Πρόσθετα WordPress για την προσθήκη όμορφων εικόνων στον ιστότοπό σας

Το περιεχόμενο είναι King. Είμαι σίγουρος ότι το έχετε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν. Και είναι αλήθεια: το περιεχόμενο είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του παζλ για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου ιστότοπου. Αλλά δεν είναι το μόνο κομμάτι.


Αρχικά, η ύπαρξη ενός όμορφου, καλά σχεδιασμένου ιστότοπου για να υποδεχτεί τους επισκέπτες θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρώτη εντύπωση. Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που τους ενθαρρύνει να παραμείνουν στον ιστότοπο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να διαβάσουν πραγματικά αυτό το εξαιρετικό περιεχόμενο που έχετε περάσει ώρες τελειοποίησης.

Τώρα, είμαι βέβαιος ότι όλοι θέλουμε αυτόν τον οπτικά εκπληκτικό ιστότοπο και πιθανότατα όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις για το τι κάνει έναν ιστότοπο εντυπωσιακό. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε: οι εικόνες κάνουν έναν ιστότοπο να φαίνεται καλό. Και οι τολμηρές, όμορφες, καλά επιλεγμένες εικόνες κάνουν την εμφάνιση ενός ιστότοπου Πραγματικά Καλός. Εάν ένας επισκέπτης φτάσει στον ιστότοπό σας μόνο για να δει ένα μεγάλο τμήμα κειμένου, η πρώτη του σκέψη είναι “Δεν μπορώ να ενοχλήσω να το διαβάσω”. Πριν να έχουν ακόμη χρόνο να δοκιμάσουν το εξαιρετικό περιεχόμενό σας, έχουν ήδη πατήσει το κουμπί επιστροφής και ένας άλλος δυνητικός πελάτης έχει χαθεί.

Σήμερα θέλω να βοηθήσω να ενθαρρύνω τους επισκέπτες σας να παραμείνουν για περισσότερο, εισάγοντας σας σε επτά προσθήκες WordPress για την προσθήκη όμορφων εικόνων στον ιστότοπό σας. Θυμηθείτε: όσο περισσότερο μένουν, τόσο περισσότερο διαβάζουν και τόσο πιθανότερο είναι να μετατραπούν. Έχοντας αυτό κατά νου, αυτές οι προσθήκες είναι απαραίτητες!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Πλέγματα απόκρισης GridFX

Plugin WordPress GridFX Responsive Image Grids

Πληροφορίες & λήψη

Η προσθήκη κομψών γκαλερί εικόνων είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας και να το κάνετε πιο οπτικά ελκυστικό. Ένα από τα αγαπημένα μου πρόσθετα συλλογής εικόνων είναι το GridFX gallery plugin, διαθέσιμο για 17 $.

Χρησιμοποιώντας το GridFX, μπορείτε να προσθέσετε όμορφα, ευαίσθητα πλέγματα εικόνων στις αναρτήσεις σας – υπάρχει επίσης ένα εκπληκτικό πλέγμα στυλ τοιχοποιίας. Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων WordPress στα δίκτυά σας ή να ενσωματώσετε βίντεο, προϊόντα WooCommerce και δημοσιεύσεις / σελίδες WordPress. Υπάρχουν περισσότερες από 80 διαφορετικές επιλογές προσαρμογής για να διαλέξετε, όπως lightboxes, χρώματα και κινούμενα σχέδια τίτλου. Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το χοντρό πλέγμα πλήρους πλάτους, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Στιγμιότυπο οθόνης GridFX πλήρους πλάτους

Εύκολη εικόνες ανελκυστήρα εικόνας

Image Elevator Εύκολες εικόνες για WordPress

Πληροφορίες & λήψη

Το WordPress διευκόλυνε ανέκαθεν την προσθήκη εικόνων στο περιεχόμενό σας – είναι τόσο απλό όσο η μεταφορά και απόθεση μιας εικόνας στη συλλογή πολυμέσων του WordPress για να την ανεβάσετε και στη συνέχεια κάνοντας κλικ για να την εισαγάγετε σε μια ανάρτηση. Ωστόσο, το Image Elevator Plugin κάνει αυτή τη διαδικασία ακόμη πιο αποτελεσματική!

Το Image Elevator σάς επιτρέπει να επικολλάτε εικόνες απευθείας στον επεξεργαστή WordPress – δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε τη συλλογή πολυμέσων. Αυτή η λειτουργικότητα επεκτείνεται επίσης σε στιγμιότυπα οθόνης που τραβάτε τον εαυτό σας: απλώς πατήστε Εκτύπωση οθόνης και μπορείτε να επικολλήσετε απευθείας στον επεξεργαστή. Προσωπικά, θεωρώ ότι η περικοπή των εικόνων είναι η μεγαλύτερη ενόχληση όλων, και το Image Elevator λύνει το πρόβλημα τέλεια. Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισημάνετε το τμήμα της εικόνας που θέλετε, κάντε κλικ για να την αντιγράψετε και μετά μπορείτε να την επικολλήσετε στον επεξεργαστή. Χωρίς ανάγκη περικοπής με μη αυτόματο τρόπο, αυτό το πρόσθετο είναι εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο.

Στιγμιότυπο οθόνης ανελκυστήρα εικόνας

Κουμπί σχεδίασης Canva

Canva Design Button Δωρεάν προσθήκη WordPress

Οι επιλεγμένες εικόνες της ανάρτησής σας είναι ένα από τα στοιχεία που εμφανίζονται πιο συχνά στον ιστότοπό σας – τελικά, εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του ιστολογίου σας και εμφανίζονται συχνά στην κορυφή των αναρτήσεων. Εάν μπορείτε να κάνετε τις επιλεγμένες εικόνες σας πιο ελκυστικές, θα λάβετε περισσότερα κλικ στο περιεχόμενό σας. Απλό, σωστό?

Προσωπικά, είμαι οπαδός της προσθήκης Freemium Canva Design Button για τη δημιουργία επιλεγμένων εικόνων – εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε επιλεγμένες εικόνες απευθείας από το Ιστοσελίδα Canva. Χρησιμοποιώντας τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, το Canva σάς επιτρέπει να επικαλύψετε μια ποικιλία φωτογραφιών, γραμματοσειρών και γραφικών για να δημιουργήσετε όμορφες, επώνυμες εικόνες. Για παράδειγμα του τύπου εικόνας που μπορεί να παράγει η Canva, δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Παράδειγμα Canva

Η Canva διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες αποθεμάτων και πολλά γραφικά στοιχεία. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν, αλλά τα περισσότερα έχουν συνημμένη μια λογική τιμή. Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία της πολυεπίπεδης εικόνας σας, απλώς πληρώστε για τα premium στοιχεία που έχετε χρησιμοποιήσει και, στη συνέχεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας.

Aesop Story Engine

Δωρεάν μηχανή προσθήκης Aesop Story Engine

Αν θέλετε μια υπέροχη, δωρεάν προσθήκη για να κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται υπέροχο, προτείνω τη μαζικά υποτιμημένη Aesop Story Engine. Η προσθήκη είναι ουσιαστικά μια σειρά διαφορετικών «ενοτήτων» για τη δημοσίευση ελκυστικού περιεχομένου μεγάλης διάρκειας. Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες εστιάζονται στην οργάνωση του περιεχομένου σας, για παράδειγμα χρονοδιαγράμματα και επικεφαλίδες κεφαλαίων. Ωστόσο, το Aesop Story Engine μπορεί επίσης να κάνει πολλά ωραία πράγματα για τις εικόνες σας.

Για αρχή, μπορείτε να προσθέσετε όμορφες εικόνες πλήρους σελίδας στην κορυφή μιας ανάρτησης. Αυτή είναι μια δυνατότητα που υποστηρίζεται από ορισμένα θέματα WordPress, αλλά αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όποιον θέλει να το προσθέσει στον ιστότοπό του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να προσθέσετε απλές γκαλερί εικόνων στην εικόνα σας ή εικόνες πλήρους πλάτους στο περιεχόμενό σας – μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα εφέ παράλλαξης με τις εικόνες πλήρους πλάτους σας, οι οποίες φαίνονται εντυπωσιακές.

Αν θέλετε να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε υπέροχο, εντυπωσιακό στιλ, το Aesop Story Engine θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Allground: Φόντο πλήρους οθόνης

Allground: Φόντο πλήρους οθόνης για WordPress

Πληροφορίες & λήψη

Απομακρύνεται από την τοποθέτηση όμορφων εικόνων στα πλαίσια το περιεχόμενό σας, το Allground Fullscreen Background θα σας βοηθήσει να προσθέσετε ένα όμορφο στοιχείο σχεδίασης σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Το Allground σας επιτρέπει να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες πλήρους οθόνης, οι οποίες στη συνέχεια εμφανίζονται ως φόντο για τον ιστότοπό σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ελκυστική πρώτη εντύπωση για τους επισκέπτες. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε βίντεο YouTube ή να εμφανίσετε βίντεο που φιλοξενούνται αυτόματα ως φόντο.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το φόντο σας να εμφανίζεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο ή να το ρυθμίσετε ώστε να εμφανίζεται σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση / σελίδα. Το φόντο δεν είναι σταθερό και μπορείτε να διαμορφώσετε μια σειρά εικόνων για περιστροφή κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

WP Smush.it

WP Smush.it Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Χωρίς αμφιβολία το λιγότερο λαμπερό πρόσθετο που εμφανίζεται στη λίστα σήμερα, αλλά πιθανώς ένα από τα πιο σημαντικά. Η βελτιστοποίηση εικόνων WP Smush.it σάς επιτρέπει να διατηρείτε τον ιστότοπό σας WordPress γρήγορα σε λειτουργία, συμπυκνώνοντας τις εικόνες σας σε μικρότερα μεγέθη αρχείων χωρίς απώλεια ποιότητας. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, η ταχύτητα του ιστότοπου είναι ένα στοιχείο του αλγορίθμου κατάταξης της Google, οπότε οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης θα μπορούσε να σας δει να ανεβείτε στα SERP.

Το WP Smush.it συμπιέζει το μέγεθος του αρχείου μιας εικόνας αφαιρώντας τα περιττά μεταδεδομένα – μια μορφή συμπίεσης χωρίς απώλειες. Μπορείτε να ρυθμίσετε την προσθήκη σε αυτόματη “σύνθλιψη” νέων εικόνων καθώς μεταφορτώνονται στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας ή μπορείτε να επιστρέψετε και να συμπιέσετε τα υπάρχοντα αρχεία. Εάν θέλετε μια premium έκδοση του πρόσθετου Smush.it, η WPMU έχει κυκλοφορήσει το WP Smush PRO.

Γκαλερί Final Tiles Grid

Final Tiles Grid Gallery για WordPress

Πληροφορίες & λήψη

Το τελικό πρόσθετο στη σημερινή λίστα είναι το Final Tiles Grid Gallery. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργείτε απλές, κομψές, ανταποκρινόμενες γκαλερί πλέγματος για τον ιστότοπό σας.

Το αγαπημένο μου στυλ γκαλερί που υποστηρίζεται από το Final Tiles είναι το όμορφο «έξυπνο» πλέγμα. Τα έξυπνα πλέγματα σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε πλέγματα χωρίς τον περιορισμό των στηλών και των σειρών – οι εικόνες που επιλέγετε απλά τοποθετούνται μαζί, δημιουργώντας όμορφες, ξεχωριστές γκαλερί. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για να το δείτε σε δράση.

Στιγμιότυπο τελικών πλακιδίων

Πέρα από αυτό, η προσθήκη υποστηρίζει επίσης την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων με ένα κλικ, πέντε στυλ lightbox και εφέ αιωρήματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υπότιτλους σε κάθε εικόνα και οι επισκέπτες μπορούν να ταξινομήσουν και να φιλτράρουν τις γκαλερί σας. Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη, το Final Tiles υποστηρίζει εκπληκτικά κινούμενα σχέδια CSS3, για να κάνει τις γκαλερί σας ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Σύνδεσμοι εικόνας

Σύνδεσμοι εικόνας

Το ImageLinks είναι ένα premium plugin WordPress που προσφέρει διαδραστική λύση για τον ιστότοπό σας. Οι πληροφορίες χάρτη είναι προσβάσιμες σε όλους όσους επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή τις δυνατότητές τους. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε γραφήματα, χάρτες, φωτογραφία ειδήσεων, σελίδες μάρκετινγκ προϊόντων και ηλεκτρονικού εμπορίου, καταλόγους προϊόντων με δυνατότητα αγοράς και αμέτρητα άλλα πράγματα. Τραβήξτε οποιαδήποτε εικόνα, τοποθετήστε hotspots, συνδέστε αναδυόμενες επεξηγήσεις εργαλείων με περιεχόμενο εμπλουτισμένων μέσων και δημοσιεύστε τον στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη έρχεται με τη δική της δυνατότητα πλούσιας εφαρμογής drag & drop web, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσει τον εκπληκτικό διαδραστικό χάρτη εικόνας του και να τις ενσωματώσει αμέσως σε έναν ιστότοπο.

Υποστηρίζει επίσης το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου wordpress για αναδυόμενες συμβουλές εργαλείων που σας επιτρέπει να προσθέσετε πλούσιο περιεχόμενο στις συμβουλές εργαλείων του διαδραστικού χάρτη εικόνας σας. Προσθέστε κείμενο με στυλ, περιεχόμενο πολυμέσων, περιεχόμενο ενσωμάτωσης από youtube, vimeo, soundcloud και από άλλες υπηρεσίες ιστού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις wordpress από τις εγκατεστημένες προσθήκες σας. Η προσθήκη θα έχει εξαιρετική κλίμακα σε κάθε είδος συσκευής, λειτουργεί εξαιρετικά και στις οθόνες αφής.

Επιλέξτε ένα από τα τρία προκαθορισμένα θέματα ή χρησιμοποιήστε το δικό σας. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το τρέχον θέμα με προσαρμοσμένους κανόνες css ή να δημιουργήσουμε ένα νέο, να τρέξουμε τον δικό σας κώδικα JavaScript όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε ένα hotspot ή ενεργοποιεί μια άλλη ενέργεια για να κάνει κάτι ιδιαίτερο στην ιστοσελίδα σας. Πήγαινε καρύδια, είσαι ευπρόσδεκτος.


Η προσθήκη εκπληκτικών εικόνων στον ιστότοπό σας δημιουργεί μια σταθερή πρώτη εντύπωση που κρατά τους επισκέπτες σας στον ιστότοπο για περισσότερο. Όσο περισσότερο μένουν, τόσο περισσότερο διαβάζουν και τόσο πιο πιθανό είναι να γίνουν πιστοί θαυμαστές – και το να έχεις πιστό κοινό είναι θεμελιώδες σημαντικό όταν προσπαθείς να χτίσεις μια βιώσιμη μάρκα και μια υγιή κατώτατη γραμμή.

Εάν θέλετε να προσθέσετε όμορφες εικόνες στον ιστότοπό σας, όλα αυτά τα πρόσθετα θα σας βοηθήσουν. Η συμβουλή μου: ρίξτε μια ματιά σε τι μπορεί να κάνει ο καθένας και σκεφτείτε πώς μπορεί να ταιριάζει η λειτουργικότητα της προσθήκης με το περιεχόμενό σας και τον ιστότοπο που δημιουργείτε. Εάν νομίζετε ότι θα είναι καλός αγώνας, δοκιμάστε το – απλά φροντίστε να παρακολουθήσετε το δικό σας Ποσοστό αναπήδησης και ώρα στον ιστότοπο μετρήσεις πριν και μετά την εγκατάσταση της προσθήκης για να δείτε πώς ανταποκρίνεται το κοινό σας στις επιπλέον εικόνες!

Ποια είναι η αγαπημένη σας προσθήκη WordPress για την προσθήκη εικόνων; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me