Δωρεάν & εορταστικοί πόροι για το WordPress Blog σας

Είναι η Κυριακή διασκέδαση (καθώς και η πρώτη νύχτα του Χανουκά για μερικούς από εσάς) και έχουμε μερικές υπέροχες απολαύσεις για εσάς! Για να γιορτάσουμε τη χαρά των διακοπών του WordPress, θέλαμε να μοιραστούμε μερικούς από τους αγαπημένους μας ΔΩΡΕΑΝ πόρους διακοπών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο εορταστικό. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω δωρεάν και πάρτε μερικά για να εμπλέξετε τους αναγνώστες και τους οπαδούς σας στο πνεύμα των διακοπών!


Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Αφήστε το να χιονίσει, αφήστε το να χιονίσει, αφήστε το να χιονίσει!

Τίποτα δεν λέει «περίοδος διακοπών» σαν να πέφτει χιόνι στο blog σας στο WordPress! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε χιόνι στον ιστότοπό σας, αλλά μου αρέσει να διατηρώ τα πράγματα απλά, οπότε εδώ είναι οι ευκολότεροι τρόποι για να προσθέσετε χιόνι στον ιστότοπό σας με προσθήκες (φυσικά)!

Jetpack Holiday Snow

διακοπές-ευθυμία-δωρεάν

Ναι, το mega-plugin Jetpack διαθέτει ήδη ενσωματωμένο χιόνι. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Jetpack, απλώς συνδεθείτε στην εγκατάσταση του WordPress, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις> Γενικά και επιλέξτε το πλαίσιο “Εμφάνιση χιονιού στο blog μου έως τις 4 Ιανουαρίου.” Αυτό είναι! Και έχει το πρόσθετο μπόνους να αφαιρεθεί μετά από ένα λογικό χρονικό διάστημα.

jetpack-διακοπές-χιόνι

Μπορείτε επίσης να στοίβατε το Jetpack Holiday Snow με το δωρεάν πρόσθετο Snow Opt-in. Αυτό το μικρό πρόσθετο προσθέτει ένα μικρό εικονίδιο νιφάδας χιονιού στο οποίο οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ για να «επιλέξουν» για διακοπές χιονιού (επειδή ας είμαστε ειλικρινείς, μερικοί άνθρωποι γκρίνια και δεν θέλουν να δουν χιόνι σε κάθε σελίδα του ιστολογίου σας).

Αποκτήστε το JetPack

WP Super Snow

Πρόσθετο WP Super Snow Free WordPress

Θέλετε το προσαρμοσμένο χιόνι να παρασύρει τις δημοσιεύσεις σας; Δοκιμάστε το δωρεάν πρόσθετο WP Super Snow WordPress. Τι κάνει αυτό το πρόσθετο καλύτερο από τα υπόλοιπα; Όλες οι υπέροχες επιλογές! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συμπεριλαμβανόμενο Virtual Snow Blower για να ορίσετε προσαρμοσμένες μεταβλητές για το δοχείο χιονιού σας (μπορείτε να στοχεύσετε ολόκληρο το σώμα, ή μόνο την κεφαλίδα σας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σελίδας), z-index (το z-index μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχει νιφάδες χιονιού εμπρός ή πίσω από οποιοδήποτε στοιχείο σελίδας – ο υψηλότερος δείκτης z εμφανίζεται στην κορυφή) και ακόμη και εικόνες (yup – μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε εικόνα για τις νιφάδες χιονιού σας). Και με την ενότητα Πρόβλεψη / Κατάσταση μπορείτε να καθορίσετε ποιες σελίδες εμφανίζουν το χιόνι σας και αν θέλετε να εμφανίζεται σε κινητές συσκευές.

Αποκτήστε το WP Super Snow

3… 2… 1… Διακοπές!

Ένας τρόπος για να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας είναι να παρακολουθείτε τις ημέρες που απομένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα! Και αυτά τα plug-free είναι εύκολοι τρόποι προσθήκης ανιχνευτών αντίστροφης μέτρησης για διακοπές, γιορτές ή οτιδήποτε άλλο. Κοίτα!

Αντίστροφη μέτρηση διακοπών POWr

Δωρεάν προσθήκη WordPress αντίστροφης μέτρησης διακοπών

Χρησιμοποιήστε το POWr Holiday Countdown για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης στον ιστότοπό σας. Το καλύτερο μέρος για αυτό το πρόσθετο; Έρχεται με ενσωματωμένη υποστήριξη για μεταφράσεις! Επιπλέον, η αντίστροφη μέτρηση συνοδεύεται από επιπλέον επιλογές για φόντο, χρώματα και γραμματοσειρές.

Λάβετε αντίστροφη μέτρηση διακοπών POWr

Widget αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων

Δωρεάν προσθήκη WordPress για αντίστροφη μέτρηση

Το Christmas Countdown Widget είναι ένα χαριτωμένο μικρό plugin που προσθέτει ένα widget αντίστροφης μέτρησης Santa Claus στον ιστότοπό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το προσθέσετε σε μια περιοχή widget. Ο μετρητής θα επαναφέρει αυτόματα μετά τα Χριστούγεννα και θα αρχίσει ξανά την αντίστροφη μέτρηση κάθε χρόνο.

Αποκτήστε το Widget αντίστροφης μέτρησης των Χριστουγέννων

Μοιράσου την αγάπη

Ενημερώστε τους αναγνώστες σας πόσο πολύ τους εκτιμάτε με μια κάρτα! Οι ακόλουθες δωρεάν προσθήκες διευκολύνουν την προσθήκη αναδυόμενων μηνυμάτων για τους αναγνώστες σας. Προσθέστε χρώματα, κείμενο και ακόμη και εικόνες!

Κάρτα DW PopUp

dw-αναδυόμενη κάρτα

Η προσθήκη DW PopUp διευκολύνει την προσθήκη προσαρμοσμένης κάρτας για τους αναγνώστες σας. Απλώς ενεργοποιήστε την προσθήκη, προσθέστε το κείμενο της κάρτας σας και επιλέξτε τις ρυθμίσεις σας. Αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει επιλογές για εφέ χιονιού, μέγεθος γραμματοσειράς, χρώματα και άλλα. Είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να πείτε ευχαριστώ ή να μοιραστείτε μια έκπτωση στις διακοπές.

Λήψη κάρτας DW PopUp

Μήνυμα διακοπών

Δωρεάν μήνυμα προσθήκης WordPress

Για να προσθέσετε ένα αναδυόμενο μήνυμα στον ιστότοπό σας για τις διακοπές, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε τη δωρεάν προσθήκη μηνύματος διακοπών. Αυτό το δροσερό πρόσθετο διαθέτει επιλογές για την προσθήκη γραφικού, μετρητή, προσαρμοσμένου μηνύματος και χρωμάτων. Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να μοιράζεστε νέα και να πανηγυρίζετε όλο το χειμώνα!

Λάβετε μήνυμα διακοπών

Άλλα διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα πρόσθετα για τον ιστότοπό σας

Θέλετε να κάνετε πραγματικά το επιπλέον μίλι; Δείτε αυτές τις διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες προσθήκες που θα μεταφέρουν την ευχαρίστηση των διακοπών σας στο επόμενο επίπεδο.

Χριστουγεννιάτικη μουσική

Χριστουγεννιάτικη μουσική

Μοιραστείτε τη χαρούμενη διάθεσή σας προσθέτοντας εορταστικές μελωδίες στον ιστότοπό σας. Η δωρεάν προσθήκη Χριστουγεννιάτικης Μουσικής θα παίξει το Jingle Bells στον ιστότοπό σας. Θα έχετε την επιλογή αναπαραγωγής μουσικής σε όλες τις σελίδες ή μόνο σε μια συγκεκριμένη σελίδα, ανάρτηση ή προσαρμοσμένο τύπο δημοσίευσης.

Αποκτήστε Χριστουγεννιάτικη μουσική

Τυχαίο χριστουγεννιάτικο Widget

Γραφικό τυχαίο χριστουγεννιάτικο γεγονός

Το plugin las που θέλαμε να μοιραστούμε είναι το Random Christmas Fact Widget. Δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό παρά να μοιραστείτε τη χαρά με τους αναγνώστες σας. Το widget εμφανίζει τυχαία ένα από τα 40 Χριστουγεννιάτικα γεγονότα στους αναγνώστες σας (για παράδειγμα, ξέρατε ότι το “Rudolf” δημιουργήθηκε από το πολυκατάστημα Montgomery Ward για μια προώθηση της δεκαετίας του 1930 – καλά τώρα το κάνετε).

Λάβετε το τυχαίο Widget για τα Χριστούγεννα

Τυλίγοντας

Αυτό είναι για σήμερα! Ας ελπίσουμε ότι θα δοκιμάσετε ένα από τα αγαπημένα μας των διακοπών για να προσθέσετε κάτι επιπλέον στον ιστότοπό σας αυτήν την περίοδο των διακοπών. Και αν έχετε άλλα δωρεάν εργαλεία ή πόρους διακοπών για το WordPress, μοιραστείτε τα μαζί μας στα παρακάτω σχόλια! Θα θέλαμε πολύ να τα ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me