Προτεινόμενα θέματα WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να το χτυπάτε μόνοι σας ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το να είσαι το αφεντικό σου, ενώ είναι γεμάτο ρίσκο και ευθύνες, είναι ένα από τα πιο ικανοποιητικά επαγγέλματα που μπορείς να επιλέξεις. Και μία από αυτές τις προαναφερόμενες ευθύνες περιλαμβάνει τη δημιουργία και τη διαχείριση του δικού σας ιστότοπου. Εάν δεν είστε ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων, τότε αυτό μπορεί να φαίνεται σαν τρομακτικό έργο, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Υπάρχουν τόνοι εκπληκτικών θεμάτων premium WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε καθόλου χρόνο. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις επιλογές μας για τα καλύτερα θέματα WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες.


Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Αλόνα

alona-wp-θέμα

Το Alona είναι ένα υπέροχο θέμα χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει 4 εκπληκτικά χαρτοφυλάκια, πολλαπλές βιτρίνες εικόνων (πλέγμα, ρυθμιστικό ή βίντεο), ενοποίηση εικονιδίων FontAwesome, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google και πολλά άλλα. Αυτό το θέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού και εντυπωσιακού διαδικτυακού χαρτοφυλακίου για να προσελκύσετε πελάτες και να πείσετε το θέμα να σας προσλάβει!

2. Σίδηρος

flatiron-minimal-business-θέμα

Το Flatiron είναι ένα πολύ απλό και καθαρό επιχειρηματικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το WPExplorer. Το θέμα είναι διαθέσιμο προς πώληση στο Creative Market σε πολύ προσιτή τιμή και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν πολύ καθαρό και ελάχιστο εταιρικό / επιχειρηματικό ιστότοπο που είναι ιδανικός για τους ελεύθερους επαγγελματίες για να επιδείξουν τη δουλειά και τις δεξιότητές τους.

3. Διαμάντι

διαμάντι-wp-θέμα

Το Diamond είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας σε καθόλου χρόνο. Το θέμα είναι πλήρως ενσωματωμένο στο WooCommerce εάν θέλετε να πουλήσετε οποιαδήποτε προϊόντα στον ιστότοπό σας, περιλαμβάνει πολλά πρότυπα αρχικής σελίδας για να κάνετε τη ρύθμιση ένα αεράκι, και υπάρχουν τόνοι πρόσθετων λειτουργιών για να κάνετε τον ιστότοπό σας να αναδείξει πραγματικά την εργασία που κάνετε (όπως το parallax ρυθμιστικά, προσαρμοσμένος κατάλογος και άλλα).

4. Σύνολο

total-wp-θέμα

Το Total είναι μια άλλη σταθερή επιλογή για τον ελεύθερο επαγγελματία ή τον ιστότοπο της εταιρείας σας. Το Συνολικό Πλαίσιο περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά απλό εργαλείο δημιουργίας drag and drop που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αρχικές σελίδες, σελίδα για εμάς, αντικείμενα χαρτοφυλακίου, ένα μοναδικό ιστολόγιο, σελίδες υπηρεσιών ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να γνωρίζετε κανέναν κωδικό. Οι επιλογές για εικονίδια γραμματοσειρών, προσαρμοσμένα χρώματα, πλήρη ή τετραγωνική διάταξη και άλλα καθιστούν αυτό ένα πραγματικά απεριόριστο θέμα κατά τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου.

5. Ενότητα

ενότητα-wp-θέμα

Το τμήμα είναι ένα εκπληκτικό θέμα χαρτοφυλακίου τοιχοποιίας από το Themes Kingdom που κατασκευάστηκε πρακτικά για ελεύθερους επαγγελματίες. Το χαρτοφυλάκιο τοιχοποιίας, το προσαρμοσμένο ιστολόγιο, ο αποκριτικός σχεδιασμός, τα εύχρηστα πρότυπα σελίδων και άλλες εξαιρετικές λειτουργίες το καθιστούν αυτό ένα εξαιρετικό θέμα για ανεξάρτητους bloggers, σχεδιαστές, φωτογράφους ή οποιονδήποτε άλλο.

6. Όσβαλντ

oswald-wp-θέμα

Το Oswald είναι ένα άλλο φανταστικό θέμα για τη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης ή για τη συνέχιση του ιστότοπου. Επιλογές για απεριόριστα χρώματα, γραμματοσειρές Google, εικονίδια FontAwesome, προσαρμοσμένοι συντομεύσεις, εικόνες και βίντεο παράλλαξης, ένα χαρτοφυλάκιο με δυνατότητα φιλτραρίσματος, ακόμη και ένας πίνακας επιλογών θέματος, όλα ψημένα απευθείας σε αυτό το υπέροχο ελάχιστο θέμα.

7. Κεντρικός

centric-wp-θέμα

Έχουμε μιλήσει για το Genesis Framework στο παρελθόν και το Centric είναι ένα παιδικό θέμα Genesis που είναι ιδανικό για τη δημιουργία σελίδων προορισμού για μικρές επιχειρήσεις ή προϊόντα. Αυτό το παιδικό θέμα προσθέτει 7 έγχρωμα δέρματα, προσαρμοσμένα φόντα, προσαρμοσμένες κεφαλίδες και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε μια σελίδα που τραβά την προσοχή σε λίγα λεπτά.

8. SinglePage

μονή σελίδα-wp-θέμα

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο στυλ σελίδας προορισμού για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας; Κανένα πρόβλημα – Η Ενιαία Σελίδα είναι μια καταπληκτική επιλογή για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου μιας σελίδας που ανταποκρίνεται. Απλώς εγκαταστήστε το θέμα και χρησιμοποιήστε τις επιλογές για ένα προσαρμοσμένο λογότυπο, προσαρμοσμένα χρώματα, ρυθμιστικά απόκρισης και προσαρμοσμένες γραμματοσειρές για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική ιστοσελίδα.

9. Ελεύθερος επαγγελματίας

freelancer-wp-θέμα

Μιλάμε για θέματα για ελεύθερους επαγγελματίες, οπότε δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε το θέμα του Freelancer από το ThemeFuse. Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε κυριολεκτικά για ελεύθερους επαγγελματίες με σχεδιασμό μιας σελίδας, χαρτοφυλάκιο, υπηρεσίες, ενότητα για εμένα, ένα υπέροχο blog και φυσικά μια φόρμα επικοινωνίας. Αυτό το υπέροχο θέμα για αμφιβληστροειδή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας.

10. Νήμα

θέμα-wp-θέμα

Το νήμα είναι ένα τολμηρό και κομψό θέμα ιδανικό για έναν ελεύθερο ιστότοπο. Εγκαταστήστε το θέμα και χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα δημιουργίας για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες. Οι σελίδες έργου Ajaxed, τα εφέ εικόνας παράλλαξης και μία ή περισσότερες επιλογές διάταξης σελίδας είναι μερικές από τις μοναδικές επιλογές που περιλαμβάνονται στο θέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εσάς φοβερό προσαρμοσμένο ιστότοπο.

11. Συλλογικό

συλλογικό-wp-θέμα

Το Collective by ThemeFuse είναι μια άλλη καταπληκτική επιλογή για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου freelancing ή πρακτορείου. Το θέμα έχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε χωρίς φούσκωμα. Οι επιλογές για διαφημιστικά πανό, πλευρικές γραμμές, χρώματα, φόντα, ένα mega μενού και διατάξεις είναι απόλυτα εύκολοι τρόποι εξατομίκευσης του θέματος για την επιχείρησή σας.

12. CleanPort

cleanport-wp-θέμα

Αυτό το κομψό θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε πόσο καλά κάνετε αυτό που κάνετε. Το CleanBold περιλαμβάνει ενσωματωμένες επιλογές στο πρόγραμμα προσαρμογής θέματος Live WordPress, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε γρήγορα και εύκολα τα χρώματα, το λογότυπο, τα ρυθμιστικά, τις γραμματοσειρές και άλλα με μερικά κλικ ενός κουμπιού. Υπάρχει επίσης κοινωνική ένταξη, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να σας ακολουθούν εύκολα στο Twitter, στο Facebook κ.λπ..

13. Έναρξη

εκκίνηση-wp-θέμα

Το θέμα StartUp είναι ένα εξαιρετικό πρότυπο για χρήση σε έναν ιστότοπο, ειδικά αν μόλις ξεκινήσετε. Αυτό το θέμα καθιστά εύκολο για τις νέες ή τις μικρές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν έναν εντυπωσιακό ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να προσλάβουν έναν σχεδιαστή Ιστού. Το StartUp περιλαμβάνει επιλογές για ένα χαρτοφυλάκιο, υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου (ώστε να μπορείτε να πουλήσετε τα δικά σας αγαθά), πολλαπλές θεματικές εμφανίσεις, εύκολες επιλογές χρωμάτων και γραμματοσειρών και πολλά άλλα.

14. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-wp-θέμα

Το MORE είναι ένα υπέροχο θέμα WordPress ιδανικό για δημιουργικούς επαγγελματίες. Αυτό το θέμα έχει εξαιρετικές δυνατότητες που κάθε ελεύθερος επαγγελματίας ή πρακτορείο θα ήθελε να δημιουργήσει τον ιστότοπό του. Λειτουργίες όπως παρουσιάσεις διαφανειών, καρουζέλ πελατών, ρυθμιστικά παράλλαξης, απεριόριστα χρώματα και πολλά άλλα είναι ιδανικά για τη δημιουργία ενός ιστότοπου προσαρμοσμένης αναζήτησης για να εντυπωσιάσετε το πελατολόγιό σας.

15. Divi

divi-wp-θέμα

Η Divi έπρεπε να βρεθεί σε αυτήν τη λίστα. Γεμάτο με χαρακτηριστικά, το Divi είναι ένα ευέλικτο θέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία πολλών τύπων ιστότοπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προκαθορισμένες διατάξεις, το προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας Divi, τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και άλλα για να δημιουργήσετε έναν τέλειο ιστότοπο με pixel.

16. CleanBold

cleanbold-wp-θέμα

Το CleanBold είναι ένα απλό και (το μαντέψατε) τολμηρό θέμα WordPress με τόνους λευκού χώρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιδείξετε την εργασία ή την επιχείρησή σας. Το θέμα περιλαμβάνει μια εκπληκτική αρχική σελίδα, ένα υπέροχο χαρτοφυλάκιο και φυσικά ένα υπέροχο blog που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τα τελευταία σας νέα με τους αναγνώστες και τους πελάτες σας.

17. Εταιρική

εταιρικό-wp-θέμα

Ελάτε στην επιχείρηση και το ταμείο Corporate, ένα καθαρό θέμα πολλαπλών χρήσεων από την Themify που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο επαγγελματικής ιστοσελίδας. Το Themify Builder διευκολύνει τη δημιουργία προσαρμοσμένων διατάξεων και οι επιλογές που περιλαμβάνονται για γραμματοσειρές, μενού, χρώματα, προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία, εικόνες φόντου και βίντεο το καθιστούν πολύ πιο εύκολο.

18. Μάχο

macho-wp-θέμα

Το Macho είναι ένα ακόμη υπέροχο θέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν κομψό ιστότοπο για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν επιλογές γραμματοσειράς Google, εύχρηστα πρότυπα σελίδων, ενσωματωμένες επιλογές SEO, χαρτοφυλάκια lightbox, 7 δωρεάν προσθήκες και πολλά άλλα. Επιπλέον, αυτό το θέμα περιλαμβάνει υποστήριξη για Easy Digital Downloads, ώστε να μπορείτε να πουλάτε όλες τις εικόνες, τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα βίντεο ή άλλα ψηφιακά προϊόντα που θέλετε.

Τυλίγοντας

Φυσικά υπάρχουν χιλιάδες θέματα για να διαλέξετε, αλλά αυτά είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα μας. Ελπίζουμε να βρείτε κάτι που σας αρέσει! Και αν νομίζετε ότι χάσαμε ένα πραγματικά φοβερό θέμα ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες ή μικρές επιχειρήσεις, αφήστε μας μια σημείωση στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map