Χρήσιμα δωρεάν πρόσθετα για να επιταχύνετε το WordPress

Οι χρήστες του Διαδικτύου σήμερα είναι μια ανυπόμονη δέσμη. Φαινομενικά μικρές καθυστερήσεις χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντικές και έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην εμπειρία χρήστη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, με εκτιμώμενο ποσοστό εγκατάλειψης 40% που συνοδεύει μόνο καθυστέρηση τριών δευτερολέπτων.


Με άλλα λόγια: ένας αργός ιστότοπος θα σκοτώσει την κατώτατη γραμμή σας. Οι άνθρωποι απλά δεν θέλουν να περιμένουν και θα κάνουν κλικ μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Με εκατοντάδες άλλους ιστότοπους με ένα μόνο κλικ στο ποντίκι, πρέπει πραγματικά να τραβήξετε την προσοχή ενός χρήστη – πρέπει να περιμένετε να φορτώσει ο ιστότοπός σας, επιτυγχάνει ακριβώς το αντίθετο. Έχοντας αυτό κατά νου, η ύπαρξη ενός γρήγορου και αποτελεσματικού ιστότοπου αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία στο σημερινό ανταγωνιστικό διαδικτυακό περιβάλλον.

Εάν η ταχύτητα του ιστότοπου είναι κάτι με το οποίο έχετε αγωνιστεί, υπάρχουν πολλά δωρεάν πρόσθετα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε τα πράγματα – Pingdom είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δοκιμή του τρέχοντος χρόνου φόρτωσης για να λάβετε μια βασική γραμμή Τώρα, οι προσθήκες είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του παζλ όσον αφορά την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή σας: έναν καλύτερο οικοδεσπότη, ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και ένα λιγότερο φουσκωμένο θέμα για αρχάριους. Ωστόσο, οι προσθήκες WordPress είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Εδώ, διάλεξα έξι δωρεάν πρόσθετα, με το καθένα να εκτελεί διαφορετική λειτουργία.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Plugin Caching: W3 Total Cache

Συνολική προσωρινή μνήμη W3

Που εμπίπτει σταθερά στην κατηγορία γρήγορες νίκες, ένα πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης είναι απαραίτητο. ο Πρόσθετο W3 Total Cache είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης, και επίσης ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα. Ένα πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης είναι απαραίτητο για όλους τους webmaster και ένα πρόσθετο όπως το W3 Total Cache θα είναι πολύ αποτελεσματικό στη βελτίωση του χρόνου φόρτωσης. Οι προγραμματιστές του υπόσχονται τουλάχιστον 10 φορές βελτίωση στη συνολική απόδοση του ιστότοπου, κάτι που είναι μια πολύ τολμηρή αξίωση! Ακόμα καλύτερα, έχουμε τον δικό μας Οδηγό W3 Total Cache Plugin, τον οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε για να λάβετε τη ρύθμιση της προσωρινής αποθήκευσης yoru.

Ένα πρόσθετο Caching λειτουργεί αποθηκεύοντας ένα στατικός έκδοση του ιστότοπού σας στο διακομιστή. Οι εικόνες, το CSS και η JavaScript στον ιστότοπό σας είναι εξαιρετικά απαιτητικές για φόρτωση και δεν έχει νόημα να τις φορτώνετε από το μηδέν κάθε φορά, ειδικά για έναν ιστότοπο που σπάνια αλλάζει. Με την προσθήκη caching εγκατεστημένη, κάθε φορά που λαμβάνετε έναν επισκέπτη εμφανίζεται η αποθηκευμένη στατική έκδοση του ιστότοπού σας, που σημαίνει ότι η βαριά ανύψωση γίνεται μόνο μία φορά. Αυτό εξοικονομεί πολλούς πόρους και επιταχύνει τον ιστότοπό σας.

Ο κύριος ανταγωνιστής του W3 είναι ο Πρόσθετο WP Super Cache, το οποίο προτιμούν ορισμένοι χρήστες λόγω του ότι είναι ελαφρώς πιο φιλικό προς το χρήστη (έχουμε έναν οδηγό για το WP Super Cache επίσης εάν αυτό το πρόσθετο είναι περισσότερο το στυλ σας).

Πρόσθετο μεγέθους εικόνας: WP Smush.it

WP Smush.it

Η εξασφάλιση της σωστής βελτιστοποίησης των εικόνων σας είναι ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε λίγο από αυτόν τον ζωτικό χρόνο φόρτωσης. Εάν οι εικόνες σας είναι πολύ μεγάλες, όχι μόνο φέρουν κάποιο περιττό μέγεθος αρχείου (το οποίο πρέπει ακόμα να ληφθεί), αλλά ο διακομιστής σας πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσει επιπλέον πόρους για να προσαρμόσει τον τρόπο εμφάνισης της εικόνας – είναι περιττό απόβλητο.

Το WordPress διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, επιτρέποντάς σας να περικόψετε κάθε εικόνα στο επιθυμητό σας μέγεθος, αλλά το φυσικό μέγεθος αρχείου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Η συμπίεση των εικόνων σας είναι μια λύση και υπάρχουν πολλές δωρεάν διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως kraken.io. Ωστόσο, εάν θέλετε έναν πιο γρήγορο τρόπο να το κάνετε αυτό, η προσθήκη WP Smush.it συμπιέζει αυτόματα κάθε εικόνα που ανεβάζετε.

ο Πρόσθετο Smush.it λειτουργεί απομακρύνοντας όλα τα μεταδεδομένα από JPEG, καθώς και αφαιρώντας αχρησιμοποίητα χρώματα από ευρετηριασμένες εικόνες. Το αποτέλεσμα: μικρότερο μέγεθος αρχείου, γρηγορότερος χρόνος φόρτωσης και χωρίς αισθητή απώλεια ποιότητας εικόνας. Εάν θέλετε να δείτε μερικές επιπλέον επιλογές προσθηκών, ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές βελτιστοποίησης εικόνας.

Πρόσθετο βάσης δεδομένων: WP-Optimize

WP-Βελτιστοποίηση

Κάθε ανάρτηση, σελίδα και σχόλιο αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του WordPress – συμπεριλαμβανομένων όλων των αναθεωρήσεων που κάνετε. Τώρα, κάθε φορά που ένας χρήστης θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε μία από τις αναρτήσεις σας, πρέπει να ανακτηθεί από αυτήν τη βάση δεδομένων. Περιττό να πούμε, όσο περισσότερα σκουπίδια κάθονται εκεί, τόσο περισσότερο ο ιστότοπός σας μπλοκάρεται. Με κάθε αναθεώρηση και αυτόματη εξοικονόμηση καταλαμβάνουν χώρο εκεί, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις ταχύτητας που πρέπει να γίνουν βελτιστοποιώντας τη βάση δεδομένων σας.

Η προτιμώμενη προσθήκη μου για την εργασία είναι η Πρόσθετο WP-Optimize. Αυτή η προσθήκη βοηθά στην αποσυμπίεση της βάσης δεδομένων σας με διάφορους τρόπους. Για να ξεκινήσετε, η προσθήκη διευκολύνει την κατάργηση αυτών των υπερβολικών αναθεωρήσεων ανάρτησης που δεν χρειάζεστε πια – εάν, όπως εγώ, κάνετε πολλές αναθεωρήσεις ανά ανάρτηση, αυτό μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χώρο. Σας επιτρέπει επίσης να αφαιρέσετε γρήγορα τυχόν ανεπιθύμητα σχόλια που βρίσκονται στην ουρά, τα οποία μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν χειροκίνητα. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι απλοποιεί τη διαδικασία διαγραφής πραγματικά ανεπιθύμητου περιεχομένου, και όχι απλώς την αποθήκευσή του ως κάδου απορριμμάτων. Αν θέλετε να μάθετε πόσο αποτελεσματική θα μπορούσε να είναι αυτή η προσθήκη, μπορεί να σας πει το τρέχον μέγεθος της βάσης δεδομένων σας και να δείξετε πόση βελτιστοποίηση χώρου μπορεί να εξοικονομήσει.

Plugin Lazy Load: BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

Τώρα, η προεπιλεγμένη διαδικασία φόρτωσης μιας ιστοσελίδας WordPress είναι η φόρτωση όλων ταυτόχρονα. Εάν έχετε πολλές εικόνες, ζητώντας από τον διακομιστή σας να κάνει όλη τη βαριά ανύψωση εκ των προτέρων μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης.

ο Πρόσθετο BJ Lazy Load βελτιώνει την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας αυτό που είναι γνωστό ως τεμπέλης φόρτωση. Όταν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί αργή φόρτωση, δίνει προτεραιότητα σε όλο το περιεχόμενο στο επάνω μέρος – με άλλα λόγια, το περιεχόμενο που θα δουν οι χρήστες σας πρώτα. Αντί να φορτώνει κάθε εικόνα για να ξεκινήσει, η προσθήκη χρησιμοποιεί τα σύμβολα κράτησης θέσης. Οι εικόνες φορτώνονται μόνο καθώς πρόκειται να γίνουν ορατές στο πρόγραμμα περιήγησης ενός χρήστη.

Lazy Load Social Media Plugin: Digg Digg

Digg Digg

Προφανώς, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη σημασία της ανάπτυξης του αναγνωστικού μας μέσου μέσω των κοινωνικών μέσων, αλλά τα πρόσθετα κοινωνικών μέσων μπορεί να είναι από τα πιο αργά για φόρτωση – μετά από όλα, για κάθε κουμπί που συμπεριλαμβάνετε ζητάτε από τον διακομιστή σας να εκτελέσει ένα επιπλέον ερώτημα HTTP. Εάν έχετε τέσσερα κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης στην κορυφή, στο κάτω μέρος και σε μια κυμαινόμενη πλευρική γραμμή σε κάθε ανάρτηση, αυτά είναι δώδεκα επιπλέον ερωτήματα που ζητάτε – αυτό συμβάλλει σημαντικά στην επιβράδυνση των χρόνων φόρτωσης.

ο Πρόσθετο Digg Digg social χρησιμοποιεί τεμπέλης φόρτωση για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα. Εμφανίζει απλώς ένα σύμβολο κράτησης θέσης κοινωνικών κουμπιών. Αυτό δεν απαιτεί επιπλέον ερωτήματα από τον διακομιστή σας και οι χρήστες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν. Μόνο όταν ένας επισκέπτης αιωρείται πάνω από τα κοινωνικά κουμπιά φορτώνει και αυτό βοηθά στον αρχικό χρόνο φόρτωσης για κάθε σελίδα.

Για την οργάνωση προσθηκών: Plugin Organizer

Διοργανωτής προσθηκών

Ο αργός χρόνος φόρτωσης αποδίδεται συχνά στο ότι έχετε πάρα πολλά πρόσθετα. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις εμείς χρειάζομαι αυτά τα πρόσθετα, οπότε η κατάργησή τους δεν είναι επιλογή. Ίσως μια καλύτερη ερώτηση δεν είναι αν χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο πρόσθετο, αλλά εάν το χρειάζεστε σε κάθε σελίδα. Για παράδειγμα, εκτός από τη σελίδα επαφής σας, χρειάζεστε πραγματικά φόρτωση φόρμας επικοινωνίας 7 κάθε φορά που ένας χρήστης θέλει να διαβάσει μια ανάρτηση ιστολογίου; Πιθανώς όχι.

Τώρα, από προεπιλογή το WordPress φορτώνει κάθε ενεργοποιημένη προσθήκη για κάθε σελίδα, είτε το χρησιμοποιείτε σε αυτήν τη σελίδα είτε όχι. Χρησιμοποιώντας το Προσθήκη Plugin Organizer, μπορείτε να παρακάμψετε την προεπιλεγμένη ώθηση του WordPress για φόρτωση κάθε προσθήκης και να του πείτε ποια πρόσθετα θέλετε να φορτώσετε σε κάθε σελίδα. Αυτό γίνεται μέσω ενός απλού συστήματος ελέγχου. Φορτώνοντας μόνο τα πρόσθετα που χρειάζεστε απολύτως, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το χρόνο φόρτωσης.

Ένα άλλο τακτοποιημένο χαρακτηριστικό αυτού του πρόσθετου είναι η δυνατότητα να δοθεί προτεραιότητα στη σειρά φόρτωσης των προσθηκών, προσθέτοντας μια λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης στο Εγκατεστημένα πρόσθετα ενότητα του ταμπλό σας. Για παράδειγμα, η ενότητα σχολίων είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που θα δει ο χρήστης, οπότε είναι λογικό να φορτώσετε αυτό το τελευταίο, σωστά; Αυτό μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη κάνοντας τη σελίδα πιο γρήγορη χρήση. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να ομαδοποιείτε σχετικές προσθήκες για να απλοποιήσετε το έργο της οργάνωσής τους επίσης.

Τελικές σκέψεις

Με την εγκατάσταση αυτών των προσθηκών μπορείτε να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Όσο πιο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας, τόσο καλύτερο είναι για τους χρήστες σας, είναι τόσο απλό. Ένας χαρούμενος χρήστης είναι πιο πιθανό να κολλήσει για να απολαύσει το περιεχόμενό σας, και τελικά αυτό μπορεί να ενισχύσει τις συνδρομές, τις κοινωνικές κοινοποιήσεις και τις μετατροπές σας. Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου είναι πραγματικά ότι σπουδαίος! Εάν θέλετε να προτείνετε ένα άλλο πρόσθετο που βοήθησε στη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης στον ιστότοπό σας, επικοινωνήστε με την παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map