Καλύτερες σχετικές δημοσιεύσεις για το WordPress

Καλύτερες σχετικές δημοσιεύσεις για το WordPress

Για να κάνετε πιστούς πελάτες από τους αναγνώστες σας, πρέπει να συνεχίσετε να τους εκπλήσσετε με περισσότερο από το υπέροχο περιεχόμενό σας. Σε τελική ανάλυση, η δημιουργία περιεχομένου σαν θεός δεν θα κάνει καλό τον ιστότοπό σας αν κανείς δεν μπορεί να το βρει πολύ μετά την εξαφάνισή του από την πρώτη σας σελίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση μιας από τις καλύτερες σχετικές δημοσιεύσεις για το WordPress μπορεί να είναι μια εξαιρετική απόφαση για το ιστολόγιό σας.


Σταματήστε να χάνετε τους επισκέπτες αριστερά, δεξιά και στο κέντρο και ενεργήστε τους με περισσότερο περιεχόμενο – περισσότερο σχετικό περιεχόμενο που θα κρατήσει τους αναγνώστες στον ιστότοπό σας και θα μειώσει το ποσοστό εγκατάλειψης. Με μια από τις καλύτερες σχετικές προσθήκες αναρτήσεων για το WordPress, μπορείτε να κατευθύνετε τους χρήστες σε περισσότερο από το περιεχόμενό σας και να τους κρατήσετε στον ιστότοπό σας περισσότερο, το οποίο – αν αναρωτιέστε – μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να πραγματοποιήσετε πώληση.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα παρουσιάσουμε τις επιλογές μας για τις καλύτερες σχετικές αναρτήσεις για WordPress, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών, να αυξήσετε τις εμφανίσεις της σελίδας σας και, ελπίζουμε, να καθαρίσετε αυτές τις αόριστες πωλήσεις. Απολαύστε και μοιραστείτε τις αγαπημένες σας σχετικές προσθήκες στο τέλος! Ας ξεκινήσουμε με…

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Contents

1. Σχετικές δημοσιεύσεις για WordPress από το Bibblio Free Plugin

Bibblio Πρόσθετες σχετικές δημοσιεύσεις για WordPress

Θέλετε να προσφέρετε στους αναγνώστες σας ενδιαφέρον και συναφές περιεχόμενο; Θέλετε επίσης να μειώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης; Ή ίσως να αυξήσετε τις σελίδες των χρηστών ανά περίοδο σύνδεσης κατά την περιήγηση στον ιστότοπό σας; Τότε Bibblio μπορεί να είναι το τέλειο πρόσθετο για εσάς. Αυτό το ισχυρό plugin χρησιμοποιεί αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για την επιμέλεια των καλύτερων δυνατών σχετικών δημοσιεύσεων για το WordPress σας, με βάση στοιχεία από το περιεχόμενό σας και τη συμπεριφορά των αναγνωστών σας. Επιπλέον, ενημερώνεται αυτόματα καθώς προσθέτετε νέες αναρτήσεις στον ιστότοπό σας, έτσι οι σχετικές προτάσεις είναι πάντα ενημερωμένες. Απλώς χρησιμοποιήστε το συμπεριλαμβανόμενο widget ή τον σύντομο κωδικό για να προσθέσετε τις σχετικές αναρτήσεις σας όπου είναι πιο λογικό για τους αναγνώστες σας και αφήστε το Bibblio να κάνει όλη τη βαριά ανύψωση.

Το καλύτερο από όλα η προσθήκη δεν θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας – το Bibblio χειρίζεται σχετικές αναρτήσεις προσωρινής αποθήκευσης στους δικούς τους διακομιστές αφήνοντας τις ταχύτητες της σελίδας σας ανεπηρέαστες. Μπορείτε επίσης να δείτε τι κάνουν οι αναγνώστες σας με την ενσωμάτωση του Google Analytics ή να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων για να παρακολουθείτε δημοφιλείς σχετικές αναρτήσεις και τη μηνιαία χρήση της υπηρεσίας σας. Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες περιλαμβάνουν 150 συνδυασμούς στυλ, πλήρως ανταποκρινόμενη αρθρωτή σχεδίαση που προσαρμόζεται για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε συσκευή, υποστήριξη προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων, επιλεγμένες μικρογραφίες εικόνας και χρήσιμη υποστήριξη για όλα τα επίπεδα σχεδίου. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την προσθήκη σήμερα δωρεάν και να λάβετε έως και 25.000 φορτώσεις σελίδων ανά μήνα με μια ενότητα Bibblio. Εάν έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα από αυτήν, μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε εύκολα το δικό σας Σχέδιο Bibblio.

2. Ακόμα μια άλλη προσθήκη σχετικών δημοσιεύσεων (YARPP) Δωρεάν WordPress Plugin

YARPP Plugins Best Σχετικές Δημοσιεύσεις για WordPress

Υπάρχουν μερικοί ισχυροί λόγοι για τους οποίους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες WordPress αγαπούν και χρησιμοποιούν το YARPP στους ιστότοπούς τους. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να εμφανίσετε προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, δημοσιεύσεις και σελίδες που σχετίζονται με την τρέχουσα ανάρτησή σας; Ή επειδή το YARPP υποστηρίζει οθόνες κειμένου και μικρογραφιών?

Λοιπόν, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ακόμη ένα πρόσθετο σχετικών αναρτήσεων είναι στις περισσότερες καλύτερες σχετικές αναρτήσεις για τις ενημερώσεις WordPress. Διατίθεται με δροσερές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος templating που σας βοηθά να ελέγχετε τον τρόπο εμφάνισης των σχετικών αναρτήσεων, ενός ευπροσάρμοστου αλγορίθμου που εμφανίζει το πιο σχετικό σχετικό περιεχόμενο και υποστήριξη για ροές RSS μεταξύ άλλων.

3. WordPress Infinite Σχετικά Post Manager Premium Plugin

Άπειρες σχετικές διευθύνσεις Post Plugins Best Σχετικές δημοσιεύσεις για WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η προσθήκη σχετικών αναρτήσεων στο περιεχόμενό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους αναγνώστες να ελέγχουν περισσότερο το περιεχόμενό σας, αλλά η προβολή αυτών των αναρτήσεων σε μια ελκυστική και εύκολη στην προετοιμασία διάταξη τις καθιστά ακόμη πιο αποτελεσματικές. Με το WordPress Infinite Related Post Manager μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σχετικές αναρτήσεις στο πλάι του περιεχομένου σας, κολλώδεις στο επάνω ή κάτω μέρος του παραθύρου ή μετά την ανάρτησή σας. Και δεδομένου ότι οι αναρτήσεις είναι άπειρες φόρτωση, είναι εξαιρετικά εύκολο για τους αναγνώστες να περιηγηθούν σε όλο το περιεχόμενο που προσφέρετε σε σχέση με αυτό που τους ενδιαφέρει.

Η προσθήκη διαθέτει πολλές ενσωματωμένες και ισχυρές δυνατότητες για τύπο ανάρτησης, σχετική μέθοδο (ετικέτες, κατηγορίες, συγγραφέας, τελευταία, κ.λπ.), εμφανιζόμενος αριθμός δημοσιεύσεων, χρώματα, μεγέθη γραμματοσειρών και πολλά άλλα.

4. Jetpack Σχετικές αναρτήσεις Ενότητα Δωρεάν προσθήκη WordPress

Jetpack Plugins Best Σχετικές Δημοσιεύσεις για WordPress

Από τα καλύτερα πρόσθετα σχετικών αναρτήσεων για το WordPress που επισημαίνουμε εδώ σήμερα, το Jetpack Related Posts είναι ίσως το πιο εύκολο να εγκαταστήσετε και να εφαρμόσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το Jetpack, να μεταβείτε στη λίστα των ενοτήτων και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Σχετικές δημοσιεύσεις.

Έρχεται με όμορφα σχετικά widget αναρτήσεων και έναν εξαιρετικό αλγόριθμο που δείχνει το πιο σχετικό περιεχόμενο. Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί το Ietpack Σχετικά δημοσιεύσεις στο δικό μου blog.

Είναι όλα θέμα και κάντε κλικ, και μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το widget των σχετικών αναρτήσεων κάνοντας κλικ στο κουμπί διαμόρφωσης. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Jetpack, αλλά αν χρειάζεστε βοήθεια, θυμηθείτε πάντα ότι είμαστε εδώ για εσάς.

5. Σχετικές αναρτήσεις για διακεκριμένες δημοσιεύσεις Premium WordPress Plugin

Σχετικές δημοσιεύσεις για διακεκριμένες αναρτήσεις Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν θέλετε να εμφανίσετε διαφορετικές σχετικές αναρτήσεις σε κάθε σελίδα (για να αποφύγετε το διπλό περιεχόμενο), τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το πρόσθετο RPDP (Σχετικές δημοσιεύσεις για διακεκριμένες αναρτήσεις). Αυτό το premium πρόσθετο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες σχετικές λίστες αναρτήσεων και να τις αντιστοιχίζετε στις αναρτήσεις σας ξεχωριστά. Και με τον σύντομο κώδικα μπορείτε να εισαγάγετε τις σχετικές δημοσιεύσεις στα άρθρα σας, όπου πιστεύετε ότι έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Άλλες δυνατότητες προσθήκης περιλαμβάνουν προσαρμοσμένα μεγέθη μικρογραφιών, επιλογές εμφάνισης μεταδεδομένων (συγγραφέας, τίτλος, απόσπασμα κ.λπ.), προσαρμοσμένοι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων και έτοιμοι για μετάφραση.

6. AddThis Σχετικές δημοσιεύσεις Δωρεάν WordPress Plugin

Προσθήκη αυτών των καλύτερων σχετικών προσθηκών για το WordPress

Με την προσθήκη σχετικών αναρτήσεων AddThis μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα δημοφιλείς και σχετικές συστάσεις σχετικού περιεχομένου στις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, προσαρμόστε τον τίτλο, επιλέξτε ένα θέμα οθόνης (ανοιχτό, σκούρο, γκρι ή διαφανές) και τοποθετήστε τις σχετικές αναρτήσεις σας στην κάτω αριστερή ή δεξιά πλευρά.

Στη συνέχεια, εάν συνδέσετε τον ιστότοπό σας με τον λογαριασμό σας AddThis, θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά στοιχεία για τα σχετικά pots σας. Μάθετε ποιες αναρτήσεις μετατρέπουν τα καλύτερα, κορυφαία κοινόχρηστα pot και δείτε ακόμη τις κορυφαίες κοινωνικές σας παραπομπές. Συνδυάστε αυτό το πρόσθετο με την αρχική προσθήκη κοινωνικής κοινής χρήσης του AddThis για να προσεγγίσετε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

7. Χειροκίνητες σχετικές δημοσιεύσεις Premium WordPress Plugin

Χειροκίνητες σχετικές δημοσιεύσεις Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Είμαστε τόσο συνηθισμένοι στον αυτοματισμό, που επιθυμούμε κρυφά τα μηχανήματα να κάνουν τα πάντα για εμάς. Το πρόσθετο Manual Related Posts θέλει να διατηρεί τα πράγματα παλιό σχολείο. Αυτό σημαίνει ότι αντί να χρησιμοποιείτε έναν αλγόριθμο για την εύρεση αναρτήσεων, οι μη αυτόματες σχετικές αναρτήσεις σάς επιτρέπουν να ορίζετε σχετικές αναρτήσεις με μη αυτόματο τρόπο.

Μπορείτε περαιτέρω να επιλέξετε προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, αναρτήσεις και ακόμη και σελίδες. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν υποστήριξη σύντομης διάρκειας, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών και φιλτράρισμα μεταξύ άλλων.

8. Σχετικές με το περιεχόμενο δημοσιεύσεις Δωρεάν προσθήκη WordPress

Σχετικές θέσεις με βάση τα συμφραζόμενα Δωρεάν προσθήκη WordPress

Ψάχνετε για την απόλυτη σχετική προσθήκη για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο – εδώ είναι ένα που μεταφέρει το σχετικό σας παιχνίδι μετά σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Και δεν χρειάζεται καν να σηκώσετε το δάχτυλό σας, η προσθήκη σχετικών με τις σχετικές δημοσιεύσεις εκτελείται αυτόματα.

Με πολλές δυνατότητες που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, μικρογραφίες, σχετικές αναρτήσεις σε ροές, προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων, προσωρινή αποθήκευση, αποκλεισμός, επεκτάσιμο κώδικα, όμορφα στυλ CSS και σύντομους κωδικούς, οι σχετικές δημοσιεύσεις με βάση τα συμφραζόμενα είναι το πρόσθετο που θέλετε στο ιστολόγιό σας.

9. Σχετικές δημοσιεύσεις WordPress Δωρεάν προσθήκη WordPress

Σχετικές δημοσιεύσεις WordPress Δωρεάν προσθήκη WordPress

Προσθέστε σχετικές αναρτήσεις στο υποσέλιδο σας με τη δωρεάν προσθήκη WordPress Σχετικές αναρτήσεις για να συμβάλλετε στην ενίσχυση της αφοσίωσης στον ιστότοπό σας WordPress εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την προσθήκη.

Οι σχετικές αναρτήσεις στο WordPress παρέχονται με μεγάλη υποστήριξη, προσωρινή αποθήκευση για μια ταχύτερη εμπειρία ιστού και προτάσεις για δημοσιεύσεις που παρέχονται από την κορυφαία σημασιολογική υπηρεσία της Zemanta. Λαμβάνετε διαφορετικά στυλ εμφάνισης, μικρογραφίες και σε περίπτωση που χρειαστεί να τροποποιήσετε τις σχετικές αναρτήσεις στο WordPress, είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις> Σχετικές δημοσιεύσεις μετά την εγκατάσταση της προσθήκης.

10. Shareaholic Δωρεάν προσθήκη WordPress

Πρόσθετο δωρεάν WordPress Shareaholic

Το Shareaholic δεν είναι συνηθισμένο πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων. Αντίθετα, είναι μια συλλογή από εκπληκτικά εργαλεία, όπως σχετικές αναρτήσεις, κουμπιά κοινής χρήσης, κοινωνικά αναλυτικά στοιχεία και πολλά άλλα. Το Shareaholic έρχεται επίσης με μια δυνατότητα δημιουργίας εσόδων, η οποία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τη σύνδεση θυγατρικών για να κερδίσετε χρήματα με το περιεχόμενό σας.

Με έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε σχετικές προτάσεις περιεχομένου, κοινωνική κοινή χρήση, το ακόλουθο, προωθημένο περιεχόμενο και πολλά άλλα! Σύμφωνα με τους συγγραφείς, το Shareaholic είναι μια «πλατφόρμα ενίσχυσης περιεχομένου και δημιουργίας εσόδων», αλλά μην πάρετε τα λόγια μου γι ‘αυτό, ρίξτε μια ματιά στο Shareaholic και ελάτε να μοιραστείτε ό, τι ανακαλύπτετε.

11. Σχετικές δημοσιεύσεις Pro WordPress Plugin

Σχετικές δημοσιεύσεις Pro WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Related Posts Pro για WordPress είναι η απόλυτη λύση για το σχετικό περιεχόμενο. Αυτό το καλό πρόσθετο μπορεί να χειριστεί ό, τι πετάτε σε αυτό, από προσαρμοσμένο περιεχόμενο, μικτό περιεχόμενο, κατηγορίες, πολλές τοποθεσίες και πολλά άλλα.

Έρχεται με τρεις οπτικά ορεκτικές διατάξεις (επιλέξτε από μια ολίσθηση & διαφάνεια, ισότοπο ή διάταξη μετάβασης), 65 προκαθορισμένα πρότυπα, ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη, εξαιρετική τεκμηρίωση και υποστήριξη. Υπάρχουν επίσης περισσότερες από 200 ρυθμίσεις προσαρμογής στο backend, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τις σχετικές αναρτήσεις σας για να δείτε πώς θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να μάθετε να κωδικοποιήσετε.

12. Σχετικές δημοσιεύσεις για WordPress Δωρεάν WordPress Plugin

Σχετικές δημοσιεύσεις για WordPress Δωρεάν WordPress Plugin

Πρόκειται για ένα λεπτό και ελαφρύ πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων που σας επιτρέπει να κατευθύνετε τους αναγνώστες σε σχετικές δημοσιεύσεις με ένα μόνο κλικ. Έρχεται με έναν οδηγό εγκατάστασης που φροντίζει τη σκληρή δουλειά για εσάς, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την προσθήκη και να καθίσετε. Θα έχετε ένα σχετικό widget δημοσίευσης ζωντανά κάτω από τις αναρτήσεις σας, χωρίς χρόνο, χωρίς να ιδρώνετε.

Οι σχετικές αναρτήσεις για το WordPress δεν απαιτούν πόρους (σημαίνει ότι δημιουργούν τη δική τους προσωρινή μνήμη) και επιτρέπουν χειροκίνητες προσθήκες, επεξεργασίες, αφαίρεση, συντομεύσεις και widget μεταξύ άλλων λειτουργιών. Υπάρχει επίσης μια premium έκδοση αυτού του πρόσθετου, που συνοδεύεται από ακόμη και περισσότερο χυμό.

13. Καλύτερες σχετικές δημοσιεύσεις Widget Premium WordPress Plugin

Καλύτερες σχετικές δημοσιεύσεις Widget Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δεν θέλετε να εμφανίζονται οι σχετικές αναρτήσεις κάτω από το περιεχόμενό σας; Κανένα πρόβλημα. Το Widget Better Related Posts μπορεί να εισαχθεί στην πλαϊνή μπάρα σας για να εμφανίσετε σχετικά pots στο πλάι του περιεχομένου σας. Το widget λειτουργεί με όλους τους προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων, οπότε η προσθήκη σχετικών στοιχείων προσωπικού ή χαρτοφυλακίου είναι πολύ εύκολο.

Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, μεταβείτε στο Εμφάνιση> Widgets και εισαγάγετε ένα widget “Σχετικές αναρτήσεις” στην πλευρική γραμμή σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις widget για να επιλέξετε επιλογές εμφάνισης (τίτλος, συντάκτης, ημερομηνία, μικρογραφία κ.λπ.), επιλογές float, count και ταξινόμηση για να επιλέξετε σχετικές δημοσιεύσεις. Κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

14. Content.ad Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Content.ad Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Σύμφωνα με το WordPress.org “Το Content.ad είναι μια πλατφόρμα προτάσεων περιεχομένου που βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να παράγουν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο, [καθώς επίσης] να δημιουργούν έσοδα από το περιεχόμενό τους εύκολα και διακριτικά.”

Η πλατφόρμα Content.ad δημιουργεί δισεκατομμύρια εμφανίσεις σελίδων σε χιλιάδες ιστότοπους κάθε μήνα. Η προσθήκη σχετικών με το Content.ad για το WordPress είναι ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνετε ένα μερίδιο αυτής της πίτας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι απλά πρέπει να εγκαταστήσετε την προσθήκη χρησιμοποιώντας μια διαδικασία 3 βημάτων και η εργασία σας ολοκληρώθηκε. Με απλά λόγια, το πρόσθετο Content.ad είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί.

Επιπλέον, είναι εύκολο να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας, τι με ευέλικτο στυλ και έναν οδηγό δημιουργίας widget. Επιπλέον, αυτό το σχετικό πρόσθετο είναι προσανατολισμένο στην απόδοση και διαθέτει πλούσιες αναφορές, ισχυρές επιλογές και εξατομικευμένη υποστήριξη μεταξύ άλλων. Τι στο καλό περιμένεις? Ανταποκριθείτε δευτερόλεπτα και ρίξτε μια ματιά στο Content.ad για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες σχετικές προσθήκες αναρτήσεων για το WordPress.

15. Δημοσίευση προσαρμοσμένων προτύπων Pro Premium WordPress Plugin

Δημοσίευση προσθήκης προσαρμοσμένων προτύπων Pro Premium WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η προσθήκη Post Custom Templates Pro δεν είναι απλώς για σχετικές αναρτήσεις – είναι ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων σελίδας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε τις δικές σας μεμονωμένες διατάξεις ανάρτησης. Απλώς χρησιμοποιήστε τη διαισθητική διεπαφή ή επιλέξτε μία από τις περιλαμβανόμενες 18 διατάξεις προ-κατασκευής για να ξεκινήσετε.

Κατά την προσαρμογή της διάταξής σας, μπορείτε να εισαγάγετε στοιχεία ανάρτησης, όπως τίτλο, πολυμέσα, επόμενους και προηγούμενους συνδέσμους, κύριο περιεχόμενο, κοινωνικά, σχόλια, βιογραφικό συγγραφέα και φυσικά τα σχετικά παρελθόντά σας (μεταξύ πολλών άλλων καταπληκτικών επιλογών). Υπάρχουν επίσης επιλογές στυλ για παράλλαξη, κλίσεις, τμήματα πλήρους πλάτους ή πλήρους ύψους, κινούμενα σχέδια και ακόμη και βίντεο. Μόλις τελειοποιήσετε τη διάταξή σας, εκχωρήστε την σε όλες τις αναρτήσεις σας, σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ανάρτησης ή σε μία μόνο ανάρτηση κάθε φορά.

16. Ενσωματωμένες σχετικές αναρτήσεις Δωρεάν προσθήκη WordPress

Ενσωματωμένες σχετικές αναρτήσεις Δωρεάν προσθήκη WordPress

Αυτή η προσθήκη επαναπροσδιορίζει πλήρως τον τρόπο εμφάνισης των σχετικών δημοσιεύσεών σας. Αντί να εμφανίζετε σχετικές αναρτήσεις στο τέλος της ανάρτησής σας, μπορείτε πλέον να τις εμφανίζετε στο περιεχόμενό σας για να αυξήσετε το δέκα φορές την αφοσίωση των χρηστών.

Μπορείτε να εμφανίσετε αυτόματα πολλά πλαίσια στις αναρτήσεις σας και να τα προσαρμόσετε με περίπου 20 μοναδικά στυλ. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται από μεγάλα εμπορικά σήματα όπως Wall Street Journal, Entrepreneur και Financial Times, μεταξύ άλλων.

17. Yuzo Δωρεάν WordPress Προσθήκη

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Επίσης στη λίστα μας σήμερα είναι το Yuzo, ένα μοναδικό δωρεάν σχετικό πρόσθετο που θα φαίνεται απίστευτα υπέροχο στον ιστότοπό σας ανεξάρτητα από τα στυλ που χρησιμοποιείτε.

Αυτό το σχετικό πρόσθετο δημοσιεύσεων είναι ελαφρύ, έρχεται με οθόνες κειμένου και μικρογραφιών, καθώς και πάνω από 50+ επιλογές προσαρμογής. Διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, widget, meta box, cache, counter, ένα διαισθητικό ταμπλό, προσαρμοσμένες διαστάσεις widget και παραλλαγές φόντου μεταξύ άλλων.

18. Πρόσθετο WordPress Super Post Premium

Super Post Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Super Post δεν είναι απλώς ένα τρέξιμο της προσθήκης δημοσιεύσεων που σχετίζεται με τον μύλο, αλλά είναι μια λύση all-in-one που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των ερωτημάτων ανάρτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Super Post για να εμφανίσετε συγκεκριμένες αναρτήσεις σύμφωνα με κατηγορίες, ετικέτες και άλλες ταξινομίες.

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ανάρτηση κολλώδη, να προβάλλετε πρόσφατες ή πιο σχολιασμένες αναρτήσεις μεταξύ άλλων. Το Super Post είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του WordPress καθώς και με τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

19. Σχετικές δημοσιεύσεις Μικρογραφίες για WordPress Δωρεάν προσθήκη

Σχετικές δημοσιεύσεις Μικρογραφίες για πρόσθετη εφαρμογή WordPress

Θέλετε να προσθέσετε αναρτήσεις σχετικές με την οπτική στο περιεχόμενό σας; Η προσθήκη σχετικών δημοσιεύσεων μικρογραφιών το καθιστά εύκολο! Αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει επιλογές για να ορίσετε τις σχετικές αναρτήσεις σας (ανάλογα με τη σχέση), το μέγεθος της μικρογραφίας (επιλέξτε μικρογραφία ή μέσο) και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις εμφάνισης (πηγή εικόνας μικρογραφίας, χρώμα φόντου, περίγραμμα, μέγεθος κειμένου, μήκος αποσπάσματος και πολλά άλλα).

Άλλες χρήσιμες επιλογές περιλαμβάνουν 7 έτοιμες προς χρήση μεταφράσεις, έναν απλό σχετικό σύντομο κώδικα δημοσιεύσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε αναρτήσεις οπουδήποτε, ένα μικρογραφικό πλάι ή ένα widget υποσέλιδου και υποστήριξη για όλες τις ταξινομίες του WordPress (κατηγορίες, ετικέτες, και τα δύο, τυχαία ή προσαρμοσμένα). Και υπάρχουν ακόμη και ενσωματωμένες ετικέτες php για προγραμματιστές θεμάτων για την ενσωμάτωση της προσθήκης.

20. Σχετικές δημοσιεύσεις από το Plugin WordPress

Σχετικές αναρτήσεις από το Taxonomy Free WordPress Plugin

Προσθέστε σχετικές αναρτήσεις στο περιεχόμενό σας ή στην πλαϊνή γραμμή χρησιμοποιώντας τις δωρεάν Σχετικές αναρτήσεις από την Taxonomy. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο περιλαμβάνει ένα εύχρηστο widget και σύντομο κώδικα για να κάνετε την προσθήκη σχετικών δημοσιεύσεων γρήγορη και απλή. Επιλέξτε από έναν σύνδεσμο, απόσπασμα, μικρογραφία ή πλήρη διάταξη ανάρτησης για το σχετικό περιεχόμενό σας. Επιπλέον, υπάρχουν εύκολες επιλογές για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων αναρτήσεων ή όρων και τον περιορισμό των σχετικών αποτελεσμάτων κατά ημερομηνία ή μέτρηση.

Για χρήστες με λίγο περισσότερη γνώση κωδικοποίησης, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας πρότυπα HTML για τις σχετικές αναρτήσεις σας, να συνδεθείτε στο REST API, να προσθέσετε ένα επίπεδο προσωρινής αποθήκευσης ή ακόμα και να δημιουργήσετε τα δικά σας ενσωματωμένα πρότυπα θέματος με το σχετικό περιεχόμενό σας..

Μπόνους: RelaZone Σχετικά προϊόντα Amazon Premium WordPress Plugin

RelaZone Σχετικά προϊόντα Amazon Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν και δεν είναι μια παραδοσιακή σχετική προσθήκη “δημοσιεύσεων”, η προσθήκη RelaZone εμφανίζει σχετικά προϊόντα amazon, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από το υπέροχο περιεχόμενό σας. Αν λοιπόν γράψετε μια μεγάλη, σε βάθος ανάρτηση για το τσάι, μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε ένα σχετικό κουτί για να εμφανίσετε προτεινόμενα rooibos, chai, πράσινα και μαύρα τσάγια που αναφέρατε στο περιεχόμενό σας.

Η προσθήκη λειτουργεί χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά στο άρθρο σας για να βρείτε αντίστοιχα προϊόντα στο Amazon. Επιπλέον, λειτουργεί πολύ καλά με το WooCommerce – οπότε αν έχετε ήδη πουλήσει τα δικά σας προσαρμοσμένα μείγματα τσαγιού στον ιστότοπό σας, μπορείτε να συνδέσετε με σχετικούς βραστήρες Amazon, φλιτζάνια τσαγιού, κύβους ζάχαρης και άλλα. Το RelaZone είναι ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να συλλάβετε περισσότερες ροές εσόδων από το blog ή το κατάστημα WordPress.

Περισσότερες καλύτερες σχετικές δημοσιεύσεις Plugins για WordPress

Σταματήστε να χάνετε πολύτιμες προοπτικές σήμερα επιλέγοντας μία από τις καλύτερες σχετικές προσθήκες για το WordPress. Ποτέ δεν ξέρετε από πού μπορεί να προέλθει ο επόμενος προπονητής σας, οπότε μην το θεωρείτε δεδομένο. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο απλές είναι όλες οι επιλογές μας για τις καλύτερες σχετικές αναρτήσεις για το WordPress για εγκατάσταση, διαμόρφωση και χρήση, δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Ελπίζουμε ότι η ανάρτησή μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο σχετικό πρόσθετο αναρτήσεων για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Για σχόλια, ερωτήσεις ή για να προτείνουμε περισσότερες καλύτερες σχετικές αναρτήσεις για WordPress, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω ενότητα σχολίων. Τα λέμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map