Πώς να προσθέσετε μουσική στον ιστότοπό σας WordPress με ένα πρόσθετο

Οι καλύτερες προσθήκες μουσικής και ήχου WordPress

Το WordPress και η μουσική συμβαδίζουν. Ή, δεν γνωρίζετε ότι κάθε σημαντική έκδοση του WordPress πήρε το όνομά της από έναν θρύλο τζαζ; Τη στιγμή της γραφής, η τελευταία σημαντική έκδοση του αγαπημένου μας CMS ονομάζεται “Jaco”, αλλά ξέρω ότι δεν είστε εδώ για ένα μάθημα ιστορικού WordPress.


Βρίσκεστε εδώ αναζητώντας το τέλειο πρόσθετο για να προσθέσετε μουσική στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αν είστε εσείς, σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα καθώς φωτίζουμε 10 από τις καλύτερες προσθήκες μουσικής WordPress.

Οι προσθήκες σε αυτήν τη λίστα θα είναι χρήσιμες αν είστε μουσικός, DJ, συγκρότημα ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να προσθέσει μουσική σε έναν ιστότοπο WordPress. Είναι όλα εύχρηστα και διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό που είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Η σημερινή μας εξυπηρέτηση είναι ο τέλειος συνδυασμός δωρεάν και premium πρόσθετων μουσικής WordPress. Όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε, επιλέξτε και εκτελέστε μια μουσική προσθήκη που είναι ιδανική για τις ανάγκες σας. Αυτή η λίστα δεν ακολουθεί συγκεκριμένη σειρά, καθώς πιστεύουμε ότι αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα μουσικής WordPress στην αγορά.

Τούτου λεχθέντος, ας ανακαλύψουμε τι έχει να προσφέρει η κοινότητα του WordPress από την άποψη των προσθηκών μουσικής (και αυτό που, κατά την ταπεινή μας γνώμη, πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα). Απολαύστε μέχρι το τέλος και μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική προσθήκη WordPress στα σχόλια!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Ήχος άλμπουμ

Δωρεάν προσθήκη άλμπουμ ήχου

Ας ξεκινήσουμε με ένα freebie – την απίστευτη προσθήκη Audio Album που δημιουργήθηκε αρχικά για τον ιστότοπο του Dave Draper. Είναι ένα αξιοσημείωτο λογισμικό που σας βοηθά να προσθέσετε μουσική στον ιστότοπό σας WordPress σε μορφή άλμπουμ.

Το Audio Album χρησιμοποιεί την προεπιλογή MediaElement.js αυτό είναι μέρος του πυρήνα του WordPress που το καθιστά ιδανικό για οποιονδήποτε ιστότοπο έχετε κατά νου.

Είναι ένα από τα ευκολότερα πρόσθετα μουσικής του WordPress που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ και ίσως το τελευταίο που θα χρειαστείτε ποτέ. Μια τόσο τολμηρή διακήρυξη Freddy, αλλά προτού με λυγίσετε, διαβάστε για να μάθετε γιατί το άλμπουμ Audio έχει βαθμολογίες μόνο 5 αστέρων και πάνω από 4.00 ενεργές εγκαταστάσεις καθώς μιλάμε.

Για αρχάριους, αυτό το plugin μουσικής WordPress διαθέτει καταπληκτικές επιλογές προσαρμογής WordPress, οι οποίες σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τα μουσικά άλμπουμ σας σαν αφεντικό.

Δεύτερον, μπορείτε να αποθέσετε τα άλμπουμ ήχου σας σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας 2 σύντομους κωδικούς. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να προσθέσετε 20+ παραμέτρους στους σύντομους κωδικούς για να δημιουργήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής των ονείρων σας.

Το Audio Album είναι ένα απλό plugin μουσικής WordPress, αλλά αξίζει το βάρος του σε αλάτι. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε τι προσφέρει αυτή η ομορφιά είναι να παίξετε με το demo. Περιμένετε, είναι ένα δωρεάν πρόσθετο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο demo. μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόσθετο σε πλήρη δόξα του. Επιστρέψτε και μοιραστείτε τα ευρήματά σας ��

2. Music Player για το WooCommerce

Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για δωρεάν προσθήκη WooCommerce

Πουλάτε μουσική στο κατάστημά σας στο WooCommerce; Αν αυτό είναι ναι, σίγουρα θα λατρέψετε το πρόσθετο Music Player for WooCommerce.

Αυτό το πρόσθετο μουσικής WordPress θα κάνει την πώληση μουσικής στον ιστότοπό σας ένα απλό πράγμα με ένα ωραίο σύνολο χαρακτηριστικών. Σας επιτρέπει να προσθέσετε συσκευές αναπαραγωγής HTML5 σε προϊόντα και αποθηκεύοντας σελίδες που περιέχουν αρχεία ήχου. Ως εκ τούτου, ο χρήστης μπορεί να κάνει προεπισκόπηση του αρχείου ήχου χωρίς απαραίτητα φόρτωση των σελίδων του προϊόντος. Μιλήστε για ευκολία φίλε μου.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν πολλά skins player, υποστήριξη για 4 μορφές αρχείων ήχου, π.χ. OGA, MP3, WAV και WMA, υποστήριξη για μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού και κινητές συσκευές, μια ασφαλή λειτουργία για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης λήψης, συμβατότητα με τον επεξεργαστή Gutenberg, Elementor, Page Builder by SiteOrigin & Beaver Builder, σύνθετες επιλογές διαχειριστή, ενσωμάτωση του Google Drive και widget για την προσθήκη λίστας αναπαραγωγής στην πλευρική σας γραμμή, μεταξύ άλλων.

Είστε ο τύπος που φτιάχνει μια θανάσιμη μουσική, podcasts και άλλους τύπους αρχείων ήχου; Εάν ναι, η προσθήκη Music Player για WooCommerce είναι η πραγματική προσφορά.

3. MP3-jPlayer

Δωρεάν προσθήκη MP3-jPlayer

Ο Simon Ward παίρνει το επίκεντρο με το MP3-jPlayer, ένα υπέροχο και απλό plugin μουσικής WordPress που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετείτε αρχεία ήχου στον ιστότοπό σας.

Το MP3-jPlayer είναι μια αποτελεσματική λύση για όποιον θέλει να δημιουργήσει όμορφες συσκευές αναπαραγωγής ήχου και λίστες αναπαραγωγής σε μια τοποθεσία WordPress.

Η προσθήκη μπορεί να φαίνεται βασική στην αρχή, αλλά είναι γεμάτη με μερικές ωραίες επιλογές, όπως μια γραμμή ελέγχου έντασης ήχου, μια πτυσσόμενη λίστα αναπαραγωγής, ένα κουμπί λήψης, όμορφα φόντα, σχεδόν συνεχής αναπαραγωγή μεταξύ σελίδων και αναδυόμενων παικτών μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλές συσκευές αναπαραγωγής ήχου σε οποιαδήποτε σελίδα, ακόμη και να εμφανίσετε προγράμματα αναπαραγωγής ή να προσφέρετε λήψεις επιλεκτικά ανάλογα με την κατάσταση σύνδεσης του χρήστη.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε εκτενώς τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, τους τίτλους και πιο εύκολα. Επιπλέον, έχετε σύντομες παραμέτρους που σας προσφέρουν απόλυτο έλεγχο των παικτών σας.

Το MP3-jPlayer υποστηρίζει MP3, M4A, MP4, WEBM, OGA, OGG, WAV, Icecast και Shoutcast. Εκτός από αυτό, η προσθήκη είναι συμβατή με μεγάλα προγράμματα περιήγησης καθώς και κινητές συσκευές και έχει εναλλακτική επιλογή για παλαιότερα προγράμματα περιήγησης.

Αυτό το plugin μουσικής WordPress μπορεί να επαναληφθεί και υποστηρίζει προσαρμοσμένο CSS σε περίπτωση που χρειαστεί να προσαρμόσετε τα σχέδια του προγράμματος αναπαραγωγής. Είναι συμβατό με πολλές τοποθεσίες και διαθέτει πρόσθετα και πολλές δυνατότητες φιλικές για προγραμματιστές.

4. Σύγχρονη συσκευή αναπαραγωγής ήχου (Premium)

σύγχρονο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής wordpress plugin

Είναι καιρός να εμφανιστεί ένα premium πρόσθετο μουσικής WordPress. Δίκαιες κυρίες και κύριοι, πείτε ένα μεγάλο γεια στο Modern Audio Player από τον Tean, έναν ελίτ συγγραφέα στο CodeCanyon.

Με πολλές ρυθμιζόμενες δυνατότητες, το Modern Audio Player είναι ένα ισχυρό plugin αναπαραγωγής ήχου που λειτουργεί όπως διαφημίζεται. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό συσκευών αναπαραγωγής ήχου και λιστών αναπαραγωγής. Το τελευταίο μπορεί να είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών μορφών, από MP3 έως SoundCloud και podcast και ούτω καθεξής.

Το σύγχρονο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου για WordPress διαθέτει όμορφα δέρματα που μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε με βασικά κόλπα CSS. Επιπλέον, το πρόσθετο ανταποκρίνεται πλήρως, δηλαδή οι παίκτες σας θα φαίνονται καταπληκτικοί σε πολλές συσκευές.

Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ευέλικτες θέσεις αναπαραγωγής, εικονίδια γραμματοσειρών, λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, αποθήκευση cloud, συνεχή αναπαραγωγή, πολλές επιλογές αναπαραγωγής, λήψεις και συντομεύσεις πληκτρολογίου, μεταξύ άλλων.

5. Sticky HTML5 Music Player (Premium)

sticky html5 πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής

Με ξέρετε, δεν μπορώ να αντισταθώ στη λήψη ενός υπέροχου plugin για μια δοκιμαστική μονάδα δίσκου και αυτό το μωρό πέρασε με ιπτάμενα χρώματα. Και όπως ακριβώς το δικό σας, μπορεί να καταλήξετε να παίζετε με τα demos – αν όχι το πραγματικό – για αρκετό καιρό.

Το Sticky HTML Music Player είναι τόσο καλό. Είναι μια φανταστική λύση για όλα τα audiophiles χάρη σε μια σειρά από εκπληκτικά χαρακτηριστικά που θα εκτοξεύσουν εντελώς τον ανταγωνισμό.

Αυτό το plugin μουσικής WordPress είναι η τέλεια λύση για να προσθέσετε μουσική υπόκρουση στον ιστότοπό σας WordPress. Η προσθήκη έρχεται με μια λειτουργία συνεχούς αναπαραγωγής που διασφαλίζει ότι η μουσική σας συνεχίζει να παίζει από το προηγούμενο λεπτό όταν αλλάζετε σελίδες.

Εκτός από αυτό, το Sticky HTML5 Music Player είναι εξαιρετικά εύκολο στην προσαρμογή και το στυλ που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για κάθε σχεδιασμό ιστότοπου.

Εάν χρειαστεί, μπορείτε να φορτώσετε αυτόματα τις λίστες αναπαραγωγής αναπαραγωγής από ένα φάκελο που περιέχει τα αρχεία MP3. Και δεδομένου ότι αυτό το κακό αγόρι είναι διαισθητικό και έξυπνα σχεδιασμένο, είναι συμβατό με επιτραπέζιους και κινητές συσκευές.

Χάρη σε περισσότερες από 30 παραμέτρους (μπορείτε να καλέσετε ’em επιλογές), μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής ήχου με όποιον τρόπο θέλετε. Η προσθήκη ενημερώνεται τακτικά και υποστηρίζεται καλά που σημαίνει ότι είστε σε καλή σχέση.

6. AudioIgniter

Δωρεάν προσθήκη AudioIgniter

Εάν έχετε επισκεφτεί τους κύκλους του WordPress για λίγο, πρέπει να έχετε ακούσει ένα ή δύο πράγματα για την ομάδα CSSIgniter. Εάν είστε ο τέλειος αρχάριος, μην ανησυχείτε, θα συναντήσετε την επωνυμία σε χρόνο μηδέν, οπότε νιώστε σαν στο σπίτι σας. Το CSSIgniter είναι γνωστό για τα ευχάριστα θέματα και τα πρόσθετα του WordPress – και ένα από τα πιο γνωστά plugins τους δεν είναι άλλο από το AudiIgniter.

Το AudioIgniter είναι ένα δωρεάν πρόσθετο μουσικής WordPress που το καθιστά απίστευτα εύκολο να προσθέσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στον ιστότοπό σας στο WordPress. Διατίθεται με ένα ευρύ φάσμα επιλογών που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου των ονείρων σας. Η ομάδα πίσω από αυτό το αστρικό μουσικό plugin έχει δοκιμάσει το AudioIgniter με 150 πιο δημοφιλή δωρεάν θέματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζητήματα ασυμβατότητας.

Επιπλέον, το AudiIgniter σας εξοικονομεί πολύ χρόνο, καθώς η προσθήκη προσπαθεί να ανακτήσει τα μεταδεδομένα του ID3 και να συμπληρώσει αυτόματα τα αντίστοιχα πεδία. Πείτε αντίο να συμπληρώσετε αυτά τα πεδία με μη αυτόματο τρόπο, αρκεί τα αρχεία MP3 να συνοδεύονται από μεταδεδομένα.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες λίστες αναπαραγωγής με απεριόριστα κομμάτια. Όλες οι συσκευές αναπαραγωγής και οι λίστες αναπαραγωγής σας θα φαίνονται εκπληκτικά όμορφες σε πολλές συσκευές, καθώς η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη και έτοιμη για αμφιβληστροειδή. Και αν μπαίνετε στο ραδιόφωνο, μπορείτε ακόμη και να μεταδώσετε ροή στο σταθμό σας! Τι ευγενικό?

7. ZoomSounds (Premium)

μεγιστοποιεί την προσθήκη μουσικής wordpress

Και μόλις παραιτήσετε και νομίζετε ότι έχετε δει όλο το WordPress να προσφέρει όσον αφορά τις συσκευές αναπαραγωγής ήχου, εμφανίζεται ένας άλλος best seller.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου με τις καλύτερες πωλήσεις, το πρόσθετο μουσικής ZoomSounds WordPress είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσετε. Είναι μια premium επιλογή λιανικής πώλησης μόλις 20 $ δολάρια τη στιγμή της γραφής, αλλά μεταξύ εσάς και εμένα, η τιμή αξίζει τον κόπο.

Στην άκρη του Hyperbole, τι προσφέρει το ZoomSounds εκτός από ένα φανταχτερό ήχο; Για αρχάριους, το ZoomSounds είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και έτοιμο για αμφιβληστροειδή, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή αναπαραγωγής ήχου λειτουργεί και φαίνεται εξαιρετική σε πολλές συσκευές από επιτραπέζιο έως κινητό. Όμως, όλα τα πρόσθετα μουσικής του WordPress σε αυτήν τη λίστα ανταποκρίνονται, οπότε τι άλλο κάνει αυτή την ομορφιά να ξεχωρίζει?

Δειγμα δεδομένων

Το ZoomSounds συνοδεύεται από δείγματα δεδομένων που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με την επεξεργασία παραδειγμάτων επίδειξης. Επιπλέον, η προσθήκη υποστηρίζει ραδιοφωνικούς σταθμούς SoundCloud, Icecast, Shoutcast και αρχεία ήχου MP4, M4A και WAV που φιλοξενούνται αυτόματα.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό που μπορεί να σας αρέσει είναι η κοινωνική υποστήριξη που επιτρέπει στους χρήστες σας να αλληλεπιδρούν με εσάς και άλλους, αρέσει και σχολιάζοντας. Woah – αυτό είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι διαθέσιμο σε πολλές άλλες προσθήκες μουσικής WordPress.

Επιπλέον, το ZoomSounds ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο WooCommerce, προσφέροντάς σας ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να πουλήσετε περιεχόμενο ήχου χωρίς να ξεσπάσετε.

Με οκτώ κυματοειδή δέρματα, έχετε ένα αρκετά σταθερό σημείο εκκίνησης για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου που ταιριάζει στην επωνυμία σας. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, τα δέρματα είναι 100% επεξεργάσιμα. απλώς ρίξτε τα στυλ CSS και είστε καλοί να κάνετε το πάρτι.

Και υπάρχουν περισσότερα…

Επιπλέον, το ZoomSounds διαθέτει ένα εύχρηστο backend που είναι γεμάτο από όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε τις συσκευές αναπαραγωγής ήχου στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Για να μην αναφέρουμε ότι τα στοιχεία CSS3 αυτού του plugin είναι κατασκευασμένα πάνω από το SASS.

Άλλες λειτουργίες που πρέπει να θυμάστε περιλαμβάνουν μια επιλεκτική επιλογή λήψης, έναν κώδικα φιλικό προς SEO, κωδικούς ενσωμάτωσης, ZoomBox lightbox, UI με δυνατότητα αφής, ενημερώσεις διάρκειας ζωής, τεχνικές HTML5, γεννήτρια σύντομων κωδικών, επιλογή βρόχου, λίστες αναπαραγωγής, ενσωμάτωση WPBakery Page Builder, αυτόματη αναπαραγωγή, συνεχής αναπαραγωγή (με την προϋπόθεση ότι το θέμα σας υποστηρίζει AJAX), ένα πεδίο για την προσθήκη προσαρμοσμένων συνδέσμων στο iTunes & Amazon, σεμινάρια βίντεο, λεπτομερή βάση γνώσεων, ενημερώσεις διάρκειας ζωής και υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης, μεταξύ άλλων.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ZoomSounds είναι ένα τέλειο πρόσθετο μουσικής WordPress που θα αλλάξει τον τρόπο προσθήκης μουσικής στον ιστότοπό σας στο WordPress.

8. MP3 Sticky Player (Premium)

mp3 sticky player

Ωστόσο, τα πράγματα συνεχίζουν να βελτιώνονται, ειδικά με το MP3 Sticky Player στην εικόνα. Σας έφερε ο ελίτ συγγραφέας FWDesign, αυτό το πρόσθετο μουσικής WordPress θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε για τα προγράμματα αναπαραγωγής ήχου του WordPress.

Είστε συνηθισμένοι σε βασικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου που δεν ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, εξοικειωθείτε με προηγμένες λύσεις που σας μπερδεύουν και σας κατακλύζουν με κολλώδη σχεδίαση και φουσκωτό χαρακτηριστικό που απλά δεν το κόβουν.

Το MP3 Sticky Player δεν θα έχει κανέναν από τους δύο κόσμους. είναι ο τέλειος συνδυασμός προηγμένης λειτουργικότητας και απλότητας. Με άλλα λόγια, το πρόσθετο συνοδεύεται από μια μακρά και απίστευτη λίστα χαρακτηριστικών, ενώ παραμένει καθαρό και εύκολο στη χρήση.

Αυτό το plugin μουσικής WordPress είναι ισχυρό, ανταποκρίνεται και εξαιρετικά προσαρμόσιμο, προσφέροντάς σας μόνο το εργαλείο που χρειάζεστε για να προσθέσετε αρχεία ήχου και βίντεο (συμπεριλαμβανομένου του YouTube) στον ιστότοπό σας WordPress.

Χωρίς διακοπές

Η προσθήκη αποστέλλεται με ένα αναδυόμενο πρόγραμμα αναπαραγωγής που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στον ιστό ενώ ακούτε μουσική, οπότε αποχαιρετήστε τις διακοπές. Επιπλέον, το MP3 Sticky Player διαθέτει κουμπιά λήψης και αγοράς, ώστε να μπορείτε να πουλήσετε τη μουσική σας χωρίς να σπάσετε την πλάτη σας.

Χάρη στο Google Analytics, μπορείτε να δείτε την απόδοση των προγραμμάτων αναπαραγωγής ήχου. Και όλοι γνωρίζουμε ότι τα δεδομένα είναι το νέο νόμισμα του ψηφιακού κόσμου στον οποίο ζούμε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα στρατηγική προώθησης με τα σωστά δεδομένα.

Το MP3 Sticky Player υποστηρίζει προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και πολλούς τύπους λίστας αναπαραγωγής, δηλαδή, XML, φάκελο MP3 / MP4, HTML, SoundCloud PLS, podcasts, YouTube και Official.fm.

Η συνεχής αναπαραγωγή δεν απογοητεύει ποτέ το MP3 Sticky Player και μια γεννήτρια σύντομων κωδικών κάνει την προσθήκη της συσκευής αναπαραγωγής οπουδήποτε στον ιστότοπό σας πραγματικότητα.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε ένα μεμονωμένο κομμάτι ήχου ή ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής χάρη στη σύνδεση σε βάθος.

Και για να αποφεύγονται οι κλέφτες, το MP3 Sticky Player κρυπτογραφεί διαδρομές. Για παράδειγμα, περιεχόμενο / βίντεο / some-audio-fle.mp3 γίνεται 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, γεγονός που καθιστά αδύνατη την κλοπή του αρχείου ακόμη και αν ο μη εξουσιοδοτημένος χρήστης προβάλλει την πηγή της σελίδας.

Το MP3 Sticky Player αποστέλλεται με ακόμη περισσότερες δυνατότητες, αλλά θα χρειαζόμασταν μια ολόκληρη ανάρτηση για να καλύψουμε τα πάντα, γι ‘αυτό σας καλώ να δοκιμάσετε τα νερά με το demo.

9. Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Karma

Δωρεάν προσθήκη προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής Karma

Η εύρεση μιας εξαιρετικής μουσικής προσθήκης WordPress είναι σκληρή δουλειά. Τα περισσότερα από τα πρόσθετα – δωρεάν ή premium – βρήκα ότι δεν είναι συμβατά με την τελευταία έκδοση του WordPress. Ορισμένες ενημερώθηκαν τελευταία φορά το 2015, κάτι που είναι λυπηρό γιατί δημιουργούν εξαιρετικές προσθήκες ήχου WordPress.

Αλλά δεν θα έχω κανένα από αυτά. Δεν θα προτείνω ποτέ ένα ξεπερασμένο plugin, ακόμη και αν το Envato marketplace δείχνει ότι έχει πολλές πωλήσεις.

Γιατί?

Επειδή οι ξεπερασμένες προσθήκες WordPress σάς εκθέτουν σε ζητήματα λειτουργικότητας και ευπάθειες ασφαλείας. Είναι ένας από τους λόγους που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα προϊόντα WordPress που χρησιμοποιώ και υποστηρίζω.

Το Karma Music Player είναι μια εξαιρετική προσθήκη WordPress για την προσθήκη μουσικής και αρχείων ήχου στον ιστότοπό σας στο WordPress. Λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις, πράγμα που σημαίνει καλύτερη ασφάλεια και δυνατότητες ανά πάσα στιγμή.

Το Karma Music Player είναι τόσο απλό όσο παίρνει, αλλά σας προσφέρει αρκετή ισχύ για τη διαχείριση αρχείων ήχου στον ιστότοπό σας, όπως επαγγελματίας. 10 παλέτες χρωμάτων καθιστούν τη δημιουργία του ιδανικού προγράμματος αναπαραγωγής ήχου για τον ιστότοπό σας απίστευτα απλή.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν widget, συμβατότητα Elementor και WPBakery Page Builder, κουμπί λήψης, υποστήριξη RTL, σχεδιασμό απόκρισης και πολλά άλλα.

10. Compact WP Audio Player

Δωρεάν προσθήκη Compact WP Audio Player

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε την προσθήκη Compact WP Audio Player WordPress στο πίσω μέρος. Χειροποίητα σε συμβουλές και κόλπα HQ, το Compact WP Audio Player είναι ένα εξαιρετικό μουσικό plugin WordPress που βάζει το “A” στις συσκευές αναπαραγωγής ήχου.

Το Compact WP Audio Player είναι ένα απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου που υποστηρίζει μόνο δύο μορφές. Μορφές αρχείων MP3 και OGG. Η προσθήκη είναι συμβατή με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης. Εκτός αυτού, το Compact WP Audio Player ανταποκρίνεται, που σημαίνει ότι φαίνεται και λειτουργεί τέλεια σε όλους τους τύπους συσκευών.

Είναι μια λύση πλούσια σε χαρακτηριστικά για σόλο καλλιτέχνες, DJ, συγκροτήματα, παραγωγούς και οποιονδήποτε στη μουσική βιομηχανία. Εάν είστε στην αγορά για ένα απίστευτο plugin μουσικής WordPress, μην ψάχνετε άλλο καθώς το Compact WP Audio Player έχει την πλάτη σας.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν υποστήριξη podcast, προεπισκοπήσεις ήχου, συντομεύσεις, αυτόματη αναπαραγωγή και πολλά άλλα. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα Compact WP Audio Player οπουδήποτε στον ιστότοπό σας για να εξυπηρετήσετε τη μουσική και να προσελκύσετε περισσότερους αναγνώστες, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε υλικό υψηλής ποιότητας.

Με πολλές επιλογές, μπορείτε να προσαρμόσετε τις συσκευές αναπαραγωγής ήχου ώστε να αντικατοπτρίζουν την επωνυμία σας. Με άλλα λόγια, το Compact WP Audio Player είναι ένα υπέροχο plugin μουσικής WordPress που δεν απογοητεύει. Είναι εύκολο να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε ότι δεν περιμένουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Η προσθήκη είναι διαθέσιμη δωρεάν για λήψη στο WordPress.org.

Μια τελευταία σημείωση

Υπάρχουν αρκετά πολλά πρόσθετα μουσικής WordPress εκεί έξω, το καθένα με ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών και έργων. Θα πρέπει πάντα να αναζητάτε ένα plugin μουσικής WordPress που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, είτε επιλέγετε freebie είτε premium.

Ποια είναι η αγαπημένη σας μουσική προσθήκη WordPress; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me