Πώς να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε πολλές γλώσσες

Πώς να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε πολλές γλώσσες

Ποτέ δεν ξέρεις για ποιον μπορεί να σχεδιάζεις, και σε κάποιο σημείο εσείς ή ένας πελάτης θα χρειαστείτε έναν ιστότοπο WordPress μεταφρασμένο. Αλλά πώς μεταφράζετε το WordPress; Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών προσθηκών WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε τη διαδικασία μετάφρασης. Αλλά ανεξάρτητα από το ποιο θα διαλέξετε, καθένα από τα ακόλουθα πρόσθετα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις μεταφράσεις σας σε μια δυσκολία. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση. Ας πάμε μετάφραση του WordPress!


Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Weglot Translate Δωρεάν προσθήκη WordPress

Μεταφράστε το WordPress με το Weglot

Το επόμενο πρόσθετο που πρέπει να ρίξετε μια ματιά είναι το Weglot Translate – μια δωρεάν προσθήκη για μετάφραση του WordPress σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Η προσθήκη είναι εντελώς δωρεάν για μικρούς ιστότοπους με μία μόνο μετάφραση, αλλά μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί για να ξεκλειδώσετε πλήρεις δυνατότητες μετάφρασης.

Εάν κάνετε αναβάθμιση σε Πριμοδότηση Weglot είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή θέματα και προσθήκες, περιλαμβάνει 60+ ενσωματωμένες μεταφραστικές γλώσσες, διαθέτει ένα προσαρμόσιμο κουμπί εναλλαγής γλώσσας και πολλά άλλα. Η προσθήκη σάς παρέχει ακόμη και εύκολη πρόσβαση σε προτεινόμενους επαγγελματίες μεταφραστές που είναι διαθέσιμοι προς ενοικίαση (μια πολύ πολύτιμη επένδυση αν μας ρωτήσετε).

Το καλύτερο μέρος του Weglot είναι η ευκολία χρήσης. Εγκαθιστάτε κυριολεκτικά την προσθήκη, διαμορφώνετε μια χούφτα ρυθμίσεων (η πρωτότυπη γλώσσα και οι γλώσσες προορισμού είναι οι πιο σημαντικές) και η προσθήκη κάνει τη μετάφραση για εσάς. Εάν συναντήσετε μεταφράσεις που δεν λειτουργούν αρκετά για τον ιστότοπό σας, χρησιμοποιήστε τον γρήγορο σύνδεσμο στον πίνακα ελέγχου προσθηκών για να επεξεργαστείτε τη μετάφρασή σας. Αυτό σας μεταφέρει στο λογαριασμό σας στο Weglot, όπου μπορείτε να εισαγάγετε το “πρόγραμμα επεξεργασίας περιβάλλοντος” για να κάνετε ζωντανές αλλαγές στον ιστότοπό σας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση για να μεταφράσετε το WordPress – απλώς δοκιμάστε το!

TranslatePress Πολύγλωσσο πρόσθετο WordPress

TranslatePress Πολύγλωσσο πρόσθετο WordPress

Το δωρεάν πολύγλωσσο πρόγραμμα μετάφρασης TranslatePress είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress πολύγλωσσο. Μετά την εγκατάσταση της προσθήκης θα πρέπει να δείτε μια νέα καρτέλα Ρυθμίσεις για το TranslatePress. Από εδώ μπορείτε να ορίσετε μια προεπιλεγμένη γλώσσα καθώς και να μορφοποιήσετε επιπλέον μεταφράσεις. Εδώ μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην προαιρετική λειτουργία Μετάφρασης Google, η οποία θα δημιουργήσει μια αυτόματη μετάφραση για τον ιστότοπό σας σε μια δεδομένη γλώσσα.

Για μη αυτόματες μεταφράσεις, αυτό το δωρεάν πρόσθετο WordPress περιλαμβάνει μια εύκολη και διαισθητική διεπαφή μετάφρασης. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή «Μετάφραση σελίδας» στη γραμμή διαχειριστή όταν συνδεθείτε και περιηγηθείτε στον ιστότοπό σας. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το εργαλείο προσαρμογής WordPress, θα πρέπει να ξεκινήσετε εύκολα με το πρόγραμμα επεξεργασίας του TranslatePress. Απλώς δείξτε και κάντε κλικ για να ξεκινήσετε τη μετάφραση διαφόρων ενοτήτων στη σελίδα σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα πλαίσια κειμένου για να δημιουργήσετε τις πολύγλωσσες μεταφράσεις σας (σημείωση: τα διαθέσιμα πλαίσια γλώσσας καθορίζονται από τις γλώσσες που ορίζετε στις ρυθμίσεις του TranslatePress).

Για περισσότερες δυνατότητες, αναβαθμίστε σε ένα Μετάφραση Τύπου Προσωπικό, επιχειρηματικό ή προγραμματιστικό πρόγραμμα. Αυτό προσθέτει ισχυρές δυνατότητες για πρόσθετες γλώσσες, μεταφράσεις SEO (πλακίδιο σελίδας, περιγραφή meta, διεύθυνση URL, alt image, κ.λπ.), άδεια ρόλου χρήστη προσαρμοσμένου μεταφραστή, δυνατότητα προεπισκόπησης μεταφρασμένων σελίδων ως οποιονδήποτε ρόλο χρήστη, πλοήγηση ιστότοπου προσαρμοσμένης γλώσσας και αυτοματοποιημένη γλώσσα χρήστη ανίχνευση. Εάν χρησιμοποιείτε ένα απλό ιστολόγιο, η δωρεάν έκδοση θα πρέπει να είναι μια χαρά. Ωστόσο, για επιχειρήσεις και bloggers με έμφαση στην αναβάθμιση SEO σε premium είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

WPML.org Premium Μετάφραση Πρόσθετο για WordPress

Μετάφραση του WordPress με WPML

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το WPML.org είναι ένα από τα κορυφαία πρόσθετα μετάφρασης του WordPress. Ρίξτε μια ματιά στα κορυφαία σε πωλήσεις θέματα WordPress και προγραμματιστές σε όλο τον ιστό. Θα παρατηρήσετε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν να δημιουργήσουν θέματα συμβατά με το WPML.org συγκεκριμένα. Γιατί; Επειδή το WPML.org είναι μια ισχυρή προσθήκη WordPress μετάφρασης με 40 ενσωματωμένες γλώσσες, επιλογές για προσαρμοσμένες παραλλαγές γλώσσας, συμβατότητα με εγκαταστάσεις ενός ή πολλών ιστότοπων και εξαιρετική υποστήριξη. Με τον οδηγό γρήγορης εγκατάστασης μπορείτε να ξεκινήσετε τη μετάφραση ιστότοπων WordPress σε λίγα λεπτά. Απλώς χρησιμοποιήστε μία από τις γλώσσες που περιλαμβάνονται, χωρίς να απαιτείται κωδικοποίηση από την πλευρά σας. Και μόλις ολοκληρώσετε μια μετάφραση, απλώς προσθέστε ένα αναπτυσσόμενο μενού για τις επιλογές γλώσσας στο μενού πλοήγησης του ιστότοπού σας.

Οι τιμές ξεκινούν από 29 $ και ανεβαίνουν από εκεί ανάλογα με τις μεταφραστικές σας ανάγκες. Ενώ υπάρχουν δωρεάν πρόσθετα μετάφρασης, το WPML.org είναι ένα ποιοτικό προϊόν με αξιοπρεπή υποστήριξη. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε αν η προσθήκη λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του θέματος ή του WordPress. Ενημερώνουν συνεχώς για να διασφαλίσουν ότι η προσθήκη τους λειτουργεί για εσάς και τους αναγνώστες σας.

Πρόσθετο δωρεάν Polylang WordPress

Μετάφραση WordPress με Polylang

Το Polylang είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν μεταφράζετε χειροκίνητα τον ιστότοπό σας WordPress σε περισσότερες από μία γλώσσες. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο WordPress περιλαμβάνει υποστήριξη για περισσότερες από 50 γλώσσες. Είναι πολύ πιθανό ότι η γλώσσα που χρειάζεστε περιλαμβάνεται ως προεπιλογή. Ωστόσο, υπάρχει υποστήριξη για προσαρμοσμένες γλώσσες εάν δεν βρείτε τη δική σας. Το Polylang λειτουργεί επιτρέποντάς σας να ορίσετε μια γλώσσα για κάθε ανάρτηση ή σελίδα καθώς τις προσθέτετε. Αυτό παίρνει το δύσκολο μέρος από την προσπάθεια να διαχωριστούν οι μεταφρασμένες δημοσιεύσεις σας.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του δωρεάν πρόσθετου είναι ότι κατά την εγκατάσταση σας δίνει την επιλογή να ρυθμίσετε αυτόματα όλο το περιεχόμενό σας σε μια προεπιλεγμένη γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψετε σε παλιές αναρτήσεις για να ορίσετε τη σελίδα γλώσσας ανά σελίδα. Υποστηρίζει επίσης μια επιλογή για την ανίχνευση της γλώσσας του προγράμματος περιήγησης ενός χρήστη και τη χρήση αυτής της γλώσσας αυτόματα για τη μετάφραση σελίδων WordPress στον ιστότοπό σας (εάν πρόκειται για μετάφραση που διαθέτετε).

Πολύγλωσσο Τύπο Δωρεάν WordPress Plugin

Μετάφραση WordPress με πολύγλωσσο τύπο

Το Multilingual Press λειτουργεί με την εγκατάσταση πολλαπλών ιστότοπων του WordPress για τη σύνδεση των μεταφράσεων του ιστότοπού σας (μία γλώσσα ανά ιστότοπο). Η προσθήκη διαθέτει 174 γλώσσες ενσωματωμένες στον διαχειριστή γλωσσών και υποστηρίζει και απεριόριστο αριθμό ιστότοπων – ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε και να συνδέσετε όσες μεταφράσεις χρειάζεστε. Αυτό είναι ιδανικό για SEO, καθώς διατηρεί τις γλώσσες σας σε ξεχωριστές αναρτήσεις και σελίδες, και αν αποφασίσετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό μεταφραστικό πρόσθετο, το περιεχόμενό σας παραμένει σε τακτική (ακόμα και μετά την απενεργοποίηση ή τη διαγραφή του Πολυγλωσσικού Τύπου). Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε το widget μεταφράσεων σε οποιαδήποτε περιοχή έτοιμη για widget, ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να πλοηγούνται γρήγορα μεταξύ μεταφράσεων.

Το Multilingual Press είναι μια εξαιρετική δωρεάν επιλογή για την προσθήκη μεταφράσεων στον ιστότοπό σας WordPress μέσω του multisite. Επιπλέον, αν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερες επιλογές, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro για 75 $. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη για προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων, αυτόματες ανακατευθύνσεις γλώσσας, γρήγορους συνδέσμους και πολλά άλλα που διευκολύνουν τη μετάφραση αναρτήσεων, σελίδων WordPress, ακόμη και προϊόντων WooCommerce.

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε επιλογές γλώσσας στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτή η προσθήκη προσθέτει ένα καθαρό και απλό αναπτυσσόμενο μενού επιλογής γλώσσας στον ιστότοπό σας.

Όταν έχετε έναν δημοφιλή ιστότοπο, πρέπει να εξυπηρετήσετε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Με το Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin μπορείτε να δώσετε στους επισκέπτες την επιλογή να επιλέξουν από περισσότερες από 100 γλώσσες. Το αναπτυσσόμενο μενού είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να θυμάται τις προτιμήσεις γλώσσας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την προσθήκη ώστε να μεταφράζει όλο ή μέρος του περιεχομένου σας. Μεταφράστε τα πάντα ή επιλέξτε / εξαιρέστε σελίδες, δημοσιεύσεις ή κατηγορίες. Από σένα εξαρτάται. Με 90 προσαρμόσιμες ρυθμίσεις, αυτό το πρόσθετο είναι σίγουρο ότι θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιήστε 90 προσαρμόσιμες ρυθμίσεις, σημαίες γλώσσας ή / και ονόματα, προηγμένα εργαλεία εντοπισμού θέσεων, προτιμήσεις γλώσσας χρήστη και άλλα για να δημιουργήσετε τα αναπτυσσόμενα μενού σας. Το Ajax Translator Revolution Dropdown ενσωματώνεται ακόμη και στον κύριο διαχειριστή του WordPress και προσθέτει πίνακες με καρτέλες για να διευκολύνει τη διαχείριση.

Μεταφράστε το WordPress με το GTranslate

Μεταφράστε το WordPress με το GTranslate

Το GTranslate είναι ένα πολύγλωσσο WordPress που κάνει τον ιστότοπό σας πολύγλωσσο χρησιμοποιώντας ανθρώπινες και δωρεάν μηχανικές μεταφράσεις αμέσως μετά την εγκατάσταση. Η εγκατάσταση της προσθήκης είναι τόσο εύκολη όσο το πόσιμο νερό. Μόλις διαμορφώσετε το GTranslate, ο ιστότοπός σας θα μεταφραστεί αυτόματα στις γλώσσες που θα επιλέξετε.

Οι μηχανικές μεταφράσεις δεν είναι οι καλύτερες, γι ‘αυτό η πληρωμένη έκδοση του GTranslate σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε αυτές τις μεταφράσεις και να προσθέσετε ανθρώπινες μεταφράσεις.

Το GTranslate δεν θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας, καθώς η μεταφρασμένη έκδοση του ιστότοπού σας δεν λαμβάνεται από το διακομιστή του ιστότοπού σας. Αντ ‘αυτού, το GTranslate φιλοξενεί το μεταφρασμένο περιεχόμενο στο δίκτυο κονσερβών (γνωστό και ως δίκτυο παράδοσης μετάφρασης). Ως αποτέλεσμα, το GTranslate δεν θα επηρεάσει με κανέναν τρόπο την απόδοση του ιστότοπού σας.

qTranslate Free WordPress Plugin (υποτιμήθηκε)

Μεταφράστε το WordPress με το qTranslate

Το qTranslate είναι μια δωρεάν προσθήκη μετάφρασης από το αποθετήριο WordPress plugin. Με σχεδόν 1,2 εκατομμύρια λήψεις, είναι μια δημοφιλής και δωρεάν επιλογή για τη μετάφραση του ιστότοπού σας. Απλώς εγκαταστήστε το και ξεκινήστε να δημιουργείτε τις μεταφράσεις σας. Η προσθήκη θα προσθέσει πολλές καρτέλες σε κάθε ανάρτηση ή σελίδα που δημιουργείτε με βάση τις γλώσσες που έχετε επιλέξει. Αυτό κάνει τις μη αυτόματες μεταφράσεις πολύ πιο γρήγορες, καθώς μπορείτε να πλοηγηθείτε γρήγορα μεταξύ καρτελών καθώς προσθέτετε τις διαφορετικές μεταφράσεις περιεχομένου σας.

Το qTranslate περιλαμβάνει πολλές γλώσσες για αυτόματες μεταφράσεις. Ωστόσο, αυτή η υπηρεσία θα παρέχει στους αναγνώστες μόνο μια γενική ιδέα του περιεχομένου σας, καθώς θα είναι λίγο ασταθής (μεταφράζει ό, τι γράφετε κυριολεκτικά, ώστε να μην διαβάζει φυσικά σε εγγενείς ομιλητές της δεδομένης γλώσσας στην οποία μεταφράζετε). Αλλά αν θέλετε να μεταφράσετε το WordPress με ένα δωρεάν plugin, το qTranslate σίγουρα κάνει τη δουλειά καλά. Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης ένα προσαρμοσμένο widget qTranslate που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας για εύκολη εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών από τους χρήστες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να κατεβάσετε την προσθήκη στο αποθετήριο WordPress.

Πώς μεταφράζετε το WordPress?

Οι μεταφράσεις είναι συχνά μια χρονοβόρα διαδικασία. Ας ελπίσουμε ότι με αυτά τα χρήσιμα πρόσθετα θα είστε σε θέση να μεταφράσετε το WordPress χωρίς να ανησυχείτε πολύ. Ενημερώστε μας εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια από τις παραπάνω προσθήκες μετάφρασης και ποια είναι η γνώμη σας. Εναλλακτικά, εάν έχετε δοκιμάσει ένα άλλο πρόσθετο για να μεταφράσετε το WordPress που ήταν απίστευτο, ενημερώστε μας. Αφήστε ένα σχόλιο με το όνομα της προσθήκης στην παρακάτω ενότητα. Θα ήθελα πολύ να σας ακούσω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map