Αυτοματοποίηση των λογαριασμών κοινωνικών μέσων για τον ιστότοπό σας στο WordPress – Όλα σε ένα!

Αυτοματοποίηση κοινωνικών μέσων για ιστότοπους WordPress

Σε όλες τις περισσότερες περιπτώσεις, οι έμποροι κοινωνικών μέσων και κάθε άλλος επαγγελματίας εκεί προσπαθεί να βρει τρόπους αυτοματοποίησης επαναλαμβανόμενων εργασιών. Εξοικονόμηση τεράστιου χρόνου! Και ο χρόνος είναι χρήμα – Περάστε το χρόνο σας σε κάτι που σας κάνει πιο παραγωγικούς.


Επίσης, κατά καιρούς, μπορεί να αισθανθήκατε περιστασιακά την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά δεν θέλετε το κοινό σας να παρατηρήσει την απουσία σας. Τι κάνετε σε μια τέτοια κατάσταση; Ο αυτοματισμός κοινωνικών μέσων έχει την σχεδόν τέλεια λύση που διασφαλίζει ότι δεν θα σπαταλήσετε το χρόνο σας σε επαναλαμβανόμενες εργασίες και μπορείτε να καλύψετε την απουσία σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεσματικά.

Με τα εργαλεία αυτοματισμού κοινωνικών μέσων, μπορείτε να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις και τους λογαριασμούς σας να ενημερώνονται αυτόματα σε προκαθορισμένες ώρες. Μόλις τοποθετήσετε μια ανάρτηση ή ένα σχόλιο στην ουρά, μπορείτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας και ακόμη και να κάνετε διακοπές αν το επιθυμείτε. Διαβάστε παρακάτω και θα μάθετε πώς.

Αλλά πριν βιαστείτε να κάνετε σχέδια διακοπών, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε:

 • Τα εργαλεία αυτοματισμού κοινωνικών μέσων λειτουργούν πολύ καλά για άτομα, καθώς και για εταιρείες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων που πρέπει να διαχειρίζονται το περιεχόμενο για κοινωνικά μέσα για πολλούς πελάτες, μερικές φορές αντιμετωπίζουν τις εκατοντάδες.
 • Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η τέλεια ισορροπία μεταξύ αυτοματισμού και προσωπικής αλληλεπίδρασης με τους πελάτες. Πότε να αυτοματοποιήσετε και πότε να εμπλακείτε πρέπει να επεξεργαστείτε ξεκάθαρα. Η δημοσίευση περιεχομένου, ειδικά οι αναρτήσεις που δεν είναι ευαίσθητες στο χρόνο, μπορούν να αυτοματοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό, αφήνοντάς σας το χρόνο να δημιουργήσετε υπέροχο περιεχόμενο.
 • Οι ροές RSS των περισσότερων αναρτήσεων ιστολογίου μπορούν να αυτοματοποιηθούν, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του ιστολογίου βρίσκει ούτως ή άλλως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ, θα πρέπει να προσέξετε ότι οι δημοσιεύσεις μορφοποιούνται κατάλληλα και για τα κοινωνικά μέσα. Ο αυτοματισμός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν θέλετε να δημοσιεύετε πολλές φορές την ημέρα.
 • Ένας βασικός κανόνας στην αυτοματοποίηση δεν είναι ποτέ η αυτόματη αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Οι πελάτες μπορούν κυρίως να πουν πότε ασχολούνται με ένα σύστημα αντί για ένα άτομο και δεν θέλετε να μπερδεύεται ένας πελάτης.
 • Ditto for Troubleshooting – αυτοματοποιήστε μόνο με κίνδυνο απώλειας πελάτη.
 • Τα περισσότερα κανάλια κοινωνικών μέσων έχουν την επιλογή να σας ειδοποιούν για οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στο λογαριασμό σας. Μην απενεργοποιήσετε μηχανικά αυτήν την επιλογή. Δείτε ποια από αυτά είναι σχετικά με εσάς και επιλέξτε να την ενεργοποιήσετε για να βελτιώσετε τον χρόνο απόκρισης και την αφοσίωση.
 • Αφιερώστε περιοδικά λίγο χρόνο για να παρακολουθείτε όλη τη δραστηριότητα.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν προγραμματίζετε πολύ μακριά στο μέλλον και μείνετε ενημερωμένοι με τις τρέχουσες ειδήσεις. Ίσως θελήσετε να σταματήσετε την αυτόματη ροή ή ακόμη και να σταματήσετε για λίγο ως απάντηση σε κάποια νέα ή συμβάν.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω, θα πρέπει στη συνέχεια να διαλέξετε τα εργαλεία αυτοματοποίησης των κοινωνικών μέσων σας με σύνεση. Υπάρχουν χούφτα στην αγορά και θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Έχω συζητήσει μερικά εργαλεία λίγο πιο κάτω σε αυτό το άρθρο.

Στη συνέχεια, πρέπει να ολοκληρώσετε προσεκτικά το πρόγραμμα δημοσίευσης. Η ώρα που δημοσιεύονται οι δημοσιεύσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να επιλέγεται σε σχέση με την ώρα που είναι ενεργοί ο μέγιστος αριθμός οπαδών. Οι ζώνες ώρας έχουν σημασία εδώ, οπότε μην την αγνοείτε. Ο χρόνος σας για απάντηση πρέπει επίσης να καθοριστεί για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αφοσίωση με το κοινό.

Φροντίστε να κρατήσετε το δάχτυλό σας στη ροή της συνομιλίας. Ένα εργαλείο σαν Αναφέρω μπορεί να βοηθήσει εδώ. Παρακολουθεί το όνομά σας σε κοινωνικά μέσα, καθώς και ιστολόγια και ιστότοπους και σας ειδοποιεί. Μπορείτε να απαντήσετε απευθείας από τον Πίνακα ελέγχου αναφορών.

Οι επιλογές αυτοματισμού κατηγοριοποιούνται σε 2 ομάδες:

 1. Εργαλεία αυτοματισμού που καλύπτουν μια ολόκληρη γκάμα καναλιών κοινωνικών μέσων
 2. Εργαλεία που καλύπτουν περιορισμένο αριθμό καναλιών – 5 έως 10, ή ακόμα και ένα, όπως στην περίπτωση πρόσθετων καναλιών.
Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Εργαλεία κοινωνικού αυτοματισμού – πολλαπλές επιλογές καναλιού

Εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα τα εργαλεία που θα μπορούσαν να είναι τα καλύτερα για εσάς. Εδώ είναι μερικές διαφορετικές επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αν αυτό τότε αυτό

Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό δεν είναι ένα πρόσθετο αλλά μια υπηρεσία που ονομάζεται IFTTT, η οποία επεκτείνεται Αν αυτό τότε αυτό. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύνολο ενεργοποιητών που, όταν ξεκινούν, μπορούν να ξεκινήσουν ένα σύνολο απαντήσεων.

ifttt2Συνδεθείτε στον ιστότοπο και δημιουργήστε λογαριασμό. Για να καταλάβετε πώς λειτουργεί αυτό, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

IFTTT3

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το WordPress κάτω από το “Αυτό” όπως παρακάτω

Σύνδεση Wp

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία του ιστότοπού σας, μπορείτε να επιλέξετε το κανάλι κοινωνικών μέσων στο οποίο θέλετε να δημοσιεύσετε στην ενότητα “Αυτό”. Μερικά από τα κανάλια κοινωνικών μέσων που καλύπτονται είναι,

IFTTT 7

Μόλις γίνει αυτό, έχετε δημιουργήσει τα κανάλια στα οποία θέλετε να δημοσιεύεται αυτόματα το περιεχόμενό σας. Για να λειτουργήσει αυτή η υπηρεσία, πρέπει επίσης να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας WordPress ώστε να δημοσιεύεται αυτόματα. Αυτό είναι αρκετά απλό – προχωρήστε Γενικές ρυθμίσεις> Γραφή και ενεργοποιήστε XML-RPC. Για εκδόσεις του WordPress 3.5 και νεότερες εκδόσεις, αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται αυτόματα.

Και θυμηθείτε, αυτή η υπηρεσία μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα, αλλάζοντας τις επιλογές «Αυτό» και «Αυτό». Αντιστρέφοντας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να συγκεντρώσετε όλα τα κτυπήματα κοινωνικών μέσων για τον εαυτό σας και να την αρχειοθετήσετε σε ένα μέρος.

Αυτόματη αφίσα κοινωνικών δικτύων (SNAP)

ΘΡΑΥΣΗ είναι μια προσθήκη από το Next Scripts που συνδέει πολλά κανάλια κοινωνικών μέσων με το ιστολόγιό σας, έτσι ώστε όταν δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο, δημοσιεύεται αυτόματα στα κοινωνικά κανάλια.

SNAP 4

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για να ταιριάζει στην άνεση σας και μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτόματα σε Facebook, Twitter, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Delicious, Google+ και πολλά άλλα κανάλια κοινωνικών μέσων. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάρτηση, είτε ολόκληρη η ανάρτηση είτε η μορφοποιημένη ανακοίνωση με backlink θα δημοσιευτεί σε όλα τα επιλεγμένα δίκτυα. Τα μηνύματα μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε δίκτυο.

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να δημιουργήσετε τις σωστές ρυθμίσεις για τα μεμονωμένα κανάλια, όπως μπορείτε να δείτε από το στιγμιότυπο διαμόρφωσης για το Twitter παρακάτω, αλλά μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι ρυθμίσεις, καθιστά τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

SNAP 3

Οι εικόνες μπορούν επίσης να αναρτηθούν και οι παλιές αναρτήσεις μπορούν να αναρτηθούν ξανά. Έχει ενεργές εγκαταστάσεις 100.000+ και βαθμολογία 4,2 αστέρων. Μια επαγγελματική έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη.

Ρυθμιστής

Ρυθμιστής

Ρυθμιστής είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση πολλών καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης από έναν πίνακα ελέγχου. Το περιεχόμενο μπορεί να κοινοποιηθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας στις πιο κατάλληλες ώρες και μπορεί να προστεθεί κείμενο για προσαρμογή για διαφορετικά κανάλια. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε εικόνες και βίντεο.

Δεν προσφέρεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών και τα πακέτα ξεκινούν από $ 10 το μήνα για 10 κοινωνικούς λογαριασμούς και αυξάνουν τα 300 $ το μήνα για 200 κοινωνικούς λογαριασμούς.

Υπάρχει ένα plugin που διατίθεται δωρεάν WordPress to Buffer που βοηθά να φορτώνει αυτόματα νέες αναρτήσεις στο Buffer. Αυτή η προσθήκη υποστηρίζει μόνο επιλεγμένα κανάλια όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Google+. Έχει 4000+ ενεργές εγκαταστάσεις με βαθμολογία 3,6 αστέρων. Η επαγγελματική έκδοση αυτού του plugin υποστηρίζει ακόμη και το Pinterest.

Μόνο καλώδιο

Μόνο καλώδιο

Μόνο έκδοση Wire pro, σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε αυτόματα σε 50 κανάλια, όλα τα κύρια. Ο αριθμός των καναλιών στο δωρεάν έκδοση είναι περιορισμένο. Μπορείτε να δείτε και να απαντήσετε σε σχόλια από την Κονσόλα παρακολούθησης. Περιλαμβάνονται τα εργαλεία κοινωνικής ανάλυσης και αναφοράς. Η δωρεάν έκδοση έχει 8000+ ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία 4,8.

Ζάπιερ

Ζάπιερ

Ζάπιερ έχει μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση. Διαθέτει βιβλιοθήκη εφαρμογών δημοφιλών εφαρμογών που μπορείτε να εξερευνήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιστοιχίσετε εφαρμογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, κάπως σαν “If This Then That”. Με ένα αποθετήριο άνω των 500 εφαρμογών, σίγουρα θα βρείτε αυτά που θέλετε. Προσφέρουν ένα βασικό δωρεάν πακέτο για 100 εργασίες ανά μήνα, με έως και 125 $ για 50.000 εργασίες ανά μήνα.

Εργαλεία κοινωνικού αυτοματισμού – Επιλογές μεμονωμένου ή περιορισμένου καναλιού

Θέλετε να αυτοματοποιήσετε μόνο μερικούς από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις επιλογές για την προσθήκη εστιασμένου αυτοματισμού κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας WordPress.

Αναβιώστε την παλιά θέση

Αναβιώστε το Old Post Lite

Με το Revive Old Post, μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτόματα σε Titter, Facebook και LinkedIn. Μπορείτε να μοιραστείτε παλιές και νέες αναρτήσεις και να ρυθμίσετε το χρονικό διάστημα μεταξύ των αναρτήσεων. Μπορείτε να παρέχετε συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας και να εξαιρούνται συγκεκριμένες κατηγορίες και αναρτήσεις. Έχει 80.000+ ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία αστεριών 3,9. Μια επαγγελματική έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη.

WP στο Twitter

WP στο Twitter

WP στο Twitter αφορά συγκεκριμένα την ανάρτηση στο Twitter. Παρέχονται προσαρμοσμένες ετικέτες προτύπων για την προσαρμογή του tweet. Η διεύθυνση URL μπορεί να συντομευτεί. Έχει 90.000+ ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία 4.1.

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε αυτόματα τις αναρτήσεις σας σε Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Buffer και Tumblr. Είναι ένα είδος συντακτικού ημερολογίου που σας βοηθά να προγραμματίσετε οπτικά τις αναρτήσεις σας εύκολα με δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης. Έχει 10.000+ ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία 4,7 αστέρων. Πρόκειται για μια premium συνδρομητική υπηρεσία, με δωρεάν δοκιμαστική προσφορά για 14 ημέρες.

Latergramme

latergramme 1

Latergramme έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει τον περιορισμό του Instagram στις δημοσιεύσεις τρίτων. Το Latergramme επιλύει αυτόν τον περιορισμό εμφανίζοντας μια ειδοποίηση σε προγραμματισμένες ώρες για να σας υπενθυμίσει να δημοσιεύετε χειροκίνητα στο Instagram. Ένα ολόκληρο πρόγραμμα δημοσιεύσεων μπορεί να ρυθμιστεί στο Latergramme.

Ιός Woot

ViralWoot

Ιός Woot λειτουργεί όπως το Latergramme, αλλά είναι χρονοδιάγραμμα για το Pinterest. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις καρφίτσες στο Pinterest χρησιμοποιώντας το Viral Woot.

Ιική ετικέτα

Ιική ετικέτα

Ιική ετικέτα λειτουργεί ως προγραμματιστής τόσο για το Instagram όσο και για το Pinterest. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν βασίζεστε στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων που βασίζεται σε φωτογραφίες (ή εάν είστε ενεργοί στους άλλους λογαριασμούς σας και χρειάζεστε λίγη επιπλέον βοήθεια με αυτούς τους δύο).

Τιμητικές αναφορές

Μερικά άλλα εργαλεία αυτοματισμού αξίζει επίσης να αναφερθούν ως μέρος της συλλογής μας:

 • Αυτόματη δημοσίευση κοινωνικών μέσων– μπορεί να δημοσιεύσει αυτόματα σε Facebook, Twitter και LinkedIn με εικόνες. Οι κατηγορίες και οι αναρτήσεις μπορούν να φιλτραριστούν με αυτό το πρόσθετο. Έχει 10.000+ ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία 4,2 αστέρων.
 • Αφίσα Microblog– Υποστηρίζει περίπου 10 κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων. Έχει 10.000+ ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία 4,1 αστέρων.
 • Jetpack– εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο WordPress, πιθανότατα θα έχετε εγκαταστήσει αυτήν την προσθήκη. Έχει μια λειτουργία διανομής που βοηθά στην αυτόματη δημοσίευση σε Twitter, LinkedIn, Facebook και Tumblr. Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις με βαθμολογία 4 αστέρων.
 • Social Auto Poster – Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε πλήρως την ανάρτησή σας σε διαμορφωμένα κοινωνικά δίκτυα. Υποστηρίζονται πολλαπλοί λογαριασμοί Titter και όλοι οι συνδεδεμένοι λογαριασμοί Facebook. Έρχεται με τιμή 29 $.

Τελικές σκέψεις

Τα εργαλεία αυτοματισμού κοινωνικών μέσων βοηθούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και στη χρήση του χρόνου με σύνεση. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάτε να εργάζεστε εξ ολοκλήρου στις προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απλώς ότι γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Εργασίες που δεν είναι πρακτικές, μπορούν και πρέπει να αυτοματοποιηθούν. Σας επιτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε εργασίες που απαιτούν την προσωπική σας προσοχή.

Λοιπόν, αυτή είναι η λίστα εργαλείων αυτοματισμού κοινωνικών μέσων για το WordPress. Έχουμε χάσει τίποτα; Θα ήθελα να ακούσω από εσάς στα σχόλια παρακάτω ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me