Πρόσθετα κοινωνικών μέσων WordPress για αύξηση της επισκεψιμότητας

Η κυκλοφορία είναι πράγματι η ψυχή κάθε ιστότοπου στο Διαδίκτυο. Χωρίς επαρκή κίνηση, το μόνο που έχετε είναι απλώς κωδικός και περιεχόμενο. Δεν έχετε επιχείρηση και εάν δεν καταχωρείτε σημαντικό αριθμό επιτυχιών σε τακτική βάση, δεν έχετε καν εργαλείο μάρκετινγκ. Αλλά πώς μπορείτε να επισκέπτεστε περισσότερα άτομα στον ιστότοπό σας; Φυσικά με αυτά τα κοινωνικά μέσα WordPress plugins!


Πρώτον, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το WordPress SEO σας είναι κορυφαίο καθώς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις μηχανές αναζήτησης ως τη μεγαλύτερη πηγή επισκεψιμότητας στον ιστό. Δεύτερον, πρέπει να μοιραστείτε (ή να δώσετε στους χρήστες σας την ευκαιρία να μοιραστούν) το περιεχόμενό σας μέσω κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είναι μια άλλη εξαιρετική πηγή επισκεψιμότητας Ιστού μόνο μετά από τις μηχανές αναζήτησης.

Στο πρόσφατο παρελθόν, παρουσιάσαμε τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για το WordPress. Αυτή η δεύτερη λίστα επιδιώκει να αξιοποιήσει αυτήν την ανάρτηση, δίνοντάς σας επιπλέον είκοσι (20) πρόσθετα για να διαδώσετε το περιεχόμενό σας, όπως η πυρκαγιά στα κοινωνικά μέσα και να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας.

Εκτός αυτού, εδώ είναι είκοσι ισχυρές προσθήκες WordPress για κοινωνικά μέσα για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ή στο επόμενο έργο. Απολαμβάνω!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. VIVO Live Tweets WordPress Plugin

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-vivo-live-tweets-wpexplorer

Ενισχύστε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το Vivo Live Tweets WordPress Plugin που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε tweet στον ιστότοπό σας με βάση την τοποθεσία, τις ετικέτες κατακερματισμού (όρους αναζήτησης) και τα tweet χρήστη. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να είναι χρήσιμο ειδικά εάν έχετε έναν ιστότοπο ειδήσεων που μπορεί να επωφεληθεί πολύ από τις τάσεις και τα κανάλια που διοχετεύονται.

Οι λειτουργίες με μια ματιά είναι εύκολα προσαρμόσιμες, πλήρως ανταποκρινόμενες, ορίστε τον αριθμό των tweets για εμφάνιση, συμβατές με μεγάλα προγράμματα περιήγησης, λειτουργίες σύντομων κωδικών και είναι εύκολο στη χρήση. Το Vivo Live Tweets έχει εξαιρετική βαθμολογία αγοραστή 4,75 / 5,00 και έχει μόνο 16 δολάρια.

2. jQuery Facebook Wall WordPress Plugin

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-jquery-facebook-wall-wordpress-wpexplorer

Αυτή η προσθήκη είναι το ισοδύναμο Facebook των Vivo Live Tweets μόνο με μερικές ακόμη δυνατότητες. Για παράδειγμα, η προσθήκη jQuery Facebook Wall WordPress σάς επιτρέπει να τοποθετείτε εύκολα άλμπουμ, φωτογραφίες, τροφοδοσίες και εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αυτό το πρόσθετο κοινωνικών μέσων WordPress προσφέρεται με εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως όμορφες κινούμενες εικόνες CSS, ανταποκρινόμενη σχεδίαση, υποστήριξη πολλαπλών σελίδων τροφοδοσίας, φωτεινό κουτί Facebook για φωτογραφίες, σχόλια και κουμπιά όπως, καθώς και πάνω από σαράντα (40) άλλες επιλογές. Η προσθήκη jQuery Facebook Wall WordPress πωλείται στα 17 $ και έχει εντυπωσιακή βαθμολογία αγοραστή 5,00 / 5,00.

3. Easy Social Metrics Pro WordPress Plugin

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-easy-social-metrics-pro-for-wordpress-wpexplorer

Μόλις αρχίσει να αποδίδει η στρατηγική κοινωνικών μέσων, θα χρειαστείτε μια λύση κοινωνικών μετρήσεων για να παρακολουθείτε την απόδοση του περιεχομένου σας σε κοινωνικά δίκτυα. Εδώ μπαίνει το Easy Social Metrics Pro για WordPress.

Αυτή η προσθήκη κοινωνικών μέσων είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη χρήση, συνοδεύεται από έναν εξαιρετικό πίνακα ελέγχου, συλλέγει αυτόματα δεδομένα και, στη συνέχεια, παρέχει λεπτομερείς αναφορές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το περιεχόμενό σας σε έως και δώδεκα (12) μεγάλα κοινωνικά δίκτυα. Το πρόσθετο Easy Social Metrics Pro για WordPress συνοδεύεται από άλλες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός widget για την προβολή των κορυφαίων κοινωνικών αναρτήσεων. Η προσθήκη είναι σχετικά νέα (δημοσιεύθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2014), επομένως δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμη. Ωστόσο, οι πελάτες λένε υπέροχα πράγματα για την προσθήκη. Αυτή η προσθήκη θα σας επιστρέψει μόνο $ 28.

4. Sossy – Κοινωνικό προφίλ και μετρητής για το WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-sossy-social-profiles-and-counter-for-wordpress-wpexplorer

Γνωρίζατε ότι η εμφάνιση κοινωνικών αποδείξεων μπορεί να ενισχύσει την αφοσίωση των χρηστών και την κοινωνική δραστηριότητα στον ιστότοπό σας; Αφού δημιουργήσετε επισκεψιμότητα από μηχανές αναζήτησης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αλλού, θα πρέπει να πυροβολήσετε για αφοσίωση και η Sossy σας δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η Sossy είναι πιο γνωστή για τις ακόλουθες δυνατότητες: πλήρως ανταποκρινόμενη που σημαίνει ότι οι κοινωνικοί μετρητές σας θα φαίνονται καλά σε οποιαδήποτε συσκευή, απεριόριστα κοινωνικά προφίλ, μεταφορά και απόθεση, λειτουργίες σύντομων κωδίκων, απεριόριστες επιλογές εμφάνισης (δηλαδή μπορείτε να εμφανίσετε Facebook Likes, Twitter followers κ.λπ.), cache λειτουργικότητα για μείωση του χρόνου φόρτωσης σελίδας και πολλά άλλα. Το Sossy social media plugin για το WordPress δημιουργήθηκε από την Phpbits, έχει εξαιρετική βαθμολογία 4,80 / 5,00 και πωλείται μόνο σε 14 δολάρια. Μεγάλη επένδυση για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

5. Καρτέλες κοινωνικού δικτύου για WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-κοινωνικά-δίκτυο-καρτέλες-για-wordpress-wpexplorer

Από την Design Chemical, ο ελίτ συγγραφέας του Κοινωνική ροή WordPress, έρχεται ακόμη ένα ισχυρό plugin κοινωνικών μέσων WordPress που σας βοηθά να «… συνδυάσετε όλα τα αγαπημένα σας προφίλ κοινωνικών δικτύων και τροφοδοσίες σε slick slide out ή στατικές καρτέλες». Και έχετε αρκετό χώρο για να δημιουργήσετε εκπληκτικές καρτέλες, καθώς αυτή η προσθήκη υποστηρίζει δεκαέξι (16) κοινωνικά δίκτυα και έως εξήντα εννέα (69) τύπους ροής.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν γρήγορη φόρτωση AJAX, λειτουργικότητα σύντομου κώδικα, ευέλικτη τοποθέτηση, εύκολη προσαρμογή, μεταφορά και απόθεση και πλήρη τεκμηρίωση για να αναφέρουμε μερικά. Με περίπου 4.000 πωλήσεις και βαθμολογία 4,53 / 5,00, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Design Chemical έχει δεσμευτεί για την αριστεία και την ποιότητα. Οι καρτέλες κοινωνικών δικτύων για WordPress κοστίζουν 14 δολάρια, αλλά η προσθήκη αξίζει κάθε δεκάρα.

6. Απλό κοινωνικό Inbox WordPress Plugin για Facebook, Twitter & Google+

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-simple-social-inbox-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Προχωρήστε στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων του WordPress στο επόμενο επίπεδο με το Simple Social Inbox, ένα plugin WordPress κοινωνικών μέσων όπως κανένα άλλο. Αναπτύχθηκε από τον dtbaker, έναν ελίτ συγγραφέα παρεμπιπτόντως, κοστίζει μόλις 18 δολάρια και με εξαιρετική βαθμολογία αγοραστή 4,33 / 5,00, το Simple Social Inbox σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε αναρτήσεις ιστολογίου σε Facebook, Twitter και Google+ με ένα μόνο κλικ δεξιά από το δικό σας Περιοχή διαχειριστή WordPress.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των κοινωνικών σας συνδέσμων και να απαντάτε σε κοινωνικά μηνύματα (σχόλια, tweets κ.λπ.) από τον πίνακα ελέγχου του WordPress! Τι τέλειο. Το dtbaker έριξε δημιουργικότητα και ιδιοφυΐα σε αυτό το πρόσθετο κοινωνικών μέσων!

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το Simple Social Inbox είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Hootsuite. Το γεγονός ότι μπορείτε να απολαύσετε λειτουργίες που μοιάζουν με hootsuite απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress καθιστά αυτό το πρόσθετο πιο συναρπαστικό. Φωνηθείτε στο dtbaker για τη δημιουργία μιας πραγματικά μοναδικής προσθήκης κοινωνικών μέσων για το WordPress, παρόλο που υποστηρίζει μόνο τρία (3) κοινωνικά δίκτυα τη στιγμή της γραφής.

7. Pinterest Automatic Pin WordPress Plugin

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-pinterest-automatic-pin-plugin-wpexplorer

Από την κυκλοφορία του το 2010, το Pinterest έχει αναπτυχθεί τόσο ως κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται σε πίνακες όσο και ως πηγή κυκλοφορίας. Στην πραγματικότητα, το Pinterest ανταγωνίζεται ευνοϊκά το Google+, το LinkedIn και το YouTube όσον αφορά την αύξηση της κίνησης. Πρέπει να αξιοποιήσετε αυτήν την τεράστια πηγή επισκεψιμότητας και το πρόσθετο Pinterest Automatic Pin είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αυτό το πρόσθετο WordPress κοινωνικών μέσων σας δίνει τη δυνατότητα να καρφιτσώσετε απεριόριστες εικόνες στις πλακέτες Pinterest αυτόματα. Μπορείτε ακόμη και να καρφιτσώσετε τις επιλεγμένες εικόνες σας (ή την πρώτη εικόνα σε κάθε ανάρτηση), να μαζέψετε πολλές εικόνες και να συνδέσετε καρφίτσες στις αναρτήσεις σας. Αυτομάτως. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και η δουλειά σας ολοκληρώθηκε.

Το Pinterest Automatic Pin plugin υποστηρίζει το WooCommerce (καρφιτσώστε αυτόματα τις εικόνες του προϊόντος σας), προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, καρφίτσες βάσει κατηγορίας και προσαρμοσμένες ταξινομίες μεταξύ άλλων. Η προσθήκη αποστέλλεται με άλλες δυνατότητες που δεν αναφέρονται παραπάνω καθώς και δωρεάν υποστήριξη. Το πρόσθετο Pinterest Automatic Pin WordPress έχει πάνω από 1.200 πωλήσεις, μια εξαιρετική βαθμολογία 4,30 / 5,00 και πωλείται μόνο σε 15 δολάρια.

8. DITTY Twitter Ticker WordPress Plugin

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-ditty-twitter-ticker-wpexplorer

Αυτό είναι περισσότερο ένα πρόσθετο δεδομένου ότι απαιτεί το Ditty News Ticker (δωρεάν) για εργασία. Εκτός αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ditty Twitter Ticker για να δημιουργήσετε πολλές ροές Twitter για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Με πολλές επιλογές, αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τις ροές σας σε μια λίστα, περιστροφικό, κύλινδρο ή widget. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ροή tweet από πολλούς λογαριασμούς Twitter και ονόματα προϊόντων. Το Ditty Twitter Ticker έχει εξαιρετική βαθμολογία 4,33 / 5,00, έχει αγοραστεί πάνω από οκτακόσια (800) φορές και κοστίζει μόλις 7 δολάρια.

9. Πρόσθετο κοινωνικών πληρωμών WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-κοινωνικά-πληρωμές-wpexplorer

Πολλοί προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει WordPress plugins κοινωνικών μέσων που επιτρέπουν στους χρήστες να «πληρώνουν» με παρόμοιο, tweet ή +1 για να βλέπουν περιορισμένο περιεχόμενο. Ωστόσο, μόνο μερικά από αυτά τα πρόσθετα μπορούν να ταιριάξουν με την κομψότητα και την ευκολία χρήσης που παρέχονται με την προσθήκη κοινωνικών πληρωμών WordPress από την Butterfly Media.

Το Social Payments είναι συμβατό με μεγάλα προγράμματα περιήγησης, το WordPress 3.9 και επιτρέπει πλήρη προσαρμογή. Επιπλέον, η προσθήκη υποστηρίζει σύντομους κωδικούς, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τα εικονίδια κοινωνικής πληρωμής όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι υπέροχο, πρέπει να δείτε την προσθήκη σε δράση για να πιστέψετε. Αυτό το σχετικά νέο plugin πωλεί μόνο $ 18 δολάρια.

10. Πρόσθετο Instagram Theater Theatre

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-instagram-θέατρο-wpexplorer

Είστε ενεργός στο Instagram; Εάν βρεθείτε να δημοσιεύετε φωτογραφίες στο Instagram πολλές φορές κάθε μέρα, μπορείτε να τραβήξετε και να τις εμφανίσετε στον ιστότοπό σας WordPress εύκολα και με στυλ χρησιμοποιώντας την προσθήκη Instagram Theatre. Επί πλέον? Η προσθήκη θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε το παιχνίδι σας στο Instagram εάν υστερείτε.

Το Instagram Theatre σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφες γκαλερί / χαρτοφυλάκιο Instagram στον ιστότοπό σας WordPress χωρίς πολλή προσπάθεια. Διάφορες διατάξεις είναι διαθέσιμες σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων λίστας, πλέγματος και πλήρους οθόνης. Η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη, έχει βαθμολογία αγοραστή 4,3 / 5,00 και πωλείται σε 14 δολάρια.

11. Πρόσθετο Social Locker WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-social-locker-for-wordpress-wpexplorer

Μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο υπέροχο είναι το περιεχόμενό σας, οι χρήστες δεν θα κάνουν κλικ στα κοινωνικά κουμπιά όσο συχνά θέλετε. Τι θα λέγατε να κάνετε τους χρήστες να “πληρώνουν” με ένα like, tweet ή Google +1 για πρόσβαση στο πιο πολύτιμο περιεχόμενό σας; Το Social Locker για WordPress είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο πρόσθετο κοινωνικών μέσων που σας βοηθά να ενισχύσετε την κοινωνική απόδοση του ιστότοπού σας, να αποκτήσετε έκθεση και να δημιουργήσετε μια κοινότητα οπαδών εύκολα και γρήγορα. Το Social Locker για WordPress έχει αγοραστεί πάνω από 3.600 φορές, έχει εντυπωσιακή βαθμολογία 4,68 / 5,00 και πωλείται στα 24 $.

12. Αστεία προσθήκη Facebook Popup WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-funny-facebook-pop-up-wpexplorer

Ποιος δεν θα χρησιμοποιούσε γέλιο κάποτε; Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, λένε και αν θέλετε να κάνετε τους επισκέπτες του διαδικτύου σας να γελούν και να ενισχύουν την κοινωνική σας βαθμολογία ταυτόχρονα, χρειάζεστε αυτό το αστείο Facebook Pop-Up.

Κατ ‘αρχάς, το αναδυόμενο παράθυρο διαθέτει το τυπικό κουμπί Like και, για ανακούφιση κόμικ, ένα κουμπί Dislike που είναι αδύνατο να κάνετε κλικ. Ναι, κινείται με το ποντίκι. Αρκεί να πούμε ότι μπορείτε να καταλήξετε να σας αρέσει μόνο η σελίδα ή να κλείσετε το αναδυόμενο παράθυρο. Σε κάθε περίπτωση, θα γελάσετε. Το Αστείο Facebook Pop-up έχει βαθμολογία αγοραστή 4,00 / 5,00 και κοστίζει μόνο 5 δολάρια.

13. Πρόσθετο ULTIMATE WP Social Deux WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-ultimate-social-deux-wpexplorer

Με εκπληκτική βαθμολογία 4,68 / 5,00, πάνω από 1.700 πωλήσεις και πληθώρα εξαιρετικών χαρακτηριστικών, το Ultimate Social Deux είναι το πρόσθετο κοινωνικών μέσων που θέλετε να οδηγείτε κοινωνική δραστηριότητα στον ιστότοπό σας. Το Ultimate Social Deux λειτουργεί έξω από το κουτί και παίζει καλά με άλλες προσθήκες WordPress. Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι ότι η προσθήκη είναι εξαιρετικά γρήγορη, πλήρως ανταποκρινόμενη, περιλαμβάνει προσαρμοσμένα χρώματα, αυτόματες ενημερώσεις, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών κ.λπ. Το Ultimate Social Deux κοστίζει μόλις 14 δολάρια.

14. Socialslider Universal Social Sidebar WordPress Plugin

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-socialsider-wpexplorer

Το πρόσθετο SocialSider social media είναι πολύ όμορφο. Με πάνω από εξήντα (60) κοινωνικά εικονίδια, έξι (6) χρωματικά στυλ και κομψή σχεδίαση μεταξύ άλλων μοναδικών χαρακτηριστικών, το SocialSider θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια όμορφη κοινωνική πλευρική γραμμή μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό το πρόσθετο κοινωνικών μέσων του WordPress έχει εξαιρετική βαθμολογία 4,9 / 5,00 και λιανική στα 13 δολάρια, γεγονός που σας προσφέρει επίσης μεγάλη υποστήριξη.

15. ShareIt – Πρόσθετο απόσπασμα περιεχομένου με δυνατότητα κοινοποίησης

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-shareit-wpexplorer

Έχω κάνει τη συνήθεια να επαινέσω τη δημιουργικότητα όποτε τη βλέπω. Ο Έλιοτ επέλεξε μια ιδέα και πρόσθεσε ένα πλεονέκτημα στα κοινόχρηστα αποσπάσματα περιεχομένου με τη μοναδική του προσθήκη, το ShareIt. Η προσθήκη είναι πιο γνωστή για μερικές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως η δυνατότητα κοινής χρήσης σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το Google+, το LinkedIn και το Tumblr, μεταξύ άλλων, πλήρως ανταποκρινόμενη σχεδίαση, πολλαπλές επιλογές ευθυγράμμισης (π.χ. τοποθετήστε τα αποσπάσματα στα αριστερά, προς το δεξιά ή στο κέντρο), ενσωμάτωση στον οπτικό επεξεργαστή WYSIWYG, προσαρμοσμένο CSS, ενσωμάτωση εικονιδίων FontAwesome, εξαιρετική υποστήριξη και πολλά άλλα. Το ShareI έχει εκπληκτική βαθμολογία 4,62 / 5,00 και κοστίζει μόνο 14 δολάρια.

16. Κοινή χρήση Jetpack από το WordPress.com

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-jetpack-sharing-wpexplorer

Πρέπει να έχετε ακούσει για το Jetpack μέχρι τώρα. Αυτή η προσθήκη έρχεται με μια σειρά από εντυπωσιακές ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της Κοινή χρήση, η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε όμορφα κουμπιά κοινής χρήσης στο περιεχόμενό σας. Το Jetpack Sharing υποστηρίζει μερικά κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon και Pinterest μεταξύ άλλων. Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε, να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, η ενότητα Κοινή χρήση Jetpack σάς επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση κοινωνικών κουμπιών για να τα οργανώσετε όπως θα θέλατε. Το Jetpack έχει πάνω από δώδεκα (12) εκατομμύρια λήψεις και βαθμολογία 3,9 / 5,00. Θα λατρέψετε αυτήν την ενότητα κοινής χρήσης αν εκτιμάτε τον απλό και καθαρό σχεδιασμό.

17. Mashshare Social Sharing Button Δωρεάν προσθήκη WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-share-button-mashshare-wpexplorer

Το Mashable.com έχει κοινωνική κοινή χρήση με το μοναδικό σύστημα κοινωνικής κοινής χρήσης που συνοψίζει και εμφανίζει τον συνολικό αριθμό μεριδίων στην κορυφή κάθε ανάρτησης. Button Share Το MashShare σας δίνει την ευκαιρία να αναπαραγάγετε τα κοινωνικά κουμπιά του Mashable στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη δεν φορτώνει εξωτερικά σενάρια και χρησιμοποιεί προσωρινή αποθήκευση που σημαίνει ότι είναι γρήγορη. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλα τα θέματα του WordPress και διαθέτει σύντομη λειτουργικότητα, ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε τα κοινωνικά κουμπιά όπου θέλετε.

18. Δωρεάν προσθήκη WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-προσθήκες-για-wordpress-flare-wpexplorer

Αφού εγγραφείτε για λογαριασμό Filament (εύκολο και δωρεάν), θα μάθετε γρήγορα ότι το Flare διαθέτει πολλές ευέλικτες επιλογές. Για αρχάριους, τα κοινωνικά κουμπιά είναι εύκολο να διαμορφωθούν και να προσαρμοστούν. Επιπλέον. Το Flare έρχεται με μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την κοινωνική εμπειρία που επιθυμείτε. Είστε πραγματικά υπεύθυνοι για το κοινωνικό μάρκετινγκ στον ιστότοπό σας στο WordPress, καθώς το Flare θα κάνει τους ανθρώπους να μοιράζονται το περιεχόμενό σας και να σας ακολουθούν σε χρόνο μηδέν. Αυτό το πρόσθετο είναι κατασκευασμένο με jQuery, υποστηρίζει επίσης μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

19. Social Toolbar Δωρεάν προσθήκη WordPress

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-social-toolbar-wpexplorer

Οργανώστε όλα τα κοινωνικά σας κουμπιά σε μια οπτικά ελκυστική γραμμή εργαλείων χρησιμοποιώντας την απίστευτη προσθήκη Social Toolbar. Με άλλα λόγια, η προσθήκη κοινωνικών μέσων Social Toolbar σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια εύχρηστη γραμμή εργαλείων στην ενότητα υποσέλιδων του ιστότοπού σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων με τη δική σας επιλογή χρωμάτων (π.χ. χρώματα μάρκας). Η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας χωρίς να παρακωλύσετε τους αναγνώστες.

20. Κοινωνική κοινή χρήση από το Danny Free WordPress Plugin

20-φοβερά-κοινωνικά-μέσα-plugins-for-wordpress-social-sharing-by-danny-wpexplorer

Αυτό το πρόσθετο WordPress κοινωνικών μέσων σας προσφέρεται από τον Danny van Kooten, τον τύπο που ανέπτυξε το δημοφιλές πρόσθετο MailChimp WordPress μεταξύ άλλων εξαιρετικών πρόσθετων WordPress. Αυτό το πρόσθετο είναι γρήγορο, ευέλικτο και απλό. Με πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες (15K) λήψεις, μια εξαιρετική βαθμολογία 5.0 / 5.0 και μια σειρά από εκπληκτικές δυνατότητες, το Social Sharing by Danny θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε το παιχνίδι κοινωνικής κοινοποίησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Στη συνέχεια, η προσθήκη λειτουργεί με WordPress 3.5 ή νεότερη και υποστηρίζει πολλές γλώσσες, καθώς και λειτουργικότητα σύντομου κώδικα.

Οι σκέψεις σας για τις προσθήκες WordPress στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τώρα που έχετε είκοσι πιο εκπληκτικά πρόσθετα κοινωνικών μέσων WordPress, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός σας στο WordPress θα πρέπει να έχει χαμηλή απόδοση όσο προχωρά το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Ταυτόχρονα, να θυμάστε ότι η ποιότητα και η αξία θα κάνουν περισσότερους ανθρώπους να μοιράζονται το περιεχόμενό σας. Ποια πρόσθετα WordPress κοινωνικών μέσων χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό σας WordPress; Παρακαλώ μοιραστείτε και συνεισφέρετε σε αυτήν την ανάρτηση μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Τα καλύτερα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me