Αγκαλιάστε το μέλλον με αυτά τα ενσωματωμένα προγράμματα επεξεργασίας WordPress Front-end Editor

Οι επεξεργαστές αναρτήσεων και σελίδων του WordPress μπορούν συχνά να αισθάνονται σαν ένα μέρος του λογισμικού που υστερεί σε σχέση με την υπόλοιπη πλατφόρμα. Η συνεχής εναλλαγή μεταξύ του προγράμματος επεξεργασίας και της προβολής μιας ανάρτησης είναι ένας λιγότερο από ιδανικός τρόπος για να εργαστείτε, ειδικά όταν προσπαθείτε να κάνετε την παρουσίαση του περιεχομένου σας ακριβώς σωστή.


Έχοντας αυτό κατά νου, είναι συναρπαστικό να γνωρίζουμε ότι η ομάδα ανάπτυξης του WordPress εργάζεται για την προσθήκη επιγραμμικής επεξεργασίας – όπου εργάζεστε στις αναρτήσεις σας όπως εμφανίζονται στους αναγνώστες, μέσω της διεπαφής του ιστότοπού σας – στο λογισμικό.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, ο Τομ κάλυψε τις συνέπειες της επικείμενης άφιξης της επεξεργασίας in-line, front-end στο WordPress. αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε έως ότου γίνει μέρος της βασικής λειτουργικότητας, ακολουθούν ορισμένες επιλογές επεξεργασίας περιεχομένου front-end που μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Πρόγραμμα επεξεργασίας διεπαφής WordPress

Πρόγραμμα επεξεργασίας διεπαφής WordPress

Αυτή η προσθήκη είναι δουλεύεται από ορισμένα μέλη της βασικής ομάδας ανάπτυξης του WordPress, και αναμένεται να συμπεριληφθεί στον πυρήνα λειτουργικά του WordPress στο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι η επεξεργασία περιεχομένου front-end in-line έρχεται επιτέλους στο WordPress!

Οι μέχρι τώρα δυνατότητες σάς επιτρέπουν να επεξεργάζεστε τον τίτλο και το περιεχόμενο μιας ανάρτησης ιστολογίου απευθείας από το μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας, υπό την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι στον ιστότοπο. Για να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε περιεχόμενο, πρόκειται απλώς για κλικ στο κείμενο και πληκτρολόγηση – είναι εκπληκτικά εύκολο στη χρήση.

Για να σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο όπως θα κάνατε μέσω του τυπικού προγράμματος επεξεργασίας αναρτήσεων, αυτό το πρόσθετο προσθέτει μια σταθερή οριζόντια γραμμή μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, η οποία περιέχει όλα τα εργαλεία επεξεργασίας δημοσιεύσεων. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές μορφοποίησης, κουμπιά για την εισαγωγή συνδέσμων και εικόνων, καθώς και τη δυνατότητα διαχείρισης κατηγοριών και ετικετών, καθώς και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ή να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας από τη διεπαφή και εάν σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να μεταβείτε στον παραδοσιακό επεξεργαστή αναρτήσεων WordPress, υπάρχει και ένα πρακτικό κουμπί για αυτό.

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε και θέλετε να ξεκινήσετε την επεξεργασία περιεχομένου in-line στον ιστότοπό σας τώρα, είστε ελεύθεροι να εγκαταστήσετε την προσθήκη WordPress Front-end Editor. Προσοχή, ωστόσο, αυτό είναι ένα έργο σε εξέλιξη και δεν είναι ακόμα το τελικό προϊόν.

Πλεονεκτήματα: δωρεάν, εύκολο στη χρήση, ωραία διεπαφή και φαίνεται να λειτουργεί καλά.

Μειονεκτήματα: εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν περιλαμβάνει επιλογές διάταξης σελίδας, μόνο επεξεργασία και μορφοποίηση περιεχομένου.

Οι χρήστες που θέλουν κάτι πιο στιλβωμένο μπορεί να βρουν πιο ελκυστικά τις άλλες προσθήκες σε αυτήν τη λίστα, ωστόσο εάν θέλετε μια προεπισκόπηση του μέλλοντος, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την προσθήκη απευθείας από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Αποκτήστε το WordPress Front-end Editor

Οπτικός συνθέτης

Visual Composer Front-end Builder

Το Visual Composer από το WP Bakery είναι ένα premium πρόσθετο που ίσως έχετε ακούσει. κυρίως λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα από τα 3 κορυφαία πρόσθετα πώλησης στην αγορά CodeCanyon. Ενώ αυτή η προσθήκη υπήρξε ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας σελίδων back-end του WordPress εδώ και αρκετό καιρό, μια πρόσφατη ενημέρωση πρόσθεσε την επεξεργασία περιεχομένου front-end στην Visual Composer, καθιστώντας την μια πολύ πιο άξια προσθήκη σε αυτήν τη λίστα.

Εκτός από τα 40+ στοιχεία περιεχομένου που μπορούν εύκολα να προστεθούν στις σελίδες σας και στη συνέχεια να μετακινηθούν στη θέση τους χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο όπως θα βλέπουν οι αναγνώστες σας, χάρη στην πραγματική «Αυτό που βλέπετε είναι Πρόγραμμα επεξεργασίας What You Get “, όλα από το μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας. Ο επεξεργαστής front-end του Visual Composer ενσωματώνεται τώρα στα πιο δημοφιλή θέματα από το WPExplorer, το οποίο θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πόσο καλή είναι αυτή η προσθήκη.

Πλεονεκτήματα: δοκιμασμένο και δοκιμασμένο από 1.000 χρήστες, πολλά στοιχεία περιεχομένου, επεξεργασία drag and drop front-end, πολλά πρόσθετα για επέκταση των δυνατοτήτων.

Μειονεκτήματα: όχι δωρεάν, πολλά χαρακτηριστικά για να εξοικειωθείτε.

Αποκτήστε το Visual Composer

Κριθάρι – Inline Editing Plugin για WordPress

Πρόγραμμα επεξεργασίας In-line Barley Front-end

Το Barley είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου front-end που είναι πλέον διαθέσιμο για WordPress. Αυτή η επιλογή λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με την προσθήκη WordPress Front-end Editor, και μόλις εγκατασταθεί, οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο περιεχόμενο της ανάρτησής τους για να αρχίσουν να το επεξεργάζονται μέσω της διεπαφής του ιστότοπού τους.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε μέρος της ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου, απλά κάνοντας κλικ και στη συνέχεια πληκτρολογώντας. Αντί να εμφανίζει μια σταθερή γραμμή εργαλείων που περιέχει τις επιλογές μορφοποίησης, το Barley εμφανίζει ένα μενού ευαίσθητο στο περιβάλλον, ανάλογα με το τι κάνετε. Όπως και το Front-end Editor που βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις κατηγορίες και τις ετικέτες μιας ανάρτησης, μέσω της προβολής. Η προσθήκη εικόνων και η ρύθμιση μιας επιλεγμένης εικόνας είναι επίσης εύκολο να γίνει μέσω της διεπαφής.

Παρόλο που το Barely λειτουργεί πολύ καλά, δεν υπάρχει τίποτα να το διαχωρίσουμε από το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη WP Front-end Editor και αν αυτό το plugin μεταφερθεί στον πυρήνα του WordPress, είναι δύσκολο να δούμε πού θα βρει το κοινό του το Barely for WordPress.

Πλεονεκτήματα: λειτουργεί πολύ καλά, ωραία διεπαφή, φόρουμ υποστήριξης, βίντεο βοήθειας και εισιτήρια.

Μειονεκτήματα: όχι δωρεάν, δεν μπορεί να δημιουργήσει σύνθετες διατάξεις.

Αποκτήστε το Inley Line Editor

Ζωντανός συνθέτης

Δημιουργία σελίδων ζωντανών συνθετών

Το Live Composer είναι ένα προσιτό premium πρόσθετο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες διατάξεις για τις σελίδες σας μέσω της διεπαφής του ιστότοπού σας στο WordPress. Δημοσιεύσαμε πρόσφατα μια πλήρη επισκόπηση του Live Composer, όπου μπορείτε να μάθετε για όλες τις δυνατότητές του, οπότε σήμερα θα εξετάσουμε δυνατότητες επεξεργασίας front-end.

Αν και αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνει πολύ περισσότερες δυνατότητες από τις δύο επιλογές που καλύπτονται μέχρι στιγμής, αυτό κοστίζει την ευκολία χρήσης και την απλότητα. Το Live Composer δεν μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί πρόγραμμα επεξεργασίας in-line, καθώς παρόλο που μπορείτε να επεξεργαστείτε τις γραμματοσειρές και άλλες πτυχές παρουσίασης μέσω της διεπαφής του ιστότοπού σας, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε κείμενο απευθείας στη σελίδα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε ένα παράθυρο επικάλυψης και μετά να αρχίσετε να πληκτρολογείτε.

Εάν θέλετε ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων στο μπροστινό μέρος που σας δίνει μια ζωντανή προεπισκόπηση των διατάξεων και των σχεδίων σας καθώς διαμορφώνονται, όλα μέσω μιας διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης, τότε το Live Composer θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή τιμής. Αλλά για όσους θέλουν απλώς έναν απλό τρόπο να επεξεργάζονται απευθείας το περιεχόμενό τους, τότε αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Πλεονεκτήματα: δημιουργήστε διατάξεις σελίδας, αλλάξτε γραμματοσειρές και στυλ κειμένου, προσθέστε πολλές ενότητες στη σελίδα, σχετικά προσιτές για ένα premium πρόσθετο.

Μειονεκτήματα: καμία πραγματική επεξεργασία κειμένου in-line, πολυάσχολη διεπαφή, έλλειψη απλότητας, όχι δωρεάν.

Αποκτήστε ζωντανό συνθέτη

Σελίδα Velocity

Σελίδα Velocity

Το VelocityPage έχει περισσότερα κοινά με το Live Composer από το plugin του WordPress Front-end Editor, χάρη κυρίως στα εργαλεία δημιουργίας σελίδων. Ωστόσο, καθώς αυτή η προσθήκη στοχεύει να καταργήσει τη διεπαφή διαχειριστή του WordPress, η επιτόπια επεξεργασία είναι σίγουρα ένας τομέας που έχουν οι προγραμματιστές στα βλέμματά τους.

Μόλις εγκατασταθεί σε έναν ιστότοπο, οι συνδεδεμένοι χρήστες που βλέπουν μια σελίδα μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία» για να αρχίσουν να πραγματοποιούν αλλαγές στο περιεχόμενο εν σειρά από τη διεπαφή. Η διεπαφή για την επεξεργασία περιεχομένου σελίδας είναι παρόμοια με το Barley, καθώς εμφανίζεται ένα ευαίσθητο περιβάλλον μενού όταν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτή η προσθήκη υπερβαίνει απλώς το να σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε περιεχόμενο εν σειρά.

Το VelocityPage μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διατάξεων, την εισαγωγή πολλών διαφορετικών στοιχείων σε σελίδες και συνοδεύεται από μια επιλογή προτύπων σελίδων υψηλής ποιότητας. Αλλά αγνοώντας τις άλλες δυνατότητες, ως απλό πρόγραμμα επεξεργασίας, αυτό το πρόσθετο κάνει εξαιρετική δουλειά. Ωστόσο, μια μεγάλη παράλειψη είναι ότι λειτουργεί μόνο σε σελίδες και όχι σε δημοσιεύσεις. Αν απλά αναζητάτε έναν τρόπο επεξεργασίας του περιεχομένου σας από τη διεπαφή, τότε το VelocityPage ενδέχεται να είναι υπερβολικό για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε διατάξεις και να προσθέσετε μια σειρά στοιχείων σελίδας και στις σελίδες σας, τότε είναι ποιοτικό προϊόν.

Πλεονεκτήματα: κάνει την ενσωματωμένη επεξεργασία περιεχομένου καλά, εύχρηστη, αισθάνεται σαν μέρος του WordPress, πολλές δυνατότητες δημιουργίας σελίδων.

Μειονεκτήματα: δεν λειτουργεί σε αναρτήσεις, σχετικά ακριβό, ίσως υπερβολικό για όσους αναζητούν απλώς έναν επιγραμμικό συντάκτη.

Λήψη VelocityPage

συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετοί προγραμματιστές που εργάζονται για την προσθήκη επιγραμμικής επεξεργασίας περιεχομένου στο WordPress. Είτε σας αρέσει αυτός ο τρόπος χρήσης του WordPress είτε όχι, με το λογισμικό που αναμένεται να περιλαμβάνει σύντομα επεξεργασία front-end, φαίνεται ότι αυτή η λειτουργία είναι εδώ για να μείνετε.

Τι πιστεύετε για τους επεξεργαστές front-end για το WordPress; Θα χρησιμοποιούσατε αυτήν τη δυνατότητα στον ιστότοπό σας;?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map