλάπι για την προστασία του premium περιεχομένου σας. Οι χρήστες μπορούν να δουν το περιεχόμενό σας μόνο μετά από ένα απλό κοινόχρηστο περιεχόμενο. Είναι μια μικρή τιμή για να πληρώσετε για κορυφαίας ποιότητας περιεχόμενο και οι περισσότεροι χρήστες θα χαρούν να υποστηρίξουν τον ιστότοπό σας με αυτόν τον τρόπο.

Η καλύτερη προσθήκη για την εργασία, κατά τη γνώμη μου, είναι το Social Locker για WordPress Premium. Με τη δυνατότητα να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός κοινωνικών μεριδίων που προσελκύει το περιεχόμενό σας, αξίζει την επένδυση.

Social Locker για WordPress

Η προσθήκη υποστηρίζει οκτώ δίκτυα κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων 4 (Facebook, Twitter, Google+ και LinkedIn). Κρύβει επίσης θυρίδες για εγγεγραμμένους χρήστες, βοηθώντας στη δημιουργία μιας φιλικής προς τους επισκέπτες εμπειρίας για τους τακτικούς σας θεατές. Το ίδιο το ντουλάπι φαίνεται υπέροχο, έρχεται με μερικά φανταστικά εφέ 3D και περιλαμβάνει επίσης υψηλού επιπέδου επιλογές προσαρμογής. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ περιγράμματος που προτιμάτε, τα κοινωνικά εικονίδια και το κείμενο. Αυτό σας βοηθά να ταιριάξετε το ντουλάπι με τη σχεδίαση του ιστότοπού σας, καθώς και να παίξετε με διαφορετικές πτυχές του ντουλαπιού, μέχρι να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε το εφέ κλειδωμένου περιεχομένου, επιλέγοντας από κρυφό, διαφανές και θολό. Το θολό εφέ ιδιαίτερα φαίνεται υπέροχο και θα μπορούσατε εύκολα να δείτε γιατί ένας επισκέπτης θα ήθελε να μοιραστεί για να αποκτήσει πρόσβαση στο απρόσιτο περιεχόμενο.

Social Locker για WordPress

Για να προσθέσετε ένα κοινωνικό ντουλάπι στη σελίδα σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπεριλάβετε έναν σύντομο κωδικό. Οτιδήποτε πάνω από τον σύντομο κωδικό είναι πλήρως αναγνώσιμο – η εισαγωγή στην ανάρτηση – με όλα κάτω από τον σύντομο κωδικό κλειδωμένο έως ότου ο χρήστης μοιραστεί το περιεχόμενο. Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι το κλειδωμένο περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι ορατό σε bot μηχανών αναζήτησης και δεν θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση του SEO σας.

4. Άνθιση

ανθίζω

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Bloom from Elegant Themes, είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν ο τελικός στόχος σας είναι η συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Bloom προσφέρει έξι διαφορετικούς τύπους εντύπων συμμετοχής για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, ένας εκ των οποίων είναι το κλειδωμένο περιεχόμενο.

Το widget κλειδωμένου περιεχομένου του Bloom μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκρύψει το premium περιεχόμενο και να το εμφανίσει μόνο σε όσους εισάγουν μια διεύθυνση email. Εύκολο στη ρύθμιση, απλώς τυλίξτε οποιοδήποτε περιεχόμενο της επιλογής σας σε έναν σύντομο κωδικό κλειδωμένου περιεχομένου. Τα αναδυόμενα παράθυρα του Bloom είναι επίσης όλα οπτικά όμορφα, πλήρως προσαρμόσιμα και φιλικά προς το SEO.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την προσθήκη Bloom, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Elegant Themes στο πρόγραμμα προγραμματιστή, με κόστος 89 $ ετησίως. Για αυτό, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα θέματα και τις προσθήκες τους, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς θέματος Divi.

5. OptinMonster

optinmonster

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η OptinMonster κυκλοφόρησε πρόσφατα μια επιλογή φόρμας συμμετοχής στο κλείδωμα περιεχομένου. Το ντουλάπι περιεχομένου OptinMonster σας επιτρέπει να αποκλείσετε συγκεκριμένες αναρτήσεις σε αντάλλαγμα για μια διεύθυνση email. Οι χρήστες που βρίσκονται ήδη στη λίστα email σας θα μπορούν να βλέπουν περιεχόμενο όπως συνήθως.

Για να επωφεληθείτε από τις φόρμες συμμετοχής στο ντουλάπι περιεχομένου του OptionMonster, θα πρέπει να εγγραφείτε στα προγράμματα Plus ή υψηλότερου επιπέδου. Αυτό θα σας κοστίσει 19 $ το μήνα (ή περισσότερα για τα προγράμματα Pro ή Growth). Αυτές οι άδειες περιλαμβάνουν πρόσβαση σε απεριόριστες φόρμες συμμετοχής, δοκιμές split, στόχευση σε επίπεδο σελίδας και πολλά άλλα. Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες και να μετατρέψετε τους θεατές σε συνδρομητές και πελάτες.

Τελικές σκέψεις

Το Locker περιεχομένου μπορεί να είναι κάθε αποτελεσματικό εργαλείο για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να μετατρέψει τους στόχους του. Επιλέξτε μια λύση που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες του ιστότοπού σας και αρχίστε να κλειδώνετε περιεχόμενο στο οποίο θα ανταποκρίνεται το κοινό σας και θέλετε να ανοίξετε. Το πιο σημαντικό, παρακολουθήστε τα αναλυτικά στοιχεία σας για να δείτε αν το ντουλάπι περιεχομένου σας επηρεάζει.

Ποια προσθήκη περιεχομένου WordPress θα χρησιμοποιήσετε; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me