Κορυφαίες προσθήκες WordPress Cloaking και Management

Εάν συνδέεστε σε εξωτερικούς ιστότοπους από τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας στο WordPress, τότε ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αυτούς τους συνδέσμους πιο αποτελεσματικά. Αυτά τα εργαλεία όχι μόνο σας βοηθούν να διαχειριστείτε τους εξωτερικούς σας συνδέσμους σε μια κεντρική τοποθεσία στον πίνακα ελέγχου του διαχειριστή σας, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη ή την απόκρυψη του πραγματικού προορισμού αυτών των συνδέσμων.


Ενώ η απόκρυψη ή η απόκρυψη των συνδέσμων στον ιστότοπό σας μπορεί να ακούγονται λίγο ύπουλοι στην αρχή, υπάρχουν ορισμένοι πραγματικοί λόγοι για αυτό, καθώς και μερικοί λίγο πιο αμφίβολοι.

Σε αυτήν την ανάρτηση θα εξετάσουμε μερικά από τα οφέλη και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο διαχείρισης συνδέσμων και cloaking, καθώς και να προτείνουμε μερικές δωρεάν και premium επιλογές για να διαλέξετε.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Τα οφέλη από τη χρήση μιας προσθήκης WordPress Διαχείριση συνδέσμων

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός συνδέσμου διαχείρισης συνδέσμων και cloaking στον ιστότοπό σας WordPress. Μερικά από αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν: εύκολη ενημέρωση συνδέσμων, στατιστικά κλικ, δυνατότητα διατήρησης της κατάταξης σελίδας του ιστότοπού σας και ανακατεύθυνση συνδέσμων βάσει γεωγραφικής τοποθεσίας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα οφέλη με περισσότερες λεπτομέρειες:

Εύκολη διόρθωση συνδέσμου και ενημερώσεις

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ενός από τα πρόσθετα που θα εξετάσουμε σήμερα, είναι ότι διευκολύνει την γρήγορη ενημέρωση των συνδέσμων που έχετε συμπεριλάβει στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Εάν συνδέεστε συχνά με τον αγαπημένο σας οικοδεσπότη Ιστού, για παράδειγμα, από τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, τότε χρησιμοποιώντας μια προσθήκη για να δημιουργήσετε έναν σύντομο σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να εισάγετε γρήγορα τον σύνδεσμο στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο.

Αντί να βρείτε τη διεύθυνση του ιστότοπου στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε και, στη συνέχεια, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτόν τον σύνδεσμο στον πίνακα ελέγχου της προσθήκης μία φορά και, στη συνέχεια, να τον εισαγάγετε γρήγορα στο περιεχόμενό σας πολλές φορές.

Το πραγματικό όφελος αυτού όμως είναι ότι σε περίπτωση που ο σύνδεσμος πρέπει να αλλάξει στο μέλλον, μπορείτε να τον αλλάξετε μία φορά στον πίνακα ελέγχου προσθήκης. Αφού το κάνετε, όλες οι εμφανίσεις του αντίστοιχου σύντομου συνδέσμου στις προηγούμενες δημοσιεύσεις και σελίδες σας θα οδηγούν τώρα στη νέα διεύθυνση.

Εάν το προϊόν, η υπηρεσία ή άλλος προορισμός με τον οποίο συνδέεστε για έξοδο από την επιχείρηση, διακοπή ή απλώς θέλετε να προτείνετε ή να εγκρίνετε μια διαφορετική επιλογή, θα χαρούμε να αλλάξετε αυτόν τον σύνδεσμο σε ένα μέρος, χωρίς πρέπει να ελέγξετε και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε αμέτρητες δημοσιεύσεις.

Κάντε τους συνδέσμους σας πιο αναγνώσιμους

αναγνώσιμοι σύνδεσμοι

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτών των εργαλείων διαχείρισης συνδέσμων και cloaking είναι ότι μπορούν να μετατρέψουν προηγουμένως δύσκολους και μη ελκυστικούς μεγάλους συνδέσμους, σε πιο ευανάγνωστες και αξιόπιστες διευθύνσεις URL.

Εάν συνδέεστε σε ένα προϊόν στο Amazon, συμπληρώστε με το αναγνωριστικό συνεργάτη σας, αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να έχει πολλές γραμμές. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα από τα παρακάτω πρόσθετα, μπορείτε να το αλλάξετε:

Σε αυτό:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Τώρα έχετε έναν επαναχρησιμοποιήσιμο σύντομο σύνδεσμο που μπορείτε να εισαγάγετε στο περιεχόμενό σας και να τον χρησιμοποιήσετε αλλού. Ο νέος σύνδεσμος είναι επίσης αναγνώσιμος από τους επισκέπτες σας, σε σύγκριση με τον αρχικό. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν το βιβλίο εξαντληθεί ή θέλετε να συνδεθείτε σε διαφορετικό αντικείμενο, μπορείτε απλώς να ενημερώσετε τον σύντομο σύνδεσμο σε ένα μέρος και στη συνέχεια θα ενημερωθούν όλες οι παρουσίες αυτού του σύντομου συνδέσμου..

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως σύνδεσμος cloaking ή απόκρυψη, το οποίο αναφέρθηκε στην εισαγωγή σε αυτήν την ανάρτηση. Εάν θέλετε να κάνετε τους συνδέσμους σας να μοιάζουν λιγότερο με συνδέσμους προς προϊόντα και περισσότερο σαν εσωτερικούς συνδέσμους, αυτός είναι ένας τρόπος να το κάνετε. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών σας που κάνουν κλικ στους συνδέσμους σας, παρόλο που ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο ονομάζετε τους σύντομους συνδέσμους σας, θα μπορούσε να αποσυρθεί καθώς οι επισκέπτες σας μεταφέρονται σε μια σελίδα που δεν περίμεναν.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία ηθικά, μπορείτε ακόμα να κάνετε τους εξωτερικούς σας συνδέσμους πιο ευανάγνωστους, χωρίς να εξαπατήσετε τους αναγνώστες σας να επισκεφθούν μια σελίδα στην οποία δεν περίμεναν να φτάσουν.

Παρακολούθηση κλικ σε συνδέσμους

track-link-clicks

Ένα κοινό χαρακτηριστικό των προσθηκών που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τους εξωτερικούς σας συνδέσμους είναι ότι μπορούν επίσης να παρακολουθούν τους σύντομους συνδέσμους σας και να σας λένε πόσες φορές έχουν κάνει κλικ από τους επισκέπτες σας. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να σας βοηθήσουν με την ανάλυση των χρηστών σας και να σας δώσουν μια αίσθηση για το πόσο επιτυχημένες ήταν οι τεχνικές τοποθέτησης συνδέσμων.

Επίσης, εάν προωθείτε προϊόντα ως συνεργάτες, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε τα δικά σας δεδομένα παρακολούθησης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει εάν έχετε διαφωνίες με το δίκτυο συνεργατών με το οποίο συνεργάζεστε.

Οφέλη SEO

Η σύνδεση με εξωτερικούς ιστότοπους πιστεύεται ότι οδηγεί σε απώλεια του Google PageRank ή σε αραίωση του «χυμού συνδέσμου» του ιστότοπού σας. Για να βοηθήσουν τους υπεύθυνους ιστού να αντιμετωπίσουν αυτό, η Google, το Yahoo και η Microsoft ήρθαν η ετικέτα nofollow.

Αυτή η ετικέτα μπορεί να προστεθεί σε συνδέσμους για να εμποδίσει τις μηχανές αναζήτησης να ακολουθήσουν αυτούς τους συνδέσμους και να μεταδώσουν μέρος του PageRank του ιστότοπού σας στον ιστότοπο προορισμού.

Ενώ είναι συζητήσιμο πόσο σημαντική είναι αυτή η πρακτική σήμερα, εάν θέλετε έναν εύκολο τρόπο να επισημάνετε τους εξωτερικούς σας συνδέσμους ως nofollow, τότε αυτά τα πρόσθετα διαχείρισης συνδέσμων που θα εξετάσουμε μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό.

Τα καλύτερα πρόσθετα διαχείρισης συνδέσμων και συγκατάθεσης συνδέσμων συνεργατών

Αυτό καλύπτει τα κύρια οφέλη αυτής της προσθήκης συνδέσμου cloaking και διαχείρισης, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες επιλογές που διατίθενται στους χρήστες του WordPress:

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite

Το Pretty Link Lite είναι ένα δωρεάν προσθήκη συντόμευσης διευθύνσεων URL που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε εύκολα τους συνεργάτες σας και άλλους εξωτερικούς συνδέσμους. Με το Pretty Link, οι συντομευμένοι σύνδεσμοι χρησιμοποιούν το όνομα τομέα σας για να τα καθαρίσουν. Αυτό μπορεί να κάνει τους συνδέσμους σας να φαίνονται πιο αξιόπιστοι, ενώ επίσης αποκρύπτει σε ποιον ιστότοπο συνδέεστε στην πραγματικότητα.

Εκτός από την απόκρυψη των συνδέσμων σας, μπορείτε επίσης να τα παρακολουθείτε και να τα διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά, όλα από μία μόνο περιοχή διαχειριστή. Εάν θέλετε να καταλάβετε τα πράγματα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση “Pro”. Αυτό περιλαμβάνει επτά νέους τύπους ανακατεύθυνσης, καθώς και μερικές άλλες δυνατότητες.

Διψασμένοι συνεργάτες

Διψασμένοι συνεργάτες

Το Thirsty Affiliates είναι ένα άλλο δωρεάν εργαλείο διαχείρισης συνδέσμων και cloaking. Ενώ αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα εργαλείων και χρήσιμες ομάδες λειτουργιών, μπορεί να αναβαθμιστεί αγοράζοντας ένα ή περισσότερα από τα premium πρόσθετα.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Thirsty Affiliates, που δεν βρίσκεται στο Pretty Link Lite, είναι ότι προσθέτει ένα κουμπί στο πρόγραμμα επεξεργασίας ανάρτησης για γρήγορη προσθήκη νέων συνδέσμων και εισαγωγή υπαρχόντων συνδέσμων στο περιεχόμενό σας. Αυτό σας εξοικονομεί την ανάγκη να αλλάζετε οθόνες για να βρείτε τους συνδέσμους σας και είναι μια εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο.

Το να μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε από τα premium πρόσθετα και να προσθέσετε λειτουργίες όπως αυτόματη σύνδεση, ανακατευθύνσεις γεωγραφικής τοποθεσίας και δοκιμές split, το κάνει αυτό μια καλή επιλογή για όσους έχουν πιο προηγμένες ανάγκες ή για όσους πιστεύουν ότι οι ανάγκες τους θα αυξηθούν το μέλλον.

WP Wizard μανδύα

WP Wizard μανδύα

Το WP Wizard Cloak είναι δωρεάν στη χρήση και περιλαμβάνει μια χρήσιμη λειτουργία που σας επιτρέπει να στέλνετε τους επισκέπτες σας σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL, με βάση τη γεωγραφική τους θέση.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λέξεις-κλειδιά που μετατρέπονται αυτόματα σε συνδέσμους, όταν εμφανίζονται σε μια ανάρτηση ή σελίδα στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, έχετε επίσης πρόσβαση σε ορισμένα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για να μάθετε πόσες φορές κάνετε κλικ στους συνδέσμους σας. Η προσθήκη προσθέτει ένα κουμπί στον επεξεργαστή αναρτήσεων που καθιστά πολύ εύκολο να εισαγάγετε αυτούς τους συνδέσμους στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Αν και αυτό το πρόσθετο είναι σχετικά νέο, προσφέρει ένα μεγάλο σύνολο ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών και ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Σύνδεση Trackr

Σύνδεση Trackr

Το Link Trackr είναι μια premium, φιλοξενούμενη λύση για μεγαλύτερους ιστότοπους που είναι έτοιμοι για όλα τα επαγγελματικά εργαλεία διαχείρισης συνδέσμων που παρέχει αυτή η υπηρεσία.

Όχι μόνο αυτή η υπηρεσία καλύπτει τη διαχείριση συνδέσμων και cloaking, αλλά και τη διενέργεια δοκιμών συνδέσμων, παρακολούθησης μετατροπών, εργαλείων μάρκετινγκ κοινωνικών και ιών και λεπτομερών αναφορών μάρκετινγκ.

Το βασικό πακέτο ξεκινά από 9 $ το μήνα και υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αυτό είναι το εργαλείο για εσάς

συμπέρασμα

Όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο διαχείρισης συνδέσμων και cloaking στον ιστότοπό σας στο WordPress και εξίσου πολλά εργαλεία για να διαλέξετε.

Είτε θέλετε μια δωρεάν επιλογή που περιλαμβάνει βασική διαχείριση συνδέσμων, είτε μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία φιλοξενίας premium ή κάτι ενδιάμεσο, υπάρχει μια προσθήκη για την κάλυψη των αναγκών σας και την κάλυψη του προϋπολογισμού σας.

Τι πιστεύετε για το cloaking συνδέσμων; Σας πειράζει όταν οι ιστότοποι αποκρύπτουν τους συνδέσμους τους; Τι χαρακτηριστικά θα θέλατε να δείτε σε ένα πρόσθετο διαχείρισης συνδέσμων; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me