Τα καλύτερα θέματα WordPress γάμου

Τα καλύτερα θέματα γάμου για WordPress

Ένας γάμος είναι εκείνη η περίπτωση που δύο σύντροφοι ενώνονται μεταξύ τους μέσω των πνευμάτων τους για καλύτερο και χειρότερο μέχρι το θάνατο να τους χωρίσουν. Μια τέτοια μεγαλοπρεπή περίσταση αξίζει εξίσου μεγαλείο έκφραση. Στην εποχή μας των ψηφιακών μέσων, η προσωπική πινελιά δεν έχει χαθεί εντελώς. Έχουμε αναφέρει μερικά από τα καλύτερα θέματα γάμου WordPress που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε όλους στο Διαδίκτυο, διατηρώντας παράλληλα την προσωπική επαφή άθικτη.


Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Μεσημβρινός γάμος

Meridian Wedding - Θέμα WordPress με ανταπόκριση

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Meridian Wedding περιέχει όλα όσα χρειάζεστε σε μια κομψά σχεδιασμένη σελίδα. Περιλαμβάνονται όλα τα σημαντικά στοιχεία – ένα πρόγραμμα για να ενημερώνετε τους καλεσμένους σας σχετικά με την ώρα και την τοποθεσία των εκδηλώσεων που οδηγούν μέχρι και τη μεγάλη μέρα σας, μια μονάδα RSVP, ώστε οι καλεσμένοι σας να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στην πρόσκλησή σας και μπορείτε επίσης να αφήσετε οι καλεσμένοι σας γνωρίζουν πού είστε εγγεγραμμένοι, οπότε είναι εύκολο για αυτούς να επιλέξουν το τέλειο δώρο.

Το Meridian Wedding περιέχει επίσης ένα ιστολόγιο, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε σημαντικές ιστορίες όπως η ιστορία της δέσμευσής σας με ολόκληρη τη λίστα επισκεπτών για να δημιουργήσετε την προσδοκία. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις φωτογραφίες, τα βίντεό σας και να παρουσιάσετε το γαμήλιο πάρτι σας. Κανένας ιστότοπος γάμου δεν θα ήταν πραγματικά τέλειος χωρίς τη δυνατότητα να το εξατομικεύσετε ώστε να ταιριάζει στο θέμα της ειδικής σας ημέρας. Χρησιμοποιώντας το Meridian Styler, σχεδόν κάθε στοιχείο είναι πλήρως προσαρμόσιμο, συμπεριλαμβανομένης της τυπογραφίας, του χρώματος, του φόντου και πολλά άλλα.

2. Μήνας του μέλιτος

Μήνας του μέλιτος - Θέμα γάμου που ανταποκρίνεται

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα θέμα απόκρισης γάμου, το Honeymoon διαθέτει ένα πολύ κομψό και στιβαρό σχεδιασμό, προσεκτικά σχεδιασμένο με μια όμορφη διάταξη που υπόσχεται να ξεχωρίζει. Το θέμα είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί και εύκολο στη ρύθμιση. Το θέμα περιλαμβάνει μια φόρμα RSPV, ένα βιβλίο επισκεπτών, ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων, ένα ρυθμιστικό επανάστασης πλήρους οθόνης με πολλά εφέ 3D, ένα blog και μια σφαίρα Twitter και πολλά άλλα.

3. Εκδήλωση γάμου Everline

Γαμήλια εκδήλωση - Θέμα Everline WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα καθαρό και όμορφο αποκριτικό θέμα γάμου, το Everline διαθέτει πέντε αρχικές σελίδες, ένα Revolution Slider, ένα Visual Composer για εύκολη προσαρμογή (με 9 προκαθορισμένα χρωματικά σχήματα), ένα Mega Menu που περιλαμβάνει όλες τις ιδιαιτερότητές σας σε ένα μέρος, ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων, ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, μια λεπτομερή τεκμηρίωση. Εάν σας αρέσουν τα πάντα οργανωμένα τέλεια, τότε σίγουρα αξίζει να εξεταστεί το Everline.

4. Ημέρα γάμου

ΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΥ - ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Τολμηρό και κομψό θέμα γάμου με ανταπόκριση. Διαθέτει ένα μοναδικό παράθυρο πλοήγησης στα αριστερά και χρησιμοποιεί μοντέρνα σχέδια και μια όμορφη διάταξη για να συμπληρώσει τη μοναδική φύση του θέματος. Περιλαμβάνει ημερολόγιο εκδηλώσεων, φόρμα RSPV, γκαλερί φωτογραφιών, ιστολόγιο και πολλά άλλα. Εάν ο μινιμαλισμός και η τόλμη είναι το γούστο σας, αυτό σίγουρα αξίζει να δείτε.

5. Ένωση

Union - Θέμα WordPress γάμου και εκδήλωσης

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα απλό, κομψό, ευαίσθητο θέμα γάμου μίας σελίδας, το Union δεν είναι μόνο καθαρό και εύχρηστο, αλλά και πολύ εύκολο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν – 4 μοναδικές κεφαλίδες, διαχωρισμένες ενότητες για διάφορες χρήσεις, 2 φόρμες RSPV, μια ζωντανή συλλογή Instagram, προσαρμοσμένα λογότυπα, εικονίδια έτοιμα για αμφιβληστροειδή, παιδικό θέμα, 600+ γραμματοσειρές Google και πολλά άλλα.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το WeddingEngine είναι ένα κορυφαίο θέμα Wedding WordPress ιδανικό για τη δημιουργία ιστοτόπου παραμυθιού για τη μεγάλη σας μέρα. Αυτό είναι το θέμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια τοποθεσία γάμου για κοινή χρήση με φίλους και συγγενείς.

Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό που περιλαμβάνεται και τις επιλογές βίντεο και εικόνας του θέματος για να προσθέσετε φωτογραφίες του ευτυχούς ζευγαριού, φωτογραφίες μωρού, το βίντεο πρότασης και άλλα. Στη συνέχεια, προσθέστε σημαντικές ημερομηνίες από τη σχέση σας, όπως όταν συναντηθήκατε, το πρώτο σας φιλί, όταν μετακινηθήκατε μαζί, όταν δεσμευτήκατε και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία χρονολογίου. Ω, και το WeddingEngine έχει επίσης μια εξαιρετική επιλογή για την οικογένεια και τους φίλους σας να σας αφήσουν θερμές ευχές απευθείας στον ιστότοπο του γάμου σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε όλες τις εκδηλώσεις του γάμου σας, μια λειτουργική μονάδα RSVP, ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης μέχρι τη μεγάλη μέρα και πολλά άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για την προσαρμογή της διάταξης, των χρωμάτων και άλλων επιλογών σε όλο το θέμα.

7. Αξία

Merit - Θέμα γάμου WordPress με ανταπόκριση

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα καλά οργανωμένο, μοντέρνο και όμορφο ανταποκριτικό θέμα γάμου, το Merit σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τα χρώματα και την τυπογραφία απευθείας από τις επιλογές του θέματος – το οποίο τροφοδοτείται από το ισχυρό Redux Framework. Με προχωρημένες επιλογές τυπογραφίας, φόρμες RSPV, παιδικά θέματα και πολλά άλλα, το Merit δεν πρέπει να παραβλεφθεί καθώς μας δίνει πολλά να αναζητήσουμε.

8. Η Ημέρα του Γάμου

Το θέμα που ανταποκρίνεται στην ημέρα του γάμου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η Ημέρα του Γάμου διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε τις εκδηλώσεις του γάμου σας από την αρχή. Χρησιμοποιήστε τα περιλαμβανόμενα 4 προκαθορισμένα χρώματα δέρματος, πρότυπα σελίδων 15+, γεννήτρια σύντομων κωδικών, προσαρμοσμένα widget και προσαρμοσμένες μορφές δημοσιεύσεων για να ρυθμίσετε γρήγορα και εύκολα τον ιστότοπό σας. Προσθέστε την ιστορία για το πώς συναντηθήκατε οι δύο, ένα βίντεο της πρότασης ή ακόμα και μια γκαλερί εικόνων των φωτογραφιών σας – Η Ημέρα του Γάμου διευκολύνει.

Αυτό που κάνει πραγματικά αυτό το θέμα τόσο σπουδαίο είναι πόσο πλήρες είναι. Υπάρχει ένα σύντομο πρότυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Το θέμα περιλαμβάνει μια χρήσιμη ενότητα RSVP, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να σας ενημερώσουν ότι έρχονται και μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο μητρώο σας, ώστε να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους νωρίς. Για την ίδια την ημέρα μπορείτε να προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, το νυφικό σας πάρτι και σημειώσεις για οτιδήποτε άλλο. Εάν ο επισκέπτης έχει απορίες, υπάρχει μια χρήσιμη σελίδα επικοινωνίας με πολλές τοποθεσίες που μπορούν να αντιστοιχιστούν, ώστε να μπορούν να σας κρατήσουν. Τέλος – αυτά περιλαμβάνουν μια υπέροχη γκαλερί όπου μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες από τα πάρτι bachelor / bachelorette, το γάμο και το μήνα του μέλιτος για να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας.

Το θέμα έχει πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες για την ημέρα του γάμου που σίγουρα θα λατρέψετε. Υπάρχει μια χαριτωμένη αντίστροφη μέτρηση που δείχνει τον χρόνο που απομένει μέχρι τη μεγάλη μέρα σας, ένα υπέροχο βιβλίο επισκεπτών όπου τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να αφήσουν ευχές, ενοποίηση μητρώου δώρων για να διευκολύνουν τις αγορές σας για τους επισκέπτες σας και πολλά άλλα.

9. Μόλις παντρεύτηκε

Απλώς παντρεμένο θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Just Married Wedding WordPress είναι ιδανικό για γάμους ή προσωπικές ιστοσελίδες blog. Αυτό το αξιολάτρευτο θέμα γάμου είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά και γλυκές λεπτομέρειες. Η κύρια περιοχή περιεχομένου έχει σχεδιαστεί σαν πρόσκληση με λεπτομέρειες ραψίματος, με το όνομα και την ημερομηνία της εκδήλωσης μπροστά και στο κέντρο. Το θέμα περιλαμβάνει μια πλήρη συλλογή φωτογραφιών αρραβώνων, διαφανή αναπτυσσόμενα μενού, μια ενότητα ιστολογίου και σελίδες για το γάμο και τα καταλύματα.

Προσαρμόστε την εμφάνιση του θέματος για να ταιριάζει με το προσωπικό στυλ του ζευγαριού. Επιλέξτε από 4 προκαθορισμένους συνδυασμούς χρωμάτων: μπεζ / τυρκουάζ, πράσινο / κόκκινο, μπλε / ροζ ή μοβ / πορτοκαλί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα από τα συμπεριλαμβανόμενα μοτίβα φόντου (μοτίβο φιλιγκράν ή μοτίβο διαμαντιού με λουλούδια) ή ανεβάστε τη δική σας εικόνα.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης ειδικά χαρακτηριστικά γάμου. Μια ειδική μονάδα RSVP επιτρέπει στους επισκέπτες να επιβεβαιώσουν αμέσως την παρουσία τους. Στη συνέχεια, η σελίδα μητρώου διευκολύνει τους επισκέπτες να βρουν το τέλειο δώρο, καταχωρώντας συνδέσμους σε όλα τα μητρώα δώρων σε ένα μέρος.

10. Neeqah

Neeqah - Θέμα WordPress Responsive Wedding

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Απλά εκπληκτικό, οπτικά όμορφο, απίστευτα εύκολο στη χρήση. Αυτό περιγράφει τέλεια τη Neeqah, ένα θέμα που ανταποκρίνεται στον γάμο. Με τέτοια καταπληκτικά χαρακτηριστικά όπως απεριόριστες χρωματικές γεύσεις, προηγμένες επιλογές θέματος και τυπογραφίας, φόρμες RSPV, λεπτομερή τεκμηρίωση και πολλά άλλα, η Neeqah είναι σίγουρα ένα θέμα που πρέπει να συλλογιστεί για πολύ καιρό για να αντιπροσωπεύσει την πολύ ξεχωριστή μέρα σας.

11. XOXO

XOXO - Όμορφα κομψό θέμα γάμου WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα απλό αλλά κομψό, πλήρως σελιδοποιημένο, πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα γάμου, το XOXO διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής, εκατοντάδες γραμματοσειρές Google, επεξεργασία χρωμάτων, διάταξη σελίδας πλήρους πλάτους ή διάταξη σε κουτί, γκαλερί, φόρμα RSPV, ημερολόγιο εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Εάν η επιλογή σας είναι ζωντανή και ανοιχτή, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - Θέμα γάμου WordPress με ανταπόκριση

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα καθαρό και εκλεπτυσμένο θέμα γάμου, το Lovey Dovey είναι ένα απλό στη χρήση, εύκολο στην προσαρμογή και έχει κατασκευαστεί στο Bootstrap 3, πολύ αξιόπιστο. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν επιλογές θεμάτων, φόρμες RSPV, γκαλερί φωτογραφιών, βιβλίο επισκεπτών, τύπους δημοσιεύσεων εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν υπέροχο γάμο για την πολύ ξεχωριστή μέρα σας.

13. Γάμος

Γάμος - Θέμα WordPress Responsive Wedding

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα κλασικό, εκλεπτυσμένο, γαμήλιο θέμα με ανταπόκριση σε άσπρο γιακά, το Marriage είναι ένα απλό, εύκολο στη χρήση με διάφορους πίνακες επιλογών θεμάτων που προσφέρουν προσαρμογή χρωμάτων και γραμματοσειρών και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διάταξης βασισμένο σε σύντομο κώδικα. Αυτό το θέμα μπορεί να μην είναι τόσο φανταχτερό όσο το υπόλοιπο, αλλά ακόμα και τότε, ένα κλασικό προσελκύει πάντα έναν συγκεκριμένο τύπο κοινού.

14. Μάγια

Maya - Έξυπνο και ισχυρό θέμα WP

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα έξυπνο και πανέμορφο παιδί του πρωτότυπου θέματος MAYA που ανταποκρίνεται πλήρως και προσφέρει λειτουργίες σελιδοποίησης και πολλαπλών σελίδων. Με δυνατότητες όπως περιοχή εικόνας πλήρους οθόνης στη σελίδα προορισμού, εφέ παράλλαξης, διάταξη ιστολογίου, συλλογή φωτογραφιών και πολλά άλλα. Εάν το γούστο σας είναι λίγο πολυτελές και αριστοκρατικό, αυτό μπορεί να σας αρέσει.

15. Αιωνιότητα

Θέμα Eternity - Responsive Wedding WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα καθαρό, όμορφο και κομψό, απροσδιόριστο θέμα γάμου, το Eternity διαθέτει μια μοναδική διάταξη με μια στήλη πλοήγησης στα αριστερά. Το θέμα διαθέτει χρονομετρητή αντίστροφης μέτρησης, γκαλερί φωτογραφιών, ενότητες ιστοριών, μητρώα δώρων, φόρμα RSPV, blog και πολλά άλλα. Εάν ψάχνετε κάτι εύκολο στα μάτια και ταυτόχρονα συμβαδίζοντας με τη σημασία της ημέρας, θα πρέπει να το δοκιμάσετε.

16. Αντλία

Pump - Θέμα γάμου και πολλαπλών χρήσεων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα καλά κατηγοριοποιημένο και μοντέρνο, πολύ-σελιδοποιημένο, ανταποκρινόμενο θέμα γάμου, το Pump είναι εύκολο να προσαρμοστεί καθώς συνοδεύεται από επιλογές θεμάτων, απεριόριστη χρωματική παλέτα, premium ρυθμιστικό, συντομεύσεις, έτοιμο Retina, οπτικός συνθέτης, γκαλερί και πολλά άλλα. Αν σας αρέσουν τα πάντα απόλυτα οργανωμένα και όλα έχουν τη δική τους θέση, διατηρώντας τα όμορφα, μην ψάχνετε πλέον.

Αυτό το θέμα είναι έτοιμο για όλες τις γιορτές της ημέρας του γάμου σας! Το Pump περιλαμβάνει εξαιρετικές μονάδες δημιουργίας σελίδων χάρη στο εκπληκτικό plugin Visual Composer της WPBakery. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Pump είναι η υποστήριξη εξωτερικών προσθηκών. Το θέμα υποστηρίζει το bbPress αν θέλετε να προσθέσετε ένα φόρουμ για τους συμμετέχοντες να κοινωνικοποιηθούν στο διαδίκτυο και να μιλήσουν για τα επερχόμενα γάμά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WPML (το οποίο υποστηρίζει και το θέμα) για να μεταφράσετε πλήρως το θέμα σε πολλές γλώσσες, έτσι ώστε όλοι οι συγγενείς σας, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, να προετοιμάσουν το ιστολόγιο του γάμου σας για να ενημερώνονται.

Άλλες εκπληκτικές λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν μια σελίδα μαρτυριών για να μοιραστείτε τις ιστορίες των μελών της οικογένειας για το ευτυχισμένο ζευγάρι, μια σελίδα ατόμων για να προσθέσετε βιογραφίες σχετικά με το νυφικό πάρτι, μια σελίδα γκαλερί για να μοιραστείτε φωτογραφίες αφοσίωσης και εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Το Pump είναι ένα υπέροχο θέμα γάμου που σίγουρα θα ευχαριστήσει κάθε bridezilla.

17. CuckooLove

CuckooLove - Θέμα γάμου WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Μία από τις καλύτερες πτυχές του CuckooLove είναι η εικόνα φόντου σε κάθε σελίδα – είναι υπέροχο! Οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων περιλαμβάνουν φωτογραφίες (για σελίδες χαρτοφυλακίου, άλμπουμ βίντεο / φωτογραφιών), επισκέπτες, βιβλίο επισκεπτών και εκδηλώσεις. Πολλαπλές διατάξεις ιστολογίου και σελίδων σάς επιτρέπουν να έχετε ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε και πάνω από 14 πρότυπα σελίδων αποστέλλονται με αυτό το υπέροχο θέμα. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας αρχικής σελίδας για μια εξειδικευμένη διάταξη και επιλέξτε από 4 διαφορετικά ρυθμιστικά εικόνας / βίντεο στην αρχική σελίδα ή οπουδήποτε στον ιστότοπο! Το θέμα συνοδεύεται από 2 προκαθορισμένα στυλ που λειτουργούν έξω από το κουτί, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την ενσωμάτωση περιεχομένου αμέσως!

18. Κάουεν

Qaween - Θέμα γάμου WordPress με ανταπόκριση

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η Qaween διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εύκολα έναν ιστότοπο και blog για το γάμο σας. Το θέμα περιλαμβάνει μια καταπληκτική αρχική σελίδα με ρυθμιστικό εικόνας πλήρους οθόνης, υποστήριξη εικόνας φόντου ενότητας και πολλά άλλα. Με το ιστολόγιο μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν να διαβάσουν όλα σχετικά με την αφοσίωσή σας, την τοποθεσία ή ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον. Επιπλέον, η ενότητα εκδηλώσεων είναι ιδανική για να μοιράζεστε λεπτομέρειες σχετικά με το πάρτι αρραβώνων, τα πάρτι bachelor & bachelorette, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την ημέρα του γάμου και αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και λεπτομέρειες σχετικά με το μήνα του μέλιτος. Τέλος, η καταπληκτική σελίδα της γκαλερί ζητά απλώς φωτογραφίες από τα δαχτυλίδια σας, τα πάρτι σας και φυσικά τον γάμο σας.

Υπάρχουν πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες ενσωματωμένες στο Qaween, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό θέμα για το blogging γενικά και όχι μόνο για γάμους. Το θέμα περιλαμβάνει προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων για να διευκολύνετε την προσθήκη του ρυθμιστικού αρχικής σελίδας, των εικόνων της γκαλερί και των εκδηλώσεων. Επιπλέον, οι σύντομοι κωδικοί που περιλαμβάνονται καθιστούν απλή την προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων σε αναρτήσεις και σελίδες (συμπεριλαμβανομένων λιστών, διαχωριστικών, βίντεο, εισαγωγικών, καρουζέλ, κουμπιών και πολλά άλλα)

19. GeekLove

GeekLove - Ένα θέμα γάμου WordPress με ανταπόκριση

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένας εκλεπτυσμένος, μινιμαλιστικός και όμορφος σχεδιασμός, το Geek Love είναι ένα θέμα γάμου με πλήρη σελιδοποίηση. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και επειδή είναι widgetized, είναι επίσης πολύ εύκολο να δημιουργήσετε τη δική σας έκφραση του θέματος. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν διαχείριση συμβάντων, φόρμα RSPV, βιβλίο επισκεπτών, συντομεύσεις, οθόνη αμφιβληστροειδούς και πολλά άλλα. Αν κάτι πραγματικά όμορφο και μινιμαλιστικό είναι το γούστο σας, έχετε ικανοποιήσει τον τέλειο ταίρι σας.

20. Σύνολο

γαμήλιο θέμα wordpress γάμου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Total είναι μακράν το ξεχωριστό μας θέμα, και όπως έχουμε πει πολλές φορές πριν μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι με αυτό. Αυτό περιλαμβάνει θέματα γάμου και δημιουργήσαμε μια υπέροχη επίδειξη θέματος Total Wedding WordPress με τοπική κύλιση για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Χρησιμοποιήστε ενότητες κειμένου για να προσθέσετε πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωσή σας, να προσθέσετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και χρώματα γραμματοσειράς για να ταιριάζει με το θέμα του γάμου σας, να εισαγάγετε γκαλερί ή πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου για την εκδήλωσή σας και να συμπεριλάβετε μια φόρμα rsvp ή ακόμα και ένα widget ενημερωτικού δελτίου (εάν σας αρέσει το εκδηλώσεις γάμου). Προσθέστε τυχόν ενότητες που σας αρέσουν, η Total έχει πάνω από 90+ για να διαλέξετε και το θέμα είναι απόλυτα ανταποκρινόμενο. Με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο που να σας αντιπροσωπεύει πραγματικά ως ζευγάρι και τα επόμενα γεγονότα!

Δένοντας τον κόμπο (er, Wrapping Up)

Και εκεί το έχετε! Μια συλλογή από μερικά από τα πιο όμορφα, προκαλώντας δέος και συγκινητικά θέματα του wordpress. Ένας γάμος είναι αυτός ο ιερός δεσμός, όπου δύο ψυχές μπαίνουν και φεύγουν ως μία. Ένα τέτοιο οικείο δεσμό θα πρέπει να γιορτάζεται με μια προσωπική πινελιά και ως εκ τούτου τη λίστα! Αν πιστεύετε ότι χάσαμε ένα θέμα που αξίζει αναγνώριση ή τα είδη, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map